thoralf

Direktlänk till inlägg 22 februari 2015

S-PRESSO

Av Thoralf Alfsson - 22 februari 2015 23:10

Har fått ett exemplar av socialdemokraternas medlemsinformation S-presso i Kalmar, där riksdagsledamoten Lena Hallengren skriver om turerna i riksdagen angående budgeten och DÖ. Sverigedemokrater smutskastas givetvis i denna text.

 

”För att beskriva det i underkant är de ett tydligt främlingsfientligt missnöjesparti med sina rötter i rasistiska BSS (bevara Sverige svenskt) nazismen och VAM (vitt ariskt motstånd) som har tagit plats i såväl lokala, regionala som nationellt parlament.”

 

Jag har egentligen väldigt svårt att förstå varför man inom Socialdemokraterna ägnar sig åt denna smutskastning av SD i ett vanligt infoblad till medlemmarna? Har man inget annat att skriva om till sina medlemmar när man sitter i riksdagen och regeringen?

Den enda förklaringen som jag kan tänka mig är att Socialdemokraterna upplever att SD är det största ”hotet” mot deras medlemsantal och därför känner att man måsta skrämma alla s-medlemmar från att ta steget över till Sverigedemokraterna.


Jag känner de flesta av medlemmarna i Kalmar och vi har inga med rötterna i BSS och VAM. Men Lena Hallengren kanske har bättre koll på Sverigedemokraternas medlemmar än vad vi själva har i Kalmar.


Alla känner säkert till att Socialdemokraterna har ett betydligt smutsigare förflutet med rasbiologi och ett ”stöd” till nazityskland.


Vad skall socialdemokraterna göra med denna medlem i Tingsryd och hans syn på tiggare?


”Ja, ett riktigt pack är vad det är men folk ger ändå pengar till dom. Skicka dom med en bananbåt dit dom kommer ifrån!”

 

Skall bli intressant att se hur stora rubriker det ger i lokalmedia och på riksnivå! Undrar om han får lämna alla sina politiska uppdrag imorgon?

 


http://www.svt.se/nyheter/regionalt/smalandsnytt/skicka-dom-med-en-bananbat-dit-dom-kommer-ifran

 
 
Ingen bild

Funtaren

22 februari 2015 23:28

"SD är det största 'hotet' mot deras medlemmar"

Detta kan missförstås. Ändra gärna till "mot deras medlemsantal". Det är ju inte medlemmarna som är hotade.

Thoralf Alfsson

22 februari 2015 23:30

Du har så rätt!

 
Ingen bild

JO

23 februari 2015 00:47

Våra politiker, media, m m styrs av centralbankerna?

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 februari 2015 01:20

Jag anser att Socialdemokrater som av oklara anledningar anklagar SD för det ena värre än det andra borde stämma av sin egen blodiga vandel först.

Det finns oräkneliga exempel på när Socialdemokraterna brutalt åsidosatt allt vad medmänsklighet och solidaritet heter.

Under Socialdemokraternas ”glansdagar” fram till 1970 var t.ex "Tattare" tvungna att få sina näsor och pannor mätta hos fattigvården. Hur rasistiskt är inte det?

Lyssna på en mycket bra P3-dokumentär om Jönköpingskravallerna 1948
http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/61563?programid=2519

I Vipeholmsexperimenten utsatte Socialdemokraterna förståndshandikappade för omänsklig och plågsam tortyr. Man tvångsmatade under åren 1945–1955 sängliggande gravt förståndshandikappade med ”Vipeholmskola”. En mycket söt specialgjord kola som provocerade fram karies med enorma plågor som följd. Anhöriga underrättades inte om experimenten. Hur medmänskligt var det?

Lyssna på en mycket bra P3-dokumentär om Vipeholmsexperimentet http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/65245?programid=2519#

Läs gärna om Vipeholmsexperimentet på Wikipedia
http://sv.wikipedia.org/wiki/Vipeholmsexperimenten

I jämförelse med Socialdemokraterna är SD rena söndagsskolan och ett under av medmänsklighet och solidaritet. Att Socialdemokraterna tvångssteriliserade, registrerade politiska motståndare och sympatiserade med Nazismen vet ni säkert redan.

Har man själv blodiga händer är höga hästar en synnerligen opassande sittmöbel..

 
Lassekolja

Lassekolja

23 februari 2015 01:32

"SD är ett tydligt främlingsfientligt missnöjesparti med sina rötter i rasistiska BSS (bevara Sverige svenskt) nazismen och VAM (vitt ariskt motstånd) som har tagit plats i såväl lokala, regionala som nationellt parlament.” säger den skräckslagna socialdemokraten Lena Hallengren.
Snälla Lena, kan inte Du och Dina kompisar för en gångs skull göra ett undantag och presentera ett enda litet politiskt argument mot SD. Nå´t litet måste Du väl kunna komma på om Du tänker efter riktigt noga? Jaså, inte det. Näh, näh, men Du kan trösta Dig med att Du är i "gott" sällskap, ty, ingen annan 7-klöverpolitiker brukar lyckas med det heller utan det slutar alltid, precis som för Dig med frustrerade epitet om SD, som idag och i framtiden helt saknar relevans!!!
Tips till Dig Lena: Studera övriga partiers historik så kommer Du att bli skräckslagen, inte minst av Ditt eget partis historik! Enda Riksdagspartiet som slipper undan är Miljöpartiet men dom för istället en helt galen och samhällsfarlig politik, som på några år helt kmmer att avskaffa Välfärdssverige!
SD 2018 ! ! !


http://www.status.st

 
Ingen bild

matspp

23 februari 2015 02:05

Lena Hallengren är väl bara en i raden som tar sina råd av Pansargeneralen Henrik Arnstad. Man skulle kunna skriva spaltkilometer om SAPs bruna rötter men här kommer några rader.
Notera att SAP till stor del tog efter Nazisterna i sitt 27 punkter långa efterkrigsprogram 1944 sic! Vilket måste vara unikt! I Sverige som enda land efter kriget genomfördes alltså en politik baserad på vad Nazisterna arbetat fram.

Hämtat från: http://robsten.blogspot.se/p/bruna-rotter-hos-socialdemokrater-och.html
Nazismen och socialdemokraterna: På 1930-talet förenades rött och brunt. Den unge socialdemokratiske radikalen Nils Flyg visade med all önskvärd tydlighet att socialism/kommunism och fascism är två sidor av samma mynt. Efter partisprängningen 1917 grundade Flyg Sveriges Socialdemokratiske Vänsterparti. Som kommunistpartiets ordförande under 1920-talet var han Kominterns trognaste vapendragare i Sverige. Vid krigets utbrott hade partiet förvandlats till ett rent nazistiskt parti som senare fick ekonomisk bistånd från Tyskland.

Hämtat från: http://www.contra.nu/aldre50.html
Nysvenska Rörelsen och Socialdemokratin nästintill identiska idémässigt! Bland annat redogör man för hur Socialdemokraterna till stor del tog efter Nazisterna i sitt 27 punkter långa efterkrigsprogram 1944. Ledaren Per Engdahl var inspirerad av Benito Mussolini, fascismen och korporativismen. Den ideologiska grunden med en stark statsapparat, statliga förertag och starka korporationer (fackföreningar) fanns kvar. Stora likheter med socialdemokratin alltså! Både Wigforss och senare Palme hade viss kontakt med Engdahl.

Hämtat från: https://sbojerud.wordpress.com/2014/12/08/lofven-forirrar-sig/#comments
SD VERKLIGA RÖTTER – FRAMSTEGSPARTIET OCH SVERIGEPARTIET:
1964 bildades Medborgerlig Samling (MbS) som ett försök att ena Högerpartiet (nu Moderaterna), Folkpartiet och Centerpartiet. 1965 ersattes MbS av Samling för Framsteg, som 1968 blev Framstegspartiet. Personer från Framstegspartiet och Sverigepartiet bildade 6 februari 1988 Sverigedemokraterna.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

23 februari 2015 03:27

Johan Westerholm skriver på sin blogg:
http://ledarsidorna.se/2015/02/jag-hoppas-jag-har-fel/

"Det finns snart ett antal områden i Sverige som inom kort kan komma att kunna kallas för Helvetets förgård. "

"Och då är de områden jag beskriver inte något av de 55 områden där polisen själva konstaterat att de inte har våldsmonopolet under kontroll."


"Helvetets förgård" smaka på de ni. Och det är i vårt Sverige!

Jag undrar om inte det är bokslutsdags för det mångkulturella experimentet inom en nära framtid. När det medvetet undanträngda, skönmålade och "framtidskompatibla" förorterna visar sig vara misär och ghetton väntar katastrofen.

De som då kommer att få betala är sjuka, skolbarn och äldre SOM VANLIGT!

Jag föreslår att politiker, journalister och alla andra som kallat SD för t.ex fascister banne mig är de som skall betala kalaset.

Mot bakgrund av hur Sverige faller sönder är det straffläge för SD och i omklädningsrummet sjunger man då lämpligast:

Vår bästa tid är nu!!




 
Ingen bild

Demokratur

23 februari 2015 06:33

Måtte sosseriet förpassas dit det hör hemma. På historiens skräphög. Att folk röstar på S måste räknas som en av livets stora gåtor.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

23 februari 2015 07:05

Jag hoppas och tror att alla som skriver här INTE skänker pengar till tiggare !
Bara för att det drar hit många fler om dom ser att det är lönsamt och att det förfular våra städer med uppförande av olagliga läger som av någon konstig anledning inte ses som olagliga !
Tiggandet är fientligt mot vårt ekonomiska system med betalning med pengar för tjänster vi behöver.

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 februari 2015 07:38

Ja, ska man granska Lena Hallengrens Sossar, så är inte det någon rolig historia.
Ett rött "stamträd" där (S) trots allt tillhör den mest humana delen. Däremot finns kommunism av alla de varianter i släkten.
Utfallet mot SD är en tydlig indikation på en oerhörd oro hos partiledningen och LO. Mindre stöd och mindre antal medlemmar, blir mindre pengar till partiet för propaganda. Ett ökande stöd för SD bland främst LO,s medlemmar är att
vänta om "snabbspåren" för invandrare till jobb blir verklighet.
Småorter där antalet invandrare överstiger svenskarna ger också SD stort väljarstöd.
Sossarna slåss nu med ryggen mot väggen...

 
Svensson

Svensson

23 februari 2015 07:38

Dom är rädda nu,när allt mer svenskar blir kritiska mot massinvandringen.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Focke-Wulf

23 februari 2015 08:38

KD har nog större panik än S.

 
Ingen bild

Freda Honduras

23 februari 2015 08:56

Det där med bananbåt var dumt sagt, tycker jag

 
Ingen bild

Trollfar

23 februari 2015 09:32

@Freda Honduras, men så var det sagt av en sosse. Kanske dags för S att kliva av de höga hästarna?

 
Ingen bild

Tony

23 februari 2015 10:24

Ja sen ska vi inte glömma att mindre antal medlemmar
i fackförbundet minskar stödet även från detta håll,
så visst känner sossarna av att så länge SD växer så
utgör dom ett hot mot deras tidigare dominerande roll
i Svensk politik.
Det som förvånar är att dom använder sig av samma
smutsiga metoder som skändligen misslyckats hela tiden?
Men tomma tunnor skramlar ju bäst och mest, Sossarna är
tomma på ideer,, och dom vet att Det SD säger, det är
sådant som många Svenskar tycker. Och att inte lotsas
om sin egen smutsiga bakgrund, och i stället klistra
den på SD tror dom ska gå hem i stugorna.
Att det är illa hos sossarna förstår man när
Statsministern använder fuskaren Henrik Arnstad som
Referens när det gäller att bedöma SD, en pajas som
inte borde tas på allvar av någon!

 
Ingen bild

matspp

23 februari 2015 12:31

@Lassekolja
Lena Hallengren med sina frustrerade epitet om SD, som idag och i framtiden helt saknar relevans! korrekt men de är också faktoider dvs är osanning som behandlas som en sanning. Så nu är det dags att ta tillbaka sanningen som framgår här nedan.
SD VERKLIGA RÖTTER – FRAMSTEGSPARTIET OCH SVERIGEPARTIET:
1964 bildades Medborgerlig Samling (MbS) som ett försök att ena Högerpartiet (nu Moderaterna), Folkpartiet och Centerpartiet. 1965 ersattes MbS av Samling för Framsteg, som 1968 blev Framstegspartiet. Personer från Framstegspartiet och Sverigepartiet bildade 6 februari 1988 Sverigedemokraterna.

@Cosmik Debris
"Det finns snart ett antal områden i Sverige som inom kort kan komma att kunna kallas för Helvetets förgård. " Tror Ronald Reagan
som fastslog redan 1983 att Sovjet var The Evil Empire också konstaterade att Sverige var The Jail Yard of Evil!

 
Ingen bild

Pierre

23 februari 2015 12:56

@Freda Honduras. Jag håller helt med dig att sådan korkade uttryck verkligen visar på riktig rasism och nedvärdering av människor men det är även helt i den socialdemokratiska andan att göra så.

Sossar är till största del obildade korkade arbetare som tror blint på partiledningen , facket och svensk media och då de börjar få insikt i verkligheten är de inte längre socialdemokrater utan då byter de parti.

 
Ingen bild

Niklas R

23 februari 2015 13:01

@Freda Honduras

Helt rätt!
De odlar inte bananer i Rumänien eller Bulgarien.
Så inte nog med att han är korkad han missade uppenbarligen geografi lektionerna också.
Med den bekräftelsen så är sossarna lika korkade som moderaterna som inte ens vet var fjällen ligger.

 
Ingen bild

Lantisen

23 februari 2015 15:23

Niklas R:
Efter moderathövdingens uttalande om att Falun räknas till fjällen, trots att det är nästan 20mil dit så borde väl Falun, som ligger drygt 20mil från Stockholm räknas som en förort till huvudstaden?

Ryktet säger att moderaterna nu kommer föreslå att den blå linjen förlängs från Tensta till Falun så att stockholmarna kan ta tunnelbana till fjällen. ;)

 
Ingen bild

Vi på båten

23 februari 2015 16:26

Då det kommit till vår kännedom att bla en sosse solkat ned bananbåtsbranschens personal vill vi påminna om att alla i besättningen har kollektivavtal regelbundna raster, tre mål mat, och fria bananer varje dag.

Samtliga är pottränade ,samt läskunniga icke en enda analfabet på däck här inte, dom flesta kan även äta en banan på tvären stående på händerna, utom den nyanställda vi kallar en Chicko.

Förmodligen skulle denna fjärtsosse inte ens kunna skala en banan , vilket är upp el ned ?
Dessutom kan man inte ha ofrivilliga kramper i händerna ty då blir händerna fulla med bananmos.

Vårt råd är skaffa dej en hjärna bananskalle

 
Ingen bild

Hulda mk1

23 februari 2015 16:54

Annat ämne. Hörde precis nu några få minuter i slutet av Studio Ett, s första halva i Sveriges Radio. KD,s Sara Skyttedal medverkade. Ämnet gällde de som reser från Sverige för att kriga med IS. Hon kritiserade och jämförde Islamism tillsammans med Nazism och Kommunism...

Återigen ryter hon ifrån mot dessa mörka krafter. Ska lyssna på hela inslaget under kvällen. Kan redan efter att ha hört en liten del, rekommendera detta!

 
Ingen bild

KS

23 februari 2015 17:20

Han kanske borde slå sig ihop med sin DÖ-kollega AKB. Hon verkar ju inte heller så bevandrad i geografin!

 
Ingen bild

KS

23 februari 2015 17:22

Nu gick det för fort! Detta var redan kommenterat på ett bra sätt. (Niklas R)

 
Ingen bild

Lotta

23 februari 2015 17:37

OT/ Ofta hör man naiva politiker påstå att allt blir bra bara islam genomgår samma reformering som kristendomen gjort. Muslimska länder och dess invånare kommer då som genom ett trollslag alla bli sanna demokratier och demokrater. Det som de naiva politikerna inte förstått är att det är lika förbjudet att ändra något i islam som det är att avbilda deras profet. Det kommer alltså aldrig att ske. En del muslimer säger sig hålla med de naiva politikerna men gör de verkligen det? Att ljuga när det gynnar islam är påbjudet i Koranen och ses närmast som en religiös handling.

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

23 februari 2015 17:46

Verkligen sevärt!
Video från Seminarium om nya polisorganistaionen. (45 minuter)
Krister Thelin domare och tidigare statssekreterare i justitiedepartementet
http://www.axess.se/tv/player.aspx?id=4359

 
Ingen bild

Ivar

23 februari 2015 18:01

Har svårt att ta Lena Hallengren på allvar, hon har ett fanatiskt sjukligt begär av att alltid smutskasta SD. Jag är av den absoluta övertygelsen att hon kommit alldeles för långt här i livet i förhållande till sin kompetens, det framgår väl av hennes skriverier. Med sådana "ärthjärnor" är Socialdemokraterna snart ett minne blott inte

 
thojuh

thojuh

23 februari 2015 19:07

Såg att någon hade jämfört Löfven med en neanderthalare, varvid jag replikerade "förolämpa inte neanderthalarna."

http://thojuh.se

 
Ingen bild

LALILA

23 februari 2015 22:42

Hämtade med viss förväntan Smålandsposten i morse i brevlådan för att läsa om uttandet från den socialdemokratiske politikern om tiggarna. Men blev mycket besviken då det inte stod en rad om detta. Annat var det när det moderata toppolitikern uttalade sig om att tiggeriet var organiserat. Då fick han löpa gatlopp i såväl SMP som Radio Kronoberg. Man hade till och med en sk kallad expert på Rumänien, som påstod att de bara var fattiga och behövde tigga för sitt uppehälle. Det har nu gått så långt att småbyarna runt Tingsryd med c:a 1500-2000 invånare har tiggare utanför varje livsmedelbutik.

 
Ingen bild

Maja Dacke

23 februari 2015 23:19

Thojuh!

"Hellre en neandertalare i bingen än en pottsork, sa kärringen, vände ryggen till."

Skvaller från Stockholmssyndromet:

Reinfeldt tog tid på sig efter att ha drabbats av Clinton-sjukan.

Minns det gamla ordspråket 'Tomma tunnor skramlar mest' när ni hör 7-klöverentusiaster vanhedra SD! De pratar för pratandets skull och tänker 'Titta på mig nu, hörni' i Muminstil. När det håller på att ta slut i munnen rasslar det till i knoppen och ut skramlar inprogrammerade floskler. De kan inte låta bli - det är som en mani, en sjukdom.

Ja, det är synd om människorna, suck!

 
Ingen bild

Mats

24 februari 2015 20:11

Moderaterna har smutskastat Sd sedan förlorade dom väljare till Sd pga det. Hur kan sossarna tro att dom kan göra samma sak med annat resultat? Sossarnas självmordspatrull är tydligen aktiverad.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards