thoralf

Direktlänk till inlägg 18 mars 2015

INTE I SVENSK MEDIA! UTAN USA!

Av Thoralf Alfsson - 18 mars 2015 09:18

Varför har 7-klöverns politiker så svårt att förstå?


 
 
Ingen bild

Hans

18 mars 2015 09:46

Jag vill bara gråta. Hur ska mina barn få det?

Om dom inte blir våldtäktsmat i låga tonåren så väntar bostadsbrist, skyhöga priser i "trygga områden", ett extremet våldsamt samhälle, dåliga skolor ("Vi måste satsa på förorten"), usel vård och omsorg etc. Till vilken nytta? Enligt de siffror som den briljanta ledaren i Smålandsposten redovisade (http://www.smp.se/ledare/parallellsamhallet-ar-har/) så utdelades mindre än 3% (sic) av de nästan 2 miljonerna permanenta uppehållstillstånd pga flyktingskäl. Det är alltså den moraliska kvoten - 3%. Resten var ris åt egen rygg till en enorm kostnad.

En värdetransferering från arbetande svenskar till främlingar i från Afrika och Asien av aldrig tidigare skådat slag i. Mina barn och barnbarn betalar senare. Vänsterns och MP slår sig för bröstet nu.

 
Ingen bild

Ludvig

18 mars 2015 09:48

Det är så man skäms. Vi blir kända ute i världen för att jaga judar.

 
Ingen bild

Hacke

18 mars 2015 09:58

Vilken otroligt befriande och distinkt analys, dessutom underhållande, Sanandaji alltid levererar. Ett drömobjekt för vilken intervjuare/redaktör som helst - utanför demokraturen Sverige vill säga.

 
Ingen bild

Skallen

18 mars 2015 11:08

Tino Sanandaji är verkligen en ekonom som kan räkna. Han får t o m vara med i TV. Gå till hans hemsida och läs hur han krossar alla floskelmyter.

http://www.tino.us/

Angående affischerna med de sju rövarna i tunnelbanan så gnabbas det nu om avtalsbrott. Jag föreslår att man klistrar över mössorna med pixellappar. Så är det problemet ur världen.
Hjälper inte detta så kan man väl klistra över ögonen på folkhemsrånarna med masker á la Björnligan.

I slutändan kan man klistra över figurinerna helt med vilka 7 lik som helst och bara behålla texten. Alla lär fatta ändå.

 
Ingen bild

Lena

18 mars 2015 11:49

Fantastiskt bra att någon hittade den här videon! Den borde ses om igen och spridas. Hoppas den någon gång kommer att ses av folket (eliten) "däruppe". För kanske de kan få lite hjälp med att "få syn på sig själva", tror nämligen att eliten i stort har lite svårt för detta.

Inslaget i gårkväll på Aktuellt när Magdalena Andersson intervjuades angående att det endast fattas 4,5 miljarder för att rätta till problemet med att det finns 225.000 fattigpensionärer i Sverige och antalet ökar stadigt. Denna Magdalena kan stå och ljuga och komma med floskler, den ena efter den andra, men hennes ögon och ansiktsdrag visar på att inne i hennes själ finns ett problem med detta. Kanske kan de via videon, eftersom den är gjord i USA av ett oberoende TV-bolag, få en glimt av vad andra "ser", när de tittar på sådan som henne. OBS detta gäller även Löfvén och många fler i etablissemanget.
Det är precis som Tino Sanandaji säger i videon, att vänstern t ex har skaffat sig en "substitutreligion" i sin tro att de gör något gott för samhället när de inbillar sig att de ska "hålla rent" mot högern, och att DE är i princip "nazijägare". De håller på med projektioner, de borde titta inom och rannsaka sig själva.

 
Ingen bild

Lena

18 mars 2015 11:59

@Skallen du har helt rätt. Läste också om i DI om att det kan bli tal om avtalsbrott. Men även om de inte får sitta uppe mer än några dagar så tror jag inte att det behövs längre tid - de kommer att finnas inne på näthinna på de flesta svenskar som en gång sett den. Och som sagt om den måste tas ned så kan man bara rita 7 streckgubbar med keps på sig och alla förstår vad det handlar om.

 
Ingen bild

Observer

18 mars 2015 12:15

-Varför Svenska politiker inte fattar?

...DE TÖRS INTE FÖRLORA ANSIKTET, HELT ENKELT!

Om ingen reträtt görs från förd invandringspolitik så MÅSTE någon ta över ansvaret för landet. För landets bästa. Våran regering agerar ju så helt uppenbart inte i landets intressen längre!
.....De agerar så här för att slippa tappa ansiktet.

 
Ingen bild

Observer

18 mars 2015 12:19

Hela den där videon vore en bra reklamfilm för SD, men med en slutvinjett: "STÄLL SAKER TILL RÄTTA - RÖSTA PÅ SD"

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

18 mars 2015 13:06

Pro-muslimske Obama var säkert ingen positiv tittare. Hoppas att mängder amerikaner, som oftast är utrikespolitiskt okunniga, såg inslaget. När det handlar om icke-demokrati blir dom rätt upprörda, och där kan Sverige, som det mest vänstervridan västlandet idag, gärna få skylta med sitt förfall. Om detta programavsnitt skulle visas i svensk TV, vad skulle ske då? SD 30% över en natt, vore rimligt.

 
Ingen bild

Evert Nilsson

18 mars 2015 13:49

Observer, "DE TÖRS INTE FÖRLORA ANSIKTET, HELT ENKELT!"

Inte alls det som det handlar om. Problemet är vårt valsystem. Att det är partierna och inte väljarna som väljer politiker. Därför är politikerna lojala mot partiet och inte väljarna. Skifta till finska systemet där politikern personligen är ansvarig för vad den gör skulle få rätsida på problemet.

 
Ingen bild

Hulda mk1

18 mars 2015 14:14

Man måste bekämpa orsakerna till alla flyktingströmmar i världen. Islam, Islams expansionsönskan, korruption, klankulturer, kvinnoförtryck, droghandel, krigsherrar, kommunism, överbefolkning, barnäktenskap, plus mycket mer som jag inte kommer på i skrivande stund.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

18 mars 2015 14:40

Seriöst, jag tänker inte ens kommentera klippet. ( jag tänkte gissa fox news, men du överträffar dig själv)

Snacka om att inte kolla källor, utan gillar man skiten så är den säkert sann. Vet du överhuvudtaget vad CBN är och vad den står för, jag hoppas inte det, för din skull Thoralf. Och om du vet vad den står för, och håller med, tala inte om det för någon.

Till er andra, föreslår jag att ni googlar Pat Robertson, och hans tipps till tittarna att en och annan exorcism kan vara bra, om barnen spelar rollspel.

CBN grundades av Pat Robertson 1961. Deras mest kända program är The 700 Club. Bland deras andra program är CBN NewsWatch och Christian World News.

1994 grundades CBN Asia i Filippinerna.

Som vanligt är den till dig Thoralf eftersom att bli ifrågasatt inte är din starka sida.

Ps jag skulle ta bort klippet, så du inte skämmer ut dig, inte för innehållet utan vem som gjort det. (Kolla källor)

Thoralf Alfsson

18 mars 2015 17:03

Jag vet inte vilka problem du lider av Mats "ateist" proffstroll.

Blir man sån som ateist? Din värld blir ytterst begränsad.

Du kunde väl citerat lite mer från Wikipedia.

"Robertson tog över som programledare och ändrade också innehållet. Med tiden har det också kommit att innehålla politiska diskussioner och kommentarer. Programmet företräder värdekonservatism i linje med den kristna högern. Det är också mycket vänligt inställt till Israel."

Sedan är det ju faktiskt Tino S som pratar i hela klippet men jag förstår att du inte gillar innehållet. Men det är ju faktiskt frivilligt att titta. Du får faktiskt skylla dig själv om du mår dåligt, inte mitt ansvar!

 
Lassekolja

Lassekolja

18 mars 2015 14:46

Jag tänker vanligtvis inte alls konspiratoriskt men när jag läste @Observer´s inlägg här ovan, fick jag följande konspiration i huve´t: 7-klöver´n har lagt ned Försvaret i syfte att undvika en militärkupp, eftersom dom själva sedan länge insett vilken vansinnespolitik dom fört emot sina väljare. För att vara på säkra sidan tillsatte dom "den lydige hunden" tillika politrucken Dan Eliasson som Rikspolischef.
Ja - ja, jag vet att jag kanske "är ute och cyklar" men med tanke på alla galenskaper, som sprids från vårt Riksdagshus nuförtiden, så är jag inte längre främmande för någonting!!!
Det senaste är ju att Boverket föreslår att landets alla hyreslägenheter, privata som allmännyttiga, skall ges med förtur till det växande antalet nyanlända. Hur våra egna ungdomar skall kunna få en chans till sitt första egna boende, är inget som bekymrar Boverket. Dom har ju viktigare saker att tänka på! "Norge är den sista Sovjetstaten"? Tror inte det.....!
SD, helst om möjligt redan "igår"!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Göran

18 mars 2015 17:18

@Lssekolja,

Redan på sextiotalet planerade vänstern för det scenario som pågår genom att förstatliga polisen. Regeringen ville ha en egen arme. Denna polis som inte längre är en opolitisk myndighet utan ett politiskt lydredskap.

 
Ingen bild

Evert Nilsson

18 mars 2015 17:24

@Thoralf Alfsson, bra ge inte efter för haverister som använder dolda hot.

 
Ingen bild

Demokratur

18 mars 2015 19:39

Sverige kommer att haverera som land. Våra förfäders socialförsäkringssystem byggdes upp i en annan tid med homogen befolkning. Nu anser vänsterdårarna och liberalerna att svenska socialförsäkringssystem ska försörja hela världen. Och svensken tiger och röstar PK... Själv har jag planen att försvinna från detta land fortast möjligt och på annan ort skrattande betrakta detta lands undergång. Ska bli roligt att på håll höra alla naiva svenskar som yrande säger, vad hände? Vi gjorde ju som PK-etablissemanget sa till oss... Var är de ansvariga? Jaså, de har smitit... Vem ska nu tala om för oss hur vi ska agera och vad vi ska tycka och tänka...? Vi kan ju inte det själva....

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

18 mars 2015 19:55

Har fått reda på vad det beror på att vår regering inte förstår någonting. DOM HAR INTE BLIVIT AMMADE SOM BÄBISAR !
Och har man inte det kan inte ens IQ komma upp i samma nivå som dom som ammats.
Att Batra sa att hon var smartare än lantisar är ett bevis för att hennes IQ ligger i nivå med dom 10% med lägst IQ.
Underskatta inte "bondförnuft" som det mycket av på denna sida !

 
Ingen bild

Hulda mk1

18 mars 2015 20:14

Annat ämne. Nu har Israel haft val och många har synpunkter på det. Palestinierna verkar inte gilla utgången. Men vad ingen än i media skrivit om är den brist på fria val som Palestinierna i Gaza lider av. Där styr Hamas med järnhand. Frågan är när Margot Wallström lyfter den frågan.
Det man undrar är hur i hela världen man kunde erkänna ett "Palestina" som det ser ut idag...

 
Ingen bild

OT

18 mars 2015 20:25

Apropå att utrikesministern tävlar med Lars Vilks om popularitet i "vissa" länder.

Ibland undrar man om inte viss musik och text som gjordes för åratal sedan, gjordes för vår tid...

"Procol Harum - Poor Mohammed": https://www.youtube.com/watch?v=vP7Z_MTjBRw

P.S: Dagens visdoms ord - "Never interrupt your enemy when he is making a mistake. -Napoleon"

 
Ingen bild

Ingemar Ekman

18 mars 2015 20:38

@ Mats proffstroll
Mats, jag har gjort som du skrivit, men jag är ledsen, texten (som kan läsas översatt till mitt hemspråk bland kommentarerna på Avpixlat) stämmer fortfarande helt med verkligheten. Kanske du kan hjälpa mig med källor till vad som är falskt.
Om S(v)T hade vågat göra intervjuen, hade resultatet varit annorlunda då?

 
Stefan K

Stefan K

18 mars 2015 20:41

Sveriges roll som föregångsland bleknar bort i en allt snabbare takt. Vad 7-klöverns representanter är på väg att göra med Sverige måste gå till historien. Tänk hur generationer av svenskar gråter i sina gravar när de ser hur deras hårda slit nu sakta monteras ned.

Det Sverige våra barnbarn kommer att växa upp i, lär inte vara ett Sverige vi är vana vid. Infödda, såväl som invandrade svenskar, lär gråta sig till sömns varje natt.

200 jobb bort från ABB LV Motors idag, att läggas till alla andra jobb som lämnar Sverige, denna gången till Finland.

Tvinga politikerna att besvara Tinos TV-framträdande.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

OT

18 mars 2015 20:43

Denna sång är bara dom som vill föra Sverige ur tiden (messmedia & sjukklövern).

"Procol Harum - In The Autumn Of My Madness": https://www.youtube.com/watch?v=-rIF7RwyjdM

 
Ingen bild

Göta

18 mars 2015 21:55

Jag har också funderat i samma tankebanor som Lassekolja 14:46.

Och nu u till en härlig nyhet för alla stackars "EU-migranter" som sitter och tigger utanför våra affärer: De har lika mycket rätt till boende och bidrag från oss svenska skattebetalare som "flyktingarna" från MENA-länderna har!!!

Jag citerar från Fria Tider:
"Tiggande romer och andra EU-migranter har rätt till boende och bidrag från de svenska skattebetalarna – det enda de behöver göra är att söka asyl. Det framkommer i en färsk rättsutredning från Migrationsverket som Fria Tider har tagit del av.
EU-migranterna kan få om inte livstids, så i alla fall åratal av boende och försörjning från Migrationsverket, uppger en källa inom myndigheten."

http://www.friatider.se/beslutet-tiggarna-f-r-r-tt-till-bostad-och-bidrag-i-sverige

Ja, varför inte? Eftersom det nu är så i paradiset Sverige att välfärdspengar i första hand ska användas till icke-svenskar i obegränsade mängder, varför ska då de stackars EU-migranterna behöva sova utomhus under skynken och uträtta sina behov i parker och skogsdungar, medan migranter från länderna utanför EU ska erbjudas lyxboende i slott och herresäten?

Någon rättvisa får det väl vara här i världen. Och tänk så glad Bert Karlsson blir - för att inte tala om alla de hjärtegoda ständigt kärleksbombande antirasistiska svenskarna som älskar 7-klövern och med glädje följer Reinfeldts uppmaning att "öppna sina hjärtan".

En favorit i repris passar nog bra in här:

https://www.youtube.com/watch?v=aHpYRgflzo8

 
Ingen bild

jag

18 mars 2015 22:03

@ Mats(ateist)proffstroll: Såg precis att Thomas Gur också lagt upp klippet på sin fb-sida. Jag tycker att du ska gå in där och uppmana även honom att ta bort det. Good luck!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards