thoralf

Direktlänk till inlägg 30 januari 2015

SD VINNER SYMPATIER

Av Thoralf Alfsson - 30 januari 2015 18:32

Häxjakten på Marcus Birro fortsätter och den leds av den yttrandefrihetsivrande Tomas Mattsson på Expressen och hans skvallerjournalist Niklas Svensson med understöd av Researchgruppen. En samling personer som jag känner mer och mer avsmak för! Jag kräks nästan när jag tänker på hur Tomas Mattsson blåste upp sig angående yttrandefriheten efter attacken mot Charlie Hebdo. Kanske dags att Mattsson får smaka på sin egen medicin!


Läste idag en väldigt bra artikel om Birro och de hatande antirasisterna på IRM och Researchgruppen. Mycket läsvärd och något som många journalister borde fundera på, inte bara en gång utan ganska ofta.


Idag hejar jag på Cecilia Wikström för första gången! Har aldrig hänt tidigare. Hon angriper nämligen Jan Björklund för hans utspel om migration och integration. Cecilia Wikström är vårt största hopp om att Folkpartiet får lämna riksdagen 2018 eller kanske tidigare. Det vore en ”dröm” om Cecilia Wikström blev ny partiledare för FP. Vem skulle orka lyssna till Wikström! Läs artikel DI


Att vår EU-parlamentariker Peter ”Nalle” Lundgren nominerats till MEP-Award kommer säkert reta gallfeber på Cecilia Wikström ;-)


”Allt kommer att avgöras vid en stor tillställning i Bryssels konserthus den 18/3. Det som gör det väldigt speciellt och hedrande för mig är det faktum att jag är den första EFDD-ledamoten någonsin som blivit nominerad till detta, och vid gruppmötet igår påpekade Nigel Farage att han varit här i 15 år och aldrig blivit nominerad till detta. I nästa andetag förklarar han att han inte är riktigt säker på vad han ska hitta på med mig efter detta. ”Du sitter alltså i en EU-kritisk grupp och blir nominerad till detta”, säger han med ett högt och ljudligt gapskratt. I nästa andetag förklarar han lite allvarligare att detta är stort för vår grupp i och med att vi får ett erkännande, att vi tas på allvar och faktiskt gör intryck på människorna här, då de till och med kan tänka sig att rösta på mig.”

 

Läs hela artikeln SD-Kuriren.


Trots allt elände är jag övertygad om att SD vinner nya sympatier och nya sympatisörer varje dag .


Igår ringde en person som varit medlem under många år i Centerpartiet som nu ville bli medlem i Sverigedemokraterna. Vi växer på bekostnad av övriga partier!

 
ANNONS
 
Ingen bild

Bajen666

30 januari 2015 18:55

Håller med där Thoralf, Cecilia hade blivit ett utmärkt sänke för FP.

Och ett stort grattis till Nalle för nomineringen...Spännande.

 
Ingen bild

Kalle

30 januari 2015 18:57

Centerpartisten som går över till SD... har det något med att Centerpartiet ska fortsätta med massinvandringen?

 
Ingen bild

Hacke

30 januari 2015 19:21

Västvärlden har sitt största hot mot yttrandefriheten i de islamistiska terrororganisationerna. I Sverige har vi dessutom Researchgruppen tillsammans med Expressen som sköter den saken, om än inte lika blodigt. Ännu kanske är bäst att tillägga.

Det låter som efterklokt men jag blir faktiskt inte förvånad över "Nalles" framfart i EU. Har sett flera av hans framträdande på olika klipp och jag skulle vilja se den som inte tar hans pondus och rättframma argumenterande med största respekt.
Så agerar bara en man tagen direkt ur verklighetens mylla. Dom lär vara sällsynta i den församlingen - också.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

30 januari 2015 19:57

Det börjar röra på sig i leden inom allianspartierna.
Att minska invandringen är ett önskemål inom FP och KD.
Det kommer att öka dom två partierna med 5-10 %.
När sen den stora elefenten M kommer med sina liknande önskemål kommer dom att öka med lika mycket.
Tillsammans med SD får nya alliansen ca. 60 %
SD lyckas med att normalisera invandringen till Sverige.
Efter tider av motstånd mjuknar nu motståndarna.

 
Ingen bild

Bosse

30 januari 2015 20:00

Kanske det är dags redan nu att sticka ut hakan! Jag tror SD är större än M 2018.FP har god möjlighet att komma under 4% strecket, Dom arbetar hårt för det.

 
Ingen bild

Funtaren

30 januari 2015 21:38

Så fantastiskt roligt att Nalle blivit nominerad till detta! Men jag misstänker att INGEN av svensk fulmedia kommer att knysta en stavelse om detta.

 
Ingen bild

OT

30 januari 2015 21:49

Apropå "vår EU-parlamentariker Peter ”Nalle” Lundgren nominerats till MEP-Award"

Det är en glad överaskning att det finns människor i det europeiskaparlamentet som kan se förbi sin politiska åsikter och se när en person är kunning inom sitt område!

I en snar framtid, kommer vi att se tillbaka på denna tidsperiod i Sveriges historia och säga om Sverigedemokraterna och inte minst deras representanter - I ett land styrt av kaos, mot omöjliga odds, vågade ett parti och deras representanter stå emot!

För er politiker inom de sjuka partierna som förstått, det finns hjälp! Lyssna på "Den Svenska Björnstammen: http://www.youtube.com/watch?v=IEC7sIfCtKs
Och kom över till oss. Vi förlåter er.

 
Ingen bild

Christer

30 januari 2015 22:03

Det börjar röra på sig inom alliansen vad det gäller invandring/integration, och vem ska dom kunna tänkas tacka för den insikten?

FP is going down, samma med KD och absolut med C. Kinberg Batra kommer snart efter, eftersom hon inte begriper bättre. S sitter med Svarte Petter i form av MP, och V vinglar bakefter. Det är öppet mål för SD.
Men det är inte alldeles enkelt att ta ansvar för det Sverige som vi minns det. Förespråkarna för invandring och mångkultur är inte overksamma. Jag vill inte ha en tegelsten genom mitt sovrumsfönster en natt bara för att jag inte har samsyn med de rättrogna. Vem är offer, och vem är förövare? Något som PK-media dessa dagar har väldigt svårt att hitta svaret på.
Men det rör på sig, "Nalles" framfart i EU är en ljusglimt. Och att vissa skribenter i gammelmedia ändå tycks hitta vissa korn av sanning ingjuter ett visst hopp. Sara Skyttedal som företräder KDU skrev en intressant artikel i Expressen där hon tog udden ur islam med att citera ur grundlagen att "all makt i Sverige utgår från folket". Detta ur 1:a paragrafen i "Statsskickets grunder. Vilket automatiskt exkluderar samtliga bekännare av islam. Enligt islam utgår all makt ur profeten.

Så det rör på sig Sverigevänner. Bara vi kan se tiden an, och låta bli att bråka med varandra. Vi att vi måste hålla samman, men det har jag sagt många gånger.

 
Ingen bild

Göta

30 januari 2015 22:05


Det finns tydligen två drottningar som konkurrerar om tronen i FP: Cecilia Wikström och Birgitta-Avskaffa-Sverige-Ohlsson.

Expressen har följande huvudrubrik på sin pappersblaska idag såg jag i affären (har inte köpt en dagstidning på senaste decenniet):

"OHLSSON I ÖPPEN KONFLIKT MED BJÖRKLUND"

"Björklund attackerades av en handfull partistyrelseledamöter - och tyngst av dem var Birgitta Ohlsson. Den före detta Europaministern och utpekade FP-kronprinsessan hamnade i en öppen konflikt med partiledaren på mötet, enligt uppgift till Expressen..." står det i ingressen på nätversionen.

Jag har svårt att avgöra vilken av dessa damer som snabbast skulle få FP under 4%-strecket, det är nog skitsamma vilken av dem som blir partiledare. Hoppas innerligt att de lyckas peta bort Björklund och att något av dem äntrar tronen så snart som möjligt!

 
Ingen bild

OT

30 januari 2015 22:23

"a-ha - Take On Me": https://www.youtube.com/watch?v=djV11Xbc914&x-yt-ts

P.S: En dag fattar kanske sjuklöverpolitikerna...

 
Ingen bild

Göta

30 januari 2015 23:12

I Thoralfs länkade artikel om Birro ställer författaren följande fråga:
"Ska någon behöva dö innan ni ser att den verkliga ondskan i samhället bubblar bland de grupper som kallar sig antirasister och feminister? Det är dags att sluta hylla mobbarna och ställa sig på deras offers sida."

Ett av dessa offer för PK-mobbarna var 72-åriga Barbro Feldt, som arbetade ideellt för Röda Korset. Efter en stormflod av lögnaktiga verbala attacker från de så kallade "GODA" antirasisterna slutade livet för henne. Julia Caesar skrev en krönika om detta med titeln "VÄRDEGRUNDEN SKÖRDAR LIV".

Så här avslutar Julia Caesar sin krönika:

"Den behandling Barbro Feldt utsattes för var fullkomligt omänsklig. Det är inte svårt att föreställa sig det kaos och den ångest som hon kastades in i när Röda korset och media tog heder och ära ifrån henne. En människa som slängs upp på offerbänken i ett land där falskheten gjorts till norm är totalt skyddslös. Hur skulle hon någonsin kunna försvara sig? Vilken chans hade hon?

För de politiskt korrekta människorna är offren för deras framfart lika ointressanta som sanningen. Det politiska klimat som har utvecklats i Sverige belönar de känslomässigt defekta människorna, psykopaterna. För dem är samvete ett okänt begrepp. De går bokstavligen över lik bara det gynnar deras egna lögner och karriärer. Deras falska värdegrund skördar liv. Barbro Feldt blev en bricka i deras spel, och hon blev ett av deras offer."

För att ingen ska glömma Barbro Feldt och alla andra mobboffer i vårt nya Sverige, rekommenderar jag varmt läsning av Julia Caesars hela krönika "VÄRDEGRUNDEN SKÖRDAR LIV"

http://snaphanen.dk/2014/07/07/sondagskronika-vardegrunden-skordar-liv/

Alternativ länk:
http://korta.nu/falsk-humanitet

 
Lassekolja

Lassekolja

30 januari 2015 23:20

Nalle har något de flesta övriga saknar, yrkeserfarenhet! Han vet vad han talar om när han ger sig in i transportdebatten! Detta märktes extra övertydligt i debatten med politikerbroilern Jytte Guteland(S) för något år sedan.
Betr. Cecilia"förstör Sverige så fort som möjligt"Wikström och hennes kollega Birgitta"förstör Sverige ännu fortare"Olsson, så tycker jag nästan lite synd om Björklund. Tänk Er själva att ha med dessa "krokodilhonor"(stora käftar och små, nästan obefintliga öron) att göra....Usch, jag ryser bara vid tanken....
Som hängiven Sverigedemokrat tyckte jag att förra mandatperioden var spännande och intressant men f-n vet om inte denna kommer att bli om möjligt ännu mer intressant!?!Med sådana motståndare som de redan nämnda och därtill Annie"kom hit!-kom hit!"Lööf och den urtrista Reinfeldt-kopian Batra ser det mycket ljust ut för SD framöver.
Välkommen tillbaka Jimmie när Du kan!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

w-son

31 januari 2015 01:29

Det är både beklämmande och skrämmande att se beteendet hos twittervänstern/ statsfeministerna och dess medlöpare. Man undrar vart Sverige är på väg.

På den positiva sidan, stort grattis till Nalle och SD som vaskar fram så bra, kunniga och jordnära representanter för oss till EU. Nalle imponerar stort!
/ICH

 
Ingen bild

Funtaren

31 januari 2015 01:47

Jag har svårt att se att Wikströmskan kan slå Ohlsson i rollen som sänke för ett politiskt parti. Jag hejar på Ohlsson 100 %!

 
Svensson

Svensson

31 januari 2015 08:31

Folkpartiet går emot EU,det gör Cecilia Eikström galen,vad håller ni på med,försöker ni göra så jag blir av med mitt välbetalda EU-jobb ? I Folkpartiet går den egna karriären före partiets politik.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tompa

31 januari 2015 08:56

@Lassekolja
Fredag 30 jan 23:20

5+ för det inlägget :))
Alltid kul att starta en dag med ett asgarv. Tack

 
Ingen bild

Tony

31 januari 2015 09:14

När Cecilia Wickström blev utsedd till
EU Kommissionär så kommenterades detta
av Mona Sahlin, som var full av beröm
för Cecilia. Och bara det gör att alla
varningsklockor ljuder, att få beröm
från Mona betyder att man måste vara en
rabiat person, och det visade sig också
stämma in på Cecilia W.
Men även Birgitta Olsson är en katastrof
för partiet, Jan Björklund verkar nästan
riktigt mänsklig jämfört med henne när hon
med sin stirrande blick och Svenskfientliga
åsikter spänner ögonen i befolkningen.
Men oavsett vilken av dessa båda damer som blir
till ny ledare för folkpartiet, så kommer dom
säkert att fungera som ett utmärkt sänke för
partiet, närmsta manliga katastrof borde vara
Eric Ullenhag!

 
Ingen bild

Tony

31 januari 2015 09:31

Den som skrivit om Birros behandling i Dispatch I.
är ingen mindre än Roger Sahlström, och han har ju
erfarenhet av dessa förföljelser, eftersom han själv
råkat ut för samma idioter, han har förlorat både
arbete, blivit idiotförklarad blivit hotad med stryk,
men han viker inte för dessa kräk, utan fortsätter att
angripa packet för deras metoder. Roger är en modig
person, dessutom är han en duktig fotograf.

 
Ingen bild

Tony

31 januari 2015 09:40

Tror någon att vi får läsa om Peter "Nalle" Lundgrens
utmärkelse där nere i Gammelmedia??

 
Ingen bild

pg

31 januari 2015 11:46

Nu börjar Alliansen olika partier vrida som en mask och försöker försvara en katastrofal flyktingpolitik!
Är det verkligen så illa att politiker (förlåt Alf) är så naiva och inte kan eller vill se konsekvenser av beslut innan de fattas?
Nu krävs det totalstopp av mottagande lång tid framöver. Sverige kommer att backa i utveckling och samhällsförbättringar i oöverskådlig framtid.
Äldre får vara glada om de får pannkakor utan sylt! Vattenvälling återstår som nya nationalrätten!
Nyval före eller efter midsommar?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

31 januari 2015 11:56

Jag testar att sätta en länk om arbetsinvandring !

Arbetsinvandringen måste upphöra

leave a comment »


17 Votes


Det finns få nya arbeten i Sverige, och det råder massarbetslöshet i landet. Därför måste arbetsinvandringen upphöra med omedelbar verkan.

Nu måste regeringen ta tag i massarbetslösheten, det går inte att blunda längre. Vi har duktiga människor i Sverige, som inte vill något annat än att komma i arbete, så dom kan försörja sig själva och göra rätt för sig.

Dessa människor har tvingats ut i arbetslöshet, på grund av att regeringen bedriver en felaktig politik. Kan dom i regeringen inte se det, så ska dom avgå. Vi kan inte riskera Sveriges framtid, på grund av inkompenta politiker.

Det är dags att ta ansvar för vårat land, vi kan inte stå och se på, när vårat land förstörs. Nu måste regeringen lyssna på medborgarna i Sverige, och har regeringen något avtal med EU, då lämnar Sverige EU också. Det är dags att göra av med allt, som är dåligt för Sverige.

Vilka har rätt, några få politiker, eller miljontals medborgare ?

 
Ingen bild

Tomas Olsson

31 januari 2015 12:06

"Allt kommer att avgöras vid en stor tillställning i Bryssels konserthus den 18/3. Det som gör det väldigt speciellt och hedrande för mig..."

Jaha, så om jag bara får vara lite kritisk för en stund, vad är det som är så j*vla hedrande att få rosor av EU-härket? Om det är så att man börjar vinna uppskattning bland folkmördarna... Ja då gör man helt enkelt någonting fel.

 
Ingen bild

Göta

31 januari 2015 12:09

DAGENS TWEET
kommer från "Sten Sture", som twittrar:

"I Sverige 2015 får man behålla toppjobb efter
att man gett IS-terrorister jobb, medan man
får sparken om man lunchar med SDare. DDR 2.0."

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

31 januari 2015 12:26

Jag tänkte mest på Birgitta Ohlsson som ett "sänke" för Folkpartiet, men Cecilia Wikström är ännu bättre! Vi får hoppas att hon (eller Birgitta Ohlsson) blir ny partiledare. I bägge fallen lär Folkpartiet hamna under fyra procent i nästa val, när det nu blir.

På samma sätt kan vi hoppas på partisekreteraren Acko Ankarberg som ny partiledare för Kristdemokraterna. Då kan de säga adjö till Sveriges Riksdag!

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Lena

31 januari 2015 13:20

Att Nalle, EU-parlamentariker för SD har nominerats till MEP-Award är oerhört glädjande! Han är för mig sinnebilden av svenskhet när den är som bäst: rejäl dos av saklig kunskap, hederlighet, arbetsamhet bl.a Har sett videoklipp där han framför sina argument på utmärkt engelska, och självaste Farage har gratulerat honom! Nalle är inte vem som helst, det tror jag vi kan lita på. Stort Grattis till honom och till oss SD-are som har honom på vår sida!
En annan sak är det här med "ljusglimtar" - vi borde alla ta vara på dem på ett mer framträdande sätt. Det duger inte att bara bli cyniska och hysa agg hela tiden. Då blir vi ju inte bättre än de där hysteriska feministerna, rödgardisterna och antirasisterna.

Expressens förföljelse av Marcus Birro tyckte jag först verkade rent av löjligt. Så dessa journalister ägnar sin tid till denna förföljelse? Det är oerhört förnedrade för dem, tycker jag. Kan man verkligen anse dem som yrkesmänniskor?
Men jag förstår också att Marcus Birro genomgår en svårt tid nu. Hoppas han på något sätt känner att det finns folk som stödjer honom och inser det galna i förföljelsen.

 
Ingen bild

Pepparholm

31 januari 2015 13:28

Allan Widman, tung folkpartist i Malmö, säger i Sydsvenskan(!) att det är "Hög tid att prata volymer". Han ger Jan Björklund stöd mot Birgitta Ohlsson och Frida Johansson. Han riktar hård kritik mot Fredrik Reinfeldts uttalande om landets oändliga stora skogar och fält. Reinfeldt viftar därmed bort människors oro.

Det här börjar bli intressant. Statsministern får ökad användning för sin fasciststämpel, antalet förbjudna samtalspartner måste rimligen öka i riksdagen och Expo måste utvidga sitt register. Dessutom ska det bli intressant och se vad Sydsvenskans chefredaktör Heidi Avellan och SD-hataren Olle Lönnaeus säger i sin liberala tidning i morgon om sin liberala riksdagsman och gruppledare i Malmö.

 
Ingen bild

Pepparholm

31 januari 2015 14:23

I Fria Tider kan vi läsa om regeringens hemliga asylgrupp med uppgift att planera för 400 000 nya invandrare. Här är en hemlighet av verkligt intresse för medborgarna som Expressen borde gräva i. Och diskutera på ledarsidan. Faktiskt intressantare än vem som äter öppen lunch med vem. Eller hur Mattsson?

 
Ingen bild

JohanIII

31 januari 2015 17:01

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=J5evaicREcs&list=PLp9mKK1nGMkZRekNBwLQt67mPq4jfZ79b">Peter Lundgren, YouTube-lista</a>, 22 korta videos av anföranden i EU-parlamentet

 
Stefan K

Stefan K

31 januari 2015 21:08

SD har länge motionerat om utökande anslag till försvaret. 7-klövern har skrattat, men idag diskuterar alla detta. SD hade rätt.

SD har länge motionerat om utökade anslag till polisen och hårdare straff. 7-klövern har skrattat, men idag diskuterar nästan alla detta. SD hade rätt.

SD har länge varnat för islamistisk terror. 7-klövern har skrattat, men idag talar alla om det. SD hade rätt.

SD har länge påtalat konsekvenserna av en överdimensionerad asylpolitik. 7-klövern har skrattat, men idag talar allt fler om det. SD hade rätt.

SD är m.a.o ett parti som många innerst inne lyssnar till. Det är bara det att övriga inte vågar erkänna det högt.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Lena

1 februari 2015 00:54

Du har så rätt @Stefan K, Sd har skördar/gör fortfarande stora framgångar. Men nu känns det som om det bränns, hur mycket tror du att etablissemanget tål? De lämnar inget ifrån sig självmant. Det blir inget "fair play", det tror inte jag. Tvärtom, lögnen kommer att intensifieras, det kommer att märkas i tv, radio o övr media. Men samtidigt kommer det att ske sådana övertramp att även sådana som kanske inte är de skarpaste knivarna i bestickslådan, kommer att börja märka och kanske undra...

 
Ingen bild

Sven Nilsson

1 februari 2015 18:27

Jag hoppas på Birgitta Olsson eller Ullenhagen... som ny partiledare för Fp... Cecilia Malmström är något mindre usel än Olsson... Ullenhagen har ingen chans heller...

Jag hoppas dock att det dröjer tills bytet sker... I bästa fall sker det 2017 för då hinner dom inte byta igen... Fp ut ur riksdagen 2018

 
Ingen bild

Onkel Sven

1 februari 2015 20:24

Blå ögon på ettan , Frontsoldater på tvåan , Främlingsfientlighet
också på tvåan , bra för mej och mina ögon , vila !

 
Ingen bild

Pensionisten

1 februari 2015 22:34

Pratade idag med en Löfven-fantast! Denne påstod att Mattias uteblev från misstroendeomröstningen för att han inte ville ta sitt ansvar. Jag frågade var hon fått den uppgiften? I fulmedia förstås! Jag förklarade orsaken och det trodde denne vilsekomne sossen inte på. Otroligt med hjärntvättade människor som bara läser det som fulmedia skriver.
Skönt att titta in på Thoralfs sida och läsa vad andra, tyvärr, inte får för sig att läsa. Snart dax att ta bort presstöden och begära lite mer riktig journalistik från dessa bidragstagare.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
29
30 31
<<< Januari 2015 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se