thoralf

Direktlänk till inlägg 22 juni 2015

MÄSTERHYCKLERSKAN MONA SAHLIN

Av Thoralf Alfsson - 22 juni 2015 23:47

Dagens Samhälle är en tidning som i första hand läses av politiker och tjänstemän inom den offentliga sektorn. Tidningens ges ut av Sveriges kommuner och landsting. Därmed borde den vara den mest politiskt korrekta tidningen i Sverige men så är inte riktigt fallet. Jag upplever att den mer och mer har rört sig åt ett annat håll och jag upplever i mångt och mycket att DN, Aftonbladet och Expressen är mer politiskt korrekta.


Idag läste jag förra veckans nummer av tidningen och hittade flera intressanta artiklar. Bland annat hade Johan Westerholm från Ledarsidorna.se en helsida om att socialdemokraterna indirekt stödjer al-Qaida.


Chefredaktören Mats Edman har skrivit ett antal artiklar som inte varit politiskt korrekta enligt min mening. Vi får hoppas att Mats Edman får sitta kvar på sin plats.


Mittuppslaget i tidningen handlade om Århusmodellen som är en metod mot radikalisering och terrorism. I artikeln finns det en del som bör lyftas fram. Bland annat vad ordförande för Grimhöjmoskén, Oussama el-Saadi enligt artikeln.


”De unga som försöker resa till Syrien är folk som försöker hjälpa andra männi­skor. Precis som de danska judar som reser till Gaza för att hjälpa Israels armé mot vårt folk.”

 

Retoriken känns igen från vår bostadsminister i Sverige, Mehmet Kaplan. När han i Almedalen förra året jämförde jihadister med svenskar som åkte till Finland och stred i finska vinterkriget.


”Jämför du Islamiska staten med Israel? 
– Nej, jag jämför inte Israel med någon annan. Israel är den största terrororganisationen i världen.

Och hur ser du på IS?
– Jag träffar syriska flyktingar när de kommer hit till moskén. De säger att invånarna i Palmyra [som nyligen intogs av IS] är väldigt lyckliga nu för att de lever under goda omständigheter. Även de kristna i Palmyra är nöjda.”

 

Dansk polis kommenterar moskén.


”De säger att de tror på ett kalifat och att de inte tror på demokrati. Det är inte kriminellt att ha sådana tankar, men vi har talat om varför det inte är gångbart i Danmark och de har haft möjlighet att förklara sig, säger Steffen S Nielsen. ”

 

Jag är fullständigt övertygad om att samma uppfattningar och åsikter finns i svenska moskéer! Även i källarmoskén i Kalmar! Men det är nog inte bara i moskén dessa uppfattningar och åsikter finns, utan även i många muslimska familjer och släkter. Det finns givetvis en anledning till att vissa grupper inte har någon större vilja att integrera sig i vårt samhälle utan istället föredrar att leva i utanförskapsområden, som utvecklas till etniska enklaver.


Men det stora skämtet är Mona Sahlin i denna artikel som besökt Århus och studerat Århusmodellen.


”Mona Sahlin, Sveriges nationella samordnare mot våldsbejakande extremism, reser sig upp mitt i förrätten, vänder sig till de danska värdarna och säger:


– Man måste erkänna problemet, man måste våga ta diskussionen med moskéer, med föreningar, med aktiva, med avhoppare, med familjer. Tidigare gjorde Sverige så här.


Hon håller båda händerna för ögonen.


– Vi vågade inte erkänna problembilden och det är det farligaste ett land kan göra.”

 

Hyckleriet vet inga gränser!  Är det någon som hållit för ögonen i decennier så är det Mona Sahlin, inte minst när hon var integrationsminister under några år. Men i hennes fall hjälper det inte att bara ta bort händerna för ögonen! Hon måste även öppna ögonen.


Vilken lögnare och falsk person Mona Sahlin är! Hon förtjänar sin plats på listan mer än väl!


Läs hela artikeln i Dagens Samhälle.

 
 
Lassekolja

Lassekolja

23 juni 2015 00:56

"Tidigare gjorde Sverige så här."
Hon håller båda händerna för ögonen.
– "Vi vågade inte erkänna problembilden och det är det farligaste ett land kan göra.”

Vad då tidigare? Hela 7-klöver´n med den läskiga Mona i spetsen har alltid gjort så och någon förändring, i det avseendet är inte i sikte eftersom hela 7:an/DÖ-partiet målat in sig i det berömda hörnet med en färg som inte kommer att torka ens när vår Statsminister lystrar till namnet Åkesson!!!

http://www.samtiden.nu

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 juni 2015 01:18

”–Jag är mer bekymrad än jag var förut. Många människors vardag förkrymps på grund av extrema värderingar. Det sker i det fördolda om inte sådana som jag är med och berättar hur det ser ut.”

”sådana som jag är med och berättar hur det ser ut.”

Det är fullständigt hårresande att denna människa har mage att säga detta. Har hon ingen som helst skam i kroppen? Människan måste ha disposition för eller fullt utvecklad psykopati. Jag kan inte på annat sätt förklara den totala oförmågan till självinsikt och hennes motbjudande arroganta sätt. Varför erbjuds denna människa högavlönade positioner hela tiden? Hon misslyckas ju med precis allt hon tar sig för. Vilka hållhakar har hon skaffat sig?

Angreppet på Julia Kronlid i Aktuellt om att hon inte skall vara ”kaxig" resulterade säkert i många nya SD-röster. Hon är retoriskt smidig som ett kassaskåp och intellektuellt vig som en bokhylla.

Det är Mona Sahlin och ingen annan som varit den som hånat, förlöjligat och stigmatiserat dem som påtalat problem med muslimer, islam och hedersvåld.

Nu vänder denna falska odugling på en femöring och vill göra gällande att det var HON som jobbat i motvind alla dessa år Att det är hennes förtjänst att detta nu debatteras?

”Vi får aldrig acceptera talet om 'hedersmord'. Detta sa Mona Sahlin efter mordet på Pela.

Slutar där. Annars skriver jag något olämpligt.

Ps.
Kan inte hålla mig:-( FY FAN vad jag avskyr hycklare!
Ds.

 
Svensson

Svensson

23 juni 2015 06:55

Får dessa människor betalt av regeringen för att uttala sig så här,för det låter inte särskilt trovärdigt,det dom säger ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tompa

23 juni 2015 06:57

Årets lågvattenmärke. Många lögner på kort tid.
Kommer att bli skönt att se Expressen dö sotdöden och när Lars Lindström stå att köa på arbetsförmedlingen med folk som han inte kan kommunicera med.

http://www.expressen.se/kronikorer/lars-lindstrom/jag-vill-inte-tanka-pa-framlingsfientlighet-nar-jag-hissar-flaggan/

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 juni 2015 07:41

Mona Sahlins arrogans mot Julia Kronlid kommer att straffa sig och det rejält. Sahlin är med sin historik direkt olämplig för det uppdrag hon nu har. Uppdraget fick hon endast på politiska grunder och inte pga kompetens...
Detta faktum visar sig gång på gång...

 
Ingen bild

Naboen

23 juni 2015 09:49

Mona är en av undertecknarna till en debattartikel i dagens DN. Jag förstår inte vad artikeln egentligen handlar om. Men det gör säkert Mona. Någon ny sorts skola?

Typiskt att Mona ställer upp med sitt namn. Det finns de som tror det är gångbart.

Apropå DN. De har knappt skrivit någonting om resultatet av det danska valet. En större notis, och en mycket liten. Resultatet har inte redovisats alls. Inga bilder.
Däremot sex helsidor om vattenbristen i Kalifornien. Den extrema mupprörelsen är minst sagt global. Fast över sundet till det rasistiska Danmark sträcker den sig inte.

 
Ingen bild

Hacke

23 juni 2015 09:49

Mona Sahlin har misslyckats med precis allt hon företagit sig. Trots det har hon sannolikt fått mest tid i media, inte minst public service, än någon annan i det politiska etablissemanget under senare decennier. Även i dagens mera undanskymda roll är exponeringen av henne hårdare än kanske någonsin.
Kan det möjligen vara för att hon är den perfekta kompromissen som kvinna/vänster/sd-haterska hos de åttio procenten s/v/mp-journalisterna på samma propagandainstitutioner. Att hon är tidernas största hycklerska är ju bara ytterligare en merit och förutsättning i dessa sammanhang.
För mig är Mona Sahlin själva sinnebilden för landets förfall med riktning mot katastrof och hamnar definitivt på topp tre-listan bland landsförrädarna tillsammans med Bengt Westerberg och Fredrik Reinfeldt.

 
Ingen bild

Valle

23 juni 2015 09:53

Utanför ämnet:

Ha, det finns ICA-handlare med stake:
http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.2755326-butik-slangde-migranters-pass

 
Ingen bild

Christer

23 juni 2015 11:37

Jag tror att det var Ian Wachtmeister som ville att Riksdagsledamöter skulle intelligenstestas. En mycket lämplig åtgärd tycker jag.
Tyvärr är det på det viset att ett tomt huvud inte ger sin ägare samma bekymmer som vad en tom mage gör. Tyvärr.
Det är något förmätet att peka ut vissa människor som något underbegåvade. Men ska vi göra en lista så vill jag förutom den givna förstaplatsen till Mona Sahlin, fylla på med Romson, Dinamarca, och Margot Wallström.
Att inte inse att ett klanstyrt islamistiskt samhälle inte går att förena med en myndighetsstyrd demokrati inser varje medborgare som inte har urinblåsan mellan öronen.
Mitt mantra är att mångkultur inte fungerar någonstans, utan skapar överallt där den uppträder oro och splittring. Mångkulturen är själva antitesen till det harmoniska samhället byggt på tillit, tilltro och gemensamma värderingar.

 
Stefan K

Stefan K

23 juni 2015 11:54

Det är bra att Mona Sahlin äntligen vaknat och insett vad islam som religion kan stå för och att det finns människor, allt fler människor, i Sverige som inte har det minsta intresse av att anpassa sig till ett modernt västerländsk samhälle.

Dock är Mona Sahlin en av de personer som i år gapat högst om rasism och islamofobi så fort någon, Sverigedemokrat eller ej, nämnt ett kritiskt eller negativt ord om islam, muslimer och moskéer. Hennes trovärdighet är därmed noll.

T.o.m vänsterpartister börjar förstå. Kommunpolitikern Gun Holmertz redan 2012 och i dagens Expressen riksdagsledamoten Amineh Kakabaveh.

Snart är det bara ungdomsförbunden, Miljöpartiet och delar av socialdemokratin som inte inser att islam är det största hotet mot den västerländska demokratin sedan 2:a världskriget.

Jag är övertygad om att det största misstag Europa gjort i modern tid, var att tillåta en extrem hög invandring från muslimska länder. Den som inte redan ser att islams inflytande i vårt samhälle fått konsekvenser är mer än måttligt blind och se då framför er Sverige och övriga Europa om tio år. Huh...

Jag tror t.o.m att många som flytt och flyr från muslimska länder är rädda för den utvecklingen.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

OH

23 juni 2015 12:07

Idag debatterades drönare i luftrummet. Sossen menade att dom följer utvecklingen mycket noga. Drönarna i det markbundna luftrummet hade hon full kontroll på och gav henne inga problem eller bekymmer.Syftar givetvis på Alliansen.

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 juni 2015 13:37

Det finns en annan lika tragisk figur som jag inte har det minsta förtroende för. Gudrun Schyman.
Hon säger sig sig kämpa för kvinnors lika rättigheter, sk. feminism. Men den feminismen gäller bara för kvinnor som inte är Muslimer.
För de kvinnor som lider under Islam, de är totalt ointressanta för Schyman. Hon har tom spökat ut sig i en slöja vid minst ett tillfälle.

 
Ingen bild

Tony

23 juni 2015 16:38

@ Hulda.

Nej den skenheliga Gudrun Avschyman är medveten
om att ifall hon skulle drista sig till att kritisera
dom verkliga kvinnoförtryckarna får hon det varmt
om öronen, bättre då att hålla på och jönsa om
kvotering i bolagsstyrelser, och att jämställa
Svenska män med talibaner. Otroligt!
Men vad som är ännu mera otroligt är att hon som
är ledare för ett parti med 2 % Märkliga människor,
hon är precis som Mona Sahlin ständig gäst i
det neutrala och opolitiska SVT! Man kan fråga sig
varför. Dom två är ju hjärtligt avskydda av stora
delar av folket? Men det är kanske en merit för SVT
att jävlas med dem som håller kommunistnästet igång?

 
Ingen bild

Tony

23 juni 2015 17:06

@Tompa.

På tal om Lars Lindström på Expressen, ler i mjugg
var gång jag ser hans tryne, och tänker på när
Johan på Granskning Sverige Ringde upp honom och
ställde ett antal besvärliga frågor som han inte
var beredd på, och blev totalt svarslös, precis så
ska dom tas!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 juni 2015 17:13

@Tony Tisdag 23 juni 17:06

På tal om svarslös

Granskning Sverige - Antalsneutrala äktenskap
https://www.youtube.com/watch?v=WWspXQCvnsI

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

23 juni 2015 18:16

Beträffande antalsneutrala äktenskap så är det en knivig fråga ur juridiskt perspektiv.

Hur gör man när någon i det befintliga äktenskapet vill äkta någon mer men en eller flera i det befintliga inte vill? Vem skall då lämna det befintliga äktenskapet?

Hur ser det ut med tillgångarna och hur fördelas de vid eventuellt uppbrott? För varje ny make/maka så kommer tillgångarna att tillfalla denne?

Hur blir det med eventuella avkommors arvslott?

Visst borde folk få leva som de vill men i slutändan vill de ändå att staten skall kontrollera och reda ut det hela när man inte själva kan komma överens.

 
Ingen bild

Morningstar

23 juni 2015 18:48

Tänjte bara tipsa om att Affe har gjort en ny satirserie nu i helgen. Som handlar om tv-framträdantet av Julia Kronlid och Mona Muslim hos Anna Hedenmo. :)

 
Ingen bild

Observer

23 juni 2015 19:08

Thoralf -Se till att dessa uppenbara förrädare mot sitt eget land får repressalier! Tycker även, i Sahlins fall att landsförvisning är högst tillämpligt.
-Hon har inget här att göra i framtiden.

 
Ingen bild

Fredde

23 juni 2015 21:55

Varning Stockholmare!

2 ryggradslösa djur har rymt från deras inhängnad på Skansen. Senast sågs dom längst fram på allsången. Ensamma är dom inte farliga men däremot som grupp kan dom ställa till med mycket allvarliga problem. Bäst är att hålla dessa individer isolerade!

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 juni 2015 22:28

@Cosmik Debris. Vilka tomtar...
@Tony. Instämmer, men har man kompisar i media är man alltid välkommen...

 
Ingen bild

Observer

24 juni 2015 09:28

Varför pratar jag om repressalier?

Låt mig få förklara varför:

Det är av ren omtanke. Dels för rättvisans skull -Skojeriet retar folk och kostar dem pengar, Och söndrar demokratin. Och dels för skojarna självas skull.
Galenskapen håller nu på att nå sådana höjder att man måste hitta på ett sätt att "ta hand om det här i efterhand" Ta bara exemplet nedan:


"Privata stugor ska bli invandrarbostäder"

http://www.friatider.se/privata-stugor-ska-bli-invandrarbost-der

...Och:

"Socialsekreteraren Anders Wilhelmsson i Halmstad föreslog förra året att kommunen helt enkelt skulle beslagta småhus och bostadsrätter som ägs av svenskar och ge dem till invandrarna.
"Hela samhället skall solidariskt ställa upp för att ge mottagna flyktingar bostäder och integration. Det skall inte ensidigt ankomma på boende i hyresrätter vilket i praktiken innebär att det alltid är samma grupp som ställer upp", skrev Wilhelmsson i ett brev till kommunstyrelsen.."

OM inte samhället med SD i spetsen efter 2018 på l a g l i g t sätt ser till att läxa upp oförrätterna som har begåtts mot folket så är jag rädd att folk som t.ex råkat ut för liknande ovanstående exempel kommer att på egen hand läxa upp skyldiga. Men andra ord riskerar man att få en Fransk revolution på halsen!

Skojarna skall därför lagföras -på ett snyggt och lagfullt sätt så att folk känner att ordningen är återställd!

Därför tror jag att det är viktigt.


Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se