thoralf

Direktlänk till inlägg 10 december 2014

SOM MAN BÄDDAR FÅR MAN LIGGA

Av Thoralf Alfsson - 10 december 2014 20:44

 


Barometerns löpsedel igår. Hur många kunde tänka sig en sådan löpsedel i Kalmar för 20 år sedan? Nej, sannolikt ingen. Idag är det dock en skrämmande verklighet. Varför har det blivit så? Ja, svaret är väldigt enkel! En fullständigt okontrollerad massinvandring.


Under årets valrörelse fick jag bland annat besök vid vårt tält på stan av personer som berättade om hur en imam vid källarmoskén på Storgatan i Kalmar propagerade för IS, speciellt var det unga killar som denna imam riktade sig till. Frågan är om syftet är att få dessa unga män att ansluta sig till IS eller om det bara handlar om att värva sympatisörer till IS.


 


I dagens Barometern tas just den religiösa extremismen upp och hur den skall motverkas på lokal nivå. Landshövdingen uttalar sig enligt nedan.


”Det är klart att det pågår saker och ting i vårt län, så väl som på andra ställen. Allt annat vore konstigt. Det jag tog till mig från mötet var att arbetet ska ske i ett större, långsiktigt perspektiv där vi får en ökad förståelse för olikheter mellan olika religioner. Det är vår skyldighet att vara jättepålästa, säger Stefan Carlsson.”

 

Visst är det bra om landshövdingen blir ”jättepåläst” men det viktiga är inte hur påläst man är utan hur man använder sin kunskap. I Sverige gör vi dock precis tvärtemot vad kunskapen borde säga. Vi ökar massinvandringen från religiöst fanatiska islamska länder. Den som är påläst skulle göra allt vad som står i sin makt att stoppa invandringen från dessa länder för att slippa religiös extremism. Länsstyrelsen och landshövding Stefan Carlsson ”tvingar” istället länets kommuner att skriva nya avtal med Migrationsverket om kraftigt ökad invandring. Som man bäddar får man ligga!


Oavsett hur många rådslag landshövdingen kallar till eller hur många integrationsstrategier som upprättas kommer det bara bli värre. Det finns enligt min mening bara en sak som har effekt. Gissa vad?


Oskarshamns kommun kommer på 7:e plats i min sammanställning över vilka kommuner som Migrationsverket betalar ut största ersättningar/bidrag till. Oskarshamn är en av de större kommunerna i länet men har trots att de styrts av Socialdemokraterna i snart ett sekel ändå haft en restriktiv invandring och begränsade avtal med Migrationsverket. Men det har som i så många andra kommuner förändrats under de senaste åren, vilket också syns i statistiken.


 


Redovisningen från Migrationsverket för jan-nov under 2014 ser ut enligt nedan.


 


Etableringsersättningarna ligger nu på ca 500 000 kronor per månad.


 

 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Stefan A.

10 december 2014 23:40

Huuu... en ruggig samling http://toklandet.wordpress.com/2014/12/10/julsnapsvanstern-gillar-olika/

 
Ingen bild

Wagner

10 december 2014 23:48

Sympatisörer! Låter ju riktigt gulligt. Synonymer till sympatisör:
anhängare, själsfrände, meningsfrände, vän

SVT vill inte vara sämre - Ung svensk ska ha dött i IS tjänst.
Synonymer till tjänst:
1. befattning, anställning, plats, post, ämbete
2. tjänstgöring, arbete, syssla, jobb, verksamhet; nytta, gagn
3. hjälp, bistånd, handtag, service

Så nu räknas det som en tjänstgöring vilken som helst att mörda och lemlästa folk.

 
Ingen bild

Lars

11 december 2014 06:31

"Alla har lika värde"
Är ett missbrukat uttryck.
1. Parti i riksdagen måste tycka som övriga,annars är dom inte värda lika mycket,tycker dom andra,så dom måste frångå demokrati !
2. 800 000 röster är inte lika mycket värda,dom har röstat på dom som inte är lika mycket värda,så dom får inte ingå i demokrati !

 
Ingen bild

Hej!

11 december 2014 06:48

När det inte gått överstyr så blir det ett tillstånd i vardagen varken man vill eller ej. "Lögnen" är enda försvar då man ställer frågan till de som berett oss detta - Trodde du aldrig att det skulle bli sådana här spänningar i sammhället? - Nej, aldrig... (För inte kan väl dessa varit så korkade och haft noll koll på värdsbilden?)

 
Ingen bild

Ludvig

11 december 2014 07:24

Medan man öppnar famnen mer och mer mot mystiska religioner, så stänger man mer och mer för den kristna tron. Vilken tråkig utveckling i vårt land.

 
Svensson

Svensson

11 december 2014 07:27

Alliansregeringens politik,har gjort att Sverige har blivit en samlingsplats för terrorister i Sverige.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tony

11 december 2014 08:55

Läser att Margot Wallström tycker det är problematiskt
att som hon säger Svenska högerextremister strider i Ukraina,
men tydligen inte att så kallade Svenskar gör sammaledes för
ISIS ?

 
Ingen bild

World Traveller

11 december 2014 09:57

Margot Wallström och övriga 7-klöverpolitiker tycker ju att ISIS har bättre värdegrund än SD och såna de kallar högerextremister. De tycker nog att ISIS till och med har bättre värdegrund än svenska poliser.

 
Ingen bild

SM811

11 december 2014 10:08

SD ökar i AB
http://www.aftonlognen.se/nyheter/article20001111.ab

 
Stefan K

Stefan K

11 december 2014 10:15

Ett antal tiotusen människor anländer varje år till Sverige från länder där inte bara IS, utan också al-Qaida, al-Shabaab och andra terrororganisationer härjar. 91% av alla dessa tiotusentals människor saknar id-handlingar när de kommer till Sverige och kör sina berättelser.

Flyktingar som kommit från dessa länder har berättat att det bland riktiga flyktingar också gömmer sig personer med helt andra agendor, exempelvis extremister och grovt kriminella.

Visst vore det intressant att veta hur många extremister, terrorister, kriminella och annat slödder det gömmer sig bland de riktiga flyktingarna, hur många som redan finns i Sverige och vad deras syfte egentligen är?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Pepparholm

11 december 2014 10:35

Jag rekommenderar läsning av Lennart Bengtssons inlägg i Antropocene.se om svenska kyrkans ointresse för att muslimska terrorgrupper mördar kristna. Man är mer intresserad av t ex vindkraftverk.

 
Ingen bild

vmm

11 december 2014 10:50

När det gäller begreppet och ordet massinvandring så skriver SCB att år 2013 så var nettoinvandringen (inflyttade minus utflyttade) 65130 personer och "födselöverskottet" (födda minus döda) när det gäller födda i Sverige 23191.

Totalt ökade alltså Sveriges befolkning med 88321 personer och av dom var som sagt 65130 invandrare. 73,7% av Sveriges befolkningsökning beror på invandring. Lite avrundat kan man säga att tre av fyra nya svenskar inte är födda här.

Det finns ingen allmänt vedertagen definition på vad som är massinvandring och vad som är vanlig invandring, men frågar ni mig så skulle jag säga att kvoten när det gäller befolkningsökningen bör ligga på max 10% när det gäller utlandsfödda för att integration ska vara möjlig. Det kan vi klara av. Dagens siffra på över 70% är, åter enligt mig, totalt ohållbart och destabiliserar staten och hotar nationen.

Massinvandring?

 
Ingen bild

Christer

11 december 2014 10:58

@Lars "Allas lika värde"
Att alla har lika värde är något som blivit ett mantra för dom som förespråkar gränslös invandring. Precis som påståendet att SD skulle vara "fascister" och därmed förnekar allas "lika värde".
Nu är det vid många tillfällen som vi människor inte alls är lika mycket värda. Våldtäktsmannen har t.ex ett annat värde än sitt offer, liksom IS-krigaren har mot sina offer. En kirurg som opererar en svårt skadad är viktigare än patienten, och har alltså ett annat "värde", åtminstone i den situationen.
Det jag vill åt är alltså skevheten i påståendet om allas "lika värde". Man kan helt enkelt inte resonera så.
Begreppet är alltså taget ur FN:s deklaration om "Human Rights" från 1949. Men där är inte ordvalet "Equal value" (samma värde) utan "Equal dignity" vilket betyder samma värdighet! Som därmed i förlängningen är ett skydd för en tilltänkt brottsling. Han har trots sin gärning rätt att bli behandlad med equal dignity, vilket är en sympatisk ståndpunkt som varje rättänkande ställer sig bakom.
Det är så det fungerar. Man tar ett begrepp, förvanskar det, och använder det sedan som ett tillhygge mot den som är meningsmotståndare. Med lögnens hjälp kan man sen påstå att "SD är motståndare till allas lika värde"!
Så Sverigevänner, påtala gärna denna skillnad i språket vid samtal med de politiskt korrekta.

 
Ingen bild

Pensionisten

11 december 2014 13:25

Jag tror att Löfven kommer att fortsätta som statsminister och regera på Alliansens budget eftersom han ska flytta in i ministerbostaden. Karl´n är maktgalen och hans omtalade utgångsbud samt förhandlingar om att andra ska ta ansvar så tror jag detta.
Enligt rykten så har "hon med tomma lador" köpt gardiner till kansliet för en rejäl summa av våra pengar.
Härligt att väljarbarometrarna går på rätt håll för SD och att dom rödgröna störtdyker.(en orsak till att jag tror svetsaren inte förespråkar nyval) M har börjat att lova saker som jag tror att dom inte kommer att hålla, vad det gäller invandringen, så om dom hamnar i regeringsställning så åker dom vid nästa val.
Ser fram emot när dom rödgröna går på pumpen om Bromma och förbifarten.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

11 december 2014 14:05

Kan någon förklara hur det fungerar med utvandringen?

För de som utvandrar och är svenska medborgare så upphör väl inte medborgarskapet. De bara verkar utomlands?

Klassas verkligen svenska medborgare som flyttar tillbaka till Sverige som invandrare och räknas med bland dessa?

 
Ingen bild

Tony

11 december 2014 15:33

Tycker att Löfven skulle pressas på vad han hade att
göra nere på bilderberg mötet? Var det hos dessa som
han lovat att fortsätta den katastrofala invandringen
till Sverige oavsett vilka koncekvenser det får?

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

11 december 2014 15:58

Alice Teodorescu i Dagens Samhälle:
http://www.dagenssamhalle.se/kronika/sa-foervandlade-m-politiken-till-sds-tvaertomcharad-12534

 
Ingen bild

Lars

11 december 2014 17:33

När man har gjort fel,då går man tillbaka till läget som det var före, och gör rätt !
Skicka hem tiggarna,skjut vargarna och stäng gränserna !
Ta sedan in kvottiggare och erbjud dom platser där ni tycker att dom tillför bäst tillväxt.
Ta in 5 vargar och börja om,börja jaga när dom har ökat till 15,om dom har överlevt fri skyddsjakt.
Öppna gränsen 1 dag varje månad om någon kommun vill ha fler innevånare.

 
Ingen bild

Hasse

11 december 2014 18:05

Det kan ju hända att detta intresserar en del av läsarna på detta forum: http://avpixlat.info/2014/12/11/sentio-december-4/#more-135581

 
Ingen bild

Lars

11 december 2014 18:18

Jag lyssnade på Löfven på nyheterna 18.00
Han liknar mer och mer en vindflöjel och gör sig till åtlöje för gamla statsministrar.
Mitt råd är att han återgår till flaktillverkning i Ö-vik,där kan han bara sänka ett företag mot annars ett helt land.

 
Ingen bild

Gute

11 december 2014 18:34

Nu börjar bitarna falla på plats.

Borgarbrackan Anna Kinberg Batra behöver nu endast ha lite högre klackar och höja näsan en aning, så är saken klar!

 
Ingen bild

S-E Karlsson

11 december 2014 19:44

Nu ska Virserums enda lunchrestaurang stänga för att vid återöppningen bli asylboende , var ska ungkarlar och ogifta kvinnor få sej ett mål mat ? Det börjar med ett ord bli för djävligt med denna invandringshysteri !

 
Ingen bild

Clas

11 december 2014 21:24

Från BBC News idag:

"More than 5,000 people worldwide died in November from jihadist violence with Iraq, Afghanistan and Nigeria worst-hit."

 
Ingen bild

OH

11 december 2014 21:33

Den stora skillnaden mellan SD och övriga partier är praktiken i demokrati. Inför budgetröstningen efterfrågade SD:s ledning sina uppdragsgivares åsikter och levererade därefter.
Idag hör vi den nya Moderata ledningen säga till medlemmar och sina väljare - ni är vårt valboskap och skall göra som vi säger, era åsikter skiter vi i för vi vet bäst.
Skall bli intressant att höra om Centerpartiets ledning lyssnar på sina väljare.

 
Ingen bild

Hej

11 december 2014 21:47

Ojojoj, vilka intressanta valdebatter det kommer att bli!
Ett splittrat rödblå block som kvider sig i sin förnekelse och lögn om det överordnade invandringshaveriet. Vilken känsla att inte tillhöra Socialdemokraterna eller Moderaterna i dessa tider...

 
Ingen bild

AntiKomunist

11 december 2014 21:57

Läste nyligen att en miljöpartist i Sollentuna har föreslagit att flyktingar ska kunna bo hos villaägare som inneboende. Kan det bli verklighet? Vilket straff får man om man vägrar? Kommer staten beslagta villan?

 
Ingen bild

OT

11 december 2014 22:15

Apropå "Som man bäddar får man ligga" eller m.a.o att "Journalister erbjuds läkarhjälp mot ångest och depression": http://www.dagensmedia.se/nyheter/print/dagspress/article3870216.ece

Så skola vi då tycka synd om dessa arma krakar? Nej ty de visste vad de gjorde!

Men jag är inte den som är den, så här nära inpå jul, så jag känner hur mitt hjärta mjuknar, så därför tänkte jag denna sång skulle värma upp själarna på de arma journalisterna i arbetslöshetskön.

"Vi komma, vi komma från gamla DDR
och vägen neråt vi vandrat tillsammans hand i hand.
Så röda, så röda vi äro nästan allihop,
forinter till ögon och sanningen på sne’.": http://www.youtube.com/watch?v=demXwADDt6M

 
Ingen bild

OT

11 december 2014 22:39

Apropå "Som man bäddar får man ligga" - "Bo Frank: Moderaterna och flyktingpolitiken!": http://bofranksdagbok.blogspot.se/2014/12/moderaterna-och-flyktingpolitiken.html

Kanske alla kommunpolitiker runt om i landet skall börja tänka på innebörden av dessa ord från Frank - "...I Sveriger händer inget. Állt som händer, det sker i en kommun! Och vi som är ansvariga är ansvariga! Vi kan inte som regeringen hänvisa till någon annan. Någon annan, det är vi i kommunerna."

Tänk på det och kom över till oss! För vi kan ala förlora huvudet om vi fortsätter som vi gör - "Vart jag mig i världen vänder - Den Svenska Björnstammen": https://www.youtube.com/watch?v=IEC7sIfCtKs

 
Björn söderberg

Björn söderberg

11 december 2014 23:49

Jag säger det igen det är bara en tidsfråga innan det händer nå riktig allvarligt i landet. Men som vanligt kommer väll svensken sova vidare i sin lilla törnrosa sömn.bra jobbat sjuklövern

http://barrkis

 
Ingen bild

Hebbe

12 december 2014 20:05

Var med på en telefonintervju med Ispos idag. Först sa jag att de fick ringa senare så jag hann lolla upp numret. När de senare ringde så var det en enkel rak intervju där jag frågades ut om hur jag skulle rösta idsg, 22 mars och senaste valet. Det blev SD på allt och något förvånad lät intervjuaren. Det är tyvärr inte alla som vågar säga att man röstar på SD. Detta i demokratiska Sverige 2014. Han, intervjuaren lät än mer förvånad när han fick svar på min utbildning och yrke. Men mest förvånad blev han nog när jag önskade han god jul när vi sa hej då. Kan en SD-röstare vara helt vanlig???

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se