thoralf

Direktlänk till inlägg 30 mars 2015

BISARR STATISTIK FRÅN MIGRATIONSVERKET

Av Thoralf Alfsson - 30 mars 2015 21:53

 


Vem är det som söker asyl i Sverige? Ingen som vet, ingen som vet!


Jag tror att det faktiskt inte är så många som vet hur illa det står till med kunskapen om de som söker asyl i Sverige. Om jag säger att endast en av tio som söker asyl i Sverige har en passhandling är det väldigt många som inte tror på mig. Man tror helt enkelt inte att det svenska ”kontrollsamhället” fungerar så dåligt.


Om nio av tio personer som söker asyl inte kan styrka sin identitet hur kan vi då lita på andra uppgifter från dessa asylsökande personer. Enligt anonyma uppgifter från anställda på Migrationsverket finns det stora tvivel i flera avseenden och rena misstankar om falska uppgifter.


Ett exempel på detta är att många invandringsförespråkare lyfter fram att många invandrare är högutbildade i diverse yrken. Men om dessa inte ens kan visa upp en giltig id-handling och framförallt ett pass anser jag att alla andra uppgifter måste tas med en stor ”nypa salt”.


Med anledning av detta begärde jag ut statistik över hur stor andel som inte kan visa upp en giltig id-handling (pass). Läsningen är skrämmande. Under de senaste åren har ca 90 procent av de asylsökande inte kunnat uppvisa t.ex pass. Under 2014 är siffran något bättre men det beror helt och hållet på att asylsökande från Syrien ges permanenta uppehållstillstånd och därför är det viktigt att visa en giltig id-handling. Dessutom är andelen asylsökande stor från Syrien. Om Syrien undantas i statistiken för 2014 hamnar siffran istället på 89 procent.


Här kommer några sammanställningar av statistiken från Migrationsverket. Först vilka länder som har de värsta syndarna när det gäller pass under 2014.


 


Hur stora volymerna är från respektive land är ju också av stor betydelse. Under de senaste fyra åren har hela 182 399 asylsökande inte kunnat visa upp något pass. Hur många av dessa som dessutom fått uppehållstillstånd i Sverige framgår inte av statistiken men jag gissar att det är en väldigt stor andel.


När man synar vilka länder som finns i listan blir man minst sagt förskräckt för vilka okända personer som får permanenta uppehållstillstånd i Sverige!


Topplista för 2014 över länder med flest asylsökande utan passhandlingar.


 


UPPDATERING


Med tanke på det enorma intresse som mitt blogginlägg väckt kommer jag även göra en sammanställning av statistiken för åren 2011-2014. Jag tror att en sammanställning faktiskt kan vara än mer skrämmande. 
 
Ingen bild

Cosmik Debris

30 mars 2015 22:06

Angående Expressens senaste övergrepp:

Är det någon som är förvånad över att Expressens ”avslöjande” kommer dagarna efter Skavlan? Nej, det finns samarbeten och sammanträffanden som är mycket obehagliga i detta land.

Varför i helvete kommenterar man på Avpixlat, Fria Tider m.m om man inte har förstånd eller kunskap nog att säkra sin egen anonymitet?

Varför lämnar man ut sin jobbmejl m.m när man t.ex registrerar ett disquskonto? Det är för mig helt ofattbart när de MÅSTE VETA efter alla dessa ”skandaler” hur Researchgruppen arbetar med sina våldsamma och antidemokratiska metoder.

Om man inte begriper detta skriver man helt enkelt inte!

Jag är precis som Thoralf övertygad om att det var många ”rasister” Researchgruppen upptäckte som inte redovisas eller granskas vidare pga. fel partitillhörighet. Den sammanslutningen är vidrig och hör inte hemma i en demokrati. Dessutom gömmer sig dessa ”demokrater” bakom skyddade identiteter som de fega uslingar de är.

Det är ett typiskt kommunistbeteende helt enkelt. Man är själv inte beredd att utstå det man kräver av andra.

 
Ingen bild

anonym

30 mars 2015 22:38

@Cosmik
Och SD har redan börjat belöna detta kommunistbeteende genom att lova uteslutningar.

 
Ingen bild

Stefan A.

30 mars 2015 23:05

Varenda domare, nämndeman , åklagare , advokater och jurist har naturligtvis åsikter, t.o.m advokatsamfundet ordförande hade åsikter om Sverigedemokrater, gör det dom olämpliga till yrket? nej det är bara om man missköter sitt ämbete och det har inte vad jag vet de här Sverigedemokraterna gjort.
Märkligt att den lilla numera vänstervridna slasktidningen kan lägga miljoner på att jaga just Sverigedemokratiska förtroendevalda, är det för att Mattsson och Baas vill visa sin makt och då är det enklast att ge sig på Sverigedemokrater för då kan de räkna med etablissemanget fulla stöd, Svensk media har urartat fullständigt.

 
Ingen bild

Ingemar Ekman

30 mars 2015 23:11

Det kanske är dags att starta en insamling för att ta Expressen och researchgruppen till domstol. Mycket pengar skulle samlas in som kan leda till .........ingenting.
Hoppas ni förstår ironin.
Vi kan fortsätta och beundra oss själva på internet, medan den stora massan får sina filtrerade och ibland lögnaktiga nyheter genom SD-hatande S(v)T.

 
Ingen bild

Nattmannen

30 mars 2015 23:42

Tack Thoralf för intressant information...IGEN.

Skulle vara spännande och ta reda på hur det ser ut med liknande statistik i andra länder. Är väl förmodligen bara i Sverige en asylsökare tjänar på att gömma passet.

 
Ingen bild

Maja Dacke

31 mars 2015 00:34

Mycket märkligt! Arton asylsökande, som f ö saknar passhandlingar, anges ha svenskt medborgarskap ... ???

Hur kan det komma sig?

Om de kan söka asyl som svenska medborgare så kan väl också jag göra det - utan att visa några ID-handlingar.

Är det så illa med Miggverket? Eller är det bluffmakare både inom och utanför verket som ligger bakom?

Jag försökte en gång förmå Merit Wager att tala om hur många inom M-verket som är födda svenskar resp förvärvat svenskt medborgarskap. Hon har ju ena foten inne sedan tidigare. Men antingen kunde eller så ville hon inte svara på det.

Jag bara undrar ... och befarar. Man känner ju till att det fuskats rejält genom det som kommit till allmän kännedom och domar så ...


 
Ingen bild

Observer

31 mars 2015 03:31

DAGS ATT VÄCKA ÅTAL GENTEMOT DE ANSVARIGA?!
Om man i en bolagsstyrelse sitter och klubbar igenom ekonomiska beslut där 90% saknar underlag måste och bör man ju förstå att något är fel. Gör man inget, utan bara fortsätter ta beslut trots detta, Bör och kommer man att hamna inför skranket.
DET BÖR ÄVEN DESSA ANSVARIGA GÖRA.
-Allt annat är ren galenskap. Ingenting annat.
Redan under andra värdskriget var id-handlingar något som d e f l e s t a hade tillgängligt, Och det t r o t s de rådande omständigheterna. Och det här är v ä l känt.

Vad som sker i Sverige är ingenting annat än en systematisk felhantering.
En felhantering som leder till skada för landet och dess medborgare.
-Vi riskerar få in stora mängder grovt kriminella, sjukdomar och annat helvete som dessa ansvariga utsätter de Svenska medborgarna och skattebetalarna för O c h till det stor ekonomisk långtgående skada.

Självklart bör man prova åtala dem!

Det är den rätta vägen att gå.

 
Ingen bild

realisten

31 mars 2015 04:10

@Cosmik Debris
Finns ett ännu enklare sätt. Följ SDs nolltolerans!

 
Ingen bild

World Traveller

31 mars 2015 05:04

Glöm inte att många asylsökanden gör som en afghan i Göteborg sa: registrerar sig i Tyskland och Storbritannien innan de kommer hit och lever på bidrag från alla tre länderna. Det vore något för Researchgruppen att gräva i.

 
Svensson

Svensson

31 mars 2015 07:02

Migrationsverket låter sig luras dagligen.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

31 mars 2015 07:40

Gissar att många av dem som hade passet med sig förra året var från Syrien. Antalet som slängde sina pass sjönk 2014 från 90% till 80%.

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

 
Ingen bild

Hacke

31 mars 2015 08:49

Jag slutar aldrig att förvånas över hur ett samhälle som det svenska, uppbyggt på lögner, förvanskningar, korruption och öppen förföljelse av oliktänkande, kan hålla uppe fasaden som en välfungerande demokrati. Ja, fram till inte alltför länge sedan t o m som ett föredöme.
Dessvärre har vi inte något att jämföra med bakåt eftersom den svenska mediekratin torde vara unik såväl historiskt som i nutid.
Ett färskt och typiskt exempel från vårt Absurdistan fick vi nu på morgonen när statsradions numera ökända P1 Morgon rotat fram en "forskare" som ifrågasatte tillförlitligheten i Pisamätningen av skolresultaten. Denna pk-kvinna menar att de naturvetenskapliga testerna hade för komplicerade frågeställningar för att elelverna skulle kunna förstå!? Dock fick hon mothugg av en ansvarig för testerna (ja, hör och häpna en motpart fick komma till tals i statsradion) som stillsamt påpekade att det var samma som gällde i övriga länder och att underlaget varit detsamma som tidigare år i landet och att man bara jämför med resultat av tidigare svenska elever. Ridå - skulle man kanske tycka. Men så icke i den svenska statsradion naturligtvis. Här basuneras, dessutom som förstanyhet, enbart den kvinnliga "forskarens" påståenden ut som sanning i de efterföljande Ekosändingarna. En alltför välkänd mall och modell enligt svensk public service. Skapa en lögn och upprepa den tills den blir "sann" och ignorera eller helst förlöjliga oppositionell fakta.
Och vem upptäcker väl ett undanskymt tillrättaläggande om lögnen till äventyrs skulle fällas i någon form av granskande potemkinkuliss till instans ett halvår senare. Hur många läste eller hörde exempelvis igår att SVT:s Aktuellt hade blivit fällt för flera lögnaktiga påståenden om engelska UKIP i ett inslag i höstas?

 
Stefan K

Stefan K

31 mars 2015 10:17

Jag slutar aldrig att förundras.

Vi som rest till länder utanför Europa är väl medvetna om att vi inte ens kan checka in vid flygdisken utan pass, ännu mindre ta oss genom passkontrollen eller äntra ett plan. Samma gäller när vi kliver på en båt med destination utanför Europa. I vissa fall måste vi också uppvisa pass för resor inom EU.

Dock klarar människor från hela världen sina långa resor genom länder och förbi gränskontroller, för att sedan kliva in på närmsta Migrationskontor i Sverige.

Det är förmodligen ingen hemlighet hos polisen eller Säpo att många av de som begår brott i Sverige är personer som sökt och fått asyl utan id-handlingar, i vissa fall befinner de sig dessutom mitt i asylprocessen.

Det naiva Sverige blir bara mer naivt.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Anders Johansson

31 mars 2015 10:52

Enligt både Migrationsverket och SCB finns ingen statistik alls över de asylsökandes utbildning. Det påstås att AMS har någon typ av statistik, men det verkar inte gå att få tag i denna. Dock hävdar regeringsföreträdare att hela 25% av de som kommer är högutbildade. När man frågar om varifrån denna uppgift härrör får man inget svar. Man kan med andra ord inte alls lita på sanningshalten i politikernas utsagor.

Thoralf Alfsson

31 mars 2015 11:12

Anders Johansson

Du har alldeles rätt. Jag håller även på att forskar i denna fråga och har kommit en bit på vägen. Jag har då upptäckt uppseendeväckande detaljer vilket jag kommer återkomma i ett senare blogginlägg.

 
Ingen bild

Demokratur

31 mars 2015 11:09

Svårt att bry sig om Sveriges sönderfall när medborgarna nyligen sagt OK genom att rösta fram företrädare som arbetar intensivt med just landets avveckling. Bara att förhålla sig till... Tröstar mig med ett kommande hånleende när epilogen skrivs i boken om Sveriges uppgång och fall...

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

31 mars 2015 11:22

Förstår inte hur man kan vara lämplig att sitta i Migrationsdomstolen om man är för fri invandring?

 
Ingen bild

Demokratur

31 mars 2015 11:46

Angående Expressen och deras jaga-SD'are-policy. Om deras våldsbejakande, vänsterextremistiska kompisar i Stasi-kopian "Researchgruppen" nu granskat alla nämndemän så ska väl ingen inbilla mig att det bara är SD'are som gjort förkastliga inlägg på diverse debattforum. Att vidriga Expressen selektivt väljer bort nämndemän från andra partier säger väl mer om Expressen. Svenska "journalister" är beklagansvärda individer. Att de förlorar sina "jobb" firar jag så ofta jag kan.

 
Ingen bild

Thomas

31 mars 2015 12:08

Politikerpamparna har beslutat att flyktingar ska får all möjligt stöd i Svedala för att de kommer ifrån elände och är de bäst behövande. Men är de "det bäst behövande"?
Flyktingvägarna från Syrien är långa och farliga. En flykting som ska ta sig till Sverige måste ha åtminstone 3 förutsättningar för att klara av flykten:
1. Måste ha 10.000-tals kronor på fickan för att betala smugglarna som tar dem till Europa.
2. Måste ha kriminell energi för att bryta mot lagen - det är förbjudet att ta sig in till EU utan papper - många köper också falska pass - 60.000 pass på avvägar förra året.
3. Måste ha toppkondition för att klara av att vara på väg i båt eller lastbil ibland i veckor.
Dessa som klarar av att ta sig till Sverige är inte de "bäst behövande". De bäst behövande befinner sig i läger runt om Syrien. Bara i södra Turkiet befinner sig 1,6 miljoner Syrier som inte kan ta sig vidare för att de är ofta kvinnor med små barn - sjuka och svaga. Tendens stigande. En del svalt ihjäl eller fryst ihjäl i vintras.

De som de svenska politikerpamparna har satt som mål med flyktingar har ingenting att göra med att hjälpa de "bäst behövande". De vill göra Sverige till humanitär stormakt. Och det kommer att kosta skattepengar. Till råga på allt verkar de misslyckas med det också - eller hur gick det med FNs säkerhetsråd?

 
Ingen bild

S-E Karlsson

31 mars 2015 12:46

Var idag in på "min " bank i Högsby , den första frågan jag ställde till mej själv var , var är alla svenskar, 5-6 mörkhyade som viftade med sina A 4 ark dom fått på Migrationsverket för att kunna ta ut av våra inbetalda skattemedel och detta var bara under den korta tid jag var inne på banken ,det är många timmar kvar på dagen !

 
Ingen bild

robban

31 mars 2015 13:11

generellt så verkar det som om de flesta som får asyl i sverige faktiskt inte bor här utan piper hem eller till något annat eu-land för hade alla som får UT här skulle vara innanför våra gränser så hade det varit totalt kaos.

 
Ingen bild

Tony

31 mars 2015 13:29

Har alla andra nämndemän än dom som är Sverigedemokrater
inga avvikande åsikter? Eller säger dom alltid rätt åsikter
så att det kan passera Expressen och dom kriminella
kommunisterna på Researchgruppen? Naturligtvis är det inte
så, men det skiter den djupt oseriösa skittidningen Expressen
i,med den lika kriminelle Mattsson i spetsen eftersom det
bara är SD han försöker att sätta dit.
Det enda botemedlet där finns mot Mattsson (på Laglig väg) är
att minska hans redan kraftigt minskade upplaga ännu mer
genom att få fler att inte köpa skiten, använd gärna
anslagstavlor till att tala om hur denna djupt oseriösa
blaska jobbar, och framförallt vilka dom jobbar med, för att
förstöra Sverige ännu mer!

 
Ingen bild

Tony

31 mars 2015 13:33

@ Realisten.
Och den nolltoleransen finns förstås i ditt sosseparti???

 
Ingen bild

OH

31 mars 2015 13:50

Jag tycker SD skall kräva att den ökände pistolmannen redovisar vilka mål som nämndemän från SD icke agerat enligt Svensk lag. Om hatblaskans kufar vägrar har dom förlorat sin trovärdighet om dom haft någon.

 
Ingen bild

MN

31 mars 2015 14:59

Fredrik Bengtsson på Migrationsverket säger själv man inte behöver visa pass söka asyl.

Men man behöver dock pass i alla andra EU länder som "asylsökande"

Sveriges agenda är avreglera visum dublin avtalet

Schengen går alla kriminella förbi när man söker asyl i Sverige

Du kan ha 10 alias i 10 länder men ändå komma hit

För det heter "rätten söka asyl"

Dags att ändra den formen?

 
Ingen bild

MN

31 mars 2015 15:02

Direkt efter muslimska terrordådet i Frankrike pratades det ju om hårdare passkrav och kontroller.

Man kan ju bara hoppas detta införs det blir svårare ta sig ht

 
Ingen bild

MN

31 mars 2015 15:04

EXPRESSEN och Thomas Matsson skryter STOLT de har 6000 namn

1) De säger inte hur de fått tag på namnen

2) De säger inte de begått data intrång mot Disqus

 
Ingen bild

Ulf

31 mars 2015 15:34


När man läser det här blir man mörkrädd. Om man ska söka asyl så ska det vara klara papper annars borde det bli det en snabb hemresa betald med egna pengar. Inget dalt alls. Så borde det vara! Nu är det katastrof. Hur tänker de egentligen?

 
Ingen bild

SO

31 mars 2015 15:46

Det finns tydligen statistik om utbildningsnivån hos invandrare.
Se Tino Sanandaji i Realtid.se (2015.02.26) "Regeringens önsketänkande om nyanlända"

 
Ingen bild

Cosmi Debris

31 mars 2015 16:03

@Hacke
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6129984

Jag anade att någon damage control i stil med detta förr eller senare skulle komma. Nu är det alltså mätmetoden som inte är anpassad till svenska förhållanden? Är denna ”forskare” Margareta Serder handplockad att försöka fördröja den oundvikliga kollapsen?

Om alla länder i mätningen får samma uppgifter och Sverige rasar är det kanske Sverige som har valt fel inriktning? Eller är det som vanligt att Sverige gör rätt och resten av världen fel?

Jag är inte förvånad, bara djävligt förbannad och uppgiven!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

31 mars 2015 16:31

Från ett misslyckande till ett annat. Är det inte PISA så är det bilbränder, dödsskjutningar, islamisering eller lotsfiasko. Hur länge skall detta vanstyre få fortsätta?

”Man handlar med folkbokföringsadresser och fuskar med hela
systemet”. ”Vi har haft dödshot till våra medarbetare som riktats från”representanter från lotsföretag.”

Läs Tino på Realtid.

http://www.realtid.se/ArticlePages/201503/18/20150318124733_Realtid223/20150318124733_Realtid223.dbp.asp

 
Ingen bild

Pontus

31 mars 2015 18:06

Hej!

Skrämmande siffror...

Lämnar verkligen migrationsverket ut sådan här statistik? Hade varit trevligt att syna den!

Mvh

Pontus

Thoralf Alfsson

31 mars 2015 23:01

Det är bara att läsa siffrorna. Är det så att du tvivlar på siffrorna får du kontakta Migrationsverket.

 
Lassekolja

Lassekolja

31 mars 2015 18:32

@S-E Karlsson, jag minns i decennieskiftet 80-90-talet när jag bodde några år i Jönköping och jobbade på Schenker. Jag skulle betala några räkningar. Närmaste Postkontor fanns på Råslätt, känt inv.-stadsdel Fem köer, alla köande var invandrare med UTBETALNINGSKORT. Det fanns dock två undantag, en gammal dam och jag, endast vi skulle betala räkningar med INBETALNINGSKORT. Det gav mig en tankeställare och fick mig att vakna. En tid därefter kom jag över ett ex av "Fri information", som jag då blev prenumerant på, fick mig senare att rösta på Ny Demokrati f.v.b till SD, blev medlem och livstidsmedlem, vilket jag aldrig haft anledning att ångra!
SD 2018!!!

http://www.status.st

 
x

x

31 mars 2015 19:22

Expressen och Researchgruppen får då ingen sympati från Dagens Juridiks läsare. Domare, advokater, åklagare, poliser, nämndemän och jurister har uppenbarligen en lite mer nykter syn på det hela än vad man har på Södermalm.

http://www.dagensjuridik.se/2015/03/sverige-ar-ett-land-med-vit-befolkning-sd-namndeman-bakom-natkommentarer

 
Ingen bild

N. White

31 mars 2015 19:53

@Cosmik Debris,

"Det är för mig helt ofattbart när de MÅSTE VETA efter alla dessa ”skandaler” hur Researchgruppen arbetar med sina våldsamma och antidemokratiska metoder."

Det är ju inga nya uttalanden som tas upp. Kommunisterna har redan harvat ihop alla "rasistiska" citat (som nämndemannen som helt i enlighet med svensk lag ansåg att kriminella utlänningar bör utvisas) de behöver, sedan pytsar de ut dem pö om pö när tidningarna tycker det behövs. Som nu efter Skavlan.

 
Ingen bild

Voine

31 mars 2015 20:14

Obehaglig läsning. Vilka är det som kommer hit egentligen?

 
Ingen bild

En småländska

31 mars 2015 23:54

Off Topic som det brukar heta, nya arrendatorer på Stensö blir Nordic Camping &Resort! Finns bland de 20 företag som får mest pengar från Migrationsverket, vad har vi att vänta? Kommunen håller på med detaljplan för 70!! stugor, är allt redan spikat o klart innan de ens tillträtt 35 års arrende. OMG!!

Thoralf Alfsson

1 april 2015 00:46

Intressant upplysning! Jag skall syna avtalet väl.

 
Ingen bild

Torbjörn Lasson

1 april 2015 13:22

18 svenska medborgare söker asyl, varför då?
En svensk medborgare behöver knappast söka asyl i det land han eller hon är medborgare i.
Stämmer migrationsverkets uppgifter eller är de att kategorisra under rubriken elaka aprilskämt?

 
Ingen bild

Bitti

2 april 2015 19:05

De allra flesta reser utan pass då de FLYR från ett land där de på grund av sin identitet eller situation inte kan stanna. Ett pass är värdefullt och samtidigt livsfarligt. Dessa människor blir ibland tvungna att överge sitt pass eller ID för att kunna röra sig i en värld med allt strängare gränsdragningar. Vilket oerhört ensidigt blogginlägg. Vill du framstå som bildad - eller åtminstonne trovärdig - behöver du granska orsakerna till varför något är som det är. Har du problem att navigera på internet hjälper jag gärna till med att länka trovärdiga källor.

Thoralf Alfsson

2 april 2015 19:27

Bitti

Ja, så kan det vara i vissa fall. Men jag skulle utan tvekan på stå att i en majoritet av fallen slänger man sitt pass eller gömmer det när man söker asyl i Sverige. Orsaken är i många fall att man vill försvåra och dölja sin riktiga identitet.

 
Ingen bild

Bossebuss

5 april 2015 17:54

Synd jag kom in sent i kommentarerna, men jag har fått veta av inte mindre än vår kunniga Merit Wager, att "miggorna" på Verket inte får ifrågasätta vad en "flykting" säger eller berättar - "En som är på flykt ljuger inte!", har man från ledningen påstått.
Så därför är det bara för miggorna att blint tro på alla lögner, de får sig dagarna i ända serverade. Tugga och svälj hur uppenbara lögnerna än är och hur många gånger miggorna än har hört samma lögnaktiga och uppdiktade flyktinghistoria.
Inte undra på att omvärlden ser med förfäran och inte minst förakt på oss svenskar. Men det som gör mig upprörd är, att vår politiskt korrekta elit alltid drar alla oss svenskar över samma kam, vilket ju är något som vi ständigt blir anklagade för att göra när vi talar om "invandrare" eller "muslimer", och det är ju absolut förbjudet. Men det går förbaskat bra att göra det med oss svenskar - alltså dra oss alla över samma kam!
Vi är ju alla rasister, det har man också sett till att vi är, för vi är ju drabbade av "strukturell rasism", något som vi inte ens har en aning om. Tala om att dra alla över samma kam?

 
Ingen bild

Anders

10 juni 2015 09:39

Vet en kille som fick asyl efter han gjorde vapenrån på sitt hemland. Så han på det sättet hade flyttat från polis när hans kompisar åkte fast. Efter han kom till sverige har han levt bra med snatteri. :) interesant hur många såna stakars människor lever i sverige till

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se