thoralf

Direktlänk till inlägg 28 juni 2015

STÄNGA MOSKÉER

Av Thoralf Alfsson - 28 juni 2015 09:52

Enligt uppgifter i media tänker Tunisien stänga ett 80-tal moskéer i landet som inte är statliga. Troligen på grund av att man inte har en tillräcklig insyn och kontroll av verksamheten i moskéerna.


Vilken kontroll har vi av moskéerna i Sverige? Noll och ingenting.


Nyligen kom uppgifter om att det förekommit rekryteringar till IS genom en moské i Örebro. Imamer som sprider sin extrema tolkning av islam förekommer nog i fler moskéer än vad någon känner till.


Uppdrag granskning gjorde ju för något år sedan ett reportage om hur imamer tolkade koranen när det gäller kvinnosynen. Vilket avslöjade flera imamer som inte följde svensk lag.


Flera av de muslimska rörelserna har bjudit in islamister att föreläsa i Sverige. Efter att det uppdagats har flera sådana föreläsningar ställts in.


Vi vet dock inget om hur stort mörkertalet är!

 

I Sverige har vi varit alldeles för naiva och godtrogna och jämställt islam med kristendom. En jämförelse som är omöjlig. Fler och fler börjar dock förstå de stora skillnaderna mellan islam och övriga religioner.

 

Jag anser att moskéerna i Sverige borde ställas under både tillsyn och kontroll av svenska myndigheter. De moskéer som inte följer svensk lag skall stängas!


De moskéer som medverkat till rekrytering till IS skall omgående stängas och ansvariga personer för rekrytering och moskén skall utvisas från Sverige.


Det är hög tid att dra åt ”tumskruvarna” när det gäller islam i Sverige.


Om jag hade suttit i riksdagen idag hade jag skrivit motioner om detta under kommande motionsperiod i oktober.


Fick följande kommentar i föregående inlägg från Uncle Bob. Anser att kommentaren är så viktig att den bör läsas av fler än de som även läser kommentarerna på bloggen.

 

”Här är föklaringen till den påstådda uppdelningen i terrorist-muslimer och mer sekulära muslimer. Alla muslimer begår ju inte våldshandlingar. Sant men ett irrelevant artgument. De flesta muslimer står bara stillatigande och ser på. Inga muslimska demonstrationståg försöker stoppa IS och deras andra muslimska bundsförvanter. Istället används den muslimska lögnnen "Taqiiyah" för att skönmåla islam.

I debattsituationer med en muslim är det vanligt att de försöker övertyga dig om att Islam är fredlig och stoppar in några utvalda korancitat.

Vad de flesta inte vet är att Muhammed ägnade sina tidigare år i Mecka till fredliga ändamål och beskrivs som en "goodguy".


Först under senare tiden i Medina blev det ständiga plundringståg, blodbad, våldtäkter och slavhandel. Denna konflikt mellan fredliga och mer krigiska texter är mycket avslöjande för Islam. Det är nämligen så "smart" uträknat av skriftlärda mullor och imaner att den senare texten alltid skall anses "ersätta" en tidigare text. Eftersom Medinaperiodens våldsuppmaningar ersätter de tidigare fredligare texterna från "Mecka-tiden" är det oftast de som har företräde.


De flesta muslimer vet detta men använder "taqiiyah för att dölja sanningen.”


PS


Det ser ut att bli en fin dag. Kan nog bli en stund på badstranden! Morgonpromenaden vid havet var underbar.


 

 
 
Ingen bild

World Traveller

28 juni 2015 10:31

Jag tycker att islam ska forbjudas i Sverige tillsammans med Nazism och kommunism. Vad gott har de tre hatets ideologier gjort for manskligheten? Realisten? Den battre?

 
Ingen bild

Konen

28 juni 2015 10:32

O.T

"Flyktinginvasionen" utplånar Sverige.

http://se.sputniknews.com/norden/20150603/268752.html

 
Ingen bild

snart 100%

28 juni 2015 10:40

status.st

juni 2014 MP 11,2% - SD 9,6%
juni 2015 MP 6,3% - SD 17,8%

Alfsson gör skillnad!

 
Ingen bild

Hacke

28 juni 2015 10:43

TV4 rapporterade igår om hur några IS-anhängare störde en sammankomst i en moské i Eskilstuna och menade att imamen där inte var tillräckligt radikal (den svenske konvertiten Abd Al Haqq Kielan kommenterade det hela med hakan i knät som vanligt).
Detta är väl bara en liten försmak om vart vi är på väg. Och att slapphetens förlovade land kommer att utgöra nordeuropeiskt epicentrum för den framväxande islamismen är väl knappast djärv gissning.

 
Ingen bild

aba

28 juni 2015 10:44

Du har helt rätt. Dags att den svenska naiviteten tvättas bort och människor börjar inse vad det hela handlar om.

Om inte kommer vi snart att få se en halal-slaktad människa i Sverige inom kort.

Sittande politiker är så okunniga och korrupta utan eget tänkande och sunt förnuft. De är livrädda att förlora sina höga inkomster och säljer sig till vad som helst.

Om lönerna sattes mellan 30-35tkr/månad skulle vi kunna se mer seriösa medlemmar i vår Riksdag och inte lakejer till rådande agenda vars syfte är söndring av landet inifrån.

Vi får inte glömma de intressen som står bakom denna söndring och "lobbatomering" (ej lobotomering) av våra folkvalda. 
Ingen bild

Maja Dacke

28 juni 2015 10:59

Underbar morgonpromenad! Om du tog bilden just denna morgon så ska du veta att vid kusten västerut från Kalmar är himlen helt annorlunda sedan flera dagar - totalt igenmolnad och jämngrå. Så är det för det mesta här. Och skulle de lägre molnen dela på sig ser man genast änglamakarnas vita strimmor som börjar fylla ut ...

Geoengineeringwatch.org

En väninna sms-ade i morse att hon befarade en överhettad dag där hon befinner sig - ett antal mil härifrån. '29 grader i helgen' hade ett väderbolag upplyst om. Här är det ca 15 plus nu så ... med denna molnmassa lär solen inte så snabbt värma upp jorden där jag befinner mig. Försvinner sedan molnen till natten kan man räkna med avkylning.

Eller hur?

Beträffande icke praktiserande muslimer så förstår jag dem att de inte vågar (kanske mest pga sina familjer) gå ut och demonstrera. De vet ju vad som kan hända dem - allt enligt 'Medina'. Därför tror jag att många av dem längtar efter en stark statlig lag och åtgärder som minskar 'Medinafolkets' makt.

Alltså bör inte Löfven & Co sitta i knäet längre på muslimska brödraskapet utan sätta ner båda fötterna. Men det är väl för mycket att hoppas på.

F ö rekommenderar jag Jan Sjunnessons föredrag som kan finnas via

www.folkbildning.se

 
Ingen bild

Bajen666

28 juni 2015 11:04

Indianerna hade ett bra uttryck....Tala med kluven tunga (Tagiiyah), är det inte det muslimer gör..?

 
Ingen bild

Den bättre:)

28 juni 2015 11:17

Ja det är ju exakt samma mekanismer som påverkar människor i högerextrema kretsar som för alla andra extremister. Faktum kvarstår att högerextrema ensamt står för att mörda oliktänkande i Sverige, när får vi se t.ex Sverigedemokrater demonstrera mot dessa illdåd?

Thoralf Alfsson

28 juni 2015 12:06

Beskyller du Sverigedemokrater för att mörda oliktänkande.
Sverigedemokraterna har skrivit flera motioner i riksdagen fr att skärpa lagstiftningen och straffen för de som begår brott.

Vänsterpartiet motsätter sig alltid dessa förslag. Man kan ju verkligen undra hur det står till på din kant. Ni ägnar er åt att motdemonstrationer men demonstrerar aldrig för hårdare tag mot brottslingar. Det är rent hyckleri från din och dina vänsterhycklare.

SD fördömer allt våld, oavsett vem det är som ligger bakom.

Jag och SD har inget ansvar för vad nynazister och andra rasister har utfört i Sverige eller någon annanstans. Likväl som vad islamister eller vänsterextremister utför. Men det tycks du inte fatta!

Du försvarar uppenbarligen våld från vänsterextremister och islamister!

 
Ingen bild

Trollfar

28 juni 2015 11:26

Börja med att läsa denna tråd på Flashback om islamisterna. Över 7000 inlägg, så börja bakifrån att läsa om hemskheterna. Många relevanta inlägg.

https://www.flashback.org/t2202762p618

Att få reagerar är mycket förvånade. Att SVT/SR använder de största skurkarna är dock inte förvånande.

 
Ingen bild

Calle

28 juni 2015 11:35

Mycket bra kommentar av " Uncle Bob". I Sverige finns ett otal muslimska föreningar, Svenska muslimers riksförbund, unga muslimer etc. , men aldrig har jag hört ngn av dessa gå ut och offentligt fördöma dessa terrordåd. Varför??? Däremot talar man gärna vitt och brett om den " kärleksfulla och fredliga" religionen islam, och om så vore fallet, borde man väl uttala att dessa terrorister inte är sanna och rättrogna muslimer, utan vantolkar koranen och hädar den genom dessa dåd. Eller?? Även dessa in absurdum naiva och godtrogna journalister som förmedlar deras budskap borde väl aktivt ställa frågan " tar ni avstånd från dessa dåd"? Men icke!!

 
Ingen bild

Lärare

28 juni 2015 12:04

Tack för det inlägget Thoralf!
Exakt vad som behövs diskuteras på allvar i dagens Sverige!

Ta gärna upp det i Almedalen om tillfälle ges.
Minst sagt skrämmande vad som sker runt om i världen, kommer närmare och närmare, ja, redan här med tanke på vad som hände i Eskilstuna. Skyll denna situation vi har nu på sjuklövern, de har blundat och förnekat vad SD sagt om utvecklingen hela tiden.

SD 51% helt relevant!!!

 
Ingen bild

Den bättre:)

28 juni 2015 12:19

Nej jag beskyller inte Sverigedemokrater för att aktivt mörda, men ett riktigt avstånd mot högerextremt våld finner jag ej, vilket finns hos övriga partier.

Jag kan däremot se samma mekanismer och resonemang hos Sverigedemokrater som hos de extremister ni hetsar mot.

Jag förvarar inget som helst våld som du tillskriver mig så snälla tillskriv mig inte åsikter som du inte vet något om.

Thoralf Alfsson

28 juni 2015 12:27

Jag har inte sett och läst en enda liten stavelse om fördömande av vänsterextremister eller extrema vänsterpartister. Ej heller ett enda negativt ord om islamister eller islam från din sida.

Du tycks enbart vara fixerad över vad som nynazister och andra högerextremister begått för brott. Övrig extremism förefaller var god enligt dig.

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 juni 2015 12:24

Aftoneländet har idag en artikel om IS-rekrytering. Har bara läst rubriken. SD,s väljarsiffror och alla brutala IS-dåd börjar sakta påverka...
Men det behövs massiva insatser för att förhindra Islams framfart i Sverige.

Dumma j-la medlöpare som inte vågar ta i problemet. Politiker, lagstiftare, journalister, batikhäxor, Migrationsverket osv.
I veckan åkte jag genom ett mindre närliggande samhälle. Vid busshållplatsen stod några inlindade kvinnor och en man med "virkad" vit mössa, reglementsenligt islamistskägg och knälång skjorta. I Sverige 2015! Vart är landet på väg..??

 
Ingen bild

World Traveller

28 juni 2015 12:24

Den bättre. Såvitt jag vet har inte Sverigedemokraterna mördat någon. På DN jobbar däremot en vänsterextremistisk mördare (Wallner). Kommunismen och islam har dock mördat miljontals människor och fortsätter i samma fotspår. Svensk media mörkar också vänsterns och muslimeernas våldsdåd i Sverige. Stödjer du vänstern och islam?

 
Ingen bild

Göta

28 juni 2015 12:35

"SVERIGES MAKTHAVARE BLUNDAR FÖR FARORNA MED ISLAM"
...var Jimmie Åkessons egen rubrik på sin omdiskuterade artikel i Aftonbladet oktober 2009. En rubrik som läsarna aldrig fick se, eftersom Aftonbladet ändrade rubriken till "Muslimerna är vårt största utländska hot". På så sätt gav Aftonbladet denna från början helt suveräna artikel en annan fokusering, och många läsare förbisåg därför artikelns första, superviktiga meningar som jag här citerar:

"Dagens mångkulturella svenska maktelit är totalt blind för farorna med islam och islamisering. Man utgår från att muslimer inte vill någonting hellre än anpassa sig till ett västerländskt levnadssätt och västerländska normer, och att islam i grund och botten är samma sak som kristendom med den enda skillnaden att muslimer har ett annat namn på gud..."

http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/politik/article12049791.ab

Åkessons artikel, som skrevs för 6 år sedan, är nu mer aktuell än någonsin. Under dessa år har vi fått allt fler och allt vidrigare bevis för farorna med islam. Trots detta får man tyvärr konstatera att inledningen av artikeln fortfarande i högsta grad gäller, nämligen att "DAGENS MÅNGKULTURELLA SVENSKA MAKTELIT ÄR TOTALT BLIND FÖR FARORNA MED ISLAM OCH ISLAMISERING."

Det är denna svenska mångkulturella maktelit, dvs våra svenska 7-klöverpolitiker och våra svenska medier, som har ansvaret för utvecklingen i Sverige. Liksom de också har del i ansvaret för EU, där Sverige sedan årtionde tillbaka leder en oavbrutet växande vansinnesinvandring utan kontroll (t.o.m. utan legitimationskrav!) i sitt eget land. Vi har i stort sett ingen aning om vilka vi släpper in här!

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 juni 2015 12:42

@Den sämre. Vad driver dig? Feldosering av din medicin eller annat? Eller den röda sjukan? Kanske är du bara ett simpelt vänstertroll...

 
Ingen bild

Tony

28 juni 2015 13:34

den bättre?

Märklig signatur på en Röding, om jag varit kommunist
skulle jag ligga lågt med tugget om våld och dödande.
Såg i går på kanal 10 om hur Josef Stalin, en av dina
idoler? år 1940 likviderade 22000 Polska viktiga personer
alla med nackskott, därav flera hundra officerare
eftersom Stalin känt sig förnedrat av Polackernas varit
Ryssarna övermäktiga vid någon sammandrabbning.
Att Ryssarna tillsammans med Hitler delade upp Polen
som land mellan sig visar bara på¨att Kommunismen
var och är minst lika vidrig som Nazismen var.
Men om sådant håller rödingarna tyst, att kommunismen
står för det absolut största antalet avrättningar
i världen, ja det lotsas dom heller inte om, inte
konstigt alls att dom försvarar Islam, dom gillar väl
precis som dessa dödandet!
Idag skall väl Ryssarna inte vara ett kommunistland,
men dom är välvilliga vapenleverantörer till
oroshärden Mellanöstern, ja den i särklass största
vapenleverantören, "och det gillas väl av den bättre"?

 
Lassekolja

Lassekolja

28 juni 2015 15:02

@Den bättre:) (problematiskt att skriva ut en så "omvänd" tillika felaktig signatur!)
Jag vill påpeka att SD, enl. den duktige Marcus Oscarsson på TV4, placerar SD strax till höger om mittlinjen på den politiska höger-vänster-skalan, vilket är helt korrekt. Även SD själva har alltid gjort detsamma! Att SD´s illvilliga motståndare vägrar annat än att kalla SD-are för högerextremister, saknar helt relevans i sammanhanget!

För övrigt hamnar DÖ-partiet, särskilt den lamaste "justitieministern" någonsin, Morgan Johansson, på samma skrämsel-/orosnivå, som ett antal moskéer. Jag skrev nånstans igår att Sverige borde göra som Tunisien, stänga ett antal moskéer i Sverige, men så länge DÖ-kartellen består, lär vi dessvärre aldrig få uppleva ett rationellt beslut öht särskilt inom det området!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Göta

28 juni 2015 15:23

Jag vill varmt rekommendera nationalekonomen Tino Sanandajis senaste bidrag till flyktingdebatten, där han redogör för den ovetenskapliga smörja och de floskler som ständigt åberopas från 7-klövern och från våra svenska medier om t.ex att vår massinvandring skulle vara viktig för Sveriges export.

Sanandaji upplyser bland annat om att Sveriges 10 största flyktingländer (Jugoslavien, Irak, Iran, Somalia, Afghanistan, Syrien, Eritrea, Etiopien, Chile och Turkiet), vilka sedan 1980 står för 80 PROCENT av de beviljade uppehållstillstånden, samtidigt står för endast
2 PROCENT av Sveriges varuexport. Dessutom skriver Sanandaji:
"...att invandringen skulle vara viktigt för Sveriges export är ovetenskaplig smörja. Det är inte medeltiden längre. Modern handel kräver inte mellanhänder med släkt i hemlandet som på Marco Polos tid. Det är svenska företags innovationer, produktivitet och konkurrenskraft som avgör exporten, inte antal flyktingar."
http://avpixlat.info/2015/06/28/tino-avlivar-annu-en-massinvandringsrelaterad-myt/

Om Tino Sanandaji kan man i Wikipedia läsa att han förutom sin svenska civilekonomexamen i nationalekonomi från Handelshögskolan i Sthlm även har en masterexamen (M.A.) samt en doktorsexamen (Ph.D.) i Public Policy (offentlig ekonomi) från University of Chicago - till skillnad från den i TV och övriga svenska medier MYCKET FLITIGT anlitade SD-hataren, bluff-historikern och CV-förfalskaren Henrik Arnstad.

I t.ex norsk TV (NRK), som har en helt annan agenda (och kvalitet) än våra vänstervridna svenska kanaler, är den meriterade och begåvade ekonomen Tino Sanandaji välkommen som expertkommentator i seriösa analysprogram. I svensk TV, radio och övriga svenska medier är det däremot Henrik Arnstads SD-fientliga bluffpropaganda som gäller och som bekant även föredras av vår statsminister Löfven...

I dessa länkar finns lite fakta om Henrik Arnstads förfalskningar.
http://www.friatider.se/henrik-arnstad-fick-skattepengar-av-bengt-westerberg

http://www.friatider.se/dns-henrik-arnstad-forfalskade-citat

 
Ingen bild

Tony

28 juni 2015 15:35

Gå gärna in och lyssna på Radio RLM som har
förutom Ingrid Carlkvist, även Arnstberg & Sandelin
som gäster,Mycket hörvärt.

 
Ingen bild

Ulf

28 juni 2015 18:42

Jag tillhör dem som inte förstår. Jag har ingen aning om vilken politik Jimmie Åkesson för och vad han står för? Jag har inte fattat än vilken intelligent och fantastisk kvinna Annie Lööf är och hur skicklig hon är som kan tala om för väldigt många svenska män hur fel de har och vilka skadliga åsikter de har. Hon har rätt och sådana som jag har fel som kan trots allt finna den rätta vägen och lyckan i Centerpartiets politik. Höjden av lycka är att stå vid Svågertorp och krama alla busslaster som kommer hit och veta att de är lösningen på alla våra problem.

 
Svensson

Svensson

28 juni 2015 18:59

Till slut måste islam förbjudas i Sverige,nu har vi chansen att visa att vi står upp för det goda,utlandet ser att man kan lita på Sverige.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

28 juni 2015 20:07

Sju klövern borde fortsättningsvis benämnas DÖnickarna
för att anknyta till den skändliga överenskommelsen från
förra året.

Nu försöker media att höja Annie Lööf till skyarna
för att C ökat någon procent, vi ska kanske inte
glömma att det var Annie Lööf som ansåg att vi borde
kunna ta emot uppåt 40 miljoner invandrare i Sverige!

 
Ingen bild

Kurtan

28 juni 2015 20:33

@Den Sämre, samt alla som är öppna för lite islamhistoria (1400år).. med uppskattningen 270 miljoner liv på sitt "samvete"... alltså troligen fler än kommunismen:

Why We Are Afraid, A 1400 Year Secret, by Dr Bill Warner
https://youtu.be/-wugWj42pLI

 
Ingen bild

Maja Dacke

28 juni 2015 21:17

17 åsså! Jag lämnade fel sajtadress i morse till Jan Sjunnessons föredrag. Så kan det gå när ögonen är mer öppna nattetid än på morgonen. (Nattuggla, Thoralf.)

Hoppas det blir rätt den här gången, för hans föredrag är faktisk upplysande och givande. Och tänk inte en enda av frågeställarna ville i den senaste videon få sina ansikten pixlade trots att de fick det. Tuffa och modiga!

www.frifolkbildning.se

 
Ingen bild

Den bättre:)

28 juni 2015 21:22

Men i Sverige behöver ni inte vara rädda på samma sätt som invandrare, homosexuella och från er oliktänkare som mördas av högerextrema.

Thoralf Alfsson

28 juni 2015 22:34

Du kanske såg var Annie Löf placerade SD och Jimmie Åkesson på den politiska skalan i kvällens Debatt. Annars bör du titta på SVTplay.

Du får nog besöka någon annan blogg med dina sjuka påståenden!

 
Ingen bild

World Traveller

28 juni 2015 21:23

Lite laesning for er som ar intresserade: www.understandingwar.org - ISIS military operations during Ramadan 2015.

Nagot for ''Den battre'' att fordjupa sig i.

 
Ingen bild

Lotta

28 juni 2015 21:51

Läste att Frankrikes Premiärministern sagt sig förstå att det kan vara svårt för fransmännen att behöva lära sig leva med att ständigt stå under terrorhot men att det är den vardag de måste vänja sig vid. Samma utveckling lär ske i fler länder. Undrar om Europas politiker är nöjda med vad de har gjort mot sina länder och befolkningar? Deras naiva drömmar om mångkultur har visat sig ha ett väldigt högt pris. Var det värt det?

 
Ingen bild

Jan, SD-väljare

28 juni 2015 21:55

Det är väl i princip omöjligt att bedöma vilken trosinriktning någon tillhör mentalt?

De som söker skydd i Sverige kan göra det av olika anledningar.

När jag gick i skolan hade jag en klasskamrat som flytt från ett land till Sverige och en person i skolan förklarade för mig att min klasskamrat flytt till Sverige då hans hemland blev demokrati. Om det var sant vet jag inte, men jag vet att det kom flyktingströmmar därifrån när en militärjunta föll. Upplevelsen i skolan fick mig att tänka kritiskt kring flyktingfrågan - Det finns inte bara en enda förklaring till varför någon kan vara en flykting. Man kan vara på flykt av olika anledningar.

 
Ingen bild

Heima

29 juni 2015 09:03

Jag läste om en en fransman på textTV som hade radikaliserats - vad det nu betyder.
Varför står det inte att han konverterat till islam??
Han hade huggit huvudet av sin chef och poserat framför kameran med de det avhuggna huvudet och sedan sänt bilden till någon i USA.

Snart händer det väl i Sverige också eller kanske redan hänt utan att vi får veta. Typiskt för svensk press!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se