thoralf

Alla inlägg under april 2015

Av Thoralf Alfsson - 5 april 2015 15:31

Förra året slog Sverige rekord med över 7 000 asylsökande ensamkommande barn. Ett av dessa barn smugglades till och med in i Sverige av SVT. Ska man skratta eller gråta? Är det till detta som mina skattepengar och TV-licenspengar skall gå?


 


Allt pekar på att ett nytt rekord kommer att slås under 2015. Under årets första tre månader har antalet ensamkommande barn som söker asyl ökat från 914 till 1 502 ”ungdomar”. Det motsvarar en ökning på nästan 65 procent. Skulle denna ökningstakt stå sig under resten året kommer siffran passera 10 000 med råge och kanske till och med nå 11 000 – 12 000 asylsökande ensamkommande barn.


Det är dags att börja skicka tillbaka dessa ungdomar och stänga asylporten för alla lycksökare som inte har några asylskäl!


 

Av Thoralf Alfsson - 4 april 2015 10:07

För några veckor sedan skrev jag ett blogginlägg om hur SMHI och Länsstyrelsen i Kalmar ser på framtida havsnivåer och att de fullständigt tycks blunda för den historiska statistiken som finns.


Jag exemplifierade detta med ett diagram där jag visade statistik från 1880-talet fram till dagens datum och sedan även kompletterade med de prognoser som SMHI och Länsstyrelsen arbetar efter för att vissa på orimligheten.


Nyligen fick jag ett tips angående ett infobrev som gått ut från Sjöfartsverket. En myndighet som måste förhålla sig till verkligheten. Annars blir det grundstötningar i vår skärgård.


”Vi har även startat ett stort projekt för att höja kvalitéten på sjökorten. Vi ska synkronisera och uppdatera referensytan i sjökorten. På många platser refererar djupen till ett vattenstånd som varit gällande sedan 60 år tillbaka. I dag måste djupen reduceras för landhöjningen. Med den nya referensytan, RH2000 i sjökorten, behöver man endast ta hänsyn till vattenståndet. Parallellt genomför vi NSL i samma områden. Projektet påbörjas längst upp i norr, där behovet är som störst, och kommer avslutas runt 2021 vid norska gränsen.”

 

Med andra ord ser Sjöfartsverket inga havsnivåhöjningar och tror inte på några framtida heller. I varje fall inte i närtid.


Mitt blogginlägg hade rubriken ”Verklighet eller fiction från SMHI och IPCC”! Nu konstaterar jag att Sjöfartsverket sysslar med verklighet och SMHI med fiction.


 

Av Thoralf Alfsson - 3 april 2015 08:06

Sverige är bäst i Norden! Våra nordiska grannar är uppfyllda av avundsjuka över att så många utomeuropeiska människor söker asyl i Sverige. Framförallt att så många som tillhör religionen islam kommer till Sverige.


    


Svensk media slår ner varje försök till ifrågasättande och drar sig dessutom inte för att använda brottsliga metoder för att komma åt dissidenterna! Kvällstidningarna och public service häcklar och smutskastar alla oavsett partitillhörighet ;-) Arbetsgivare sparkar trotjänare om de visar det minsta avvikande beteende från den allenarådande och statsbärande invandringspolitiken.


Det är något riktigt sjukt som pågår i Sverige!

 

I Danmark går socialdemokraterna nu ut och vill ställa högre krav på de som invandrar till Danmark. Statsministern profilerar sig till och med på valaffischer med dessa budskap. I Danmark anser man att antalet asylsökande varit alldeles för stort under 2014. Rent ut sagt katastrofalt stort om man skall tro vissa politiker i Danmark.


Vad är det som skiljer socialdemokrater i Danmark från socialdemokrater i Sverige?


I en framtid kommer några ställas till svars för utvecklingen i Sverige och historieböckerna kommer skrivas om!


 


Glad påsk och låt nu er släkt och vänner ta del av ovanstående statistik. Statistiken kommer aldrig presenteras av svensk media och speciellt inte av vår skattebetalda public service som dessutom har mage att höja licensavgiften för att kunna producera mer oberoende program inom ramen för public service.


Grattis alla svenska skattebetalare! Som man röstar får man skatta ;-)



Av Thoralf Alfsson - 1 april 2015 23:50

Detta måste alla lyssna på!


Jag mår illa av hur dessa pk-personer svarar! Fy fan!


Av Thoralf Alfsson - 1 april 2015 20:51

Igår kväll ringde en av våra aktiva medlemmar i Kalmar mig och berättade om ett mycket dramatiskt besked! Sedan dess är jag både ledsen och heligt förbannad!


Därför avstår jag från att skriva ett blogginlägg idag och det jag egentligen skulle vilja skriva på bloggen. Mina ord skulle antagligen bli alldeles för hårda!


Stämmer våra antaganden och misstankar så har Kalmar och Sverige blivit än mer politiskt korrekt. Jag är dock av den övertygelsen att vi inte skall vända andra kinden till. Det har vi gjort tillräckligt länge inom partiet.


Istället känner jag för att granska de mest politiskt korrekta makthavarna ännu hårdare och avslöja deras maktmissbruk och vänskapskorruption!


Hämnden är ljuv sägs det!

Av Thoralf Alfsson - 1 april 2015 00:09

O.B.S

Detta blogginlägg är inget aprilskämt!



Igår hade vi kommunfullmäktige i Kalmar och jag hade en interpellationsdebatt angående kostnaderna i skolan för alla barn som kommer i och med de avtal som Kalmar kommun tecknat med Migrationsverket.


Anledningen är att Barn- o ungdomsnämnden vid en förfrågan endast uppger en kostnad på ca 7,5 miljoner kronor för 2015 beroende på invandringen. Där 6,1 miljoner kronor är kostnader för modersmålsundervisning för ca 1000 elever och ca 1,5 miljoner kronor i kostnader för så kallade förberedelseklass för nyanlända. Inga övriga kostnader anges av förvaltningen.


Uppenbarligen kostar dessa barn ingenting i den normala förskolan, grundskolan och gymnasieskolan!


Med anledning av detta ställde jag en interpellation till Barn- o ungdomsnämndens ordförande Lasse Johansson (fd. KFF-spelaren) om han ansåg att uppgifterna var korrekta.


För att ni skall förstå vilken omfattning och antal barn det rör sig om lägger jag därför upp lite statistik över antalet nyanlända barn för åren 2006-2014. Statistiken kommer från den kommunala enheten Invandrarservice i Kalmar. Siffrorna för 2014 är fortfarande preliminära.


 


Svaret var precis som jag förväntat mig, inga egentliga besked om kostnaderna utan ett väldigt mycket prat om ingenting och att alla barn kostar pengar. Kommunisten Bertil Dahl kallade mig till och med för rasist på grund av min interpellation. Suck!


Men den mest horribla uttalande i debatten kom från centerpartisten Ingemar Einarsson som sa att kostnaderna var ”fullständigt oväsentliga”. Kostnaderna för minst 600-800 invandrarbarn i grundskolan och gymnasieskolan var alltså fullständigt oväsentliga. Jag trodde knappt mina öron. Jag hoppas att många skattebetalare i kommunen lägger detta på minnet.


Jag noterade också idag att Barometern valde att inte skriva en enda rad om denna interpellationsdebatt. Jag förstår varför!




Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards