thoralf

Direktlänk till inlägg 14 mars 2015

VEM SKALL INTEGRERAS?

Av Thoralf Alfsson - 14 mars 2015 22:33

"Vad menar vi med integration? Kan den som inte vill integreras ställa sig utanför? Räcker det att arbeta och inte ligga samhället till last för att man ska betraktas som integrerad?"


Dessa frågor ställer Alice Teodorescu i en ledarartikel i GP. De finns vissa som hyllar artikeln men jag har svårt att se något positivt. Alice T är en frisk fläkt men hon sympatiserar inte med SD på något sätt.


Frågan är väl idag vem det är som skall integreras i vårt land? Invandrare eller svenskar när skolan ser ut enligt nedan? Andel elever med invandrarbakgrund. Bara några få exempel!


 

Källa: SVT, Västnytt  (så inga nätpoliser tror jag hittat på siffrorna)


Vem skall integreras?


I många av våra skolor är frågan redan inaktuell. Det segregerade samhället har kommit för att stanna. Det Sverige som en gång fanns kommer aldrig tillbaka! Svensken trängs alltmer undan och bort från de stora städerna som mer och mer domineras av det "mångkulturella drömsamhället" som enligt min uppfattning kommer leda till att det svenska välfärdssamhället och det solidariska samhället krackelerar.


När man läser veckans nummer av Dagens samhälle förstår jag att ingen förändring kommer ske om dagens styrande partier får fortsätta i kommunerna. Politikerna slår sig för bröstet och anser att de klarar flyktingmottagningen med bra kvalitet enligt en enkätundersökning!


”Volymen är inte problemet”.

Åke Carlsson (C), Uppvidinge


”Behovet måste vara det som styr antalet”.

Lars-Erik Fälth, (C), Aneby


”Sverige klarar av detta åtagande”.

Stefan Lundgren (M), Sjöbo


Grattis alla naiva svenskar som tycker melodifestivalen är årets höjdpunkt och som dessutom röstar på 7-klövern! Dina barn kommer nu "integreras" i sitt eget hemland!


PS


Nytt rekord i Sifo med 13,9 procent.


http://www.gp.se/nyheter/sverige/1.2656886-okat-stod-for-sd-i-politiskt-stiltje

 
ANNONS
 
Lassekolja

Lassekolja

15 mars 2015 00:36

Alice Teodorescu har trots allt sina ljusa stunder. Så här skriver hon: "Öppna gränser är oförenliga med en omfattande välfärdsstat som den svenska. Såväl rättigheter som skyldigheter är knutna till medborgarskap eller rätten att vistas innanför ett lands territorium, vilket förutsätter gränser." Alltså bara att instämma. Å andra sidan skriver hon längre ner att "SD vill stänga gränser", vilket ju är en fördom i ordets rätta bemärkelse. Som gammal GP-läsare, är uppväxt sedan 40-talet med GP i familjen, kan jag bara konstatera att Alice Teodorescu kommer som en förhållandevis frisk fläkt och har rört om en del på GP´s ledarredaktion. Hon krävde att få läsa igenom vad "de gamla gubbarna Gert Gelotte och Fredrik Tenfält" hade plitat ihop innan det publicerades. Detta ledde till att Gelotte blev så förnärmad att han valde att sluta i förtid. Eftersom han har censurerat mig ett antal gånger genom åren, bl.a har han refuserat 18 av mina 19 insändare mellan 2005-2009, kan jag inte förneka en viss grad av skadeglädje! Jag har tvingats byta e-postadress och "nick-name" ett par gånger p.g.a "PK-Gelotte" så jag kommer inte att sakna honom.
Alice Teodorescu har en bra bit kvar till SD-klass men allt är ju relativt......
Från 13,0 till 13,9% i SIFO, GRATTIS SD ! ! !
Hörde idag Oscar Sjöstedt presentera satsningar på de skolelever, som satsar på utbildningar, som ger jobb. Ytterligare ett klokt drag av SD, det enda verklighetsanknutna Riksdagspartiet!!! Inte konstigt att SD ökar alltjämt!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

xmaverickx

15 mars 2015 00:43

Apropå Melodifestivalen (som endast hjärntvättade fjollor av båda könen tittar på, detsamma gäller alla sportsändningar), se hur glad Linda Nilarve blev när hon presenterade Antichrist Conchita Korv http://www.svtplay.se/video/2731029/rapport/rapport-rapport-299 från 11:56
https://www.youtube.com/watch?v=9nDL5P5W50Q
https://www.youtube.com/watch?v=2iu1ItXdcJc

 
Ingen bild

Blåsippan

15 mars 2015 01:49

Jag tittar alltid på mellon och röstar alltid emot vad jag upplever pk-maffian/svt/kommunistmedia vill lyfta fram för artister. Jag röstar alltid pursvenskt. Det gick så där för mina favoriter...

 
Ingen bild

Martin

15 mars 2015 06:02

Assimilation är det som främst oroar mig med SDs politik. Det är en föråldrad politik som kanske skulle fungerat för 25 år sedan men idag är det bara otäckt att tänka sig att politiken aktivt skulle driva assimilation med alla de invandrare som är helt väsenskilda från oss. Och det är knappast troligt att det skulle nå några framsteg alls.

SD behöver uppdatera sin politik på det området till något som är trovärdigt idag. Men jag har svårt att tro att SD klarar av det. Därför att SD med dagens retorik kan lova ett fortsatt välfärdssamhällelyckorike vilket naturligtvis ger en massa röster från de som lever ur hand i mun på transfereringssystemen. Åtminstone fram till dess att det skall levereras. Samtidigt som SD hela tiden får högre stöd. Så jag skulle verkligen vilja höra att SD har tankar bortom den föråldrade och läskiga assimilationspolitiken, åtminstone någonstans mellan raderna.

 
Ingen bild

kalle i bäckås

15 mars 2015 07:25

Glöm massinvandringen som det största hotet mot Sverige. Lyssna på denna intevju så ser ni att Ryssland och Putin är ett större hot.
http://www.dn.se/nyheter/varlden/putins-fiende-nummer-ett-fruktar-for-sitt-liv-1/
Vanuatu håller på att försvinna. Klimathotet är även den större än "massinvandringen.
Vi måste agera mot dessa två hot och vi måste göra det fort. Toralf gör det du kan.

Thoralf Alfsson

15 mars 2015 07:48

Vilka är klimathoten mot Sverige?

 
Ingen bild

Martin

15 mars 2015 08:08

@kalle i bäckås
Lustigt nog är det samma människor och rörelser som driver massinvandring OCH väldigt skruvad retorik mot Ryssland. Det vill säga Washingtontrogna neocons och deras förgreningar i media och politik.

Att Ryska Federationen skulle vara ett stort hot mot sverige är egentligen skrattretande. RF har varken kapicitet eller nytta av att invadera sverige. Hela argumentet är från samma krafter som driver massinvandringen och som avskyr att någon del av världen är självbestämmande och inte helt undergiven Washington.

 
Ingen bild

Demokratur

15 mars 2015 08:18

Detta land har ingen framtid. Landet är avskaffat av oikofoba, ryggradslösa medborgare.

 
Svensson

Svensson

15 mars 2015 08:28

Alla förorter som har blivit förortsgetton med massinvandringen,är ett bra exempel på att det inte fungerar.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

kalle i bäckås

15 mars 2015 08:51

Varför sträcker din horisont bara till Sveriges gräns, Toralf? Miljöhotet är en realitet på många platser på jorden. I Sverige är Kristianstad och Falsterbonäset mest hotat om det blir en havsnivåhöjning.

Thoralf Alfsson

15 mars 2015 09:13

Just det! Om det blir en havsnivåhöjning.

Vilka positiva effekter ser du av eventuella klimatförändringar?

Problemet med Kristianstad är att man byggt staden på fel plats, där stora delar ligger under havsnivå redan idag.

Idag finns inga problem med havsnivåer förorsakade av klimatförändringar i Sverige.

Jag lägger i första hand mitt fokus på Sverige. Det finns andra organisationer som i första hand fokuserar på det globala.

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

15 mars 2015 08:53

Eftersom den absoluta majoriteten av invällare är muslimer, så är svaret på integration ett enkelt NEJ. Islam/koranen säger att en islamtroende INTE skall låta sig "integreras". Däremot utnyttja/infiltera bland s k otrogna, som i moderna västländer. Deras lojalitet är mot familjen, klanen, islam och hemlandet, inte det land i väst, som varit korkade nog att släppa in dom. Att dom packar ihop sig i bostads-getton har sin orsak, och visar deras attityd, icke-integration. Deras balkongparaboler är riktade mot arabsändare, likadan indikation. I praktiken är dom femtekolonnare, potentiella förrädare i vårt samhälle. Den dagen då islamtrogna är i majoritet i självförintelsens Sverige vill inte jag vara med. Nog sagt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 mars 2015 09:49

@Kalle i bäckås. Genom Jordens långa, långa historia har kontinenter flyttat på sig, istider avlösts av värmeperioder, djur av alla de slag utvecklats och sedan dött ut, stora föremål störtat från rymden ned på Jorden och vållat enorma katastrofer.
Gigantiska vulkanutbrott förmörkat himlen under några år och då förändrat klimatet över hela Jorden.
För några hundra år sedan tågade den Svenska armen på isen mellan två av Danmarks öar och långt tillbaka lär det ha odlats tropiska växter i det som nu är Skåne.
Jag har också läst lite om det dåvarande landområdet mellan England och Danmark som kallas Dogger och hur det övergick till hav.
Jordens klimat påverkas av så mycket, troligen av mer än vad människan vet idag. Visst kan vi påverka lite, men över naturens krafter är vi små.

Vad det aldrig talas om i miljödebatten är den enorma befolkningsökning som skett på Jorden de senaste 200 åren. Hur mycket påverkar 2-3 miljarder människor klimatet med deras behov av transporter, bostäder, mat, värme, luftkonditionering mm?

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 mars 2015 10:00

Annat ämne. I Falköping har kyrkfönster krossats. Vi ser nu fram emot uttalanden av Statsministern och övriga berörda ministrar. En massiv polisutredning och åtföljande fördömanden i media och av kulturpersonligheter är också att vänta.
Eller...
Lyssnar på Godmorgon Världen i P1 och där debatteras nu om kostnaden för Försvaret och förväntade skattehöjningar för detta. Men den betydligt högre summa som Migrationsverket får och som höjs gång på gång, var finns den debatten...????

 
Ingen bild

Urban Jakobsson

15 mars 2015 10:32

Behovet ska styra......Vilket behov pratar de om,de snackar om ett demografiproblem men aldrig nagra siffror om vad det innebar.
Sa jakla trott pa dett skitprat om att vi behover en stor invandring..Vilka idioter.

 
Ingen bild

Lena

15 mars 2015 10:35

"Mellon" har definitivt mist sin charm. Är det åldern, tänkte jag? Vet inte men jag har inget problem med Saade, Darin etc som har utländskt påbrå och också ser ut så. Jag accepterar dem helt och fullt, tycker dom är assimilerade och svenska i sitt sätt. Den svenska, blonda Pamela Andersson tyckte jag däremot var direkt dålig, hon har fastnat i att visa upp låren och att vara sexbomb. Nej det ska vara äkta vara, och med det menar jag en artist som både KAN sjunga och är sig själv. (OBS, däremot inte BUSKA PELLE, eller vad han nu hette, DET är verkligen föråldrat)Tyckte hon som kom tvåa, Mariette, hade den tågan och äktheten. Även Svenning hade en bra låt, tyvärr var han nog nervös och sjöng lite falskt emellanåt men värst med honom var utseendet: näsring, tatueringar överallt och självklart en klädsel som visar alla dessa fula märken. Snacka om att vara hjärntvättad. Men det är väl tidsandan, jag var också modeintresserad som ung, orkar inte vara arg hela tiden för detta, men FULT ÄR det.

Det värsta var nog "korven" Konchita. Hen får mig att tänka på Lars Ekborgs gamla humornummer "hon var så ful att när hon gick in i vedbon, då gick sågbocken ut" ;). Och för er som inte är insatt i symboler och de olika "mindcontrol" attributen som världskonspirationens (globalister och en del är också satanister och Luciferanhängare)som medlemmar använder sig av. Förutom skägget HEN hade, vilket innebär att vi ska ta bort identiteten man/kvinna. Vid framförandet såg några kanske stjärnorna högt uppe, varav en stjärna som lyste ensam och mycket starkt. Det var den Luciferianska (Morningstar), egentligen är det planeten Venus som på svenska kallas morgonstjärnan och på aftonen heter den aftonstjärnan. Denna planet hyllas av Lucifers anhängare som "ljusbringaren" (Morningstar) och i dess tro utför man ritualer som syftar till att förstöra för allt som inte lägger sig platt för Lucifers plan att ta över.
Därför ser jag denna Konchita som en produkt av denna djävulska plan och stjärnan visar tydligt i symboliken att hen verkligen är det fastän de flesta svenskar inte vet ett dugg om symbolik och sådant. Förmodligen sitter väl en hel del av er och tycker att det jag skriver om är flum. Betänk då att även ni kan vara naiva så det är inte dumt att uppdatera sig på innehållet i det ni SER i media. i klädsel, i företeelser, ute på gatan. Det finns där av en orsak.

På svaret som Thoralf ställde; vem behöver integreras? Jag tror inte att denna massinvandring som nu är, kommer att kunna verkställa någon form av integration. De är helt enkelt för många och har sin släkt här. De tänker leva parallellt här, så länge som pengarna kommer billigt i dras fickor, sedan... Ja det vill man inte tänka på. Det är i vart fall inga dunungar som kommer.

 
Ingen bild

Lena

15 mars 2015 12:22

Här en video jag hittat på Jan Millds blogg, en invandrare säger sin mening om svetsarn.

https://www.youtube.com/watch?v=10H50PSIaD8

 
Ingen bild

pg

15 mars 2015 12:28

En batong till alla och försvaret så uppnås samma status som en vapenvägrande försvarsminister!

 
Ingen bild

pg

15 mars 2015 12:41

En intressant vinkling!

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/muslimer-padyvlas-representanter-av-regeringen_4409851.svd


"Som flykting i Sverige måste jag säga att den här typen av särbehandling bekymrar mig. Sverige är ett litet, sekulärt land och det som borde stärkas är sammanhållning och samhörighet. Att dela upp invånarna i olika grupper beroende på religion och framhålla skillnader i stället för likheter är ju att permanenta ett ”vi och dom”-tänkande. Men det är just vad den svenska regeringen gör anser jag. Det är förkastligt, segregerande och, i det långa loppet, farligt.

Regeringen borde i stället vara tydlig med att i Sverige gäller svenska lagar och regler och att religionsfrihet är en rättighet för alla, men att det är en helt privat sak som man får hantera på sin fritid.

Regeringen har ett ansvar mot alla: såväl ursprungsbefolkning som alla dem som beviljats uppehållstillstånd i landet. När det gäller frågor om rikets säkerhet bör man konsultera områdeskunniga personer – oavsett religiös, etnisk eller annan bakgrund.

De flesta av oss muslimer som har fått en fristad i Sverige vill bidra i vårt nya hemland efter våra förmågor och kunskaper. De flesta av oss vill inte representeras av mer eller mindre slumpmässigt utvalda muslimer utan behandlas som jämlikar och medlemmar av det svenska samhället. På samma villkor som alla andra.Texten är översatt från engelska.

Zulmay Afzali är före detta regeringstjänsteman i Afghanistan, flykting i Sverige sedan fyra år, lärare och författare. mummelforlaget@comhem.se"

 
Ingen bild

Lena

15 mars 2015 12:41

Läs gärna hela inlägget på Jan Millds blogg, han har verkligen analyserat läget. Det är inte bara Löfvén som är totalt kraschad i huvudet, även Mr Juncker, orf. EU får här en utskällning av Nigel Farage ang. Putin/Ukraina-krisen. Dags att alla sätter sig in i denna konflikt på riktigt? Börjar ana att detta är större än jag tänkt...

https://www.youtube.com/watch?v=NiUtdZyL_Mk

 
Ingen bild

Tony

15 mars 2015 12:54

Kalle i Båbäckås@

Ja ni pratar mycket om klimatförändringar, men
klimatförändringar har vi haft i alla tider, och kommer
så fortsatt att ha. Och att det funnits långt innan bilar
och fabriksutsläpp, finns det många bevis på. Och för att
ta något, så år 1921 hade Staden Jerusalem i Israel en
fruktansvärd snöstorm med många dödsoffer som följd och snön
låg kvar i öknen i tre veckor? Inte precis en normal
företeelse väl?
På min egen ort som ligger i Skåne, kom jag på en underlig
sak när jag sysslade med släktforskning med kyrkoböcker
som källa, den 13 juli 1753 har prästen noterat följande:
Det var en solig och vacker dag fram till middagsdags med
normal temperatur för årstiden, men helt plötsligt sjönk
temperaturen till rena vinter, och det började snöa kraftigt,
detta varade i några timmar innan det gick tillbaks till
normal sommar igen??? Tror knappast att prästen hittade på
denna historia för att lura någon, präster på den tiden
var knappast kända för att vara skämtare.
I båda dessa nämnda fall går det väl knappast att skylla
på människors påverkan, men det visar på att vädret kan
vara lynnigt utan att människor är inblandade!

 
Lassekolja

Lassekolja

15 mars 2015 13:43

@Martin Man/jag upphör aldrig att förundras. Sign. Martin tycker assimilering, d.v.s SD´s politik är dålig. Assimilering innebär enl. NE(Nationalencyklopedien) ungefär minoritetens anpassning till majoriteten. Varför är det fel Martin? Vi har ju facit hur det kan gå utan assimilering, jag syftar på forna Jugoslavien när diktatorn släppte greppet. Martin, Du verkar ha hamnat i dåligt sällskap, 7-klöver´n gillar inte heller assimilation utan föredrar integration, d.v.s att vi svenskar skall bjuda till och anpassa oss till "nysvenskarna" och "mötas på halva vägen". Jag säger bara NEVER IN MY FOOT! Jag har inte bett att få hit en massa människor med, från oss svenskar, avvikande seder och bruk. Jag har aldrig ens blivit tillfrågad. Nu är vi där vi är så nu får 7:an bära ansvaret men eftersom dom vägrar detta så åligger det SD att göra sitt/vårt yttersta för att säkra våra barns och barnbarns framtid. Alla(?) ser hur galet allt är på väg att bli men endast ca13% reagerar därefter och gör allt för att Moder Svea, d.v.s Välfärdssverige skall ha en chans att överleva!
SD 2018 ! ! !

http://www.status.st

 
Ingen bild

Observer

15 mars 2015 15:48

SD´s viktigaste uppgift i detta är att ta bort alla positiva sär-rättigheter! Dom m å s t e bort!

..Varför det?

Därför att folk respekterar ALLTID någon som gör sitt bästa och arbetar på samma villkor som alla andra.

1. Romer & tiggare, Skall de vara här, se åtminstone till så att de får utföra något jobb.

2. Samerna har särrättigheter som retar andra. De tillåts idag släppa in sina renar i andras trädgårdar o äta rent och äta upp skogsplantor för mångmiljonbelopp. Fastighetsägaren får bara se på.
De orsakar skador och viltolyckor för enorma belopp och lidande.
.....Sådant här gör vanligt folk förbannade på dem.
Sameforskaren Niklas Labba sammanfattar: renskötsel är mer ett levnadssätt än försörjning och antalet renar står i centrum. Docent Göran Bostedt, vid SLU, har funnit att endast 37 procent av renskötarna skulle öka sitt slaktuttag om renköttspriset steg.
Med andra ord: sex av tio renägare bryr sig inte om marknadsprissättning.
Det kan förklara rennäringens extremt svaga lönsamhet, trots att det snöat hundratals miljoner under åren. En ESO-rapport (Ds: 1998:8) fann att för varje intjänad krona hade rennäringen fått 6,50 kronor i bidrag!!!
Men ve den som vågar yttra sig kritiskt om detta slöseri med skattepengar och det felaktiga med att ge någon ett näringsmonopol.

...O.s.v!

SD! SE TILL ATT HA DETTA PÅ PRIO-LISTAN, ATT TA BORT ALLA SÄRRÄTTIGHETER. Inte bara retar de gallfeber på vanligt folk, Det är dessutom grovt förlöjligande av minoriteterna, Att dessa är dummare än andra och inte kan ta ansvar för sina egna liv, Allt infört av 68-Flumgenerationen. Därför är det helt omöjligt att integreras om det finns sådana.
Att staten sparar miljarder på detta är bara en positiv bonus.

Detta SD! är en åtgärd som är ENKEL & SNABB att genomföra som skulle ge ett fantastiskt positivt resultat -På alla plan och nivåer.
En verklig win-win situation.

 
Ingen bild

Morningstar

15 mars 2015 15:49

Jag följer aldrig mellon så jag hade ingen aning om detta. Däremot känner jag till att dom amerikanska Grammy-utdelningar i flera år redan har varit enorma ockulta sataniska ritualer. Det är väl bara en tidsfråga tills den svenska mellon blir lika "in your face" som Grammy. Svenne och Svea Banan kommer väl inte fatta nånting. Kommer förmodligen det är häftigt, förnyande och annorlunda. Möjligtvis kommer en del äldre tittare reagera om dom inte har skrämts bort av den dunkande skräniga musiken. Men frågan är om dom kommer dra rätt slutsatser eller bara rycka på axlarna. Det är faktiskt riktigt obehagligt. Kola själv om ni inte tror mig.

http://vigilantcitizen.com/musicbusiness/2014-grammy-awards-still-pushing-illuminati-agenda/

 
Ingen bild

Observer

15 mars 2015 16:16

Att ge minoriteter sär-rättigheter är lika korkat som att sätta ett fullt friskt barn i sär-skola och de denne en direktörslön.

 
Ingen bild

pg

15 mars 2015 17:03

Observer
Söndag 15 mars 15:48
SD´s viktigaste uppgift i detta är att ta bort alla positiva sär-rättigheter! Dom m å s t e bort!

Du glömde kungen!
Men i hans fall är det ju bara att sluta läsa sagan!
Det var en gång........................

 
Ingen bild

Martin

15 mars 2015 18:58

@Lassekolja
Över 30% av innvånare under 40 har utländsk bakgrund. Assimilering är ej längre möjlig. Och så länge SD kör vidare med föråldrad politik, antirasism, nolltolerans och sånt så ökar risken för att SDs enda bidrag till politiken är att börja tvinga svenska barn att gå i utlänningarnas skolor. SDs politik behöver reformeras. Antingen med ett seriöst repatrieringsprogram. Eller lagstadgade rättigheter till segregation.

 
Ingen bild

Observer

15 mars 2015 19:37

Yttrandefrihet år 2015 Top Gear programledare får sparken från BBC

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Exvas8QzKmw

..B.l.a sådant här späder på de som kräver särrättigheter deras särställning.

 
Ingen bild

vmm

15 mars 2015 20:01

Nivrenaskolan i Sundsvall 22% i grafiken ovan. Hm...

 
Ingen bild

Pepparholm

15 mars 2015 20:29

På tal om integration så har tydligen Generaldirektören för Boverket och tidigare generaldirektör för Migrationsverket(!) föreslagit att invandrare ska ha förtur till bostad, således före mina barnbarn som studenter och familjestiftare. Om inte kommunerna ställer upp frivilligt så ska det bli lag. Det säger således en med mina skattepengar högavlönad generaldirektör. Det blir bara värre och värre. Ingen politiker som ska företräda oss röstande reagerar mot vansinnet från tjänstemännen. Var går gränsen för allvarligt verbala uppror från oss i "pöbeln"?

 
Ingen bild

Lärare

15 mars 2015 21:12

Nu är det väl ändå dags att SD hörs lite mer i medierna!
Det går fort utför, allt fler galenskaper presenteras varje dag av sjuklövern och övriga PK-ister. Vi måste säga ifrån NU!

När kommer den stora vårkampanjen igång?
Åker man kollektivt idag, har det gått så långt att man snart ej reagerar på att vi svenskar är i klar minoritet. Dom skriker, tar plats, barnvagnsplatserna räcker inte till längre. Sen har dom en unge "på jäsning" också. Står klart vilken avsikt de har.

Jag anser att SD måste ut med info snarast. Pratar dagligen med folk som är klart irriterade på tillståndet i landet. Många vet knappt vad SD står för, därför är upplysning viktig nu.
Tuffare tag och klarspråk är det enda som gäller.

Reinfeldt lovade att pensionärerna skulle få mer pengar att röra sig med när finanserna så tillåter. Det finns ju pengar nu, hur mycket som helst verkar det, men inte till svenskar och svenska pensionärer.
Pensionärerna måste också höras mer. Skriv insändare! Maila politiker osv...!
Full fart framåt nu!

Herre Gud, lyssnar nu på TV2, de säger att Fridolin och Ebba Bush Thor kommer till Agendan. NÄR, får vi se och höra en SD:are?
Inte ett ord om Sifos väljarbarometer i medierna.
Blir så förb...

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 mars 2015 22:13

Nu ska järnvägsunderhållet minskas enligt SR,s hemsida. Så som de Rödgröna klagade på Alliansen före valet, så förvånas man verkligen. Allt ska minskas, omförhandlas och ifrågasättas UTOM, ni vet vad...

 
Lassekolja

Lassekolja

16 mars 2015 00:37

@Martin, Du får ursäkta mig men jag blir inte klok på Dig och Dina motsägelser. SD har en suveränt bra politik och är det enda partiet i Riksdagen, som gör vad samtliga partier borde göra, nämligen sätta Sverige, svenska och svenskars intressen i första rummet! Konstigare än så är det inte!!!
SD 2018 ! ! !

http://www.status.st

 
Ingen bild

Martin

16 mars 2015 09:27

"..nämligen sätta Sverige, svenska och svenskars intressen i första rummet!"
Gå med i SD och säg den meningen högljutt nog så blir du utesluten för brott mot nolltoleransen.

 
Lassekolja

Lassekolja

16 mars 2015 12:30

@Martin, jag behöver inte "gå med i SD", eftersom jag är livstidsmedlem sedan slutet av 90-talet. Jag vill gärna tro att även Du är SD-medlem men när jag läser vad Du skriver, blir jag något osäker på det. Om jag av någon anledning, oavsett vilken, skulle bli utesluten, kan jag lova både Dig och SD att jag kommer att lägga min röst på SD så länge jag lever, kanske lätt att lova med tanke på min KOL, som förvärras år från år.

http://www.status.st

 
Ingen bild

Martin

16 mars 2015 13:54

SD behöver en politik för dagens situation som värnar svenskarna. Inte en politik som kanske hade fungerat 1990. Alltså, det finns så mycket som borde få dig att bli skeptisk till SD. Saker som du faktiskt vet. Men trots det så berättar du att du är en typisk hästväljare och visar att du inte uppskattar kritik av SD. Du ser inte för att du inte vill se, för att du vägrar se. Ingenting jag säger till dig kommer att påverka dig.

Min åsikt är att det är just din sorts blinda trohet som har gjort dagens hemskheter möjliga. SD borde finnas till för vår skull. Men det ser mer och mer ut som vi finns till för SDs skull.

 
Lassekolja

Lassekolja

16 mars 2015 18:05

"Ingenting jag säger till dig kommer att påverka dig." Jodå Martin, om Du säger något, som jag kan instämma i, gör jag det men hittills verkar vi mest tala förbi varandra.
Eftersom jag tidigare aldrig hört uttrycket "hästväljare", har jag svårt att veta huruvida jag är en sådan. Om det är något fint kallar jag mig gärna det.
Berätta gärna något, som skulle göra mig "skeptisk till SD"! Hittills har jag inte hittat något i Dina inlägg, som skulle göra mig tillräckligt skeptisk för att byta parti.

http://www.status.st

 
Ingen bild

Martin

17 mars 2015 11:40

Varför sattes opportunisten Paula Bieler på plats 6 på riksdagslistan? Varför sattes inte Toralf på riksdagslistan? Varför samarbetar partiledningen med Expo mot andra medlemmar i SD? Expo har gjort mer än någon annan organisation i sverige för att skada sverige och svenskarna.

Att vara en "hästväljare" är att rösta på samma parti oavsett vad. Ungefär som de som röstade på Moderaterna 1998 och 2010 trots att partiet bytt ideologi under den perioden.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se