thoralf

Direktlänk till inlägg 3 april 2015

GLAD PÅSK!

Av Thoralf Alfsson - 3 april 2015 08:06

Sverige är bäst i Norden! Våra nordiska grannar är uppfyllda av avundsjuka över att så många utomeuropeiska människor söker asyl i Sverige. Framförallt att så många som tillhör religionen islam kommer till Sverige.


    


Svensk media slår ner varje försök till ifrågasättande och drar sig dessutom inte för att använda brottsliga metoder för att komma åt dissidenterna! Kvällstidningarna och public service häcklar och smutskastar alla oavsett partitillhörighet ;-) Arbetsgivare sparkar trotjänare om de visar det minsta avvikande beteende från den allenarådande och statsbärande invandringspolitiken.


Det är något riktigt sjukt som pågår i Sverige!

 

I Danmark går socialdemokraterna nu ut och vill ställa högre krav på de som invandrar till Danmark. Statsministern profilerar sig till och med på valaffischer med dessa budskap. I Danmark anser man att antalet asylsökande varit alldeles för stort under 2014. Rent ut sagt katastrofalt stort om man skall tro vissa politiker i Danmark.


Vad är det som skiljer socialdemokrater i Danmark från socialdemokrater i Sverige?


I en framtid kommer några ställas till svars för utvecklingen i Sverige och historieböckerna kommer skrivas om!


 


Glad påsk och låt nu er släkt och vänner ta del av ovanstående statistik. Statistiken kommer aldrig presenteras av svensk media och speciellt inte av vår skattebetalda public service som dessutom har mage att höja licensavgiften för att kunna producera mer oberoende program inom ramen för public service.


Grattis alla svenska skattebetalare! Som man röstar får man skatta ;-) 
ANNONS
 
Ingen bild

Martin

3 april 2015 08:30

Danskarna är dumma i huvet. 15 000 om året? Hur länge håller det? Vad tänker dom med? Vad sjutton har de för rätt att förstöra det land som tusen generationer kämpat för att lämna i arv till dem? Dumdanskar!

 
Ingen bild

Demokratur

3 april 2015 08:33

Sverige är ett absurt skämt med en sönderskjuten "demokrati". Landet styrs av ett 6%'s parti (MP) där alla, inklusive den så kallade oppositionen viker ner sig. Jag känner inget för detta land längre och drömmer om att få leva resten av livet i ett normalt land med äkta demokrati. Glad Påsk tillönskas den som fortfarande kan känna annat än bitterhet och besvikelse.

 
Ingen bild

Rune

3 april 2015 08:36

Kan det ligga något i följande som jag hittade på Flashback? Själv har jag för dåliga kunskaper för att kunna bedöma detta.
"Den fruktansvärda sanningen bakom den humanitära stormakten."
https://www.flashback.org/t2545370

 
Ingen bild

Gute

3 april 2015 08:59

Glad Påsk Thoralf, och alla andra Sverigevänner!

 
Ingen bild

Onkel Sven

3 april 2015 09:05

Jodå, men det är inte lätt när dom man diskuterar invandring med blir som ett hönsarsle på mun och stirrar ner i bordet ,vad gör man då ?

 
Ingen bild

SM811

3 april 2015 09:16

"I en framtid kommer några ställas till svars för utvecklingen i Sverige...". Hoppas att det kommer snart och att det blir många. Glad Påsk Thoralf och alla andra Sverigevänner.

 
Ingen bild

Orolig

3 april 2015 09:21

Tänker på Skavlan som gick i taket när Åkesson sa att de kommer att fälla varje regering som är för ett utökat asylmottagande. Samtidigt har Skavlans hemland en bråkdel av Sveriges nivåer trots att Norge är ett av världens rikaste länder. Blir Skavlan upprörd över att någon inte vill öka de redan höga svenska nivåerna så borde väl norska politiker fått ett helvete när de satt i hans studio och skulle förklara varför inte Norge tar emot fler.

Det är tydligt att det inte längre handlar om logik, ekonomi, sans eller vett. Istället tar känslor av humanism och medmänsklighet över totalt, något som kan fungera kortsiktigt, men vad händer i det långa loppet?

 
Ingen bild

Eric H

3 april 2015 09:42

81 000?
Tillkommer det inte per asylsökande även de enligt SCB 2.1st/anhöriga?
Summa 250 000, bara för ETT år.
Har jag fel?
Det presenteras ju så många olika siffror på "invadring/asylsökande" och man tycka tala om olika kombinationer, inte enbart asylsökande

 
Ingen bild

Hjärtat.

3 april 2015 09:50

Skrämmande att se denna stapel,vad håller Sverige på med?
Önskar dig en fin Påskhelg.

 
Ingen bild

Hacke

3 april 2015 09:57

Glad Påsk på dig själv Thoralf och tack för ännu några avslöjande "bilder" av utvecklingen på Norra Arabiska halvön som säger mer än tusen ord.
Själv ska jag på en pk-tillställning där minsta yppande av fakta på området skulle få merparten att sätta äggen på tvären. Men det blir mer och mer spännande för varje gång då tiden och verkligheten obönhörligt talar för oss Sverigevänner. Snart finns det inte ett ämne eller företeelse i vårt samhälle och vardag som inte tangerar haveriet. Elefanten i rummet växer för var dag och pk-isterna får allt svårare att värja sig.
Glad Påsk också övriga vänner härinne!

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 april 2015 10:06

Jag får först önska alla en Glad Påsk. En helg med både fornnordiska och kristna traditioner. Vi får passa på att fira den traditionsenligt så länge det är möjligt.

Dock påminns vi om Påsken och den för vissa så viktiga resan till Blåkulla, varje gång vi vistas i de alltför många "socioekonomiskt utsatta områden"...

Man kan verkligen fundera över varför ovanstående siffror skiljer så radikalt mellan Sverige och våra grannländer. Vilka lagar, regler mm skiljer? Om Sverige och våra grannländer skrivit under samma överenskommelser, varför då denna enorma skillnad??

 
Ingen bild

Christer

3 april 2015 11:09

Glad Påsk Sverigevänner! Skillnaden i antalet beviljade uppehållstillstånd mellan de nordiska länderna tror jag beror på händelser ganska nära i tiden, nämligen 2:a Världskriget. Våra grannar hade besök från "främmande kulturer" på ett påtagligt sätt. Finnarna hade ryssen ända in i sovrummet. Klart att dom är misstänksamma mot det främmande än idag. Kampen mot nazismen i Danmark o Norge förde med sig en stolthet över att man lyckades återskapa sina länder,stoltheten märks tydligt när norrmän åker skidor.

Men Sverige då? Har vi något att vara stolta över, sett till de sista hundra åren? Vad gjorde vi under 2:a världskriget? Jo vi försåg Hitler med järnmalm så att kriget kunde fortgå. Något som den äldre generationen i Europa aldrig glömmer! Ingen svensk stupade heller på Normandies stränder. Alla vet, men ingen pratar om det. Sveriges etablissemang har ett kollektivt dåligt samvete för detta, och det är detta som vi nu ser i form av den "humanitära stormakten".

Samvetet har gjort oss handlingsförlamade. Vi kan inte längre sätta vare sig tak eller gränser. Varje ny företeelse som uppstår bedöms utifrån tanken "Hur skulle Hitler tänkt här?" Och sedan gör vi tvärtemot vad vi då tror. Därav världen generösaste flyktingpolitik.
Och det värsta av allt! - Handlingsförlamningen: Att acceptera att tiotusentals tiggare som invaderar våra samhällen, vi tillåter kåkstäder, avföring i våra parker, och stölder och kriminalitet. Vi är oförmögna att ta itu med problemet, istället satsar vi på härbärgen, sjukvård, skolgång till barnen etc. Precis det som Hitler inte skulle ha gjort. Det får många svenskar att må bra, lägga en tjuga i muggen, och med systemkassen i handen sedan gå hem till "fredagsmyset".

 
Lassekolja

Lassekolja

3 april 2015 11:20

Tydligare illustration av "det svenska vansinnet" än dessa grafer går väl inte att finna. Trots allt, TACK Thoralf!!!
Kan man inte tänka sig en kvast med väldigt långt skaft, ja, så långt att hela 7-klöver´n får plats och en extra förstärkt raketmotorer, som skickar 7:an så långt ut i rymden att dom omöjligt hittar tillbaka!?! För högsta tillförlitlighet och effekt på raketmotorn kan ju alla raketforskare, som "kommer till oss", få till uppgift att utveckla. Vi svenskar är ju för dumma för det, samtidigt som "all utveckling och välfärdsbyggande kommer utifrån"!
GLAD PÅSK ALLA FÖRNUFTIGA MÄNNISKOR(läs:Sverigedemokrater!)!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Sverigevän :)

3 april 2015 11:22

Dessa uppgifter är skrämmande, men också lite missvisande. Kan vi inte få statistik på hur många som har fått asyl istället för antalet asylsökande?

Och glad påsk förstårs :)

 
Ingen bild

Sverige Sjögren

3 april 2015 11:29

tur att det finns människor som dig kvar i vårat avlånga land Thoralf! Glad påsk!

 
Ingen bild

Lena

3 april 2015 11:39

Igår skrev @Blåsippan att Göran Greider är en som försöker behålla åsiktskorridoren intakt till varje pris. Såg också Aktuellts debatt mellan Greider och Widar Andersson?, och reagerade på Greiders försök att stoppa Widar att få ha en egen mening om invandringen. Göran Greider är ingen demokrat och det märkes tydligt då.

@Rune undrar om det är svenska luftvärnrobotar som är i omlopp i ex Syrien. Det har jag har ingen aning om men varför svenska folket inte står upp mer för sitt land är att de är så ofantligt auktoritetsberoende. Mer så än andra folk. Vi måste lära oss att stå fria från våra ledare och aktoriteter. Många tror jag faktiskt har gjort det numera, nämligen alla Sverigevänner.

@Orolig
Skavlan är inte påläst, för det är inte logiskt att reagera som han gjorde om han hade känt till hur få invandrare Norge tar in i jämförelse till Sverige. I SÅ FALL SKULLE HAN HA PROPAGERAT FÖR MER INVANDRING TILL NORGE VÄL? Nej jag tror faktiskt inte han vet hur det står till med Sverige, han lever i en annan värld samt att han är oerhört lojal med sina auktoriteter, dvs SVT.
Det är hårresande uppgifter vi får ta del av här, Thoralf, tack än en gång för informationen.

GLAD PÅSK alla bloggläsare och bloggskrivare samt alla Sverigevänner!

 
Ingen bild

Funtaren

3 april 2015 11:48

Onkel Sven: säger hejdå, skuddar stoftet av fötterna och uppsöker bättre sällskap.

Glad påsk!

 
Svensson

Svensson

3 april 2015 11:53

Är EU villiga att offra Sverige,något mystiskt är på gång.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

realisten

3 april 2015 11:58

Vore intressant att även få se en stapel för Tyskland, det skulle ge lite perspektiv.

Thoralf Alfsson

3 april 2015 12:31

Om du vill ha perspektiv tycker jag att detta diagram säger det mesta när det gäller Tyskland och Sverige.

https://affes.wordpress.com/2014/12/18/sverige-och-tyskland-tar-ansvar/

 
Ingen bild

Maja Dacke

3 april 2015 12:12

Tack till Cosmik Debris Torsdag 2 april 14:57 som svarade mig ... @Maja Dacke Torsdag 2 april 13:26:

"Tillägg för Firefox som jag använder är:

https://addons.mozilla.org/sv-se/firefox/addon/video-downloadhelper/

eller ..."

Jodå, jag laddade ner FreeViewer för att kunna ta fram filen/filerna och ... sen ... försökte jag lägga in den i Firefox ... Men ack! Inställningar ...

Tänk det var så mycket enklare för några år sedan då Firefox fixade det enkelt för mig!

Fortsatt Glad Påsk i alla fall! Jag kämpar vidare ... ...

(Konstigt nog ... förr i tiden brukade långfredagar vara molniga och grå men idag är märkligt nog himlen klarblå och molnfri som den inte varit över mitt huvud i månader ...

Förra året hade 'molngivarna' ledigt fram till annandagen - hur blir det i år, tro?)

 
Ingen bild

Svensk

3 april 2015 13:43

Ja, så det blev. Nu tycks det inte finnas någon återvändo. Var den här demografiska politiken möjligen ett var på politikerföraktet? De kanske ledsnade på att folk klagade och bestämde sig för att byta folk.

Citerar Bertolt Brecht och en regim-kritisk dikt han skrev efter uppror i DDR 1953:

Die Lösung The Solution

Nach dem Aufstand des 17. Juni
Ließ der Sekretär des Schriftstellerverbands
In der Stalinallee Flugblätter verteilen
Auf denen zu lesen war, daß das Volk
Das Vertrauen der Regierung verscherzt habe
Und es nur durch verdoppelte Arbeit
zurückerobern könne. Wäre es da
Nicht doch einfacher, die Regierung
Löste das Volk auf und
Wählte ein anderes?[4]


After the uprising of the 17th of June
The Secretary of the Writers' Union
Had leaflets distributed in the Stalinallee
Stating that the people
Had forfeited the confidence of the government
And could win it back only
By redoubled efforts. Would it not be easier
In that case for the government
To dissolve the people
And elect another?

 
Ingen bild

Rune

3 april 2015 14:13

Nja, Lena:
Om jag förstod det rätt som jag läste på Flashback handlar det om en ny sorts pansarvärnsrobotar. Inte luftvärnsrobotar.
Jag såg en film om dessa i någon av de internationella TV-kanalerna. Bofors har utvecklat en ny sorts pansarvärnsrobot som inte behöver direktträffa en stridsvagn. Det räcker att roboten flyger förbi ovanför eller vid sidan av stridsvagnen så skjuts det ut från denna missil en stridsladdning som punkterar stridsvagnen på ett mycket effektivt sätt. Ett mycket skrämmande vapen! En stridsvagn är inte längre ett skydd i strid. Har dessa ISIS i Syrien och Irak fått tag i sådana vapen från Bofors med Saudiarabisk förmedling? Skrämmande tanke!

 
Ingen bild

Stefan A.

3 april 2015 14:16

Glad Påsk alla Sverigevänner och tänk på att tiden arbetar för oss, det går inte fort men vi har också mäktiga fiender, och ta vara på vardagens små glädjeämnen, som när man numera någon gång av misstag råkar tittar på tidningsstället i affären och ser Expressens tunna bunt(inte pga. stor försäljning, synd för henorna) och den ännu tunnare tidningen, närmast ett reklamblad, och gläds åt att varje osålt nummer för hyenajournalisterna ett steg närmare deras älskade förorter, vi som minns Expressen som borglighetens flaggskepp kan känna ett stygn i hjärtat, men det går snabbt över, har inget till övers för de som överlät driften av tidningen till gåsleverbolsjevikerna Mattsson, Baas och Holmen mf.

 
Ingen bild

Lärare

3 april 2015 16:05

Tycker inte SD ska kalla sig för ett "mittenparti". Det för tankarna direkt till sjuklövern, som alla har trängt in sig i mitten.

SD ska vara helt fri från sådana epitet. Visst, ibland röstar SD med de rödgröna och ibland med alliansen, men kalla oss inte för ett mittenparti det ger "dåliga vibbar"!

SD ska vara ett tufft parti, som säger ifrån på skarpen, som tidigare alltså, är livrädd att partiet blir så att säga ett "vanligt mittenparti".
Jag anser dessutom att vi kan kalla oss för nationalister och socialkonservativa. Jimmie Åkesson uttryckte sig så tidigare i alla fall.

En politiker jag tycker är helt outstanding, vass, rak och kunnig, inga inlindningar där inte, är Kent Ekeroth. Ingen kan sätta dit honom när han uppträder i debatterna. En riktig SD:are!

Heja SD, gå på!

 
Ingen bild

Pepparholm

3 april 2015 17:45

När jag ser dina staplar så är det uppenbart att Sverige styrs egoister som helt struntar i sina väljare och landets framtid. Eller har de alla gått i flumskolan och inte begriper ett enkelt stapeldiagram.

 
Ingen bild

OT

3 april 2015 18:22

Glad Påsk till alla i Sverige!

"...Dance me trough the panic till I'm safely gathered in..."

Apropå "Som man röstar får man skatta ;-)"

Detta är inget att skratta åt; för det är sanningen som 87% av våra medborgare inte tagit åt sig, p.g.a rädslan för att vara politiskt okorrekt!

Ni 87% av väljare, tänk efter lite nu! Vad händer när vi 13% som ligger lite före er i tanken drar?

P.S: "Dance Me To The End Of Love": https://www.youtube.com/watch?v=IEVow6kr5nI

 
Ingen bild

Sven Dacke

3 april 2015 18:37

Tveksamt om man som traditionellt kan säga "Glad Påsk" med tanke på "klimatet" i Sverige , och då menar jag inte vädret.

Önskar er alla en Solig Påsk i alla fall

 
Ingen bild

Synonymen

3 april 2015 19:12

Expressen:

“Flyktingmottagandet är på väg att kollapsa”
http://www.expressen.se/ledare/flyktingmottagandet-ar-pa-vag-att-kollapsa/

Nu är det vad-var-det-vi-sa-dags! :-)

 
Ingen bild

pg

3 april 2015 19:29

Höjda bensinskatter med indexhöjning!
Snart 30:- litern!

http://www.di.se/artiklar/2015/4/2/regeringen-morkade-skattehojningen/

Död åt DÖ och nyval före midsommar!

 
Ingen bild

OT

3 april 2015 20:01

Apropå den korrupta eliten i Sverige "Som man bäddar får man ligga :-)"

"Safety Dance": https://www.youtube.com/watch?v=AjPau5QYtYs

Att fly till sydamerkia som forna nazister gjorde hjälper inte er! För vi svenskar kommer att kräva rättvisa! Vi svenskar kommer att jaga er runt jorden! Och vi svenskar kommer att utkräva rättvisa!

P.S Vi vet vad ni gör och vi kommer att utkräva kompensation.

 
Ingen bild

Lena

3 april 2015 20:31

@OT
Tack för länken till Leonard Cohen - en favorit. Du är lite tokrolig! Gillar det. Videon är fantastisk, en hyllning till det som är vackert!

 
Ingen bild

Lärare

3 april 2015 21:18

Glömde tacka Thoralf för staplarna!
Ska skriva ut och dela ut, hoppas det går bra och att skrivaren funkar.

Denna information kan användas av partiet i vårkampanjen, tänk när hela svenska folket får ta del av denna skräckinformation.
Då ni, rusar SD!

 
Ingen bild

Observer

3 april 2015 21:22

Det kommer finnas några val framöver:

1. SD når full majoritet 2018. Gott.
2. Interna strider gör detta omöjligt. Emigrera.
3. SD blir ett mittenparti med spaghettiarmar med Mattias i spetsen = Katastrof! Emigrera.
4. PK-idioterna lyckas ännu ett val. Emigrera.

 
Stefan K

Stefan K

3 april 2015 21:49

Glad Påsk till alla er som firar denna högtid.

Om nu partiledningen slutar lyssna på Expo och Researchgruppen och blundar för att någon representant skrivit eller sagt något för 12 år sedan, så lär inte bara påsken, utan hela våren bli glad.

Om sedan SD-Stockholm löser sina problem och det inte ställs krav på uteslutningar, så lär inte bara påsken och våren bli glad, utan hela året.

Om vi alla sedan kämpar och försöker informera vår omgivning med fakta, statistik och verklighetsbaserade nyheter, så lär inte bara påsken, våren och resten av året bli glatt, utan hela perioden fram till valnatten 2018.

Håll ihop för bövelen, lägg ned tjafset och sluta med att utesluta engagerade representanter för att media och deras kompanjoner gräver fram sådant som finns och tillåts i alla partier.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

C.H.

3 april 2015 21:51

Glad påsk Thoralf.Själv börjar jag bli gammal och trött och tänker mest på hur det skall gå för barn och barnbarn.Och det fina med att komma upp i ålder är att man minns hur det var förr då Sverige var Sverige.Visst man slet för dålig lön och betalade hutlöst med skatt.Men man fick ju något för det.Och för varje år blev det lite bättre.Man trodde att man skulle få hyfsad pension efter alla år men pengarna gick tydligen till annat.Men än så länge har man väl råd med en sillbit.Dock utan tillbehör.Så man får väl stå ut den tid som är kvar.

 
Ingen bild

Håkan Rohdin

3 april 2015 23:24

Jag förstår inte varför du inte anger alla siffror anpassade efter folkmängd, antal asylsökande/1000 innevånare är ett betydligt bättre mått än absoluta tal. Detta måste ju vara högst relevant. Nu känns det mest som om du vill skapa så stora skillnader som möjligt, vilket är högst ohederligt.

Thoralf Alfsson

4 april 2015 00:55

Du får gärna räkna om och presentera det

 
Ingen bild

Blåsippan

4 april 2015 01:34

Jag började faktiskt att gråta när Jimmie i Skavlan bekände att han inte kunde somna när han lagt sig. Jag kände igen mig själv sedan femton år tillbaks och framåt till idag och fram till min död. Det finns de som somnar efter fem minuter. Vilken lycks! Grattis.. Att inte kunna sova och ändå kunna verka i verkliga livet är en större bragd vill jag lova. Men en tärande kamp som kostar.

Vidare är jag övertygad om att SD och Jimmie vann många sympatisörer ute i stugorna när han visade sig mänsklig (en vanlig bräcklig människa som kan gå sönder).
Skavlan gjorde oss en björntjänst genom sitt omänskliga sparkande på en sjuk och bräcklig människa.

Skavlan är en dålig människa som endast agerar efter den politikt korrekta agendan som föder honom. Varför skulle han som journalist inte agera som andra journalister agerat mot Jimmie före honom var hans svar mot kritiken. Folket känner inte Jimmie. Gör Skavlan det? Att gå mot strömmen och verkligen lära känna Jimmie fanns inte på hans agenda.

Hade Sverige/Norge varit Tyskland 1930 då hade Skavlan varit nazist. Var så säker.

Thoralf Alfsson

4 april 2015 02:29

Blåsippan

När det gäller sömn så vet jag precis vad syftar på. Jag vet av egen erfarenhet!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

4 april 2015 03:04

Annat ämne:

”Riksdagsledamot Abir Al-Sahlani misstänkt för bedrägeri”
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5702140#


Centerpartiet startar nu ett mångfaldsprojekt. Vem tror ni har fått förtroendet?
Mångfaldsansvarig och projektledare kommer att vara ABIR AL-SAHLANi!!!

http://www.mynewsdesk.com/se/centerpartiet/pressreleases/centerpartiet-startar-maangfaldsprojekt-1137521

Det spelar tydligen ingen roll om man ingått i ett bedrägeri i miljonklassen med skattepengar om man är invandrare. Man har fortfarande orubbat förtroende.

Sverige är ÅT HELVETE!!!

 
Svensson

Svensson

4 april 2015 08:40

Utlandet lider med Sverige,när vi utsätts för den här massinvandringen.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Maria

4 april 2015 08:42

Jag grät också efteråt Skavlan utfrågning. Tyckte att det var förjävligt. Hur kan man ens ställa någon till svars för vad någon annan sagt för 13 år sedan? Vårt land håller ju på att förstöras totalt? Finns det inte viktigare frågor?

Jag tror att de inom bl.a Svt lever i sin skyddade verkstad och har ingen aning om vad vanligt folk tycker. Misstänker att folkets reaktion kom lite som en överraskning för dem. Vill också tacka alla härliga norrmän som reagerade!

 
Ingen bild

Håkan Rohdin

4 april 2015 09:19

"Du får gärna räkna om och presentera det"

Tycker du verkligen att det är ett relevant svar? Att visa upp absoluta tal när Sveriges befolkning är nästan dubbelt så stor som våra nordiska grannar? Det handlar inte om att jag som besökare ska behöva räkna om grafer i huvudet, det handlar om integritet, förtroende och om att vara mån med sanningen. För om du så glatt visar upp en förljugen bild med hjälp av statistik, varför ska jag lite på dig i någon annan fråga?

Thoralf Alfsson

4 april 2015 09:26

Det är ingen förljugen bild! Det är verkligheten! Men jag förstår att det inte passar dag!

Jag har tidigare på bloggen haft denna bild om du nu tycker att den är bättre.
https://affes.wordpress.com/2014/12/18/sverige-och-tyskland-tar-ansvar/

 
Ingen bild

Evert Nilsson

4 april 2015 09:52

@Thoralf Alfsson, det Håkan Rohdin sysslar med kallas för att leta efter ett halmstrå.

Hur man än vänder sig har man .... bak.

 
Ingen bild

robban

4 april 2015 09:56

thoralf, de staplarna är ju värre än dina men håkan kanske fick vad han begärde. nu är det ju det där med kartan och terrängen och att man inte ska paja en skysst (pk)-story med sådana petitesser som fakta

 
Ingen bild

Ulf

4 april 2015 10:18

Toralf, när du presenterade hur de asylsökande medvetet slänger sina ID-handlingar när de kommer hit. I den lokala blaskan "Barometern" (pk) är de nyanlända besvikna att det sån tid? När deras identiteter inte är bekräftade så tycker de att de ska släppas in omgående utan någon kontroll alls. Vad är det för samhälle egentligen? Det är tydligen människosmugglarna och"passutdelarna" som ställer villkoren och de lokala pk-tjänstemännen som öppnar sina reinfeldt-famnar för dem som gör det?

 
Ingen bild

LaJoh

4 april 2015 10:25

Thoralf !
En av Sveriges främsta politiska bloggare och en av Sverigedemokraternas främsta politiker,vars väl förankrade folkliga åsikter, man dagligen har förmånen att ta del av , tillönskas, En Glad Påsk !

 
Ingen bild

Håkan Rohdin

4 april 2015 16:07

"Jag har tidigare på bloggen haft denna bild om du nu tycker att den är bättre.
https://affes.wordpress.com/2014/12/18/sverige-och-tyskland-tar-ansvar/"

Ja, den där bilden är betydligt mycket bättre. Den sätter nämligen siffrorna i sitt rätta sammanhang.

Jag vill inte verka nedlåtande, men det finns alldeles för många människor som har stora problem med att förstå även enkla grafer och statistiska samband. Det är bara att se på resultaten på högskoleprovet. Att då blanda ihop sådant som absoluta och per capita-justerade tal är inte seriöst.

Att Robban och Evert väljer att försvara ditt tilltal visar hur farligt det är att kasta ut siffror som människor inte förstår.

 
smutt

smutt

5 april 2015 13:45

...
hmmm...asylsökande ja...kan du visa upp statistik för de som fått uppehållstillstånd blir det ju mer relevant å intressant...

Glaaa påschkhare på sig =)

....

http://vah??

 
Ingen bild

T

6 april 2015 16:18

Sökande av asyl...
Varför så många sökande i Sverige jämfört andra länder?
Hur ser motsvarande ut för beviljad asyl?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17
18
19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< April 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se