thoralf

Direktlänk till inlägg 21 december 2014

LÖFVENS LÖFTE OCH PERSSONS LÖGNER

Av Thoralf Alfsson - 21 december 2014 09:57

Stefan Löfven löfte i jultalet.


”Jag kommer aldrig någonsin att låta personlig prestige gå före Sveriges bästa, aldrig!”


Då borde det vara dags att börja samtala med Sverigedemokraterna.


Jag ogillar starkt politiker som inte håller sig till sanningen! I Kalmar har vi socialdemokraten Johan Persson som är kommunalråd. Han är inte bara lokalpolitiker han sitter även i socialdemokraternas partistyrelse. Det gör uppenbarligen att han blivit maktfullkomlig och att han själv försöker förvränga sanningen så att det passar honom och hans retorik.


Det har hänt mer än en gång på senaste tiden. Blir han sedan tagen på ”bar gärning” blir han tjurig och tvär men han erkänner aldrig något. Ödmjukheten är som bortblåst, om den nu någonsin funnits men det tror jag faktiskt den gjort.


Efter Göran Hägglunds utspel om invandringen har dock Johan gått i taket med sina förvrängningar eller rena lögner! Eller är det så att hans kunskaper om invandringen, asylsystemet, etableringsreformen och kostnader är så obefintliga?


I ett blogginlägg och på facebook sprider han rena lögner!


Johan Persson påstår att Kristdemokraterna och Göran Hägglund vill sänka dagersättningen för asylsökande. Hans Facebook inlägg har delats mer än ett hundra gånger. Både på bloggen och på Facebook länkar han till Migrationsverkets uppgifter.

 

Allt är helt fel! Göran Hägglund och Kristdemokraterna vill sänka etableringsersättningen! Citat från debattartikel i DN.


"Möjligheten att sänka nyanländas etableringsersättning något bör därför prövas."


Etableringsersättning kan bara den få som fått uppehållstillstånd och fått ett boende i någon kommun och därmed också folkbokförd i en kommun. En familj med tre barn kan få upp till 21 300 kronor per månad skattefritt i etableringsersättning, etableringstillägg och bostadstillägg.


Johan Persson sprider därmed flagranta lögner på nätet! Lögner som delas hejvilt på Facebook. En partistyrelseledamot borde ha bättre kunskaper.

Kunde inte hans sambo Malin Almqvist som är länsråd och handhar flyktingfrågor på Länsstyrelsen rätta Johan Persson?


Jag har påtalat detta via Facebook men som ni kan se hjälper det inte. Utan hans okunskap tycks vara total. Eller snarare ovilja att lyssna på någon annan, särskilt en Sverigedemokrat.


 

 

Efter detta tiger Johan Persson! Ynkligt!

 

Eller är massinvandringen så viktig för Johan Persson och socialdemokraterna att Johan Persson på det här sättet vill driva frågan om ökade ersättningar till asylsökande.

 

Vill Johan Persson och Socialdemokraterna att ersättningarna höjs till asylsökande och personer inom etableringsreformen?

 
 
Ingen bild

Pensionisten

21 december 2014 10:26

SD lyssnade på sina väljare och fällde regeringen men 7-klövern gör inte det och jag hoppas det återigen blir deras fall. Läste en bra artikel om detta.
http://www.kuriren.nu/nyheter/marika-formgren-lyssna-pa-valjarna-framfor-medierna-7989429.aspx
Mediernas framfart med förståsigpåare som utger sig för att vara experter, med titlar som dom själva i sin fantasi hittat på, är vad läsare och tittare får sig itutat. En som utgav sig för att ha en doktorshatt blev stenrik och hyllad men det fanns ingen hatt så då var hans tid ute. Hoppas det kommer fram vad experterna egentligen är.
Utskick innan extravalet måste tas fram och skickas ut.

 
Ingen bild

Hulda mk1

21 december 2014 10:48

@Pensionisten. OM det nu blir ett nyval. Det är inte formellt utlyst ännu. Med ett SD som går framåt "som tåget", kan det bli en uppgörelse över blockgränsen innan den 30,e december.
Iof. riskerar 7k, då en enorm svekdebatt, men någon partistrateg hittar säkert på någon floskel som 7K kommer att använda dygnet runt till valet 2018...

 
Ingen bild

Lotta

21 december 2014 10:49

Man mår direkt illa av Johan Perssons uttalande om att det är hemskt att ställa människor som flyr från krig emot äldreomsorgen i Kalmar. Är kommunalrådet verkligen så naiv att han inte begriper att sju(k)klöverns beslut att öka flyktingmottagandet får ekonomiska konsekvenser för all kommunal verksamhet? Det Johan Persson med anhang gör är att premiera en grupp, asylanterna på bekostnad av bl.a en grupp, äldreomsorgen. Hur vet sedan kommunalrådet att det är människor som flyr krig som kommer hit? 90-95 % saknar ju pass och kan lika gärna vara medborgare i ett annat europeiskt land där den ansträngda ekonomin fått dem att ta chansen till ett bättre liv i Sverige. Allt bekostat av svenska skattebetalare.

 
Ingen bild

Göran

21 december 2014 10:57

Låt socialisterna prata på om de så önskar men svara dem inte för det kommer inget gott ur vänsterdiket !

Pia Kjaersgaard (Dansk Folkeparti) säger: "Frågan är inte vad vi ska kalla Sverigedemokraterna. Frågan är vad vi ska kalla Sverige. Det sjukaste landet någonsin".

Min uppmaning till alla SDs företrädare: Sälj inte SDs själ till djävulen !

 
Ingen bild

Argus

21 december 2014 11:07

Du måste förstå Thoralf att med den svenska skolans kollaps och därmed oförmåga att förmedla kunskap så väger känsloargument tyngre än fakta. Jag vet inte om det måste till en total kollaps av konungariket för att dessa människor ska vakna. KD verkar i alla fall fått av sig täcket även om det var en omvändning under opinionssiffrorna och har börjat nynna med i kören. Det är "too little too late" men proppen kanske släpper nu.

 
Ingen bild

memento

21 december 2014 11:36

Ännu ett skinande svenskt ljus

– Alla riktigt väl fungerande delar av den globala ekonomin präglas av mångfald och mångkulturalism, säger Anders Borg i "Ekots lördagsintervju" och fortsätter:
– Ett mångkulturellt samhälle är ett effektivt och starkt samhälle. Det förs nu en jättekonstig debatt i Sverige som om det är ett problem om människor invandrar hit. Jag delar inte den synen. Jag tycker det är en stor fördel att det har kommit tiotusentals människor från Syrien, Irak, Iran och Somalia. De bidrar till att göra Sverige bättre och till ett mer dynamiskt och spännande samhälle. Alla riktigt spännande samhällen vi ser, där man har hög grad av innovation och en hög grad av förändringskraft, de präglas av det.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=6051976

bild:
http://gatesofvienna.net/wp-content/uploads/2014/12/somalieriseved.jpg

 
Ingen bild

KS

21 december 2014 12:03

Johan Persson ja.... Redan på Mååånas tid utmärkte han sig negativt genom att leka med datorer. Jag har glömt vad han pysslade med, men något sk-t var det! Kritik i riksmedia blev det i allafall. Men vad skall man säga om en politisk broiler som inte mig veterligen gjort ett ärligt handtag. Nu leker han sedan en tid kommunalråd. Denne strykrädde lille pöjk som vid ett valmöte i Kalmar stod och ondgjorde sig över S:t Görans sjukhus i Stockholm. Jag tog då ett steg fram för att höra bättre, vilket resulterade i att JP tog ett steg bakåt med fasan skriven i ansiktet! Sin kunskap om dagens ämne visar också med all tydlighet att sossarnas enhetsskola firar nya triumfer.

 
Ingen bild

Lena

21 december 2014 12:06

@Lotta
Mycket bra inlägg, hur kan vi Johan Persson och vi andra också för den delen veta om det är verkliga flyktingar som kommer? När 90% inte har med sig sina pass eller andra ID-handlingar då blir man ju minst sagt misstänksam. Dessutom är många av s k "flyktingarna" så fruktansvärt oförskämda och uppträder hotfullt. I min lilla stad + andra småstäder här i trakten så törs inte kvinnor gå ut efter mörkrets inbrott. I centrum samlas gäng och lever rullan. Varför ska vi försörja dessa? Har de gjort sig förtjänta av bidrag?
Nej det som Thoralf beskrivit i dagens artikel samt andra tidigare är just detta att S företrädare är småpåvar, de har hybris och tror de kan göra lite som det passar dem, för de känner som att de ALLTID varit ett s k stadsbärande parti. Många äldre tänker också så fortsätter rösta på dem.

Det är bra att tala om nivåer på bidragen, men det är kanske inte de 6700kr/månaden i etableringsbidrag som främst behöver diskuteras. Jag tycker de skattefria ersättningarna för en tre-bansfamilj är alldeles för hög (över 20.000kr) Dessutom får de som har barn retroaktivt barnbidrag!!! Tidigare för barn upp till 18 år, men numera sänkt till barn upp till 8 år. Kanske stack det i ögonen för mycket så de sänkte till 8 år??? De ska helt enkelt TA BORT SÅDANA ORÄTTVISA BIDRAG.

Jag jämför med vad min granne behöver gå igenom. Hon är nu 70+ och hennes tjänstepension har upphört så hon ansöker om bostadstillägg. Det handlar om ynka 300kr/mån, och hon har hållit på i 6 månader med att skicka in "papper". Då är det tydligen mycket noga när det gäller en pensionär. Nej vänd på kakan HUR kan Johan Person ställa pensionärerna mot s k flyktingar?

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

21 december 2014 12:16

Löfven ljugtal. Han är helt otrolig,denne man.Han avslöjar tydligt att han tror att vi är dumma.
Han har svenska folket bakom sig,lång långt bakom sig ! (citat Parnevik)
Jag är helt övertygad om att det blir inget omval. Har ni inte märkt vad mycket han har sagt som sedan har ändrats.

 
Ingen bild

Lena

21 december 2014 12:37

Från en motion 2001 där Anna Kinberg Batra var med om att utarbeta skriver hon o de andra motionärerna: Rimmar illa med svenska välfärd. "Tyvärr är den svenska välfärdsstaten inte anpassad och designad för en globala ekonomi och fri rörlighet".

Det handlar om att avveckla den svenska välvärden med så mycket invandring som möjligt!

http://www.friatider.se/kinberg-batra.ville-krossa-valfarden-med-fri-invandring

 
Ingen bild

WS

21 december 2014 13:14

Verkligen skändligt hur Löfven dels samarbetar och till och med krusar för vänsterpartiet. Sen går han omkring och säger att SD:s människosyn ar kass.

Denna mästerlögnare borde skämmas.

 
Ingen bild

pg

21 december 2014 13:24

Läs, fundera, och lär!

Sverige kan minska världens koldioxidutsläpp en tusendel.
Sverige kan inte rädda världen från mer utsläpp än landet själv producerar.
År 2010 var mängden 52,9 megaton, miljoner ton. Med det utsläppet lyckades landet driva sina fem miljoner motorfordon, en måttlig cementproduktion och resterna av en fram till 1980 blomstrande verkstadsindustri.

Rädda klimatet?
Vad händer om man skär radikalt i bilparken, lägger ner kärnkraften,jagar energikrävande industrier ur landet och sänker Sverigeskoldioxidutsläpp med så mycket som femtio procent, säg avrundat 30 megaton?
(Det vore en större nedskärning än något land i världen lyckats med.)

Jo, det globala utsläppet minskar nominellt med 30 megaton. Det är en
tusendel av världens 33 400 megaton. Ta bort alla svenska
koldioxidutsläpp och det globala minskar med två tusendelar.

Att prata om sådana obetydligheter med darr på rösten och dramatisk
retorik motverkar sitt syfte.
Som Alf Henriksson (1905-1995) skrev:

Retar du upp dig på ting som är små?så är du väl inte större än så.
Något att sätta på kylskåpsdörren hemma
Klimatdebbaten har övergått från dåliga fakta till en skatte-ko!


3.500 miljoner liter bensin säljs per år!

Klimathotet.s vara eller inte vara!

Så är det ett påslag per liter bensin med 8:-! + moms!
Bensinpriset nu skulle vara ca 7 kronor, om det inte var för denna udda beskattning!
3.500 miljoner liter bensin á 8 kronor litern i fast miljöskatt blir en nätt summa!
Någon som vet var denna slant tar vägen?
Sluta med fantasier som vind/våg/sol energi!
Ger ingen effekt. Är och förblir intermittent energi!

 
Ingen bild

Eva

21 december 2014 13:42

Löfven har redan många gånger om visat hur hans personliga prestige går före Sveriges bästa. Han ska avgå om... han ska inte regera med Alliansens budjet...han tar ansvar... de andra tar inte ansvar...
Jag tror inte att det blir nyval, det vågar han inte genomföra. Men att han fortsätter regera de kommande 4 åren, det gör mig riktigt rädd. Ingen kommer någonsin veta vad gäller utan den ena dagen si och den andra dagen så. Och minst vet han själv.

 
Ingen bild

Hasse

21 december 2014 14:12

Kommunalrådet Persson i Kalmar, mannen som gav lögnen ett ansikte.
De två andra kommunalråden(allmänt kallad knähundarna) från C och V är inte mycket bättre de.

 
Ingen bild

Pensionisten

21 december 2014 14:25

Hulda mk1, har samma funderingar som mej efter att svetsaren flyttat in i ministerbostaden fram till 20 mars, sedan blir det att flytta ut. Han har ju flaxat och ändrat så mycket fram och tillbaka så det är svårt att tro att han håller löftet om extraval.
Svetsaren är bossig och maktgalen, så som jag tidigare sagt, det blir inget nyval. Tyvärr! Men hoppas får vi!

 
Ingen bild

Synonymen

21 december 2014 14:27

Hittade denna motion på den eminente Socialdemokraten (troligen smyg-SD) Johan Westerholms blogg. Läs den så ofta ni har möjlighet!

http://ledarsidorna.se/2014/12/lang-vag-att-vandra/


Motion 2001/02:Sf333
Fri invandring
Skriven av bl.a Anna Kinberg Batra
http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Forslag/Motioner/mot-200102Sf333-Fri-invandri_GP02Sf333/?text=true

"Tyvärr är den svenska välfärdsstaten inte anpassad och designad för global ekonomi och fri rörlighet. Tvärtom – med fri rörlighet och öppna gränser försvinner många av Socialdemokraternas och LO-fackens maktinstrument. Solidarisk lönepolitik, skyhöga skatter och hinder för fritt företagande bygger på en partiell slutenhet mot omvärlden."


Den kan ses som en pendang till Reinfeldts ” Det sovande folket” och bör vara en ilsken väckarklocka för alla som tänker rösta på M och dessutom vill bevara välfärdsstaten.

Med AKB vid rodret kommer INGEN ändring att ske inom flyktingpolitiken överhuvudtaget. Den Svenska välfärden SKALL krossas och öppna upp för en låglönemarknad med osäkra anställningsvillkor. Som verktyg använder man cyniskt den extremt höga invandringen. Den är oerhört effektiv att slå sönder samtliga trygghetssystem på kortast möjliga tid.

Alla sossar med självbevarelsedrift bör självklart rösta SD och inte agera nyttiga idioter åt dem som vill krossa välfärdsstaten. Allt trams om tolerans, öppna hjärtan och människovärde är bara en retorisk potemkinkuliss från Moderaterna för att dölja det egentliga syftet. Till sin hjälp har man nyttiga idioter på vänsterkanten som utan att veta om det springer Moderaternas ärenden.

Detta skall SD pumpa ut i valrörelsen tillsammans med skolans sönderfall, bostadsbristen och vanvården av äldre. Lyckas man med det kommer dessutom vekligheten (bilbränder, oönskade flyktingförläggningar och tiggare) att jobba 24/7 och generera ännu fler röster åt SD.

Om det görs på rätt sätt kan det landa i ett valresultat på 15-25% i mars.

Då kan vi ställa allt tillrätta igen!

 
Ingen bild

Pensionisten

21 december 2014 14:31

http://www.friatider.se/arnstad-till-angrepp-mot-professorer-och-forskare-h-vdar-att-sd-r-fascister
Läsvärt skulle detta vara för "det goda folket"

 
Ingen bild

Mattias Karlssons julhälsning 2014

21 december 2014 15:19

Publicerades den 21 dec. 2014

Mattias Karlsson önskar alla en god jul.

https://www.youtube.com/watch?v=x0ah66FS2HY

 
Svensson

Svensson

21 december 2014 15:33

Invandrarna tycks ha bättre ersättning,än vad många svenskar som arbetar i Sverige har,det visar på att regeringen tycks vilja byta ut befolkningen i Sverige.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Synonymen

21 december 2014 16:10

LÄS!!!

http://ledarsidorna.se/2014/12/master-och-slav/

”Skall migrationspolitiken vara överordnad alla andra politikområden så måste vi, vilket Anders Borg pekar på, anpassa bland annat arbetsmarknadslagstiftningen men även på sikt börja snäva in vad vår allmänna välfärd skall kunna erbjuda alla medborgare och boende i Sverige.”

"snäva in vad vår allmänna välfärd"???
Detta sagt av vår tidigare finansminister Anders Borg.


Det är nu fullständigt glasklart vilken agenda ”De fyras gäng” (Reinfeldt, Borg, Littorin och Schlingmann) haft för Sverige.

Den som för ett ögonblick tror att Reinfeldts humanitet är äkta bör genast tänka om. Han struntar fullständigt i somalier, syrier eller andra ”flyktingar”. För Reinfeldt är de endast ett verktyg att krossa välfärdssystemet med.

Jag uppmanar alla att läsa Johan Westerholm som vid sidan av SD och Thoralf är den enda vettiga rösten i det neurotiska och ohederliga tillstånd Sverige befinner sig.

 
Ingen bild

Tomtefar

21 december 2014 16:15

"Mattias Karlsson önskar alla en god jul."

Detsamma till din Familj och dig. Ha en skön svensk jul med mycket lugn och ro. Tomten behöver inte fråga om du varit snäll. Vi vet svaret och vi har meddelat detta till verkställande Tomte.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

21 december 2014 16:16

H-G Strömer skriver på sin blogg idag : det går inte att debattera med sverigedemokrater , för en gångs skull så har han rätt ,det går inte att debattera med någon som alltigenom har rätt !

 
Ingen bild

Pepparholm

21 december 2014 17:39

Med koppling till Lars Berns som vanligt tänkvärda krönika i Antropocene om "Samlag i TV-soffan" så kan jag konstatera att Expressen numera, det var bättre förr, alltid följer linjen att kändisskap är viktigare än kunskap och utbildning när det gäller att hacka på SD. I dag Kallur, i går Salming.....

 
Lassekolja

Lassekolja

21 december 2014 17:43

Johan Persson verkar inte ha insett att Politikens primära uppgift är just att ställa olika behov mot varandra och därefter, beroende på partipolitisk inriktning, fördela skattepengar i respektive riktningar. På vanlig svenska kallas det ATT PRIORITERA! Ett lysande exempel på hur olika partier prioriterar är just invandringspolitiken, sju(7!) partier prioriterar flykting- och anhöriginvandring och låter allt annat stå tillbaka. Ett(1!) parti, Sverigedemokraterna, prioriterar Välfärdssverige och kompenserar detta med att hjälpa betydligt fler genom bidrag till UNHCR! För mig och alltfler svenskar är valet lätt, SD 22mars 2015 ! ! !

http://www.status.st

 
Ingen bild

Hood

21 december 2014 18:12

Varför kommer det ingen kritik mot JP från tidningen Barometern? JP är sosse o Barren ska vara borgelig. Ledarskribenterna på Barren är bland det blekaste och svärmorsvänliga som har skådats. Man hade möjligheten att publicera de skarpsinniga,klarsynta och (kanske alltför)kontroversiella skribenterna Marika Formgren och Alice Teoderescou. Men tidningsledningen valde att INTE. Man måste ställa sig frågan: Villken herre skall vi tjäna? Tidningsägarna (kapitalet) eller ideolegin (partiet)Jag tror att i en värld av sjunkande läsarsiffror för dags och kvällspress hade dessa eminenta skribenter lyft Barren till en ny nivå.Jag kan bara jämföra med Östran på den tiden när Janne G skrev ledaren. Även om man inte delade hans åsikter så följde (i alla fall jag) hans resonemang och analyserade det.Vilket då på den tiden (innan datorer o internet)gjorde att jag ibland köpte,läste och till och med gillade det Janne G skrev.För han var till skillnad från många ledarskribenter idag ÄRLIG och trodde på det han skrev.

 
Ingen bild

Calle

21 december 2014 18:16

@ memento
Han har så rätt, Anders Borg. Vilket enormt spännande land vi har fått genom mångkulturalismen: skjutningar, sprängningar,upplopp,uppeldade bilar och offentliga byggnader,gruppvåldtäkter, rån m.m Sverige hade varit säkert och tråkigt utan detta.

 
Ingen bild

Tompa

21 december 2014 19:45

Total mediatystnad om detta politiska våld.
Svenska "journalister" borde skämmas

http://goteborg.sverigedemokraterna.se/

 
Ingen bild

Pepparholm

21 december 2014 20:20

Hood - jag håller med dig och förstår. Jag slipper töntarna i Barometern. Men Sydsvenskan är inte bättre. Jag önskar att det funnes en enda dagstidning som levde upp till det gamla journalistiska mottot att granska överheten. Då skulle jag prenumerera.

 
Ingen bild

World Traveller

21 december 2014 20:36

Hood, du frågar 'vilken herre ska vi tjäna'

Jag tror det var Voltaire som skrev: 'Om du undrar vem din herre är, tala om för mig vem du inte får kritisera så ska jag tala om för dig vem din herre är'

Försök kritisera massinvandring och islam!

 
Ingen bild

Hood

21 december 2014 20:51

Jag gick just in på AB,och vad fick jag se om inte en krönika av Alice Theouderescu som formligen stank PK. Även hon har tydligen blivit tvungen att krypa till korset.Marika Formgren har ju tidigare offentligt tagit avstånd från sitt journalistyrke och sadlar om till ingenjör med motiveringen att hon kunde inte få en anställning.Fy fan säger jag,DDR.2 är bara förnamnet.

 
Ingen bild

Nls-Göran

21 december 2014 22:52

"Ersättning från staten" används av betongvänstern i Rosenbad såväl som av lokala miljömuppar utan finansieringskrav.
Uttjatad klyscha som gör mig så trött, så trött.
Vår industri blir mer och mer robotiserad och automatiserad, vilket leder till färre anställningar av kött och blod.
Allt färre löntagare skall försörja allt fler låtsasjobbare.
Offentliga sektorn tär på näringslivet allt hårdare och snabbare.
Finns tabeller och skalor för detta, en tumregel brukar vara att tre på en går åt h-te. Alltså en närande skall försörja tre tärande. Inom snar framtid är vi där.
Alla icke och låtsasjobb inom handels, välfärds och flyktingindustrin kan glömma bort sig själva när den sista tunnplåten i en industri nära dig valsats ut och sålts för sista gången.
När den sista brödkakan är borta och det bara finns munnar kvar, vad gör vi då?
Hur förbannat svårt skall det vara att förstå, JP och andra?

 
Ingen bild

Humor

21 december 2014 23:08

Publicerades den 17 dec. 2014

Proffsförhandlaren Stefan Löfven samtalar med sina regeringskollegor och bryter nästan ihop när han får höra att hans makt är hotad.

Starring: Stefan Löfven, Gustav Fridolin, Åsa Romson, Alice Bah Kuhnke,
https://www.youtube.com/watch?v=5bGXY4a-HEk

 
Lassekolja

Lassekolja

22 december 2014 00:50

TACK "Humor" för flera goda skratt tack vare länken:
https://www.youtube.com/watch?v=5bGXY4a-HEk
Mycket sevärt!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Observer

22 december 2014 08:28

############ VARNING #############

Enl uppg, Nu håller S och M h e m l i g a möten för att förhindra nyval!

Härligt va!? Tänk alla som röstat på S som får M och tvärt om.
Snacka om att svika sina väljare!!!
-Allt för att kväva och f ö r h i n d r a demokratin. De tar sig rätten att tänka åt 1Miljon Svenska väljare.
-Är det så här inbördeskrig brukar starta?

 
Ingen bild

Sven Dacke

22 december 2014 09:18

Har SD webben "Samtiden" dött eller är dom bara i vinterdvala?

Den var ju till för att sprida information

http://www.samtiden.nu/


Och nu är tidningarna fylla av artilkar om att det inte blir val. Var "dom 7" rädda att det kunde bli ännu värre

 
Ingen bild

World Traveller

22 december 2014 09:27

Thoralf, jag ser på nyheterna att 7-klövern nu på allvar vill sätta demokratin ur spel. De tänker ändra lagen så att en minoritetsregering (S + MP + V) kan styra med motståndarnas budget (M's). Konstigt att de inte kan ändra lagen så fort när det gäller att förbjuda islamister från att komma tillbaka till Sverige efter att ha varit i Irak och Syrien och slaktat civila.
Detta tyder på att det inte blir något extraval och att SD inte kommer att få något att säga till om såvida vi inte får över 50%, om ens då.
Invasionen av muslimer får inte stoppas.
Jag kan bara säga att Löfven är inte min statsminister. Han är Muslimska Brödraskapets springpojke.

 
Ingen bild

Hulda mk1

22 december 2014 10:24

Det blir nog inget Extraval, om jag skrev för några dagar sedan. Tyvärr hade jag rätt i mina föraningar.
Med tanke på SD,s ökade väljarstöd i div. opinionsundersökningar, kommer man troligen att hoppa med glatt humör över blockgränserna.

Men detta är bara en "galgfrist" till valet 2018. Vi väljare har låångt minne, och inställs Extravalet, finns det bara ett oppositionsparti fram till nästa ordinarie Riksdagsval..

 
Ingen bild

Peter

22 december 2014 11:28

Thoralf, det var allt en märklig retorik från er starke man.

Han undrar vilka grupper som står på tur att jämföras.
Trodde i min enfald att prioriteringar var något en politiker ställdes inför ofta och var vana vid, JP verkar dock tycka det är fult.

 
Ingen bild

Pensionisten

22 december 2014 11:59

Läsvärt och tänkvärt även för 7-klöverväljare och deras företrädare.
http://www.svt.se/nyheter/sverige/statsvetare-varnar-for-regelandring
Jag tror att 7-klövern skjuter sig i foten hur dom än ändrar reglerna. Jag tycker dom kan ändra % till 8% för att komma in i riksdagen för då är det bara 3 partier kvar.

 
Ingen bild

Lena

22 december 2014 12:24

Nej Löven är inte min minister heller, det sa jag i början då Sd röstade ner S budget, att han (Löfvén) kommer att bita sig fast vid makten. De kan t o m ändra reglerna, kanske ut utan att låta det gå mellan två val innan en sådan ändring sker. Är det ens lagligt?
Måste vi gå till vägs ände innan folk förstår vad som är på gång? Själv frågar jag mig VEM har bestämt denna utveckling av just SVERIGE? Andra länder har en mer hanterbar invandring, och varför kan inte svenska folket ta till sig den informationen?

Jag tror det är dags att "titta" uppåt i hierarkierna. Varför besökte Löfvén Bilderberggruppen i juni? Vilka är Bilderberggruppen som funnits sedan 1954 men som för först två år sedan var tvungna att erkänna att de finns. De har och gör alltjämt agerat i hemlighet. Där dras linjerna upp hur de vill att världspolitiken ska bli, tidningar o media implementerar och på så sätt får man en manipulerad o hjärntvättad befolkning som agerar enl planerna. Kalla mig gärna konspirationsteoretiker, jag erkänner detta. Försöker finna ut varför detta händer Sverige och inte i andra länder. Kanske är det beslutat så på högre ort att den svenska befolkningen som tidigare kände en sådan tillit till sina regeringar och myndigheter, som glatt och utan minsta frågetecken uppgav sitt personnummer var som helst - är det folk som är lättast att lura upp på läktaren?

http://www.svt.se/nyheter/sverige/statsvetare-varnar-for-regelandring

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards