thoralf

Direktlänk till inlägg 11 mars 2015

UNDERGÅNG

Av Thoralf Alfsson - 11 mars 2015 10:48

När en person inte längre klarar av att ta hand om sig själv och sin ekonomi sätts personen under förvaltning eller förklaras omyndig och får därmed en god man.


Hur gör man med en nation vars ledning inte klarar av att leda myndigheterna och nationen?

 

Jag befinner mig i Spanien och ser på avstånd förfallet i Sverige!


Spanien skall befinna sig i kris men jag upplever det som situationen är betydligt mer allvarlig i Sverige. I Sverige är det kris på mer än det finansiella planet.


Invandringen och den rödgröna regeringen håller fullständigt på att dra ner Sverige i botten på mer än ett sätt. Jag har börjat förlora min tro att det går att rädda Sverige från ”undergång”. Vi matas dagligen med undersökningar, rapporter, granskningar och artiklar som visar att vi går bakåt eller att vi har allt svårare att upprätthålla kvaliteten inom välfärden. Kommuner och landsting får allt svårare att klara sitt uppdrag med bibehållen kvalitet.


Det handlar alltid om resurser, oavsett om det är skolan, vården eller omsorgen om våra äldre. Men det finns en sektor som varje dag, varje vecka, varje månad och varje år får ökade resurser. Invandringen! Är det då konstigt att många idag anser att just massinvandringen och de kostnader som följer i dess spår alltid lyfts fram i debatten som orsaken till bristen av resurser inom andra sektorer.


Enligt min mening finns det bara en effektiv åtgärd att stoppa den negativa utvecklingen. Begränsa invandringen radikalt! Det kommer ge positiva effekter inom alla områden och nivåer.


Sverige behöver idag drastiska åtgärder för att överleva som ett välfärdssamhälle!  


http://www.di.se/artiklar/2015/3/10/pm-nilsson-brutet-avtal-hotar-tusentals-jobb/


http://www.smp.se/ledare/har-verkligen-inget-av-detta-med-islam-att-gora/


http://www.dagensmedia.se/nyheter/print/tidskrifter/article3891648.ece#.VP8rwv-pIdT.facebook


http://www.smp.se/ledare/parallellsamhallet-ar-har/


http://www.svt.se/nyheter/sverige/bilderna-som-visar-vad-som-hande-innan-ingripandet-mot-nioaringen

 
 
Ingen bild

Observer

11 mars 2015 11:02

Svaret på frågan är följande: SD måste "Ta över" Sverige -Hur är oviktigt! Huvudsaken ATT man tar över styret av landet. Gärna så fort som möjligt.

 
Ingen bild

Trollfar

11 mars 2015 11:10

Just nu meddelas det att Ericson gör sig av med ytterligare 2200 personer i Sverige. Grattis Svetsarn, hur skall ni få till det nu, importera mer arbetskraft?

 
Ingen bild

Observer

11 mars 2015 11:39

En väldigt farlig grundorsak till att det här har kunnat inträffa är i och med 68-Flummens intåg avskaffandet av MORALEN och tron på att "nån annan" betalar.
Deras avskaffande av ANSVAR är också centralt.
Ni vet, alla känner vi några i bekantskapskretsen som utnyttjar systemen.
När de inte trivs på jobbet t.ex -Då tar de sabbatsår genom stämpling, eller rent av sabbats-liv, simulerar nån sjukdom så slipper de jobba.
Eller att skaffa sig en 6-rums hyresrätt och låta andra skattebetalare stå för bostadsbidrag upp till halva den hyran istället för att välja nåt man själv kan betala för ..och på den här vägen är det.. "Nån annan betalar".

När dessa går och röstar komprometterar avsaknaden av MORAL och ANSVAR deras val -Det är inte så viktigt, nån annan är vem som helst annan och kan givetvis utnyttjas av politiska falanger som nyttjar dessa som röstboskap. Det är så det blivit i Sverige.
Ingen jävel vill ta ansvar -Det utnyttjas snabbt.

De som tar ansvar för sina liv tjänar ofta mer medan de här som inte tar ansvar blir lätta offer för vänsterpolitik som då kan använda avundsjukan. Hela den moderna Svenska politiska historien bygger på att nån annan skall fixa allt åt dig med avundsjukan i botten och med moral o ansvar bortblåsta är de likt en baby helt i händerna på de styrande. Svensken är ansvarsmässigt handikappad.
68-Flummarna raderade ut kyrkans och söndagsskolans lära om moral och eget ansvar. Nu har Svensken ingen "motor" att lyfta sig, precis som en invalid på ett hem är han helt paralyserad -Han saknar verktygen för att kunna lyfta sig. Det enda verktyg han försetts med i stora mått är avundsjukan.
Han har lättare att förstöra för andra än att hjälpa sig själv!

Därför måste 68-Flummens s a m t l i g a element raderas ut.
Sverigedemokraterna bör göra upp PLAN-A PLAN-B och en PLAN-C
om hur man skall ta makten i Sverige!
Tag gärna stöd och diskutera med Front National och de andra stora nationella partierna om hur vi på s n a b b a s t e och effektivaste sätten kan bli av med sittande tokregeringar, Ty dessa behöver en god man i dagsläget kan man lugnt påstå. Och det hastar!
68-Stollarna får ha gjort sitt nu.
Kan Löven & Co göra som de gjorde i December och kuppa sig till makten måste de nationella och patriotiska partierna också kunna göra något liknande.
Man har i alla fall ett motiv, nämligen att rädda länder snarare än att förstöra dem. Något som torde vara mera accepterat och inte minst välkommet i befolkningarna av vanligt folk.
Kan t.o.m tänka mig att en eventuell militärdiktatur som river ned den sk åsiktskorridoren kommer att vara betydligt mer accepterad än nuvarande socialistflum som bara kostat pengar och förstör, och tystar oss.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

11 mars 2015 11:56

Att Åsa Romson är en duktig minister kan man få för sig ända tills hon öppnar munnen !
Då inser man att det bara är svammel,tjäbbel,snavvel med många ord utan innehåll !

 
Ingen bild

realisten

11 mars 2015 11:58

@Trollfar
Det är den ekonomiska överklassen som åter gör folk arbetslösa.

 
Ingen bild

KS

11 mars 2015 12:03

Trollfar
Här kan vi se litet av skillnaden mellan flum och verklighet!

 
Ingen bild

Stefan

11 mars 2015 13:02

Regeringen har på bara sex månader hunnit med att göra sig till ovänner med både Israel och Arabförbundet... Bra jobbat!
Vad är regeringens plan? Tror de att de kan skapa fred i mellanöstern genom att Israel och arabvärlden ska enas mot Sverige som en gemensam fiende?

 
Ingen bild

Ådärkomdenja@yahoo.com

11 mars 2015 13:34

Du har helt rätt, till stor del är Sverige redan förlorat, de mängder oduglingar som importeras, "papperslösa" svindlare, och PUT-grupper m fl, har redan ätit sig in som parasiter i folkkroppen. Och från politiskt håll är intet att vänta, cementerad dårskap över partigränserna (som knappt finns längre).

Ytterligare färskt exempel på nuvarande regerings totala oduglighet. Margot Wallström (och svetsarn) har på kort tid lyckats parker Sverige som Israel-fiende, erkänna palesvina (som aldrig existerat annat än som ett brittiskt protektorat), plus göra sig ovän med SaudiArabien (och de övriga 21 Arabförbund-länderna), genom att grötmyndigt börja orera om "bristen på mänskliga rättigheter" i Saudi. Som ilsknade till, förklarade Wallström Sverige som oönskade "godhetstyckare", som inte skall lägga sig i andra länders inre angelägenheter. Nu har alltså Sverige/Wallström lyckats bli fiende BÅDE med Israel plus deras hätskaste fiender, arabvärlden. De misstagen trotsar all beskrivning, och visar att den s/mp-regering som svetsarmongot 'leder', är en ren katastrof. Nu faller också vapenavtalet med Saudi, mer lär följa (hur känns det, Löfvén, som lovat kraftigt ökad export till bl a arabvärlden?). Storebrors-fasonerna från puttefnask-Sverige köps inte utomlands, minns hur Palme satte landet på undantag, när han förklarade "verbalt" krig mot USA. Palme var dock intelligent, om än vidrig, Löfvèn är vidrig och dessutom totalt ointelligent.

 
Ingen bild

Martin

11 mars 2015 13:49

Självklart kommer sverige att gå under. Men sen då? Vi svenskar kommer ju finnas kvar. Jag tror vi kommer ha nytta av det här. Välfärdsstaten hade blivit en boaorm som höl på att kväva oss.

 
Ingen bild

Hulda mk1

11 mars 2015 14:04

Ja, det har verkligen varit en "bra" tid vid styråran för Svetsarn.
Lovat omval - blev Decemberöverenskommelsen.
Överskottsmålet - står i förrådet (längst in).
Saudi-affären - nya rubriker varje dag.
Igår besked om 1000 som tvingas sluta jobbet.
Idag besked om 2200 som tvingas sluta jobbet.
Skolan...tja...
Försvaret...tja...
Invandringspolitiken - har någon sett till den??
Mord, nu en del av vardagen i "utsatta områden"..
Äldrevården...tja...
Till denna lilla lista kan säkert läggas många flera punkter.

 
Ingen bild

Rune

11 mars 2015 14:26

Jodå Trollfar!
Vi behöver fler i arbete så därför gäller det att ligga i och importera arbetskraft utav bara den.
Jag trodde att örona skulle trilla av när Lars Leijonborg kom med precis detta resonemang för några år sedan när företagsnedläggningarna stod som spön i backen.

 
Lassekolja

Lassekolja

11 mars 2015 14:37

Massinvandring, bostadsbrist, arbetslöshet, Skolan i förfall, 1000 får gå från Sony i Lund, uppsagt "Saudiavtal", erkännande av Palesina, Svetsar´n & Wallström ovänner med hela arabvärlden(som bemöts med ett hånskratt), cancersjuka tvingas söka jobb och hinner avlida i sjukhusköerna, krympande pensioner, expontiell ökning av s.k ensamkommande baaaarn(läs:förtrupp till hela tjocka släkten från "buschen", o.s.v.o.s.v
Tar det aldrig slut??? OK, 87% har ju röstat så, så varför förvånas.......
SD 2018 ! ! !

http://www.status.st

 
Svensson

Svensson

11 mars 2015 14:42

Länder som sägs vara i en ekonomisk kris,går bättre än vad Sverige gör,då förstår man hur illa det är.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Svante1

11 mars 2015 14:48

Sitter nu själv har nere på Gran Canaria och fattar inte vilka stollar som "styr" vårt land.Wallström,Löfven + de sk borgerliga partierna.Snart dags att fly för gott..och ta med sina ägodelar när gamla Sverige krakelerar totalt

 
Ingen bild

Tony

11 mars 2015 14:58

Men trots allt som rasar runt omkring oss
så reser Svetsloppan runt i världen och skänker
eller lånar ut pengar till allt och alla?
Under hans korta tid vid makten har han befunnit
sig mer utomlands än i Sverige, och just nu har
han befunnit sig i Ukraina och utlovat ett frikostigt
lån på 100 miljoner Dollar?? Man kan ju fråga sig om
han vet i vilket land han fått förtroende att leda?
Han verkar att ha mer omsorg om andra länders folk
än sitt eget.Man morrar över Grekland för att dom ger
sig frikostiga pensionsförmåner. Men är Sverige så
mycket bättre då? När man ger medborgare från andra
länder bättre levnadsvillkor än sina egna ??
I samma veva som dårskapen fortsätter, så varslar det
ena storföretaget efter det andra om uppsägningar av
folk, bara i denna vecka när den "enligt honom själv"
store Gurun varit på resande fot så har över 3000 pers.
fått besked om att dom nu kan se sig om efter nya jobb
på en allt mer krympande marknad. Det är bara på ett
område som man expanderar,flyktingindustrin! Skrämmande!

 
Ingen bild

Onkel Sven

11 mars 2015 15:13

Jag har sagt det gång på gång vi måste ta hjälp av Magnus och Patrick i programmet "Lyxfällan " innan Sverige är totalt kört i botten ! Mitt tips är absolut det sista halmstrået !

 
Ingen bild

Winston

11 mars 2015 16:03

För min egen mentala frid försöker jag konvertera från Sverigevän till Sverigeovän och se allt ont som händer Sverige som positivt. Idioter är ju ändå majoritet i Sverige, och de borde få känna på konsekvenserna av sin egen politik. Kanske ska gå med i MP då de delar min nya agenda.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

11 mars 2015 16:54

Jimmy Åkessons varning för att islamiseringen är det största hotet mot Sverige,är nog en bra analys !
Men det finns ett ännu större hot mot Sverige som har visat sig under många år,nämligen en helt inkompitent regering som nu har gjort sig ovän med med både Israel och Saudiarabien !
Om regeringen inte byts ut snarast kommer dom att starta ett krig med sina idiotiska beslut och sin dumhet

 
Ingen bild

Maggan

11 mars 2015 17:51

@ Realisten 11.58
Nyfiken på vilken mobil/abbonemang du använder?
Det är väl Sony eller Telia. Utan kunder inget företag.

 
Ingen bild

Pierre

11 mars 2015 18:35

Kan bara hålla med dig Thoralf , jag är säker på att vårt land är utom räddning.
Även om nu SD skulle få majoritet 2018 så kommer väldigt lite kunna ändras då allt reda gått för långt, vi har inga bostäder och inga arbetstillfällen vilket kommer göra att Greklands ekonomi kommer framstå som stabil i jämförelse.

 
Ingen bild

robban

11 mars 2015 18:46

känns som om det där med ericsson hänger ihop med saudiaffären på nåt vänster. varsel som politisk påtryckningsmedel. men sossarna går ju från klarhet till klarhet när det gäller inkompetens. en flock apor med fria händer hade antagligen lyckats bättre med att styra sverige.

 
Ingen bild

Demokratur

11 mars 2015 19:06

Intressant att Thoralf är inne på samma linje som jag. Sverige skulle omedelbart behöva tvångsförvaltas. Hur räddar man ett folk som inte vill bli räddade? Hur räddar man ett folk uppfyllt av rädsla och avsaknad av "stake"? Ett folk som bara har en tanke, att vara politiskt korrekt så man inte stöter sig med makten? Den som har svaret på detta får gärna delge oss det...

 
Ingen bild

SD4Ever

11 mars 2015 19:12

Det går bra att låna ut med lånade medel:

Den svenska regeringen har beslutat att erbjuda Ukraina ett bilateralt lån på 100 miljoner dollar, vilket motsvarar drygt 850 miljoner kronor.

 
Ingen bild

Tony

11 mars 2015 19:12

"Pengarna behövs för att Ukraina ska kunna försvara
sig själva mot Ryssarna" ??? Säger Stefan Löfven som
lånar ut hundra Miljoner Dollar?? Men till Sveriges försvar
mot Ryssarna har han inte en krona att ge?? I mitt stilla
sinne trodde jag att Reinfeldt var den ultimata katastrofen,
men han har utan tvekan fått en värdig arvtagare i enfald.

 
Ingen bild

Christer

11 mars 2015 22:42

Sverige! En moralisk och humanitär världsmakt. Ett samhälle som vågar stå upp och försvara mänskliga värden överallt på klotet. Vi har råd att gå miste om exportinkomster för 100-tals miljoner, trots att vi så väl behöver pengarna i våra utanförskapsområden, och i den fortsatt extrema flyktingmottagningen förstås. Men är man en stormakt, så är man också storsint, det hänger liksom ihop.

Ur en synvinkel tycker jag ändå att Sveriges åthutning av Saudiarabien var riktig. Det är ett otäckt land, med en otäck religion och med medeltida traditioner. Men varför bara ge sig på Saudierna? Hela regionen stinker i avseende demokrati och mänskliga rättigheter. Och det vimlar av skurk-stater i alla världsdelar! Vi som är så högtstående borde inte ha handelsutbyte med något enda land egentligen, så fantastiska är vi. Kanske inte diplomatiska förbindelser heller, vi kunde ha ett konsulat i Norge, det fick räcka. Då kanske omvärlden förstod hur enastående detta land är.

Dock för att för ett ögonblick återfå medvetandet. I vår iver att mästra Saudierna (d.v.s islam)om dess tillkortakommanden så gäller kritiken endast dom och där. När islam kommer hem till vårt land, så skall alla medeltida sedvänjor accepteras som en naturlig del av vår "mångkultur". Vår förmåga att böja rygg för mångfalden är i grunden tragisk. En muslim som blivit "kränkt" genom att en presumtiv arbetsgivare av fel kön velat skaka hand med hen, erhåller stora skadestånd.
Detta Sverige, mina vänner är ingen stormakt, det är en stat som leds av ynkryggar.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

12 mars 2015 14:57

Nu när Ericsson och Sony och allt vad dom heter säger upp tusentals så är det väl läge att öka på invandringen med siså där 50000 ??

 
Ingen bild

Slutflummat

22 juni 2015 09:46

Situationen vi försatt oss i beror på att en grupp romantiker sedan 1968 har tillåtits ta allt större plats i samhällets ledarskikt och i åsiktsmegafonerna. Ingen tillåts ställa frågan vad som är realistiskt och att göra en konsekvensanalys av vårt handlande. Ingen ställer sig heller frågan vad som är bra för vårt land på kort och lång sikt. Det här kommer gå åt helvete. Världens snällaste lilla land tror att ju snällare vi är desto snällare blir världen mot oss.

 
Ingen bild

Vad håller vi på med

22 juni 2015 10:02

Under Arrogansen trodde jag ett tag att det fanns en dold agenda att köra landet i botten, syftet förstod jag aldrig men det verkade så totalt konsekvent. Nu verkar det vara frågan om en total inkompetens och förvirring, frågan är vad som är värst. Regeringen styrs som vanligt av den gamla höger-vänster skalan. Israel gillar USA, alltså gillar vi inte Israel. Om arabvärlden inte gillar Israel måste de vara vänster, alltså ska vi gilla dem. Men de gillar inte oss ändå. Hur kom det sig? Om vi inte ingriper mot uttalad antisemitism vad gör det oss till? Nazister? Ansträngda diplomatiska förbindelser med Ryssland - javisst. Vi åker världen runt och viftar med pekpinnen som i fornstora dar. Och även om det blåser snålblåst runt Östersjön ska vi vara neutrala och alliansfria, vi behöver minnsann ingen hjälp om det hettar till. Men vad ska vi försvara vår alliansfrihet med? Det gick bättre på den tiden vi hade ett någorlunda starkt försvar. Men idag...vad är det som driver oss att avveckla oss själva?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards