thoralf

Direktlänk till inlägg 3 maj 2015

AGENDA GER MIG HJÄRNBLÖDNING

Av Thoralf Alfsson - 3 maj 2015 22:48

Att se Agenda innebär att man utsätter sig för risken att få en smärre hjärnblödning. Kvällens program om skolan, tiggeri och valet i England var inget undantag.


Fridolin och skolan är en katastrof! Miljöpartiet och Fridolin kommer fullständigt krossa den svenska skolan när man inte har förmågan att se elefanten! Alla siffror finns där, alla vittnesmål finns där, alla socioekonomiska signaler finns där, alla statistik finns där men ändå vägrar 7-klöverns politiker och dra de logiska slutsatserna. De självklara slutsatserna!


Om skolan skall bli bättre måste invandringen minskas!

 

Istället pratar man om statens huvudmannaskap, höja lönerna och elevhälsa och skolbibliotek. Öka inblandning av invandrare, det kommer obönhörligen leda till att resultateten sjunker på fler skolor. Inkompetensen och förnekelsen är total!


När det gäller tiggeri är det pinsamt att lyssna till Beatrice Ask efter att jag hört henne i riksdagen under fyra år. Hur hon förnekar att moderaterna och SD inte tycker samma sak om organiserat tiggeri. Att sedan inte programledaren pressar Ask på denna punkt är minst sagt tjänstefel.


I inslagen om valen i England/Storbritannien gick det mesta ut på att smutskasta Nigel Farage och UKIP. Men jag hade inte förväntat mig något annat.  


Programledaren började med att presentera en person från "oberonde socialdemokratiska Aftonbladet". Jag trodde jag skulle ramla ut fåtöljen!! (hoppas någon skapar ett YouTube-klipp)


Skall bli intressant att se hur stor ”skämmighetsfaktorn” är i England. Jag är övertygad om att UKIP kommer bli större än vad opinionsundersökningarna visar. Skall bli spännande att följa på torsdagskväll.


Allmäntillståndet i Sverige har knappast blivit bättre. Det finns alldeles för många ytterst naiva och ointresserade människor som uppenbarligen inte har något eget tänkande utan bara fungerar som ”röstboskap” i dubbel bemärkelse!


Vi måste folkomrösta om invandringen!


 
 
Ingen bild

Ronny

3 maj 2015 22:55

Hörde jag rätt när programledaren sa "oberoende Aftonbladet" till en sossetjej som skulle tala om valet i England? Och hela inslaget om UKIP:s valdistrikt var så vänsterstyrt och anti UKIP att det blev pinsamt.

Thoralf Alfsson

3 maj 2015 23:03

Hej

Jag reagerade också på vad programledaren sa. Hon sa till och med "oberoende socialdemokratiska Aftonbladet"

Häpnadsväckande!!!!!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 maj 2015 22:57

Beatrice Ask i Agenda:

Reportern:
-Då är ni överens med SD om att tiggeriet är organiserat?

Beatrice Ask.
-Nej det är vi inte. Sverigedemokraterna riktade sig ju mot utländska tiggare.

Utländska tiggare?

Vad i herrans namn menar människan med det? Är tiggare med svenskt medborgarskap problemet enligt Moderaterna? Jag har inte sett en enda tiggare som kan anses vara svensk.

Det är snart omöjligt att behålla förståndet i detta land :-)

 
Ingen bild

Pierre

3 maj 2015 22:58

Agenda och SVT är inget man ska titta på alls , att tvingas betala för marxistpropaganda bara för man har en tv är en förbannelse.

Svensk oberoende media , det borde gå att stämma dem för falsk marknadsföring denna förbannade Radiotjänst.

"
Visste du att

radio- och tv-avgiften är oförändrad även 2015, dvs 2 076 kr per år.

Oberoende radio och tv" Det borde räcka att betala för de kanaler man ser på och inget annat.

 
Ingen bild

Orolig

3 maj 2015 23:01

Noterade att SVT Nyheter i en artikel benämnde UKIP som EU-fientligt. Vad hände med EU-kritiskt, duger inte den benämningen längre?

Fientligt kanske är ett sådant där modeord som man numera kan använda på allt och alla som i demokratiskt ordning tycker annorlunda?

Sådär, nu rundar jag av min journalist- och SVT-fientliga kommentar.

 
Ingen bild

Eric H

3 maj 2015 23:04

Strax innan(?) Agenda så visar man upp två afghaner som varit i Sverige under ett år, (6 resp 9 mån) båda går i Åk9!!!
Ingen har tidigare gått i någon skola..
Om jag nu inte missade det, så diskuterades detta problem inte alls i Agenda..
När man placerar yngel i samma åldersgrupp, ober av ev tidigare skolgång, då kan det bara gå åt h-e..
Hur mycket lär man sig under enbart 6 mån skolgång i nian?
Dett är något som inga omorganistioner, lärarlöner eller annat trams löser, det enda som löser det är mer tid i skolan.. vilket naturligtvis kostar kommunerna pengar.
"Lillpojken" sade förstås inte ett knyst om detta i Agenda.

 
Ingen bild

Jepperdi

3 maj 2015 23:09

Såsom tidigare lärarvikarie, och elev, så vill jag påpeka att även om invandringen i skolan leder till stora problem, inte bara i kunskapsskillnader, ordning, kvinnosyn och våld, så är det stora problemet just ordningen. De "nysvenskar" som kommer till skolorna lär sig bättre om det är diciplin , ordning och respekt i klassen. Högsta auktoritet SKA vara läraren. Nytillkomna har lättare att acceptera regler än svenska curlingbarn. Det är löjeväckande att Major Björklund inte gjorde något åt det. Observera att jag är SD och vill verkligen minska invandringen, men det stora problemet i skolan är ordningen. Ordning är inte lika med empatilös men utan ordning ingen fungerande skola.

 
Ingen bild

Jepperdi

3 maj 2015 23:10

För övrigt ger Fridolin alla tänkande människor huvudvärk.

 
Ingen bild

Göran

3 maj 2015 23:28

Fridolin tror ju att lärarnas status kan höjas med hjälp av högre lön. Vän av ordning undrar naturligtvis vad som ligger till grund för att höja lönen i takt med att jobbet blir allt sämre utfört. Det känns litet udda att få betalt för det som man inte utfört. Den enda förklaring till Fridolins evangelium är att detta är något helt normalt i bakvänts land.

 
Ingen bild

Martin

3 maj 2015 23:35

Nej. Att minska invandringen skulle sänka försämringstakten. Verkligheten har sprungit ifrån SDs politik.

 
Ingen bild

Ingemar Ekman

3 maj 2015 23:50

Det kanske är på tiden att den Sverigevänliga rörelsen börjar att sätta epitet på sjuklövern och media.
Fr.o.m nu skriv aldrig enbart partibeteckning, utan att sätta något negativt framför. Om alla gör det jämt, kanske det blir lite reaktioner.
I riksdag, landsting och kommuner hör vi i fortsättningen om t.ex landsbygdsfientliga MP, företagarfientliga V, manshatande Fi, SD-hatande SVT m.m
Sen kan ju Sverigefientliga användas på samtliga.
Kanske någon vill göra en sammanställning över lämpliga epitet.
Jag själv säger eller skriver aldrig numera en partibeteckning utan att lägga till något framför.

 
Lassekolja

Lassekolja

4 maj 2015 00:02

Självklart borde även en Sverigedemokrat finnas med i Agenda-inslaget om tiggeriet men ingen blev väl särskilt förvånad när så inte skedde. Varje gång SD nämns någon gång någonstans, utan SD-närvaro, blir det ofelbart helt galet, eftersom SD´s motståndare inte kan motstå frestelsen att, förmodligen medvetet, dra till med någon form av en eller flera lögner. Man vet att det alltid blir så. Frustrerande? Javisst, men det är så svensk media funkar. Därför är det så viktigt att SD växer, helst ännu snabbare än idag!
En annan "bristsjukdom" i svensk media är att svenska tittare bör helst inte få se och höra den förträfflige Nigel Farage, då kan ju tittarna börja gilla honom och det får ju absolut inte ske. Mediaetablissemanget har ju redan fullt schåå med att dölja SD så gott det nu går!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Demokratur

4 maj 2015 00:27

Alltid lika fascinerande när kommunisterna på SVT ska "hjälpa" tittarna med sina epitet på olika partier... Även om det är tämligen utsikt så kan ju den som orkar anmäla programmet till Granskningsnämnden. Själv orkar jag inte. Mina tankar uppfylls bara av landsflykt...

 
Ingen bild

Cosmik Debris

4 maj 2015 04:00

Dystopi i vargtimmen.

Om femtio år är sannolikt alla vi som brukar skriva på Thoralfs blogg döda.

Detsamma gäller alla politiker som med dårars envishet ödelägger landet i en rasande takt som saknar motstycke i historien. Att dessutom den muslimska invasionen tillåts få fortsätta övergår min fattningsförmåga när det är uppenbart för alla och en var vad som kommer i förlängningen.

De politikerna är också döda om femtio år.

Ni som är över femtio år minns hur evighetslångt ett sommarlov kunde te sig precis efter en skolavslutning. Den upplevdes som en evighet med bad, glass, sol, syrener, plåster på knäet och det skulle aldrig ta slut. Nu vet ni också hur blixtsnabbt tiden gick från tjugofem till femtio. Och som genom ett trollslag är ni åttiofem år och bäst-före-datumet är passerat.
¨
Skolan, pensionerna, järnvägen, sysselsättningen, försvaret, äldrevården och sjukvården kommer att kollapsa de närmaste åren endast på grund av den enorma och skadliga invasionen från muslimska och afrikanska länder.

Vad är det då som driver dessa att störta landet in i vad som sannolikt slutar med ett religiöst inbördeskrig? Detta riskabla multikulturella experiment som påtvingas oss kan möjligen vara fullbordat och fungerande tidigast om 200 år. Då har varken Fridolin eller Ullenhag möjlighet att skörda frukterna av sitt verk. Fram till dess kommer det att utkämpas blodiga krig i Europa och ekonomier kollapsar. Troligtvis kommer det även tider då mat och energibristen skördar många dödsoffer på grund av hungersnöd orsakad av att Europa blivit överbefolkat och länderna befinner sig i kaos och anarki.

Varför vill de inte ha ett fungerande land där folket mår bra?

Har det getts något löfte till politiker om evigt liv i en annan dimension i ett land som flyter av mjölk och honung? Vem har i så fall gett dem detta löfte och varför har inte Svenska folket getts samma möjlighet?

Om inget löfte har getts varför ödelägger de då det land de faktiskt skall bo fram tills liemannen kommer på besök på ålders höst? Tänker de inte ens på sina barn och barnbarn?

Jag föredrar det gamla Sverige där man inte var tvungen att beväpna sig vid kvällspromenader. I landet jag växte upp i finns nu endast reminiscenser kvar som minner om det trygga och fungerande samhälle många av oss saknar så det gör ont i kroppen

Ge upp tanken på en renässans för det gamla, gemytliga och oerhört saknade Sverige. Det kommer aldrig igen. Flytta till Norge, Irland, Finland eller något annat fungerande land där man värdesätter sin befolkning och ett värdigt liv är möjligt..

Livet är mycket, mycket kort. Den som påstår annat är antingen en tioåring som står inför ett härligt och långt sommarlov eller en lögnare!

Tänk på det, och agera utifrån det också!

 
Ingen bild

OH

4 maj 2015 06:19

Även jag reagerade på Moderatens uppdelning av svenska och utländska tiggare, själv har jag aldrig sett en svensk tiggare.
Reinfelt och Borg tycks lyckats hjärntvätta hela ledarskapet i Alliansen under sina åtta år.

 
Svensson

Svensson

4 maj 2015 06:43

Vi måste vara ärliga,det är invandringen som gör att den svenska skolan,fungerar så dåligt nu.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

S-E Karlsson

4 maj 2015 08:46

Nu är jag nog portad från möjligheten att få in diverse insändare i Barometern/OT , efter att ha retat upp chefredaktören Anders Enström med diverse sanningar om invandringen ! Förlåt detta var utanför ämnet !

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

4 maj 2015 09:22

Helt rätt att det finns ju inte en chans i världen att stoppa nedgången av svenska skolresultat eftersom ingen från sjuklöverpartierna vill erkänna orsaken, eller än mindre göra något åt problemet.

Det är ungefär som om bottenpluggen lossnat i båten och man försöker lösa problemet genom att ösa vatten utan att först sätta i bottenpluggen.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Pensionisten

4 maj 2015 10:01

Har undervisat elever i 16-18årsåldern och tyvärr måste jag säja att deras uppfostran inte kan ha varit så bra. Respekt för den som undervisar och även mot äldre finns bara inte.
Ordning och reda i klassen??? För många lärare släpper igenom vad som helst utan tanke på barnens framtid då dessa elever ska se till att lärarna får sin pension. Det finns lärare som sätter godkända betyg på alla för att framstå som bra lärare vilket jag inte gjorde utan uppfyllde eleverna inte de kriterier som är för godkänt så fick dom inte godkänt.
Ett problem som uppstått sedan vi pensionärer gick i skolan är TV:n, datorer med internet, telefoner som alltid är med eleverna och en massa datorspel. Det går inte att lära elever som kommer till skolan och är som zombies.
Föräldrarna måste ta sitt ansvar för barnen! Lära dom från början vad som gäller med att sätta regler som ska följas. Är jag för hård? På det området var det bättre förr.
Höjda löner för lärarna är detsamma som att höja lönen till en industriarbetare som inte utför sitt arbete till det han är anställd för.
Vad det gäller hatet mot SD så tror jag dom flesta, antingen dom sov sig igenom skolan eller hade toppbetyg, har hjärna nog att förstå vad som pågår inom media.

 
Ingen bild

Hacke

4 maj 2015 10:06

För den medvetne mediekonsumenten står det numera helt klart att "oberoende miljöpartistiska public service" ingått samarbete med "oberoende socialdemokratiska Aftonbladet" i program av nyhets- och samhällskaraktär. Och naturligtvis också renodlade politiska program som i public service regi är samlade under huvudbeteckningen Kultur.
Jag förstår inte att Aftonbladets alla politiska funktionärer, även kallade journalister eller krönikörer, har tid att skriva i partiorganet då de flesta numera tycks ha sin arbetsplats förlagd i S(V)T/SR-bunkern.

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

4 maj 2015 10:39

Sluta titta på SVT-kommunistiska propagandaprogram som 'Agenda', och 'Debatt', det har jag gjort, för att undvika blodstörtning. Man vet redan på förhand sammansättningen av de inbjudna, 99% "goda", och de en eller två närvarande kritikerna tystas ned via ständiga avbrott från vänstersabotörer, vilket programledarna alltid låter ske. 'Debatt' borde byta namn till 'Iscensatt', 'Agenda' till 'Rättvända'. De enda program jag ser på är 'Veckans brott' - hittills väntat förgäves på att de politiska och mediala brottslingarna skulle bli föremål för programmets intresse. Samt 'Uppdrag granskning', som har iaf lite stake via Josefsson.

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 maj 2015 10:58

@Cosmik Debris. Ja, om femtio år, då har jag en "etta med jordvärme"... Och ser man femtio år bakåt, förfäras jag och många andra över hur Sverige har förändrats.
Visst, mycket är bättre, men mycket har blivit betydligt sämre.

En skola där lärare misshandlas av elever, där en lärare inte får ta tag i en störande elev för att fösa ut denne i korridoren, där analfabeter med sex månaders "studier" räknas som "svenska elever" osv. osv...
Där tiggare slåss med varandra om de bästa platserna. Där tiggares "brädlapps-skjul" liger i rader i våra parker. Där deras exkrementer återfinns på de mest olämpliga ställen och där hitresta tiggare kan få del av våra ihopjobbade skattepengar.
Där politiker blundar, ljuger och förvanskar fakta om invandringen och dess kostnader.
Där kvinnor förnedras av sina män och släktingar och detta ses av en tigande feminism. Där en religion ska stå över vår jämställdhet...
Där förtryckta kvinnor KRÄVER separata badtider, utan manlig personal.
Där människor KRÄVER kött efter plågade djur pga en påhittad religion.
Där politiker från sju av åtta riksdagspartier står bakom allt detta...

Så har Sverige förfallit på femtio år. Hur blir framtiden för åra efterlevande...?

 
Ingen bild

Göran Ekholm

4 maj 2015 11:40

Det vi kan se just nu, I tv, I radio mf ställen är vänsterrörelsernas slutsvineri, slutcresendot av deras misslyckade era. Allting liknar DDR's upplösning före muren rasade.
Samma sak kommer att hända med vänsterrörelserna runt om i hela Europa.
Och ingen kommer att vilja ha tillbaka dem. De ljugande, De okunniga, De ovetenskapliga.
Ingen vill bli nertystad.
Ser vi på de korta skeendernas trend så skönjer vi ett Storbritannien som går ur EU och landsvänliga partier tar plats vid rodren och förnuftet får komma tillbaka och denna av vänstermarxisters galenskapens misslyckande får träda in i historiens skuggor, För alltid.
För ingen vill ha dem tillbaka, och det vet de, det kan vi se på desperationen idag från deras sida.

 
Ingen bild

Orolig

4 maj 2015 11:48

Tycker det är fel att bara skylla på invandringen när det gäller dåliga skolresultat. OECD säger i sin rapport att man återigen måste rekrytera de bästa till yrket, något man inte gör med en intagning på 0,2 högskolepoäng. Nu är visserligen inte betyg det enda avgörande men det spelar trots att allt en viss roll.

Hur var det förr i tiden? Läraryrket hade ganska hög status och för att t.ex bli Adjunkt krävdes säkert ganska bra betyg. Utbildningen var dessutom omfattande. Numera är det väl si och så med det mesta.

Skolan kommer med andra ord att fortsätta sin nedgång i takt med att de gamla gardet går i pension och helt och hållet ersätts av den nya tidens lärare. Jag säger inte att alla nya lärare är dåliga men systemet som sådant släpper igenom en lägre kvalitet än förr.

Är det någon som vet om Fridolin har börjat räkna ännu, det skulle väl ta hundra dagar att styra upp skolan?

 
Ingen bild

Göta

4 maj 2015 12:07

AGENDA ger mig hjärnblödning skriver Thoralf. Ja, nästan samtliga program i de svenska TV-kanalerna utgör numera en ganska hög riskfaktor för stroke hos alla upplysta och icke intelligensbefriade svenskar.

Det finns ett och annat TV-program som är ganska riskfritt, t ex vissa natur- och vetenskapsprogram samt en och annan film, som jag kan tänka mig att titta på. Men eftersom även politik intresserar mig, vill jag inte helt utesluta sådana program, trots min höga ålder och därmed högre stroke-risk . Jag har därför utvecklat följande metodik för de stroke-framkallande TV-sändningarna:

Istället för att se programmet under sändningstiden kontrollerar jag i TV-tablån hur dags det ska vara slut. Efter angiven sluttid går jag in på Avpixlat och läser av reaktionerna i kommentarerna. (Gäller det ett hett program, där kanske även någon från SD medverkar, så brukar de flitiga och engagerade kommentatorerna på Avpixlat till och med skriva ned sina reaktioner medan programmet pågår.)

På det sättet slipper man direktkontakt med eländet, och undgår då de där farliga chockerna som man utsätts för vid varje häpnadsväckande idiotreplik som avfyras av dårarna i rutan. Efter att man har läst en del av kommentarerna i Avpixlat är man förberedd och kan plocka fram programmet på SVT-Play och se åtminstone valda delar, om man tror att det kan vara värt besväret.

 
Ingen bild

Lärare

4 maj 2015 12:18

Reagerade starkt på Agenda som alla andra här!

Apropå skolan vet vi alla att det är invandrarna som drar ner resultaten. Titta på Finland t ex, bättre resultat, så har de heller inte så många invandrare.
Kan berätta att de lärare jag träffar lite då och då säger detsamma. Dåliga resultat beror helt enkelt på invandrarna!
Alltså måste detta komma upp till ytan och diskuteras och inte låta Fridolin och de övriga lögnarna stå oemotsagda i frågan.

Jag begriper inte varför den s k "vårkampanjen" dröjer. Vart har alla pengar tagit vägen som sparades i och med att extravalet uteblev? Dessa skulle ju användas i kampanjen!
Kanske SD räknar uteslutningarna till vårkampanjen, man vet aldrig.
Pengar finns, sätt igång SD, det är VÅR NU!

 
Ingen bild

Stig

4 maj 2015 12:19

Som alltid mycket bra skrivit av dig Thoralf

 
Ingen bild

Argus

4 maj 2015 12:48

Av ren självbevarelsedrift avstår jag regelmässigt både SR, SvT och sist men inte minst TV4.

Allt detta hackande på SD har visat sig kontraproduktivt så de får gärna fortsätta att agera valarbetare. I höst lär SD ha gått om både S&M och de kommer fortfarande inte begripa nåt.

 
Ingen bild

Hacke

4 maj 2015 13:57

För den som till äventyrs fortfarande tror att Nordkorea skulle vara ensam extremvariant i världen vill jag rekommendera en titt på en av statstelevisionens uppfostringskanaler, SVT Forum.
I rent studiesyfte gick jag nu på förmiddagen in för att kolla hur upplägget och besättningen såg ut bakom den så försåtligt lockande rubriken: "Den svenska aningslösheten, nedslag i Sveriges moderna historia från folkhemmet till idag, perspektiv på aningslöshet lyfts fram i presentationer och gestaltningar."
Det var en smått kuslig upplevelse med inledningsanförande av rättroende chefsideologen Gellert Tamas, följd av Henrik Berggren, f d ledarskribent och kulturschef på DN känd för sin hyllningsbiografi över Olof Palme, redaktören för tidskriften Ottar, företrädare för den svenska hbtq-rörelsen o s v, o s v.
Som ni förstår handlade det om en helt annan "aningslöshet" än den faktiska vi vanliga människor upplever och som just lett fram till detta surrealistiska samhälle där hjärntvättsuppvisningar av den här typen blivit vardag.
Måtte detta vara de sista desperata utslagen vi nu ser både på de politiska och mediala arenorna innan också den svenska varianten av Berlinmuren faller för gott.

Jag vill avsluta med ett mycket träffande inlägg från signaturen Wayahead jag läste på Flashback med anledning av att Pascalidou nu fått sparken från Metro efter att hon påkommits med ännu en textstöld (men på SR/SVT har hon naturligtvis fortsatt fullt förtroende så länge hon verkar i den rätta läran):

”Det Nya Sverige byggs utav feministerna på Statstelevisions hjärntvätt där man samhällsplanerar, sysslar med ordlekar, konstruerar nya ord/beteckningar, glidningar på värdeskalor, snyftreportage, godnattsagor och obehindrat spyr ut sitt hat mot vita män. Jag ber varje kväll för att ett attentat mot denna landsförrädarnas högborg ska ske, ty här har vi själva grundbulten till Sveriges förödelse.”

 
Ingen bild

Cosmik Debris

4 maj 2015 14:30

Ang: Pisa

”– Sverige har gjort mig besviken. Jag kände till Sverige som ett land framstående på utbildning. Men i början av 90-talet förlorade Sverige sin själ, sa Andreas Schleicher när han inledde presskonferensen där rapporten presenterades.”

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6156817

Vad hände i början av nittiotalet som förklarar detta? En ledtråd är att ormen Bengt Westerberg givetvis var inblandad.

Tycker synd om alla föräldrar som i framtiden får ett helvete att hitta en bra svenskspråkig skola till sina barn. En åttondeklass där man placerar nyanlända skäggiga 23-åringar som endast gått koranskola och således är analfabeter visar vilket förakt politiker visar svenska barn.

För en cynisk misantropisk dystopiker är det rena julafton. Det kommer med hundraprocentig säkerhet att bli ännu värre. Det garanteras av miljöpartiet!

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 maj 2015 18:58

Annat ämne. Nu har nog "Frigolit" fått totalt hjärnsläpp. Han medverkar nu i en video som kan ses på Avpixlat. Tillsammans med div. sk. artister och extremkommunister tappar han det allra sista av det anseende han hade i mina ögon...

 
Ingen bild

olle

4 maj 2015 20:42

https://www.youtube.com/watch?v=dVVXwiT878I

Borde det inte vara stora rubriker i MSM om detta, sjukt att så många verkar sympatisera med kommunism i Sverige, en ideologi som dödat 100 miljoner människor genom åren.

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 maj 2015 22:03

@Olle. Ja, det var en tragisk samling. Öppet stöd för en massmördarideologi... Var finns alla upprörda politiker, ledarskribenter och andra?

 
Ingen bild

Odalbonde

5 maj 2015 03:41

Själv har jag sedan lång tid tillbaka undanröjt risken för slaganfall, blodstörtning och andnöd genom att slänga ut DDR-TV:n, stänga av Pravda-radion och inte köpa några PK-tidningar. Att tänka fritt och självständigt är en befrielse. Heja Sverige!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12 13 14 15 16 17
18
19
20
21
22 23 24
25 26 27 28 29
30
31
<<< Maj 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards