thoralf

Direktlänk till inlägg 19 april 2015

DAGS ATT SÄTTA NER FOTEN

Av Thoralf Alfsson - 19 april 2015 10:35

Igår toppade P1 Ekot sin lunchsändning med att 90 migranter lyckats ta sig till Palermo. Dagligen kommer det nu rapporter om sjunkna fartyg i Medelhavet, den ena katastrofen värre än den andra. Hur mycket sanning som ligger bakom är dock mer osäkert då det ofta bygger på uppgifter från migranterna. Enligt uppgifter i media har ca 10 000 personer räddats bara den senaste veckan. En stor andel av dessa har siktet inställt på Sverige om man skall tro Sveriges Radios utsända i Italien. Italien vädjar dessutom om hjälp från EU.


Antalet asylsökande till Sverige kommer sannolikt öka dramatiskt de kommande veckorna.


Samtidigt kan vi läsa att de romska tiggarna vill stanna för gott i Sverige. De vill ha PUT. Som man bäddar får man ligga heter det ju.


 

Fredag ca 19-tiden Kvarnholmen Kalmar.


När polisen tillåter att dessa tiggare ligger och sover i gathörnen utan att avhysa dem! Och när kommunerna ordnar boenden, toaletter och andra bekvämligheter på skattebetalarnas bekostnad så kan resultatet bara bli ett. Tusentals tiggare kommer att översvämma Sverige denna sommar och flertalet kommer försöka stanna kvar. Om kommunerna dessutom börjar ordna med skola och fritidsaktiviteter för barnen kommer invasionen fortsätta i än större omfattning.


 

Ja, det är precis vad ni tror! Undrar hur många ungdomar som besöker denna skateramp.


Är detta en utveckling som vi önskar? Är detta ett resultat av vårt medlemskap i EU? I så fall är det ännu en god anledning att lämna EU.


Sverige kan inte vara en socialbyrå för hela världens befolkning! Det är bara att gratulera svenska ungdomar, fattigpensionärer och svenska skattebetalare.

 

Det kanske är dags för Italien att sätta alla migranter som kommer med båt i stora läger för att sedan transportera dem tillbaka till Libyen eller till det land de stigit ombord på en båt för att komma till Europa. Det är sannolikt enda sättet att få stopp på dessa farliga båtfärder och katastrofer. En "returbiljett"!


När det gäller tiggare borde det införas en undantagsregel som inte gör det möjligt för tiggare att utnyttja Schengenavtalet och vistas i ett annat EU-land under tre månader. Totalstopp för tiggeri av utländska medborgare!


PS

Lars Bern höjer tonen i invandringsdebatten med sitt senaste blogginlägg. Hans "analys" kommer sannolikt få en och annan politiskt korrekt journalist eller ledarskribent att gå i taket. Det är dock väldigt intressant att en person som Lars Bern på allvar ger sig in i debatten.

 
ANNONS
 
Ingen bild

World Traveller

19 april 2015 11:05

Svenska handelsfartyg har nu blivit beordrade att hjälpa till att smuggla immigranter och EU kräver nu att västeuropa aktivt hjälper till att få hit så många islamister som möjligt. Vi lever i en ding ding värld.

 
Ingen bild

OH

19 april 2015 11:18

Sätta ner foten skriver du. Jag tycker det är dags för ickesocialister att lyfta foten och ge Lööv och Batra varsin rejäl spark i aslet så dom lär sig att lyssna på väljarna.

 
Ingen bild

Lärare

19 april 2015 11:20

Läste detsamma om tiggarna. Klart de vill stanna i Sverige när här erbjuds både skola och annan omsorg. Sen kommer de ta hit hela familjen också, då får vi bygga ännu fler bostäder. Hur ska det gå?
Fp hade föreslagit att ge pengar till Rumänien i stället. Men, är inte Rumänien god nog för att ta hand om sina invånare själva. Klart de är tacksamma om Sverige fortsätter att vara hela världens socialbyrå.
Tänker ibland, att det är Rumäniens regering som bekostar resorna hit för att slippa ge dessa fattiga människor mer pengar.

Vi måste börja tala klarspråk!
Lär av Finland, där vill man minska invandringen, trots att den är knappt märkbar om man jämför med Sveriges.

Hoppas att SD med Jimmie i spetsen blir betydligt hårdare i sin retorik vad gäller invandringen. Vi har ju inte pengar snart till något annat. Svenska folket är bortglömd i snart alla situationer. Det dras ner och läggs ner överallt i samhället idag.

Jag upprepar: Ut med information till varje hushåll om samtliga kostnader för invandringen. Jämför gärna med vad en svensk fattigpensionär har att leva på.
Det här håller inte längre!

 
Ingen bild

Tompa

19 april 2015 11:30

Det är en förskräcklig utveckling vi ser.

Mina reflektioner är att väldigt många lägger pengar i pappmuggarna utanför affärerna. Det är som att mata måsar, de blir bara fler och fler.

Om de som lägger pengar i muggarna också gick och plockade upp en avföringshög i stadens parker och i barnens skateboardramper så gör de iallafall lite nytta samtidigt. Förmodligen så tycker de väl att någon annan skall reda upp i misären. De får iallafall känna sig goda.....

87%:arna verkar onekligen få det samhälle som de önskar.

Läsvärt också
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/mitt-parti-maste-lyssna-pa-valjarna_4497318.svd

 
Ingen bild

Lena

19 april 2015 11:45

Det här med de tiggande romerna har fått vanliga svenssons att "komma ut" som rena rama kandidater för att rösta SD. Känner flera som "öppnat sitt hjärta" om obehaget de känner när de går och handlar och blir överöst med "hej". En och annan har också kopplat ihop med antal immigranter som kommer. Det har varit med rösten full av avsky och oro. Hoppas det inte är för sent för Sverige!

En annan sak: Här i staden är det S styre sedan Hedenhös tid, mycket har varit bra men det kostar ca 4 kr mer i kommunalskatt än i Stockholm. Vi har ett mycket vackert torg vid Rådhuset där kommunalpolitikerna arbetar. Torget är nu upprustat upp till tänderna. Bara den sista delen i denna rustningsiver, där 120 meter cykelbana ska beredas kostar 1,5 miljoner kronor! Är det hållbart när allt annat förfaller? Sverige håller på att bli en kuliss!

 
Lassekolja

Lassekolja

19 april 2015 11:52

@World Traveller & Thoralf "Sverige kan inte vara en socialbyrå för hela världens befolkning!": EXAKT ! ! !
Hur Kartell-7:an tänker förvånar väl inte längre någon men svaret kan enbart vara, för att citera Göran Persson om Mona Sahlin; "tänkandet kan inte vara deras starkaste gren!"
Först struntar 7-klöver´n i Dublin-avtalet och nu vill Folkpartiet skicka pengar till Rumänien istf att hjälpa romer i Sverige. Vi(Sverige) skall inte göra varken det ena eller det andra! Vet dom verkligen inte att det rumänska styret inte ens tar emot EU-pengar från EU´s strukturfonder, som är avsedda till fattiga romer. Den rumänska staten ser hellre att romerna lämnar Rumänien, helst för gott, och naiva blåögda landsförrädiska svenska "politiker" bara säger JA och AMEN och betalar med våra skattepengar som leder till allt kraftigare besparingar inom välfärden, framför allt den tysta gruppen äldre, som byggde Välfärdssverige. Fy f-n för 7-klöver´n! VAKNA svenska folk!
Nu återstår drygt tre år för 87% av väljarna att vakna ur sin politiska KOMA om Moder Svea skall ha en chans att överleva!
Vad båtflyktingar beträffar, hur är det tänkt att alla tusentals afrikaner skall försörja sig i arbetslöshetens EU? Svaret på den frågan missar, som vanligt, alltid hela det mediala- och politiska etablissemanget! Bara att hoppas att någon europeisk välfärd återstår när EU´s väljare kommer till sans!?!
SD 2018!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Morre-Knorre

19 april 2015 12:04

Jag såg idag vid CityGross att tiggare körde iväg barn som sålde Majblommor

 
Ingen bild

Göta

19 april 2015 12:27


Återigen vill jag rekommendera Lars Berns blogg Anthropocene. Ursprungligen var bloggen tydligen avsedd att ventilera den mångsidige forskaren Lars Berns vetenskapliga ämnen, främst klimat, miljö, energi och näringsliv. För några månader sedan började det även dyka upp ett och annat kritiskt inlägg till vår invandringspolitik, vilket har gett bloggen ett avsevärt större antal kommenterande läsare.

Det senaste inlägget har titeln "Tvåstegsbomben inom migrationspolitiken" och är som vanligt mycket bra och intressant. Som vanligt är också kommentarerna bra och intressanta, speciellt kommentarerna nr 6 och nr 9 av signaturen Peter L.

Läs här:
http://antropocene.se/2015/april/tvastegsbomben-inom-migrationspolitiken.html
 
Svensson

Svensson

19 april 2015 12:39

Många tycker det har blivit obehagligt,när det kommer människor från hela världen och lever på våran välfärd,för alla vet vi att skattehöjningarna kommer som ett brev på posten.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 april 2015 12:52

Skaterampen har blivit en sk-tramp. Helt enkelt vidrigt!!
På hemväg idag stannade jag vid ett större loppis i en gammal fabrik som slagit igen pga. utländsk konkurrens och billig import.
Mängder med, rent ut sk-t och skräp. Svartmuskiga män som pratade främmande språk och deras inlindade kvinnor, överallt... Närmare hemmet handlade jag mat. Herr Tiggare med Fru fanns utanför den lokala ICA-butiken...
Det nya Sverige växer fram. Ett helt annat Sverige än det jag levde i som barn. Skäms politiker!!!

Flyktingar drunknar nu i Medelhavet. Är man Kristen på desa båtar, riskerar man tom. att bli kastad överbord. Allt för att hedra Allah.
Läste för en tid sedan en fundering om massflykten till Europa från MENA-länderna: - Brandkåren räddar inte bara de som flyr från ett brinnande hus. De släcker också branden i huset. Tänkvärt.

 
Ingen bild

World Traveller

19 april 2015 12:58

@Morre knorre
Varför ingrep du inte då? Vi kan inte alltid räkna med att "någon annan" ska göra det åt oss. "någon annan" har tillräckligt mycket att göra ändå.

 
Ingen bild

realisten

19 april 2015 13:19

@World Traveller
Jag ingrep när en tiggare trakasserades!

 
Ingen bild

Stefan A.

19 april 2015 13:21

En miljard människor lever på under en dollar om dagen, för dessa torde Svenskt försörjningsstöd plus all annan samhällservice vara rena önskedrömmen, går det öht. in i skallen på sjuklöverpolitikerna, självklart lockas många att försöka ta sig hit till den humanitära stormakten, man vill inte lämna hemlandet påstås det, då förstår man nog inte fattigdomens kraft, säg att 30 % av oss Svenskar skulle leva på en dollar om dagen och inga sociala skyddsnät existerade eller bara gällde för de som kan betala, och ett land i Afrika utlovade fri försörjning mm. hur många Svenskar skulle inte då ta chansen, och om man fick möjlighet, att flytta dit? mao. är sjuklöverpolitikerna medansvarig till det som nu sker på medelhavet med sin huvudlösa och ansvarslösa invandringspolitik.

 
Ingen bild

Skånepåg

19 april 2015 13:27

@ Thoralf

Försök få fram mer fakta från Kalmar domkyrkas gudstjänst i dag från någon som vet bättre än jag. "Skönsjungande" rumänska i kyrkorummet, och som brukligt är talade man inte om vart kollekten skulle hamna. Vid avslutningen hade ett antal zigenare koordinerats att med sina pappmuggar ställa sig i rad utanför då kyrkportarna öppnades.

Vad är det som sker?

 
Ingen bild

Eric H

19 april 2015 13:43

"De små stegens politik" Thoralf...
Först ska vi vänjas vid att de finns här..
Sen ska vi "hjäpa dem lite"
Sen lite mer..
Sen kommer asyl
..och PUT..
Därefter fulla bidrag, för hur många är egentligen anställningsbara?

OCH VI BETALAR, på politikernas order!

 
Ingen bild

Argus

19 april 2015 13:46

nu är Röda korset ute och propagerar för fri invandring: http://www.svt.se/nyheter/utrikes/medelhavet-far-inte-bli-ett-doden-hav

Det finns emellertid ett bättre sätt att stoppa slakten på Medelhavet utan att rasera välfärdsstaten. Det har Tony Abbott och Australien visat och Marine le Pen har i EU-parlamentet förspråkat samma lösning. I Australien kallas det "No Way" och innebär att man aldrig kan räkna med asyl om man kommer illegalt över havet. Sedan det infördes har människohandeln och slakten på farvattnen i närheten av Australien helt upphört. Det är dags för Europa att visa samma hänsyn mot sin egen befolkning för en gångs skull.

 
Ingen bild

Gute

19 april 2015 14:11

Har kollat igenom lite rapporter och fakta angående Sveriges ekonomi framöver, och det ser INTE bra ut, det finns flera stora orosmoln på himlen.
Och mycket talar för att arbetslösheten kommer att stiga ytterligare. (Skattefinansierade bidragsjobb borträknade.)

Skatterna kommer att rekordhöjas för att hålla budgeten i balans.

Min fråga är: Om regeringen framöver t.ex föreslår skatter på förmögenheter och fastigheter samt att införa arv/gåvoskatt, kan oppositionen förhindra detta?

Hur påverkas DÖ av detta, och om inte regeringen får igenom sina förslag kan det då bli fråga om ett extraval?

Thoralf har du svar på detta?

 
Ingen bild

Morre-Koorre

19 april 2015 14:53

World Traveller. Polisen var redan i antågande.

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

19 april 2015 15:01

Ett tänkvärt, och mycket kritiskt inlägg, på (s)-kritiska Ledarsidorna.se

Från en moderat, som härsknat till rejält.
"Kapten Blåskägg: En patient i koma"

http://ledarsidorna.se/2015/04/kapten-blaskagg-en-patient-i-koma/

 
Ingen bild

World Traveller

19 april 2015 15:13

@realisten
Vad duktig du är. Du skulle väl hjälpa en våldtäktsman bara han var invandrare.

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 april 2015 15:44

@realisten. Eftersom du framhåller dig som vis, klok och rättfärdig, varför tog du inte hand om denna utsatta tiggare? Tog människan till ditt hem, erbjöd boende över natten och nästa dag satte honom/henne på en buss till hemlandet med en bunt tusenlappar i fickan?
Har du satt upp ditt namn, telefonnummer och adress på lappar med rumänska (om de kan läsa..?) i din omgivning? Så att tiggarna kan kontakta dig och alla åtnjuta din godhet???
Åk, redan idag till närmaste loppis. Köp madrasser och sängkläder. Köp hem handdukar och duschschampo i mängd. Handla hem mat för dina besparingar, för du ska väl i sann kommunistisk anda fördela tillgångar...???? INTE VÅRA, UTAN DINA EGNA.

 
Ingen bild

Göta

19 april 2015 15:52

Här följer ett citat från slutet av moderaten Jan-Åke Lindstedts artikel i gårdagens SvD, som 'Tompa' länkar till 11:30 ovan.

"Ni politiker som nu leder marschen mot detta okontrollerbara tillstånd är antingen helt förblindade för sakliga förhållanden eller rent religiösa i er tro att det goda samhället per automatik infinner sig bara för att ni önskar så. Hur är det möjligt att moderater stöder detta scenario?"

Jag instämmer men skulle vilja ändra frågeställningen till: Hur är det möjligt att moderater har stött detta under alla de 8 år som Reinfeldt har utövat denna vansinnespolitik som straff för att SD röstades in i riksdagen 2010 - och FORTFARANDE GER SITT STÖD?

 
Ingen bild

Hulda mk1

19 april 2015 15:54

Borgerlig Framtid, en spricka inom Alliansen? Eller ett försök att minska på SD,s inflytande? Någon som vet?
Lite minskad invandring, visst, bra, men hur är det med den grund som Sverige vilar på? Kultur, religion och traditioner?

 
Ingen bild

Göran

19 april 2015 16:26Ska vi vänta på ryssen eller ska vi göra någonting själva ?

 
Ingen bild

DecemberKartellen

19 april 2015 16:58

Allt Kasselstrand och Hahne rör vid blir till guld!

Kasselstrand har tagit hem två ordförandestrider, Hahne vann posten i Stockholms stad.
Men nu ska talangerna slängas ut med badvattnet.

Det är bara en tidsfråga innan SD införlivas i 7-klövern, som då tar form av en 8-klöver.

Tror ett SD 2.0 skulle välkomnas. Guldgossarna plus Thoralf med flera skulle kunna nå 4-procents spärren. SD har idag 13-15 procent minst, kanske kan en del SD-röstare som bara röstar på SD för att det inte finns något alternativ välja ett mer rättfram SD 2.0 som talar klarspråk om befolkningsutbytet och mycket annat.

Nationen Sverige, Framtidspartiet, ni kan kalla er vad ni vill, min röst har ni om ni kämpar för:

*Att få till stånd en folkomröstning gällande om vi ska fortsätta vara med i kolossen på lerfötter (EU).

*Säger NEJ till ett medlemskap i NATO.

* Vill stoppa befolkningsutbytet.

* Inte vill späda på arbetslösheten genom att ytterligare 100.000-200.000 nya personer bosätter sig i landet årligen.

*Endast kvotflyktingar.

* Folk som söker asyl ska visa identitetshandlingar.

* Förbjud tiggeriet.

* Riv upp det här med 50-lappen för illegala invandrare vad gäller sjukhus- och tandläkarbesök.

* Arbetskraftinvandring, endast om det gäller bristyrken.

* Kännbara straff för grova brott (inte kratta i kommunparker i 4 veckor).
 
Ingen bild

Pepparholm

19 april 2015 17:12

Kustbevakningen har så ont om pengar så att man inte kan lösa rimliga uppgifter runt Sverige. Nu ska Morgan Johansson enligt Text-TV skicka enheter till Medelhavet. Då finns det plötsligt pengar!

 
Ingen bild

Tony

19 april 2015 17:39

Men har väljarkåren i Sverige blivit så mycket
klokare sen valet, främst då dom 87%
Godhetsnarkomaner som anser att Sverige kan ta
hand om alla världens problem? Nej troligen inte,
inte om den senaste opinionsmätningen där Miljöstollarna
ökar med ett par Procent! Hur mycket ska detta lilla
skitparti kosta landet innan vettet återvänder till
dom som inte vill se problemen?

När det gäller tiggarnas beteende, så visar dom upp
en sida där till och med Svinen beter sig bättre,
dom håller sig i alla fall oftast till ett hörn när
dom ska uträtta sina behov!

Vilka underbara vyer som turistlandet Sverige har
att visa upp med tiggare i varje gathörn, nerskitna
parker och grönområden!
Hur kan ett land så fullständigt tappa förståndet
så som Sverige har gjort? Det verkar precis som
att man vill att det ska barka åt fanders, och med
det dom håller på så går det i raketfart!

 
Ingen bild

Weinehall

19 april 2015 17:54

Nu begriper alla varför vallgravar, borgar och Visby ringmur byggdes!

 
Ingen bild

Hacke

19 april 2015 18:09

Lite glädje i allt elände man ser om man numera ens vågar blicka framåt för svenskt vidkommande.
Jag träffade idag några personer som för inte alls länge sedan hade sina politiska hemvister i något av Allianspartierna. Idag talar dessa inte bara om sd som enda alternativ utan också om att klockan är "fem över tolv". Förutom tongångarna om att sd nu är enda alternativ talade man även om att det gällde att få ut de som redan är här och inte hunnit förankra sig alltför mycket i landet. Vindarna tycks vända drastiskt när väl pk-proppen gått samtidigt som den synbara utvecklingen i samhället står på full fart back.
Jag har en bestämd känsla av att sd:s opinionssiffror redan idag ligger en bit över 20 procent, sedan får Sifo frisera sina mätningar bäst dom vill.
Frågan är bara hur mycket invasion och förfall landet tål fram till 2018?

 
Ingen bild

Demokratur

19 april 2015 18:25

Det enda postiva med det katastrofala inflödet av nya bidragstagare är att ju fler som kommer ju fortare kommer den slutgiltiga sammanbrottet för Sverige som nation. Det sorgliga är att de ansvariga inte finns att ställa till svars då. Men själv lär jag mig av detta och avser att betrakta sammanbrottet på behörigt avstånd. Och där ska jag skratta, och skratta och skratta...

 
Ingen bild

Göran

19 april 2015 18:34

@Tony,

Att miljömupparna ökat med två procentenheter kan mycket väl vara en radioanka. Vi må betänka att dessa kommunistmuppar är i majoritet på radion.

 
Ingen bild

Tjelvar

19 april 2015 19:58

Sedan Australien började att tvinga alla båtar med "flyktingar" att vända, har inga drunknat på väg till Australien. Trafiken har upphört.

EU måste göra likadant.

 
Stefan K

Stefan K

19 april 2015 20:27

12 miljoner syrier på flykt, bara i Libyen väntar upp emot i miljon flyktingar på att ta sig till Europa, 160 000 jemeniter har flytt över till Afrikas Horn och därifrån till..., 100 000-tals flyr fortfarande länder som Irak, Afghanistan, Eritrea och Somalia, Libyen befinner sig i inbördeskrig, Libanon står på gränsen till ett, IS härjar i hela Nordafrika, al-Shabaab och Boko Haram i mellersta Afrika och i Rumänien finns 2 miljoner romer.

Ska Europa och inte minst Sverige o Tyskland, ta ansvar för alla dessa människor, dröjer det inte förrän problemen importerats hit. Glöm inte all expertis som säger att Europa lär bli den stora förloraren framöver.

Tyvärr har vi begåvats (?) med en feministsocialistisk regering som inte drar sig för att ropa "Vi kan" och därför har vi bara sett början. Mona Sahlins ord om att "Inget är viktigare än att hålla SD utanför inflytande" ekar fortfarande i de socialdemokratiska korridorerna.

Vi har bara sett början, tro mig, och detta kommer nuvarande regering att finansiera med neddragningar inom andra områden och rejäla skattehöjningar.

Vad som händer med Sverige när problemen hopat sig på hög och Sverige befinner sig i något som närmast kan jämföras med de länder varifrån alla flyr, lär våra barnbarn och barnbarnsbarn bli varse.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Lena

19 april 2015 20:35

"Dags att sätta ner foten"
Men det hjälper inte, så länge som hela media står på 7-klöverns sida och etablissemangets. De vänder bara ryggen åt, härskarfasoner går bra just nu, ingen som säger något om det.

Jag lutar mer åt att först måste gå åt pipsvängen för att en del ska begripa vad det handlar om (ex @realisten som kommer med små kryptiska meddelanden. Det finns många i hans kategori, de är förstörda från skolan tror jag). Det ser mörkt ut för gamla Svedala nu. Vi äldre skulle behöva gå från ord till handling, men jag sitter inte på några poster där man utövar makt, så... Idag känner jag mig ordentligt arg på Mattias Karlsson. Var är Jimmie Åkesson föresten? Vi som är Sverigevänner på riktigt skulle behöva hålla ihop nu, trots att vi emellanåt har skilda åsikter om en del saker (och det är ett friskhetstecken anser jag, det skulle inte gå framåt annars, känsliga saker SKA stötas och blötas).

 
Ingen bild

Göran

19 april 2015 21:40

@Demokratur,

Ja, det är bråttom nu, f.d statsminister Ingvar Carlsson är ju 80 fyllda.

 
Ingen bild

Lärare

19 april 2015 22:56

Jag anser att det blir oavgjort mellan SD och SDU i fråga om smutskastning osv... Hackade mail m m.

Eftersom SD vill betrakta sig som en del av sjuklövern i och med att de vill vara ett mittenparti, behövs Kasselstrand och Hahne som skarp motvikt. Vi är många, många som vill se en vassare invandringpolitik och vi ska kalla oss för socialkonservativa och NATIONALISTER!!! Det säger, har sagt iaf Jimmie Åkesson själv.

Sluta "mesa" SD!

Stoppa uteslutningarna. Mattias Karlsson är farlig för SD:s fortsatta kamp för ett bättre Sverige för oss svenskar. Vi håller tummarna för en uppgörelse som stärker partiet. SD och SDU enas.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

20 april 2015 00:26

Så länge ingen vågar sätta ner foten kommer vi att tvingas se dessa framsträckta händer.

Undrar vad som kommer först:

Ett rakryggat politiskt beslut som stoppar förslumningen eller ett beslut framtvingat av något våldsam händelse? Förr eller senare blir definitivt ett av alternativen verklighet.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

20 april 2015 01:13

Måste kommentera AKB:s bedrövliga insats i Agenda.

Hörde och såg (tyvärr) Anna Kinberg Batra på Agenda. Man får enorm huvudvärk när hon pratar och man vill bara fly. Ett evigt upprepande och svar som oftast landar i ”ordning och reda” ”viktigt” och ”möta väljarna i val”. Är det helt omöjligt att improvisera och visa sig lite mänsklig? Är det också helt omöjligt att vara konkret och tydlig?

Stackars människa hon är fullständigt oduglig och som om inte det räckte helt okarismatisk också. Mina tankar går till en människa som befinner sig i något katatoniskt tillstånd. Att Moderaterna ökade 2% i senaste SIFO är inget annat än ett odemokratiskt falsarium regisserat av SIFO.

Det finns väl inga Moderater som tar denna kvinna på allvar?

 
Ingen bild

Blåsippan

20 april 2015 02:18

Har vetat hela tiden att Gustav och William samt vidare blir uteslutna. Medlemsutskottet springer Karlssons ärenden vart än han pekar. det hela är otroligt tragiskt..

 
Ingen bild

Pensionisten

20 april 2015 07:49

Var på medlemsmöte i Karlskrona för första gången och uppfattade att medelåldern i församlingen låg mellan 50-60 år. Är det bara vi som passerat en viss ålder som bryr oss om Sveriges framtid? Ungtupparna i SDU gör bara skada med att gå den hårda linjen. Den hårda linjen ska föras mot den som skadar SD och med det försöka stabilisera partiet. Att vi som röstar SD inte bara är emot invandring utan också värnar om rättvisa och trygghet för dom som allaredan finns i det här landet. Svenska lagar är till för dom som bor i det här landet och dom som kräver undantag kan återvända samma väg som dom tog sig hit på. Rasistiska invandrare går fria från samma sak som vi svenskar åtalas för. Hoppas nu att det blir lugnt inom SD efter de kommande uteslutningarna och att dom som inte känner sig bekväma med SD:s politik söker sig till andra grupper och partier. I Aftonblaskans sista "SIFO-undersökning" var det helt andra siffror än dom SIFO kom med vilket bådar gott för framtiden. Hoppas att det inte finns för många SD:are bland alla "troll" som försöker smutskasta partiet. Spara inte på kritiken men spara på dom hårdaste orden!

 
Ingen bild

Tommy

20 april 2015 10:04

Intressant att bloggaren inte visar det minsta medlidande för alla människor som dött. Istället insinueras det om att det är överdrivet. Personligen tycker jag det är otroligt tragiskt när människor omkommer och försöker inte samla billiga politiska poänger.

När det gäller romerna är ju det största problemet att människor verkligen skänker pengar. Det förstärker enbart beteendet. Tycker det är otroligt tragiskt att se dessa människor men tycker inte det är hållbart att uppmuntra tiggeri som en slags legitimt yrke.
Kommuner ska självklart inte tillhandahålla boende. Polisen ska agera och en nationell handlingsplan vore att föredra. Sedan måste vi sätta hårdare tryck på Rumänien att ta ansvar för sona egna medborgare.

När det gäller Lars Bern blir man ju mörkrädd. Snacka om att generalisera och domedagsprofetera.

Thoralf Alfsson

20 april 2015 10:33

Enligt SR nyheter idag på morgonen var den kapsejsade båten 20 meter. På den båten befann sig 950 människor. Vet inte om det är möjligt?

 
Ingen bild

Tommy

20 april 2015 10:51

@Thoralf
Inte jag heller. Med tanke på cyniska, vidriga människosmugglare och desperationen hos utsatta människor har man nog inte följt några gängse säkerhetsregler. Det kan måhända vara 682 istället, känns inte så viktigt. Det jag reagerar starkt mot är den brist på empati jag upplever hos dig. Man får naturligtvis belysa katastrofer utifrån olika perspektiv men någon form av medkänsla för offren skulle man ju kunna kräva.

Misstänker att jag härmed kommer få funderingen vilken medkänsla jag hyser för de svenska kvinnor som blir våldtagna av män från MENA-länder och för fattigpensionärer. Ni kan väl bespara mig den svart/vitt-retoriken.

Thoralf Alfsson

20 april 2015 13:22

Tommy

Vi läser dagligen om katastrofer! Är det inte flygplanskapningar, självmordsbombare, så är det krig och elände! Ser man lite logiskt på allt som händer så är islam inblandad i det mesta!

Enda sättet att stoppa dessa människosmugglare är enligt min mening att skicka tillbaka alla som kommer med båtar. Om dörren stängs till 100% kommer förutsättningarna för flyktingsmugglarna slås undan helt och hållet. Då kommer heller inga drunkna i Medelhavet.
Om man gör tvärtom kommer istället antalet personer som köper en plats av dessa giriga och samvetslösa människosmugglare öka dramatiskt.

Du får gärna tycka att det är brist på empati men tyvärr är det verkligheten.

Sverige har skaffat sig stora problem vilket vi kunnat höra om i dagens nyhetsskörd. Den rödgröna regeringen jobbar nu hårt för att minska arbetstillfällena i Sverige och öka kostnaderna fr arbetsgivarna! Typiskt vänsterpolitik som prövats tidigare och misslyckats.

Men det ingår i den taktik/strategi som SD jobbar efter inför valet 2018!

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 april 2015 11:13

@Tommy. Självklart är det fruktansvärt att människor behöver fly från krig och förtryck. Självklart är det fruktansvärt att tänka sig in de nu drunknades sista minuter i livet.
Men vad gör världen för att stoppa det som är orsaken för deras flykt? Hur stoppar man de hänsynslösa flyktingsmugglarna? Hur många liv har Sveriges löfte om PUT kostat i Medelhavets vågor?
Våra myndigheter stoppar ju inte ens de "svenskar" som reser till Syrien för att kriga, och då bidrar till dessa flyktingströmmar...

 
Ingen bild

Evert Nilsson

20 april 2015 11:20

@Tommy, det som glädjer mig är att ni är få som kallar Lars Bern för saker.

 
Ingen bild

Lärare

20 april 2015 11:48

Helt omöjligt! Den ena skrönan efter den andra berättas.
Måste var typ ett höghus på 10 - 12 våningar. Vet ej om det går att bygga på den lilla båten:)
Man tar sig för pannan...

 
Ingen bild

pg

20 april 2015 12:28

Nu får det vara nog med Svenska medel o pengar för att rädda världen!
Afrika är jordens största världsdel med mest naturtillgångar!
Men av någon anledning är också det mest korrumperat!

 
Ingen bild

Kalle

20 april 2015 12:37

Det är nog språkliga förbistringar som grasserar i media just nu. Nine och Five låter ganska lika om det är dåligt uttalad engelska.

Det är nog inte ens människor i hundratal utan i tio-tal.

Sanningen är kanske 50-55!!!

Jämför den anlagda Moskebranden i Eskilstuna. Stora ord och stora anklagelser och hela sveriges PK-människor hängde på.

Samma sak med dessa båthändelser. Endast en mindre händelse.

Gör som i Australien där dessa båtmänniskor skeppastillbaka utan pardon.

Båtströmmen har upphört till Australien.

När tar EU i med hårdhandskarna och stoppar båtströmmen till Europa??? Det går ju bara man vill. EU vill inte till räckligt mycket ännu.

Det kommer att bli fler rubriker i framtiden!!!

 
Ingen bild

OH

20 april 2015 13:52

Orsaken är väl inte flyktingsmugglarna utan dessa dårar som slår ihjäl alla dom kan allt i någon inbillad guds namn.
Flyktingsmugglarna kan man ana är ett led i den Store Reinfelts agenda.

 
Ingen bild

Tommy

20 april 2015 14:32

@Thoralf
Du har precis samma trångsynta tankesätt som Svenska Motståndsrörelsen. De skyller allt på judarna och du skyller allt på Islam. Snacka om att generalisera. Världens konflikter är lite mer komplicerade än så.

 
Ingen bild

Demokratur

20 april 2015 15:10

Tidigare hade jag höga tankar om Hahne och kompani. Det har jag inte längre.

 
Ingen bild

Lena

20 april 2015 16:01

@Tommy
Som tycker att det är hemskt att inte vi som skriver på bloggen har mer empati för de som dött på båtarna över medelhavet. Jag känner visst medkänsla för den panik de måste ha känt när båten kapsejsade. Alla olyckor är fruktansvärda, likaså när ett flygplan störtar.

Jag känner också att det är hjärtskärande när folk tigger på gatan, ex romer. Men samtidigt blir jag uppriktigt sagt förbannad. Dels därför att om man är snäll och ger pengar då kommer det mångdubbelt fler och tigger. Sedan det man hör om hur fräcka de kan vara med nedskräpning och tar för sig på härbergen framför våra egna hemlösa. En annan sak är maffian som ligger bakom stor del av tiggeriet. Utanför en affär som jag besöker då och då står en ensam gammal man i 80-årsåldern. Han har någon form av ögonsjukdom för ögonen är blåvita, man undrar faktisk hur mycket ha ser. Han står där vinter som vår, som sommar och höst med sin mugg. Det är verkligen hjärtskärande att se. Men tror du uppriktigt att det skulle hjälpa honom om han fick pengar? De pengarna tar ju den som "äger" honom hand om. Jag har sett dessa maffiakillar gå runt och "kontrollera" sin s k tiggarslavar. Man undrar verkligen hur det står till med de maffiamänniskor som "äger" honom, hur de är som människor. Menar du verkligen att vi ska KÄNNA empati för alla galna människor som finns på vår jord? Jag vill absolut inte medverka till att öka denna verksamhet.

Försök inte tvinga mig att känna något jag inte känner! Jag äger själv mina känslor och tänker inte ta något kommando från någon som tycker annorlunda. Däremot tycker jag att de som verkligen känner djupt för en sak eller person - de ska själva ge allt vad de kan och vill. MEN TVINGA FÖR GUDS SKULL INTE ANDRA med att påpeka vilka känslor vi bör ha.

 
Ingen bild

World Traveller

20 april 2015 16:08

Tommy, jag ställer gärna den frågan. Var är din empati för svenska brottsoffer? Varför blir du aldrig förbanbad och kommenterar när svenska tjejer gruppvåldtas eller när svenska pensionärer misshandlas och rånas? Räcker din empati bara till fór invandrare?

 
Ingen bild

DecemberKartellen

20 april 2015 17:08


Kasselstrands svar till medlemsutskottet:


http://sdu.nu/wp-content/uploads/2015/04/Svar-till-medlemsutskottet-Gustav-Kasselstrand.pdf

Kärnfull kommentar:
Efter uteslutningen kvarstår jag som
demokratiskt vald förbundsordförande för SDU. Om ni önskar utesluta mig från SDU kan ni
vända er till mig och be mig att öppna ett personärende mot mig själv. Utsikterna att jag
utesluter mig själv får emellertid ses som begränsade.


William Hahne har polisanmält förra ordföranden i SD Stockholms stad Maria Danielsson.

Läs skärmdumpar.

http://www.expressen.se/nyheter/sd-toppen-polisanmald--av-sdu-profilen/

 
Ingen bild

Lärare

20 april 2015 18:54

Helt rätt Thoralf!

Mycket bra skrivet. Tror Du att SD kommer våga driva frågan?
Är lite tveksam. Men självklart är det den enda lösningen på problemet.
Något annat är helt otänkbart.

De skulle ge en klar signal till flyktingarna och till dessa vidriga smugglare.

Kör på SD!
"Raka rör" är det som gäller nu!
 
Ingen bild

OH

20 april 2015 20:00

Denne Kasselstrand tycks vara välkvalificerad som journalist i Pistolekors hatblaska expressen.

 
thojuh

thojuh

20 april 2015 20:33

Nu har dom två väktare som tog hand om två aggressiva "barn" från Marocko som av oklar anledning befann sej på Malmö centralstation friats. Åtalet läggs ner. PK-media bör be om ursäkt för smutskastingen av dom här hedervärda väktarna som löste sin uppgift på ett bra sätt!

Medelhavet - rykten - troligen överdrivet.

Eskilstuna - anlagd brand?

Svenskarna som var somalier, ja svensk press är inget som vinner världsrykte.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Putte

20 april 2015 21:04

Det är Sveriges kravlösa och sinnessjuka invandringspolitik, som är orsaken till drunkningarna i Medelhavet. Om starka signaler sändes ut om att det bara är verkliga flyktingar som gör sig besvär, så skulle många som försöker ta sig till Europa inte ta risken att ta sig över Medelhavet i vrakbåtar. Som det är nu är ju inget skäl för litet för att beviljas asyl och livstids försörjning i DÖ-diktaturen Sverige.

 
Ingen bild

Lotta

20 april 2015 21:12

Är det så att alla som flyr till Europa flyr pga krig och oroligheter i deras hemländer? Man hör ofta att många söker sig till Europa för att söka sig ett bättre liv. Sedan när är det asylgrundande att söka sig ett bättre liv?

 
Ingen bild

Tony

20 april 2015 21:24

Med anledning av dom båtflyktingar som drunknat
i Medelhavet. Av vilken anledning är det Europa
som ska bära ansvar för att Muslimer inte kan leva
ihop utan att kriga. Var är dom stenrika oljeländernas
ansvar? Dom kan finansiera Moske byggen i Europa för
hundratals miljoner för att föra ut Islams efterblivna
region, men hjälpa sina systrar och bröder från krigets
fasor är inte lika intressant. Jag anser att det bara
är att flytta problemen till andra platser, sen vad
ska alla dessa horder av lågutbildade människor leva
av? Här finns redan stor arbetslöshet i Europa, dom
lediga jobb som finns , till dom efterfrågas bara folk
med hög utbildning!

 
Ingen bild

Göran

20 april 2015 21:24

@Tommy,

Det Du efterlyser stinker skenhelighet lång väg.

"Världens konflikter är lite mer komplicerade än så".

Ja, men vi får hjälp i viss utsträckning av Medelhavet som tycks kräva sin tribut allt som oftast. Om det är sant att 950 pers får plats i en 23 m fiskebåt !? Jag har svårt för att tro detta.

Hur det nu än förhåller sig med den saken så ligger det nära till hands att känna tacksamhet mot Medelhavet som tycks ha mer förstånd än en svensk regering.

 
Ingen bild

Tony

20 april 2015 21:32

Signaturen Tommy:

Hur är det med empatin för anhöriga till dom
tusentals kristna som får halsen avskuren av
självutnämnda bödlar från den fredliga religionen?
Är den lika stark som empatin för båtflyktingarna?
Åtminstone har jag aldrig sett att du beklagat eller
tyckt synd om dessa offer?

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 april 2015 22:04

Människor flydde från Nazismen, den är nu utrotad. Människor flydde förbi Muren och flyr ännu från kommunismen i andra delar av världen. Människor flyr från Islamismen varje dag, den måste världen stoppa NU!

 
Ingen bild

Hej!

20 april 2015 22:05

...för ett antal år sedan blev jag fascinerad av vår tidigare meteorolog Pär Holmgren som beskrev förväntade spänningar mellan folk på grund av stora folkförflyttningar som skulle kunna uppstå runt om i värden på grund av vädret och dess inverkan. Föredraget hölls på folk och försvar och sändes i SVT. Att det blir stora spänningar var lätt att hålla med om när man förstod att det blir olika kulturer och religioner som möts, samtidigt som brödet skall delas med många fler munnar. Att det skulle ske här hemma i Sverige och utan någon miljöstämpel är min verklighet numera.

Jag förstår att SD förespråkar hjälp i närområdet vilket tveklöst skulle hjälpa enormt många fler till en kraft att bygga bort spänningar och ge en andhämtning för nya tag. En kraft till alla de fattiga som inte kan betala en resa som tydligt är väldigt få förunnat. I detta elände urholkas våra samhällsfunktioner och biståndet minskas med miljarder.

 
Ingen bild

Lärare

20 april 2015 22:15

Stäng gränserna NU Sverige!

Vi har tagit emot allt för många redan!
Signalerna kommer göra "susen".
Skicka hem de som inte har skäl att få stanna här. Kräv id-handlingar, kan de inte uppvisa några skicka tillbaka dem till varifrån de senast kom.

Ska Afrika och övriga länder tömmas på folk?
"Afrika kan ta hand om sina egna", - så uttryckte sig en kvinnlig politiker från Afrika för några år sedan. Hon förstod inte varför Europa ska behöva ta emot dem.

 
Ingen bild

Tommy

20 april 2015 22:47

Först och främst vill jag rekommendera alla här inne att läsa insändare/bloggare/ledare/böcker som kan vidga vyerna något. Det är annars ytterst lätt att hamna i samma ältande. Därav finns jag här(även om jag varit ganska inaktiv på sistone). Jag läser emellanåt även på Nordfront.se. Att bara läsa saker man på förhand vet att man gillar blir lite odynamiskt. Jag har då noterat att skribenterna på Nordfront i stor utsträckning ser judarna som roten till allt ont. Här(om emellanåt lite mer förfinat) ser merparten Islam som roten till allt ont. Att den svart/vitt-retoriken finns 2015 i Sverige gör mig ytterst bekymrad.

@Lena
Du och jag känner medkänsla för båtflyktingarna och tycker det är hemskt att se tiggarna. Vi är dessutom överens om att man inte bör ge tiggarna pengar.
Jag tycker absolut inte att vi ska känna medkänsla för en massa galningar, däremot för utsatta människor. Vi verkar ju vara hur överens som helst.

Tony: Nu var det ju båtflyktingarna blogginlägget handlade om. Då vill jag även säga att jag självklart känner empati med tusentals kristna som halsar avskurna.

WT(GT?)Jag blir självklart förbannad när pensionärer misshandlas/rånas och tjejer gruppvåldtas.

 
Ingen bild

Tommy

20 april 2015 23:09

@Hulda mk1

Gillar dina två första meningar. För övrigt håller jag med dig om att vi måste hitta ett sätt att komma åt de som åker ner till Syrien och krigar för IS. Det är till och med spontant lockande att fundera kring indraget medborgarskap men man borde utfästa riktigt hårda straff och gärna skicka de till länder där de gjort vidrigheterna.

Ja. Vad gör världen? Det är en ytterst komplex situation med många tunga spelare såsom USA, Saudiarabien, Iran, Kina och Ryssland. Ytterst svårlöst. Det vi kan bidra med är ekonomisk hjälp till oskyldiga människor som drabbas av världens grymheter. Det gör vi och har alltid gjort, vilket jag tycker är bra, därmed inte sagt att jag tycker Sverige gör allt rätt. Att göra vårt generösa PUT till skyldig tycker jag dock är fel.

När det gäller flyktingsmugglare borde det vore lättas att enas. Tror att man kommer lyckas strama åt tyglarna där, speciellt efter sådana här katastrofer.

Thoralf Alfsson

20 april 2015 23:25

Tror du inte att löftet om PUT för syrier påverkar hur många som söker asyl i Sverige?

 
Ingen bild

Tommy

20 april 2015 23:54

@thoralf
Jo. Absolut(Har för övrigt inte sagt att jag tycker det är rätt). Men för att vi ger PUT gör oss inte medskyldiga till att människor drunknar i Medelhavet.
Västtyskland skuldbelades väl knappast för att östtyska soldater sköt ihjäl de som försökte fly från den östtyska kommunistdiktaturen bara för att de fick västtyska medborgarskap om de tog sig över.

 
Ingen bild

Lena

21 april 2015 00:23

@Tommy
Läste din första kommentar igen, där står; "Intressant att bloggaren inte visar det minsta medlidande med de människor som dött. Istället insinueras det att det är överdrivet". Längst ner står det; "När det gäller Lars Bern blir man ju mörkrädd. Snacka om att generalisera och domedagsprofitera".

Blir inte klok på dina uttalanden, vad är du, fågel eller fisk?
Bara för att man uttrycker en kritisk hållning till en del detaljer i den här affären behöver det inte innebära att man saknar empati.
Eftersom du tycks vara så överens med mig och andra på detta forum över det faktum att det inte är bra för varken tiggarna eller Sverige att denna vandel etablerar sig här. Men som du kanske märkt i MSM blir vi som tycker det ofta kallade för rasister etc. Självklart har många en försvarsinriktad attityd, det är bara mänskligt. Vi är människor, Tommy!
Och jag vet att många här inte diskuterar "the big picture",(som sagt det finns fler som är skyldiga till utvecklingen i världen än Islam, t.ex de som satt igång allt och tror de kan leva på gamla meriter vad gäller trovärdighet). Många vill inte gå in i den diskussionen. Personligen tror jag det beror på att man måste läsa en hel del för att sätta ihop de olika komponenterna i en bild. Det vill/kan inte många - de ser mest det som händer just i det här landet. Och för Thoralfs del så har han all rätt att hålla sig till den del där han känner till och kan presentera svart på vitt.

Vad gäller islam och dess härjningar tycker iallafall jag att de rika gulfstaterna kunde göra ett handtag och hjälpa "de sina".

Det som förvånar mig mest är kommentaren om Lars Bern. Det vore intressant om du kunde utveckla den. Personligen tycker jag han är mycket klok och skriver genomtänkta, allmängiltiga krönikor om den tid vi just nu lever i.

 
Ingen bild

Tony

21 april 2015 07:13

Det är även ganska märkligt att det nästan bara
är unga män som flyr från denna oroshärd, kvinnor
torde vara dem som löper störst risk att drabbas
av idioterna i det som benämns I S?

 
Ingen bild

Mattias

22 april 2015 09:39

@Skånepåg
Söndag 19 april 13:27
Angående dina funderingar om Söndagens gudstjänst i Domkyrkan:
https://www.facebook.com/magnus.johansson.961?fref=ts

Inte värst mycket att kolla upp.

 
Ingen bild

Mattias

22 april 2015 10:19

@Skånepåg
Söndag 19 april 13:27
Angående dina funderingar om Söndagens gudstjänst i Domkyrkan:
http://postimg.org/image/8hll4xil3/

Thoralf, du får gärna radera mitt förra inlägg.

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 april 2015 11:24

Nu har jag lyssnat igenom gårdagens intervju med Mattias Karlsson. Man blir verligen imponerad över hans saklighet och kloka svar. MEN, acceptera slöja, hur tänker partiledningan???

 
Ingen bild

N. White

27 april 2015 00:10

Den där skateboardrampen som blivit utsatt för ziganism, är det i Kalmar?

 
Ingen bild

En otroligt positiv typ

20 juli 2015 07:36

Det är ju lika bra att Löfven och Reinfeldt sätter in passagerarfartyg mellan Afrika och Europa, och helst direkt till Sverige, så de stackars migranterna slipper riskera livet över medelhavet i undermåliga farkoster.
Och det kommer ju bara bli värre med tiden eftersom jordens befolkning ökar fraktalt samtidigt som jordens resurser är slut.
Var går gränsen?
Det kan ju inte göra annat än att det kommer gå åt skogen med människosläktet.
Jag förstår inte varför det inte diskuteras mera på högsta ort om detta problem (FN kanske), nej, vad hör man, det behövs mera födslar, hur fan kan man säga det med forskarnas oroande rapporter om att jordens resurser är slut?
Låt IS fortsätta nordvart i Europa, (Bert Karlsson kan väl ordna en utbildningsbas på sommarlandet), sen kan de börja rensa ut oss otrogna...
Det kommer ju ändå gå åt skogen...

 
Ingen bild

John

7 september 2015 15:35

Dags att göra uppror nu. Dags att ordna en mannifestation MOT invandring kanske blir det mer är de tusen som mötte upp på Medborgarplatsen. Vad är det för fel på Sverige? Vilka jävla mesar vi är. Upp ur sofforna och ta striden mot invandringen och nedmonteringen av VÅRT land.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se