thoralf

Direktlänk till inlägg 9 februari 2015

SJUKT, SJUKARE, SVERIGE

Av Thoralf Alfsson - 9 februari 2015 23:01

Den politiska korrektheten håller på att nå nya höjder i ett allt sjukare Sverige, som anstränger sig till det allra yttersta för stoppa alla protester. Anledningen till det allt högre tonläget är att trycket börjar närma sig kokpunkten och snart flyger locket av och då åker den politiska korrektheten all världens väg.

I helgen fick en chef på socialförvaltningen i Karlskrona nog och twittrade bland annat följande.


"det svenska mångkulturella samhällsexperimentet totalt har havererat"

 

”Nästa reform regeringen kommer med skall tamefan riktas mot våra egna barn/ungdomar, inte "nyanlända" "ensamkommande" "återvändare.”

 

Läs artikel i SydÖstran


Jag har full förståelse för hans reaktion! Jag är dock förvånad över att inte fler som jobbar på socialförvaltningar och i synnerhet de som jobbar med ensamkommande barn reagerar som chefen i Karlskrona. Det vore mer naturligt!


Enligt de uppgifter jag har kostar varje ensamkommande barn mellan 60 000 – 90 000 kronor/månad för en kommun. Om den vanlige svenske medborgaren visste hur skattebetalarnas pengar används tror jag de skulle få ett vredesutbrott. Det som är sjukt är att inga politiker inom 7-klövern reagerar på den pågående miljardrullningen.


Nu har chefen ”tvingats” sjukskriva sig och kommer nog sannolikt få sluta eller omplaceras inom de närmaste dagarna. Han tvingas givetvis be om ursäkt för sina kommentarer.



3000 PERSONER DEMONSTRERADE FÖR ISLAMISERING AV SVERIGE!


Motdemonstrationerna mot Pegidademonstrationen är ett annat exempel på ett allt sjukare Sverige. 3 000 personer i Malmö demonstrerar för ”Sharialagar, kvinnoförtryck” och islamisering av det svenska samhället. Att det är så många i Malmö som demonstrerar för islamisering är i och för sig inte konstigt med tanke på Malmös befolkningsstruktur. Det är bara ännu ett bevis på vart Sveriges tredje största stad är på väg.


Granskning Sverige har intervjuat en av initiativtagarna till demonstrationen för islamiseringen av Sverige.


 
 
Ingen bild

Göta

9 februari 2015 23:39

"thojuh" skriver i Thoralfs föregående inlägg: "Varför ger det rubriker i hela Europa, varför en sådan kraft i rörelsen? Utomlands?"
Därför att i andra europeiska länder förekommer inte samma vansinniga, dagliga vänsterindoktrinering som i Sverige från radio, TV och alla dagstidningar. Människorna är alltså inte alls så hjärntvättade där. Vänsterpacket får heller inte lika mycket stöd och möjligheter till sina s.k motdemonstrationer som de får av vår svenska ordningsmakt. Här har ju t.ex vänsterpöbeln sedan åratal tillbaka utan tillstånd kunnat placera sig intill SD:s tillståndsgivna demonstrationer och med sitt vrålande och öronbedövande vuvuzela och visselpipblåsande, sten-, flask- och raketkastanden m. m. helt spolierat SD:s tillståndsgivna torgmöten.

 
Lassekolja

Lassekolja

10 februari 2015 00:33

Javisst är Sverige sjukt! Moder Svea kämpar t.o.m för sitt liv! Just dessa enorma kostnader, som ju Du Thoralf, med enfas brukar lyfta fram i ljuset för oss, som bryr oss om Sverige, måste komma till allmänhetens kännedom! Kan endast ske genom (nu blir jag tjatig igen!) allmänna SD-utskick till samtliga hushåll i hela landet!
Betr. PEGIDA, så här skrev jag häromdagen till "Maggie" Signäs i Malmö:
Bästa Margaret Signäs!

Jag vädjar till Dig att ställa in Din aviserade klockringning på måndag (tror jag att det var) i samband med Pegida-demonstrationen. Jag vägrar tro annat än att Ditt beslut grundar sig på något missförstånd. Pegida bestrider inte "alla människors lika värde" eller nå´t liknande utan handlar om att bevara svenska värderingar vad bl.a jämställdhet beträffar, alltså att vara positiv ex.-vis till kvinnliga präster m.m Jag är fortfarande medlem i Svenska Kyrkan och har för avsikt att så förbli även om anledningar att ompröva mitt medlemskap dyker upp med jämna mellanrum. Förre Ärkebiskopen K.-G.Hammar och nuvarande diton Antje Jackelén har båda provocerat mig men hittills inte tillräckligt för att jag skall lämna <Svenska Kyrkan.
Extra pinsamt och jobbigt för mig är det att just S:t Petri församlng är min födelseförsamling på 40-talet och jag vädjar nu till Dig att än en gång tänka över Ditt beslut. Hjälp oss istället att bevara våra västerländska värderingar, om inte annat så för våra kvinnors skull!

Med vänlig hälsning
(namn + hemort)

Jag fick följande "god dag-yxskaft-svar: "Frågor och övrig information kan fås av kyrkoherde Anders Ekhem."
När jag skrev till honom fick jag en lång ramsa om "människors lika värde" och värdegrunder och dylikt "tjafs" till svar!
Jag blir bara så trött!
SD 2018 ! ! !
Vore mycket intressant att veta exakt vad dessa PK-människor ogillar hos PEGIDA!?!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Observer

10 februari 2015 02:12

Rödstrumpsfeministerna demonstrerar för hedersvåldet.
För mig står det helt klart att dessa måste vara mentalpatienter.
Dessutom står jag fast i min övertygelse att om det fanns hospital som det fanns förr så skulle sådana här dumheter inte behöva vara ett lika sort problem.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

10 februari 2015 06:32

Att Fredrik Reinfeltd har kunnat smita ut bakvägen och slippa stå för förstörelsen av Sverige och utan att någon av vår "proffsiga" journalistkår ställer honom mot väggen för att han har stor skuld till alla invandrarproblem med "no go zons" är mycket förvånande !
Våra journalister bevakar hellre problem i andra länder.
Samtidigt importerar vi hela tiden oroligheter hit.
Normalt funtade människor måste se detta !

 
Ingen bild

Tony

10 februari 2015 07:27

I Sydnytts första sändning i går så var det
ett hundratal som deltog för Pegida, men i
nästa sändning hade antalet sjunkit till ett
femtiotal enligt den alltid politiskt korrekta
TV kanalen, det var ändå samma reporter, men han kan
kanske inte se skillnad mellan femtio och hundra deltagare?

 
Svensson

Svensson

10 februari 2015 08:12

Folket börjar få nog,den politiskt korrekta bubblan spricker när som helst,då kommer dom förtroendevalapolitkikerna i regeringen få det jobbigt.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hacke

10 februari 2015 10:03

Dom börjar bli många nu - alla dessa som hamnar i kylan, gör pudlar och gud vet allt när pk-diktaturens slåttermaskiner skoningslöst far fram i det svenska samhället med rullande huvud på vanliga hederliga människor som resultat - på alla nivåer. Trycket mot förtrycket bör öka i lavinartat i demokraturen Sverige.
När ska exempelvis alla dessa socialarbetare på lägre nivåer som undersökningar nu visar helst av allt vill byta till annat jobb ta bladet ifrån munnen och inte bara hänvisa till överbelastning utan också till vad den beror på. Jag känner själv en av dessa (genom en annan ska sägas) som inte är nådig i sin kritik av vad invällningen ställt till med på hennes arbetsplats. Tyvärr, men kanske också förståeligt, håller hon tyst internt den korta tid hon har kvar fram till pensioneringen.

Granskning Sverige är fenomenal på att klä av etablissemanget in på bara kroppen.
Denna unga hjärntvättade damens reaktion när hon misstänkte att det inte var hennes åsiktskollegor i mainstreammedia som ringt henne är en riktig pärla.

Vi blir bara fler och fler i den Sverigevänliga rörelsen som obönhörligt poppar upp i allt fler sammanhang med ett alltmer desperat etablissemang som resultat. Det senaste provet på det fick vi igår genom Aftonbladet som nu liksom kollegan Expressen tar steget fullt ut till aktiv aktion mot det fria ordet och förföljelse av oliktänkande.
Man frågar sig ängsligt, när ska resten av folket vakna och se vad som verkligen pågår i vårt land?

 
Ingen bild

Micael Foghagen

10 februari 2015 10:13

Mohamed delad etta i Malmö som vanligaste tilltalsnamn på nyfödda pojkar i Malmö 2014...

Källa: SCB

Rest my case...

 
Ingen bild

Varg

10 februari 2015 10:15

http://frontface.se/magazine/2014/11/05/resultat-och-analys-av-18-manaders-undersokning-on-tiggeriet-i-stockholm

Ett utdrag:
"Efter sammanställning av totalt ett trettiotal observationstillfällen (samtlige mellan klockan 10 och 20, vardagar som helgdagar), har följande inkomstbelopp bokförts.
Dagsinkomsten ligger generellt mellan 1100:- och 2500:- för de cityplacerade tiggarna, fallande skala för de som hamnat i regionens periferi. Tiggare på T-banans linjer har ej kunnat observeras, då det inte går att se vad de får direkt i handen.
För att inte överskatta snittbeloppen, har vi lagt oss lågt på den lägre halvan av det uppmätta och kommer här att utgå från beloppet 1400:- per dag. Då de flesta i undersökningen ingående individerna utför sitt förvärv sju dagar i veckan, skulle deras månadsinkomst med dessa parametrar, uppgå till 30 x 1400:_, vilket ger summan 42.000:-
Föra att gardera mot eventuella oregelbundenheter, drar vi av lite mer än 25% och landar på 30.000:- Detta är sålunda ett nettobelopp, då inget avgår till skatt , sociala avgifter eller liknande.
En skattepliktig svensk företagare, behöver en bruttoinkomst på över 75.000:- per månad för att nå samma nettobelopp."

 
Ingen bild

S-E Karlsson

10 februari 2015 10:22

Den fjärde februari kunde man läsa bla i ot.se hur många asylsökande som ett antal kommuner i Kalmar län har,lilla Högsby kommun har 257 st asylsökande ,det tror jag är en siffra som inte stämmer om man betänker att lilla Fågelfors samhälle har 40 familjer med utländskt namn som varken har inkomst av tjänst eller kapital , likadant kanske siffrorna stämmer i övriga kommuner !

 
Ingen bild

Pensionisten

10 februari 2015 10:37

Ca 500 svenskar har gömt pengar i utlandet men den nyheten suddas ut med en skatteskandal inom SD. Tur för dom 500 att SD finns.
Skillnad på folk och fä!
Jag är en öppen person och jag är även öppen med vilket parti jag är medlem i. En del av sk. vänner försvinner men när jag påtalar att jag är grundligt trött på politikerna som huvudlöst tar in folk som dom inte vet vad dom är för några. När en mer "lyckad" självmordsbombare tar med sig ett antal svenskar in i "paradiset" så frågar jag vilka ska stå till svars. Bombaren kommer att komma men när vet vi inte.
Aftonblaskan tror nog att Expressen ökat sina upplagor med sina avslöjanden så nu ska dom hänga på. Vedervärdigt att blottlägga folks liv likt Taxeringskalendern för att avundsjuka och olycksgottande människor ska tillfredsställas.
Förhoppningsvis så kanske en och annan ickerasist hittas men dom kommer väl aldrig att namnges.
Jaha det var en del av mina funderingar som jag printat in på denna bra blogg som sverigehatarna borde läsa.

 
Ingen bild

Ludvig

10 februari 2015 10:38

Den chefen vågade säga sanningen, tyvärr kostar det en hel del i detta land nu för tiden.

 
Ingen bild

Ibbe

10 februari 2015 11:39

Den svenska prioriteringen numera mellan vi och dom, där vi får veta vår plats av godhetsapostlarna är magnifik. En ledande sådan meddelade häromdagen att bostadsbyggandet måste öka dramatiskt eftersom det inte finns bostäder nog åt nyanlända. Sedan behöver ju ungdomar och studenter också bostäder, tillade han. Godheten är numera selektiv i det nya Sverige.

 
Ingen bild

Lärare

10 februari 2015 12:15

Vad som gäller nu, är att vi alla hjälps åt att sprida lite sanning om vad som sker.
Nu har medierna "julafton" har fullt upp med momsen, vad ngn tjänsteman i EU skrivit osv i all oändlighet. Stora rubriker ska det vara. Konstigt att inget skrivs om de åtta somalier som blev svenskar när tidningarna rapporterade om händelsen.

Mellin slängde på luren när hon blev överbevisad, just så arbetar den svenska journalistkåren, vem tror på svenska journalister idag?

Nu ska Aschberg gräva fram vilka som skrivit på Flashback. Kommer nog bli ganska ensidig rapportering i vanlig ordning.
Förmodligen kommer folk hängas ut i medierna med namn och allt. Vilket syfte har dessa "svenskhatande hyener", vill dom att fler ska ta sina liv?

Inte underligt att tidningsförsäljningen minskar, svenskarna har sett igenom deras syfte för länge sen, dvs smutskasta SD så mycket som möjligt, i hopp om att partiet ska minska, men jag är övertygad om att det blir kontraproduktivt för dessa journalister.

SD kommer öka efter allt svenskhat från medierna!!!

 
Ingen bild

Stefan A.

10 februari 2015 13:04

Fulmedia släpper väl nu material som man tänkt sig spara till det inställda extravalet, det är förunderligt vilken tid och kostnader de två mediehusen + SVT/SR anser sig ha råd att lägga på ett enda parti, är tydligen ingen kris i den branschen.

 
Ingen bild

Hulda mk1

10 februari 2015 13:30

Resachguppen granskar. Denna gången hamnar det de hittar hos Aftonbladet.
MEN VEM GRANSKAR Resachgruppen????

Granskning Sveriges intervju som återfinns ovan, är underhållning och njutning.
Men också djupt oroväckande, hur kan en del av landets svenska unga tänka så fel...

 
Ingen bild

Göta

10 februari 2015 13:40

Långt PS till min föregående kommentar:

Demonstrationer, typ Pegida, är alltså ingen framkomlig väg i Sverige. Men ännu så länge finns ett par andra informationsvägar till folket, t.ex INFO-UTSKICK AV FAKTA TILL HUSHÅLLEN, vilket bör nyttjas mer effektivt, innan denna väg också försvinner.

I Thoralfs föregående inlägg skriver "Observer" 21:50 med versaler:
(Citat): "KOMMUNISTERNA HAR, TYVÄRR ATT SÄGA DET, INFILTRERAT OCH TAGIT ÖVER VÅRT LAND! - JA, T.O.M VÅR KYRKA!"

Det stämmer. Inom den "Goda" Hatvänstern V+S+MP+Fi samt Kamikaze-liberalerna i FP finns åtskilliga av dessa starkt vänstervridna, och de existerar inte enbart inom Radio/TV och alla våra dagstidningar utan även på många viktiga poster inom Svenska Kyrkan. De finns också i hela vårt skolsystem, från förskolenivå hela vägen upp till högskole- och universitetsnivå (många vänsterprofessorer som utnämner varandra där), med enorma möjligheter att påverka både vårt uppväxande släkte OCH den svenska forskningen, vilket de också har gjort under några decennier nu, med påföljd att professurer inrättas på löpande band i det ena nya flumämnet efter det andra inom i synnerhet institutionerna för humaniora och samhällsvetenskap.

Även inom vårt rättssystem och många andra viktiga myndigheter kryllar det av gamla 68-vänstern och dess avkommor, som genom utnämningar vandrar runt till varierande ledande poster (t.ex. generaldirektörer) på olika myndigheter. Ett aktuellt exempel bland andra är den nye rikspolischefen Dan Eliasson, tidigare generaldirektör för Försäkringskassan och dessförinnan generaldirektör för Migrationsverket. (Bland annat också känd för att ha spelat in en låt med titeln "Knulla i Bangkok" samt för att i februari förra året twittrat på nätet att han "kräks när han ser Jimmie Åkesson i TV" - från Wikipedia.)
https://sv.wikipedia.org/wiki/Dan_Eliasson

Vi ska heller inte glömma hela den stora KULTURVÄNSTERN, från stå-upp-pajaserna till musiker, sångare, skådespelare, författare osv, som har MYCKET STORA möjligheter att nå ut med sin svenskfientliga propaganda, och som inte minst via Radio/TV dagligen och stundligen medverkar till indoktrineringen av hela det sovande folket.

Läs gärna om 68-vänstern på Wiki.
https://sv.wikipedia.org/wiki/68-v%C3%A4nstern

Eftersom jag sedan några år har passerat pensionsåldern har jag fått god inblick i och personliga erfarenheter av den ursprungliga 68-vänstern. Därför vill jag inflika att denna absolut inte bara har varit av ondo. Den har också gjort en hel del gott inom det socialpolitiska området, men under de senaste decennierna har den tyvärr spårat ur och urartat något vansinnigt.

 
Ingen bild

Tony

10 februari 2015 15:44

Javisst är det fantastiskt,vid val visar Svenska folket tydligt att kommunisterna inte är något att satsa på, men samma folk låter sig nöja med att dessa 5-6 % Rödingar infiltrerat hela media kåren, kulturutbudet,rättsväsendet, Svenska Kyrkan,ja i stort sätt på alla ledande poster i samhället kan man spåra
gamla kommunister. Man förstår varför Stasi arkiven förblev stängda för folkets insyn. Sverige liknar inte bara en diktaturstat, man är det!

 
Ingen bild

Lena

10 februari 2015 15:51

Angående Pegida-demonstrationen så går jag nog på @Götas linje. Det går inte för oss att gå ut på demonstrationer här i Sverige eftersom "antifascisterna" o vänstern har fullt stöd av MSM och andra samhällspelare som ex poliser. Dessutom stöder alla invandrare av muslimsk härkomst detta av naturliga skäl. Det skulle vara ganska farligt att ge sig ut bland dessa ofta mycket galna människor. De har absolut ingen respekt vare sig för demokrati eller mänskliga rättigheter såsom rättigheten att ha en åsikt (je suis Charlie????) eller att fridfullt gå i ett demonstrationståg.
Dessutom så gör man då nog bara dem en tjänst - de får då ju en anledning att ha en motdemonstration, halleluja, deras favorit-sysselsättning! Om man lyssnar på Uppdrag Granskning och intervjuen med den unga tjejen, så tänker i alla fall jag: Är du dum eller är du dum (i huvudet)? Sorgligt att de är så hjärntvättade och de kan ju egentligen inte argumentera. Vilka är deras argument? Du är rasist!!! Sedan är det slut på argumenten.
Våran styrka inom SD och den invandringskritiska rörelsen är våra omfattande argument och även argumentationstekniken. Det är därför "antifascisterna" blir ställda och slänger på luren när de får frågor som inte de har tänkt på. De blir dessutom frustrerade av att bli påkomna utan argument.

Kom ihåg att hela detta spel kommer uppifrån (vem äger msm?) och det är RÄDSLAN som de vill ha implementerad hos folk. De vill att vi ska ägna oss åt hat och frustration för då kan de "där uppe" finta på och vara ifred med sina manipulationer, övriga befolkningen märker inte samhällsförvandlingen till det sämre. (Jmf berättelsen om grodan som Göta berättade häromdan) Det är inte småknarkarna vi vill år det är knarkkungarna som vi ska stoppa. Så fimpa demonstrationerna! Det är inte möjligt i Sverige idag. Tyvärr kanske man ska tillägga.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

10 februari 2015 16:54

Nu gottar si Pk-maffian i den som jag tror orättvisa beskrivningen av gripandet av 2 efterlysta pojkar.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article20295800.ab

 
Ingen bild

Hacke

10 februari 2015 16:56

@Lena

För att fortsätta på ditt förnuftiga resonemang. Såg precis reprisen av Gomorron Sverige (inte att rekommendera f ö).
Här gör SVT som vanligt när man ska prata om den gemensamma motståndaren, man bjuder in två "experter" med de rätta åsikterna och argumenten för att tala just OM (Pegida i detta fall) aldrig MED.
Och så till frågeformulär 1A:
Vad är detta för rörelse? Vilka stöder dom? Vad vill dom etc...?
Pk-svaren kom som på ett pärlband där man friskt blandade begrepp som huliganer(!), nazister, rasister, sd-are o s v.
På avslutningsfrågan varför de inte samlade fler under gårdagen blev svaret: "Det handlar om folk som inte vågar stå för sina åsikter utan sitter och skriver anonymt på sajter bla, bla..."
Inte ett ord om att det kanske inte är så hälsosamt att ta med familjen och exponera sin fullt befogade oro inför framtiden inför tusentals adrenalinstinna AFA-extremister som inget hellre vill än att bokstavligen sticka kniven i sina meningsmotståndare.
Så har det sovande folket än en gång fått sin världsbild serverad på silverfat av alltid lika pålitliga hjärntvättskolossen public service.
Tugga och svälj Svensson.

 
Ingen bild

Sture Nilsson

10 februari 2015 17:54

Orkar inte lyssna på henne. Hon börjar varje mening med ähh

 
Ingen bild

Observer

10 februari 2015 18:01

68-Vänstern & Aftonbladet kör uthängningar förr fullt nu ur den stulna databasen från flashback. Folk förlorar jobben till höger å vänster och tar t.o.m livet av sig p.g.a sådant.
Resultaten blir nya dubbeluppslag i tidningen. D.v.s material till att göra tidningen.

68-VÄNSTERN & AFTONBLADET VILL STÄVJA NÄTHATET.
-MEN SÄG, ÄR DET INTE BÄTTRE ATT DET I SÅ FALL STANNAR PÅ NÄTET -SOM ORD, ISTÄLLET FÖR ATT KANALISERAS I REAL LIFE.
FÖR TÄNK SÅ BRA DET VORE OM IS ISTÄLLET FÖR HAT I REAL LIFE STANNADE PÅ NÄTSIDOR. Aftonbladet vill nu sätta stopp för den möjligheten.

 
Ingen bild

Matts

10 februari 2015 18:58

För er som orkar med en godhetsapostel till....

http://annhelenarudberg2.blogspot.se/2015/02/rasistisk-socialchef-i-karlskrona.html

 
claes

claes

10 februari 2015 19:22

"När sista spärren släpper" kommer allt närmare.

Vill verkligen politikerna att Sverige skall hamna i samma situation som Jugoslavien gjorde 1991. Tyvärr verkar inte 7-klövern ha insett att det är detta som kanske händer och sker i vårt Sverige.
De verkar inte ha ett uns känsla för Sverige och svenskarna och då menar jag alla som känner sig som svenskar hitflyttade eller infödda spelar ingen roll.
Det enda som verkar stå på deras agenda är att få vara i rampljuset och regera i auktoritär form.

http://cgs

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

10 februari 2015 19:25

Vem ska protestera mot den vansinniga invandringspolitiken när inte politiker eller massmedia gör det ?
Att den stora grupp som ser vansinnet motarbetas så intensivt av övriga i samhället visar bara att Sverige är ett allvarligt sjukt land !

 
Ingen bild

LB

10 februari 2015 19:45

Aldrig förr ha så få skadat så många som den Europeiska vänsterrörelsen.

 
Ingen bild

OH

10 februari 2015 19:58

Det är lätt att vara efterklok men jag anser att Malmö var fel plats för denna demonstration.Tidigt på morgonen är det kilometerlånga köer på vägarna in till Malmö, på eftermiddag och kväll är det kilometerlånga köer från Malmö till övriga Skåne, vilka är då dessa som åker så på vägarna, jo det är Svenskarna som arbetar i Malmö men som numera valt att icke bo där.Vilka är det då som bor där??.
Sedan borde Svenska kyrkan byta namn till Hemska Kyrkan.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards