thoralf

Direktlänk till inlägg 19 mars 2015

DAGENS KÄFTSMÄLL

Av Thoralf Alfsson - 19 mars 2015 21:55

 


Idag publicerade tidningen Dagens Samhälle den artikel som tidningen Fokus stoppade i förra veckan efter att man fått kalla fötter då artikeln granskade den så omtalade Researchgruppen.


Publiceringen var verkligen en positiv händelse, inte minst med tanke på att Dagens Samhälle ägs och drivs av Sveriges kommuner och landsting. Givetvis har artikeln väckt mycket uppseende och jag hoppas att chefredaktören Mats Edman nu inte utsätts för extremvänsterns hatattacker. Risken är dock stor att vi om någon dag får läsa om diverse hot mot Dagens Samhälle och Mats Edman.


Äntligen får dessa uppgifter lite större spridning än enbart på sociala medier. Med tanke på den uppmärksamhet som artikeln av Ola Sandstig rönt under den senaste veckan hade jag dock förväntat mig att media skulle uppmärksamma Dagens Samhälles beslut att publicera artikeln. Att ingen annan tidning än Dagens Samhälle vågat publicera artikeln tyder på hur illa situationen är i svensk media och hur vänstervridna även ”borgerliga” tidningar är i själva verket.


Vid en googlesökning visar det sig att de stora tidningarna inte ens har nämnt att Dagens Samhälle publicerat artikeln. Ännu mindre vilka uppgifter som finns i artikeln.


Artikeln är enligt min uppfattning en riktig käftsmäll på Aftonbladet och Expressen som använder sig av Researchgruppens tjänster. Jan Helin och Tomas Mattsson samarbetar med personer och köper tjänster av dessa personer som har en minst sagt tvivelaktig bakgrund.


Özz Nujen kommenterar artikeln!

 




En känd kalmarbo skrev idag ett inlägg på facebook om tiggarna i Kalmar och pekade med ett foto ut de män som organiserar och samlar in tiggarnas pengar. Kommentarerna strömmade in, flera uttryckte sig minst sagt kraftfullt. De politiskt korrekta uppmärksammade det hela och den kända Kalmarbon fann det lämpligast att radera inlägget med alla kommentarer.


Så fungerar det i Sverige!


PS

Reaktioner på Ola Sandstigs artikel.


http://www.blt.se/ledare/den-fina-extremismen/


 
 
Ingen bild

Demokratur

19 mars 2015 23:03

Gullandet med den så kallade Researchgruppen är ytterligare ett bevis på att Sverige är bortom räddning. Det är tydligen tillåtet att åsiktsregistrera människor och sedan använda dessa uppgifter för att terrorisera folk. I Sverige 2015. I ett normalt land hade dessa individer lagförts men inte i Sverige. Media och PK-politiker tiger och samtycker. Ynkligt. Förhoppningsvis hinner sanningen i kapp dessa nationens dödgrävare. Jag är dock skeptisk och vidhåller min övertygelse att lämna detta förlorade land fortast möjligt.

 
Ingen bild

OT

19 mars 2015 23:21

Politiker; demokratin kommer! "It's coming through a crack in the wall on a visionary flood of alcohol": https://www.youtube.com/watch?v=9saDPnUSxQs

P.S "Procol Harum - Poor Mohammed": https://www.youtube.com/watch?v=vP7Z_MTjBRw

 
Lassekolja

Lassekolja

20 mars 2015 00:01

Bara en tidsfråga innan Välfärdssverige klappar ihop fullständigt! Den direkta skulden hittar vi i Riksdagshuset! Den indirekta skulden är media, vars uppgift i vår representativa demokrati, är att hålla allmänheten/väljarkåren informerad om hur verkligheten ser ut i vårt land så att väljarna kan fatta rätt politiskt beslut på valdagen. Detta hade fungerat om inte det hela mediaetablissemanget (Samtiden & Nya tider undantagna!) hade gjort tvärtom, d.v.s dolt verkligheten och politiserat allt dom gör, både nyheter och s.k granskningar av makten.
Jag fick faktiskt känna av detta senast idag! Jag skickade in en insändare om att förbjuda tiggeriet, i vilken jag förklarade allt med EU-pengar, som Rumänerna inte ens bekvämar sig med att ta ut o.s.v Kort sagt, en insändare med så mycket fakta om tiggeriet har inte gått att läsa hittills i de fyra tidningar, som jag själv läser. Idag, efter nästan tre veckor ringer jag upp chefredaktören och får då beskedet att "vi har redan haft flera insändare i ämnet". Jag vet att det är över en månad sedan och att de övriga varit dels positiva till tiggeriet och dels utan fakta, enbart tyckande. Så ser Sverige ut idag!
Betr. senaste skjutningarna i Biskopsgården, minstrar, poliriker från alla håll, socialsekreterare, ungdomsledare, poliser, "journalister", programledare, boende i Biskopsgården, m.fl., alla har skyllt på allt mellan himmel och jord men INTE EN ENDA har ens varit i närheten av att näma ett ord om att MINSKA PÅFYLLNINGEN AV UTANFÖRSKAPET, ARBETSLÖSHETEN OCH BOSTADSBRISTEN, SOM LÄTT LEDER TILL KRIMINALITET, GENOM ATT MINSKA ASYL- OCH ANHÖRIGINVANDRINGEN. Inte en enda Sverigedemokrat har fått komma till tals och så länge den "ofrivilliga tystnaden" tillåts fortsätta, då kommer vi heller inte att lösa problemen. Då är det bara en tidsfråga innan nästa skottlossning i något av de 182"utanförskapsområdena"!

http://www.status.st

 
Ingen bild

hans

20 mars 2015 01:51

Samhällskritikern Özz, vad exakt var det nu som var en nazi-lögn i reportaget?

Jag kan tycka att det var lite tunt rent innehållsmässigt, det var så att säga inte så mycket nytt utan det gamla vanliga kända grejerna. Men för den stora publiken kanske det var nyheter. Då var det ju bra ur den meningen.

Att Fredriksson sedan gråter ut det kanske man skulle ha räknat med redan innan. Det ligger nog närmast i sakens natur.

 
Ingen bild

Blåsippan

20 mars 2015 02:50

Sitter och kollar på svt play debatt. Jag jobbar skift och missade ordinarie visning. Noterar att det inte är många svenskar i diskussionen. Bara en massa afrikaner och annat samt någon pk-svensk. Vad faan har det blivit av gamla Sverige?! Vi måste väcka våra nära, grannar och arbetskompisar....

 
Ingen bild

Tony

20 mars 2015 07:43

Lotsaskomikern Özz Nujen Suckar om dagens samhälle,
ja det kan man ju göra, bara det att sådana som han
får lov att bre ut sina åsikter precis som om dom
var viktiga kan ju få en att sucka.
Han borde sucka om sitt eget land istället!

 
Svensson

Svensson

20 mars 2015 07:56

Kommer dom svenska kvällstidningarna,försvara researchgruppen eller kommer dom också hänga ut dom ?

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 mars 2015 08:04

Ja, det finns brottslighet och hat som samhället verkar acceptera. Det finns hat och lögner som också accepteras. Det finns tom. våld som accepteras.
Om jag blir misshandlad gör det lika ont oavsett om det sker av en grupp vänsterextremister eller högerextremister...

Denna artikel är avslöjande, men kommer tyvärr att passera förbi i det tysta.
Inga säljande löpsedlar, inga inslag i TV- nyheterna, ingen debatt i "SVT Debatt", ingen kommer att få uttala sig om detta i Ring P1 (speciellt om Pascalidou leder) osv. osv...

Morden i Göteborg skrämmer och har givetvis gett en enorm uppmärksamhet och frågor i media. Men var finns intervjuerna med våra rikspolitiker?
Var finns intervjuerna med ledande Sverigedemokrater?
Var finns den VERKLIGA FÖRKLARINGEN till detta och mängder med andra liknande skottlossningar??
Vem får uttala sig om det i media? Vem vågar??


 
Ingen bild

Bengt

20 mars 2015 09:42

Thoralf, nog blir det lite konstigt när du skriver att de här uppgifterna om Researchgruppen bara funnits på sociala medier tidigare. Nättidningen Fria Tider har publicerat flera reportage om Researchgruppen redan för mer än ett år sedan och merparten av det som tas upp i Dagens Samhälles artikel skrev Fria Tider om långt tidigare. Se artiklar här:

http://www.friatider.se/v-ld-r-s-j-vla-roligt-m-t-m-nnen-bakom-researchgruppen
http://www.friatider.se/vi-ar-sveriges-stasi
http://www.friatider.se/asiktsregistrerar-nathatare-sprider-sjalva-grovt-hat
http://www.friatider.se/bosse-51-brottade-ned-expressens-researcher

Thoralf Alfsson

20 mars 2015 09:49

Fria Tider når tyvärr bara en skrämmande liten del av det svenska folket. Det handlar om promille!

Dagens Samhälle läses av en väldigt stor andel av Sveriges politiker och tjänstemän som jobbar inom kommuner och landsting. Jag anser att det är en stor skillnad på hur många människor som nu nås av denna artikel.

Fria Tider når bara människor som finns på nätet.

 
Ingen bild

Niklas R

20 mars 2015 09:54

@Bengt
En sak till, kommer det fram till deras politiska chefer att de läst Fria Tider så får de sparken. Vilket de inte får om de läser Dagens Samhälle.
Inte än, i alla fall.

 
Ingen bild

Onkel Sven

20 mars 2015 10:22

Ska vi verkligen ha en utrikesminister som reser runt i världen och retar upp olika länders regeringar så att Sverige tappar exportmöjligheter ? Gör om och gör rätt !

 
Ingen bild

Pensionisten

20 mars 2015 10:46

Erik Hultgren i Blekinge Läns Tidning ger i dagens Ledare en känga åt Expressen och Aftonbladet om deras samröre med Researchgruppen!
Det rör på sig! Fler och fler inser åt vilket håll ett dåligt styrt land är på väg!
SD 2018

 
Ingen bild

Tomas Olsson

20 mars 2015 11:05

Ja härliga grabbar i RG, RF, AFA och EXPO. Samma typer som Mattias Karlsson skickar julhälsningar till...

 
Ingen bild

Lärare

20 mars 2015 11:41

Sara Skyttedal ger en eloge till granskningen av Researchgruppen!
Fler och fler vaknar, men tyvärr går det alldeles för långsamt.

Många frågar sig idag, - vad som hänt med Sverige. De behöver inte "fråga sig längre"... bara att läsa och följa med i alla de sajter som finns på nätet och som skriver vad de övriga mörkar.
Lyssna gärna på riksdagsdebatterna, när de debatterar invandring och integration. Alla de sju "verklighetsfrånvarande" partierna vill fortsätta ta emot alla som vill till Sverige, de t o m välkomnar dessa.
För varje person som kommer, följer MINST fyra till senare, s k anhöriginvandrare. Ni kan ju själva räkna ut vart det leder.

SD måste ut med info snart! Hur blir det med den stora vårkampanjen?

Från det ena till det andra. Vet någon vad som hänt med SD-kuriren? Har inte fått någon på länge.
Kommer Jimmie tillbaka snart tro? Hoppas!

 
Ingen bild

Demokratur

20 mars 2015 12:55

Med tanke på det politiska läget i landet och avsaknad av demokrati så tänker jag INTE fira någon "nationaldag" framöver. Finns inget att fira i detta land längre.

 
Ingen bild

Pensionisten

20 mars 2015 13:09

Demokratur!
Självklart blir vi snart kommenderade att fira och då välkomna alla invandrare som kommit hit för att avnjuta vår vänlighet.
Skämt åsido! Snart ingen dag att fira.

 
Ingen bild

Fredde

20 mars 2015 13:10

Igår KU anmälde SD statsministern. Men inte ett ljud på rapport igår. Säg när uteblev en KU anmälan senast? Tydligt att Stasi-TV inte längre nämner SD! Likadant häromdagen när man beslutade att inte ha ett överskottsmål. Viktig nyhet som det blev tyst om!

 
Ingen bild

Bengt

20 mars 2015 15:04

Thoralf, jag tror du underskattar Fria Tiders räckvidd. Jag citerar från Wikipedia:

"Under valrörelsen 2014 ökade Fria Tiders räckvidd kraftigt. Enligt Sifos medie- och målgruppsundersökning Orvesto Konsument uppgick trafiken vid enskilda tillfällen under augusti och september månad 2014 till mellan 400 000 och en halv miljon unika besökare om dagen."

http://sv.wikipedia.org/wiki/Fria_Tider

När det gäller antal läsare är Fria Tider enormt mycket större än Dagens Samhälle, som har en upplaga på omkring 30 000 exemplar.

Däremot stämmer det säkert som du säger att Dagens Samhälle når ut till en helt annan publik.

 
Ingen bild

Tomas Olsson

20 mars 2015 16:08

Bengt: Klart Thoralf dissar Fria Tider publikt. Han vill ju inte få ett uteslutningsärende öppnat mot sig.

Thoralf Alfsson

20 mars 2015 16:25

Om jag hade dissat Fria Tider varför har jag i så fall en länk till FT

 
Ingen bild

Bengt

20 mars 2015 17:04

Tomas: Jag har aldrig fått intrycket att Thoralf är en av de där skitnödiga typerna som känner ett behov av att "ta avstånd" från alternativ media. Allt jag har sett av Thoralf tyder tvärtom på att han är en rakryggad, hederlig och kompetent politiker.

 
Ingen bild

Gute

20 mars 2015 19:09

Nu har jag till slut tagit mig tid och läst lite om Researchgruppen med anknytningar och dess historia.

Det här rör sig alltså om klientel som är direkt livsfarliga och har som syfte att helt rasera ett fungerande samhälle, alltså ren anarki som dessa kretsar dyrkar.

Att etablerad media som Aftonbladet och Expressen m.fl låter sig kletas ner av ett sånt avskyvärt pack visar vilket dåligt omdöme de har, hatet mot SD och deras 1 000 000 väljare har gjort att de har spårat ur fullständigt.

Etablerad media ligger nu väldigt dåligt till när den vanliga tidningsläsaren tar del av vad det är för kriminella kommunister som säljer uppgifter från datorintrång.

Att det bara är "Sverigevänner" som skriver hatiska kommentarer anonymt på nätet stämmer givetvis inte.

Vad jag förstår så finns det motparter som sitter på flera databaser som har hackats, uppgifterna lär komma vid lämpliga tillfällen framöver.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards