thoralf

Direktlänk till inlägg 27 februari 2015

IS I SYRIEN, SOCIALDEMOKRATERNA I KALMAR

Av Thoralf Alfsson - 27 februari 2015 23:35

I Syrien har vi IS som krossar antika statyer på ett museum i Mosul. Syftet skall vara att radera urbefolkningens identitet. I Kalmar har vi Socialdemokraterna som river 1800-tals hus på löpande band. Trots protester från Kalmar Läns museum. Har Socialdemokraterna samma syfte?


Idag revs det tredje 1800-tals huset på kort tid i Kalmar.


http://www.barometern.se/kalmar/nytt-rivningsbrak-mellan-museet-och-kommunen/

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=6071293

http://www.barometern.se/kalmar/rivning-av-kulturhus-uppror-lansmuseum/


Socialdemokraterna går till attack mot vårt kulturarv i Kalmar med stöd av länsstyrelsen och landshövding Stefan Carlsson. Kalmar läns museums protester nonchaleras fullständigt av majoriteten bestående av socialdemokraterna, vänsterpartiet och centerpartiet.


Kommunalrådet Johan Persson är minst sagt maktfullkomlig!  


Länsarkitekten Margareta Gustafsson som varit kritisk mot vissa nya detaljplaner har fått sparken av landshövding Stefan Carlsson. I en intervju gjord av Ulf Carlsson säger han följande.


”Det handlar om kulturmiljö, miljö och länets utveckling. En avvägning måste göras av alltsammans. Vikten av bevarande skall ställas mot tillväxt. Det gäller att hamna rätt.”

 

Uppenbarligen har landshövdingen samma syn på vår kultur som IS i Syrien. Allt skall förstöras och jämnas med marken!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Göran

27 februari 2015 23:48

Det är väl bara en tidsfråga innan hällristningar och runstenar förintas.

 
Ingen bild

Observer

28 februari 2015 00:20

"En avvägning måste göras av alltsammans" -Kan vi i SD säga, när vi dömer dessa till straffarbete!

..Snart är vi där!

 
Ingen bild

Cosmik Debris

28 februari 2015 04:40

Några ord från en dystopisk misantrop som är uppe med tuppen!

Vi är många här på bloggen som plågas över hur illa ställt det är med vårt land Sverige.

Landet går inte längre att känna igen och emellanåt uppvisar det tecken på fullt utvecklad galenskap eller komik överlägsen Monty Python. Jag vet inte vilket som är värst!

Jag började allvarligt oroa mig för den skadliga och exempellöst oansvariga (i Europeisk kontext) invandringen runt 2008. Om jag letar i minnet var invandring inget jag funderade på så ofta före -08.

Skolans sönderfall, kollapsen inom vården, rättsväsendets haveri och slutligen försvaret som inte längre har förmåga att försvara. När inte ens längre brand/ambulanspersonal är fredade utan måste i invandrartäta områden begära polisbeskydd är rättssamhället och demokratin helt satt ur spel.

Är det då en bra idé att fylla på vårt land med ytterligare 4-500000 muslimska flyktingar från tredje världen inom en femårsperiod? Detta är människor som kommer att bli en enorm börda/kostnad för Svenskarna och välfärdssamhället går sannolikt då i graven för alltid.

Hur tänker de som förespråkar ökad invandring när landet redan är i upplösning? Och hur är dessa politiker och journalister skapta som ljuger, nedvärderar och vilseleder sitt eget folk?


I mellanöstern (muslimska länder) finns inte en chans att det blir fred under under min livstid i alla fall. Fortsätter Sverige i detta rasande tempo att bevilja horder av människor uppehållstillstånd som aldrig kommer att bli en del av vår gemenskap väntar en permanent inbördeskrigsliknande situation. Var så säker!


Min stora sorg och vrede är att muslimer ges av fega politiker en plattform att sprida sin vidriga ideologi i vårt land där medborgarna sedan länge levt sekulärt och vill fortsätta med det också. Har inte islam en så eländig och dödlig historik att den ideologin skall för all framtid förbjudas att bygga samhällen?När insikten kommer att detta är oåterkalleligt och att vi aldrig kan återfå det Sverige som vi minns det från vår ungdom och varit stolta över och både älskat och hatat infinner sig något som kan beskrivas som ett uppgivet inre lugn.

Om allt det man ansett vara värt att leva för under en tioårsperiod helt försvinner återstår bara den sista vilan.

Och den dagen fruktar jag inte längre!

Har jag varit ofödd i oräkneliga miljarder år, har jag knappast ont av att vara död i oräkneliga miljarder år heller!

Det gäller att se pragmatiskt på döden. Det går tyvärr inte med livet i Sverige :-)

 
Stefan K

Stefan K

28 februari 2015 07:21

Det är bara tragiskt att se hur dessa islamistiska kreatur saknar respekt för både människoliv och kulturskatter. Vi har tidigare sett hur just muslimska fanatiker raserar andra religiösa gruppers kultur, bl.a i Egypten och Mali. Varför ständigt muslimer och inga andra? En fråga väl värd att besvara.

Ett annat tragiskt faktum är hur svårt media har att förhålla sig till SD. När Novus presenterade sin opinionsundersökning i veckan och SD backade, var rubriken i exempelvis SvD "en nedåtgående trend". En trend är något bestående och inte tillfälligt och i Novus mätning gjorde SD sitt näst bästa resultat någonsin.

I februari gjorde dessutom SD All Time High i såväl Demoskops, Inizios och Yuogovs mätningar och idag får vi veta att man också når All Time High hos Ipsos.

Jodå, en nedåtgående trend SvD?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Uppgiven

28 februari 2015 07:59

Är Domusvaruhusen på väg tillbaka i Kalmar, eller den svenska stadskärnan igen?

Samma sak händer allt oftare även i andra städer, gammalt och trivsamt, parker och grönytor rivs för att ge plats till döda och fula glas och betongbyggnader. Här i stan vill de riva en kyrka för att ge plats åt en galleria. Detta i en stad med enorma ytor outhyrda centralt mitt i staden.

 
Ingen bild

SM811

28 februari 2015 08:26

Hoppas att du hinner dit och tar lite bilder Thoralf.

 
Ingen bild

Tony

28 februari 2015 08:43

Annat ämne.

Det finns figurer som tror att dom är Guds gåva
till Svenska folket, och Alexandra Pascalidou är
tydligt en sådan person. I gårdagens Metro så bölar
hon om hur hon varit hatad i 20 års tid, och att hon
inte står ut längre ,och hotar att lämna landet?
Ja vem tror hon att hon är egentligen? För i minst
20 års tid har hon varit allmänt oförskämd, arrogant
och nedlåtande mot Svenskar i allmänhet har hon varit
ända sedan tiden hon höll i programmet Mosaik, ja
hennes beteende gör nästan Özz Nöjen till en jovialisk
person.
För vad har vi för anledning till att ta skit från en
person som uppenbarligen inte gillar oss och vårt sätt
att vara? Man frågar ju sig vad hon har för anledning
att blåsa upp sitt ego, när en stor del av hennes
ursprungsbefolkning sitter och tigger här? Hon borde
ju då stannat i sitt land och hjälpt till att utveckla
detta land, men istället har hon gång efter annan varit
oförskämd mot värdlandet och dess befolkning, och suttit
och gjort fula grimaser in i kameran för att visa sitt
förakt! Och nu hotar hon att flytta här ifrån?
Ja Herre gud, om det ändå vore sant! I så fall får man
ju önska FAR I FRID, och behöver hon hjälp med reskassan,
så ställer gärna undertecknad upp!


 
Ingen bild

Rune

28 februari 2015 08:51

Ja, skall man avsvenska Sverige så måste man göra sig av med sådant som man upplever som "gammal skit".
Delar av kulturarvet vill man göra sig av med och andra delar har man redan gjort sig av med. T.ex traditionell musik. När hörde ni en tango eller valsmelodi senast i Sveriges Radio en vanlig vardag? Om ni rannsakar ert minne så kommer ni på att det var nog några år sedan? Traditionell musik är borttagen ur radion och ersatt med engelskspråkig pop till ca 80 procent. Resten är svenskspråkig pop. Dagens femtonåringar har förmodligen aldrig hört något av och med Evert Taube?

 
Svensson

Svensson

28 februari 2015 08:56

Den svenska regeringen,försöker radera ut det svenska i Sverige.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 februari 2015 09:41

@Tony. Ifrån en igår(?) publicerad artikel Metro eller Nyheter 24 kan man komma in på en del av Malena Ernman,s Facebook. Många komenterar hennes stöd för Pascalidou.
Tyvärr är många svenskar vilseledda av det politiskt korrekta svenskhat som sprids alltför mycket. Men Pascalidou ska inte hoppa av ring P1. Hon ska leda programmet senare i vår. Dvs. en mediabluff...
Givetvis tar jag med kraft avstånd från de grövsta påhoppen från Pascalidou. Men jag har lyssnat mycket på henne och hört alltför ofta hur hon direkt attackerar de som inte tycker som hon i invandringsfrågan och Islam. Någon neutral radiomedarbetare - inte det minsta...

Om Kalmars kulturarv kan jag inte uttala mig. Har aldrig varit i staden. Men generellt gäller enligt mig, varsamhet och respekt för de som levde före oss...

 
Ingen bild

Niklas R

28 februari 2015 10:11

Socialdemokraterna har av gammal hävd alltid försökt förstöra våra städer och byar. På 70-talet så revs i princip alla gamla innerstäder i de större städerna, i Stockholm försvann hela kvarter från 1600-talet och i Göteborg i princip samma sak. Istället slängde de upp centrum efter mall A med samma butiker, samma layout och samma tråkiga öppna yta med något meningslös postmodernistiskt konstverk.

Julia Caesar skrev en krönika om detta för två år sedan: http://snaphanen.dk/2013/04/13/sondagskronika-resa-i-forlustens-landskap/

 
Ingen bild

Lena

28 februari 2015 10:19

Sådant här rivningshysteri får mig att gå i spinn. Samma sak i min lilla stad (som jag flyttade tillbaka till 2012). På 70-talet rev Såssarna, som styrt i evinnerliga tider här, nästan halva centrum, med stadshotellet som den mest tjusiga byggnaden som de var tvungna att riva.

Så vad har såssarna gemensamt med IS? Lite av filosofin kanske. ATT det är DOOM SOM BESTÄMMER, det är av största vikt för dem. @ Cosmik Debrik skrev en mycket bra inlägg tidigt på morgonen där han undrar över hur de TÄNKER, de som bestämmer. Jag tror inte att de TÄNKER särskilt mycket. De vill känna sig som envåldshärskare och tillfredsställa sina stora egon. Det är därför de inte heller bryr sig om vad "folket" tycker. Kanske också därför de tar in många utomeropeiska folk, som är främmande inför vår kultur, inte kan språket många gånger och uppriktigt sagt, tror heller inte att många som nu kommer bryr sig alls om VÅRT kulturarv. Därför är det bekvämt för potentater och allsmäktiga att ha en okunnig befolkning att styra över. Tror uppriktigt att en stor del av problematiken är att de etniskt svenska befolkningen är FÖR INSATTA och besvärliga så tillvida att de kan ha åsikter som inte passar.

Den andra biten i detta som nu sker är de VILL ändra på arkitekturen och kulturvärden så att vi "glömmer" vår historia, ja öhvt så ska vi HELST GLÖMMA VÅR IDENTITET, det blir ju så mycket lättare att manövrera befolkningen då. Titta på en del av ungdomen (även en del äldre "ungdomar" för den delen) som gått på stilen att man ska se så sluskig ut som möjligt, med ring i näsan, tatueringar överallt. För inte länge sedan gick nästan alla unga med byxor som visade kalsongerna och med följd att de ständigt gick och drog i byxorna för de åkte nedanför stjärten... snacka om att man är manipulerad i en slags "mode". Allt som var fult blev "inne".

 
Ingen bild

Göta

28 februari 2015 11:37

HÖGUTBILDADE OCH KVINNOR LYFTER SD!
är rubriken i Dagens Nyheter om DN/Ipsos opinionsresultat för februari.

13,6 procent för SD är dagens resultat i Ipsos väljarbarometer. Dåligt tycker vi som jämför med Sentios 16,6 och YouGovs 19 procent för samma månad. Men för Ipsos är det SD-REKORD och DN har en stor artikel om SD:s framgångar i Ipsos-mätningarna. Här kommer positiva smakprov från artikeln:

"Sverigedemokraterna hamnar på en rekordhög nivå i DN/Ipsos februarimätning med 13,6 procent av väljarstödet. Framgångarna bottnar i att partiet lyckats locka nya väljargrupper som kvinnor, äldre och högutbildade."

"I februari 2014 låg Sverigedemokraterna på 7,9 procent i DN/Ipsos. Ett år senare är partiet uppe på 13,6, den högsta noteringen någonsin för SD hos DN/Ipsos. Det är även högre än valresultatet i september på 12,9 procent."

"David Ahlin är analyschef på Ipsos.
-PARTIETS UTVECKLING ÄR REMARKABEL (mina versaler). Väljarbasen har breddats och det har skett på relativt kort tid. De fyra senaste riksdagsvalen har partiet fördubblat sitt väljarstöd varje gång jämfört med föregående val."

 
Ingen bild

OH

28 februari 2015 12:21

Jag läser att flera partier vill att vi avslutar våra kontakter med Saudi
gällande militärmaterial. Det vore i högsta grad olyckligt, det betyder att vi försvagar deras militära kapacitet vilket gör att vi underlättar för orosmoment i det landet som kan resultera i ytterliggare massinvandring till oss.

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 februari 2015 12:42

@OH. Om vi inte säljer "grejerna" till Saudi-Arabien, gör någon annan det. Någon brist på militärmatreriel har/får de garanterat inte...
Vad som är bra, är att det rör om i (och förhoppningsvis (splittrar) våra två (tyvärr) regeringspartier.
En "feministisk" utrikespolitik och att då sälja militärmateriel till en kvinnoförgtrckande religös diktatur, funkar ju inte...
En intressant hantering av frågan väntar...

Men, var finns Fi nu när denna fråga är "het"? Var finns deras kamp för de rejält förtryckta kvinnorna i Saudi-Arabien...?

 
Lassekolja

Lassekolja

28 februari 2015 13:47

@Hulda mk1 12:42, Bra skrivet Hulda! Sverige bör av olika skäl sluta exportera ENDAST i de fall ingen annan heller gör det! Det där med moral i tid och otid kommer att i slutänden göra oss utfattiga, vilket vi redan gör genom att spela "human stormakt".
Hur det än blir med "Saudi-avtalet" kommer MP i regeringen att "kosta skjortan"! MP är ett samhällsfarligt parti p.g.a att dom helt saknar ekonomiskt sinne, d.v.s begrepp om vad saker och ting kostar. Där håller jag med Bert, "de´ e´ inte dôm stora inkômstera´ utan dôm små utgiftera´ sôm gör et´"! Eftersom mp-partisterna är obildbara i ekonomi hjälper det inte att dom kontaktar Bert!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Göta

28 februari 2015 14:10

Äsch, jag glömde ju lägga in länken till min kommentar 11:37 ovan.
Där finns en del intressanta diagram om SD:s "remarkabla utveckling":

http://www.dn.se/nyheter/politik/hogutbildade-och-kvinnor-lyfter-sd/

I gårdagens DN finns ytterligare en intressant artikel om SD, med titeln "Växtvärk oroar SD-topp". Där skrivs bland annat följande: "Sverigedemokraterna mer än fördubblade sin röstandel i riksdagsvalet i höstas och 20 riksdagsmandat blev 49. Ute i landets kommuner gick det på många håll ännu bättre. Antalet kommunala SD-mandat steg från 612 till 1 316, en ökning med 704 mandat. I dagsläget är 25 av dem obesatta, enligt Valmyndigheten."

http://www.dn.se/nyheter/politik/vaxtvark-oroar-sd-topp/

Svårt för SD att hitta kommunala representanter med andra ord, vilket enligt min mening inte alls är särskilt konstigt med tanke på hur jagade SD:s representanter blir. Det grävs frenetiskt efter minsta lilla pyttesnedsteg i SD-personernas förflutna för att förstoras upp som största-nyheter av slaskpressen samt ventileras in absurdum minst en gång i timmen under ett till flera dygn i radio- och TV-nyheterna, avlyssnade och besedda av 100 procent av folket.

En mycket stor del av detta fulgrävande står den skattefinansierade vänsterorganisationen Expo för. Tyvärr finns tydligen ett samarbete mellan vissa inom SD:s högre skikt och Expo, en organisation, vars syfte till MYCKET STOR DEL ÄR ATT MED VILKA MEDEL SOM HELST SÄNKA SD!

Ju större ett parti blir, desto mer omöjligt blir det för partiets ledning att hålla alla sina partiarbetare och medlemmar i stramt strypkoppel. Det går inte ens med fulhjälp från Expo. Jag är ganska övertygad om att SD nu har nått den storlek då SD-ledningen måste lätta på greppet om kopplet och framför allt sluta sänka sig ned till att fraternisera med Expo.

En viss kontroll krävs visserligen, men jämför med sossarna till exempel! Ett parti som har varit Sveriges största parti under flera decennier och till och med har regerat med EGEN MAJORITET (över 50 procent). Hur stor spännvidd, hur många olika åsikter finns det inte inom detta parti, från nästintill högerfolk till nästintill värsta vänstern? Hur många skandaler har det inte funnits och finns fortfarande inom detta parti? S-partiet hade aldrig överlevt halva sin storlek om man skulle grävt om sossarna så som man gräver om SD, eller om S-ledningen skulle använda samma tajta koppel som SD-ledningen gör.

 
Ingen bild

Maja Dacke

28 februari 2015 14:36

Fortsätta sälja vapen till SaudiArabien - gör 'Sverige' det? Verkligen? Vilken vapentillverkning i Sverige är svensk? Ägd av oss svenskar via staten?

Jag trodde att den s k svenska vapentillverkningen egentligen tillhör andra länders företag kors- och tvärsägt. BEA i London där ägare befinner sig i andra länder och ... ...

Hade vi haft intresserade journalister i Sverige så hade vi också fått veta hur det ligger till med 'svensk' vapentillverkning. Och om den nu inte är svensk, via staten, har vi ingenting att säga till om, via staten.

Lena skriver 10:19 om raserande av svensk kultur etc som ett steg att ändra vår historia m m. Ja, det är ju precis som det är uttänkt av somliga vissa makthavare i världen. Förutom att mänskligheten ska minska ner till en halv miljard - vi har ju förstått, eller hur, med vilka sätt detta ska göras - ska den kvarvarande lilla delen bestå av icke ifrågasättande, halvlallande, lydiga slavar som är tacksamma för dagens bröd och vatten.

Vi kan ännu vara säkra på att få behålla vår elektricitet i landet - radio/TV behövs ett tag till för att hålla folk i soffan. Och varför man har börjat bearbeta 'toppen' i vårt land att utföra order förstår väl alla, eller hur? Behöver jag skriva lättledda, konsensushängivna, konflikträdda ..?

För ca 500 år sedan strök många sydamerikanska indianer med i mässling! pga invasionen av europeer. Nu börjar svenska? barn drabbas av denna barnsjukdom, som hittills varit sällsynt/lindrig här i landet - och som det obligatoriskt vaccinerats mot. Hur kan det komma sig?

Gäller samma sak här med vacciner som i Afrika?

Lena - och alla andra - det finns mycket att reflektera över. Även om man känner sig lika uppgiven ibland som Cosmik Debris ...

F ö ser jag fram emot morgondagen då jag hoppas att Thoralf bevakar ett visst årsmöte ... för att senare kunna ... Ja, jag vet.

 
Ingen bild

Maja Dacke

28 februari 2015 14:39

Lassekolja, jaså, även Bert har anammat den gamle Wallenbergarens ord: Det är inte på inkomsterna man blir miljonär, utan på utgifterna.

Kunn' tro dä ja.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

28 februari 2015 14:57

Angående att muslimer fördriver och plågar judar i Sverige. Det alltså INTE nazister som terroriserar judar om någon till äventyrs fortfarande i sin patetiska politiska förnekelse tror det.

”–Vi har varit naiva, säger Anders Ygeman.”
http://www.dn.se/nyheter/sverige/vi-har-inte-statt-upp-for-judarna/

Det är dagens underdrift! Vad tänker då denne insiktsfulle sosse göra?

Bevilja ännu fler MUSLIMER uppehållstillstånd? Landet styrs för närvarande av IDIOTER och har så gjorts i 10 år!

Dags att packa för er som fortfarande vill ha och tror på en framtid. Den framtiden finns tyvärr inte i Sverige längre!

 
Ingen bild

Quo vadis

28 februari 2015 15:14

Är väl samma med alla våldtäkter i Sverige, inget som svenska medier är särskilt angelägna att rapportera om. Annat är det när det sker våldtäkter i andra länder som t.ex i Indien.

 
Ingen bild

OT

28 februari 2015 16:12

Helt apropå - Former president of the Czech Republic and strong defender of the ideas of classical liberalism, Professor Václav Klaus - "Liberty …

… is a fundamental human right; it is the cornerstone of our existence. But liberty is under attack from all directions, whether through higher state control or individuals themselves. Liberty is in search for its protector.": http://www.acting-man.com/?p=36040

P.S Jag som enkel svensk (har inte åkt tunnelbana i Stocholm) har bara en simpel tanke i mitt huvud "Eddie Meduza - Sveriges kompani": https://www.youtube.com/watch?v=ZdD6wLXdBiA

 
Ingen bild

Räkne Stickan

28 februari 2015 16:22

SVT rapporterar att Migrationsverket behöver ytterligare 18 miljarder över en femårsperiod och att deras totala utgifter hamnar på 157 miljarder.

18 miljarder på fem år ger 3,6 miljarder per år.
Det hade räckt till 6000 årsanställda med en lönekostnad på 50000kr/mån.
Utslaget på 290st kommuner ger det 20 tjänster, hur hade det sett ut i din kommun med dessa extra tjänster t.ex lärare, vårdpersonal?

Stänger Migrationsverket igen butiken kan 157 miljarder d.v.s 31,4 miljarder per år räcka till:
52333 årsanställda med en lönekostnad på 50000kr/mån.
Utslaget på 290st kommuner ger det 180 tjänster, hur hade det sett ut om din kommun haft dessa extra tjänster t.ex lärare, vårdpersonal?


 
Ingen bild

OT

28 februari 2015 16:30

Då vi numera inte är främmande inför "eleganten från vidderna": https://www.youtube.com/watch?v=IhHrm1Gqopw

Så kanske väljaren börjar fråga sig vad det är som hänt?! "Socialdemokraterna": https://www.youtube.com/watch?v=5c3ON6V3Bs8

Men närmare sanningen och kanske tydligare är "Räserbajs - Sossarnas fel?": https://www.youtube.com/watch?v=HFIcny_8m7U

P.S: "Ayaan Hirsi Ali Speech" en kvinna i tiden: https://www.youtube.com/watch?v=pEP_22dIUM8

 
Ingen bild

Maja Dacke

28 februari 2015 18:11

BAE ... ska det stå i mitt tidigare inlägg och ...

Läs och förstå lite bättre hur ruskigt det än är ...

https://parnassen.wordpress.com/2015/02/27/wallenberg-pressar-lofven-om-saudi-pengar-som-luktar-blod-och-skit/#comments

Just det.

 
Ingen bild

Lena

28 februari 2015 19:08

Herman Lindqvist :därför lämnar unga Sverige för att kriga...
Från första dagen i skolan handlar det om att barn till utländska föräldrar ska få modersmålsundervisning, rita, måla och hänga upp "hemlandets" flaggor i klassrummet osv. Inget om att de ska gilla Sveriges kultur, lojalitet till sitt nya hemland. Nej, nej sådant är rasistiskt....

En kompis till mig snabbutbildade sig till lärare i Engelska och Franska på högstadiet. Hon pallade bara 2 år sedan flyttade hon tillbaka till USA. Hon blev kallad saker som man inte ska upprepa här på bloggen och det inte bara av killar utan även en del flickor vet också hur man uttalar fula ord. Nu är det inte alla barn som är sådana här men ändå. Det som förvånade henne mest var att hur mycket hon ägnade tid och energi för att få kontakt med dessa individer så gick det inte att få kontakt, "det gick inte att övertyga dem om att jag ville deras bästa". Jag anser att det är skolsystemet som är fel på och så detta fjäskande från början. De förväntar sig det sedan hela sitt liv, att vi ska stå på tå för DEM.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/hermanlindqvist/artickle20390975.ab

 
Ingen bild

Thomas Falk

1 mars 2015 00:46

För alla Er som diskuterar Saudi-avtalet kan jag rekommendera "Ledarsidorna.se". Johan Westerholm, "betongsosse", skriver mycket insiktsfullt om detta under rubriken "Fler kort i leken". Att den mannen
inte röstar SD är för mig en gåta.

 
Lassekolja

Lassekolja

1 mars 2015 01:04

@Thomas Falk, TACK för ett bra tips! Har "markerat" det för senare läsning!
TREVLIG HELG Thoralf + alla här!
Imorgon är vi iaf några som får trevligt, SD-Halland har årsmöte!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Ludvig

1 mars 2015 07:20

Man tycker det skulle gå bra att bygga nytt utan att riva gammalt. Så tättbebyggt är ju inte Sverige.

 
Ingen bild

Lotta

1 mars 2015 10:17

Läste om ytterligare ett antal "flyktingar" som påstått sig fly hit som gnäller om var de blir placerade. Mitt råd till er: Åk hem eller välj ett annat land om det inte passar. En befogad fråga ställde de som det vore oerhört intressant att få någon politiker eller godhetsapostels svar på: "Vi flyr hit för det verkar vara ett bra land att leva, men varför tar ni mot så många flyktingar om det inte finns bostäder till alla, säger en av männen från Syrien."

http://www.vf.se/nyheter/karlstad/langserud-enda-lediga-asylboendet

 
Ingen bild

Tony

1 mars 2015 11:33

Javisst är det likadant med I S som, med
Sverige, det gamla ska bort och förstöras,
landet ska omdanas från grunden, nya medeltida
tänkesätt ska ersätta dom gamla, allt som är
Svenskt ska helst helt utplånas till m ån
för det nya dysfunktionella Mena tänkandet.
Detta har kunnat växa fram tack vare en otrolig
feghet hos dom styrande, men även av en annan
anledning, att folk inte är vakna. Man röstar
som man alltid gjort, utan tanke på att den
politik man nu röstar på är helt annorlunda än
gången innan.
Att myndigheter en gång har tagit ett beslut att
Sverige ska invaderas av folk, där merparten av
dem inte tillför något, utan bara blir en belastning
är ju hur klart som helst. Men detta beslut har dom
tagit över huvudet på folket utan att meddela dessa,
det förstår man när den vimsiga Sahlinskan redan
för tio år sedan uttalade att " Det är lika bra att
Svensken vänjer sig vid det nya Sverige för det gamla
kommer inte tillbaks"? Ja hon var väl en av dem som
deltog i detta beslut. Synd att dom inte tog beslut
om massinvandring från Kina eller Sydkorea, Japan
länder med sunt tänkande, dom, hade varit en stor
tillgång för landet, till skillnad från den många
gånger rent skadliga som förekommer idag!

 
Ingen bild

Göta

1 mars 2015 12:14

@Lena
Tack för Lindqvist-tipset. Visst är det intressant att läsa Lindqvists lättsmälta argumentation, och det blir inte sämre av att det är den rena, nakna verkligheten han skildrar. Skönt att för en gångs skull slippa det vanliga typiskt svenska journalistflummandet.

På Avpixlat finns idag en riktigt bra skildring om "folkomröstningen som aldrig ägde rum (och inte hade tjänat något till)". Rekommenderas!

http://avpixlat.info/2015/03/01/sagan-om-folkomrostningen-som-aldrig-agde-rum-och-inte-hade-tjanat-nagot-till/#more-141721 
Ingen bild

Hulda mk1

1 mars 2015 12:44

Det finns tyvärr alltid något eländigt att uttrycka sin irritation över i vårt land.
!8 miljarder YTTERLIGARE till Migrationsverket för de kommande fem åren.
Värner Rydenskolan i Malmö stängs pga. oroligheter bland eleverna.

Hur många miljarder ska pumpas in i Migrationsverket på en femårsperiod? Vad kommer det att kosta varje person av de c:a åtta miljoner svenskar som bor i Sverige??

 
Ingen bild

Hacke

1 mars 2015 13:16

Alliansens arv är inget annat än kriminellt och rent folkförräderi. Dessvärre lär inte den nuvarande varianten av 7-klövern innebära någon större förändring. Våldtäkten av vårt land fortgår i full utsträckning på alla fronter.
Läs och förskräcks:
http://www.expressen.se/ledare/anna-dahlberg/naiva-borgare-har-baddat-for-kriminella/

 
Ingen bild

kalle

1 mars 2015 14:30

allt beror på indoktrinering från media, vilka i sin tur styrs av makteliten. vad kan man göra?

jo mail bomba tv tillverkarna att de skall tillverka stora tv bildskärmar utan tv mottagare eller tv-mottagaren som löstagbar box man tar bort och lägger ut i förrådet. då slipper Sr-koncernen få våra tv-licenspengar.

 
Ingen bild

Demokratur

1 mars 2015 16:52

PK-media och sju-klöver-politiker kommer säkert att välkomna IS när de ska utplåna vårt kulturarv. Och folket tiger nog. Bäst att inte "tycka fel"... Ynkligt. Men själv ska jag skrattande betrakta eländet på betryggande avstånd.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se