thoralf

Direktlänk till inlägg 17 december 2014

IF METALL: ”SVENSK POLIS RASISTISK”

Av Thoralf Alfsson - 17 december 2014 18:17

IF Metall försöker nu utesluta en förtroendevald Sverigedemokrat i Vimmerby, Sandor Högye från facket. Sandor har invandrarbakgrund från Ungern och en viss erfarenhet av totalitärt styre och maktmissbruk. Han har varit medlem i IF Metall under många år utan det minsta problem. Sandor fyller dessutom pensionär under 2015, ändå vill IF Metall utesluta honom från facket på grund av hans uppdrag för Sverigedemokraterna i Vimmerby. I Vimmerby finns den centerpartistiska tidningen Vimmerby Tidning som driver en mycket negativ kampanj mot SD med fula och falska vinklingar på många artiklar om SD och dess företrädare. Men med Annie Lööf och Centerpartiets politik är det väl inte så förvånande.


Jag är själv uppvuxen i Vimmerby kommun så jag är väl uppdaterad på utvecklingen och känner flera av de som jobbar på tidningen sedan min tid i Vimmerby men även i grannkommunen Hultsfred. Under perioden 2006-2010 vägrade Vimmerby Tidning ta in insändare/debattartiklar som jag skrivit men även från andra Sverigedemokrater. Jag hade själv flera samtal med redaktionschef Alf Wesik på tidningen


För en tid sedan kallades Sandor till ett möte med två ombud från IF Metall. Den ena är lokalt ombud i Kalmar län och den andra kom från IF Metall centralt i Stockholm. Deras agenda var att övertala Sandor att lämna facket frivilligt något som Sandor tackade nej till. Han beskylldes av ombuden för att vara rasist och för att han inte stod för alla människors värde! Sandor argumenterade för sin sak genom att bland annat påtala statistik från BRÅ som visar en högre brottsstatistik för utrikes födda och personer med utländsk bakgrund.


Han blev då rejält förvånad då dessa båda ombud hävdade att det inte gick att lita på statistik som hade sin källa från det svenska polisväsendet då den ”svenska polisen var rasistisk”.

 

Ett minst häpnadsväckande uttalande från dessa ombud vilket föranledde Sandor att kontakta mig och berätta om detta möte. Jag har kontaktat ombudet från Stockholm för att få en kommentar till deras uttalande men han vägrar svara på mina meddelanden. Man kan dessutom också undra om LO-förbunden har någon form av register för åsiktsregistrering av Sverigedemokrater?


Jag undrar vad polisens fackförbund anser om sina ”kollegor” inom IF Metall? De kan knappast vara särskilt glada över detta osmakliga påhopp på hela svenska poliskåren.


Sandor, stå på dig! Låt inte IF Metall få köra över dig!


------------------------------


För mig framstår det mer och mer tydligt, inte minst efter Novus senaste opinionsundersökning där SD och S går kraftigt framåt att det är Socialdemokraterna som är vår huvudmotståndare i det kommande valet.

 

Socialdemokraternas hårda attityd och vidriga anklagelser de senaste dagarna visar med all tydlighet detta. Handen sträcks ut till alla partier förutom SD. Där är det istället en knytnäve som gäller!

SD bör slå tillbaka hårt politiskt mot Socialdemokraterna genom att driva frågan Massinvandring eller välfärd mycket tydligt i den kommande valrörelsen. Men minst lika hårt skall frågorna om


  • Höjd A-kassa
  • Stopp för arbetskraftsinvandring inom sektorer där det inte råder brist på arbetskraft
  • Återställd pensionärsskatt
  • Villkoren för småföretagare (sjuklöneansvar, arbetsgivaravgifter)

Genom att driva dessa frågor väldigt hårt vid sidan om massinvandringen kan vi sannolikt skicka Socialdemokraterna till sitt sämsta valresultat på 100 år!


Om vi sedan även attackerar Miljöpartiet för deras landsbygdsfientliga politik och Vänsterpartiet kommunisterna för sin företagsfientliga politik och sedan hoppas på att Socialdemokraterna kanabaliserar på dessa båda partier kanske vi kan skicka ut Dinamarca (V), Lindblom (MP), Rågsjö (V) och Stålhammar (MP) från riksdagen.Pia Kjaersgaards omdöme om Sverige och 7-klöverns politiker får allt mer relevans.


"Spørgsmålet er ikke, hvad man skal kalde Sverigedemokraterna. Det eneste relevante spørgsmål er, hvad man skal kalde Sverige.


Nogle har omtalt det som ”DDR light”. Andre har kaldt det et konsensussamfund. Personligt tror jeg ikke, at det rigtige ord er opfundet endnu. Sverige er så vanvittigt, at det adskiller sig fra alle andre samfund i historien, og i virkeligheden er det måske ikke statsvidenskaben, som skal inddrages i navngivningen, men snarere fagkræfter inden for psykiatrien med speciale i skizofreni og fortrængning af følelser.


Pia Kjærsgaard, MF, værdiordfører, Dansk Folkeparti"


Läs hela artikeln i Den korte avis


PS


Det verkar som den socialdemokratiska talmannen Urban Ahlin inte har någon kontroll över riksdagens ledamöter. Talmannens roll är att sätta stopp för deras patetiska uppförande. Men med en hatisk gruppledare som Maria Ferm är det väl dömt att misslyckas. Socialdemokraterna tycks inte lyckas med något just nu. Förutom förvirring och bristande respekt för demokratin.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Demokratur

17 december 2014 18:34

Eftersom riksdagsledamöterna ska vara våra guider i livet så antar jag att det nu är OK att mobba och behandla omgivningen respektlöst. Eller är det bara vissa som har den favören?

 
Lassekolja

Lassekolja

17 december 2014 18:46

Det är väl lika bra att göra processen kort, förbjud Polisen att lösa brott. Det verkar ju till syvende og sidst vara målet för flumsidan (=V, MP, F! & S) av svensk politik!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Tompa

17 december 2014 19:15

Höjd A-kassa
Stopp för arbetskraftsinvandring inom sektorer där det inte råder brist på arbetskraft
Återställd pensionärsskatt
Villkoren för småföretagare (sjuklöneansvar, arbetsgivaravgifter)

Lägg för guds skull till en skärpning av kriminalpolitiken. Här är en STOR röstmagnet.

Organiserad maffia och andra våldsbejakande kriminella gäng är som en cancersvulst på samhällskroppen. Det finns redan idag flera pararellsamhällen där svensk lag inte gäller vilket är oerhört allvarligt.

När folk inte vågar vittna längre så faller rättsstaten samman och anarkin breder ut sig.

Inför omedelbar utvisning av de som går att utvisa och inför rejält höjda straffsatser på samtliga våldsbrottslingar oavsett nationalitet.

Jag tycker man på allvar kan börja överväga att köpa in fängelseplatser i andra länder så som man redan idag gör med många callcenter. Det skulle spara mycket pengar samt avskräcka många. Här kan vi finansiera vår hjälp på plats till behövande flyktingar som inte har råd att "fly" i taxi eller privatjet.

Detta är en fråga som SD måste lyfta högt upp på dagordningen.

 
Ingen bild

WS

17 december 2014 19:23

Här är det inte fråga om människors lika värde.... Nej tycker man annorlunda så raderar PK de mänskliga rättigheterna.

 
thojuh

thojuh

17 december 2014 19:39

Det är tydligen OK att kalla oss Sverigevänner för nazister, etc medan det är tabu att ifrågasätta massinvandringen som saknar sin like i Europa.

http://thojuh.se

 
Ingen bild

World Traveller

17 december 2014 19:41

Visst för LO register över Sverigedemokrater (tillsammans med Researchgruppen/EXPO, media och Våldsvänstern). Frågan är vad de har tänkt att använda registret till.

 
Ingen bild

ABs Martin Aagård-"Inga judar gasades i Auschwitz

17 december 2014 19:43

Publicerades den 17 dec. 2014

Ni läste rätt! Aftonbladets kulturskribent Martin Aagård hävdar att det inte var judar som dog i de Polska koncentrationslägret Auchwitz, utan i huvudsak Polska och Ungerska medborgare.
Uttalandet kom efter att Johan Andersson och Granskning Sverige ringt till Aftonbladet för att be om ett förtydligande angående deras hat mot Björn Söder (SD). Martin Aagård driver teorin att det inte finns några folk eller kulturer överhuvudtaget.
Frågan som satte igång samtalet var: Vilket folk kan utsättas för folkmord, om det inte finns några folk?
https://www.youtube.com/watch?list=UUaZN7MS2Wv7ZR5fwxu-gh0g&v=IrA_Ma8BrVk#t=26

 
Ingen bild

Trollfar

17 december 2014 19:49

1. S har inte gått framåt som Sjöström/Novus försöker få det till. Han har en politisk agenda som stått klar i många år. Hans nedvärderande av SD före valet 2014 är ett av bevisen. Hans ständiga övervärderande av MP är ett annat bevis.

Sjöström/Novus lever helt enkelt på att köparen blir nöjd. Att det sedan inte stämmer med verkligheten bryr han sig inte om.

2. Hoppas att Sandor spelade in samtalet.

 
Ingen bild

Tony

17 december 2014 20:15

2 råd så här på sluttampen av 2014, ni som är medlemmar
i facket, begär ert utträde inför 2015. Och ni som ännu
går och betalar för sekunda media, sluta och köp smörjan!
Ingen av dessa företräder längre sina kunder, dom jobbar emot er!

 
Ingen bild

Hulda mk1

17 december 2014 20:18

Är inte IF Metall "rasister" nu? Ge sig på en medlem med "utländsk bakgrund".
Det måste bli en logisk kullerbytta i huvudet på Fackpamparna när någon som denne Sandor är SD-politiker... Facket är rejält skakat av att en ökande mängd medlemmar väljer SD istället för PARTIET.

Visst är Sossarna huvudmotståndare i Extravalet nu i vår. Förra valets huvudmotståndare, Miljöpartiet blev rejält besegrade och i Extravalet kommer deras misslyckade insatser i "regeringen" att ge dem ännu mindre väljarstöd...

 
Ingen bild

Hasse

17 december 2014 20:24

Dick Erixon har gjort en analys av sameproblematiken som är väl värd att läsa för både den ena och den andra: http://erixon.com/blogg/

 
Ingen bild

Roger K

17 december 2014 20:51

På mitt dåvarande jobb, hade jag under en hel dag blivit försökt övertalat att bli med i facket. Två ombud från Livs var hela tiden på mig att ansluta mig. De visste att jag inte var fackligt ansluten. Till slut ledsnade jag och tog fram mitt SD medlemskort och frågade om de fortfarande ville ha mig som medlem.

Svaret jag fick vet ni alla.

Önskar alla Sverigevänner en i förväg Riktig God Jul.

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

17 december 2014 21:01

Övertygad om att alla som fått sina hus och lägenheter länsade, när utlänska ligor härjar i Sverige, har kommit över till oss.

 
Ingen bild

Tompa

17 december 2014 22:53

Rabiat kvinna
https://twitter.com/Portvakten/status/545299143695302656/photo/1

 
Ingen bild

Synonymen

18 december 2014 00:17

Angående Björn Söder och att det han sa är helt korrekt. Det kan inte bli tydligare än i intervjun med Samen Sofia Jannok.

http://magasinetfilter.se/magasin/2013/30/det-ar-en-kolonisation-utan-dess

Är Sverige ett land där rötterna väger för lätt?

"– Jag tänker mycket på det där. Jag minns en svensk arrangör som sa: »Vad roligt att du representerar en ursvensk kultur.« Jag är inte svensk, det känns lika främmande som att kalla mig bosnisk. Jag förstår självklart att jag är svensk medborgare, men jag hade lika gärna kunnat vara från andra sidan den gräns staterna drog."Jag orkar inte utveckla det mera då den Svenska nivån på debatten och förvanskningen av vad Björn Söder sagt är fullständigt neurotisk. Det är intellektuellt plågsamt det som nu pågår i Sverige.

Jag vill snart inte bo kvar i detta satans dårhus!!

 
Ingen bild

Synonymen

18 december 2014 01:05

DN debatt:
”Så kan vi minska kostnaden för flyktingmottagandet”

http://www.dn.se/nyheter/politik/kd-vill-ge-asylsokande-lagre-bidrag/

Det blev som väntat Göran Hägglund som fick "äran" att ta tag i invandringsproblemet. Nu hoppas vi att "media" kommer att kräva avgångar och anklaga KD för rasism m.m

 
Ingen bild

Göta

18 december 2014 01:34

"JAG ÄR INTE SVENSK, JAG ÄR SAME!"
I december förra året blev den samiska artisten, låtskrivaren och renägaren Sofia Jannok intervjuad av tidskriften Filter. Hon fick då frågan om Sverige är ett land där rötterna väger för lätt, och gav följande svar:
"Jag minns en svensk arrangör som sa: 'Vad roligt att du representerar en ursvensk kultur.' MEN JAG ÄR INTE SVENSK. DET KÄNNS LIKA FRÄMMANDE SOM ATT KALLA MIG BOSNISK". Jag förstår självklart att jag är svensk medborgare, men jag hade lika gärna kunnat vara från andra sidan den gräns staterna drog. Jag hade fortfarande varit samma person.
http://magasinetfilter.se/magasin/2013/30/det-ar-en-kolonisation-utan-dess

Sofia Janok uttryckte alltså precis det som Björn Söder försökte förklara när han bland annat refererade till den regeringsproposition som SOCIALDEMOKRATERNA lade fram 1999, där sossarna tydligt deklarerade att folkgrupperna samer, tornedalingar, finnar, judar och romer har var och en (citat:) "sin egen kultur, sitt egna språk och sina egna traditioner, som skiljer sig från den svenska majoritetsbefolkningen."

I Fria Tiders artikel "ATT TA POLITISKA POÄNG PÅ MÄNNISKORS OKUNSKAP", förklaras tydligt skillnaden mellan svenskar och de fem nationella minoritetsfolken i Sverige.

Beträffande den okunniga och grova mobbningen av Björn Söder konstaterar Fria Tider att "socialismen och liberalismen trängs och frodas i okunskapens samhällsfåra, där de tillsammans kan torgföra sina slagord och utnyttja människors bristande kunskaper i viktiga samhällsfrågor för att plocka billiga politiska poäng."

http://www.friatider.se/att-ta-politiska-po-ng-p-m-nniskors-okunskap

Ju mindre man vet, desto oftare och mer högljutt gapar man ut sina okunskaper. Det pinsamma är att så många av våra riksdagspolitiker inom 7-klövern så tydligt visar upp sina okunskaper i riksdagen.

 
Ingen bild

Stefan A.

18 december 2014 06:09

Hägglund KD försöker nu genom förslag typ "språktest" komma åt de invandringskritiska rösterna, blir knappast trovärdigt när han under 8 år inte sagt ett ljud om skärpningar i asylreglerna, han både sockrar och saltar och slutresultatet blir plusminus noll.

 
Ingen bild

Sven Dacke

18 december 2014 06:48

Och medan media för fullt "jagar" SD för att avslöja skandaler brinner "Vårt" Sverige upp ,bit för bit

När jag kom till Växjö för 10 år sedan trodde jag inte att delar av staden skulle skulle se ut som arabländerna folket flyr ifrån, till trygga gamla säkra landet

I natt i Araby !!!!!

http://goo.gl/1uEvo0

 
Ingen bild

OH

18 december 2014 07:18

Nu förväntar man sig att VPK och MPK står för sina uttalanden och åsikter och fördömer terrororganisationen Hamas för deras raketattacker mot judiska familjer och deras oskyldiga barn.

 
Ingen bild

Ludvig

18 december 2014 07:22

Tyvärr går det inte att känna igen vårt land längre. Det har blivit kallt och fientligt. Dom som kallar SD för rasistiskt står verkligen inte för alla människors lika värde.

 
Ingen bild

Pepparholm

18 december 2014 08:16

Det främlingsfientliga minipartiet Kristdemokraterna visar nu sitt rätta tryne i partiledarens krav i DN på åtgärder mot invandringen. Uppenbarligen har medlemmar och väljare i hemlighet varit fascister, nazister och islamofober. Men nu kommer de att avslöjas i alla media och visas upp efter hembesök säger ansvariga utgivare i korus och som samtidigt kräver utökat demokratiskt presstöd. Sexklövern slutar omedelbart att tala med dem och de utesluts från fackförbund och föreningar. Från riksdagens talarstol avser V och MP att häckla dem med fördömande bibelcitat. SR/SVT lägger in extra debattprogram där det är uteslutet att någon från KD får delta - vi håller oss till de säkra korten som finns i vår telefonlista och som har kompisar i Granskningsnämnden säger etermedias chefer. Expo kräver större statsbidrag då man får merarbete med övervakning och utarbetande av mobbningsplaner.

Kan det bli så?????

 
Svensson

Svensson

18 december 2014 08:20

Sluta mobba våran Ungerska kompis,era rasister !

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Sven Dacke

18 december 2014 08:20

Göran Hägglund kommer ut som "rasist"

http://goo.gl/egrFzq

 
Ingen bild

World Traveller

18 december 2014 08:58

Aftonbladet idag: 'Platsen där du är säkrast i Sverige. Hit ska du flytta för att slippa våld. Kommunen där minst brott begås'

Ska det verkligen behöva vara så här? Ser inte 87-procentarna vansinnet i detta?
Vad säger du Ahonen, och Mats och övriga?

 
Ingen bild

Lite hopp finns det kanske

18 december 2014 10:57

Lite av varje.
Äldre:
Träffpunkter för äldre stängs p g a ekonomin. (dagen efter applåderna i kf att ta emot ännu fler nyanlända svenskar)
http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=86&artikel=6049478

Polisen:
Polisen är inte bara rasistisk mot de som ser ut som utlänningar. Det är bara sådan de kollar identiteten på när de letar illegala invandrare.
Och varför ska någon bli kränkt av en sådan koll? Tycker inte de svenskar som råkar se ut som ... att det är bra att staten håller rent från dem som illegalt parasiterar på vår välfärd? Gillar de inte Sverige?

Polisen kränker mig återkommande med alkoholtestapparat när jag kör bil. Det gäller också för många andra bilister, har jag sett. De som inte kör bil testar det minsann inte! Snacka om förföljelse av vissa, men inte av andra!

Inför valet:
Krav, från SD, kan ställas med två syften. Ett är att få genomslag för det de vill. Lyckas svårligen.
Det andra är att ställa kraven för att få folk att fatta hur läget är.
En bättre metod, som ger bättre resultat.
Ex
-Tandvård, vård och mediciner för pensionärer till samma taxa som illegala invandrare.

-Begränsa den särskilda föräldrapenningen för barn uppväxta i annat land till högst 100.000 kr per barn.

-Alla pensionärer ska ha rätt att byta bort sin pension till samma villkor som gäller för de utrikesfödda pensionärer som anhöriginvandrar hit.

Öppna inte era munnar och bli måltavlor för dreven!

 
Ingen bild

Sven Dacke

18 december 2014 11:20

I natt brann 6 bilar upp och 18 skadade i ARABBY VÄXJÖ som tidigare meddelats.

Undeder förmiddagen berättade SR att "belöning" i form ab 10 Miljoner skall tillföras Arabby för deras goda arbete

Någon är sjuk! Antingen jag eller ........

 
Ingen bild

Ännu frisk

18 december 2014 11:39

Sjukhussängar.
Här finns mycket intressanta uppgifter om vården i om vårt land jämfört med andra inom OECD.
http://stats.oecd.org/Index.aspx?DataSetCode=HEALTH_REAC

Ex antal sjukhussängar per 1000 invånare. 2010 valt då data saknas för flera länder under de senare åren.
Toppen:
Japan 13,5
Korea 8,8
Germany 8,3
Austria 7,6
Hungary 7,2
Czech Republic 7,0
Poland 6,5
Slovak Republic 6,4

och botten:
United States 3,1
United Kingdom 3,0
Canada 2,8
New Zealand 2,7
Sweden 2,7
Turkey 2,5
Chile 2,0
Mexico 1,7

Inget land inom EU har färre bäddar än vi.

Från statistik från FN kan man även se att Etiopien och Azerbaijan har fler sängar än Sverige.

Ett vallöfte från SD skulle kunna vara: att vi inte ska vara sämst inom EU.

Nu betyder väl inte antalet sängar allt, men finns det något man hellre vill ha när man mår riktigt dåligt?

 
Ingen bild

Eric H

18 december 2014 11:53

I beaktande av uppförandet i Riksdagen just nu och att händelserna vid budgetomröstningen av många i massmedia kallades för "sandlåda", HUR skall då handlandet från vissa riksdagsledamöter beskrivas och benämnas???
Sandlådan tycks ha vuxit till en grusgrop där man snart drunknar i rasande sand..

 
Ingen bild

Eric H

18 december 2014 11:57

Del II
Betr invandrade Sandor och metallfacket..
Att Facken har ett register över "misstänkra sd-are" ser jag som fullkomligt självklart! På riksnivå eller lokalt, lika illa.
(s) har ju en gammal tradition inom det området, liksom....

 
Ingen bild

Onkel Sven

18 december 2014 12:03

När falskhetens symbol Göran Hägglund uttalar sej om invandringen är det ingen som skriker rasist ,han drar fram det som SD har tryckt på i flera år !

 
Ingen bild

Tompa

18 december 2014 13:01

I dagens riksdagsdebatt om Kommunikationer så debatterade det socialdemokratiske statsrådet Anna Johansson med SD:s Patrik Jönsson. Efter replikskiftet vid ca kl 12:43 så går Patrik Jönsson fram till Anna Johansson och tackar för debatten.

Anna Johansson torkar sedan av handen på baksidan av sina byxor och grimaserar föraktfullt.

Jag tycker uppträdandet hos vissa vuxna människor är beklämmande. Är det värdigt ett folkvalt statsråd att bete sig på det här viset? Hur var det med allas lika värde? Är hon förälder så tycker jag synd om hennes barn.

Ordningen i riksdagskammaren håller på att spåra ur liksom resten av samhället.

 
Ingen bild

Pensionisten

18 december 2014 14:18

Ulf Kristensson som är politisk talman för vänsterextrema TV4 säjer att Göran Hägglunds utspel kan få övriga Allianspartier kan följa efter. Sedan slutför han med att deras politik kan leda till att SD:s främlingsfientliga politik kan få dörrarna stängda. Har bara en kommentar till detta: Fy f..n!

 
Ingen bild

lundabo58

18 december 2014 15:10

Thoralf!

Tipsa "Granskning Sverige" så dom kan ringa upp det aktuella fackombudet och konfrontera denne med sitt påstående :-)

 
Ingen bild

Göran

18 december 2014 16:24

Pensionisten,

Det vore värre om TVs pajaser började berömma SD för sin politik. Vi sverigevänner i sverigeblocket skulle få huvudbry och undra vad som är å färde.

Vad än kaknästornselementen hittar på så har det visat sig gynnsamt för SD.

Tompa,

Det som kommer från det panikslagna vänsterdiket förvånar väl ingen.

 
Ingen bild

Lärare

18 december 2014 17:06

Finns det inga ordningsföreskrifter för hur riksdagsledamöterna ska uppföra sig i kammaren?

Tycker det är hög tid att SD tar upp frågan?
Verkar ha spårat ur helt hos vissa.
Bra att det kommer fram vilka det är och vilka partier de företräder.

Förefaller som hela vänstermaffian (S, V och Mp) finner detta uppträdande helt okay. Har inte hört ngt avståndstagande från ngn av dessa partiledare.

Inte heller har 1:e talman tagit till orda i kammaren, det åligger honom att se till, att man uppträder civiliserat som ledamot av Sveriges Riksdag!!!

En ursäkt riktat till Björn Söder, av de ledamöter som skämt ut sig vore på sin plats!

 
Ingen bild

Pretty Boy Floyd

18 december 2014 17:14

Nu har Göran Hägglund blivit "rasist" !
Värva honom nu,medans han vacklar !

 
Nyheter

Nyheter

5 april 2015 16:34

Här finns lite mer info om vad polisen gör just nu: http://nyhetsrapport.se

http://nyhetsrapport.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se