thoralf

Direktlänk till inlägg 2 februari 2015

"JAG FÖRSTÅR INTE RIKTIGT"

Av Thoralf Alfsson - 2 februari 2015 23:29

Gruppvåldtäkten på finlandsfärjan visar med all tydlighet det svenska hyckleriet. Medias hyckleri med att etnicitet inte är relevant vid brott men ändå var det svenskar, svenskar och ännu fler svenskar som begått gruppvåldtäkten. När sanningen avslöjas om gärningsmännen sjunker nyhetsvärdet som en sten på webbsidorna.


Sedan kan man ju självklart också ställa sig frågan var Mona Sahlin, Gudrun Schyman, Veronica Palm och alla andra slöjhycklare tagit vägen. Inga manifestationer mot gruppvåldtäkter på svenska kvinnor. Varför tycker jag så illa om dessa kvinnliga antisvenskar!


Eskilstunabranden har uppenbarligen fallit i glömska för etablissemanget. De gjorde sin insats och visade sin politiska korrekthet och därmed också sin simpla okunskap. Eller handlar det om en fullt medveten agenda.  Hur kan man hata sin egen kultur, historia, ursprungsbefolkning och hembygd att man inte bara vill förändra utan även förstöra grunden för vårt land.


Jag känner inget medlidande med Lars Lindström på Expressen. Inte blir man särskilt förnuftig av att läsa all den litteratur som Lars Lindström radar upp i sin krönika. Det är Lars Lindström ett levande bevis på.


 
 
Lassekolja

Lassekolja

3 februari 2015 00:05

PK-media hävdar alltid att brottslingars "nationalitet är irrelevant". Jag hävdar raka motsatsen! Varför då? Jo, av den enkla anledningen att om vår representativa demokrati skall fungera optimalt måste vi väljare vara så välinformerade som det bara går, detta för att vi på valdagen skall kunna avlägga vår röst på det parti, som ser ut att mot bakgrund av vad vi vet om situationen i landet, förmodligen har bäst utsikter att förvalta vårt land på bästa sätt! Hur skall vi kunna detta om vi hela tiden får fel information av hela mediaetablissemanget? Det media sysslar med från morgon till kväll under 365 dagar om året är inget mindre än manipulation, ja t.o.m sabotage av vår demokrati! Just detta är anledningen till att SD-Riks, SD själva måste informera svenska folket genom allmänna utskick (förslag:2ggr per år!) till samtliga hushåll i hela landet!

STORT TACK till GRANSKNING SVERIGE, som sätter hela PK-etablissemanget i gungning! Så gott som varje samtal GS företar sig avslutas med antingen en pålagd(-slängd) lur eller så har den uppringde inte tid p.g.a ett påhittat möte! Bra jobbat GS!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

3 februari 2015 00:13

Ja, Lars Lindström spelar intellektuell inför hans nåd Mattsson. Tragikomiskt när alla hans krönikor och resonemang visar på motsatsen.

Jag kom att tänka på den här scenen med "stupid Otto" när jag läste hans krönika.
https://www.youtube.com/watch?v=E5IQnQhzMSI

 
Ingen bild

MP-topparnas nota gick till skattebetalarna

3 februari 2015 01:15

I slutet på 2014 hade Miljöminister och vice statsminister Åsa Romson ett arbetsmöte med tre personer från miljödepartementet.

Mötet gällde planering av det strategiska miljöarbetet.

Med på mötet var statssekreterare Göran Enander, samordnande statssekreterare Yvonne Ruwaida och miljödepartementets stabschef Emilia Hagberg.

Under mötet valde Romson och hennes departementskollegor att beställa en trerätters middag från restaurang Sabis för 650 kronor vardera.

Till detta valde man att dricka en flaska vin för 350 kronor. Totalt landade notan för arbetsmötet på 2 950 kronor.

Måltiden åt sällskapet i gästmatsalen i Rosenbad.

Men ingen av personerna ville stå för notan – den skickades direkt vidare till regeringskansliets förvaltningsavdelning.
http://www.expressen.se/nyheter/politik/mp-topparnas-nota-gick-till-skattebetalarna-1/

 
Ingen bild

Jan Gustafsson

3 februari 2015 01:35

Thoralf och övriga Sverigedemokrater.
Får jag föreslå att ni instiftar en ny lag där Undergrävande av rikets samanhållning bestraffas på lämpligt sätt.
Därut under platsar många av dem du nämner Thoralf.
Det skulle innebära slutet för dessa destruktiva krafter som nu söndrar vårt land, vänder upp och ned på begrepp, kyrka och omöjliggör för vårt land att utvecklas i positiv riktning.

 
Ingen bild

Jerker

3 februari 2015 02:14

Tänk vilka fackeltåg & manifestationer det blivit om det varit 8st lintottar från Täby som våldtagit kvinnan på båten.
Feministernas representanter hade då stått på torgen och spytt sin galla över dem.

Är dem inte härliga, Kommunisterna.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

3 februari 2015 03:10

Mitt minne är fullt fungerande och jag är tillräckligt gammal för att veta att gruppvåldtäkter är ett nytt fenomen. Jag VET att på 70-talet var gruppvåldtäkter ett okänt begrepp för mig och de kompisar jag frågat om det.

Om mitt minne och erfarenhet säger mig att före ca: år 1985 fanns det nästan inga mördarsniglar i Sverige kommer ingen att påstå att jag ljuger eller ”minns fel”.

Om mitt minne och erfarenhet säger mig att före ca: år 2000 var det mycket ovanligt med grova gruppvåldtäkter i Sverige kommer jag att kallas för rasist, mytspridare och fascist.

Hur är det ens möjligt?

Det är Svenska journalisters förbannade plikt att granska detta och informera sina läsare om vilka förövarna är och omfattningen. Det är också Svenska politikers förbannade skyldighet att se till att denna vidriga invandrarrelaterade plåga stoppas genast.

Politiker och journalister skall också till 100% stå på offrets sida. Och inte som nu då det daltas så till den grad med våldtäktsmännen att man fullständigt kokar av ilska.

Vi har för länge sedan passerat gränsen. Nu är det hårda straff och utvisning som gäller för samtliga som begår dessa gruvliga brott.

 
Svensson

Svensson

3 februari 2015 06:45

Dom tycks hata sitt egna land och folk,på riktigt,dessa journalister som försöker framställa sig som goda.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

3 februari 2015 06:59

Så länge som din blogg tillåts vara aktiv i detta nya DDR,har vi ett andningshål mot mediers förtryck av sin egen befolkning.
Jag har "Tyckt till" på SVT tittarservice,men det är bara möjligt att få igenom sitt inlägg om man skriver att SVT är fantastiskt.
Det kommer att hända att mediernas journalister blir våldtagna.Först då kanske sanningen prioriteras.
Somalierna som våldtog på färjan kommer troligen att erbjudas arbete på dagis av "Mona Muslim".
Önnevall borde rapportera om överfallet på färjan i sitt Fosterland.
Svenska folket kommar att "resa svärd" om förtrycket fortsätter.

 
Ingen bild

OH

3 februari 2015 07:59

Hur skall de företag klara sig som nu kanske måste vara utan dessa högintelligenta Somalier en tid.

 
Ingen bild

Ibbe

3 februari 2015 08:39

Ridån gick ner blixtsnabbt i åsiktskorridormedierna när bakgrunden på färjevåldtäktsmännen avslöjades av oberoende media. Det verkar som om man tävlar i de politiskt korrekta leden om vem/vilka som tappar snabbast i det lilla förtroende som eventuellt finns kvar.

 
Ingen bild

Hacke

3 februari 2015 08:49

Det är lika bra att inse. Vi har ingen media eller journalister i vanlig västdemokratisk bemärkelse. Det handlar med några ytterst få undantag uteslutande om politiska funktionärer av välkänt totalitärt snitt. Det räcker med exempelvis en enda dags lyssnande av "oberoende" public service-radion för att konstatera detta faktum. Att det i övrig media dräller av rena pajaser som Lindström börjar ju t o m det sovande folket inse långt om länge. Utan medias partiska urval, lögner, mörkläggningar, kampanj- och agenda"journalistik" hade det inte varit möjligt för deras vänner inom den politiska eliten att manipulera svenska folket som varit fallet under snart ett halvsekel och därmed förvandla en tidigare välfärdsstat till ett varningsexempel för omvärlden på snart sagt alla områden. Undantaget då feminist- och mångkulturextremismen.
Om begreppet journalister i vårt land överhuvudtaget ska användas i fri alternativ media bör det därför alltid sättas inom citationstecken.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

3 februari 2015 09:16

Ja, det är skrämmande hur det först var "svenskar", "svenskar" och åter "svenskar" som utfört den vidriga gruppvåldtäkten. När det sen inte gick att ljuga längre så var de "hemmahörande i Sverige" och sen försvann alla reportage unisont från alla svenska gammelmediers hemsida när den sanning de inte ville höra stod klar.

Jag läste också Lindströms bisarra krönika igår och såg honom även i TV tidigare där han var inbjuden som "expert" i något sammanhang. Han var lika pinsam i verkligheten som det är pinsamt att läsa hans krönikor.

Företaget Uno Telefoni har fått det hett öronen sedan de diskriminerat Sverigedemokraterna och sagt upp påbörjat samarbete trots att bolaget har både Centerpartiet och Folkpartiet som kunder. Det känns nästan lite som om det kan gå på samma sätt som skoföretaget Brandos som inte ville ha kunder som röstat på Sverigedemokraterna 2010.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Tony

3 februari 2015 09:22

Att Lars Lindström bara vill visa sitt journalistiska
tryne i tidningen, visar bara på att journalister
saknar förmåga att skämmas för sina insatser.
När han blev uppringd av Granskning Sverige, och var
så otroligt svarslös på frågorna som ställdes torde
för vilken person som helst vara oerhört genant, men
tydligen inte för Lars Lindström.

Ytterligare ett bevis på hur usel Journalistiken är
Sverige fick vi nu på Morgonen när Nyheterna rapar upp
att nu är Sossarna lika bra som Moderaterna i
försvarsfrågorna?? Ursäkta, lika usel skulle jag vilja
säga, för dom har ju varit lika duktiga på att
montera ner ett bra försvar till att bli rena skämtet.
Dom enda som varit konsekventa i försvarsfrågorna
under åtminstone två mandatperioder är SD, och för
det har dom blivit hånade och förlöjligade av dessa
Experter som envist hävdat att vi inte behöver ha ett
starkt försvar! Men snacka går ju, och det är ju dessa
båda partier bra på, mycket prat och lite innehåll!

 
Stefan K

Stefan K

3 februari 2015 09:36

Varje sunt tänkande människa tar starkt avstånd från såväl våldtäkter som våld mot kvinnor.

Varje man som anser sig ha rätten att kränka en kvinna på det här sättet är ett kräk som ska bespottas, hånas och straffas.

Män som våldtar står längst ned på stegen, strax ovanför pedofiler och ska inte bemötas med andra ord än ynkedomar och skitstövlar.

Men som somalierna i det aktuella fallet förtjänar ingen sympati eller försonande ord.

Dessa kräk ska utvisas till sitt hemland med ett förbud att komma till Sverige under resten av sina liv. Har de lyckats lura till sig ett medborgarskap ska detta tas ifrån dem med omedelbar verkan. I den bästa av världar ska också deras anhöriga följa med på resan hem.

Dessa ynkliga kräk borde uppröra varje kvinna i detta land och inte minst den nuvarande regeringen som stolt utmålar sig som en "feministisk regering".
Dock är det så tyst så tyst, när det visar sig att förövarna är av annat etniskt ursprung och offret en svensk kvinna som förmodligen "får skylla sig själv".

Varför är ni feminister så tysta? Var är manifestationerna? Var är uppropen på Facebook? Var är alla fördömande ord?

En sak kan vi enas om. Hade förövarna varit vita svenskar hade både media, regeringen och feministrörelsen agerat starkt.
Hade sedan offret varit av en annan etnicitet, hade såväl media, regering och feministrörelsen gått bananas.

Det finns bara ett ord att beskriva detta på. HYCKLERI!

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Irene

3 februari 2015 09:41

Det räcker inte längre med att på sin kammare förbanna journalisternas dolda agendor och skriva av sig vreden. Jag önskar att någon börjar demonstrera utanför de stora tidningshusen så lögnhalsarna mer tydligt nås av vår vrede. Vi vill ha fakta i våra tidningar, det får vara nog med dreglande hat mot allt som inte passar den politiska korrektheten. Afrosvenskar är inte svenskar, de är afrikaner med svenskt medborgarskap och de kommer aldrig att bli svenskar. Jag klarar inte att organisera en demonstration men kanske någon yngre än jag kan göra det för måttet är rågat!

 
Ingen bild

Ludvig

3 februari 2015 10:19

Jaså det var somalier som förnedrade en svensk kvinna. Precis som folk gissade. Då blir det tyst om detta.

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 februari 2015 10:22

@Lassekolja. Håller med dig. När man väljer ett av alla partier måste man vara välinformerad så att man väljer rätt.
Jämför med varudeklarationen i vår mat.
Utskick till hushållen, bra ide. Korta korrekta fakta om tex. Moskebranden i Eskilstuna och gruppvåldtäkten på Finlandsfärjan vore önskvärt. Där missköter media sitt uppdrag kraftigt!

Granskning Sverige. Varje journalist och makthavare är säkert på sin vakt nu...

 
Ingen bild

Lena

3 februari 2015 11:11

Journalisten på Uppdrag Granskning, Johan, är genialisk, jag skrattade läppen av mig när det blev tyst i luren långa stunder. Men jag är ändå inte helt säker att polletten gick ner hos Expressenjournalisten Lars Lindström. Är den mannen riktigt som han ska å huvudets vägar?
Det verkar svårt även för Lars Lindström, trots att han skrivit artiklar om empati, och att SD-röstare borde läsa mer skönlitteratur så att de kan öva upp empatin. trots det så kan han inte tänka tvärtom, dvs att just HAN, Lars Lindberg, har svårt att föreställa sig att han och vi andra pursvenskar är ett folk - precis som andra folk är folk, dvs samer, judar, kurder, finländare etc.

En liten ljusglimt (tror och hoppas jag i alla fall) har visat sig i Aktuellt igår. Björklund (FP) debatterar mot representant för KD om vårdnadsbidraget på 3000 kr som ca 7000 kvinnor använder sig av (90% invandrarkvinnor). Nu vill FP ta bort det och argumenten är att dessa kvinnor går hemma i många år med sina barn och lär sig inte svenska, inte heller deras barn lär sig svenska. (iofs ett bra argument).
Lite senare ett inslag om att göra lagen om skolavslutningar lite tydligare - det kommer att bli helt lagligt, om rektor på skolan så vill, fira en skolavslutning i kyrkan, och ex sjunga "den blomtertid nu kommer". Också denna gång debatterar en folkpartist, med Humanisternas ordförande, som förstårs vill ha bort allt som har med kyrkor att göra, han är helt emot och tycker att svenska skolor inte ska ha några som helst religiösa inslag. Argumentet från folkpartisten är att man inte ska ta det så allvarligt med det religiösa, det är mest FÖR VÅRT KULTURELLA, TRADITIONELLA ARV, som lagen ändras och blir tydligare! Är det dom små, små stegen till ett erkännande av SD,s politik? Eller handlar det endast om att få fler röster, dvs få tillbaka de röster de hitintills förlorat i Alliansen och med "stjärnor" som Birgitta "avskaffa Sverige" Ohlsson, Cecilia Vikström o andra? Gissa om det kommer att bli drag under galoschen fram till hösten när FP har sitt årsmöte och ska välja partiledare.

 
Ingen bild

Lena

3 februari 2015 11:27

Muslimsk hjärntvätt i all sin prakt. Se 29-årige Michael från Göteborg tala om "vad har du att offra till Allah?" "vilken nivå kommer du att stå på när du är död och ska möta Allah?"
Käre värld, dessa jihadkrigare längtar efter döden!
Den andra frågan i mitt sinne, är det tillåtet också för en pursvensk att åka ner till något land och mörda folk och sedan komma tillbaka till Sverige och bli erbjuden förtur till jobb o bostad? Vad sägen våran eminente "samordnare" muslimkramaren Mona om saken?

http://avpixlat.info/2015/02/03/muslimsk-hjarntvatt-i-all-sin-prakt/

 
Ingen bild

Christer

3 februari 2015 11:50

Angående gruppvåldtäkten på Amorella!
Vi är många som heller inte förstår Thoralf. Hur man kan ha en sån syn på sitt fosterland, och våra kvinnors väl och ve, att man kan uppträda på detta sätt. Tänk om det var 8 lintottar från Täby (som nån skrev) som gjort detta mot en somalisk kvinna på en Finlandsbåt. Hur hade de genusfixerade tomtarna i journalistkåren reagerat då? Att dom inte begriper bättre?

Alla länder har alltid sina sanningar som omhuldas och beskrivs på ett särskilt sätt. I exempelvis Sovjetunionen betraktades alla nyheter genom ett filter som sållade flödet genom att syftet skulle hela tiden ge politbyrån och kommunistpartiet credit för det inträffade. Kunde inte en artikel ge glans åt Högsta Sovjet, eller om innehållet helt enkelt var tveksamt så blev det ingen publicering. Saken var självklar, ingen debatt på redaktionsmötet, ingen censur behövde gripa in. Alla visste sin plats.
Exakt lika är det på svenska redaktioner idag. Alla delar den nu "rätta värdegrunden". Ingen kan ifrågasätta den nuvarande genus/mångfalds/offerkofta mentaliteten. Ingen tycker olika!
Alla gillar lika!

Jag brukar ibland fråga vissa journalister: "Vilka tror ni att ni ljuger för". Man får aldrig nåt svar. Men i alla sociala medier så skrivs det en annan sanning. Såg nyss på Flashback att tråden med gruppvåldtäkten hade drygt 1.1 miljoner visningar.
Ändå håller PK-media på så här. Vart är vi på väg?

 
Ingen bild

Hacke

3 februari 2015 12:25

När spyorna är upptorkade efter att ha läst "krönikörer" som exempelvis Lindström kan man med fördel ta del av denna uppfriskande klara och underhållande beskrivning av det mycket illavarslande tillståndet i demokraturen Sverige.
http://www.d-intl.com/2015/02/03/dansmoss-och-den-islamistiska-elefanten/

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 februari 2015 13:11

Som någon innan mig kommenterat, var finns alla manshatande feminister nu? En kvinna gruppvåldtagen av 8 män, borde inte det väcka alla elitfeministers skrivklåda..?

Nej, då visar hyckleriet sitt rätta jag. Vi får aldrig glömma denna händelse och alltid påminna de feminister vi möter...

 
Ingen bild

Kalle

3 februari 2015 14:29

De flesta feminister har bokat in sig på resor med Finlandsbåten. ;-)

 
Ingen bild

Rune

3 februari 2015 15:21

Genialisk idé Irene!
Demonstrationer utanför tidningshusen. Det skulle vara mycket genant för dem. Sedan kunde man utöka idén till demonstrationer utanför radio och TV-husen. Måtte någon som är duktig att organisera ta tag i saken!

 
Ingen bild

Lena

3 februari 2015 15:41

Förre toppsocialisten, Dominique Strauss-Kahn, står åtalad för grovt koppleri. Strauss-Kahn aspirerade på att bli Frankrikes president för några år sedan, han har också varit IMF-chef. Åtalet gäller hans s k "soaréer" där han tillsammans med affärsmän och en högt uppsatt polischef arrangerat fester med prostituerande.

http://www.friatider.se/f-rre-toppsocialisten-i-hallickr-tteg--ng

 
Ingen bild

Tony

3 februari 2015 16:55

Hörde att Malou von Sivers skulle Bjuda in töntarna
Philip och Fredrik för att dom ska skrodera om deras
töntiga projekt Somaliska Bandy landslaget?

Hon kommer kanske också då att bjuda in Somaliska
landslaget i Våldtäkt, för bland PK folket kan man
förvänta sig vad som helst, små obetydliga händelser
som detta med bandy landslag blir stora nyheter, men
alla negativa sidor med den höga invandringen tystas
ner eller förtigs.
Det hade varit mer ärligt om von Sivers hade intresserat
sig för offret i massvåldtäkten, om hur hon mår, eller
hur livet efter denna skändning som hon råkat ut för
kommer att gestalta sig, istället för att låta dessa
tomtar komma till tals?

 
thojuh

thojuh

3 februari 2015 17:02

Ja du milde Moses! Den här figuren Lars Lindström
verkar ju inte ha "alla indianer i kanoten".
Men som min gamle historielärare sa:
"Man kan inte begära att träbockar ska mjölka".

http://thojuh.se

 
thojuh

thojuh

3 februari 2015 18:27

Bryssel och flera andra städer där somliga av våra "hedervärda" EU-representanter har sina sammanträden är dom hor-tätaste distrikten i hela Europa, t ex Strasbourg. Om man åker genom små byar eller städer där kan man se en röd belysning i förtäckta "nöjenställens" fönster. Där sitter dom, inte alla, men allt för många av våra så kallade "representanter". Det är inte bara Kahn utan flera andra som bordes ställas till svars, men hela skiten skyddas genom mutor och att det öppna horeriet är lagligt i t ex Tyskland och Holland,

http://thojuh.se

 
Ingen bild

Maja Dacke

3 februari 2015 22:02

Thomas, vilka fantastiska bilder! Underbara! Fick mig att längta till vår och sommar ... En dag ska jag följa dina resor ... Så kunnig du är dessutom ... jag tappar andan.

 
Ingen bild

OT

4 februari 2015 00:17

Apropå rätt sätt att använda TV-licens pengarna.

Dagens tips? "En person ringde till SVT och sa att en känd profil såg ut att vara drogpåverkad i sändning. Det räckte för att SVT skulle tvinga kvinnan att genomgå tester för droger och alkohol under en månads tid": http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article20252498.ab

P.S: Med den media vi har idag så undrar jag om inte hela redaktioner borde drogtestas.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards