thoralf

Direktlänk till inlägg 12 juni 2015

OBJEKTIVA JOURNALISTER OCH FRUSTRERADE KOMMUNISTER

Av Thoralf Alfsson - 12 juni 2015 21:53

Miljöpartiet har kongress i Örebro och nu skall ett stort antal journalister bevaka denna tillställning. Den som följer kongressen via webb-tv kommer säkert förundras över hur dessa journalister sorterar och rapporterar om vad som sägs från talarstolen i Örebro. Jag har inte för avsikt att se en enda minut!


Jag gissar att journalisterna inte kommer granska och kritisera Miljöpartiet på samma sätt som man gör med SD under våra landsdagar. Då börjar man ju med något ”avslöjande” redan dagarna innan för att försöka sätta fokus på något helt annat än det politiska frågorna som behandlas under landsdagarna. Dessutom jagar de ju även scoop på kvällar och nätter och hoppas på en och annan onykter sverigedemokrat skall uttala sig i något kontroversiellt ämne.


Under helgens kongress i Örebro har nog journalisterna helt andra planer. Nu gäller det att lyfta fram MP! Såg nyligen en sammanställning över hur partisympatierna ser ut bland Sveriges journalister. Listan tror jag är från 2011 men det har nog inte ändrats nämnvärt idag.


 De senaste dagarna har jag fått diverse hatiska mejl och kommentarer på bloggen. Någon kommentar har jag publicerat på bloggen, andra har jag bara raderat. Uppenbarligen är dessa personer väldigt frustrerade över att Jimmie Åkesson är tillbaka och framförallt att SD går starkt framåt i opinionen.


I valet 2010 var vi något större än VPK (Vänsterpartiet kommunisterna), i valet 2014 blev SD mer än dubbelt så stora som VPK. Idag tyder opinionsundersökningar på att SD blivit ytterligare ett ”vänsterparti” större på mindre än ett år. Inte undra på att dessa kommunister nu är frustrerade ;-)


I Kalmar finns Mike Waxman som idag haft ett utbrott på sin blogg (fick ett tips om detta idag). Jag skall uppenbarligen ha tappat kontroll över verkligheten. Stor komik men samtidigt en sorglig läsning! Läs blogginlägget.


Han fick uppenbarligen ”spelet” efter att de tre fd. näringstopparna skrivit en debattartikel i Dagens Industri som jag bloggade om. Vänsterfolket är uppenbarligen väldigt oroliga över att DÖ skall spricka och att vi skulle få ett nyval.


Men demokrati är ju aldrig varit vänsterns starkaste sida


Skriv gärna en kommentar på hans blogg. Kopiera gärna den även till min blogg i kommentarerna så får vi se hur många kommentarer som "demokratikämpen" Waxman publicerar på sin blogg.


DN gör idag allt för att förminska de tre fd. näringstopparnas debattartikel i DI. En ren tolkningsfråga gör man en stor sak av men glömmer samtidigt bort huvudbudskapet. Eller rättare sagt DN försöker flytta fokus från DÖ och SD. Läs artikeln i DN.


Per Gudmundsson skriver idag på sin blogg om att en muslimskt förening i Stockholm bjuder in ännu en extrem muslim som skall framträda både i Folkets hus och Stockholms moské. 
ANNONS
 
Ingen bild

Alf

12 juni 2015 22:41

Japp du har så rätt Thoralf. Lena Mellin på Aftonbladet skrev en söti-söt artikel om MP för någon dag sedan.

 
Ingen bild

Hacke

12 juni 2015 23:41

Jag är ledsen Thoralf men sådana lågvattenmärke till bloggar nedlåter jag mig inte att kommentera på. Denne tragiske figur tycks bara ha hat och invektiv att komma med.

DN:s taktik känner jag igen från min dotter när hon var mycket liten och hade gjort något hyss hon inte gärna ville prata om. Då pekade hon med sitt lilla knubbiga pekfinger upp mot himlen och sa upphetsat; "flymmmesin" (flygmaskin). Allt med hopp om att pappa skulle titta upp och glömma alltihop. Att flytta fokus lär man sig tidigt och vissa växer tydligen aldrig ifrån det.

 
Ingen bild

Bevis

13 juni 2015 00:24

Han har rätt. Du ska inte bråka med dem som begriper bättre än du. Så här skrev jag på hans blogg:
"Det finns klara bevis på att demokrati inte fungerar. Hur kan man låta ett parti som 87% inte röstat på överhuvudtaget få existera?

Bäst är att förbjuda SD helt, så de försvinner. Meningen med demokrati kan faktiskt inte vara att man ska behöva tåla dem som tycker olika. Bort med alla sådana! I Sovjet tramsade man inte med en massa idioter som tyckte fel. Arbetsläger åt dem. Så ska det vara.

Vi måste värna vår värdegrund! Allas lika värde! Då kan vi inte låta folk få yttra sig hur som helst. T ex på internet. Inför strikt censur på internet! Tänk på barnen!

En livskraftig och jämlik demokrati fungerar bäst när de som vet bäst får bestämma. Låt vår kära statsminister och hans regering styra och ställa ifred. Folk ska inte komma och lägga sig i sådant de inte begriper. Det var regeringen som vann valet. PUNKT.
"

Thoralf Alfsson

13 juni 2015 00:37

;-)

 
Ingen bild

OT

13 juni 2015 01:29

"Sjuklövern är våra vänner
utan dom inget paradis
Sjuklövern är våra vänner
naturligtvis

Tryck på en knapp betala din skatt!

har jag fel eller rätt?”: https://www.youtube.com/watch?v=sZHL2EEXdiY

 
Ingen bild

Blåsippan

13 juni 2015 02:48

Så oerhört vackert och svenskt. Fred Åkerström. I stället för det "nya" hiphoppen. Nu tar vi ytterligare tag för den nya växande folkrörelsen SD. Sanningen skall er vara er belöning i ett döende lögnens land. Före eller efter er död skall ni hedras för er kamp för Sverige. https://www.youtube.com/watch?

v=k6HfnLvdQUE&list=PLDt6m1B0LFOiVWubXgXSLN5niN3OD3tLR&feature=player_detailpage

 
Ingen bild

Odalbonde

13 juni 2015 05:16

Bara för ett år sedan stod det och vägde mellan SD och MP vilka som var Sveriges tredje största parti i partimätningarna. Nu är SD fyra gånger så stora som MP hos de som mätt mest rätt hittills. Om ett år är det fullt möjligt att SD är störst. Alla i VPK och MP borde rannsaka sig och fundera på uttrycket: "kunden (väljaren) har alltid rätt".

 
Ingen bild

Onkel Sven

13 juni 2015 07:11

JA,ja vad ska man säga om inlägget från "Bevis " ? Större svammel var länge sedan jag läste ! Trevlig Helg ,nu skall jag strax hissa den gula och den blå !

 
Ingen bild

Tony

13 juni 2015 07:20

Har aldrig hört talas om tönten, men det blir lätt
komiskt när en journalisttönt avfärdar kända
näringslivshöjdare som mindre vetande, trots att
dessa har haft krav på sig att visa resultat av sin
verksamhet, till skillnad av den kår som när man inte
fyller sin tidning med nidskriverier om SD, är fullt
upptagna med att gulla med MP och VP!
Avfärder han även Lars Bern och Ian Wachtmeister m.Fl
som lättviktare i näringslivet? Vad har han själv
åstadkommit för Sverige utöver det sedvanliga
journalistdravlet?

 
Svensson

Svensson

13 juni 2015 07:26

Varför är så många svenska journalister kommunister,vore det inte bättre om svenska journalister vore mer som vi andra vanliga svenskar,det känns som dessa kommunistjournalister skadar mer än dom gör nytta.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 juni 2015 07:40

The Beatels är nog vad denne bloggare ska hålla sig till. Politik verkar alldeles för komplicerat...
"Bevis" lysande inlägg kommer nog att publiceras när bloggaren vaknat från sina röda drömmar...

Det är en otroligt vacker försommardag och Sverige väntar på dagens stora händelse. Ett Prinsbröllop! Flickan av folket får sin Prins och blir Prinsessa av Sverige. Kommunister och andra motståndare till Kungahuset skriker som om de fastnat i en björnsax.
Men var finns deras kritik mot "Monarkin" i Nordkorea som nu är inne på den andra arvtagaren och när Fidel Castro lämnade över till sin lillebror? Då tigs det...
Tänk er en svensk President. Någon fd politiker. tex. "Sveriges President Mona Sahlin", eller i en framtid "President Åsa Romson"... Nej, nej och åter nej. Bevara Kungahuset!

Men denna vackra morgon förmörkas i mina trakter av ett tragiskt besked. En död kropp har hittats och det är troligen den försvunna 17-åriga flickan. Mina tankar går till de anhöriga, till klasskamrater, vänner och alla andra som drabbas av detta besked. "Ringarna på vattnet" brukar bli stora när en människa i den åldern rycks bort från livet.
Ett tack går till de tappra som letat och kämpat. Ett stort antal, otroligt stort, har deltagit.
Ett tack också till Polisen som troligen löst fallet och också kämpat väl...

 
Ingen bild

OH

13 juni 2015 07:50

Denne Waxman skriver att enligt passet är han 60 år. Tydligen tvivlar han på uppgiften.
Hur skall man tro på en individ som ej vet hur gammal han är.

 
Ingen bild

Argus

13 juni 2015 08:50

Bloggen du refererar till är av karaktären "godhetsposerande för andra som också har skev självbild". När väl dagen kommer då vi väl rättat upp den plötsliga babordsgiren som drabbade Sverige efter Erlander kommer de att göra allt för att dessa infantila blogginlägg ska förbli dolda.

 
Ingen bild

Stefan K

13 juni 2015 09:14

Intressant det här med att arbetarrörelsens Folkets Hus nekar Sverigedemokrater att hyra lokalerna, men öppnar dörrarna för islamistiska hatpredikanter som Kamal El-Mekki.

Det här med sossar och islamister börjar bli ett tragiskt kapitel.

http://petterssonsblogg.se/2015/06/12/sossarna-och-islamismen/

 
Ingen bild

Tompa

13 juni 2015 09:16

Det blev en sorgens dag nu när vi får det fruktansvärda beskedet att 17 åriga Lisas kropp har påträffats.
Varför varför varför? Så fruktansvärt onödigt. Mina tankar går till hennes föräldrar som måste må fruktansvärt dåligt.

Vila i frid Lisa

 
elisibeth

elisibeth

13 juni 2015 10:39

I dag är det en sorgens dag. Lisa är död varför. En oskyldig flicka som nyss börjat sitt liv. Vilka är det som gjort detta
skändliga dåd. Tänkte skriva om ett annat skändligt dåd som
drabbat svenska folket DÖ uppgörelsen. Hoppas denna uppgörelse
går sin undergång till mötes inom kort och i samband med den ett
nyval.

http://u921328842

 
Ingen bild

Bertil

13 juni 2015 11:23

En dag som denna borde vara glädjens dag, sommaren är i antågande och tidningarna är fyllda med glada studenter. Ska visst vara något bröllop på TV också.

Tankarna är dock på annat håll i och med den oerhört tragiska nyheten från Kinnekulle.

F-n att världen ska vara så grym.

 
Ingen bild

Lena

13 juni 2015 11:30

Så 83% av journalisterna på svt är vänstermänniskor (s, v, eller mp) och 82% dito på radion!!! Det är skandal! Ska inte public service stå för objektiv, belysande information från alla människors olika synpunkter? Vad ger dem rätt att "uppfostra" mig med nästan 85% synvinkel? Vi pratar om alla människors rätt här.

Det var ett inslag igår på Rapport där en journalist fick uttala sig om pris- o prinsessbröllopet som stundar idag. Det var med en djup suck över att de (journalisterna) inte fick kritisera de kungliga, för det skulle se ut som om de var förstörde festen... Fy f-n, och det var viktigt att ta med denne journalists åsikt??? Där fick man veta vad vi egentligen ska tycka, utan att han behövde säga exakt så.
Jag brukar påminna om att varje svensk betalar 12kr i apanage till kungafamiljen samt hovstaben/per år. I Finland betalar varje person 20kr/år till sin president. Så det finns inte något ekonomiskt argument i detta.

Inlägget av bloggaren Mike Waxman var belysande och även chockerande - så det är så här de tänker, de hjärntvättade rödingarna! Läste den enda kommentaren, lika galen den. Den mannen som skrev kommentaren har inte utvecklats sedan -70-talet!
jag gick även in på ett tidigare inlägg på bloggen, där en irakisk kvinna lindade svenska flaggan runt sitt huvud som en hijab och på det viset VISADE SIN RESPEKT TILL SVERIGE. Människor är som förryckta idag!

Det andra som jag upprörs mycket över är mordet på den 17-åriga flickan Lisa. Det finns inte ord för hur vidrigt detta är. Hon skulle sätta sig att åka hem efter dag på jobbet! Hon befann sig inte i något "no-go area", utan på landet!!! Hoppas mördaren/mördarna snabbt blir tagna och dömda. Jag har absolut ingen medömkan för den sortens människor som kidnappar och mördar en människa. Straffskalan måste ändras och det drastiskt!

 
Ingen bild

Magnus

13 juni 2015 11:54

Jag blir på allvar rädd när jag läser vad Waxman skriver. Hur kan man ha sådana ideer? Helt obegripligt. Men ruskigt skrämmande. KGB och Stasi lurar i buskarna.

 
Ingen bild

Observer

13 juni 2015 12:07

SVENSK KOMMUNISTMEDIA

Verkar vilja skydda de gripna för mordet på Lisa Holm.

Ty, i Norges media får man veta att de gripna gärningsmännen är utländska gästarbetare!

http://www.vl.no/nyhet/lisa-holm-17-funnet-d%C3%B8d-to-siktet-for-drap-1.366439

ALL info i ett sådant läge är viktigt för lokalbefolkningen att veta. -Vi kan inte ha en media som inte kan hantera sanningen!!!
-Som inte klarar att hantera verkligheten!

 
Ingen bild

Fredde

13 juni 2015 13:49

Eskilstuna-Kuriren skriver dagligen ledare där budskapet är väldigt anti mot SD eller Ryssland. I ett gästinlägg skriver en krönikör om en "kall och inkompetent" Erik och en "varm och kompetent " Hassan. Undrar vad som skulle hända om han skrev tvärtom?! Då hade han fått tagit sitt pick och pack och lämnat tidningen Läs: http://ekuriren.se/ledareasikter/hermanslordag/1.3209895-vaga-se-strukturerna

Kan någon förklara för mig varför vi matas om att vi svenskar ska komma i 2:a eller i bästa fall 3:e hand i vårt eget land? Hur är det möjligt att Ens få det publicerat? Undrar vilka andra länder i världen som tillåta oändliga skriverier där man pratar skit om sitt eget folk?! Lär kunna räkna dom länderna på en hand!

P.S ALLA oavsett infödd svensk eller en invandrad ska behandlas lika på arbetsmarknaden.D.S

 
Ingen bild

Pepparholm

13 juni 2015 14:27

Fotsoldaterna från media måste avhysas av polis när de tränger på hos Lisas föräldrar. Ingen i mediakåren ställer upp och tar avstånd. Undra på att föraktet ökar än mer.

 
Ingen bild

UncleBob

13 juni 2015 15:15

Vilket bottennapp, den där Mike Waxman. Vad är det för sanslös typ egentligen?

 
Ingen bild

KS

13 juni 2015 18:19

Angående någon "Waxman". Många har sagt att, är man inte kommunist när man är tjugo har man inget hjärta, Är man det fortfarande när man är fyrtio har man ingen hjärna! Om denne "Waxman" vet hur gammal han är, så får han väl dra sina egna slutsatser.

 
Ingen bild

Man of peace

13 juni 2015 18:24

Hej Thoralf! Gjorde följande inlägg på Mike Waxmans blogg.

Du Mike måste vara en mycket speciell människa. Du säger att du rannsakat dig själv och att du inte dömer någon människa oavsett vad denna har för politisk hemvist eller religion. Sedan fördömer du Thoralf på det grövsta. Du kallar honom för rasist, dumstrut och säger att han har en massa fördomar. Du säger vidare att muslimerna är dina bästa vänner. Har du någon gång funderat på varför islam är en sådan rasistisk religion? Sunner förföljer shiia, och muslimer förföljer och dödar kristna och judar över hela Mellan Östern. Har du någon gång frågat dina vänner varför? Du borde sätta dig ner på en stilla plats och fråga dig själv vad för slags medmänniska du är. Om du verkligen är den du tror dig vara.

 
Ingen bild

realisten

13 juni 2015 20:01

Intervjun med Karl Filip och Sofia var verkligen ett strålande exempel på mesig pk-journalistik. Där hade behövts en Skavlan!

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 juni 2015 21:07

@realisten (v). Visst behövs en Skavlan i högform ibland. När Åsa Romson och Jonas Sjöstedt ska grillas...
Mesiga pk-journalister ser vi varje dag. När invandringens kostnader och andra baksidor borde upp på dagordningen, då fegas det. Där snackar vi "mesig pk-journalistik"...

 
Ingen bild

s29

13 juni 2015 22:33

Har skrivit kommentar på vaxmans blogg,lär väl aldrig bli publicerad. Till dej bevis komunist; Inte acepptera oliktänkande? Ska vi slå ihjäl bögarna? Lika värdegrund? Vad tycker du om Walt Disneys barnprogram där man försöker indoktrinera våra feministiska barn att bli billiga horor. Föressten så här 56år senare i fantastiska Cuba, har dom fått bromsar på bilarna?mickro i köket,får dom åka på utlandsemester?

 
Ingen bild

Assar

14 juni 2015 00:35

Mike verkar ha stora problem med att förklara vad han baserar sina ståndpunkter på. Han publicerar verkligen inte allt, som han påstår, speciellt inte när man pressar honom.

 
Ingen bild

Tony

14 juni 2015 08:22

Behövts en Skavlan???? Du menar att journalisterna
skulle vara lika enfaldiga och enögda, och rapat upp
gammalt skit såsom Skavlan gjorde i intervjun med Åkesson?
Själv tror jag att herr Skavlan har bränt sitt ljus i
båda ändarna här i Sverige, att bete sig svinaktigt mot
vissa personer, och uppträda hovsamt mot andra inger
ingen trovärdighet, trots att han vill framstå som en
mysfarbror!

 
Ingen bild

Olsson

14 juni 2015 08:42

"Man skrattar. Undrar vem som lever i verkligheten. Vissa har otur när de tänker."
Ja detta skrev jag på Waxmans sida. Efter en halvtimme kom det upp. Men det är borta nu ett dygn senare. Han verkar vara ett stort skämt.

 
Ingen bild

Tompa

14 juni 2015 09:21

Fredde
Lördag 13 juni 13:49

Och vad tycker du om Alex Voronov?

Läs denna ledartext http://ekuriren.se/ledareasikter/voronovlordag/1.3243986-nu-ar-det-vart-problem innehållande följande textrad

"Det mesta tyder på att tiggarna kommer att bli fler i svenska städer den närmaste tiden, vilket är utmärkt"

Svenska sk "journalister" är ett stort skämt. De verkar vara helt sinnesförvirrade

 
Ingen bild

Lena

14 juni 2015 09:43

@Stefan K igår kl. 9.14
Detta bör fler uppmärksamma (jag tänkte inte på det igår) att Folkets Hus som är länkade med Socialdemokraternas, vägrade hyra ut till SD men hyr ut till islamister! Detta argument ska sossar som glorifierar utomeuropéer få i sitt nylle.

Det är precis som en säger i ett inlägg på din blogg: "Smygandes tar de över allt mer och vi tillåter det eller tittar bort".".. vi kan inte fira Lucia eller Nationaldagen utan att utomeuropéer ska profileras och ha huvudrollen". "vi har ca 100 000 kurder i Sverige och minst 8 sitter i vår riksdag etc. Mycket bra skrivet.

 
Ingen bild

Eric H

14 juni 2015 09:57

I slutet av f veckans Ring P1, om det nu var to eller fredag så tog en äldre inringare upp just detta om SVT-journalisternas partisympatier. Vem som nu ledde programmet, en man iaf, så förnekades med kraft att sympatierna skulle ligga enligt Din undersökning. Vilket var vad inringaren lugnt med viss rätt hävdade! (Uppskattar när inringare inte hetsar upp sig)
Studsade en smula när ämnet togs upp, och svaret blev, förstås, det väntade.
NEJ, så var det INTE, kom det från programledaren.

 
Ingen bild

Stefan A.

14 juni 2015 10:45

Trots den senaste veckans skjutningar och mord vill vi på vänstertörns högskola bestämt hävda att det var värre förr, ta t.ex på 1700.talet, då var det mycket mera skjutningar och mord, visserligen hävdar somliga att det var flertaliga krig då men det är inget vi kan ta hänsyn till i vår forskning (med tanke på forskningsanslagen och div. på förhand bestämda pk-åsikter)...

Stefan Snickisnacki numera kriminologie sängvätare

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 juni 2015 11:59

@Stefan K. Man borde efter varje månadsskifte summera all kriminalitet som kan härledas till mångkulturen.
Bara den senaste veckan, den stackars Lisa, där några Balter är misstänkta för hennes död. OBS, misstänkta.
Massgripande efter skottlossning i Rosengård. Inatt fyra skottskadade i Malmö, bilsprängningen i Göteborg med fyra döda och säkert ännu mera.
Allt detta på bara c:a en vecka
Vart är Sverige på väg...???

 
Ingen bild

Tony

14 juni 2015 12:37

Hulda:
Men inget av detta registreras av Stefan Löfven
och hans galna gäng, vansinnet fortsätter med
oförminskad styrka, ny kriminalitet importeras i
stora mängder varje dag!?

 
Ingen bild

Assar

14 juni 2015 13:00

Helt klart är att denna Waxman endast ägnar sig åt självposering då han verkar sakna intresse av att debattera sina ståndpunkter. En större lögnare och näthatare blir svårt att hitta. Detta var det sista om Waxman. Nu har han fått lite trafik på sin blogg vilket förmodligen glädjer honom.

 
Ingen bild

Fredde

14 juni 2015 16:43

# Tompa

Han verkar i det närmaste besatt av att kritisera Ryssland!

 
Ingen bild

OT

14 juni 2015 18:42

Apropå Waxman

"Wax on Wax off..."

 
Ingen bild

a

15 juni 2015 00:37

ha ha träffade waxman i formella sammanhang på 80 talet en narcissistisk besserwisser

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23 24 25
26
27 28
29
30
<<< Juni 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se