thoralf

Direktlänk till inlägg 28 mars 2015

"GIVE THEM HELL"

Av Thoralf Alfsson - 28 mars 2015 02:02

Så föll även Skavlan pladask i marken! På några få minuter visade Skavlan att han inte är värd någon respekt. Det tar ofta lång tid att bli respekterad men den kan raseras på några korta sekunder. Det gjorde den ikväll.


”Givet them hell” kommer sannolikt bli en klassiker!


Tyvärr fick jag något helt annat och tråkigt att tänka på ikväll!


UPPDATERING


Att man dessutom frångick praxis i upplägget av programmet var också minst sagt anmärkningsvärt. Skavlan skickade ut alla övriga gäster med en dålig ursäkt innan Jimmie fick komma in i fåtöljen. Planeringen var uppenbarligen att det skulle bli otrevligt och ingen annan gäst skulle behöva vara närvarande i studion. Väl planerat av SVT/NRK!


Idag känner jag mig inte i första hand arg och förbannad, utan ledsen och sorgsen! Hur har det kunnat bli så fel inom media och dessutom public service. Jag betalar ju faktiskt drygt 2000 kronor/år för detta!

 
ANNONS
 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

28 mars 2015 04:32

"GIVE `EM HELL!" Haha! Redan episkt!

http://detopaverkadesinnet.blogspot.com

 
Ingen bild

Janita

28 mars 2015 07:02

Ja fy vad ledsen jag blev på Skavlan i går kväll. Från att ha varit gemytlig och trevlig mot de första i programmet så bytte han om till ett hat som utstrålade från hela honom. Så fick inte Jimmie heller vara med om gemenskapen med de andra utan fick sitta alldeles själv och bli påhoppad av denne Skavlan. Usch vad arg man blir. Jag hatar när någon blir mobbad på detta viset och av en vuxen människa.

 
Ingen bild

Mattias

28 mars 2015 07:17

Tyckte nog att Fredrik S gjorde ett bra jobb. Ställde relevanta frågor som besvarades på samma sätt som Åkesson brukar. Finns nog en chans att Åkesson är lite för kvick att ta sig tillbaka till politiken, syns ju på lång väg att han fortfarande mår rätt kass. Absolut inget han kan rå för men är han inte redo kommer han falla tungt in i en ny sjukskrivning.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

28 mars 2015 07:29

Har aldrig gillat Skavlan,trodde att han var en rakryggad norrman men oj vad man kan bedra sej ! Var ju tvungen att titta igår kväll , Jimmies gamla takter lyste igenom gång på gång !
Ha en skön helg alla !

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

28 mars 2015 08:04

Den oförskämde norrbaggen kommer från världes kanske mest, hysteriskt, nationalistiska länder, Norge. Euforin kring nationaldagen 17 maj, flaggviftningar och ljudkakafonier i Holmenkollen (Norges eget Mecka), bara några exempel på självgodheten. Att då - på ett exempellöst illa sätt "intervjua" (=förnedra) Sveriges ende nationalistiskt stämde partiledare, med över miljonen sympatisörer och röstare, är över gränsen för acceptabelt. Skavlan ytterligare en förblindad norsk i gruppen, vars devis lyder: "Jeg är en hummer!". Men bara är en ynklig räka. Och mobbare, i ett s k "nöjesprogram". Att SVT:s - kommunistmonopol-TV - programdirektör givit instruktioner om inriktningen av påhopps"intervjun" ursäktar inte ett vitten. Lägg ned!

 
Ingen bild

Demokratur

28 mars 2015 08:12

Ännu en dag i landet illamående...
Efter gårdagens spektakel i Skavlan så är jag dock väldigt glad över att inte betala socialist-avgiften, dvs TV-avgift. Står fast vid åsikten att SVT och SR ska avyttras. Fyller ingen som helst funktion. Möjligtvis som symtom på vilket absurt skämt till land detta är. Tvi.

 
Stefan K

Stefan K

28 mars 2015 08:13

Jag har aldrig sett Skavlan tidigare och hoppas någon av er andra kan svara på frågan.

Har Skavlan gått på övriga politiker han bjudit in på samma sätt och har han bett dem svara på vad politiska representanter i de egna leden sagt, skrivit och gjort genom åren?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Rune

28 mars 2015 08:16

Skavlan hade förmodligen stränga order att inte ge sig in i ämnet politik?

 
Ingen bild

Tony

28 mars 2015 08:18

För en tid sen hade han Stefan Löfven som gäst,
och tidigare Fredrik Reinfeldt, dessa båda program
var rena mys programmen, utan att det ställdes några
besvärande frågor till dessa två figurer, trots att
dom varit till stor skada för landet.
Här kom Skavlans verkliga jag fram, borta var den jovialiske
mysgubbe. Han har tidigare även haft Norges motsvarighet
till SD, inte heller där var han så tuff, men här kom det fram
att han är samma sorts skitstövel som Svenska journalister.
Att Sverige tar emot mer än tio gånger fler invällare lotsades
han inte om , däremot var det tydligen viktigt att försöka
få Åkesson till Spelmissbrukare! Vad har han och övriga
journalister med att göra vad J.Å gör med sina egna pengar,
när man undviker att ställa relevanta frågor till dom som
spelar och spelat hasard med landets tillgångar.
Jag tror att han var hårt styrd med frågorna av SVT, inget
gullande här inte, bara vanligt P K tjafs som bara kommer
att gynna SD.
Så till Åkesson kan jag bara säga Give Them Hell!

 
Ingen bild

Ulf

28 mars 2015 08:26

Det var ingen bra intervju. Varför skulle Skavlan vara en bra journalist? Han har bara blivit pushad av andra pk-journaister från från SVT och andra skvallertidningar som Aftonbladet, Expressen osv. Han är en slätstruken kändisjournalist från Norge som ser bra ut? Varför ska alltid Sverige hämta massa nollor utomlands som ska "underhålla oss"???

"Give them hell". Vad är det med det? Det är parlamentalism. I Riksdagen röstar man antingen JA eller NEJ. SD är framröstade i ett demokratikst val och har inte brutit varken mot Riksdagsordningen eller Regeringsformen även att Sossarna och kommisterna hoppas eller önskar det. Dessutom var det en annan politiker som lovade sina motståndare ett helvete och det var Olof Plame, en dålig förlorare och otrevlig politiker från Socialdemokraterna och förr.

Det är som att pk-journalister är livrädda för Jimmie Åkesson och SD. Såna som Kinnberg-Batra, lantishaterskan och Löfven där byter man kanal efter en stund eller skrattar man ett tag ger ju ingen respekt. Intressant de som skriker högst och är hysteriska är "svenskar" från annat land som har tagit med sig sina seder och bruk. Kunnigheten från dessa är närmast noll.

 
Ingen bild

Lena

28 mars 2015 08:31

Tror att vi alla känner lite sorg idag. Det gick inte att lita ens på Skavlan. Den kniv i ryggen han plötsligt satte på Jimmie efter en lugn inledning. Mycket fult gjort och det lyste av hat i ögonen på honom på slutet av programmet. Så denna hatkampanj och diskussion om näthat som pågått ett tag är producerat av dem själva och detta var ett tydligt exempel.

Som sagt det kommer att ta långt tid innan det är möjligt att överbrygga problem i vårt land eftersom det är så polariserat. Tror MSM (våra fiender) att de vinner på denna strategi? Konstigt att inte fler ser hur uppenbart det är. Men så är väl förnekelsen.
Tänker också på Jimmie, vilket utsatt människa han är. Hoppas han har hjälp av kompisar att bearbeta detta. Vem som helst som hade blivit utsatt för detta måtte ha blivit helt knäckt.

Orrenius på DN skriver om att "det skrämmer folk" när J Å kommer på tv. Jag tycker nog tvärtom att det skrämmer i alla fall mig när en person som Skavlan plötsligt, som en blixt från klar himmel, börjar kasta anklagelser (dessutom något som tydligen sades för 13 år sedan samt att det inte var Jimmie som sagt detta). Inte heller fick Jimmie tid att svara på anklagelserna. Det var verkligen bottenapp på SVT igår kväll.

 
Ingen bild

Sjukskriven

28 mars 2015 08:44

@Mattias, du bevisar än en gång vilket avskrap till människa du är. I paritet med den blonda bimbon Ernman.

 
Ingen bild

Hacke

28 mars 2015 09:10

Ja, Skavlan föll tungt i sin iver att försöka vara uppdragsgivaren till lags och till varje pris störa ut en gemensam motståndare. Hur det kan betecknas som journalistik att upprepa gammal skåpmat från tidigare kollegor förstår jag inte hur någon kan ställa upp på i det som ska förställa ett av flaggskeppen inom statstelevisionen. Ett riktigt bottenmärke som också märks tydligt inte minst hos hans egna landsmän i norska kommentarsfält.
Skavlan får väl trösta sig med att han genom detta övergrepp för evigt har en plats i svensk propagandamedia och i den tvivelaktiga värmen hos ryggdunkarna på Södermalm.

 
Ingen bild

J

28 mars 2015 09:49

åh gode gud. Han ställde inte rätt frågor. Oförskämd norrman ska verkligen inte få utsätta en svensk partiledare med 13% i ryggen för detta. Nästa gång bör/skall Jimmie få prata själv, det behövs inga journalister som filtrerar vår sanning. Lite synd dock att Jimmie använde ett utländskt språk, han borde ha sagt: Ge dem helvetet...

Thoralf Alfsson

28 mars 2015 10:17

J

Hade inte förväntat mig något annat från dig.

Likabehandling i studion är säkert inget du förstår och anser vara viktigt.

 
Ingen bild

Tjalle

28 mars 2015 10:00

@Janita 7:02
"Från att ha varit gemytlig och trevlig mot de första i programmet så bytte han om till ett hat som utstrålade från hela honom."

Jag tror inte att Skavlan hatade.
Jag tror att han såg sig nödgad att "spela hat" för att försvara en plats bland "de goda" !
Jag tror det är likadant med 90% av de självutnämnt goda.
Det kallas "hyckel" och är en utbredd egenskap nuförtiden.

 
elisibeth

elisibeth

28 mars 2015 10:02

Kände stor olust när jag såg programmet. Hur kan en programledare
vara så grym. Sparka på någon som redan ligger. Det bevisar hur
sjukt Sverige är. NÄR Löfven gästade programmet då var det applåder och ryggdunk men när Sveriges bästa politiker är där
då är det hån och förakt Skavlan drog fram gammal skåpmat som
för länge sedan passerat bäst före datum. Jag vill inte svära
men fy tusan så lågt.

http://u921328842

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 mars 2015 10:04

Ja, det trodde man inte om Skavlan. Men han var inte själv, utan en hel redaktion (och SVT,s ledning) stod säkert bakom påhoppet.
Men tyvärr upphör man inte att förvånas. Nyheter 24 har en artikel som påstår att Skavlan "tokhyllas" efter påhoppet igår. Några tokars kommentarer ska då sägas bevisa det.
Skavlans hemsida och SVT,s sida "tittarservice" bevisar motsatsen med kraft.
Var fanns de kritiska frågorna till de andra svenska partiledarna som gästat programmet? Där var det bara sockersött...
Nej, Skavlan och SVT "sköt sig i foten" och det rejält igår...

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 mars 2015 10:09

Tillägg: Glömde att berömma Jimmie Åkesson för hans mod. Att erkänna sina problem är oerhört starkt och värt enorm respekt!

 
Ingen bild

Lärare

28 mars 2015 10:25

Aldrig mer Skavlan!
Varför gick han inte lika hårt åt när det gäller Löfvén, Reinfeldt m fl politiker som suttit i den s k "myssoffan"!

Nej, där föll du pladask Skavlan. Du har ingen plats längre i TV hemma hos oss och fler säger samma sak.
Förmodligen var du "programmerad" av SVT!
SVT som egentligen ska vara objektiva och behandla alla på samma sätt, fortsätter alltså i samma gamla stil!

Fy, vilket klimat vi har i den svenska debatten, allt snävare och mer och mer PK!

 
Ingen bild

Pensionisten

28 mars 2015 10:37

En STOR eloge till Jimmie! Han gör inga påhopp eller spyr sin galla över dom som sänker det här landet! Skavlan??? Läste väl manuset från en SVT-stab och dom vet vi redan vad dom går för!
Lycka till i fortsättningen Jimmie!

 
Ingen bild

Svante1

28 mars 2015 10:47

Tur man slapp se eländet...tittade på fotbollsmatchen i stället

 
Ingen bild

realisten

28 mars 2015 11:18

Var tog SDs utlovade presskonferens igår kl 21 vägen?

Thoralf Alfsson

28 mars 2015 11:27

SD har aldrig utlovat någon presskonferens!

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 mars 2015 11:25

@Svante1. Titta gärna på programmet. De andra samtalen var bra och intressanta. Norska Gunhilds sjukdom var gripande och kvinnorna från Downton Abbey roliga att lyssna på. Mannen som pratade om matsvinnet gav förhoppningsvis några en tankeställare. Mark Knoppler, en gammal idol. Häftigt!
Den första delen av samtalet med JÅ var också bra, men sedan..

 
Ingen bild

Christer

28 mars 2015 11:26

Det var en eländig tillställning som Skavlan bjöd på. Det tycks de flesta som kommenterar här vara överens om. Men vuxenmobbningen har den förtjänsten att SD bara växer och växer. Så tack för hjälpen Skavlan!

 
Ingen bild

Stefan A.

28 mars 2015 11:32

Vilken tvärvändning från vänstern, från att ha rasat över Åkessons medverkan i Skavlan till hyllande av programmet, flera som visar sin "goda" sida som gnällgöken Malena Ernman, ingen god människa, utan en fullfjädrad mobbare och hatare av överklassort....

 
Ingen bild

Tomas Olsson

28 mars 2015 11:39

"Jag betalar ju faktiskt drygt 2000 kronor/år för detta!" Tips från coachen: Sluta betala!

Thoralf Alfsson

28 mars 2015 12:04

Och bli en uthängd sd-politiker för att man inte betalar TV-licens. Väldigt smart!

 
Ingen bild

OH

28 mars 2015 12:12

jag kanske har fel men tror mig ha läst någonstans att denne Skavlan är en gammal knarkare.Vilket kan ha satt sina spår.
I vart fall visade Åkesson att han liksom Mattias K vida överglänser övriga partiledare i Riksdagen.

 
Ingen bild

realisten

28 mars 2015 12:26

@TA
På SDs hemsida står att de skulle ha en viktig presentation fredag kl 21.

Thoralf Alfsson

28 mars 2015 13:08

Klockan 21 sändes Skavlan ;-)

Har polletten ramlar ner?

 
Ingen bild

Göta

28 mars 2015 12:38

Jag har bara tittat på Skavlan ett par gånger, och det var flera år sedan. Tyckte att han försökte efterlikna den kända och hyllade brittiska programledaren Michael Parkinson men att han snarare var en mycket misslyckad kopia av den sympatiska och skickliga Parkinson.

Orkar inte se på pladderprogram som Skavlans och har faktiskt inte tittat på detta senaste med Jimmie heller ännu, men kommentarerna på facebook/skavlantalkshow var ganska intressanta. Snacka om negativ tittarstorm för Skavlans del. Påfallande många av dessa negativa kommentarer var dessutom från kvinnor, tror de var i majoritet till och med. Så Skavlans intervju har säkert gett ett kraftigt tillskott av kvinnliga röster till SD.

Länk till tittarstormen:

https://www.facebook.com/skavlantalkshow/posts/760218234073409

 
Ingen bild

Demokratur

28 mars 2015 12:45

Thoralf. Man behöver inte SVT/SR. Man kan hålla sig informerad ändå. Kan också rekommendera Netflix. Streama när man vill, vad man vill, slipper reklamen och slipper socialistpropagandan :-).

 
Ingen bild

Thorbjörn Johansson

28 mars 2015 12:52

Vänstern har ca 5%
Massmedia når däremot 95% av befolkningen.
Massmedia är befolkat av vänstermänniskor.

Detta är ju naturligtvis fel ur ett demokratiskt perspektiv.
Det är ett problem som man helt enkelt måste ta itu med.

 
Ingen bild

Tomas Olsson

28 mars 2015 13:03

Thoralf: Släng tv:n. Det torde väl stå klart för vilken Sverige-vän som helst att public service är fienden när myspysfarbrorn Skavlan särbehandlar Jimmie på det mest fula vis. TV överhuvudtaget borde inte uppmuntras. Slå dig fri från tv-bojan och läs böcker. "Reds don't read!"

 
Ingen bild

vmm

28 mars 2015 13:17

Jag gillar Skavlan. Han har en lugn och lakonisk stil där han låter folk berätta och kör inte med någon aggressiv förhörsintervjuteknik. Men med Åkesson så gick det fel. Han började ju så bra men sedan kom anklagelserna. "En person sa för tio-femton år sedan det här, hur förklarar du det?". Kanske var det lite därför Jimmie gick i väggen... SÅ HIMLA OKÄNSLIGT av Skavlan! Åkesson SKA så klart få tuffa frågor och man kan inte bara köra tussilagofrågor men det kändes som att Skavlan bara försökte sätta dit honom. Olikt Skavlan och dåligt gjort.

 
Ingen bild

Mikael Karlssom

28 mars 2015 13:27

Jag betalar tv avgiften.
Men vad är det för något man betalar för?

 
Ingen bild

Putte

28 mars 2015 13:44

@realisten
Är du född puckad, eller har du tränat dig till det?

 
Ingen bild

Tony

28 mars 2015 13:58

@ J.

Du tycker inte att denne "oförskämde Norrman", vars
land inte ens tar emot en tiondel av vad Sverige
tar emot sitter och gör sig bred och med hatet lysande i
ögonen försöker skita ner en man som vill att
Sverige likt andra länder ska bete sig normalt i
flyktingfrågan?
Du tycker inte heller att det är märkligt att han skickar
ut dom andra gästerna, precis som om han skulle ta in en
pestsmittad person, viket han aldrig gjort med andra gäster?
Och du tycker förstås inte heller att det är märkligt att
han efter intervjun inte tog i hand som han brukar göra?
Själv tycker jag att Skavlan betedde sig som en riktig
Svensk P K skitstövel, så jag är inte förvånad att du gilla
hans beteende!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

28 mars 2015 14:24

@Mikael Karlssom Lördag 28 mars 13:27

Sluta upp med det omedelbart. TV-licensen kommer snart att betalas via skatten och fram till dess uppmanar jag folk att dra ut antennkabeln och använda TV:n som bildskärm för Internet och film.

Gör Sverige och demokratin en tjänst!
Säg upp TV-licensen genast!

Ring kundtjänst
0771-91 00 04
eller lämna ett meddelande här
http://www.radiotjanst.se/sv/Kundservice/Avanmalan/

Gå ur Svenska Kyrkan genast!
http://uturkyrkan.se/
http://www.kyrkoavgiftningen.se/

Gör dessa två välgärningar och du sparar mellan 2-8000:- per år beroende på inkomst och församling.

 
Ingen bild

Sungam

28 mars 2015 14:28

Visst, Jimmie Å har varit sjukskriven i ett halvår, men han måste kunna ta för sig på helt annat sätt. Han representerar många väljare och det får inte ständigt vara så att han sitter med tålamod och tar emot och tar emot. En Nigel Farage eller Pia Kjaersgaard hade aldrig låtit sig hunsas på detta sätt av en oförskämd journalist.

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 mars 2015 14:30

Förutom en Stalinist på Aftonbladets kultursida och vänster-Nyheter24 är det vad jag ser, KNÄPPTYST om Skavlands program igår.
Media vet garanterat om tittarstormen (orkanen) mot programmet. Men skriver de om en tittarstorm, då gynnas SD och det går ju inte för sig...

 
Ingen bild

PFEP

28 mars 2015 14:36

Tacka goda Gud att jag inte har TV, det är nog att läsa om eländet.
Ska bli spännande att se de riggade Aprilmätningar; SD lär snart vara näst största partiet!

 
Ingen bild

James

28 mars 2015 14:40

Fredrik Virtanen skriver på ledarsidan i dagens Aftonbladet i princip att Skavlan var dålig och att SD vann på intervjun.

 
Ingen bild

OT

28 mars 2015 14:41

Apropå Skavlan.

Igår föddes en stor svensk statsman inför det svenskafolket; vid namn Jimmie Åkesson.

Folket vill styra (demokrati) så att de blir ledda av en mänsklig ledare och inte av en reinfeldtiansk robotarme av knapptryckare som följer allt annat än det svenskafolkets vilja.

Så igår i med alla sina brister och fel blev Jimmie Åkesson återigen en stark kraft för Sverige!

 
Ingen bild

Onkel Sven

28 mars 2015 15:45

Trodde att Skavlan tillhörde de rakryggade norrmännen men det visade sej att han är en krokryggig smilfink ! Uschani mej !

 
Ingen bild

J22

28 mars 2015 16:36

Jag slutade att betala för sossetv-smörjan redan 1997.
Gör som jag,rösta med fötterna!

 
Ingen bild

Illa

28 mars 2015 17:05

Tänker på hur SVT gullar med kommunister som hyllar massmödare..osv. De kan lätt bjudas in till fredagsmys utan att ifrågasättas?

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 mars 2015 18:12

Nu har Expressens Thomas Matson kommenterat gårdagens Skavlan. Givetvis hyllar han Skavlan. Tittarstormen mot programmet, den ser han nog inte. Vi vanliga mediakonsumenter ska bara tiga och följa åsiktspolisernas vägledning...

 
Ingen bild

lee

28 mars 2015 18:33

Tycker Jimmy skulle fråga Skavlan om han tycker Norges invandringspolitik är rasistisk?För det är så vi vill ha det i Sverige

 
Ingen bild

SD4Ever

28 mars 2015 19:13

Efter att sett skavlan en gång till så tycker jag att Åkesson klarade det galant. DDR-Tv lyckades inte med att skaka on SD. Det kommer att bli fler röster till SD efter detta påhopp. Snöbollen är i rullning och inget kommer att stoppa den.

 
Ingen bild

vmm

28 mars 2015 19:46

Saudiarabiens ambassadör kommer tillbaka till Sverige. Hen (jag vet inte om det är en hon eller han så vi säger väl hen) representerar en stat som inte har demokratiska val, avrättar folk för häxeri och piskar bloggare som kritiserar statsreligionen. Hen, ambassadören alltså, är välkommen på nobelfesten men Jimmie Åkesson är inte välkommen dit för han har inte samma människosyn som Alfred Nobel. Dra egna slutsatser.

 
Ingen bild

James

28 mars 2015 19:50

Verkar som alla stora tidningar i Norge nu har huvudnyhet om Skavlan på sina webbplatser. Alla! Och att Skavlan uppfört sig mycket illa så, ord som skam och dyl. SVT försvarar sig att alla gäster till Skavlan givetvis ska vara välkomna och mötas med respekt men att en politiker också får räkna med en del kritiska frågor. I svenska dagstidningar är det rätt tyst, SVD verkar inte veta vad dom ska skriva och DN har en sunkig politiskt korrekt artikel som är helt tondöv.

 
Ingen bild

Dille

28 mars 2015 20:14

Visst, och sen underströks ju att SD är de ENDA OPPOSITIONSPARTIET. Särskilt värdefullt var att den blide och saktmodige Åkesson stod orubblig i sitt totala avståndstagande mot invandringspolitiken.

Det gick inte att rubba Åkesson!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

28 mars 2015 20:15

Jag gillar SD:s politiska åsikt att vi måste minska invandringen !
Det gäller att stå för det i alla lägen.
När programledare/frågeställare kommer med irrelevanta påståenden och påhopp tycker jag inte att SD/Åkesson behöver fösvara detta för sin egen skull utan bara argumentera för att en minskning av invandringen är det absolut viktigaste för en positiv utveckling av Sverige.
Åkesson kommer ibland i det läget att han blir defensiv när PK-ligan brer ut sig

 
Ingen bild

JJ

28 mars 2015 20:25

Om tjugo år kommer Skavlans program ses som Siwert Öholms ökända debattprogram om hårdrock.

 
Ingen bild

Baleboda

28 mars 2015 20:28

Bruka titta på skavlan och tycka att det är rätt okej! Men efter gårdagen så blir det inget mer tv tittandet ! Tycker att norrmannen ska skämmas ( men det gör han garanterat inte) han va dålig dålig dålig!

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

28 mars 2015 20:28

På tal om Skavlans liknande problem i tidigare kommentarer hade Expressen en artikel kring detta för drygt två år sedan.

http://www.expressen.se/noje/skavlan-jag-dricker-nastan-varje-dag/

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Savannah

28 mars 2015 20:58

Helt rätt Thoralf...

 
Stefan K

Stefan K

28 mars 2015 21:11

Stefan Löfven hos Skavlan. Märker ni skillnaden?

https://www.youtube.com/watch?v=iL8nz2ZN2rI&ab_channel=SvenskPolitik1

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Lasse T

28 mars 2015 21:59

Till Skavlan: "Allas lika värde" Glömde du bort det ?

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 mars 2015 22:41

Man kanske ska "vända på steken"? Tacka Skavlan för den reklam han gav SD på bästa sändningstid.
Det uppges att tillströmningen av nya SD-medlemmar ökat kraftigt efter gårdagskvällens skandalprogram. En delegation med blommor och kameror som uppvaktar honom och noga dokumentera besöket med foton och film.
Redaktionen för programmet bör också förudmjukas på samma sätt.

Det fula "vapen" han och Skavlanredaktionen använde mot JÅ, kan vridas tillbaka... Inte ens SVT styr över vad som visas på Youtube...

 
Ingen bild

En småländska

28 mars 2015 23:00

Skavlan verkar helt bortse från hur många Sd:are det finns i Sverige och visar noll respekt mot dem, detta var mobbnings-TV på bästa sändningstid! Vi är dessutom långsinta, inget mer Skavlan för mig och sluta att betala för indoktrinerings-TV!

 
Ingen bild

Lars,

29 mars 2015 03:02

Mobbning, utfrysning, förnedring, isolering; offentligt i StatsTV.

Ett nytt verb har uppstått i den svenska vokabulären:

att Skavla (en människa)

 
Ingen bild

RobertSt

29 mars 2015 06:28

Att Skavlan tömde studion innan Åkesson kom in har fått sitt svar. Det berodde på att de två inspelningarna gjordes vid två olika tilfällen.

 
Ingen bild

MC

29 mars 2015 15:42

Svagt av Skavlan. Har tydligen egna problem!Ett plus till Jimmy Åkesson som behöll sitt lugn!

 
Ingen bild

Hej!

29 mars 2015 18:57

Tänk att få uppleva just detta som hör diktaturer till, med grund i ett totalt misslyckat haveri med människor. Tänk att känna fasa att förnedras eller inte ens våga tänka de tankar du så länge visst är sanning. Tänk att gång på gång bli slagen i själen när sanning och facit är så uppenbara. Tänk denna enorma utstuderade och fula propaganda bara i ett enskillt SVT program från början till slut, mot den högsta politska företrädaren för ett parti som så länge påtalat fakta och facit.

Sveriges klättrar på listan för nationer med bland annat uppenbar psykisk tortyr mot väljare och politiska företrädare som inte delar åsikten invandringshaveri.
 
Ingen bild

Bosse

29 mars 2015 19:50

När den för polismord dömda (first degree murder)Annika Östberg var gäst hos Skavlan bemöttes hon med hövlighet och respekt från Skavlan.Jimmie vill ju bara minska invandringen till nivåer som finns i våra grannländer,och blir då behandlad som om han var en återfallsförbrytare!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se