thoralf

Direktlänk till inlägg 6 december 2014

BITTER SOSSE

Av Thoralf Alfsson - 6 december 2014 00:51

Magdalena Andersson har idag visat sitt fula tryne och dåliga omdöme! Bitter är uppenbarligen bara förnamnet på hennes tillstånd. Den 22 mars kommer vi svara henne!


En sak som diskuteras en hel del har jag förstått är om Alliansen kommer väcka ett misstroendevotum mot Stefan Löfven och regeringen. Det kräver dock att SD stödjer en sådan omröstning i riksdagen. Är SD intresserade av det?


Har idag varit på det sista Polisstyrelsemötet med den gamla polisorganisationen. Nu får vi se vilka som partiet nominerat till det nya insynsrådet för det nya regionen Syd där Skåne, Blekinge, Kronoberg och Kalmar län ingår.


Sedan blev det att sätta sig i bilen och köra till Västerås med partivänner. Sverigedemokraterna har sina Kommun och Landstingsdagar under lördagen och söndagen. Skall bli väldigt roligt att träffa medlemmar från hela landet.På 11:e plats i man sammanställning över vilken kommun i Kalmar län som får mest bidrag/ersättning från Migrationsverket kommer Mörbylånga kommun. Kommunen har under många är endast tagit emot några ensamkommande barn men sedan något år tillbaka har man även börjat ta emot vuxna.


Så här ser siffrorna ut för Mörbylånga kommun.


 


Migrationsverket har bokfört kostnaderna enligt följande för jan-nov 2014.


 


Kostnaderna för etableringsersättning var till att börja med väldigt låga i Mörbylånga kommun på grund av att man inte hade något avtal med Migrationsverket. Men nu är situationen annorlunda efter att man "tvingats" skriva avtal.


 


2015 riskerar att bli ett mardrömsår för statskassan.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Harold the Barrel

6 december 2014 02:02

Det Mattias självklart MÅSTE göra i detta läge är:

Han skall gå ut med ett uttalande om att Löfven får kalla han (Mattias) vad fan han vill för det struntar han högaktningsfullt i.

Men han har fullständigt hoppat i galen tunna när han kallar SD:s kanske 1 miljon väljare fascister. Detta är ett ypperligt tillfälle för SD att plocka hem många nya sympatisörer.

För övrigt verkar Löfven helt ur balans och finansministern upplevs nästa drucken med dåligt eller inget tålamod. Det bör finnas något sätt för SD att ifrågasätta Statsministerns lämplighet på posten nästa vecka i Riksdagen?

Efter ett sådant våldsamt klavertramp är han uppenbarligen ej seriös nog att inneha posten fram tills valet. Likt Pinocchio växer Löfvens näsa när han ljuger. Skillnaden är att Löfvens näsa växer på bredden och har sedan länge fastnat i ”ljugläget”

 
Ingen bild

thomas falk

6 december 2014 03:04

Om Maggan kallar (sd) för fascister bör hon ta en kurs i statsvetenskap.
Å andra sida är det tveksamt om det hjälper. För att tillgodogöra sig sådan kunskap krävs visst mått av reflektion , analys och allmänbildning.
Hur låter Per-Albin Hansons folktal från 1921 idag: Sverige åt svenskarna?

 
Ingen bild

Även hos Löfven har det snurrat

6 december 2014 04:11

Även Löfven kallar SD nyfascistiskt
http://www.val.se/val/val2014/slutresultat/R/rike/index.html

 
Ingen bild

Hej!

6 december 2014 04:46

Kan vi inte skick en stor spegel till de ynkligt maktfullkomliga och berätta att det dom ser är skaparna av ett gigantiskt eskalerande haveri med social oro med utslagna människor på alla håll och kanter.Ingen annan benämning än Socialdemokrater och Moderater skulle kunna passa bättre.

463 skottlossningar i våra tre största Svenska städer under de senaste 2 åren 60 av dessa är döda, de som skjuter benämns "kriminella". - Vilka är det egentligen som håller i vapnet och borde åtalas?

Härligt att kunna vara delaktig den 22 mars och svara på förtal, vilket jag aldrig tidigare upplevt som väljare...
 
Ingen bild

Göran

6 december 2014 06:43

Ja, Magdalena Andersson visar då sannerligen prov på allas lika värde. Hennes och Löfvens beteende har kanske gett Sveriges folk en ögonöppnare. Socialisterna förnekar sig inte. De har försökt att utrota svenskarna under 40 år utan att hitills lyckas.

Det är segt virke i svenskarna.

 
Ingen bild

Lars

6 december 2014 06:49

Stefan Löfven säger det är viktigt att inte se bakåt,utan det är det nya läget som gäller.
Men han har inga problem med att leta efter "barnsjukdommar" hos SD.
Nuläget hos SD är att försöka rädda Sverige från total katastrof p.g.a en styrning som går ut på att råna befolkningen och förstöra landet som har byggds av politik och människor med ett betydligt högre IQ än våra barnrumpor i regeringen

 
Ingen bild

World Traveller

6 december 2014 07:16

Vår så kallade statsminsiter, Löfven, kallar nu över en miljon svenskar fascister också. Tror han att han ska vinna tillbaka röster från de som gått över till SD? Själv stödjer han Hamas och välkomnar IS-mördare till Sverige. Vilket stolpskott!

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 december 2014 07:31

Det visar sig att inte bara Magdalena Andersson är bitter, utan också hennes partiledare. De vet att deras eftermäle i historieböckerna nu står på spel.
Om Sossarna förlorar bör enligt ny tradition den förlorande statsministern avgå också som partiledare, men har de någon annan att ta över efter Löfven..?

Det är inte bara osmakligt att kalla var åttonde väljare i Sverige för nyfascist, dvs var sjunde svensk.
Det värsta är att sjuka människor kan bli inspirerade till våld. Både Vänsterextremister och Islamister. Också den politiskt korrekta vänsterextema TV-serien "Blå ögon" med sina våldsinslag kan trigga sjuka hjärnor.

Nej, Socialdemokraterna är nu inträngda i ett hörn och väser nu som ett trängt rovdjur som vet att dess makt och existens står på spel...

 
Ingen bild

Stefan A.

6 december 2014 07:33

Känslosvängningarna blev nog för stora för Magdalena, från segerjubel till förlorarångest, man trodde att det räckte med att besegra borgarna som förr i världen och ignorerade det tredje blocket, som visade sig vara ett stooort misstag och en nyttig läxa för betongsossarna i toppen.

 
Ingen bild

Påhopp

6 december 2014 07:51

En ännu bittrare sosse fick vräka ur sig lögner hos Skavlan igår. Får SD en chans att försvara sig som någon skrev?

 
Ingen bild

Lars

6 december 2014 08:20

Hej Thoalf !
Tack för att du har denna blogg !
En fråga !
Om aliansen lämnar in misstroende mot Löfven och säkert får SD med,vad händer då ?
För att undvika nyval,tänkte jag !

 
Ingen bild

OH

6 december 2014 08:21

Oroande tider för Socialdemokraterna säger deras store ledare efter att ha visat Alliansen den knutna näven.
Det är väl de unkna bruna rötterna inom partiet som börjar spira.

 
Ingen bild

Henrik

6 december 2014 08:23

vore rätt intressant om någon polisanmälde dessa uttalande för förtal. Tror säkert att det skulle gå att vinna ett sådant mål. De skulle iaf då få ta fram var i partiprogrammet det står att de är det.

 
Ingen bild

Pepparholm

6 december 2014 08:25

SVTs sändningstillstånd och deras egen värdegrund tycks innefatta Blå Ögon, partiledare Schyman i På Spåret och partiledare Löfven hos Skavlan. Det kommer säkert mer, om inte annat så i kallade debattprogram och nyhetssändningar.

 
Ingen bild

Eric H

6 december 2014 08:27

Ibland fungerar det bättre att låta människor göra bort sig rejält på alldeles egen hand än att "hjälpa den" i den sysslan..

 
Ingen bild

Hacke

6 december 2014 10:03

Nu har Skavlan haft både Magdalena Andersson och Stefan Löfven som på bästa sändningstid fått spy sin galla över sd.
I anständighetens och public serviceuppdragets namn borde/skall han nu bjuda in en sd-are för balans och "genmäle". Ja, egentligen flera stycken på rad för att också väga upp serien Blå ögon och all annan anti sd-propaganda som dagligen serveras från public service-tv:n.

 
Ingen bild

World Traveller

6 december 2014 10:04

Hur ska de kunna föra en sansad debatt i Riksdagen när sju av partierna kallar det åttonde rasister, nazister och nu nyfascister?
Ska all kritik mot invandringen och islam helt förbjudas?
Ska Löfven föreställa en statsman och landsfader eller en clown?
Jag läste på en vänsterblogg att det finns folk som vill eliminera oss (skrivet av en viss J Eriksson). Ska verkligen det Sverige jag växte upp i, med Pippi Långstrump filmer, Anderssonskans Kalle, Åsa Nisse m.m utvecklas till att bli en förtryckarstat, en diktatur i stil med DDR eller värre?
Det finns onekligen många inom 7-klövern som önskar det och de har 100% medhåll av media.
Stackars de svenska barn som nu växer upp. Hur fan ska deras framtid bli.

 
Ingen bild

Niklas R

6 december 2014 10:10

Löfven kallar SD för "nyfascister" men har inga problem med att samarbeta med ett parti vars ideologi har mördat hundratals miljoner människor och fortsätter att förtrycka över 1.5 miljarder människor i olika diktaturer runt om i världen än idag.

Men det är klart, en socialist förnekar sig aldrig.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

6 december 2014 10:23

Jag tänker så här, om dessa nästan 50000 18 åringar som får välja första gången i mars nästa år , vad har dom för livserfarenhet ? Dom har säkert inte behövt betala någon hyra eller avbetalning på bil eller andra räkningar ,men säkert finns det många bland dom som kommer att rösta på ökad invandring ändå!

 
Ingen bild

Lena

6 december 2014 10:29

Löfvén är inte bara en obildad lögnare han är en idiot också som tror att han ska få röster på uttaladet hos Skavlan. Såg ni hur ha ögon lyste när han uttalade lögnen om att Åkesson o co i början av Sd:s bildande satt i rum med nazisymboler. Vilken fantastisk position det måste vara att måla SD:s bild helt svart men S bild är vit och oskyldig. Senare bara smil, tror han kände att han gått över gränsen i förtal. Hoppas bara att många sossar "vaknar upp" efter detta debacle.

Vad gäller frågan om misstroendevotum, vad skulle det innebära? Läste i tidningen igår att det ännu inte är 100% att det blir nyval eftersom det är först de 29 december eftersom det är först då som det blir formellt inskickat. Det kan bli andra lösningar menar nättillskriften: Statskoll.se
Jag vill nog helst att det blir nyval.

 
Ingen bild

Lärare

6 december 2014 10:52

Socialdemokraterna är helt slut nu.
Magdalena Andersson och Stefan Löfvén verkar totalt blockerade av sitt hat mot SD!
Dessa uttalanden säger ju allt!
Magdalena Andersson får nog dra ner alla rullgardiner hon har snart, ty SD kommer finnas överallt i landet nu. Vi blir fler och fler för varje dag.

SD tackar!

 
Ingen bild

Stig Yngve

6 december 2014 10:58

Tänk om budgeten från de "rödgröna" gått igenom med stöd från SD, eller rättare sagt från ett facistiskt parti. Skulle käften glappa lika mycket då på Magdalena och Stefan?

 
Ingen bild

Lotta

6 december 2014 11:43

Det är detta som Lövén och Magdalena Andersson slåss med näbbar och klor för att vi skall få behålla i landet:

http://www.exponerat.net/las-atalet-mot-de-tre-invandrarna-i-den-brutala-gruppvaldtakten/

Står även en insändare i dagens Östran full med lögner som borde bemötas.

 
Svensson

Svensson

6 december 2014 11:43

Låt sossarna skämma ut sig,sen tar vi deras väljare.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Göta

6 december 2014 11:48

DAGENS TWEET
kommer från Chris/Örebro län, som twittrar:
"Att Sveriges största parti, med en 100-årig
historia, inte kan prestera bättre ledare än
Sahlin, Juholt och Löfven är fan en skam"

 
Ingen bild

Christer

6 december 2014 12:03

Ja du Stefan. Först ut i går var din finansminister, sen kom du själv duktigt igång hos Skavlan. Han blev till slut tvungen att avbryta dig med att SD inte fanns där att försvara sig. Ok, men hur tänker ni? Ett folkvalt parti med 800tusen röster, 3:e största i Riksdagen skall ni försöka mobba tillbaka i det kommande "extravalet". Hur tror ni det ska gå till? Hur ska S kunna ta sig ur det hörn dom målat in sig i?
Som jag ser det är det två saker som sliter isär landet.
1. Mobbingen av 800tusen hyggliga medborgare!
2. Att världens generösaste invandring inte får diskuteras överhuvudtaget, inget tak vare sig till kostnad eller numerär får nämnas.
Det är det här förstår du Stefan som du måste komma till tals om. Här ligger kärnan.
Du borde rysa lite inför "extravalet". Utfallet kan bli att Riksdagen kan få ett nytt största parti, och inte på det sättet som du tycks hoppas. Vad har du för strategi för ett sånt scenario?

 
Ingen bild

Göta

6 december 2014 12:04


SD 17,7 PROCENT hos YouGov, Metro idag!!!

http://korta.nu/SD-nara-18-procent-nu

 
Ingen bild

Stefan

6 december 2014 12:17

SD får 17,7% i senaste undersökningen från YouGov och undersökningen ska vara gjord efter regeringskrisen. Det bådar gott inför nyvalet! Risken är väl att 7-klövern får panik och hittar på någon överenskommelse innan den 29/12 då nyvalet officiellt kan utlysas. Jag tror att de väldigt gärna vill undvika ett nyval som kanske ger SD 18-20%... Förhoppningsvis är positionerna mellan alliansen och de rödgröna för låsta och stoltheten för stor för att de ska komma överens. Detta kan ju också leda till att något parti inser att de måste börja tala med SD.

 
Ingen bild

Ibbe

6 december 2014 12:25

Löve´n och Andersson har drabbats av intellektuell härdsmälta. Båda visar återigen att regeringsuppdraget ligger över kompetensnivån.

 
Ingen bild

Irene

6 december 2014 12:30

Sverigevänner, det är "Strålande tider, härliga tider" ty i tidningen Metro läser jag att vårt fina parti har 17,7%!!! Thoralf ni kan slå klackarna i taket i Västerås, hoppas verkligen få se dig i Riksdagen till våren tillsammans med en hel hop nya SDare!

 
Ingen bild

Lotta

6 december 2014 12:33

Tillägg till mitt inlägg ovan. Med Lövéns och Magdalena Anderssons retorik är således våldtäktsmännen precis lika mycket värda som offret de våldtog. Är jag nyfascist om jag inte håller med Lövén och Magdalena Andersson?

 
Ingen bild

Tony

6 december 2014 13:41

Inte ens Göran Persson imponeras av sossarnas
samarbete med MP, tvärtemot anser han att deras
samarbete aldrig borde kommit till stånd.

Att sen Löfven är så otroligt korkad att han på
bästa sändningstid i ett underhållningsprogram
har mage att kalla 800000 Svenska väljare för
nyfascister kommer han nog att få äta upp med råge.
Sådana obalanserade typer som han och Magdalena Andersson
ska absolut inte leda ett land.

 
Ingen bild

World Traveller

6 december 2014 13:55

Expressen skriver så här om SD's Mattias Karlsson: 'Till skillnad från Åkesson har han inga Säpovakter omkring sig. Några minuter senare sätter han sig i en taxi och åker hem'

Man kan ju undra varför de behöver påpeka bristen på livvakter.

 
Ingen bild

Urban Jakobsson

6 december 2014 14:01

Ja inte behover en vara ett mattesnille for att lasa pa diagrammen att det har gar at helvete.

 
Ingen bild

Stefan A.

6 december 2014 14:15

Operasångerskan börjar på gala igen från sin paradvåning, saknar väl förorten och mångkulturen som hon bara sett på tv....

 
Ingen bild

World Traveller

6 december 2014 14:18

Rättelse: Det var visst Aftonbladet som påpekar att Mattias Karlsson inte har några livvakter.

Thoralf Alfsson

6 december 2014 14:52

Utan tvekan undrar jag om Aftonbladet har en egen agenda?

 
Ingen bild

Putte

6 december 2014 15:08

Socialdemokraterna är väl ett xenomaniskt landsförrädarparti, som sätter främlingar långt före det egna folket. Det enda de ser oss som är finansiärer av deras älskade islamister.

 
Ingen bild

Larry Gustavsson

6 december 2014 15:23

Trevlig sida!
Vi är många som är förvånade över de vanliga partiernas beteende, det skall sägas.
Efter vår middag igår med många gäster kom detta upp på tal. Alla var unisont överens om hur fel de agerat och att sd är det inget fel på. De är de som faktiskt haft rätt löd slutsatserna, även bland de jag aldrig ens trodde skulle säga så.
En ny acceptans har således skapats och jag tror med det jag hört i övrigt att sd nu kan få egen majoritet. Under förutsättning att man fyller på den här acceptansen med fakta om kostnader och sådan marknadsföring till folket. Som vi har sett växer inte bra partifolk på träd. Därför vill vi gärna även se Thoralf Alfsson på kommande valsedlar.

 
Ingen bild

Observer

6 december 2014 15:35

***************************************************************
Tips till SD: Dra in presstödet för media som bedriver politik!
***************************************************************

 
Ingen bild

Hood

6 december 2014 15:38

"Ge en man (eller i detta fallet en kvinna och en man) tillräckligt med rep så hänger han sig själv" (från engelskan).Jag tror inte Anderssons eller Lövfens uttalanden behöver kommenteras eller förklaras,de talar för sig själva: DESPERATION.

 
Ingen bild

Lars

6 december 2014 15:44

Nu har två stolpskott till sossar varit hos Skavlan och båda viaar med tydlighet sina mentala bredsladdar.
Magda sitter och säjer att när hon ser en SD:are drar hon för gardin och bonnläppen Löfven spyr ur sig rena djävligheter över SD:are.
Dom skulle ta in Mona som terapeut och rådgivare.

 
Ingen bild

Stöd Sverigedemokraterna inför kommande nyval

6 december 2014 16:32


Stöd till Sverigedemokraterna

Nu när vi kommer till ett extra val så behöver Sverigedemokraterna allt stöd vi kan få. Ifall ni inte redan har blivit medlemmar så kan man enkelt bli det genom att trycka här.

Ekonomiskt bidrag:

Man kan enkelt donera pengar till Sverigedemokraterna genom att sätta in pengar på vårt bankgironummer 5308-3218. Vänligen observera att i meddelandefältet lämna ert fullständiga namn då vi måste kunna redovisa varifrån pengarna kommer enligt lag.

Tack!
Senast ändrat: 4 december, 2014

 
Ingen bild

Gubben Svensk

6 december 2014 16:32

Sicka stollar sossarna har skickat fram till befälhavare!
Sahlin, Juholt och nu Löfven!

Skeppet M/S Sossen kommer att navigera fel och hamna på botten!

 
Ingen bild

Christer

6 december 2014 16:39

Jag har under mitt ganska långa liv ofta praktiserat metoden att försöka sätta mig in i min motståndares sätt att tänka. Inte för att i första hand besegra honom, utan för att genuint försöka förstå hans tankebanor. Detta för att i viss mån kunna förstå vad hans nästa drag kan komma att vara. Inte för att mitt liv varit en ständig kamp om någon makt eller så. Men jag har en likhet med Stefan Löfven, jag har varit facklig förhandlare. Men nu har jag gått bet, förstår inte hur han (och S) ska kunna ta sig ur denna situation. Antingen kan detta vara första akten i ett mycket smutsigt spel som att: man kan förhindra ett extravalet genom nån sorts uppgörelse före den 29/12.
Eller så kan man göra en koalition mellan S och M om valresultatet skulle möjliggöra det. Antagligen svårsmält för många av deras kärnväljare. Men vad gör man inte för den "goda sakens skull"?
Det tredje alternativet för Löfven med anhang är att öka smutskastningen mot SD, och att föra den mot nya höjder. Det duger inte med att kalla 800tusen människor för fascister, man måste demonisera dom fullständigt. Det räcker inte att bara anklaga dom för att vilja återinföra nazismen. Nej man måste insinuera att dom faktiskt antagligen även mördar småbarn för att sedan även äta upp dom. Det måste till lite grova grejor nu.
Nja, riktigt så här tänker dom nog inte hos S, det bar iväg lite för mig, precis som det gjorde för Löfven hos Skavlan igår. Men jag vet fan i mig inte hur dom ska ta sig ur det här. Vad följer när distansering, avståndstagande, förtal och lögner inte längre biter? Hur går man vidare från här?
Till sist en eloge för partiledningen hos SD för ert rakryggade agerande både i omröstningen i Riksdagen, och att ni inte ser något annat för ögonen än att företräda era väljare på bästa sätt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 december 2014 16:46

@Lars.
Som landsbygdsbo och bekant med ett antal bönder känner jag att uttrycket "bonnläpp" väldigt felanvänt av dig. De är alla betydligt smartare än Löfven. Fö. håller jag med dig!

Avhörde dagens Lördagsintervju med vår tillfälliga vice statsminister. En tydligt uppjagad Romson. Det vanliga svammlet och inget tydligt avståndstagande från Sosseledningens fega påhopp på landets Sverigedemokrater.
Valvakan den 22 mars nästa år blir en njutning!!

 
Ingen bild

Hjärtat.

6 december 2014 17:19

Nyval den 22 mars.Reinfeldt sa:Öppna era hjärtan för ... .... ....
SD säger Öppna inte era hjärtan.Och det säger jag också.

 
Ingen bild

OH

6 december 2014 17:29

Det är märkligt det här med majoritet och minoritet. Socialisterna menar att genom att dom är i minoritet i Riksdagen är dom i majoritet. Detsamma beträffande budgeten, trots att en majoritet röstade ner minoritetens budget skall minoritetens budget anses utgöra en majoritet.
Är vi det nya DDR?

 
Ingen bild

MVH Andreas

6 december 2014 18:00

Med Stefan Lövens uttalande i DN, är inget annat än en dåres försvarstal som börja bli väldigt desperat.

 
Ingen bild

Tony

6 december 2014 19:31

Lär Bilderberg gruppen ut att man ska vara oförskämd
mot sitt eget folk ? Mona Sahlin, Fredrik Reinfeldt
och nu senast Stefan Löfven har en sak gemensamt, alla
tre har av någon underlig anledning varit inbjudna och
besökt denna skygga samling, och alla tre har fällt
oförskämda påstående om Svenska folket?

 
Ingen bild

Ensomharvaknat

6 december 2014 20:23

Härligt detta har vi väntat på, sossarna skjuter sig själva i foten så det står härliga till! Om vi alla försöker övertyga den närmsta släkten och de vänner som vi vet står o väger så kan det bli ett kanonval. Jobba på, använd siffror o källor, många vet ingenting. Stockholmssläktingarna är minst upplysta, mycket att göra där :-)

 
Ingen bild

Stefan A.

6 december 2014 20:39

Öppna era hjärtan för flyktingar i närområdet, men stäng ned butiken i Sverige med världens dyraste flyktingindustri, den effektivaste skaparen av mångmiljonärer på skattebetalarnas lånade pengar...

 
Ingen bild

AyC

6 december 2014 21:15

Denna dag är den dag när folk slutade ta Socialdemokraterna
på allvar ...

 
Ingen bild

Göta

6 december 2014 22:01


2,9 procent fick SD i riksdagsvalet 2006.
5,7 procent fick SD 2010, alltså ca dubbelt mot 2006.
12,9 procent 2014, alltså mer än dubbelt mot 2010.

Hinner SD lagom till 22 mars 2015 få ihop dubbelt mot valet 2014, dvs 25,8 procent?

Det är inte helt omöjligt. Plötsligt idag har vi nått nästan halva vägen dit med 17,7 procent hos YouGov. Sedan blir det ju också så att (S) och (M) kommer att sjunka lite samtidigt, pga att deras röster går till SD. Kanske blir SD då till och med största parti?!!!

 
Ingen bild

Lars

6 december 2014 22:10

"Hulda"
Ursäkta !
Jag kan kalla Löfven för "clownen" istället !
Hoppas att ingen tar illa upp.
Det jag är ute efter är att Löfven är inte lämplig som representant för vårt land.
Det måste vara en statsman eller kvinna som håller svenska folket närmast sitt hjärta.

 
Ingen bild

alf

6 december 2014 22:44

@OH
En klok gammal man sa till mig för många år sedan:
"Det är väl inget större fel på sossarna, men dom kan inte räkna pengar".
Det är tydligen fler saker dom inte kan räkna.
Hoppas bara att deras röster blir lätträknade i nästa val!

 
Ingen bild

Ovans

6 december 2014 23:15

Hm. Går det inte att polisanmäla Stefan Löfven för förtal, lögner och ärekränkning eller dylikt?

 
Ingen bild

Observer

6 december 2014 23:55

Löven + Andersson. Statsminister och finansminister som häver ur sig okvädesord!!!
-Fruktansvärt oprofessionellt, oavsett höger/vänster.
....Lika bra att vi slapp dessa uppenbara galningar!!!

Att inte socialdemokratin förmått bättre är en gåta.


 
Ingen bild

Observer

6 december 2014 23:59

Vad är det för jävla grisar som är hos "skavland"????!!

 
Ingen bild

Malena Ernman har lärt sig ett nytt ord av Löfven

7 december 2014 00:09


Den politiska analytikern Malena Ernman bemöter ett uttalande från Mattias Karlsson och finner att han inte riktigt kan mäta sig med henne själv. Hon har också lärt sig den mer internationella versionen av "nyfascistisk", ordet som idag spottas fram av Socialdemokraternas högsta företrädare.

I själva verket var Mattias Karlssons uttalande ganska roligt, då han kommenterade just denna typ av debattklimat. Han sade sig vara trött på att "klafsa omkring i det offentliga samtalets gyttjepöl" och bjöd på en liknelse:

"Jag känner mig ibland som en operasångare som tvingas sjunga Eddie Meduza-covers på strippbarer."

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2014/12/dagens-citat-malena-ernman.html

 
Ingen bild

Ludvig

7 december 2014 09:22

Regeringen fick vad den tiggt om men synd att den mycket sämre budgeten ska gälla nu.

 
Ingen bild

WS

7 december 2014 12:10

Bitter är även Mellin pa Aftonbladet. Hon argumenterar som en tvättäkta rättshaverist för sin förvridna tes att SD saknar rätt att själva bestämma hur de ska rösta.
Först vid ett röstetal om femtio procent har man inflytande, skriver hon.
Men vänsterpartiet och miljöpartiet som fått bestämma budgeten då …..
Och tillsammans har kommunister, sossar och mp inga femtio procent. Det fattas en hel del.
Skulle man vara antidemokrat om man röstar mot kommunisterna...

 
Ingen bild

Crille

7 december 2014 21:34

"Bitter-Fittan" Andersson påstås i kommentarsfältet uppföra sig som om hon är drucken. Enligt vida florerande rykten så upptar alkoholen en stor del av nämnda persons liv, så till den grad att det har funnits anledning att höja på ögonbrynen ....

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29 30 31
<<< December 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se