thoralf

Direktlänk till inlägg 4 mars 2015

OLIKTÄNKANDE

Av Thoralf Alfsson - 4 mars 2015 08:01

Lars Bern jämförde igår Putins Ryssland med Löfvens och Reinfeldts Sverige. Jag har full förståelse för jämförelsen och ser likheterna i hur oliktänkande behandlas i Sverige med hur det ser ut i Ryssland. I Sverige mördas ännu inte oliktänkande men samtidigt har jag sett fullständigt vansinniga och hatiska personer vid Sverigedemokraternas torgmöten som sannolikt önskar livet av oss Sverigedemokrater. Skrämmande att se dessa individer uppträda helt öppet. Var kommer deras hat ifrån?


Ett mycket passande klipp har kommit upp på YouTube. Är det inte på exakt samma sätt som det fungerar i Sverige, inte minst i public service. Det är parodi!Den förföljelse som oliktänkande utsätts för är knappast något som en demokrat kan ställa sig bakom. Att politiska motståndare uppför sig väldigt illa är kanske inte så märkligt då det finns mängder av människor med bristande demokratibegrepp, speciellt på vänsterkanten.


Det som är allra mest obehagligt är det sätt som media bedriver sin förföljelse av oliktänkande på. Under det senaste decenniet har jag läst en hel del men inte minst har jag fått lyssna till många vittnesmål över hur dessa journalister ”arbetar”. Det enda som kan driva dem är uppenbarligen ett riktigt hat mot oliktänkande. De som låter journalisterna fortsätta med sitt ”arbete” och uppenbarligen uppmuntrar dem är chefredaktörer som Peter Wolodarski, Jan Helin och Thomas Mattsson.


 


De stora tidningarna har sina ”SD-experter” men i själva verket handlar det om vilken journalist på respektive tidning som skriver mest ”hatiskt” om oliktänkande och använder de mest oetiska metoderna. Expressen har David Baas, Aftonbladet har Anders Lindberg och Dagens Nyheter har Niklas Orrenius som experter på oliktänkande. Hur mycket samarbetar tidningarnas journalister med varandra? Vem får tillgång till Researchgruppens uppgifter?

Jag känner till fakta från personer som trakasserats och ”jagas” av journalister som gör mig väldigt upprörd. Oanmälda hembesök med en kamarablixt rakt i ansiktet eller en mikrofon i ansiktet så fort man öppnat dörren. Men allra mest bekymrad är jag över hur oliktänkande personer behandlas av dessa så kallade journalister. Bara för att de inte delar den rådande politiskt korrekta uppfattning.


Lars Bern uttrycker det väldigt bra i sitt blogginlägg.


”Putinlägrets åsikter och värderingar dominerar, enligt uppgift i programmet, helt i ryska Main Stream Media (MSM) som går maktens ärende. Där bedrivs klappjakt med hatpropaganda mot alla som tänker annorlunda.

 

Det som gjorde mig iskall var, att det går ju faktiskt numera till på samma sätt i vårt land.

 

I Sverige precis som i Ryssland går Public Service och övriga MSM maktens ärenden. Makteliten i vårt land har spikat en politiskt korrekt åsiktskorridor utanför vilken man inte tolererar några avvikelser.”


Lars Bern fortsätter med följande.


”Public Service och MSM har tagit till uppgift att idka klappjakt på och sprida hatpropaganda mot alla som tänker annorlunda. Vi har visserligen inte ännu sett några mord. Men MSM-tidningen Expressens trakasserier mot en oliktänkande, ledde nyligen till ett självmord.”

 

Lars Berns avslutningsord borde få de höga mediecheferna att tänka efter. Tyvärr tror jag inte så blir fallet.

 

”Hur skall vi i väst kunna ha någon som helst trovärdighet i kritiken mot Putinregimens och dess medielakejers behandling av oliktänkande, när vi beter oss likadant själva?”

 

Jag har drivit mitt eget krig mot åsiktsdiktaturen och kommer fortsätta med min blogg. Min motivation ökar ständigt och jag kommer driva min linje än mer intensivt och utnyttja de möjligheter som finns för att få insyn i myndigheter och göra det jobb som inte MSM gör.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Pensionisten

4 mars 2015 08:32

Bra Thoralf! Beundrar ditt enträgna arbete och hoppas att SD-riks kan hålla en del vildhjärnor i schack. Om vi inte har för brådis så tror jag att framgångarna för SD fortsätter.
Just läst i BLT att det alla redan blivit stridigheter på förläggningen i Fur. Nu har ortsborna börjat dra öronen åt sig efter att varit sååååå positiva till dom nya invånarna i byn. Blir nog några fler SD-röster där när dom ser vilka dom är.
Ha de gott å kämpa på Thoralf för här är en som stöder dej!

 
Ingen bild

Ådärkomdenja@yahoo.com

4 mars 2015 08:33

Glöm inte förre statsministern, Reinfeldt, som offentligt uttryckte "med sådana åsikter får man räkna med stryk", ang en sverigedemokrat som angripits fysiskt på öppen gata. Detta var en viktig orsak till att det "goda" gatuvänsterslöddret tog sig friheten att bete sig hur odemokratiskt och kriminellt som helst. Uppmuntrade av statsministern (!) och påhejade/ursäktade av de förrädiska medlöparna, gammelmedia.

 
Ingen bild

Tony

4 mars 2015 08:34

Ja och TV kanalerna beter sig likadant, det är säkert
inte bara för syns skull som slusken Robert Ashberg
står flinande med ett bollträ i handen i det som han
kallar Trolljägarna, hans uppgift är att försöka att
skrämma folk till tystnad!

 
Ingen bild

SM811

4 mars 2015 08:42

I tidningen PRO PENSIONÄREN nr 2 skriver Bo Johansson ordförande för PRO:s Samorganisation i Järfälla och PRO Jakobsberg en artikel där rubriken är. "Vidbränt valfläsk med skämd brunsås" följande.

"SVERIGEDEMOKRATERNA lovade i riksdagsvalet i september 2014 guld och gröna skogar till bl a pensionärerna i form av sänkt och rättvis pensionärsskatt..."

Sedan blandar han ihop detta med att SD inte vill ha sänkt skatt för att de röstade på Alliansens förslag.
Det han inte begriper är att det SD sa går att genomföra med SD budgetsförslag. Sedan kommer det vanliga inlärda klyschan..

"SD visade samtidigt att det är ett enfrågeparti med en agenda för ökad nationalism, ökade motsättningar och intolerans."

Sedan drar han upp att Björns Söder är okunnig om judar, samer och kurder. Det vore klädsamt om han är mer påläst om SD politik

 
Ingen bild

KS

4 mars 2015 09:20

Det är alldeles utmärkt Thoralf! Fler skulle få möjligheten att ta del av all utmärkt statistik m.m du producerar. Dags för annonskampanjen om din blogg?

 
Ingen bild

Lena

4 mars 2015 09:25

Här kommer ett bra exempel på hur pass "toleranta" och "pro" mångfald s k vänsterjournalister är. Men det gäller förstårs inte de med "fel" åsikter. Tror jag sagt det tidigare men de som är vänster idag, är folk som vill bestämma över alla. De är helt enkelt kommunistfascister.
Bra jämförelse med läget i Putins Ryssland.

http://avpixlat.info/2015/03/03/mangfald-inget-for-goteborgs-posten/

 
Ingen bild

Ingen fribajsare

4 mars 2015 09:50

Haha! Kolla detta inslag om medias roll i Ryssland!
Likheter med Sverige? Ja, absolut. Stor humor lovas.

http://www.exponerat.net/moskva-direkt/

 
Ingen bild

SM811

4 mars 2015 10:06

Moskva direkt
https://www.youtube.com/watch?v=AZjzmRAH2CE

 
Ingen bild

Hacke

4 mars 2015 10:43

Det värsta är att vi har ett "oberoende" public servicebolag som idag inte är ett dugg bättre än sina kollegor på agendapressen.
Hur ofta bjuds inte kollegorna från dessa slaskorgan in som "experter" till såväl SR som SVT.
På exempelvis P1 Morgon/Studio Ett/Ekot är det legio att så fort sd varit på tapeten följs det upp av en intervju med "sd-experter" som Expressens David Baas eller Expos Daniel Pohl.
Att sedan de övriga sd-förföljarna och politiska funktionärerna i form av krönikörer o d hos samma slaskpress har stående inbjudan propagandakolossen är vi ju vana vid sedan länge. Förstår inte hur en sådan som exempelvis Anders Lindberg har tid att sköta sitt ordinarie hat- och förföljelsearbete på AB med sitt heltidsengagemang hos Stasiradio/tv.
Jag väntar otåligt på den dag då public services misshandel av sitt uppdrag tas upp på högsta ort i riksdagen och blir föremål för en genomgripande granskning och utvärdering. Dagens svenska variant av public service har absolut inte i en demokrati att göra.

 
Ingen bild

matspp

4 mars 2015 11:15

Offren som svensk media tillsammans med 7Klövern offrade på mångkulturens altare.
http://sv.metapedia.org/wiki/O.
http://sv.metapedia.org/wiki/P.

 
Ingen bild

OH

4 mars 2015 11:58

För en tid sedan läste jag om en person som ville anlita advokat men fick nobben från 30 st sådana personer.
Kan deras motvilja till jobbet bero på att advokatfackets sekreterare Rambergskan vilken hyser stort hat mot SD.
Att anlita en advokat i Sverige är att "att köpa grisen i säcken", det är i stort sett omöjligt att kontrollera personens handel och vandel, vilket man kan med de flesta övriga näringsidkare.
Det bästa man idag kan göra är att kontrollera om personen har offentlig bostadsadress, finns ingen sådan avstå från att anlita personen.

 
Ingen bild

Trollfar

4 mars 2015 12:12

Kriminella Mattsson dömd även i HD.

http://www.friatider.se/hd-d-mer-thomas-mattsson-f-r-vapenbrott

 
Ingen bild

Appelblad

4 mars 2015 12:19

Public Service år 2015 har en sådan central roll. Det har visat sig gång på gång på gång på gång på gång så utomordentligt tydligt att de ej är förmögen att fullgöra uppgiften att informera befolkningarna på ett allsidigt sätt. Nu måste man sätta ned foten. De måste regleras på något sätt så att den här funktionen är godtagbar.
Klarar man inte det? -Ja, då skall den läggas ned. Eftersom folk skall inte behöva betala via tvång för något de inte erhåller.

 
Ingen bild

Errbe

4 mars 2015 12:30

Du skriver att du vill: "göra det jobb som inte MSM gör".

För att vara riktigt tydlig: Det jobb som de anställda i MSM har betalt för att göra, men som du inte har någon ersättning för att du gör. Gratisarbete alltså.

Håll ut !

 
Ingen bild

Göta

4 mars 2015 13:18

I Wikipedia kan man läsa följande information om vad Public Service i Sverige EGENTLIGEN ska stå för:
"I Sverige är Public service ett samlande begrepp för de radio- och TV-kanaler som erbjuds av Sveriges Radio, Sveriges Television och Sveriges Utbildningsradio.
I den åttonde paragrafen av sändningstillståndet återfinns essensen av det som kallas public service: Att programmen ska 'präglas av folkbildningsambitioner', att det ska finnas en mångfald av åsikter, olika intressen ska 'tillgodoses' när det gäller religion, kultur och vetenskap samt att programmen ska ha hög kvalitet."

Där står också att "Opartiskheten har ifrågasatts av flera" samt att
"Public Service-bolagen SVT, SR och UR har en årlig budget på närmare 7,1 miljarder kronor."

Vi betalar alltså över 7 miljarder (7 000 000 000 kr) per år för den övertydliga, ensidiga vänsterpropaganda (kryddad med anti-SD-indoktrinering här och var), som SVT/SR pumpar ut dygnet runt i våra TV- och radioapparater.

En propaganda som på olika sätt genomsyrar i stort sett hela SVT/SR-utbudet under rubriker som:
"NÖJESPROGRAM" (där det vimlar av floskelsprutande, SD-hatande vänsterartister inom kändissfären), "VETENSKAPSPROGRAM" (som till större delen innehåller ensidig och falsk miljöpropaganda), "NYHETER" (snedvridna och alltid fullspäckade med islam- och invandringspropaganda i form av olika solskens- eller snyftreportage), SAMHÄLLSPROGRAM (oftast också fullspäckade med islam- och invandringspropaganda i form av olika solskens- eller snyftreportage).

 
Ingen bild

Pepparholm

4 mars 2015 13:24

Det OH skriver om advokater är mycket viktigt. Det har jag inte tänkt på tidigare kanske för att jag haft turen att slippa anlita någon. Här är ett ytterligare ett skrå jämte politiker och journalister som lever sitt eget liv ovanför vanliga medborgare som står för deras kostnader.

 
Ingen bild

Lena

4 mars 2015 13:57

Radiointervju med William Hahne efter valet.

http://www.exponerat.net/radiointervju-med-william-hahne/

 
Ingen bild

Lena

4 mars 2015 14:11

Måste ses! Debatt 1989 i TV3 med en stöddig, kedjerökande Robert Aschberg om invandringen. Då för 26 år sedan var debatten fri om man jämför med hur det är nu.

https://www.youtube.com/watch?v=rHvvL0DG6Tg

 
Ingen bild

Cosmik Debris

4 mars 2015 16:01

Förr eller senare knackar dessa maktens hantlangare på fel dörr. Den dagen kan precis vad som helst hända då gränsen säkert passerats för många. Vilka/vem det brister för är det stora bryderiet för dem som arbetar med att trakassera medborgare. Jag vet att dessa maktens hejdukar har med det i beräkningen och gör olika fega överväganden innan man bestämmer sig för vilket offret blir denna gång och slutligen krossar han/henne i ”godhetens” tjänst.

Sedan slingrar man tillbaka till sin grop på Södermalm. Applåderad endast av de sina. Avskydd och föraktad av de som begriper och har förstånd.

Ett exempel är Barbro Feldt som Aftonbladet och dess chefredaktör Jan Hellin skoningslöst hängde ut och gjorde livet till slut outhärdligt för.

Läs mera om detta i Julia Caesars söndagskrönika
Söndagskrönika: Värdegrunden skördar liv
http://snaphanen.dk/2014/07/07/sondagskronika-vardegrunden-skordar-liv/

”När jag skulle skriva krönikan i april hade jag flera långa telefonsamtal med Barbro Feldt. Hon var i ett uppenbart chocktillstånd efter att ha blivit uthängd som rasist.

“Jag har inte sagt något fel. Jag är inte rasist” sa hon. Men hennes ord saknade betydelse. PK-Sverige hade redan bestämt sig för att hänga ut henne.”


Vad händer den dagen någon av maktens journalister gått för långt och vems är då skulden? Det kan knappast vara de som har välgrundad kritik mot dagens huvudlösa och samhällsskadliga massinvandring.

Knackar dessa ormar på min dörr har de definitivt knackat på fel dörr!

 
Ingen bild

pg

4 mars 2015 16:21
Intressant artikel i dagens aftonblaska!

Att fyra av fem kommuner utan att blinka ställer upp på olaglig diskriminering är djupt beklämmande.

Hur står det egentligen till inom äldreomsorgen?


http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/oisincantwell/article20412839.ab


 
Ingen bild

matspp

4 mars 2015 17:36

@Cosmik Debris
Slutklämmen i Julia Caesars söndagskrönika: Värdegrunden skördar liv
#För de politiskt korrekta människorna är offren för deras framfart lika ointressanta som sanningen. Det politiska klimat som har utvecklats i Sverige belönar de känslomässigt defekta människorna, psykopaterna. För dem är samvete ett okänt begrepp. De går bokstavligen över lik bara det gynnar deras egna lögner och karriärer. Deras falska värdegrund skördar liv. Barbro Feldt blev en bricka i deras spel, och hon blev ett av deras offer." Kan inte sägas mer tydligt än så.

 
Ingen bild

Lotta

4 mars 2015 18:36

OT/ Ojsan Can'tbewell ondgör sig idag över att svenska åldringar vill slippa vårdas av personer i slöja. Reagerade Ojsan likadant mot mannen som vägrade ta en kvinna i handen och när han inte fick någon praktikplats sprang till DO och fick skadestånd? I ena fallet skyller man på religiös tro och i det andra att det skulle vara diskriminerande för den slöjbeklädde. Alltid är det muslimers rätt som skall gälla, religionsfrihet betyder även rätten att slippa religion. Åldringar av utländsk härkomst skall ha rätt att vårdas av landsmän pga att de påstås glömma svenskan på sin ålders höst. Svenska åldringar får många gånger hålla till godo med läkare, sköterskor och övrig vårdpersonal som knappt pratar svenska vilket måste vara både svårt för den gamle att förstå eller att göra sig förstådd. Dessutom borde det innebära stora risker för felbehandling pga språkförbistringar. Var är likabehandlingsprincipen där?

 
Ingen bild

Demokratur

4 mars 2015 18:40

Svensk politik och svensk media äcklar mig. Svenskar är det mest oikofobiska som finns. Landet är dömt till undergång.

 
Ingen bild

Christer

4 mars 2015 18:56

Hur övertygar man en annan människa att det han tycker är fel? Att det dom säger pekar på en inkonsekvens? Hur öppnar man ögonen på en meningsmotståndare att förtrycket av oliktänkande är av samma struktur i både Ryssland och Sverige? Fast med den skillnaden att politiska mord ännu är sällsynta i Sverige.
Jag minns med sorg i hjärtat hur det gick till på flera valmöten förra hösten. Där hatet mot de som tyckte annorlunda kunde ta sig såna former. Gap o skrik, talkörer och vuvuzelor, förstörelse av egendom i form av valstugor och valmateriel. Allt iscensatt av vänsterfolket. Inte störde SD, eller SDU några meningsmotståndares valmöten. Hade dom gjort det så hade det blivit ett ramaskri i MSM, lita på det.
Födelsen till föraktet är att finna hos Bengt Westerberg valnatten 1991. Då visade han att den "sanna värdegrunden" också ges rätten att behandla medmänniskor hur som helst. Tänk om Bert o Ian lämnat studion i stället? Vad hade hänt då?
Jag är glad, och lite stolt över att SD:s företrädare kan "bita ihop" och lägga tand för tunga i vissa situationer. Tror att vi kan tjäna på det i det långa loppet. Dock - "Räds den tålmodiges vrede", tror jag Shakespeare uttryckte saken.
Såg intervjun med Mattias Karlsson angående bråket i Stockholm. Tycker han övertygar i sin analys om att vara ett stadigt värdekonservativt parti i mittfåran. Känns rätt för mig med. Låt ungtupparna tjafsa lite, det hör ungdomen till. Visa att vi är ett parti med högt i tak. Och låt oss få tillbaka Thoralf på Riksdagsbänken till nästa val. Där passar du bäst!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

4 mars 2015 19:11

Det skulle vara intressant om PK-media skulle tala om vad dom har för åsikt om att Lars Wilks blir bojkottad i Gtbg !
Tycker dom månne att det är bra att alla viker ner sig och inte vågar p.g.a terroristhot ?
Det är väl deras avsikt,och dom fick som dom ville !

 
Ingen bild

Observer

4 mars 2015 19:49

Det som är viktigt här, Är att vi har en p u b l i k s e r v i c e som fungerar. D.v.s klarar att leverera saklig och oberoende, allsidig information till befolkningen. Men, Det här klarar man inte.

1. De skall läggas ned. Och avgifter skall betalas tillbaka.
2. De kan fortsätta, Men nu med förhållninhsramverk.

..Något annat är främmande.

 
Ingen bild

Lärare

4 mars 2015 20:54

Rapport försöker få oss att tro att det var en svensk man som överföll en mörkhyad man på en bro.

Media, Journalister... tänk om Ni en enda gång kunde berätta sanningen för svenska folket.

 
Ingen bild

Fred

4 mars 2015 20:55

Ett litet tips till Thoralf. Ta din kamera och åk till Coops parkering på förmiddagen, så kan dubta bilder på stackars tiggare som kommer till platsen i tyskregistrerade lyxbilar, som svenska knegare bara kan drömma om att äga. Konstigt att bilarna har tyska registreringsskyltar när tiggarna enligt sagan är från Rumänien och Bulgarien.

 
Ingen bild

Lärare

4 mars 2015 20:56

Vet någon när vårkampanjen sätter igång. Behövs verkligen lite fakta ut till svenska folket nu SNARAST!

Snälla SD sätt igång. Alla hjälper till med utdelningen.

 
Ingen bild

pg

4 mars 2015 21:37

Intressant läsning! Vilka slutsatser?

http://www.dn.se/nyheter/sverige/tio-ar-senare-har-varannan-mindre-an-13-000-i-manaden-1/

 
Ingen bild

Christer

4 mars 2015 22:02

Sign. Lärare! Jag såg också rapport ikväll. Förutom att redaktionen utelämnade det faktum att mannen bakom misshandeln av en svart man på en bro i Malmö var från MENA. Just det utlämnandet var bara ett utslag av "det lilla Saltsjöbadsavtalet", som alla journalister känner till. - Alltså att alltid utelämna etnicitet när en sådan upplysning kan vara till skada för mångfalden. Alltså att 8 somalier som våldtar en svensk kvinna på en Finlandsfärja skall benämnas som svenskar. Men spelar samma folkgrupp bandy så får det sägas. MSM i ett nötskal!
Min andra reflektion angående rapport i kväll var att nästan varje inslag hade med lite god vilja kunnat ha underrubriken: Mångfald fungerar inte!

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 mars 2015 22:29

Annat ämne. Allas vår Mona Sahlin är återigen i Tv. Somalier har flugits hit från USA för att undervisa om hur Somalier boende i Sverige ska fås avstå att strida för IS.
Under dagen har det säkert serverats mat. Givetvis då Halal. Kommer den från djur som bedövats innan slakten eller inte...

 
Ingen bild

adarkomdenja@yahoo.com

5 mars 2015 07:12

Expressen-Mattsson nu fälld i HD, som vapenbrottsling, en lien tröst iaf. Innebärande att han inte beviljas inresetillstånd till bl a USA, Kanada och Australien, bl a. :)

 
Ingen bild

onkel sven

5 mars 2015 12:38

Enligt tidningen " Hänt Extra" så driver Monas dotter Hotell Hulingen i Hultsfred och enligt Hänt Extra så ska Mona hjälpa sin dotter med rumsstädningen , undras hur den städningen blir !

 
Ingen bild

Pensionisten

5 mars 2015 15:09

En väsentlig fråga! Vad i hellskotta är svenskarna på väg när det endast är vänster och PK som får göra hur mycket reklam/hjärntvätt i SVT.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5 6 7 8
9
10
11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23
24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se