thoralf

Direktlänk till inlägg 3 februari 2015

JAG HAR TRÖTTNAT

Av Thoralf Alfsson - 3 februari 2015 23:31

Lars Bern skriver verkligen skarpt om hur media mörkar identiteten på de personer som begick gruppvåldtäkten på finlandsfärjan i ett blogginlägg. Kanske inget märkvärdigt med det! Men jag tror ändå att det har stor betydelse att en person med Lars Berns bakgrund och erfarenhet skriver i klarspråk på sin blogg. Jag tror hans läsare delvis kommer från helt andra kretsar än de som besöker min blogg. Det betyder att fler får upp ögonen för hyckleriet och vilka falska chefredaktörer som styr svensk media.  


Jag har tröttnat för länge sedan på hyckleriet och de politiskt korrekta som inte vill annat än att rasera hela den svenska samhällsgrunden. Jag har tröttnat på de vänstergrupper som aldrig granskas oavsett hur de agerar. Jag har tröttnat på chefredaktörer som Thomas Mattsson, Jan Helin och Peter Wolodarski. Jag har tröttnat på politiker som inte tar sitt ansvar. Jag har tröttnat på regeringens utsedda ämbetsmän som inte har något eget tänkande utan bara utnyttjar samhället för sin egen vinnings skull. Jag har tröttnat på feminister som bara agerar när det passar deras egen vänstervridna politiska agenda. Jag har tröttnat på allt hyckleri och på alla som inte värnar vårt eget land.


Jag har kommit till en gräns där jag inte kommer acceptera vissa saker längre. Det var därför jag gjorde en polisanmälan mot sajten Slutpixlat. Idag fick jag ett samtal som gjorde mig riktigt glad. Det sätts in mer resurser från annat håll för att komma åt dessa sajter som trakasserar framförallt Sverigedemokrater.


Om sedan alla Sverigevänner tar möjligheten att bemöta dessa sverigefientliga personer på alla platser de framför sina svenskfientliga åsikter kan vi säkert förändra en hel del.


En möjlighet är att bemöta dessa personer med likartade metoder. Tänk om Peter Wolodarski, Jan Helin och Thomas Mattsson skulle få paparazzofotografer och ”journalister” hemma i sin egen trädgård. Jag tror dessa herrar fullständigt skulle gå i taket. Tänk om deras sommarparadis skulle ”hängas” ut i sociala medier med foto och adress. Vilka vänstermänniskor de träffar och umgås med på sin fritid. Vem de äter lunch med!


Skulle vara intressant att se deras reaktion.


 

 
 
Ingen bild

pg

4 februari 2015 00:30

Glöm inte SVT o SR!
När skall dessa vänsterkanaler börja rapportera sakligt?

 
Ingen bild

Lena

4 februari 2015 00:53

"Det var inga monster som dödade Yara" säger hjärntvättade journalisten, Oisin Cantwell, på Aftonblaskan. Den 8-åriga flickan torterades till döds av fastern med en brödkavel, tortyren pågick i timmar. Men Oisin Canwell han VET han att "det var inget monster" som gjorde det. Nej det var en människa som du och jag, Thoralf, - det kunde ha varit du eller jag som gjort det. Det går fan inte att läsa Aftonslaskan ens i en minut innan man rodnar över journalisternas förfall. Tänk att vad som helst går att skriva i en krönika på den tidningen.
Dessutom: inget ifrågasättande över vår rättsstat. Mannen blev dömd till 6 års fängelse - fastän han i timmar bevittnade torterandet av en 8-årig flicka, hans brorsdotter - DET ÄR JÄVLIGT ANMÄRKNINGSVÄRT, och inget annat. Att man kan komma undan så när man är utlänning.

http://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/oisincantwell/article/20260698.ab

 
Lassekolja

Lassekolja

4 februari 2015 01:12

Hej vänner!
Tror någon att nedanst. kommer att publiceras av GP(Göteborgs-Posten)?

Bäste insändarredaktör!
Var vänlig publicera nedanst. "fundring" på Er insändarsida "Fria ord".

KORT FUNDRING
Vad kommer det sig att Filip och Fredrik startar ett bandylag bestående av somalier men om dom skulle få för sig att åka med Finlandsfärjan, kommer dom då plötsligt att bli svenskar?
undrar (namn + hemort)

TACK på förhand!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Wagner

4 februari 2015 01:47

Lars Bern ja. Sen har vi alla andra. Avpixlat och resten av gänget. Flashback, Facebook och liknande. Till och med jag som inte är med på FB får länkar och delningar (eller vad det nu heter) därifrån.

Så dom som missat hur det ligger till är försvinnande få. Dom som enbart läser slaskpressen och dom är inte många, ännu färre tror det som skrivs. Såg att en halvmiljon är ovetande om det här fallet, fler är det inte.

 
Ingen bild

Tompa

4 februari 2015 06:26

Instämmer i varenda ord: jag är så trött på allt sjukt som händer i just Sverige. Man tror det är 1 april varenda dag snart.

Men du så veta Thoralf, att det är sådana som du som gör att jag inte redan gett upp och lämnat landet. Tack för det och ge inte upp ditt arbete.

Det är en ren terapi att läsa dina inlägg och även dina bloggbesökares kommentarer. Skönt att se att det blir fler och fler som reagerar på sjukdomstillståndet hos MSM och politiker, SD undantaget.

Hur f-n kunde det gå så här illa?

 
Svensson

Svensson

4 februari 2015 06:51

Det går inte att driva tidningar,och ha påhittad fakta i nyheterna,för då ljuger man helt öppet för dom som köper tidningarna,och det spelar ingen roll om tidningen stödjer det politiskt korrekta,det är lögner ändå.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 februari 2015 07:26

Ja, man kan verkligen fundera över tillståndet i Sverige. Tystnaden efter gruppvåldtäkten på finlandsfärjan är total. Återigen, jag efterlyser kraftfulla debattartiklar av Sveriges elitfeminister. Inslag i media där skolpolitiker utfrågas om vilka värderingar som lärs ut i våra skolor.
Intervjuer med ansvariga på färjan om ordningen ombord.
Vågar vi föräldrar låta våra nära åka med färjan?

Rikspolischefen, om den kraftiga ökningen av gruppvåldtäkter.
Brottsforskare och genuspedagoger om samma ämne.
Men tystnaden är talande...

De människoliknande djur som brände en 26-årig pilot till döds, de kan kanske vara "svenskar".
När och om de i så fall återvänder till Sverige, står då Mona Sahlin på Arlanda, beredd med krishantering, bostad och jobb?? Frågan är otroligt viktig.

 
Ingen bild

Ymer

4 februari 2015 07:28

Vi skickar fotsoldaterna :-)

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

4 februari 2015 07:36

Alla vi som skriver här har tröttnat på falskheten och censuren i samhället.
Att försvara den helt okontrollerade invandringen är idiotiskt.
Sanningen är den första förloraren när konflikten närmar sig,det är inget nytt !
Att våra regeringar utmanar sitt eget fredliga folk är helt ofattbart

 
Ingen bild

Fiona1177

4 februari 2015 08:40

Först... du får inte skrämmas så att jag fick kaffet i fel strupe! Jag trodde att du tröttnat på att skriva på din blogg varje dag, men så var det ju tack och lov inte. För det andra, varför måste media klart och tydligt skriva att det var svenska män, när det går lika bra att bara skriva män? Tja, män och män....

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 februari 2015 09:08

@Lassekolja. En oerhört bra fundering. Men i det politiskt korrekta mediasverige, tyvärr totalt otryckbart...

 
Ingen bild

Hacke

4 februari 2015 09:59

Du får inte skrämma oss så med rubriksättningen Thoralf ;) Men nog är vi många nu som tröttnat. Över en miljon svenskar närmare bestämt. Och fler blir vi för varje dag. När det t o m börjar grymtas i leden i landets mest onödiga och skenheliga parti - fp - är det högt vatten. Hörde att fyra representanter, med partistyrelseledamoten Staffan Werme i spetsen, skrivit ett inlägg på DN Debatt om att kommunerna måste ges rätt att själva sätta tak för sitt mottagande. De menar att partiets senaste utspel är bra men inte tillräckligt på långa vägar med tanke på vad som väntar framöver.
I statsradion såg man omedelbart till att dessa fick mothugg av en partikollega, kommunalrådet Muhammad Hassan(!)i Uppsala, som inte trodde sina öron när han fick höra om detta försiktiga uppvaknande hos sina partkamrater. Eller är det kanske f d partikamrater nu när man har yttrat det mest förbjudna.
Man nämnde bland annat de cirka 500 000 nya "flyktingar" som väntas de närmaste fyra åren plus ytterligare flera hundra tusen i anhöriginvandring.
Detta förstår ju var och en kommer att innebära att vi snabbt närmar oss en kollaps av de sista resterna av det forna svenska välfärdssamhället. Om inget radikalt händer inom 7-klöverpartiet på området de närmaste åren är det högst troligt att sd är största parti redan 2018. För verkningarna av detta lär inte ens den fria världens sjukaste media på välkänt manér kunna dölja eller förvränga till oigenkännlighet.

 
Ingen bild

Sven Dacke

4 februari 2015 11:22

Fakta. Så gick det för Somalia i bandy-VM
Somalia–Tyskland 1-22
Somalia–Ukraina 0-13
Somalia–Japan 0-12
Somalia–Mongoliet 1-12
Somalia–Ukraina 1-13

 
Pettersson

Pettersson

4 februari 2015 11:42

Idag ljuger Thomas Mattson på Ex pressen sig blå om nationalitet.

http://petterssonsblogg.se/2015/02/04/thomas-mattson-ljuger-sig-bla-om-nationalitet/

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Lärare

4 februari 2015 11:57

Nu är det tyst i Media ang gruppvåldtäkten.
Har sanningen nått fram, varför inte publicera den?

Hoppas att all Svenskvänlig Media rapporterar vilka förövarna är och varifrån dom kom! (Ursprungsland).

Finns det några öht som tror på Slaskmedia längre?
Aftonbladet och Expressen leder ligan tätt följd av Dagens Nyheter.

Kunde inte Avpixlat, Samtiden och ev andra sanningssägande medier, komma ut med en pappersupplaga några gånger per år? Ett samarbete så inte alla kommer samtidigt.
Då kunde vi sticka den under näsan på folket som inte läser här på nätet. Blir kanske svårt få in den i någons sortiment, men om det blir en gratistidning kunde ju Biblioteken ta den.
Sen kan ju vi dela ut den i brevlådorna också.
Blir säkert kostsamt men kanske ändå värt priset.

Hoppas att SD nu har ca 20%!

 
Ingen bild

Lärare

4 februari 2015 12:34

Återkommer till mitt förra inlägg.

För att det ska bli så effektivt som möjligt, borde ett samarbete startas vad gäller tider, utdelning. Vad gäller kostnaden skulle ett gemensamt konto skapas så att vi alla kan sätta in en summa för att lindra kostnaden. Det gör vi så gärna!

Tror det skulle bli ett bra och effektivt sätt att nå ut till HELA SVENSKA FOLKET!
En dos med sanning kan ju aldrig skada med jämna mellanrum!
Om inte annat som omväxling till den förljugna skvallerpressen som nu råder.
Tänk på alla som inte läser på nätet! Det är betydligt lättare om dom får en tidning i handen med braskande nyheter, som dom aldrig tidigare hade trott skett i landet.

Det ljusnar nu, bara fortsätta...
Vi blir fler och fler för var dag!
Heja SD!

 
Ingen bild

Pensionisten

4 februari 2015 12:44

Efter att läst "Jag har tröttnat" så har jag äntligen fått ner pulsen till det normala så jag kan skriva att det var härligt att läsa resten! Morgonens njutbara blogg är det vi gamle behöver. Ibland känner jag att åldern är över mej men samtidigt är jag lite egoist och tänker att jag slipper se Sveriges undergång om jag varit ännu äldre. Tryckfriheten utnyttjas idag mest för att hata och skicka ut osanningar som 87% av väljarna sväljer med hull och hår. Det så kallade Eskilstuna-attentatet är lagt i papperskorgen men vissa journalister är där och tar fram det för att fylla en spalt. Järnrören som antagligen var av aluminium borde snart har rostat upp eller oxiderat till stoft är fortfarande ett stoft för dåliga kommentarer. Snart kommer väl någon "forskare" fram till att "Romarrikets fall" var en följd av att SD protesterar emot att politiker i detta land tillåter vilka som helst att komma hit. Ynkryggarna i Alliansen vågar nu, när Muslimen Fredrik lämnat sitt sjunkande skepp, att börja yttra sig om volymer och att det kostar mera än det smakar. Smaken är bitter!
Heja på med din härliga blogg, Thoralf!

 
Ingen bild

Hans B

4 februari 2015 12:46

Det är kul att sitta på läktaren och se hur media fullkomligt exploderar av synpunkter om volymen från alla pyttepartier. Tydligen hade vallacken alla i ett strypgrepp.
Vad skall de stackars PK.ister i resp. parti göra nu ?

 
Ingen bild

Göta

4 februari 2015 12:51

Hacke skriver 09:59: "För verkningarna av detta lär inte ens den fria världens sjukaste media på välkänt manér kunna dölja eller förvränga till oigenkännlighet."

Jo, Hacke, det tror jag faktiskt att världens sjukaste media kan. Efter deras intensiva, dagliga och eskalerande hjärntvättande under decennier, så är mer än 80 procent av Sveriges befolkning så indoktrineringsskadade nu, att medierna kan lyckas även med detta.

När det gäller det aktuella hjärntvättarexemplet med våldtäktsmännen på Finlandsbåten är min uppfattning att då samtliga av våra absolut största medier (inklusive radio och TV) i stora rubriker upprepade gånger "skriker ut" att det är SVENSKA MÄN som har begått våldtäkten på Finlandsbåten, så fastnar det i huvudet på en mycket stor majoritet att det ÄR svenskar. I Sverige är vi dessutom totalt hjärntvättade med att om man har ett svenskt medborgarskap, så är man svensk och ingenting annat. Många har till och med fått uppfattningen att det räcker med ett uppehållstillstånd här, för att man ska anses vara svensk.

Detta trots att i stort sett alla första och andra generationens invandrare som kommer från utomeuropeiska länder själva föredrar att kalla sig för (och känner sig som) kurder, palestinier, somalier, syrier osv.., och att det absolut inte är Sverige, utan deras respektive hemländer som de kallar för SITT land, trots sitt svenska medborgarskap .

Expressen och Aftonblaskan i all ära, men på senaste tiden leder Dagens Nyheter (Sveriges största dagstidning) när det gäller nedvärdering av pursvenskar i allmänhet och leverans av lögner och förtal om SD i synnerhet. I det aktuella våldtäktsexemplet lyckades t.ex DN att få in ordet SVENSK inte mindre än TRE gånger på de första sex nyhetsraderna: I rubriken, i den fetstilta ingressen och i första textraden. (Se bilden i Thoralfs söndagsinlägg "Det mesta är upp och ned i Sverige".)

 
Ingen bild

World Traveller

4 februari 2015 13:04

Thoralf, mitt råd till alla är att sluta ta emot skit. Visa att ni inte tolererar medias och vänsterns hat och fascistmetoder. Jag är en av oss 400 som kartlades av Expressen, Bisnode och Researchgruppen och jag gick inte med på Bisnode's skamliga ersättning på 2000 kronor. Det verkar nu som om de kommer att ge ett större belopp till oss som inte tog emot den struntsumman. Vi får i alla fall en lite större struntsumma. Inte i närheten av vad en kränkt islamist får men ändå. Det har också skett en del andra underliga saker hemma med inbrott och spikar i däcken. Jag polisanmäler allt och skriver även till gruppen som bedriver denna häxjakt så att de vet att jag inte stillatigande accepterar deras metoder. Det som hänt bilen kan ju vara tillfälligheter, liksom inbrottet som jag tror begicks av vanliga kriminella men jag utesluter inte inblandning av Mattssons och Researchgruppens våldsverkare från AFA.
För övrigt Thoralf så har jag nu bytt arbetsplats.

Kör hårt med dom!

Thoralf Alfsson

4 februari 2015 13:45

Har saknat dina kommentarer en tid. Intressant att Bisnode tänker betala en ersättning.

Hoppas att det är ett jobb som du är nöjd med efter allt strul.

 
Ingen bild

Islossning på gång

4 februari 2015 13:34

Idag tillträder Markus Jonsson som SD-ägda Samtidens politiske redaktör.
Han har tidigare varit ledarskribent på Corren och Barometern.

Uppdaterad: Till Expressen säger Markus Jonsson att han nu står närmare Sverigedemokraterna än något annat parti.
http://www.medievarlden.se/nyheter/2015/02/gar-fran-corrent-och-barometern-till-samtiden

 
Ingen bild

Pierre

4 februari 2015 15:19

Victor Stenquist <victor.stenquist@aftonbladet.se>

Det
är inte svenskar det vet både du och jag, när man kan via Facebook se de
åtalade på bild så undrar man vad fan ni sysslar med! Vasabladet gick ut
samma dag som detta skedde med att de häktade var bosatta i Sverige och svensk
blir man inte bara för man kommer innanför gränserna i detta land.

Ni
är banne mig en skam för världens journalistkår och skulle om möjligt platsa i
Nordkorea eller i forna Nazityskland där man styr och styrde vad folket skulle
veta och tycka, jag vet att ni inom det snaraste kommer få leta nya
arbetsuppgifter och den dagen svenska journalister hamnar i Fas 3 är dagen
detta land kommer på fötter igen.

Och det sedvanliga svaret från en rödvinskommunistisk journalist är :

"Jag orkar inte med er rasister mer."

 
Ingen bild

Pierre

4 februari 2015 16:12

http://viralt.aftonbladet.se/hakan-har-byggt-jattelik-rattfalla-att-fanga-sverigedemokrater/

Man frågar sig hur det fungerar i en sådan människas huvud , hantverket var det inget fel på så han kanske skulle syssla med sådant istället för politik .

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 februari 2015 16:36

@Pettersson. Ja, nu är nog den gode Mattssons tunga kolsvart. Varför skrev hans och alla andra tidningar SVENSKAR så oerhört tydligt och omedelbart?
Var inte "om sanningen ska fram", en slogan som Expressen hade en gång i tiden?
Men det var då...

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 februari 2015 16:41

@Pettersson. Det första som står i de pressetiska reglerna är: Ge korrekta nyheter. Det står INTE, ge politiskt korrekta nyheter...

 
Ingen bild

Demokratur

4 februari 2015 17:12

Heja Thoralf. Hoppas att du är åter i riksdagen 2018.

 
Ingen bild

OH

4 februari 2015 17:21

Det sägs att dessa somaliska våldtäktsmän och islamister tillhör en gren som i Sverige kallar sig Salinister.Kan någon ex.vis Aftonbladet eller och Expressen bekräfta detta.

 
Ingen bild

Hjärtat.

4 februari 2015 17:46

Jag har också tröttnat.Nu läggs Spenshults reumatikersjukhus i (Halland) ned.700 flyktingar på väg dit.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

4 februari 2015 18:37

Nu är det kaos i Värmland !
Swedish Rally drar in till tävling i norra delarna.
Många sängar behövs för alla.
Tror ni att det är problem ?
Bert har hunnit före.
Antagligen kommer vi att mista rallyt till Norge 2016.
Jag åt på hotel Värmlandsporten idag,en tiggare satt vid dörren,resturangen var full med invandrare.
Sista gången jag åt där
Det är inget hotell längre,bara att glömma att sova där för skidåkare

 
Lassekolja

Lassekolja

4 februari 2015 18:39

@OH kl.17:21, jo, det stämmer! Alla importerade vildar som ropar "Allah akbar" när dom begår sina olika våldsbrott kallas Sahlinister eftersom Musse-Mona alltid tar dom i försvar oavsett. Därför är hon Regeringens samordnare av all importerad våldsbrottslighet!
(F´låt Thoralf och OH men jag kunde inte låta bli!)

http://www.status.st

 
Ingen bild

Demokratur

4 februari 2015 21:03

Mina framtida semestrar och resor kommer att förläggas utanför detta land. Här finns numera enbart olust och vantrivsel att uppleva.

 
Ingen bild

Göta

4 februari 2015 22:48


"Jan Björklund och partiledningen bör ställa sin plats till förfogande!"
Med denna rubrik i sitt pressmeddelande attackerar Liberala Studenter partiledningen för Folkpartiet-liberalerna ordentligt idag.

Det har blåst upp internt kring Jan Björklund efter att han redan nu har dragit fram gamla välkända FP-valfläskfraser. Kommer han att ha blåst omkull lagom till FP:s landsdagar i november? Eller kanske redan innan? Det är ju ganska långt till november, och varken Birgitta-"Avskaffa-Sverige"-Ohlsson, Cecilia Wikström eller övriga FP-ledarintressenter vill nog vänta så länge på kampen om platsen i solen och på att återställa FP:s politik till den gamla härliga Bengt Westerbergs-tiden samt återinföra den tidigare så framgångsrika Erik Ullenhag igen på integrationsministerposten.

"Vi måste kunna ha en öppen migrationspolitik samtidigt som vi har en fungerande integrationspolitik", förklarade ordförande för Liberala studenter, Hanna Håkansson, idag.

-TULIPANAROS! tänker jag då med en trött suck.
("Tulipanaros" är ett svenskt idiomatiskt uttryck som beskriver en åtråvärd, men omöjlig kombination. En tulipanaros är nämligen en teoretisk hybrid mellan en ros och en tulpan, vilket är helt OMÖJLIGT att åstadkomma i praktiken på grund av växternas olika arvsmassa.)

http://www.friatider.se/liberalernas-krav-bj-rklund-m-ste-avg

 
Ingen bild

xmaverickx

5 februari 2015 00:24

http://www.svt.se/nyhetsklipp/regionalt/smalandsnytt/article2647309.svt
Jag vågar slå vad om att ifall det var dessa gossar som hade gruppvåldtagit kvinnan på finlandsfärjan/flytande Sodom och Gomorra då hade de blivit svenskar i SVT/TV4/TV3 och alla andra landsförrädarmedia med en gång.

 
Ingen bild

Lisen Persson

6 februari 2015 10:37

Hulda, du skriver människoliknande djur! Jag förstår att du menar det negativt men det är en kraftig nedvärdering av djur! Ett djur kan inte planera grymhet, de har inte den empatiska förmågan/oförmågan som vi människor har. Ett djur kan inte känna ånger, medkänsla och andra mänskliga egenskaper. De reagerar utifrån, nedärvda egenskaper, drifter och inlärt beteende. Så snälla nedgraderas inte underbara djur till denna låga nivå som dessa barbarer befinner sej på.m

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards