thoralf

Direktlänk till inlägg 6 april 2015

DAGS FÖR SKARPA FÖRSLAG

Av Thoralf Alfsson - 6 april 2015 12:24

 


Anhöriginvandringen skall inte vara den svenska statens ekonomiska ansvar utan ligga på familjen!


I Danmark vill Dansk Folkeparti skärpa reglerna för anhöriginvandringen. Flyktingar som fått uppehållstillstånd i Danmark skall få vänta 5 år innan anhöriga får komma till Danmark. Det tar nämligen fem år innan en flykting kan få permanent uppehållstillstånd i Danmark.


Svenska TT och Aftonbladet kallar det för ett populistiskt utspel!


I Danmark är dock tongångarna annorlunda. Venstre samtycker till förslaget medan Socialdemokraterna tycker förslaget är för långtgående. Läs dansk artikel.


Skillnaden mot Sverige är minst sagt slående. I Danmark reagerar man omgående på utvecklingen men i Sverige öser regeringen tillsammans med Alliansen bara nya miljarder över Migrationsverket. Kraven ökas sedan på kommunerna som tvingas ta emot asylsökande där många i stor utsträckning framstår som lycksökare och bidragsturister, istället för riktiga flyktingar.


Personligen är jag besviken på att Sverigedemokraterna inte lägger fram skarpa förslag på hur man vill minska antalet asylsökande, anhöriginvandring och arbetskraftsinvandringen till vårt land. SD borde tala klarspråk inom invandringspolitiken. Alla är säkert medvetna om att vi vill minska invandringen till Sverige men många vet inte hur detta skall gå till. Jag tror tiden är mogen för att visa korten!  


SD borde gå till offensiven med skarpa förslag i debatten! Blir det i den utlovade vårkampanjen?

 
 
Ingen bild

joffe

6 april 2015 12:46

Tack för ditt idoga kämpande Thoralf! Men det räcker inte!

Jag läste denna idag. NU MÅSTE SD BÖRJA HÖRA AV SIG OCH AGERA. ALLT ATT VINNA!- Vänta inte längre. Landets politiker är helt på villovägar och omvärden UNDRAR! Vad håller ni på med? MVH utomlandsboende i 32 år.

http://snaphanen.dk/2015/04/05/sondagskronika-rakt-in-i-bergvaggen/

 
Ingen bild

Lärare

6 april 2015 12:59

Tack Thoralf för staplarna och efterlysningen av skarpare förslag och debatter. Precis vad jag tycker också. SD har liksom "lagt ner sig" anser jag.

Kan det bero på att de vill bli ett mittenparti, det kommer i så fall bli förödande. SD ska vara ett parti som vågar ryta till och tala klarspråk! Det gör inga mittenpartier!

Jag saknar Kent Ekeroth m fl vassa debattörer. Vart tog dom vägen? David Lång t ex, vem minns inte hans briljanta anförande inför en sjuklöver, som mest såg ut som "gapande fågelungar".

Snälla SD gå på, svenska folket vill ha en förändring som också märks och ger resultat, då behövs skarpa, vassa förslag och debatter.

SD största parti 2018!!!

 
Ingen bild

Demokratur

6 april 2015 13:04

Till SD: Is there anybody out there?

 
Ingen bild

Göta

6 april 2015 13:12

DET ÄR SÅ SORGLIGT
Även jag har börjat tappa hoppet om att Sverige ska kunna räddas innan det är oåterkalleligen för sent. Sedan flera år tillbaka finns det redan otaliga bevis för den pågående totala utraderingen av vårt land och utbytet av vårt folk. Allt fler BÖRJAR visserligen reagera, men alldeles för många är fortfarande totalt ovetande om vad som sker. När man inte ens inser sammanhanget och inte fattar vad som sker efter att ha fått ögonen på Thoralfs alarmerande diagram och andra liknande, då är det verkligen kört.

Tidigare fanns en blogg på nätet med namnet "Allra underdånigast". För snart två år sedan avslutades den bloggen av innehavaren med följande rader, som stämmer väl överens med mina egna tankar och åsikter:

"VID AVGRUNDENS RAND
Nästan hela mitt liv har jag känt ett stort samhällsengagemang. Jag har respekterat reglerna, respekterat meningsmotståndarna, försökt påverka, skrivit insändare, sedermera bloggat, debatterat, resonerat, agiterat, varnat och vädjat.

Så en dag kom insikten. Det är kört. Dumheten, fegheten, medlöperiet och framför allt OKUNSKAPEN är så förhärskande, inte bara hos etablissemanget utan även hos en så stor del av befolkningen, att det aldrig har funnits någon verklig chans.

Kursen är lagd och rodret är surrat. Det Sverige de flesta av oss vuxit upp i håller på att dö. Det vi har sett hittills med kriminalitet, brinnande förorter och systemhaveri är inget annat än FÖRTEXTERNA till den zombiefilm vi alla är statister i. Må så vara. Massan har röstat för det och det är inte mer än rätt att de får vad de har önskat. ..."
(Mina versaler.)

Läs gärna hela texten här:
http://allraunderdanigast.blogspot.se/

När man blickar tillbaka på de tidigare årens inlägg i den och andra liknande avslöjande bloggar (inte minst Thoralfs), så häpnar man över hur våra politiker under regeringen Reinfeldts åtta år har svindlat, manipulerat och blåljugit för sitt folk, och hur samtliga våra massmedier har underblåst och på alla sätt gett sitt stöd åt dessa manipulationer och lögner, i stort som i smått. Vi kan gå tillbaka i bloggtexterna och läsa lögnerna, och längre fram i texterna konstatera verklighetens skrämmande FACIT!

Självklart kommer det eskalerande vansinnet att fortsätta med nuvarande regering, eftersom de skenbart "olika" politiska partierna i vårt land har exakt SAMMA ÖVERGRIPANDE MÅL, vilket tydligt bevisas av "Decemberöverenskommelsen", nämligen att mer eller mindre medvetet utplåna Sverige och svenskarna.





 
Ingen bild

Martin

6 april 2015 13:25

SD är för upptagna med att jaga nationalister med hjälp av Expo och Expressen och researchgruppen för att bry sig om såna här petitesser som invandringspolitik.

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 april 2015 13:58

Alla dessa staplar väcker återigen frågan om ett massutskick till de svenska hushållen. Den verklighetsbeskrivning som "gammelmedia" ger är ju låångt ifrån rätt...

 
Ingen bild

KS

6 april 2015 15:32

Börjar det bli dags Thoralf, att forska lite om villigheten att införa annonser om din blogg i tidningarna? Du eler jag?

Thoralf Alfsson

6 april 2015 15:56

Ja, det kanske är dags att ställa frågan på bloggen!

 
Ingen bild

pelle

6 april 2015 16:26

Sd har skött sin politik så dåligt inget offensivt, bara försvarar sej hela tiden,,,,,, det är redan försent, har sagt så hela tiden,,, vad har sd gjort för att få mer röster?
Lite tjäbbel,,,,,,, att dom ökar dramatiskt nu, är ju bara för att sverige är kört i botten,dom röster partiet får nu är missnöjesröster, jag har förutspått detta hela tiden,,, o dessa uteslutningar, det är ju fjolligt,
Nää,, nu gäller det att se om sitt eget hus så gott det går,, men det blir inte lätt

 
Ingen bild

Demokratur

6 april 2015 16:46

Undrar vad SVT och SR är värda vid kommande försäljning? Sparkar man den vänsterinfekterade personalen innan försäljningen borde priset rusa i höjden...

 
Ingen bild

Lena

6 april 2015 17:18

Ja de staplar du visat på bloggen de senaste veckan, Thoralf, är verkligen skakande att läsa. Läste Julia Cesars artikel om att läget för Sverige börjar likna det som blev 150 personers öde under andrepiloten Andreas Lubitz självmord, rakt in i bergväggen.
Är det också vad våra s k ledare tänker göra med oss svenskar? Generaldirektören för Migrationsverket Danielsson och hans operative chef Ribbenvik, liksom stora delar av folket verkar vara ansatta av masspsykos.

Många misströstar numera, vi ser vansinnet men kan inget göra. Politikerna lyssnar inte på oss. Man undrar på vems uppdrag detta är? Det ser inte bättre ut att de saknar all förmåga till sans och förnuft, inte ens när bostadsministern börjar planera för folk att bo i containrar. En del börjar nu också bli så rädda att de funderar på att flytta från Sverige. Jag tror faktiskt att det gäller en del av utlänningarna också. Av dem finns säkert en och annan smart människa som också förstår vart åt det barkar. När det knakar drar en stor del av dem hem, det tror jag faktiskt. Men det gäller väl att suga ut det mesta så länge som det är gratis för dem.

 
Ingen bild

Lantjunkarn

6 april 2015 17:21

Jag håller med sign KS. Bloggen har en sådan kvalité att det är hög tid att påbörja en marknadsföring på bred front.Annons i någon stor rikstidning längst ned på en högersida skulle sitta fint.

 
Ingen bild

Demokrat

6 april 2015 18:05

Hallå alla dysterkvistar. Hur kan ni tala så illa om vårt fina land. Hur många länder kan ni räkna upp där vi arbetare har det bättre än vad vi har i Sverige.

Thoralf Alfsson

6 april 2015 18:09

Många!

 
Ingen bild

Hacke

6 april 2015 18:09

Kan bara hålla med Thoralf och de flesta kommentatorer härinne.
Invandringsfrågan har väl aldrig varit hetare än nu. Varför inte passa på och satsa lite extra på just den nu när DÖ förpassat sd till avbytarbänken och medieskugga i de flesta andra frågor. Bara att köra på med hjärtefrågan, bollen ligger på straffpunkten. Sd har ju faktiskt majoriteten av svenska folket bakom sig när det gäller invandringspolitiken. Om man inte som fulmedia läser statistik och enkäter som fa´n läser bibeln vill säga.
Lägg internt käbbel åt sidan, sluta spela med på motståndarnas villkor och kör så det ryker kring landets ödesfråga nummer ett.

 
Ingen bild

Förbjud islam!

6 april 2015 18:38

Sverige förbjuder rökning och sexköp men tillåter islam!
Är rökning och sexköp farligare än islam?

 
Ingen bild

World Traveller

6 april 2015 18:44

@Demokratur
Finland, Norge, Danmark, Frankrike, Schweiz, Österrike, Luxemburg, Lichtenstein, Canada, Nya Zeeland, Australien, Bermuda, Bahamas, Tahiti, Italien, Monaco, Martinique, Guadeloupe, Puerto Rico, Barbados.

 
Ingen bild

Förbjud islam!

6 april 2015 18:59

Sverige förbjuder barnaga men tillåter könsstympning av barn!

 
Ingen bild

Demokratur

6 april 2015 20:31

@World Traveller:
Antar du skriver till "Demokrat"...

 
Ingen bild

vmm

6 april 2015 21:17

Poff tropic: jag läste häromdagen att det bara finns fyra personer kvar i livet som är födda på 1800-talet. I Sverige har vi Saro Dursun som är född 1899-06-01. Enligt TT så finns hon inte för alla andra är födda i USA och en i Italien... Mycket märkligt. Kan man lita på TT?

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 april 2015 22:37

@vmm. Lita inte på TT eller på henne...

 
Ingen bild

Håkan Rohdin

6 april 2015 23:48

Anhöriginvandring är ett svårt kapitel. Med begränsad anhöriginvandring skulle vi med dagens invandring få en kraftigt förskjuten könsfördelning. Under 2014 fick 10 000 (22k vs 12k) fler män än kvinnor uppehållstillstånd. Då vet jag ej heller hur stor del av alla syrienflyktingar som kommit in i den statistiken. Samtidigt föds det naturligt varje år 2000-3000 fler pojkar än flickor, eller ~ 60k vs 57k.

Att acceptera en hög asylinvandring av primärt män men ej tillåta anhöriginvandring i samma omfattning skulle betyda att kvotförändringen blir än större. En betydande skillnad i könsfördelning innebär av naturliga skäl fler potentiella singlar. Vilket innebär fler med psykiska problem (ett resultat av ensamhet), men kanske även för staten långsiktiga kostnader när hjälp och omsorg som idag inofficiellt sköts av barn och anhöriga måste läggas på det offentliga.

Det skulle heller inte gå att kvotera asylmottagningen på kön eftersom vi då skulle frångå grunden till systemet, nämligen rätten till skydd.

Vad jag försöker säga är att begränsad anhöriginvandring inte i sig själv är en långsiktig lösning. Sedan kan det givetvis få följdeffekter, som att färre väljer att söka sig hit om de vet att de kommer få svårare att bilda familj.

Men samtidigt tror jag vi alla kan hålla med om att det är grymt att förvägra någon att återförenas med sin familj. Kanske är det läge att villkora med hjälp av barn. Alltså att endast tillåta anhöriginvandring av kärnfamilj för ekonomiskt svaga invandrare

Som kärnfamilj kan vi t.ex definera partner sedan tidigare och gemensamma barn från tiden innan uppehållstillståndet gavs.

Men som jag inledde med, frågan är svår eftersom det är så många olika aspekter att ta hänsyn till, ingen av dem banal.

Thoralf Alfsson

7 april 2015 07:29

Incitament för att lämna Sverige!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

7 april 2015 00:36

I april lämnar regeringen den ekonomiska vårpropositionen till riksdagen. Det blir ett nytt försök för regeringen Löfven att få stöd för sin budgetpolitik i riksdagen.

Vad Sverigedemokraterna kort och gott skall/skulle göra/gjort är att ge Alliansen och svenska folket ett alternativ. Med dunder och brak meddelar man att tillståndet för riket är illa och invandringspolitiken har kollapsat (vilket alla redan vet). Detta gör man på en presskonferens och/eller annonser.

Man uppmanar sedan Alliansen att rösta ner vårbudgeten. Man exemplifierar varför med t.ex sänkningen av ROT och chockhöjningen av bensinskatten. Man måste också vara MYCKET tydlig med att om Alliansen inte röstar ner vårbudgeten skall de också för all framtid INTE ha en endaste synpunkt på regeringens politik.
Sverigedemokraterna ger nu Alliansen en chans att slippa en regering som styrs av MP och V.

Kravet som skall ställas är givetvis att invandringen minskas drastiskt omgående eller helt stängda gränser. Det ställer allt på sin spets och den enda vinnaren är i slutänden SD som påtalat och gett Alliansen ett alternativ.

Ovanstående resonemang är nedskrivet i all hast och kan självklart utvecklas ytterligare :-)

 
Ingen bild

joffe

7 april 2015 01:01

Thoralfs "staplar" borde annonseras i VARJE DAGSTIDNING. Inget tar bättre skruv än klar grafik och Affes statistikstaplar är också förnämliga i sammanhanget. Och varför finns inte Thoralf i SDs riksdagsgrupp där han verkligen BEHÖVS!

Tack Göta här ovan för inlägget om "Allra underdånigast" som jag också följde i flera år. Det börjar bli för sent nu att korrigera katastrofkursen såvida inte SD går hårt fram på kraftfull offensiv eftersom SD är det enda oppositionspartiet och har alla chanser att bli mycket stora om man agerar mot rent korkade 7-klöverpartier .

Lyssnar inte SD till hur Farage, Le Pen och Wilders framträder i olika sammanhang och samlar allt fler röster..?

Detta utbyte av folk pågår i allt större omfattning. Såg att redan i år har drygt 50.000 inovativa svenskar flyttat med sin kunskaper till demokratiska länder där de framgångsrikt etablerar sig. - I stället dräller då in dubbelt antal outbildade papperslösa från tredje världen varje år som SKA TAS OMHAND. Sunt förnuft säger att det snabbt går rent ut sagt åt helsike med dunder och brak...

 
Ingen bild

Blåsippan

7 april 2015 02:00

TT är Djävulens trumpet.

 
Svensson

Svensson

7 april 2015 06:43

Regeringen är väldigt generösa med sin arbetsinvandring,det får kosta mycket att få dom som invandrar i arbete,det luktar lönedumpning lång väg.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

7 april 2015 07:07

Man ska inte lita på TT, det är ju där som
tidningarna får alla sina tillrättalagda och
friserade nyheter från för att söva folket!

 
Ingen bild

Bo

7 april 2015 08:01

Vi flyttade till Spanien för 15 år sedan. Efter fem år fick vi permanent uppehållstillstånd. Efter tio år fick rätt att ansöka om medborgarskap. Detta beviljades efter ytterligare tre år. Ändå var vi inte flyktingar. Spanien krävde at vi befriade oss från det svenska medborgarskapet. Är Spanien populistisk?

 
Ingen bild

Trollfar

7 april 2015 09:55

@Håkan Rohdin, hur många invandrare och anhöriginvandrare bor hos dig?

 
Ingen bild

Lena

7 april 2015 10:26

@Svensson
Visst är det lönedumpning det är fråga om med den politik som förts med ett enormt inflöde av folk som är oss så främmande att integration är omöjligt. Både S och M har fört detta "krig" mot gemene svensk man/kvinna vilket ska leda till att splittra och slå sönder samhällsstrukturen, tilliten till allt i samhället, ställa grupp mot grupp, stjäla våra pengar och ge bort dem till andra grupper som förtycker svenskar med våldtäckter, misshandel, hot om våld och mycket mera. Samtidigt kamouflerar stadsmakterna det med att dessa stackare är "så behövande". För mig är det så självklart att stadsmakterna har en annan agenda än det de berättar för oss om och de har god assistans av MSM, allt detta är så självklart. Att svenskarna sedan inte protesterar mer beror på att vi varit så indoktrinerade av sossepolitik sedan generationer tillbaka. Förr gjorde S mycket gott för folket, det var någorlunda rättvist, i var fall var det lugnt och trivsamt i Sverige. Detta krig , denna attack vi blivit utsatt för är politiker av både röda och blåa laget oss skyldiga.

Här är dock en man av utländsk börd som fortfarande har något i huvudet, Thomas Gur.
http://www.svt.se/opinion/ledarsidan/alliansen-bor-visa-att-den-har-en-ryggrad_4464043.svd

 
Ingen bild

Mattias

7 april 2015 10:34

Ja, nu är det hög tid för SD att sluta reagera och börja agera. Man ska sluta upp med att gå andras ärenden. Man ska låta medlemsdemokratin råda. Man ska förstå varför man fått sina väljares förtroende.

Jag fick delta i valet för första gången 1998, och har sedan dess röstat för en förändring, för det var inte svårt att redan då se vartåt det barkade. Nu 17 år senare är det värre än någonsin.

Jag vill inte tro att SD är nöjda med att ha kommit in i maktens korridorer, men jag är knappast ensam om att tvivla ibland, det skulle kunna innebära slutet för SD.

 
Ingen bild

Folkhälsa

7 april 2015 12:05

Att bygga samhällen på lögner är inte folkhälsovänligt. De avhandlingar jag läst på området (svaga länder under reformer och stora förändringar) upplever stora sociala problem så länge regimen inte tar tag i lögnerna och avslutar sitt prestige-krig.

 
Ingen bild

Observer

7 april 2015 13:25

MEDDELANDE TILL SD´s ledning:

"Thoralfs "staplar" borde annonseras i VARJE DAGSTIDNING. Inget tar bättre skruv än klar grafik"
...Säger någon här!

-Skulle ni lägga in lite sådana annonser i en jämn ström nu fram till valet så tror jag det ökar chansen för att kunna nå egen majoritet. Så det tycker jag att ni skall göra.

Se till att inte tjafsa internt, Och definitivt i n t e låta någon klösa sig kvar genom odemokratiska metoder!
(Ingen viss se en ny "De blodiga knivarnas natt") -DÅ är hela partiet kört!!

Att bli ett brett mittenparti är lovvärt, MEN det k r ä v e r att man kan klara att göra det u t a n att kompromissa sönder partiet!
....Klarar ni det?
....Jag är lite tveksam!
....Varför är jag det?

Titta bara på hur ni gjort felbedömningen gällande Thoralf, i ert kompromissande. Det är en otroligt allvarlig miss från er sida, faktiskt. Därför att den ger oerhört många väljare en tydlig bild av er förmåga då det handlar om att kunna göra kloka kompromisser. Det har ni inte gjort i det fallet. Därför tror jag -och väldigt många av oss väljare inte på er förmåga att hantera en bred mitten situation.

När ni visar att även ni lär er saker, klarar att hantera förbättringsarbete samt uppvisar klokskap på ett ödmjukt och trevligt sätt inför oss väljare är ni värdiga den starka mittenrollen, utan risk för kantring.

Alltså; Uppta och ge plats för de som är erkänt duktiga -och som kan hjälpa er framåt! Visa att ni är vän av demokrati, så att det syns, Visa att ni är glada för att få in kompetens som vi väljare uppskattar -Här tänker jag på Thoralf och William.
Om ni i ledningen sitter och tror att vi väljare uppskattar nåt sabla bråk om "spaden i sandlådan" -Så kan jag tala om att man är väldigt fel ute. Då kan ni börja att packa ihop partiet.

 
Ingen bild

Lärare

7 april 2015 15:22

Vi får verkligen hoppas att SD lägger ner uteslutningsärendena mot SD Stockholm.
Låt demokratin får råda, William Hahne är demokratiskt vald, ge honom nycklarna och möjlighet att få starta styrelsearbetet omgående.

SD skulle skämma ut sig rejält om dom börjar att utesluta folk som inte lyder partitopparna. Vad exakt har dom emot William Hahne, mer än att han förmodligen är alldeles för populär:)

Sluta med all uteslutning av folk som inte begått några brottsliga handlingar.
SD, Lägg ner!
Lägg krutet på de frågor ni är invalda att driva!

 
Ingen bild

Mattias

7 april 2015 18:22

@Lärare
Tisdag 7 april 15:22
Riktigt så blev det inte, yxan faller tungt. Och han är bara den första av en större mängd.
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20589409.ab
http://www.expressen.se/nyheter/william-hahne-utesluts-ur-sd/

 
thojuh

thojuh

7 april 2015 18:40

Om det som är sant nu som skrivs i Aftonblaskan om Hahnes med fleras uteslutningar ur SD är sant ska jag ompröva mitt medlemskap i partiet. Har inte SD större uppgifter att ta sej an. Målet vad gäller svensk invandringspolitik ligger öppet, men ingen vågar skjuta in bollen. SD ledningen är svag, ska vi vara ärliga, ingen med karisma och Jimmie lite tjockare i ansiktet pga. mediciner. Ingen bra partiledning, behövs förnyelse, ett parti som skadar sej själv. Vilken väg går SD?

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Demokratur

7 april 2015 19:06

Massuteslutningar på G från Sd och beröm från Aftonbladet och Melinskan... Snart dags att packa väskan. Sista halmstrået (Sd) krackelerar. Själv vomerar jag över sakernas tillstånd. Det förakt jag känner för detta land är bortom beskrivning.

 
Ingen bild

Lena

7 april 2015 19:16

Aftonbladet uppger att William Hahne kommer att bli utesluten, och det kommer att följas av fler uteslutningar av personer som står Hahne nära. Detta är en verklig maktstrid inom SD, det handlar om partiets image och hur man uttrycker sig. Tycker det är sorgesamt, tycker att Sd borde ha högt i taket men det verkar som makten inom SD vill ha en åsiktskorridor, precis som inom MSM. Det är riktigt tråkigt. Men känner att mobiliseringen av svenskar ändå är stor, det kommer att utvecklas på något annat sätt.

 
Ingen bild

Tomas Olsson

7 april 2015 20:04

Stockholms blodbad 2015. Huvuden rullar. Hagne mfl uteslutna. Ha ha! Fantastiskt. SD siktar på att bli ett lika genominkompetent dynghål som resten av sjuklövern. Expo-SD hädanefter.

Ta ta!

 
Ingen bild

Per

7 april 2015 20:04

Sionismen delen av SD utesluter nu de som jag skulle kunna tänka mig rösta på! Eller är det bara rykten?

 
Ingen bild

Stridhsson

7 april 2015 20:17

Vad hör jag ikväll, massuteslutning av duktiga och kompetenta personer,
man måste väl kunna ha olika åsikter utan att uteslutas. Vad är SD ledningen rädd för? Detta är kompetenta ungdomar som kämpar för vår framtid, vad då fel åsikter? Får dåliga vibbar, börjar likna Ny Demokrati,och hur blev det... jobba med Sveriges problem, och ta vara på all duktig kompetens från dessa ungdomar... håller det på så här så kommer jag att vända SD ryggen, jävla trams, ska de bli pk eller vad är målet?
Nån jävla ordning får det väl va i ett parti, för att citera en känd partiledare sen tidigare.

 
Ingen bild

Putte

7 april 2015 20:35

@Håkan Rohdin,
Nu är det ju så att det finns betydligt fler länder att söka asyl i, ändå väljer de absolut flesta Sverige. Inte speciellt trovärdigt att de har asylskäl när inget annat land duger. På tredje plats av asylsökande ligger personer från Kosovo, på åttonde ligger Albanien och på nionde Serbien. Vilka krig pågår i de länderna? Snyltasylsökande kallar jag sådana och de borde utvisas omgående uran asylprövning.

 
Ingen bild

Tomas Olsson

7 april 2015 21:59

https://twitter.com/gustavkassel/status/585531239282671616

Kommentarer överflödiga...

 
Ingen bild

sarak

7 april 2015 22:18

Dags att rösta ut den lilla diktaturen i toppen?? Detta är inte vad SD behöver. Sluta att tjafsa och var rädd om de duktiga medarbetare som finns. Ni förstör partiet och missar värdegrunderna. Inget parti har bara fullkomliga medlemmar. Erkänn att nollversionen är en flopp.

 
Ingen bild

Lärare

7 april 2015 22:51

NEJ!
Varför SD?
Hur många kommer lämna partiet nu?
Är chockad.
Finns en strimma hopp om att Jimmie sätter ner foten, river upp besluten om massuteslutningarna.
Ska som ovanstående skrev, tänka över mitt medlemskap och engagemang i partiet nu. Kunde väl aldrig tro att SD-ledningen drevs av sånt hat och rädsla inför unga duktiga politiker. Hahne hade gjort succé i Stockholm, paritet hade ökat enormt. Stockholm röstar lite annorlunda än övriga landet.

Vem har iscensatt denna kampanj?
Vad gör vi nu Sverigevänner? Engagemanget är bortblåst.

 
Ingen bild

Håkan Rohdin

8 april 2015 00:13

@Thoralf Alfsson
Så ditt standardsvar är alltså att flyktingar med PUT även om det finns en reell hotbild mot dem i deras hemland skall behöva lämna Sverige för ett få återförenas med sina tidigare familj?

@Trollfar, sluta trolla. Jag använder inte heroin, det betyder inte att jag saknar åsikt (eller insikt) i narkotikafrågan. Det går att resonera om dessa frågor, vägande för- och nackdelar. Att möta varje invändning med "och vad gör du personligen då?" är inte seriöst.

@putte. Känner väl till statistiken. Och det är något jag själv vid upprepade tillfällen kritiserat, bilden av "flyktingen med kulorna vinande om huvudet" när denne redan passerat 7-8 trygga EU-länder på vägen till Sverige. Vi har ett allvarligt problem med de pullfaktorer som gör Sveriges per capita-mottagning tio gånger så hög som OECD-medlet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards