thoralf

Direktlänk till inlägg 1 februari 2015

DET MESTA ÄR UPP OCH NER I SVERIGE

Av Thoralf Alfsson - 1 februari 2015 20:02

 


Svensk media poängterar att de som utfört gruppvåldtäkten på Finlandsfärjan är svenskar. Gång på gång påpekas att det är svenskar. Enligt obekräftade uppgifter på nätet skall det vara personer där flera har somalisk bakgrund. Personligen har jag väldigt svårt att tro att åtta äkta svenska ungdomar i 20-årsåldern skulle begå en gruppvåldtäkt på en 45-årig kvinna.


Ovanstående rubrik kommer från Dagens Nyheter. Vi får se om DN kommer ändra sina uppgifter om de obekräftade uppgifterna visar sig vara riktiga. Eller kommer då DN mörka personuppgifterna.



I en annan artikel skriver DN om de ”offer” som åker till Syrien och ansluter till IS. En svensk kvinna som konverterat till islam intervjuas eftersom en av hennes söner dödats i Syrien. I artikeln säger hon följande.


”Enligt inrikesministerAnders Ygeman (S) har ”över hundra” svenskar rekryterats till de heliga krigen. Men det totala antalet ligger troligen någonstans mellan 200 till 300 individer.

Helena skrattar till när siffran kommer upp.


– Antalet skulle kunna överensstämma med de ungdomar som rest till Syrien bara härifrån vår lilla del av landet. Men många kommer ju tillbaka också. Det är nästan som att de åker på en krigssemester, säger hon.”


Man kan ju undra om kvinnan syftar på att 100 personer eller fler rest från Örebro till Syrien för att bli jihadkrigare. När man fortsätter läsa artikeln förstår man hur många som sympatiserar med IS i kvinnans vänkrets.


”Men dödsbeskedet kom ändå som en chock den där novembermorgonen. Nyheten spred sig snabbt i området och snart stod hennes vänner utanför dörren för att sörja. De bad för Ahmed och beklagade sorgen. Själv satt hon mest och stirrade rakt ut i luften. ”Var stolt”, sa de. ”Ditt barn har kommit till paradiset.” Hon har fått många uppmuntrande klappar på axeln sedan dess.”



Göran Hägglund har bestämt sig att avgå som partiledare för Kristdemokraterna. Även om många tycker att Hägglund har humor så räcker inte det för att vara en framgångsrik partiledare. En sak som kommer upp i mitt minne när det gäller Göran Hägglund är hans tal i Almedalen 2008. Jag hade lyckats planera in ett jobb hos Arla Visby under Almedalsveckan 2008 och bevakade under kvällarna de flesta talen. På min gamla blogg skrev jag följande efter talet.



”Någon annan slutsats går knappast att dra efter att jag lyssnat till Göran Hägglund i Almedalen ikväll. Att en partiledare för ett regeringsparti ägnar ca 8-9 minuter av sitt tal på 35 minuter för att angripa ett parti som inte ens är representerade i riksdagen måste vara fullständigt unikt i Sverige.

Men det visar vilka kristdemokraterna ser som sin stora utmanare inför kommande valrörelser och den desperation som finns i kd-ledningen över partiets låga opinionssiffror.


Att partiledaren Göran Hägglund kan använda sig av så billiga argument som bruna kläder, nazistuniformer och som grädde på moset Zlatan i sin argumentation visar bara hur okunnig Göran Hägglund är över de bakomliggande orsakerna till Sverigedemokraternas framgångar i opinionen. Var fanns de sakliga argumenten? Var fanns fakta som bekräftade alla dessa påståenden? På det hela taget var det ett ganska solkigt angrepp på sd då det innehöll mängder av lögner och falska anspelningar. När han till och med skämtade om vad som var brunt och hoppade runt i träden blev det lågt, riktigt lågt, till och med lägre än Glocalnet ;-)

Du skall inte bära falsk vittnesbörd mot din nästa, Göran Hägglund!”


 

Min egen slutsats efter talet som jag dessutom skrev i mitt blogginlägg var följande.

 

”Om inte Göran Hägglund kommer ner på jorden och ser den verklighet som alla pensionärer, ungdomar, handikappade eller sjukpensionärer lever i, där allt mer av samhällets resurser går till invandrargrupper som inte kan eller vill försörja sig själva kommer kristdemokraterna ramla ur riksdagen och Göran Hägglund bli den partiledare som får stå med den skammen.”


Jag spelade faktiskt in hans tal i Almedalen med min mobiltelefon och har det faktiskt kvar i min dator och tänker därmed bjuda mina läsare på detta tal från 2008. Ljudkvaliteten är dock inte den bästa.



Tillsammans med Folkpartiet har Kristdemokraterna backat i alla riksdagsval sedan 2002. Fortsätter samma trend ramlar båda partierna ur riksdagen 2018.





Barometern hade i lördagstidningen en märklig artikel. Sannolikt ett pressmeddelande från den rödgröna majoriteten i landstinget. De rödgröna har fyra högavlönade landstingsråd som arbetar heltid.


 


Är det inte just dessa arbetsuppgifter som ingår i uppdraget som landstingsråd. Att hålla sig informerad och besöka arbetsplatser måste väl ändå vara vitalt för att kunna sköta sina arbetsuppgifter. Att skicka ut pressmeddelande att man besöker verksamheter är minst sagt pinsamt. Men frågan är hur många av läsarna som tänker längre än näsan räcker.


 


Det känns som ett stort skämt!

 
 
Ingen bild

Hulda mk1

1 februari 2015 21:23

Enligt de obekräftade uppgifter som man kan hitta på nätet, borde detta fasansfulla brott också klassas som hatbrott. Men hatbrott mot en svensk kvinna, det skriver inte ens media om...

 
Ingen bild

tjolahopp

1 februari 2015 21:39

Enligt ögonvittne dessa svenskar var mörkhyade Afrikaner……..


”Johan Thyrell · Attendo LSS

Min sambo var en av dom som var på plats och fann henne o korridoren. Det dröjde väldigt lång tid innan vakterna kom och ytterligare ett antal tjejer fick larma flera gånger innan dom kom. När dom väl kom struntade dom i att hon hade byxorna nere. Den kvinnliga vakten stod upp medans dan manliga vakten satt på huk samtidigt dom hörde vad som hänt. Kvinnan var hysterisk och i upplöningstillstånd. Jag vill också poängtera att samtliga gärningsmän var av afrikanskt ursprung även om dom mycket väl kan vara födda här. Ytterligare en sak som påståtts är att det skall ha varit kaos på diskoteket vilket jag också vill dementera då jag själv befann mig där. Eftersom det vidriga brottet skedde på finsk vatten så sätter jag stora förhoppning å denna kvinnas vägnar att herrana döms och får fängelse i finland så dom inte döms i sverige då vi knappt har något rättssystem att tala om då det gäller denna typen av vidriga brott.


 
Ingen bild

Maja Dacke

1 februari 2015 21:52

Men, Thoralf, landstingsråden måste ju tala om att de gör något ... annat än rullar tummar, intar måltider och så vidare. Å andra sidan trodde jag först att de själva sökte akuthjälp på psyket. En del kanske behöver det - vad vet jag?!

 
Ingen bild

Maja Dacke

1 februari 2015 21:55

PS. Glömde: Göran Hägglund har kanske drabbats av dåligt samvete (Ja, Herre Jesus, jag ska ...) eller kan göra landstingsråd sällskap ibland ...

 
Ingen bild

Kurtan

1 februari 2015 22:18


Vidrig mörkning av GM!
Men den största vidrigaste mörkningen är att det sker runt 1 våldtäkt i timman, dygnet runt, varje dag varje vecka år ut och år in som anmäls enl. BRÅ. Inklusive mörkertal 10 i timmen...

2012 anmäldes tror det var 6200 våldtäkter, mörkertal beräknas cirka 10 gånger så många...

I denna skam är Sverige i den absoluta toppen, inte bara i europa utan även i hela världen...

 
Ingen bild

Pensionisten

1 februari 2015 22:35

PS. Birros överfall från Expressen och PK-media är för djä..ligt! DS.

 
Stefan K

Stefan K

1 februari 2015 22:48

Förövarnas identiteter är röjda av folk som var där. Tänker inte uppge dessa förrän det verkligen är bekräftat.

Jag så debatten mellan Hanna Wagenius (C) och Sara Skyttedal (Kd) i kvällens Agenda. Vilken förnuftig människa som helst inser att Skyttedals argument krossade Wagenius.
Tyvärr har Skyttedals parti medverkat till att Sverige befinner sig i den situation vi gör och därför bär hon en del av skulden, även om den högst ansvarige tillhör ett annat Alliansparti och som av en händelse råkade uppträda i Agenda-inslaget innan ovan nämnda debatt.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Christer

1 februari 2015 23:01

Angående gruppvåldtäkten på Finlandsfärjan.
Ett land som vill stävja denna typen av brottslighet måste kunna ta till okonventionella metoder. Den minnesgode kanske kommer ihåg Ilmar Reepalu, Malmös starke man. Han föreslog för några år sedan att man skulle villkora medborgarskap. Det blev ett jävla liv kort sagt, och han gjorde senare en jätte-pudel av sitt uttalande.
Men jag tror att han sa det han menade, och också att han var något på spåret där. Att bli av med sitt medborgarskap, eller bara att riskera det skulle få många tänka om.
Om bara Sverige förklarade att ett upphävande av medborgarskapet och att utvisning skulle med alla lagliga medel också att prövas, skulle nog få många att tänka om. Detta skulle alltså inte inte bara gälla jihadister, utan vid all grövre brottslighet.
Detta kanske inte skulle vara gångbart i alla lägen, med tanke på Sveriges roll i världen som "humanitär stormakt". Men blotta tanken på att bli utvisad på livstid skulle nog få en del att tänka efter före.
Att det inte fungerar så redan idag är otroligt. Vårt nuvarande system uppmuntrar kriminalitet. Redan som asylsökande skulle man fås att förstå att: begår du ett brott så rivs din asylansökan!

 
Ingen bild

Lena

1 februari 2015 23:04

Såg Agenda ikväll, de intervjuade Reinfeld en god stund (märkligt att han får så mycket uppmärksamhet efter det att han avgått som statsminister, vad är idén med detta?). Det han har att säga är väl det vanliga, han står muslimernas sida, nämner inte en enda gång att den stora folkgruppen i Sverige faktiskt är svenskar... MEN, det är något annat jag reagerar på, hans ansiksspråk; han blickar neråt som om hans undermedvetna var medveten om skam. Kolla intervjuen på Svt play, han gör detta så många gånger- det går inte att missa. Kroppsspråk och ansiksuttryck går inte att ljuga om. Den mannen är HELT MEDVETEN om vad han åsamkat Sverige och den svenska etniska befolkningen - det är jag helt övertygad om.

Vidrigt om våldtäkterna, jag orkar inte läsa mer om det just nu. Dessa våldtäktsmän har väl inte en enda siffra rätt i kroppen, men DOM som ordnar till så att dessa inte behöver konfontreras särskilt hårt, t.ex ex statsministrar ska banne mig få värre intervjuer att svara upp till än det Svt,s statstelevisions program Agenda kan prestera!

 
Lassekolja

Lassekolja

1 februari 2015 23:55

Enligt uppgifter på Twitter, från vittnen, är samtliga åtta gripna av somaliskt ursprung.
TV4 och Svt borde skämmas att kalla åtta somalier för svenskar samtidigt som ingen väl längre förvånas!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Observer

2 februari 2015 01:20

DET ALLRA VIKTIGASTE SD OCH DE ÖVRIGA NATIONALISTISKA EUROPEISKA PARTIERNA GÖR -ÄR ATT TILLSAMMANS ÅGÄRDA MASSMEDIA I EUROPA. -RÖKA UT V A R J E KOMMUNIST UR GÖMMORNA!
(Trots att de är i klar minoritet håller de på att förgöra hela Europa tack vare att de kontrollerar massmedia)

 
Ingen bild

Synonymen

2 februari 2015 05:13

Anna Kindberg Batra om ”Svenskar” som reser till Syrien och våldtar, mördar och plundrar. Detta står att läsa i Expressen:

” Hur ser du på fängelsestraff och utvisning för de som lämnar
Sverige för att strida för en terrororganisation?

– Det som är svårt är hur man ska göra utan att försvåra för öppenheten.
Du har rätt att resa som turist, du har rätt att hälsa på släkt och vänner och
den rätten är viktig. Vi vill inte ha ett samhälle där du inte låter dina
myndiga barn åka på egna semesterresor.”

http://www.expressen.se/nyheter/uppdraget-ta-m-tillbaka-till-toppen/


Detta uttalande är så enastående uppseendeväckande att man inte ens vet hur man skall argumentera mot denna dårskap. Man blir bara helt tom när man dessutom tvingas inse att dårar likt AKB bestämmer i landet och är ledare för landets näst(?) största parti.

Det finns tusentals Svenska ungdomar som har gjort sig förtjänt av och dessutom kan kräva att landets ledare tjänar dem också. Men det gör man inte då man tycks avsky sitt eget folk.

Jag har förut varit stolt att vi i lilla Sverige haft SAAB, Volvo, JAS, allemansrätten m.m

Idag har jag INGET att vara stolt över längre. Jag känner endast avsky för dessa hycklande och fega kappvändare.

 
Svensson

Svensson

2 februari 2015 06:54

Svenska kvällstidningar,får ännu sämre rykte nu.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

2 februari 2015 08:13

I går var det första nyhet på Expressen och Aftonbladet
att 8 "Svenska Män" hade våldtagit en kvinna, idag är
den nyheten förpassad bland dom sista rubrikerna i båda
tidningarna, så mycket tyder på att gärningsmännen
förmodligen är allt annat än Svenskar, men i dessa
lögn blaskors arbetsmetoder ingår att försöka dra
uppmärksamheten ifrån vilka dom verkliga gärningsmännen
är. Det tillhör inte precis Svenska mäns beteende
att 8 st ger sig på en ensam kvinna, men i vissa
kulturer är inte kvinnor mer värda än en disktrasa.
Hoppas bara att dessa låga varelser blir dömda i
Finland där man har straff för grova brott.
I Mes landet Sverige blir det väl bara samhällstjänst.

 
Ingen bild

Sven Dacke

2 februari 2015 08:16

Hur har grabbarna att gå och be 5 gånger om dagen och Fredag eftermiddag.
Blir inte arbetsgivaren förbannad?
................................................

60 miljoner kan krävas till moskébygget i Växjö
VÄXJÖ i dag 07:14 | Uppdaterad i dag 07:22

Det råder fortfarande stor osäkerhet kring byggnationen av en moské i Växjö. Det stora problemet är att få ihop finansieringen.

Imamen Ismail Abuhelal har i över tio års tid kämpat för en moské i Växjö. Hundratals muslimer samlas för bön varje vecka och dagens lokaler är för små.

I över tio års tid har man diskuterat byggnationen om en moské i Växjö. Islamiska föreningen köpte en 7000 kvadratmeter stor tomt år 2007, men sedan dess har projektet legat på is. Problemet är att få ihop finansieringen.
Totalt cirka 60 miljoner kronor beräknas bygget att kosta, pengar som ska samlas in utifrån. Man har bland annat besökt Saudiarabiens ambassad för att se om det landet kan stå för en del av kostnaden.
– Vi har en liten moské på Försommarvägen, men den är bara 400 kvadratmeter stor och det är alltför trångt. Den används till bön fem gånger om dagen och till föreläsningar. På fredagsbönen kan det komma 500-600 besökare, moskén ligger i ett område där det bor många muslimer. Vissa har fått stå utomhus vintertid och be, förklarar imamen Ismail Abuhelal.





http://goo.gl/Li5E42

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

2 februari 2015 08:20

På tal om Anna Kinberg-Batras absurda uttalande - Ni har väl inte missat Hans Lindströms "Dagens" på detta tema?

http://www.bonton.se/?d=2015-01-28


http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Lena

2 februari 2015 08:38

Mycket träffande det du skrev om KD och Göran Hägglund redan för 7 år sedan: "Om inte Göran Hägglund kommer ner på jorden och ser den verklighet som pensionärer, ungdomar, handikappade och sjukpensionärer lever i, där alltmer av samhällets resurser går till invandrargrupper som inte kan eller vill försörja sig själva kommer Kristdemokraterna att ramla ur riksdagen och Göran Hägglund kommer bli den som får stå med skammen"

Det var en lysande förutsägelse, Thoralf, och precis så har det utvecklat sig. Såg redan på presskonferensen vid DÖ att Hägglund såg mycket besvärad ut - det måste ha varit väljarundersökningar som visade 4% eller lägre. Lyssnade även på inspelning du gjorde på Almedalstalet 2007 - mycket intressant, jag tror inte jag var helt "vaken" då.

Läste även länken till DN artikeln om Helena vars två söner åkt till Syrien för att kriga med ISIS. Den ena brodern dog, men ändå uppmuntrar fadern sina andra barn till detta!!!??? Det är horribelt! Det som driver dem att åka och döda i krig är att om de dör så kommer de till paradiset och de kommer då att STIGA I HIERARKIN!!!??? Kan man tänka sig? Deras självkänsla är så låg att den inte ens når skosulorna.

Igår på Agenda var även Björklund med och pratade om "integration" hur viktigt det är och hans "nya" förslag etc. Jo, jo det är så dags nu att säga det efter 8 år i regeringsställning? För sent ska syndaren vakna.

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 februari 2015 09:11

Metro har på sin hemsida en artikel om den fasansfulla gruppvåldtäkten i helgen på en Finlandsfärja. Men var finns de 41 kommentarna? Var sanningen för känslig så att de är borttagna...?

 
Ingen bild

En afrikan anhållen för våldtäkt på ålandsfärja

2 februari 2015 09:56

De båda misstänkta männen, varav en nu försatts på fri fot, är 24 respektive 27 år gamla enligt handlingar från rättsväsendet som Fria Tider tagit del av. En av de båda männen är tidigare åtalad för brott och den andre av dem har ett typiskt somaliskt namn.

Tillsammans med sex andra män som sitter frihetsberövade i finska Åbo och i Mariehamn på Åland är den anhållne mannen misstänkt för att natten till lördagen ha våldtagit en kvinna i 45-årsåldern ombord på kryssningsfartyget Viking Amorella.
http://www.friatider.se/tva-afrikaner-anhallna-for-valdtakt-pa-finlandsfarja

 
Ingen bild

tjolahopp

2 februari 2015 10:16

@Hulda mk1, en av kommentarerna som raderats finns ovan i min signatur.

 
Ingen bild

Pensionisten

2 februari 2015 10:26

Jag tror den våldtagna kvinnan åker dit för hennes uttalande!
"Ta fast negrerna"! Det blir böter för hets mot folkgrupp! Det finns ju hopp om att straffen för negergänget blir utdömt av finska myndigheter.

 
Ingen bild

Alf

2 februari 2015 10:49

Japp våldtäktsmännen, pursvenskarna enligt PK-pressen, var av Afrikanskt ursprung

http://www.friatider.se/tva-afrikaner-anhallna-for-valdtakt-pa-finlandsfarja

 
Ingen bild

tjolahopp

2 februari 2015 11:07

De två som satt anhållna i Stockholm är 27-årige Bjar Mhamad Shakir och 24-årige Mohamed Ahmed Abdi.

http://www.exponerat.net

 
Ingen bild

Ludvig

2 februari 2015 11:13

Det blir intressant att se om det kommer fram vilka som gjorde våldtäkten. Att det är vanliga svenska pojkar har jag svårt att tro.

 
Ingen bild

Straff på det

2 februari 2015 12:04

"När våldtäktsoffret påträffades var hon i ett mycket dåligt skick och upprepade gång på gång: ”Negrerna, ta fast negrerna” och ”hjälp mig, hjälp mig, hjälp mig”, enligt vittnet ”Emme” som twittrade om saken."

Där blir det i alla fall en som kommer att straffas. Man får helt enkelt inte kalla unga svenska män för negrer. Hets mot folkgrupp är ett mycket allvarligt brott, och ska som sådant straffas hårt.

 
Ingen bild

Göta

2 februari 2015 12:37

Observer skrev 01:20 om "kommunisterna": "Trots att de är i klar minoritet håller de på att förgöra hela Europa tack vare att de (kontrollerar massmedia)".

I Sverige kontrollerar de även Svenska kyrkan och i stort sett hela skolväsendet (grundskola, universitet och högskolor). De har spritt ut sina tentakler överallt i vårt svenska samhälle.

 
Ingen bild

Göta

2 februari 2015 12:40

PS till min kommentar ovan:

Jag glömde Rättsväsendet! Hur många vänstervridna advokater och domare har vi inte?

 
Ingen bild

OH

2 februari 2015 13:03

Jag råkade höra Reinfeldt i Agenda, är det någon som förstod vad han dillade om. Typisk Svammelman. Han borde söka hjälp.
I kommentarerna ovan skriver några att den våldtagna kvinnan kan anmälas för hatbrott. Går icke anmälan mot svenskar beaktas ej.

 
Ingen bild

Göran

2 februari 2015 13:10

Tror inte att det blir något 100-årsjubileum av dödsstraffets avskaffande. Allt tyder på att det bör återinföras igen. Inte för att det ska passa in i Måna Muslims mångkulturella dillerium, utan för att det är det enda språk som MENA-folket förstår.

 
Ingen bild

Pixlade bilder på två av förövarna

2 februari 2015 13:21

http://www.exponerat.net/wp-content/uploads/2015/02/2015-02-02-11-20-40_tingsrattens_dagbok_somalier_gruppvaldtakt_finland_farja_a-630x609.jpg

http://www.exponerat.net/wp-content/uploads/2015/02/2015-02-02-11-20-40_tingsrattens_dagbok_somalier_gruppvaldtakt_finland_farja.jpg

https://scontent-a-ams.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/s720x720/10256796_1538266546425839_7796414268012258373_n.jpg?oh=b1eb97ae6b8bb0e424900ab28f4b5637&oe=554AC6A0

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 februari 2015 13:34

@tjolahopp. Ja, då kan man förstå varför kommentarerna försvann..
Men ska dessa "svenska" unga män verkligen straffas?
Med tanke på unga "svenska" IS-krigares kommande lyxliv efter krigandet när de kommer "hem", borde väl dessa våldtäktsmän få en liknande framtid. Mona Sahlin jobbar säkert med det nu.

Mina tankar går till brottsoffret och hennes anhöriga. Detta helvete hon drabbats av, måste vara ohyggligt. Inte bara brottet, utan också polisförhör och kommande rättegång måste vara enormt påfrestande för alla runt henne.
Påtryckningar av vittnen kommer också säkert att förekomma...

 
Ingen bild

Stefan

2 februari 2015 14:45

När media så tydligt poängterade att de misstänkta var svenskar började man ju genast misstänka att det rörde sig om "svenskar" vilket nu verkar vara bekräftat. Kan tyckas vara fördomsfullt (jag föredrar att kalla det erfarenhetsmässigt) och visst, det finns säkert etniska svenskar som är kapabla till sådana här övergrepp men det finns ju brottsstatistik som påvisar en stor överrepresentation för utomeuropeiska förrövare. Etniskt svenska rötägg får vi ju dras med och hantera i rättsväsendet men de importerade hade vi ju till stor del varit utan om vi fört en vettig invandrings- och assimileringspolitik som SD förespråkar.

 
Ingen bild

Stridhsson

2 februari 2015 14:52

Somalierna kallas svenskar när de gruppvåldtar, men när de spelar bandy
då kallas de somaliska invandrare,undrar varför.... är bara så trött på allt, hur ska vi få ordning på landet när det fortfarande fylls på...
det känns så jäkla hopplöst. Såg intervju med Hans Mild igår där han får frågan bla vad det beror på att vi fyller på med så mycket invandring, om det finns någon plan eller agenda bakom... går ej att analysera, enligt Mild..själv så är jag mest orolig för mina barnbarn när de frågar sina föräldrar varför vi inte gjorde något!!!

 
Ingen bild

Pensionisten

2 februari 2015 15:43

Var eviga dag! Detta djä..la debattande om hat o rasism! Muslimer är ju så oskyldiga och det tycker väl Mona Muslim också! Hur många kristna och judar slår ihjäl folk för en rolig karikatyr? Svenskarna borde snart protestera och jag hoppas det kan bli ett nyval så fort som möjligt så politikerna ser vad folk tycker.
Den stackars våldtagna kvinnan skrek neger och får nog skit för det. Jag tror att den stackars kvinnan åker dit för att blottat när hon låg i korridoren.
Svenska samhället går rakt ner i "det svarta hålet" som inte finns ute i universum utan finns i Sverige.

 
Ingen bild

Jenny

2 februari 2015 16:26

Vittnen på färjan säger följande:

När våldtäktsoffret påträffades var hon "hysterisk och i upplösningstillstånd" och i ett mycket dåligt skick. Hon upprepade gång på gång "Negrerna. ta fast negrerna" och "hjälp mig, hjälp mig".

Fem stycken somalier sitter nu häktade i Finland, en på Åland och två somalier i Sverige. En av dessa har redan släppts.

Det svenska rättssystemet är ett stort jä . la skämt. Flyttas somalierna över till Sverige kommer de förmodligen att släppas omgående. Åtalas de kommer de antingen att bli frikända "i brist på bevis" eller få några timmars samhällstjänst.

Kvinnan kommer däremot att åtalas och dömmas för "hets mot folkgrupp" efter att ha ropat "ta fast negrerna".

Vad har hänt med vårt fina land? Hur har det kunnat bli så här? Man vågar ju inte längre gå ut om kvällarna och när man ska handla måste man tränga sig förbi aggressiva tiggande zigenare som sitter i dörröppningen.

Vem i hela friden röstar på politiker som bär ansvaret för den rådande situationen?

 
Ingen bild

Lena

2 februari 2015 17:04

@Stridhsson
"Somalierna kallas svenskar när de gruppvåldtar, men när de spelar bandy då kallas de somaliska invandrare, undrar varför". En mycket, mycket viktig iakttagelse! Detta ska vi köra rakt upp i facet på media och s k antirasister.

 
thojuh

thojuh

2 februari 2015 17:30

Fantastiskt bra kommentarer här idag, man skrattar blir förtvivlad eller förbannad, Jag föredrar det senare. Kommer ni ihåg det s.k Jihad-upproret när en påstådd slöjryckning utlöste ett ramaskri och en maskerad av sällan skådad dimension. Var är dom kvinnorna nu? Var är Måna Muslim?

http://thojuh.se

 
Ingen bild

iggepop

2 februari 2015 17:42

Etnicitet är bara intressant när somalier startar ett bandylag, inte när de gruppvåldtar på en färja.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

2 februari 2015 18:04

Jag har skrivit till SVT tittarservice om att Fredrik Önnevall i Fosterland beter sig nedlåtande om medborgare som inte vill ha kravaller,våldtäkter,bilbränder,husbränder,mord,rån,misshandel,stölder,inbrott samt övrig kriminalitet i samhället.
Problemet är att det blir omedelbart bortcensurerat !
På jobbet tyckte en del att det var fördj...t att "svenskar" våldtar så rått !
Vi måste väcka våra sovande landsmän.

 
Ingen bild

KS

2 februari 2015 18:51

Jenny;
Dom är på väg till Sverige, eller vad vi nu skall kalla vårt gamla fosterland. Rapport meddelade detta nyss.

 
Ingen bild

Hulda mk1

2 februari 2015 19:35

@Stridhsson. Kan bara instämma i Lenas kommentar. Bra tänkt!

 
Ingen bild

Micke

2 februari 2015 19:44

Vilket djä.. pack nu ska dom dessutom utlämnas till Sverige!

 
Ingen bild

SM811

2 februari 2015 19:51

Igår var det svenska män som var de skyldiga på TV.
Idag är det bara män och orsaken finner vi i vilka som dom har gripit.

 
Ingen bild

J B Doe

2 februari 2015 19:52

Apropå bandylag: Kunde det inte vara käckt att även starta ett lag för somaliska tjejer?

 
Ingen bild

Observer

2 februari 2015 20:25

Jenny

De 87%en som röstade på galenskapen läser inte nyheter, förstår dem inte riktigt, orkar inte sätta sig in. -De tittar på sk "Tittytainment" D.v.s snuttar på youtube där djur gör olika konster mm istället. -De borde inte har rösträtt!
De med minst iq och som inte ens kan försörja sig själva verkar skaffa flest barn medan de eftertänksamma ordentliga skaffar färre o.s.v
Dumhet belönas istället för att bestraffas. ....Tja! Då blir det så här.

 
Ingen bild

Lotta

2 februari 2015 21:14

Vad jag är trött på att dessa avskum som förstör svenska folkets rykte och anseende. Senaste de vidriga elementen som 8 stycken våldtog en kvinna på Finladsfärjan. Gruppvåldtäkt är en importerad avskyvärd handling som inte har ett dugg med Sverige och svenska folket att göra. Svensk media gör vad de kan för att hjälpa dessa kräk gömma sig bakom rubriker om svenskar. Kanske menar de att gruppvåldtäkt hamnar bland massmedierna och Sverigehatarnas favorituttryck, härligt osvenskt?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards