thoralf

Direktlänk till inlägg 14 april 2015

ÄR SVT EN SKYDDAD ”VERKSTAD”

Av Thoralf Alfsson - 14 april 2015 18:38

De här människorna är anställda på public service och därmed avlönade av den TV-licens som ”alla” svenskar är ”tvingade” att betala för att vi skall få en ”oberoende” TV-kanal och oberoende nyhetsrapportering och samhällsprogram.


SVT:s anställda har förbanne mig en skyldighet att svara på frågor från licensbetalare. Även besvärliga frågor! Jag anser att cheferna på SVT bör ta ett allvarligt samtal med sina anställda om deras ansvar för de program som de producerar!


 
 
Ingen bild

Tomas Olsson

14 april 2015 18:44

Har du inte uppmärksammat Svt:s nya ungdomssatsning? En skön kompott av rasifiering, normkritik och homofilivurmande.

http://edit.se

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

14 april 2015 18:47

Den anställda som behandlar en kund/konsument på liknande sätt på vilket annat företag som helst får sparken, dom har ingen som helst rätt att lägga på eller påstå sej sitta i möte

 
Ingen bild

Cosmik Debris

14 april 2015 18:51

Kaplan och de muslimska mördarna i IS.

”Miljöpartiets gruppledare i riksdagen Mehmet Kaplan tog då till orda och förklarade att detta inte var något att vara orolig över. Det var inte konstigare än att det fanns svenskar som deltog som frivilliga i finska vinterkriget.”

http://stefanolsson.nu/2014/07/01/miljopartiet-liknar-jihadister-vid-frivilliga-under-finska-vinterkriget/

”Hans Brun, forskare i terrorism vid Kings College i London, jämför IS med nazism och Röda Khemererna i Kambodja.”

”– Man kan säga att IS är bland det grymmaste som någonsin har setts. De har idoliserat grymhet, medan nazismen institutionaliserade den.”
http://www.dn.se/nyheter/varlden/is-grymmast-i-historien/



Att denne Kaplan inte kastas ut ur regering och riksdag med koranen före är beklämmande och provocerande. Han sitter där endast i kraft av att vara muslim och invandrare. Etnicitet går tydligen före kompetens och lämplighet i det havererade, räddhågsna och neurotiska Sverige.

Denne Kaplan har även i egenskap av bostadsminister i Sveriges Regering sagt:

” De ockuperade territorierna kommer, om Gud vill, att befrias, och östra Jerusalem kommer att bli Palestinas huvudstad.”
http://www.dagenssamhalle.se/debatt/kaplans-uttalanden-om-palestina-vaecker-fragor-11413

Om gud vill?

En Svensk minister säger INTE och har INGET mandat att blanda in Gud i sitt uppdrag som minister. Istället för att käbbla internt borde SD göra det som jag förutsatte när jag röstade på dem.

Nämligen få Sverige på rätt köl. Och det är bråttom nu!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

14 april 2015 19:00

Det är tragikomiskt uppenbart att det har utgått ett ”oberoende dekret” från SVT:s chefsideologer att om någon ”Johan” ringer sitter ni i möte.

Accepterar ni inte detta och tycker att SVT har en förbannad skyldighet att svara på sina kunders frågor om "oberoende" bör ni sluta köpa SVT:s produkter.

Säg upp TV-licensen genast!

Ring kundtjänst
0771-91 00 04
eller lämna ett meddelande här
http://www.radiotjanst.se/sv/Kundservice/Avanmalan/

 
Ingen bild

Hacke

14 april 2015 19:20

Först beter de sig som svin, fjärran från det journalistiska uppdraget. Sedan går de till vännerna i övrig fulmedia och gråter ut. Mönstret känns igen från Pascalidou med flera.
Hedenmo och hennes chefer hör naturligtvis inte hemma hos en public service värd namnet. Men på S(v)T är dom naturligtvis som klippta och skurna.
Men vi får glädja oss åt att de kritiska rösterna på nätet hela tiden växer och skoningslöst avslöjar bedrägeriet i media.

 
Ingen bild

SM811

14 april 2015 19:27

Man undrar vad de har sina telefoner till. Är det bara till de PK och beundrarsvansen?

 
Ingen bild

alf

14 april 2015 19:37

Problemet är ju bara att cheferna också kommer från -68-vänstern!

 
Ingen bild

Demokratur

14 april 2015 20:10

Nu betalar jag givetvis ingen indoktrineringsavgift (=TV-avgift) så mitt samvete är rent. Med det sagt så är det givetvis så att Public Service ska avvecklas fortast möjligt. Sälj om möjligt (ingen vill väl ha skiten) annars stäng ner eländet och kasta resterna på närmaste tipp för samhällsfarligt avfall. Min avsky är fullständig och genuin för SVT och SR.

Thoralf Alfsson

14 april 2015 20:29

Tyvärr är inte TV4 och de andra reklamkanaler bättre!

 
Ingen bild

Pepparholm

14 april 2015 20:33

Jag brukar inte lyssna, trots att jag uppskattar jobbet från Granskning Sverige. Men nu lyssnade jag och blev fullständigt ursinnig. Vad anser dessa figurer i media att dom har för funktion? Detta hån mot publiken. Det finns ju en av regeringen utsedd chef för gänget. Om inte regeringen törs så måste SD i Riksdagen kräva att hon ser till att man svara på frågor.

 
Ingen bild

Niklas R

14 april 2015 20:36

Är SVT en skyddad verkstad?

Absolut. Och deras journalister anser att de kan allt efter två års journalistutbildning.

 
Ingen bild

Maja Dacke

14 april 2015 20:44

Nyss gjorde jag en koll av SVT AB och såg till min förvåning att det är ett helt privat bolag - jag som trodde att ... Omsättningen har gått ner något de senaste åren kunde man utläsa, men när det gäller likviditet, vinst o d så är det skrämmande. Här finns det mycket att kapa av skulle jag tro.

Ja, Thoralf, det är verkligen en skyddad verkstad som vi är med och betalar för höginkomsttagare. Nu ska vi också känna till att de drygt två tusen anställda är oftast inte de som gör programmen - det fixar utomstående programbolag. Men dessa är inte billiga och måste väl räknas med i förlusterna.

De 2.205 anställda ... vad gör då de? Rullar tummarna, är på möten hela dagarna, tar semester när det behagar, sitter och ... ja, en del svarar i telefon förstås och lägger på luren stup i kvarten. Förutom deras assistenter och övrig kringpersonal som är själva arbetsmyrorna i bygget.

Om nu alla som glatt skriver om att säga upp TV-licensen också slutade glo på denna förhatliga låda utan istället gjorde en samlad aktion och ställde ut sina lådor på torgen eller passande ställen ... När det gäller stockholmare finns det gott om utrymme runt radio- och tv-husen kan man se på kartorna. Där ... ... ...

 
Ingen bild

Maja Dacke

14 april 2015 20:45

PS. Jag ska väl tillägga att jag inte sett på TV de senaste 10-15 åren, och dessförinnan prisade jag fjärrkontrollen innan jag stängde av.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

14 april 2015 20:49

En till utanför ämnet :-)

@Demokratur

”Slöjan har en lång historia i Sverige”
http://www.svd.se/kultur/understrecket/slojan-har-en-lang-historia-i-sverige_4475973.svd

Här ser vi återigen hur man försöker skuldbelägga svenskar och förvilla. Detta är en variant på tidigare försök att skuldbelägga svenskar för bland annat slavhandeln. Vi kanske skall ta bort rösträtten för kvinnor när vi ändå är igång?

Eller skall vi ta i med hårdhandskarna mot religiöst vansinne?

Skribenten Henrik Höjer avslutar med vad som för en sekulär svensk är fullständigt självklart.

”Så vad är lärdomen? Att sekularisering är bra? Att det moderna samhällets frihet bejakar individualism. Ja, det är svårt att önska forna tiders normer åter även i detta fall.”

Frågan man ställer sig efter att ha läst krönikan/debattartikeln är:

Varför skrevs den och för vem vad den avsedd?

 
Ingen bild

Hulda mk1

14 april 2015 21:35

@Cosmic Debris. Ja, man kan bli rasande över dessa Quislingar som vill legitimera dagens religösa kvinnoförtryck med gamla påhitt. För kvinnor på landsbygden (där jag bor) var det självklart att skydda håret.
Att handmjölka kor, morgon och kväll varje dag, med dåliga tvättmöjligheter, gjorde självklart att de täckte och skyddade håret.
En blöt och sk-tig kosvans som träffade sidan av huvudet och ingen duschmöjlighet, ni fattar själva...
Inte ska vi backa in i framtiden...

 
Ingen bild

Stefan A.

14 april 2015 21:57

Vilken grandios självbild Svenska journalister har, det faller aldrig in att de själva kan ha någon del i att de får lite kritik efter intervjuer med SD-politiker, man kan bara ta Skavlan som exempel, det är så det brukar se ut, sällan en Sverigedemokrat får prata politik ofta blir det kommentarer och järnrör och annan skit, helt annorlunda än när man intervjuar politiker från andra partier.

 
Ingen bild

pg

14 april 2015 22:15

SVT är en skyddad verkstad, det finns inget alternativ till deras propaganda!
Reklamkanalerna sitter tysta och tittar på.
Säg upp propaganda-licensen nu!

 
Ingen bild

Lena

15 april 2015 00:07

Har nu sett Agenda på Svt-play och måste säga att Mattias Karlsson är mycket skicklig politiker och övertygar i sina svar. Anna Hedenmo fallerar i sin profession och börjar visa avsky och har en översittaraktig attityd när hon ställer frågor.Varför skulle hon bli upprörd och utöva härskarfasoner mot Mattias?
Känner hon sig hotad i sin förträfflighet pga hon inte lyckas rubba hans tålmodighet i svaren.

Min kritik av Mattias Karlsson kvarstår i hans agerade i detta debacle om Sd och Sdu, framför allt gällande interndemokratin. Ska han bli kvar i partiet MÅSTE han skärpa sig och det ordentligt.
Önskar att även public service kunde ha lite rättvisa och demokrati.

 
Ingen bild

Tony

15 april 2015 08:25

Ja Svenska journalister måste ju tycka att dom
är allsmäktiga och tror sig om att göra viktiga jobb!
För ingen annan anser det!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards