thoralf

Direktlänk till inlägg 31 december 2014

UTMANINGAR OCH GOTT NYTT ÅR

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2014 14:30

 

Trojkan


Jag tror att rätt många numera känner igen ordet utmaningar när politiker och journalister pratar eller skriver artiklar. Utmaningar har nu ersatt integration, utanförskapsområden, asylsökande, invandring, brottslighet o.s.v.  Kärt ”barn” har som sagt många namn. Med ”utmaning eller utmaningar” behöver man inte peka ut invandringen/invandrare som ett problem och vips så har man löst ett politiskt korrekt problem. Jag förutspår att ordet ”utmaningar” kommer bli väldigt uttjatat under 2015.


Det gångna året har nog utan tvekan varit det mest framgångsrika året för Sverigedemokrater. Det slår nog till och med vårt riksdagsinträde 2010. Supervalåret blev så lyckosamt som alla sverigedemokrater hoppats på. Två EU-parlamentariker och 29 nya riksdagsledamöter i Sveriges riksdag. Därtill skall läggas fartsatt stigande opinionssiffror. Inte undra på att partierna i 7-klövern inte vet hur man skall hantera utvecklingen. Vi ser mer eller mindre dagligen uttryck för denna förvirring och det kommer sannolikt bestå under 2015 och kan till och med accelerera.


På det lokala planet i Kalmar har vi också haft stora framgångar. Jag sitter numera även i kommunstyrelsen och i samhällsbyggnadsnämnden. Vi har sex ledamöter i kommunfullmäktige och representation i alla nämnder och kommunens revisorer. Något som kommer ge oss framförallt ökad insyn i den kommunala verksamheten. Socialdemokraterna och kommunalrådet Johan Persson har dock gjort allt i sin makt för att djävlas med oss efter valet.


Jag förutspår dock att kommunalrådet Johan Persson (S), landshövdingen Stefan Carlsson och rektorn vid Linnéuniversitetet Stephen Hwang kommer att få ett besvärligt och mycket jobbigt 2015.


 

Festglad Johan Persson

 

Det kan säkert komma ett och annat avslöjande som kommer skaka om dessa herrar rejält! Men som det heter, som man bäddar får man ligga. Gamla synder går inte att begrava, de kommer förr eller senare upp till ytan! Läs artikel i Östran (Johan Persson ville uppenbarligen inte vara med på bild).


Min blogg har gått som tåget under 2014. Mycket tack vare supervalåret och därmed ett större intresse för politik. Bloggen toppade med drygt 53 000 unika besökare under augusti och med ett snitt på över 40 000 unika besökare/månad under sommarhalvåret. Mycket glädjande för min egen del och mina läsare men dock lite tråkigt att det uppenbarlige inte uppskattas inom vissa kretsar i partitoppen.


Det stöd jag upplevde under kommun och landstingsdagarna i Västerås i början av december blev en riktig kick för mig. Ett stort tack till alla som visade sitt stöd och uppskattning för mitt bloggande. Jag undrar om redaktionen för SD-Kuriren någonsin kommer visa något intresse för mig och mitt bloggande? Lite intern reklam för min blogg skulle jag välkomna efter snart nio års bloggande!


Jag vill också passa på att tacka alla mina läsare som ringer, mejlar eller skickar brev med tips till bloggen om både smått och stort. Det har gett mig många uppslag under åren och en del tips bearbetar jag inför kommande avslöjanden under 2015 ;-)


Till sist vill jag önska alla mina läsare ett riktigt GOTT NYTT ÅR!


 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Pelle P

31 december 2014 15:33

Ett riktigt Gott Nytt år till dig med Thoralf & ett stort tack för den möda du lägger på att samla & dela information till läsarna av din blogg. Lev väl.

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

31 december 2014 15:33

1:a januari 2015
STASI-arkivet ska förstöras.
Säpo ställs direkt under Stefan Löfvén.
Goyy Nytt År???

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

31 december 2014 15:35

Menar naturligtvis Gott Nytt År!

 
Ingen bild

Lotta

31 december 2014 15:44

Hoppas på ett Gott Nytt År för alla Sverigevänner och ser fram emot att få skriva fler inlägg samt ta del av andras intressanta inlägg och så klart Thoralfs suveräna artiklar.

 
Lassekolja

Lassekolja

31 december 2014 15:57

DETSAMMA - DETSAMMA Thoralf!!!
Intressant det där med "utmaningar". Vi satt några vänner häromdagen och hade roligt just åt att hela 7-klöver´n har bytt ut ordet PROBLEM mot UTMANING, särskilt nu när samtliga politiker utom Sverigedemokraternas, bär ansvar för hur "Det nya Sverige" ser ut. Både hoppas och tror att alla de 87%-en inte går på så lätta trick från 7:an. Tror också att det krävs mer än KD´s försök till inbrytning i migrationsdebatten eller FP´s "avdammande" av de tolv år gamla "språktesterna", som ju aldrig ens blev av fyra år senare när tillfälle gavs/fanns.
I SvT´s Rapport kunde vi igår(30/12) se ett inslag där bl.a en majoritet av Alliansväljarna ville ha samarbete med Sverigedemokraterna, en nyhet som, som vanligt, dessvärre har tystats ner, både i gårdagens Aktuellt och i dagens nyhetssändningar men faktum kvarstår ju.
GOTT NYTT ÅR alla vettiga människor(läs:SVERIGEDEMOKRATER) ! ! !

http://www.status.st

 
Ingen bild

40-talist

31 december 2014 16:02

Tack Thoralf för ett mycket informationsrikt år! Ett gott 2015 också, även om det inte blev ett extra val.
Märkligt att ha en alliansopposition som absolut inte vill ha regeringsmakten. Är det vanligt? Finns det något liknande i andra länder?

Vid två tillfällen har de nu valt att inte greppa makten utan istället låta sig ledas av S+Mp med extra stöd från V.
Är det inte lika bra att deras riksdagsledamöter åker hem till sig? Vore bra för miljön.

Thoralf Alfsson

31 december 2014 16:25

Instämmer! Ett minst sagt märkligt beteende från Alliansen. Nu får de dessutom en tredje chans i och med att SD lämnar in en misstroendeförklaring mot Stefan Löfven.

 
Ingen bild

World Traveller

31 december 2014 16:07

Gott Nytt År Thoralf och alla andra här!

 
Ingen bild

Lärare

31 december 2014 16:41

Gott Nytt År Thoralf och alla Sverigedemokrater runt om i landet, ja även sympatisörer och presumtiva väljare.

Apropå SD-kuriren, borde väl vi kunna göra något åt deras tystnad och nonchalans gentemot Thoralfs idoga och viktiga arbete för partiet. Vi skulle helt enkelt kunna tipsa dom om hans existens!!! Kan det vara så att dom inte ens tänkt tanken att använda sig av hans briljanta alster, som skulle kunna generera tusentals och åter tusentals nya väljare.

År 2015 kommer bli succé för SD! Partiet har alla möjligheter att nå 20-25% inom kort.

Skänker en tanke till Jimmie Åkesson, hoppas att han tillfrisknar snart och kan komma tillbaka!
Mattias Karlsson är en helt fantastisk ersättare, men som han sagt själv vill han helst "slippa" partiledararbetet.

Nu kör vi på!

 
Ingen bild

Urban Jakobsson

31 december 2014 16:54

Gott Nytt Ar och tack Thoralf for att du orkar streta vidare.

 
Ingen bild

Stridhsson

31 december 2014 17:22

Gott Nytt År Thoralf och alla Sverigevänliga, hoppas 2015 bli ett bra år, att man kan se framtiden med tillförsikt.

 
Ingen bild

Kurtan

31 december 2014 17:54


Ett Gott Nytt år till dig Thoralf och alla genuina sverigevänner!

Misstänker att kommande opinionsmätningar visar att M har sjunkit till runt 15 procent samt de övriga som har lagt sig på rygg och visat strupen ligger runt 4 procent gränsen...

SD har då kanske runt 25 procent...

Misstänker att då vaknar de upp och kommer som en sista utväg att annullera "DÖ" uppgörelsen eller så kommer dessa partier att verkligen implodera eller kanske rent utav "DÖ"...

Om de vill rädda lite kvar av sina väljare så bör de även rösta för en misstroende förklaring tillsammans med SD med motivering att den rödgröna röran har inskränkt demokratin för att kunna sitta kvar vid makten, alltså mot författningen som tydligt säger ALL MAKT UTGÅR FRÅN FOLKET!!!

Vi får se, i vilket fall som helst börjar folkt se hur illa det är ställt med hycklarna som kör Sverige i botten... Snart tar vi mark...
MVH

Ps Undrar vem som Sverige har lånat alla pengar ifrån... Har hört att det rör sig om ofantliga belopp i storleksordningen 1500 miljarder, kan detta stämma?! Samt påverkar detta våra hycklande politikers agerande t.ex i massinvandringsfrågan?!
 
Ingen bild

Kalleman

31 december 2014 17:55

Gott Nytt År Thoralf! Tack för din blogg som jag läser varje dag.

 
Ingen bild

Conny

31 december 2014 17:57

Ett riktigt GOTT NYTT ÅR Thoralf
Tack för alla bra bloggar du har skrivit under året.
Jag hoppas kunna fortsätta att sprida dem även under nästa år.
Tips till övriga läsare :) Sprid bloggen till alla i alla sociala medier. Folket förtjänar att väckas.

 
Ingen bild

GBJ

31 december 2014 18:27

Det blir tyvärr inte några fler goda år på mkt länge, nu väntar vi på kommuner som kollapsar under pressen från den extrema invandringspolitiken. Och även om SD blir 20-30 % i nästa val - när det nu blir - så är de sidsteppade för ett antal år framåt genom decemberöverrenskommelsen. Vår enda förhoppning är att kaoset blir av sådan omfattning att alliansen inte kan nonchalera det. Kaos föregår kosmos - först måste det bli mkt sämre innan det kan bli sämre.

Tack Thoralf för att du fortsätter med denna blogg, obegripligt att du inte har en mer framträdande roll i SD. Önskar dig personligen ett riktigt Gott Nytt År!

Thoralf Alfsson

31 december 2014 18:41

Hej
Jag ser det inte lika svart. SD kommer att gå framåt och Alliansen kommer att få "sträcka händer" inom en inte alltför avlägsen framtid om de inte lyssnar till väljarna och näringslivet.

Jag ser Alliansens spel under täcket med de rödgröna som en nödvändighet för att slutligen avslöja Alliansens rätta jag.

Jag tror på stora förändringar kanske redan under 2015!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

31 december 2014 18:33

Gott Nytt år unge man, må himmelen ramla ned över andra

 
Ingen bild

Gullefjun

31 december 2014 19:12

Gott nytt år Thoralf och alla som följer hans blogg och uppskattar den!
Det är ett stort antal människor i min norrländska stad som följer den.

 
Ingen bild

Micael Foghagen

31 december 2014 19:13

Gott slut och gott nytt!
Hoppas 2015 blir ett bra och fint år för dig Thoralf!

 
Ingen bild

GBJ

31 december 2014 19:14

Thoralf
Menade naturligtvis att det först måste bli sämre innan det blir bättre. Visst kommer SD att gå framåt närmaste åren. Men först när trycket på alliansen - via kommunpolitiker och folk i gemen - blir övermäktigt kommer det att bli några förändringar, och det kommer nog att ta sin tid. Men man kan ju alltid hoppas...

Har precis hört den danska drottningens tal till den danska nationen, och som skåning skulle jag inte ha något emot att tillhöra Danmark!

 
Ingen bild

Synonymen

31 december 2014 19:19

Vill bara tipsa eller uppmana alla att läsa vad Lars Bern anser om DÖ. Det är verkligen ord och inga visor.

http://antropocene.se/2014/december/en-politisk-adel-som-tappat-kontakten-med-folket.html

 
Ingen bild

J B Doe

31 december 2014 19:26

Tillåt mig citera ur dagens Barometern:

"Ring in det nya och ring ut det gamla
årets första, skälvande minut.
Ring lögnens makt från världens gränser ut,
och ring in sanningen till oss som famla."
Att sluta ljuga är en strålande idé, som jag tycker Barometern borde ta fasta på.
Att Alliansen inte verkar vara pigga på att regera, skulle kunna bero på att de har räknat ut att Sveriges krasch är nära förestående, och då gäller det att inte inneha regingsmakten och få skulden för den.

 
Ingen bild

Tony

31 december 2014 19:29

Gott nytt år bäste Thoralf..:)

 
Ingen bild

Molle

31 december 2014 19:36

Gott Nytt År, Thoralf och alla andra läsare.
Och stort tack för allt jobb du lägger ner på att upplysa de tröga svenskarna. De tar lång tid på sig att "vakna" :-)

 
Ingen bild

Hulda mk1

31 december 2014 19:41

Gott Nytt År till Thoralf och alla andra Sverigevänner!
Ett "Supervalår" är till ända och nästa års Extravalår blev vi blåsta på.

Inför hotet av ett ännu större SD, gjordes en ohelig överenskommelse över väljarnas huvuden. Hur mycket detta kommer att skada Sverige vet vi inte ännu, det lär framtiden utvisa. SD,s väljarstöd i kommande opinionsundersökningar blir folkets svar...
Minns speciellt årets båda valvakor och de sura miner som blev reaktionen på SD,s framgångar.

Vissa vill fira Nyår i en buss i Östersund. Hotell Sveriges gäster uttrycker sitt missnöje..

 
Ingen bild

Tompa

31 december 2014 20:18

Gott Nytt År på dig Thoralf.
Jag kan inte sätta ord på den uppskattning jag känner för det hästjobb du lägger ner år efter år för att få vårt land på fötter igen.

Gott Nytt till alla kloka läsare också.

Jag har IDAG garanterat fått en blankröstare att välja rätt valsedel nästa gång. Året slutade riktigt riktigt bra.

Nu går vi mot 51 %

 
Ingen bild

Stefan

31 december 2014 20:18

Gott nytt år, din blogg är absolut bäst.

 
Ingen bild

Cosmik Debris

31 december 2014 20:44

Läs gärna Dick Harrison i SvD.
http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/invandrarna-en-vinst-for-sverige_4223101.svd

”När det lilla och efterblivna svenska riket skulle moderniseras, borgar och städer byggas och näringslivet effektiviseras behövdes folk med know-how.”

Fråga: Vad tillför analfabeter och fundamentalistiska muslimer Sverige 2014?


”De nya maträtter som vi på kort tid har lärt oss älska och den kreativa korsbefruktning med kulturer från hela jorden som vi just nu är mitt uppe i.”

Fråga: Sveriges populäraste maträtter är Sushi och Tacos. Det är mycket ont om Japaner och Mexikanare på de Svenska flyktingförläggningarna. Hur är det ens möjligt att dessa då är så populära?”Att Sverige utvecklades till en modern nationalstat med västerländsk kultur berodde till stor del på impulser från kontinenten, ofta förmedlade i form av präster, militärer, godsägare, industrimän, bankirer, arbetare och intellektuella som lämnade sina egna länder och flyttade hit”

Fråga: Är det rimligt och hederligt att jämställa analfabeter med Valloner, Tyska bankirer eller invandrade godsägare och industrimän? Och vad har vi att lära av afrikanska u-länder?


Det är denna typ av ”vilseledande” desinformation som är förödande för neurotiska invandringsdebatten. Att Dick Harrison undviker med kirurgisk precision somaliska analfabeter eller fundamentalistiska muslimer är motbjudande och direkt bedrägligt. Han blandar äpplen och päron hej vilt!

 
Ingen bild

Tompa

31 december 2014 20:49

Tack för att ni valde Sverige. Detta är stötande
http://www.op.se/jamtland/ostersund/flyktingar-kanner-sig-lurade-till-grytan-1

Den här stackaren hade tacksamt tagit emot vår hjälp
https://twitter.com/ThislsAmazing/status/549991490764550145/photo/1

Svenska politiker och journalister borde skämmas !!

 
Ingen bild

Christer

31 december 2014 22:29

Gott Nytt År, Thoralf och andra Sverigevänner!
Tidningen Östra Småland har den 30/12 en härlig vinkling på problemet integration. I stadsdelen Berga som av RPS utnämnts till ett av Sveriges 55 no-go-områden känner folk en "stor otrygghet" vid passerande av stora ungdomsgrupper som hänger i mörkret mellan pizzerian och deras "lokal". Stadsdelen har stora problem med narkotika, stölder och mer organiserad grövre brottslighet. En uppmärksammad "rasistattack" i maj, som den beskrevs av politiker och media, var i verkligheten en våldsam droguppgörelse. I denna stadsdel vill nu "trygghetsrådet" att man gör något åt otryggheten, eftersom även affärsinnehavarna märker av minskad försäljning. Man vill därför förbättra belysningen i området. Ja ni läste rätt! Problemet med kriminalitet och utebliven integration är helt enkelt en fråga om dålig belysning. Ok för några lampor till, men man har ju inte närmat sig problemen överhuvudtaget. Sånt här jävla mumbo-jumbo snack får vi läsa i våra tidningar varje dag. Vem går på skiten egentligen? Hur mår man som journalist när man presenterat ett allvarligt samhällsproblem utan att överhuvudtaget nämna den verkliga orsaken.
Men trevligt slut i alla fall, åtminstone en del av er.

 
Ingen bild

Hacke

31 december 2014 22:46

Gott Nytt År Thoralf! Din blogg är ovärderlig i den sverigevänliga rörelsen och dess exempellösa framgångar under året.
Ser fram emot 2015 med största tillförsikt med väntade inre stridigheter hos juntan och bara ett trovärdigt alternativ för det alltmer uppvaknande folket att luta sig mot.

 
Ingen bild

Maja Dacke

31 december 2014 23:32

GOTT NYTT ÅR och STORT TACK för året som gått, Thoralf!

Din positiva syn på den för mig (och andra) så dystra framtiden gjorde att jag piggnade till. Men jag befarar - när nu högsta hönset i gården även ska besluta över vilka som ska räknas som goda medborgare - att 'AFAs långa armar' ska sträckas ut och bunta ihop oss och ... Dock finns det väl ingen cellplats kvar i landet utan vi får resa utrikes ... kanske till Afrika eller varför inte Sydamerika eller ...

Gott slut och GOTT nytt till er alla!

Och GBJ, din dronning är också min ...

 
Ingen bild

Observer

1 januari 2015 00:04

Egentligen kunde vi återinföra kungamakten med behållen godhet.
-Eller hur!!!!???????

 
Ingen bild

Lena

1 januari 2015 01:56

Gott Nytt och god fortsättning på det nya skälvande året Thoralf och alla andra Sverigevänner!
Det blir kanske fortsatt kargt för oss som önskar ett annat politiskt landskap än det nuvarande. Men säkert blir det intressant på många sätt. Vi måste se tiden an, men säkert blir det en del förändringar detta år, liksom att det kommer att utvecklas till SD,s fördel - det känner vi nog alla.

 
Ingen bild

Ludvig

1 januari 2015 07:24

Tack för ännu ett år med Sveriges bästa blogg!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

1 januari 2015 07:56

Gott -Nytt år Thoralf och alla ni andra här som gör inlägg och tack
Thoralf för att du är optimistisk !

 
Svensson

Svensson

1 januari 2015 08:41

Gott Nytt År Thoralf och god fortsättning.Ditt arbete behövs för ett bättre Sverige. Mvh Svensson

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Stefan A.

1 januari 2015 08:54

Gjorde 7,5 mån militärtjänst i Östersund och delade logement med 19 andra, dugde det åt mej duger det säkert åt de som "flyr för sina liv" också, om man verkligen flyr för sitt liv tror jag inte man är så kräsen gällande bostadsort och standard, av det kan man dra vissa slutsatser utan att döma alla förstås, men märkligt är det....

 
Ingen bild

Demokratur

1 januari 2015 09:35

Kämpa Thoralf. Tittar jag i spåkulan så ser jag, tyvärr, att en flytt från detta land är oundviklig. Bort från socialister och liberaler. Måtte omvärlden ta lärdom av vad som händer när dessa krafter släpps lösa...

 
Ingen bild

Tony

1 januari 2015 10:42

När det gäller SD magasinet så kan ju vi medlemmar i partiet
påminna dem att dom som gör stora arbetsinsatser för partiet
också ska uppmärksammas, vilket inte har skett i detta
fallet, även partiet kan få ta del av denna kritik.
Så in med Thoralf i Riksdagen, och ut med Linus Bylund,
som tydligen inte fattat att det inte lönar sig att fälla
förklenande epitet över någon han inte gillar. Den
Stockholms jargongen har ju till och med Kindberg Batra
fått lära sig att det inte går hem.

Så för 2015 hoppas vi att Thoralf åter hamnar i Riksdagen
och att Jimmie Åkesson kommer tillbaks, båda behövs.
Och så önskar jag alla här ett Gott Nytt År!

 
Ingen bild

Tony

1 januari 2015 11:37

Stefan Löfven har väldigt svårt att förstå varför SD växer,
han tycks tro att Sverige består bara av socialistiskt
tyckande? Han begriper inte att folket inte gillar att han
inte vill lyssna på vad 10 % av Sveriges befolkning tycker.
Och så länge han kör den versionen så kommer SD att Växa
oavsett vad den trögtänkte Löfven anser!

 
Ingen bild

Lisen Persson

1 januari 2015 11:41

Vad händer nu med alla personröster - när alliansens ledamöter är bakbundna från påverkan?

 
Ingen bild

Lotta

1 januari 2015 12:59

Vi har många, många gånger fått höra att vi måste ta vårt ansvar och ta emot människor som flyr för sina liv undan krig och förföljelse. Vi har blivit uppmanade att "öppna våra hjärtan" för de som flyr. När SD föreslagit en invandringspolitik i storlek med våra nordiska grannländer har exempelvis Fridolin frågat vilka vi skall skicka hem. Det jag undrar över är hur dessa 7-klövernpolitiker funderar när de får läsa att just dessa "flyktingar" som vi skulle "öppna våra hjärtan" för uttrycker sig på följande vis när de fått en fristad i Sverige på svenska skattebetalares bekostnad: "– Jag är 75 år och kommer från Mellanöstern. Så skickas jag till ett ställe där det ser ut så här, säger Isan Hydr och pekar på det isiga underlaget."

"– Det här känns ju som ett fängelse, mitt ute i skogen. Visst, jag skulle kunna stanna här i några veckor eller högst ett par månader. Men nu ska jag stanna här i nio månader, konstaterar Isan."

"Runt gruppen fanns också Mahmud Alzayed. Han har redan bott i Grytan i sex månader:
– Normalt spelar jag musik och skriver låtar. Det går inte här, jag bli helt död inombords av att bo här säger han."
"Muhammad Yafur har som flera andra i gruppen vistats i Libanon i cirka två år.
– Där fick vi sova på gatan. Libaneserna kallar oss syrier för sovande björnar. Men där slapp man i alla fall frysa, säger han."
På frågan: "Sverige är ju ett litet land som får ta emot väldigt många flyktingar. Kan ni acceptera att standarden blir låg under en period för att flyktingströmmen överhuvudtaget ska gå att hantera?" Fick reportern följande förstående och ödmjuka svar:

"Även om de är på flykt från ett krig så tycker de att måttet är rågat i Grytan. De tänker avvakta i 24 timmar."

"– Antingen får de ta oss härifrån eller ge oss en bättre förläggning, eller så börjar vi hungerstrejka, förklarar Muhammad."

Hur känns det för er, ni godhjärtade att läsa vilken inställning dessa flyktingar har? Här brukar ju skriva en del godhjärtade mångkulturälskare som bla Mats (Ateist), J, Ahonen, Tommy och personen som valt samma nick som svenskarnas partis tidning, realisten mfl. Känns det som om viljan att hjälpa dessa människor rusar som en het lavaström genom er kropp? Öppnar ni era hjärtan än mer för dessa ödmjuka, tacksamma icke alls krävande individer? Storsint ger de oss 24 timmar på oss att skaffa boenden som mer passar herrskapet. Varför inte bjuda hem någon eller några av dem att dela ert hem? Det vore väl solidariskt och fint? Det skulle ju innebära att de stackars flyktingarna fick bättre boenden och ni fick smaka på den fina mångkulturen ni så hett försvarar på riktigt nära håll, en win-winsituation för båda parter alltså.

http://www.op.se/jamtland/ostersund/flyktingar-kanner-sig-lurade-till-grytan-1 
Ingen bild

Lena

1 januari 2015 13:21

Otäckt detta med moskébränderna, det är väl en per dag nu, vart ska det ta vägen? Även om jag inte gillar moskéer så vill jag inte ha dessa våldsyttringar. Tror inte att det är SD:re som är skyldiga men förmodligen blir SD utsatta för anklagelser i pressen. Det är kanske "nästa steg" i processen att förgöra SD. Kanske är det även en "false flag" operation???

http://www.friatider.se/nytt-attentat-mot-mosk

 
Ingen bild

Hulda mk1

1 januari 2015 14:01

@Lena. Visst är det bedrövligt om någon ondsint svensk har vållat någon moskebrand, kraftiga frågetecken finns onekligen. En brand är ju ett sätt att få en bättre lokal, mer statliga pengar och medias stöd...

 
Ingen bild

en smålädnska

1 januari 2015 23:46

Ja fanns inte alternativ media skulle det kännas väldigt svart, men Thoralfs blogg, Avpixlat, Lars Berns mfl gör vardagen uthärdlig. Som grädde på moset kom det här med Östersundsresenärerna, vad skall man säga, kommentarer överflödiga!

 
Ingen bild

mörbylångamannen

3 januari 2015 18:44

Health and prosperity to U! Kampen fortsätter

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se