thoralf

Direktlänk till inlägg 31 maj 2015

MÅNGFALD

Av Thoralf Alfsson - 31 maj 2015 00:16

 

 

 

 
 
Ingen bild

Matts

31 maj 2015 00:31

Lysande analogi :)

 
Ingen bild

Blåsippan

31 maj 2015 00:57

Men de träden som är "goda" och naivt välkomnar denna kvävande gäst (parasit) måste väl ändå skonas. Eller? Det är väl enbart de "onda" som varnar för faran som drabbas. Sen lever alla träden och växterna i harmoni när de som varnat är tystade. Så vill i alla fall jag att det skall vara i min naiva och goda fantasi över hur verkligheten skall förverkligas om jag finge påverka.

 
Ingen bild

Blåsippan

31 maj 2015 02:22

Det skulle råda stor komik samt förvirring om svensk media bytte ut den felaktiga formuleringen främlingsfientliga mot Sverigevänlig. Det Sverigevänliga partiet SD tycker att vi skall värna svenska pensionärer som byggt upp detta land före Eriterianer och Somalier som väller in i landet Sverige. Vem har egentligen bestämt att detta skall ske ohämmat?

 
Svensson

Svensson

31 maj 2015 08:07

Det är som att släppa lös alla djur i en djurpark,det skulle inte fungera.Samma är det med oss människor,man är tvungen att hålla isär vissa olika grupper av människor.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tompa

31 maj 2015 08:15

Dina bilder är både fina, talande och skrämmande

OT
Anna Dahlberg måste ha mått dåligt under en längre tid pga av sin lögner men nu har hon vevat upp skygglapparna som varit stora som garageportar och skriver denna krönika som skulle ha skrivits för tjugo år sen
http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/i-sverige-ar-vi-radda-for-sanningssagare/

 
Ingen bild

Stefan A.

31 maj 2015 09:31

Den övre bilden symboliserar Svensk medias totala kollaps och som visar upp sitt ruttna innanmäte, tittar man ned i stubben
ser man Helin och Mattssons flinande ansikten som förvandlas till grimaser när det går upp för dödgrävarna att deras försök att uppfostra Svenska folket enbart leder till deras egen undergång, förhoppningsvis spirar det upp en ny frisk och fräsch planta ur de gamla ruttna resterna, kanske nätbaserad, som kan sprida sanningsenliga nyheter utan försköningar och rena lögner eller förföljelser av oliktänkande.

 
Ingen bild

Hulda mk1

31 maj 2015 09:36

Det stora starka trädet har dött efter en lång kamp med inkräktaren slingerväxten, och ligger nu på marken. Inkräktaren slingrar sig runt dess stam och kan nu sluka sitt offer...

 
Ingen bild

Lena

31 maj 2015 10:45

Den första bilden med en totalt nerbruten stam är den mest talande bilden. Frågan är om den redan är verklighet eller om det är vad som kommer (framför allt ekonomiskt) de kommande åren?
Vi får väl se hur det kommer att gå med Grekland, om de blir tvungna att gå ur EU projektet p g a de inte kan betala sina lån. Det kan utlösa en rad olika mekanismer som sätter hela Europa i gungning, kanske hela världen. Vi får väl se då om Sverige har marginaler som räcker till att vi fortfarande kan låna till den typ av politik som nu gäller med ohämmad invandring. (Som media påstår ska GE så mycket på SIKT - pyttsan).

Nåväl många på bloggen har ju inställningen att det är andra krafter i rörelse i Sverige (och mycket massivt i Sverige specifikt) som vill (utan att berätta det) förstöra det Sverige som vi alla en gång kände som tryggt och stabilt.

Under lång tid har medelkassen och de mer bemedlade undvikit de områden där massimmigranterna finns samt trott media på dess ord om att inga problem finns med detta. Troligt är att många ändå VET en hel del, eller kanske anar men skjuter problemet framför sig och ägnar sig åt sina nöjen istället för att vara med och bygga framtiden på ett medvetet sätt. Nu hoppas vi ända att Sd kommer att kunna rädda vad som räddas kan, mycket glädjande att de officiellt nu närmar sig 20%-gränsen. men tyvärr räcker det väl inte för de etablerade att kunna ta i i SD med tång...

Lyssna gärna på amerikanen Greg Johnson som intervjuas på Red Ice Creations. Han har skrivit boken "New right vs Old Right". där han spaltar upp skillnaden. Högern av idag är inte socialistnationalism eller fascism, eller för den delen "den fåniga liberalismen" som den gamla högern stod för. Den nya högern är en medvetandehöjande för oss födda i Västvärlden som har i generna att bygga samhällen som är positiva, öppna och tillitsfulla. Denna tillit som utnyttjas av andra folk som inte kan strukturera och bygga som oss. Det står ju klart att de som är från ex. mena-länder o Afrika ofta vill vara i våra Europeiska länder, för deras egna ledare kan inte bygga stabilt och/eller bygga samhällen som är öppna och fria och det måste också tilläggas, dessa människor är själva MYCKET rasistiska mot andra stammar. De har inte den tillit och öppenhet som europeiska folk har (borträknat östländerna som har kommunismens fasor i färskt minne).

http:/www.redicecreations.com/radio/2015/05/RIR-150529.php

 
Ingen bild

HM Gotland

31 maj 2015 10:49

Jag vet inte jag men jag undrar om murgröna är särskilt farliga för andra träd. Förra stället jag bodde på knäckte visserligen murgrönan en kraftig gren på ett gammalt fruktträd med sin tyngd när det regnat men det tror jag till ovanligheterna.

När det gäller hus kan den vara lömsk och tvinga upp springor den nästlat sig in i. Hade förut en bekant som hyrde ett hus här på ön som stod högt ovanför klintkanten vid havet. Murgrönan hade trängt in genom väggarna så det blåste kallt rakt in på vintern.

 
Ingen bild

OH

31 maj 2015 10:54

På sossarnas väckelsemöte tycks det propageras för att dom skall söka bli många enfaldiga.

 
Ingen bild

Hulda mk1

31 maj 2015 11:55

LO,s Karl-Petter Thorwaldsson talade nu på på S-kongressen. Med tanke på hur LO.s medlemmar röstar bör han också besöka M,s och SD,s kommande Kongresser/Landsdagar...

 
Ingen bild

Hacke

31 maj 2015 12:52

Jag väljer att tolka bilderna positivt denna gång. Det är den genomruttna 7-klövern som faller offer för sin egen självmordspolitik och får ge plats åt den spirande sverigevänliga folkrörelsen.
Vi tackar för mullen ni lämnar kvar. För en gång i tiden fanns det ju trots allt lite näring i det ni gjorde och idéerna ni hade. Men det känns lika länge sedan som bilderna så skoningslöst avslöjar.

Tompa...
Det verkar som en och annan skribent, som Anna Dahlberg, börjar ana vartåt det lutar. Vem vill då framstå som lydigt redskap i den nu vacklande svenska propaganda- och förföljelseindustrin och dess kanske främste företrädare.

 
Ingen bild

Lena

31 maj 2015 14:11

Under en intervju i programmet "3fourteen" förklarar Greg Johnson mer om hur han ser på "den gamla högern och den nya högern". Han utgår egentligen från "den nya vänstern" som efter WWII och det var särskilt under den italienska, kommunistiska politikern och marxistiske filosofen Gramsci som den nya vänstern tog fart. Gramsci menade att för att ändra ett folks kultur måste man ändra politiken. Det har vi sett ovanligt mycket av i Sverige. Inte svårt att känna att marxister verkligen föraktar det svenska folket och det svenska kulturen. Så den verkliga drivkraften är att lösa upp så mycket som möjligt av ett folks kultur för att kunna förändra politiken och maktstrukturerna.
Jag tycker hans resonemang är mycket intressant. Kan rekommendera att lyssna vidare.

http://www.iceredcreations.com/radio3fourteen/2014/R314-141024.php

 
Ingen bild

Cosmik Debris

31 maj 2015 14:22

Sista bilderna i din serie? Gissar det! :-)

Hela detta vansinne avslutas med extrem segregation,inbördeskrig eller massflykt av svenskar. Det är vårt land som förstörs.

I ruinerna vandrar Reinfeldt och förbannar alla rasistiska svenskar.

Helt utan självinsikt!

 
Ingen bild

Lena

31 maj 2015 14:42

Jag vill bara förtydliga att jag kanske inte sväljer allt som sägs av Greg Johnson men han är mycket påläst. Vet inte hur pass "hard-core" han är. T.ex så kan jag tycka att en viss blandning från andra länder är ok. fram till -95 var jag ganska omedveten om termen "mulikulturalism", men jag hade egen erfarenhet av utländska människor. Min erfarenhet är att de jag mötte var intresserade av att "ta seden dit de kom", vilket är något helt annat än hur invandrare som kommer idag är.

 
Ingen bild

Maja Dacke

31 maj 2015 18:29

Först när jag såg Thoralfs bilder fick jag lite hjärtsnörp men ... när jag betraktade dem igen:

Bild 1. Det gamla trädet, brutet och förtorkat, ger mat åt insekter och kryp som ger mat åt fåglar och ödlor (?). Men se bakgrunden: friskt grönskande träd och buskar och gräs - framtiden. Där finns något att kämpa för - för det goda som varit och det goda som spirar inom oss medvetna.

Bild 2. Fortfarande äcklar mig den bilden - det onda förgås kanske genom att det kväver sig själv ... Jäch!

Bild 3. I skrevorna mellan kalla, kala, sterila stenblock växer hoppet i form av en liten ek ... Om det nu inte är Thoralf som lagt dit eklövet för att göra en bild ... ... Hihi!

 
Ingen bild

Tony

1 juni 2015 19:08

Ja ibland säger en bild mer än tusen ord.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se