thoralf

Alla inlägg under mars 2015

Av Thoralf Alfsson - 23 mars 2015 18:25

Blir det tittarrekord på fredag när "alla" bänkar sig för att se Skavlan?


Jag måste säga att jag är mäkta imponerad över hur SD och kommunikationsavdelningen sköter mediehanteringen just nu. Jag misstänker att en viss rekrytering varit minst sagt lyckad!


Valrörelsen var väldigt lyckad. Men vem minns inte presskonferensen när SD skulle tillkännage hur partiet skulle rösta i budgetomröstningen i december. 20 minuter gratisreklam i alla tänkbara kanaler. De sd-hatande journalister hade svårt att hålla tillbaka sin frustration. Det måsta ha varit underbart att ha varit på plats men det var inte sämre att se på de olika kanalerna.


DÖ-kampanjen i tunnelbanan i förra veckan var ju även den ett klipp med mycket uppmärksamhet.


Idag har man från pressavdelningen beslutat "porta" Aftonbladet efter att tidningen skickat ett team till Sölvesborg och Jimmie Åkessons hem trots hans sjukskrivning. Väldigt bra att SD markerar mot kvällspressen. Läs artikel.


Nu får vi dessutom se Jimmie Åkesson i Skavlan på fredag. Hoppas bara att han avslutar sin sjukskrivning innan programmet spelas in. Så att han inte anklagas för bidragsfusk. Att få berätta lite om sin sjukskrivning hos Skavlan kommer utan tvekan ge många bonuspoäng.


Nu är bara min förhoppning att Jimmie Åkesson kommer tillbaka och lyfter partiet mot nya höjder! Höjder som ingen trodde var möjliga för mindre än ett år sedan!


Det är väldigt roligt, spännande och trevligt att vara Sverigedemokrat idag!Av Thoralf Alfsson - 23 mars 2015 00:03

Veckan som gått har varit en katastrof för socialdemokraterna.


Margot Wallströms ”piruetter” kommer att gå till historien. Hennes okunnighet om islam var väldigt avslöjande. Lars Bern utvecklar ämnet Wallström på sin blogg. Jag tror att han är något på spåren.


Finansminister Magdalena Andersson gjorde bort sig i riksdagen och började käfta med talmannen. Helt ovärdigt en minister på besök i riksdagen. Dick Erixon utvecklar det på sin blogg.


Stefan Löfven fick lämna Biskopsgården med svansen mellan benen!


Ingen bra vecka för regeringen och socialdemokraterna. Chansen finns att man tappar någon procent i opinionen.

Av Thoralf Alfsson - 22 mars 2015 10:15

”Hela FB-sidan använder läkaren som reklam för sin sekt.  Han tillhör shia, en del av islam i Iran och en del i Irak. På FB-sidan attackerar han Sunni och hävdar att de är mördare, som har mördat massa av shiamuslimer medan hans tro är bättre och han länkar till olika intervjuar med religiösa åsikter som passar honom och hans inställning och bla, bla, bla, osv.  

 

Jag personligen tycker det är oacceptabelt att en läkare sysslar med sådan religiös propaganda. Jag har svårt att förstå den typen av människor.”


Kommentar av arabisk talande person som granskat FB-sidan.


Följande klipp finns på läkarens FB-sida. Varning för mycket otrevliga bilder!!!

För att se en av landstingsläkarens uppladdade filmer klicka på  länken eller på bilden.


    

 

Att personer som invandrat till Sverige och med bakgrund i Mellersta Östern tar med sig sina konflikter till Sverige är ingen nyhet. Med alla möjligheter som internet erbjuder kan man vara väldigt aktiv i de konflikter som råder oavsett om man tillhör sunni eller shia.

Däremot är det väldigt svårt som enbart kunnig i svenska, engelska och i viss mån även tyska att ta del av och förstå innebörden av allt som sprids av nysvenskar på nätet.


Här är ett annat smakprov på vad landstingsläkaren laddat upp på sin FB-sida!  I detta fall lägger jag inte upp någon länk då klippet innehåller alldeles för många bilder på halshuggna personer. Jag får dock känslan av att läkaren själv uppenbarligen laddat upp det på facebook och inte bara delat klippet. Men det låter jag vara osagt.


Man kan ju fråga sig vad syftet är med all denna propaganda på hans FB-sida?


    

  

När jag bevistade den så kallade fredsdemonstrationen i Kalmar 2009 förstod jag dock att allt inte står rätt till när den shiitiska terrororganisationen Hizbollahs flaggor vajade på Larmtorget i Kalmar och hatet flödade mot Israel.

Samtidigt förstår man att dessa människor aldrig kommer lämna islam och att islam kommer vara en del av det svenska samhället, tyvärr. Det kommer utan tvekan leda till att konfliktytorna ökar i vårt land.


    

Larmtorget Kalmar 2009.


Under lördagen lyssnade jag till Sverige Radio och programmet Människor och tro, där pratade man om de grova övergreppen som shiamilisen just nu begår mot civila i områden som återerövrats från IS/ISIS. Där kvinnor våldtas och människor avrättas. Blodshämnd eller Qisas enligt koranen. Qisas tillämpas idag av en rad stater som tillämpar sharia, däribland Saudiarabien, Iran och Pakistan.

Jag får också känslan av att Qisas även tillämpas i Sverige av de så kallade "kriminella gängen".


Under valrörelsen 2014 fick jag flera tips om att man i källarmoskén på Storgatan i Kalmar skulle ägna sig åt propaganda för IS/ISIS. Under förra sommaren sattes det även upp IS-flaggor vid en bro i Kalmar. Jag har däremot inte hört något om att personer från Kalmar skulle åkt till Syrien för att ansluta sig till IS. Men jag håller det inte för omöjligt att så skett!


För en tid sedan fick jag ett tips om läkaren som är anställd vid Kalmar läns landsting och som lagt upp märkliga klipp på sin facebook-sida. Han har sin bakgrund i Irak och Bagdad. Inget på FB-sidan är på svenska utan allt är på arabiska och därför är det svårt att bedöma innehållet.


Men jag har kontakter med arabiska kunskaper så att jag kunnat få ett utlåtande om vad som finns på läkarens FB-sida. Läkaren skall vara engagerad shiamuslim och motståndare till IS/ISIS. Han propagerar för shiamuslimer och organisationer som Hizbollah i Libanon. Min kontakt avslutar sin kommentar efter att ha synat läkarens FB-sida med följande kommentar.


 ”Han hävdar på filmen att (ISIS) är Sunni muslimer, och terrorister, och får pengar från Wahabis shejker från Saudiarabien just för att döda Shia muslimer, men även andra som t.ex kristna.”


”Men som jag vet och är helt säker på, så är det på det viset att även SHIA har sina terrorister/grupper som dödar folk och får pengar och finansiering bl.a från Iran, och t ex. Hizboallah m.fl

 

 

De båda är hemska och farliga för svenska samhället om det får fäste här, för de har en dold agenda anser jag, fast med olika utgångspunkter.”

 


Nu undrar jag också om verksamhetschefen på ortopeden Dan Johannesson har några synpunkter på sin läkarkollega. Dan Johannesson hade nyligen synpunkter på kristna politiker.

Läs artikel i Barometern.


”– Man kan ju inte prata med människor som tror att det finns tomtar i himlen. Det är problematiskt att sådana personer tar beslut på samhällsnivå, säger Dan Johannesson.”


Eller är det så att Dan Johannesson ser annorlunda på det när det gäller islam och en läkarkollega i landstinget än en kristen politiker?


PS


Lars Bern har idag publicerat en av hans absolut bästa krönikor på sin blogg med rubriken "Högmod går före fall", där han verkligen sätter fingret på 7-klöverns hyckleri.


Av Thoralf Alfsson - 21 mars 2015 10:45

Jag är mycket förvånad över att ett uttalande av Margot Wallström under fredagens interpellationsdebatt inte uppmärksammats mer på sociala medier. Att svensk politisk korrekt media inte ifrågasätter det har jag full ”förståelse” för. Så här sa Margot Wallström.


”Vi har den största respekt för islam som världsreligion och för dess bidrag till vår gemensamma civilisation. ”


Vad har islam bidraget med i vår civilisation? Jag har svårt att hitta något som har positiva förtecken, däremot finns det mängder av negativa uttryck som yttrandefrihet, religionsfrihet, jämställdhet, demokrati och mänskliga rättigheter. Inom dessa områden befinner sig islam fortfarande på medeltiden! Islam fungerar helt enkelt inte i ett civiliserat samhälle.


Har utrikesdepartementet ingen koll på alla terrorgrupper som verkar i islams namn?


Margot Wallström och hennes rådgivare/talskrivare på utrikesdepartementet tycks vara både blinda och döva.

 

Av Thoralf Alfsson - 20 mars 2015 18:45

Trots allt jäkla elände som pågår i vårt land måste man bland ”andas” något annat för att orka med allt skit som 7-klövern ställer till med. Mitt andningshål är väldigt ofta att ge mig ut i naturen och då i sällskap med en kamera. Igår morse (torsdag morgon) var det ett fantastiskt väder på Öland med ett mer eller mindre spegelblankt hav. Sommargästerna anländer den ena efter den andra och igår kunde jag se mängder av starar men även strandpipare och strandskator. Sånglärkorna var också väldigt aktiva. Ljudnivån på strandängarna har ökat markant den senaste veckan.


Här kommer några av mina upplevelser denna morgon även till er.


 

Gravänder i flykten.


 

Stilstudie.


 

Samma svan några sekunder senare.


 

Familjen svan vilar i lugn och ro. Jag kan säga att det var lika rofyllt som det ser ut! Hur många människor känner den tryggheten idag med alla skjutningar och elände.


 

Talgoxen njuter av de värmande solstrålarna.


I eftermiddaag tog jag också en liten promenad. De senaste veckorna har havsörnarna lyst med sin frånvaro men ikväll var de tillbaka. Avståndet var väldigt långt men det är väldigt sällan man ser fyra stycken havsörnar tillsammans.


 Av Thoralf Alfsson - 20 mars 2015 13:10

 


”Wallström har bland annat sagt att det är medeltida metoder att döma sina medborgare till piskning såsom skett med den fängslade bloggaren Raif Badawi. Vid mötet med näringslivets toppar gav hon vid flera tillfällen uttryck för sin rädsla att det hon sagt skulle få spridning i den muslimska världen.


– Det som varit olyckligt är att det har kopplats ihop med islam, eller det har antytts att det skulle vara uttalanden mot islam. Men det är både felaktigt och väldigt olyckligt. Det är viktigt att tala om att det här inte är några uttalanden som riktas mot en religion, säger Margot Wallström i en intervju till TT efter att mötet avslutats.”


http://www.svt.se/nyheter/inrikes/wallstrom-ar-djupt-oroad


Den okunnighet som präglat Margots Wallströms senaste turer angående islam och Saudiarabien är anmärkningsvärda! Men samtidigt är jag inte ett dugg förvånad över okunnigheten om islam och sharia. Hon är inte ensam om den!


Att Margot Wallström eller någon från den svenska regeringen överhuvudtaget skulle nämna bloggaren Raif Badawi vid namn finns intelängre! Att man i Saudiarabien släpar ut människor från domstolarna och halshugger dem på gatan eller att en bloggare döms till 1000 piskrapp och 10års fängelse för att ha kritiserat islam är helt i sin ordning från och med idag för den svenska regeringen.


Den svenska regeringen med Stefan Löfven och Margot Wallström kommer nu göra allt för att fjäska för Saudiarabien och alla andra muslimska länder. Demokrati, yttrandefrihet och mänskliga rättigheter betyder mycket mindre idag än för någon vecka sedan.


Låt medeltiden och barbariet bestå i arabvärlden och i stora delar av den muslimska världen!

 

Det mest tragiska är egentligen att det varit så fruktansvärt tyst från andra EU-länder. Jag har inte vare sig läst eller hört ett pip om något stöd för den svenska kritiken mot Saudiarabien. Tänk om alla EU-länder instämt i kritiken. Hur skulle Saudiarabien då agerat?

Av Thoralf Alfsson - 19 mars 2015 21:55

 


Idag publicerade tidningen Dagens Samhälle den artikel som tidningen Fokus stoppade i förra veckan efter att man fått kalla fötter då artikeln granskade den så omtalade Researchgruppen.


Publiceringen var verkligen en positiv händelse, inte minst med tanke på att Dagens Samhälle ägs och drivs av Sveriges kommuner och landsting. Givetvis har artikeln väckt mycket uppseende och jag hoppas att chefredaktören Mats Edman nu inte utsätts för extremvänsterns hatattacker. Risken är dock stor att vi om någon dag får läsa om diverse hot mot Dagens Samhälle och Mats Edman.


Äntligen får dessa uppgifter lite större spridning än enbart på sociala medier. Med tanke på den uppmärksamhet som artikeln av Ola Sandstig rönt under den senaste veckan hade jag dock förväntat mig att media skulle uppmärksamma Dagens Samhälles beslut att publicera artikeln. Att ingen annan tidning än Dagens Samhälle vågat publicera artikeln tyder på hur illa situationen är i svensk media och hur vänstervridna även ”borgerliga” tidningar är i själva verket.


Vid en googlesökning visar det sig att de stora tidningarna inte ens har nämnt att Dagens Samhälle publicerat artikeln. Ännu mindre vilka uppgifter som finns i artikeln.


Artikeln är enligt min uppfattning en riktig käftsmäll på Aftonbladet och Expressen som använder sig av Researchgruppens tjänster. Jan Helin och Tomas Mattsson samarbetar med personer och köper tjänster av dessa personer som har en minst sagt tvivelaktig bakgrund.


Özz Nujen kommenterar artikeln!

 
En känd kalmarbo skrev idag ett inlägg på facebook om tiggarna i Kalmar och pekade med ett foto ut de män som organiserar och samlar in tiggarnas pengar. Kommentarerna strömmade in, flera uttryckte sig minst sagt kraftfullt. De politiskt korrekta uppmärksammade det hela och den kända Kalmarbon fann det lämpligast att radera inlägget med alla kommentarer.


Så fungerar det i Sverige!


PS

Reaktioner på Ola Sandstigs artikel.


http://www.blt.se/ledare/den-fina-extremismen/


Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 150 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se