thoralf

Direktlänk till inlägg 30 november 2014

SVERIGES FRAMTID, EN ÖDESFRÅGA

Av Thoralf Alfsson - 30 november 2014 10:53

"Sveriges framtid får inte styras av någon riksdagspraxis, utan SD skall hänsynslöst verka för folkets och landets bästa och endast böja sig för lag."

 

Stellan Bojerud

 

Klarare än så kan det knappast uttryckas! En alldeles utmärkt formulering som borde vara varje riksdagsledamots ledord.


Jag måste säga att jag blir skrämd av att både se och läsa vad många, framförallt yngre människor uttrycker om Sverigedemokraterna och dess företrädare. Att inte värna om sin egen befolkning eller sin egen nation tycks vara väldigt centralt för 7-klöverns medlemmar och sympatisörer, framförallt bland de rödgröna. För mig är det fullständigt absurt att detta kan pågå dag in och dag ut utan de minsta reaktioner från etablissemanget. Jag upplever det som om en ”masspsykos” drabbat landet där de politiskt korrekta förlorat förmågan att se nyktert på tillvaron och utvecklingen i Sverige i förhållande till våra nordiska grannländer.


Mantrat ”alla människors lika värde” styr numera över debatten och hela etablissemanget. Nåde den som kritiserar muslimer och islam. Det gör du inte ostraffat idag! Detta trots att världen idag drabbas av en fruktansvärd terroriststorm med dagliga attentat runt om i världen. Det går inte en dag utan att vi får läsa, se eller höra om nya självmordsbombare, överfall, kidnappningar, avrättningar och krigshandlingar och allt utfört av så kallade islamister i islams namn. Ändå är det tabu att kritisera ”fredens religion” islam! Att kritisera muslimer betraktas mer eller mindre som rasism eller nästan som ett lagbrott enligt etablissemanget. Då man måste hålla isär islam och islamister och definitivt islamister och muslimer. En islamist är uppenbarligen inte en muslim och inga muslimer är islamister.


Detta är en ekvation som inte går ihop för mig!  


Alla tecken tyder på att dessa islamister som inte är muslimer och inte har något med ”fredens” religion islam att göra kommer att ”invadera” även vårt land. I Sverige är ju dessutom alla människor lika mycket värda, även en islamist enligt det politiskt korrekta etablissemanget. Sverige har klarat sig ifrån dessa islamisters vansinnesdåd under en lång tid om man undantar den misslyckade självmordsbombaren i Stockholm.


Jag tror dock att Sverige lever på lånad tid!


Jag är fullständigt övertygad om att dessa islamister som inte är riktiga muslimer enligt muslimer i Sverige inom en snar framtid även kommer lyckas med sina terrorhandlingar i Sverige. Det är inte en fråga om, utan när och var och mot vem!


Svensk media har mer eller mindre slutat rapportera om dessa våldsdåd som utförs i islams namn av islamister som inte är muslimer. Det blir numera oftast endast en liten notis om att t.ex ”30 människor dödats i en terroristattack”. Upplysta människor vet då att sannolikhet är väldigt stor att terroristattacken utförts av islamister som inte är riktiga muslimer och läser koranen på felsätt.


En sådan terroristattack utfördes i Kabul för några dagar sedan av en taliban. Läs artikel och se alla bilder på följande länk. Talibaner är uppenbarligen heller inte muslimer eller riktiga muslimer. Alla muslimer som utför terrorattacker är uppenbarligen inte riktiga muslimer enligt högt uppsatta muslimska företrädare i Sverige.


Det vill säga de var riktiga muslimer ända fram till den dag då de begick en terrorhandling, då blev de islamister och var inte längre riktiga muslimer.


Det finns bara en religion som kan komma undan med dessa bortförklaringar! Islam.

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gute

30 november 2014 11:31

Stellan Bojerud är en klok man, jag har läst flera av hans berättelser.
Det är viktigt att det finns äldre politiker med erfarenheter och kunskaper som de yngre kan ta del av.

 
Ingen bild

thomas falk

30 november 2014 12:13

Egentligen behöver man inte diskutera "Vad man tycker" om Islam. Det räcker alldeles väl med att läsa innantill:
"Döden dem varhelst I påträffen dem och driven ut dem från varje plats,
från vilken de driva ut eder,....och strida de mot eder så döden dem!
Sådan varder de otrognas lön!" (Sura 2:187).
Ovanstående citat visar att ISIS är bokstavstrogna, vilket tydligen 97%
av Saudi-Arabiens befolkning håller med om, enligt publicerad opinions-
undersökning. Man behöver heller inte diskutera hurvida Islam tillåter
hustru-misshandel, Pedofili mm mm. Det är bara att läsa innantill.
Står det inte i Koranen så finns "Haditerna", vilka tolkar Koranen.
Koranen går att köpa, Haditerna finns tillgängligt på nätet (engelska,
men godkänt av Al Azar-universitetet. Mer lätt-tillgängliga texter
på svenska finns också. Googla t.ex på "Islam under slöjan".
Önskar Er alla "mycket nöje" i eventuella kommande studier.

 
Sture

Sture

30 november 2014 12:26

Sydsvenskan skriver idag i en artikel om hur "nyanlända flyktingar" tecknar sig får lån hos MediaMarkt.
Krediten om 20 000 kr tas ut som kontanter och skickas till släktingar i Syrien.

I artikeln redogör en "flykting" om flyktingskälen från Syrien, och allt framstår vara i ett rent ekonomiskt syfte.
Han är en ekonomiskt flykting som enkelt fått PUT i Sverige. Några egentliga asylutredningar gör ju knappast längre.


I artikeln framgår:


****

Mahmoud Aldaas familj, som är kvar i Syrien, har ont om mat, vatten och elektricitet och de förnödenheter som finns att få tag på är dyra.


Karb L’mot, eller ”dödens båt” som smuggelvägen via Medelhavet kommit att kallas, är näst intill det enda sättet att ta sig till Sverige. Mahmoud Aldaas vill inte utsätta sin familj för de riskerna, men det hade också varit omöjligt av ekonomiska skäl.
– Vi hade inte råd att fly alla tillsammans. Jag har lånat mycket, mycket för att kunna komma hit till Sverige, säger han.


Han förklarar att människor säljer allt de äger för att kunna göra den farliga resan över Medelhavet men att många även måste låna av släkt och vänner. Det är heller inte ovanligt att det är just den äldsta sonen som flyr om familjen har ont om pengar. Mahmoud Aldaas vän Abdullah har gjort samma resa.
– Min pappa måste ju vara kvar och ta hand om min mamma och mina syskon, så vem skulle då åka om inte jag?


Men oron för familjen i Syrien överskuggar allt.
– Vad ska de göra om jag inte kan skicka pengar? I Sverige kan ingen göra mig illa eller slå mig om jag inte betalar mina skulder, säger Mahmoud Aldaas.

****

Även om Mahmoud Aldaas säger att han förstått villkoren för kreditlånet så känner han sig utnyttjad av Mediamarkt.
– Jag måste betala tillbaka så mycket mer än det jag lånat, säger han bekymrat.

Ja, med 15% ränta. Ränta som man inte får ta i muslimska länder.


Källa:
http://www.sydsvenskan.se/ingen-sektion/kreditlan-en-skuldfalla-for-flyktingar/

http://www.sydsvenskan.se/ingen-sektion/kreditlan-

 
Ingen bild

Hood

30 november 2014 12:28

Tydligare än så kan det inte sägas,det som de flesta tänkande människor vet.Jag tror dock tyvärr att du kommer att bli anmäld för hets mot folkgrupp,rasism,missfirmelse av religion etc etc.Du har nämligen ännu en gång sagt SANNINGEN.

 
Ingen bild

OH

30 november 2014 12:38

Sverige var bättre när politikerna respekterade folkets åsikter.

 
Ingen bild

Tompa

30 november 2014 12:58

Att vi har en masspsykos i landet är utan tvivel.

Kan någon förklara logiken för mig när Mona Sahlin går ut och säger att vi i Sverige måste ha en handlingsplan för att vårda hemvändande ISIS massmördare som utfört folkmord när de kommit tillbaka.

Hur stor är sannolikheten att Mona Sahlin uttryck samma önskemål om vård för exempelvis Breivik som utförde en avskyvärd handling men ändå är rena kyrkokörgossen om man jämför med de sadister som halshugger spädbarn i fredens religions namn?

Varför ifrågasätter ingen journalist Mona Sahlin? Masspsykosen har ju med säkerhet drabbat 99% av den svenska journalistkåren.

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 november 2014 13:16

Stellan Bojeruds ord väger tungt! En hedersman!

Alla människors lika värde - självklart.
Alla människors rätt att bo i Sverige - absolut inte.

Alla människors lika värde - ÄVEN Muslimska kvinnors.
Var finns landets elitfeminister då? Tystnaden talar sitt tydliga språk...

 
Ingen bild

Pepparholm

30 november 2014 14:42

Var står det om praxis i grundlagen och om vem som inte får rösta på vem?

 
Ingen bild

Hans B

30 november 2014 15:07

Det var det bästa du någonsin skrivit. Heder

 
Ingen bild

Verkligheten

30 november 2014 15:57

Thoralf, du förefaller vara en man med huvudet på skaft. Jag förstår din frustration. Fråga till dig: Är det muslimernas fel att de släppts in i Sverige? Är du ilsken på rätt grupp? Borde inte din frustration och aggression hellre visas mot mäktiga näringslivsintressen, media och ledande politiker och opinionsbildare? Nu känns det som att du förbannar elden men glömmer mordbrännaren.

 
Ingen bild

Lena

30 november 2014 16:11

"de var riktiga muslimer ända till den dag de begick en terrorhandling, då blev de islamister och inte längre riktiga muslimer". "Det finns bara en religion som kan komma undan med dessa bortförklaringar. Islam!
Visst är det sant att ingen religion är så fredad i Sverige som islam är och ingen kan komma med kritik av den sortens muslimer som numera kommer till Sverige, utan att bli kallade det ena och det andra.
Men jag menar att det inte hjälper stort att bli hatisk mot dem som grupp (även om jag definitivt inte vill ha dem här i landet.

Tycker man måste gå ett steg längre och fråga sig: VEM har gett tillåtelse till denna förstörelse av vårt land? VEM är det som ger tillåtelse till att ge sådana ymniga bidrag till familjer från MENA-länder? Svar: det är våra egna 7klöver-politiker, och de flesta svenskar väljer att blunda för detta faktum. Tror säkert att många, många svenskar egentligen VET mycket mer än de låtsas veta. Men saken är den att när man känner till något så kommer också ett ansvar att tänka ut en lösning på problemet/eller att man erkänner problemet. Och då inträder genast ett annat problem, din vän, din granne, din arbetsgivare etc kan ge sig på dig, och kalla dig för "namn" för att du inte är politisk korrekt vilket inte är så trevligt. (Sant är att vi också måste lära oss att vara "street-wise", för att klara oss socialt i samhället).
Allt kokar ner till vi går med på 7K-politikernas politik för att vi är som hjärntvättade, somliga i trans, och barnen försöker de styra än mer då de saknar referensram i livet.

Det är inte svårt att förstå varför reklamen har ökat så katastrofalt. Det är bara för hålla alla UPPTAGNA i tankar och krav på att vara korrekt och "hänga med" - "mindcontrol" en uppsättning åsikter och tankebanor som gör att du blir lydig inför överheten. Det förklarar också varför så många "bortser" från verkligheten och bara trampar på som om ingenting hänt.
(OK nu blev det långt och kanske något för mycket och dunkelt men hoppas något ändå något kom fram).
P s Lösningen heter medvetenhet.

 
Ingen bild

World Traveller

30 november 2014 16:43

Verkligheten, det är nog du som missförstår Thoralf och oss andra. Vi kritiserar först och främst 7-klöverpolitikerna och media och i andra hand otacksamma invandrare som bränner skolor, hus och bilar, rånar, våldtar, mördar och ställer krav. De invandrare som gör detta är oftast muslimer. Sen finns det många bra och hederliga människor som också är muslimer och det begriper nog alla. Om du klickar på länken i artikeln så kan du läsa om en vän och kollega till mig som mördades av en feg självmordsbombare i islams namn i torsdags. Hans kollega som du ser på några av bilderna överlevde mirakulöst och han hade bara gott att säga om de afghanska säkerhetsstyrkor och ambulanspersonal som kom till undsättning. När han kravlat sig ut ur den sprängda bilen så kom också en civil afghan fram och frågade om han kunde hjälpa till på något sätt och om min kollega ville att han skulle ringa någon. Afghanen hjälpte därefter till att stoppa blodflödet på den skadade tolken medans min kollega satte på en tourniqet. Lille Ronnie dog tyvärr direkt och slungades ut ur bilen. Tolken dog också nån minut senare. Polisen gav min kollega utrymme och var mycket hjälpsamma. Nåt vi inte upplevt tidigare, men som vi starkt uppskattade nu. Så vi vet mycket väl att det finns bra och dåliga muslimer. Vad vi vill är däremot att invandringen stoppas eller minskas till hanterbara nivåer och alla som vägrar anpassa sig till vårt sätt att leva helt enkelt sparkas ut ur landet. Det sista är min personliga önskan. Mona Sahlin vill ju satsa skattepengar på att hjälpa ISIS-mördare och ge dom stöd, lägenheter och allt de kräver när de kommer tillbaka. Själv vill jag inte möta såna mördare i Sverige. Då kan vi lika gärna bjuda in Breivik, Charles Manson och andra massmördare också. Jag ogillar folk som mördar mina vänner. Svensk media hyllar såna och kallar dom frihetskämpar och dylikt. De jämförs ju med svenska frivilliga som stred för Finland under kriget. Helt sjukt. Regeringens uppdrag är att ta till vara svenska folkets intressen, inte arabvärldens.

 
Ingen bild

Lars

30 november 2014 16:50

Stefan Löfven har ett måtto.
"Demokrati är bra,bara inte jag blir drabbad"

Uppmaning till SD. Använd demokratin nu !

 
Ingen bild

World Traveller

30 november 2014 17:14

@Verkligheten
En sak till - om vi inte stämmer i bäcken nu så tror jag att det du ser på bilderna på länken kommer att bli vardagsmat i Sverige i en inte alltför avlägsen framtid. Du kanske tycker det är spännande och exotiskt med den typen av mångkultur men det tycker inte jag. Det är rent vansinne och en fara för oss alla att inte sätta hårt mot hårt mot islamisterna.

 
Ingen bild

Lars

30 november 2014 17:15

Tompa !
Angående Mona Sahlin.
Gå in på nätet och sök Göran Perssons uttalande o Mona.
"Hennes styrka är inte tänkandet"
Jag skulle vilja utveckla det till "Hennes styka är att hon inte är dummast i sitt parti"
Klok man,den där Göran !

 
Ingen bild

Lennart L

30 november 2014 17:54

Kan inte förstå varför SD ska avslöja i förväg hur de ska rösta på budgeten. Låt de partier som mässar "allas lika värde och människosyn" svettas fram till knapptryckandet. Låt 7-klövern svettas, det har de gjort sig förtjänta av.

 
Ingen bild

Tony

30 november 2014 18:36

Dom som säger ett pip om Islam bli omgående påskrivna
för att vara rasister av etablissemanget, men när har
Islam blivit en ras? Islam är en religion som alla länder
borde hålla utanför sina gränser, den är hopplöst
efterbliven, och om den får fotfäste går utvecklingen
hundratals år bakåt i tiden om den inte hålls i schack.
Det är därför den är så farlig för Sverige, som villigt släpper
in allt utan någon som helst kontroll, och därför vallfärdar
också muslimer över hela kontinenter för att ta sig hit!

När det gäller Mona Sahlin, så beskrivs hon väl bäst som
den ultimata katastrofen i all hon företagit sig.

 
Ingen bild

Texas

30 november 2014 18:58

Såg filmen "Thrive The Movie" igår och kände plötsligt igen så många saker precis det som händer i Sverige just nu. Åsiktskorridorer som under lång tid skapats för att få in folket i en åsiktsfålla som inte får ifrågasasättas.

Fick även en inblick i hur bankerna tjänar pengar. Bankerna använder en större del av småspararnas pengar för utlåning till låntagare. När han köpt sin bil sätts pengarna in på ny bank. Sedan lånas en viss del av dessa pengar ut till ny låntagare som betalar sin vara.....och så här håller de på! Mycket sjukt system som jag tycker det är konstigt att det inte kommer mera till folks kännedom!

När jag såg detta började jag knyta samman detta med de stora hopar invandrare som kommer till Sverige och bidragen de får som troligen sätts in på bank, men även komsumeras vilket genererar tillbaka skatt till staten.

Någon ekonom borde verkligen analysera detta hur olika skapade "industrier" genererar pengar enligt detta sjuka system.

Jag är helt övertygad om att massinvandringen för politikerna enbart handlar om pengar, inte om humanitär hjälp!

Så kolla "Thrive, The Movie". Sevärd!!!

 
Ingen bild

Hood

30 november 2014 19:19

OffT:Vi som inte gillar Barometerns och Östrans nyhetsförfalskning borde säga upp våra prenumerationer nu vid nyåret.Ring till dem och tala om vad ni verkligen tycker om deras falska nyhetsrapportering.Jag tänker göra det som många års trogen prenumerant.(Jag vet att personer på Barometern läser detta).Så om ni på Barometern kan ta till er lite konstruktiv kritik så borde ni leva upp till epitetet "oppositionsmedia" vilket ni i dagsläget inte är i närheten av.Ni levererar via era svärmorsdrömmar "Mattias och någon annan som jag har glömt namnet på"halvdana motsäglser på ingenting alls.Prins Johan har en väldigt lätt resa utan motstånd.Ni har fullständigt misslyckats med att vara ett forum för oppositionen i Kalmar.Ni hade en eminent skribent och tänkare i Marika Formgren som ni avpolleterade, för att inte tala om Alice Teodorescu. En tidning behöver kontroveriella ledarskribenter,tacka vet jag Janne G på Östran där kunde man få sina fiskar varma även om man inte delade hans åsikter.Den tuffaste ni har just nu är Ulf på Östran,undrar hur länge han får vara kvar?

 
Ingen bild

Pepparholm

30 november 2014 20:31

Mona Sahlin avlönad av oss skattebetalare för att stoppa hatet kommer nu med förslaget att man ska inrätta ett telefonnummer. Fantastiskt innovativt men säkert på hennes intelligensnivå. Vad kostar hon oss i månaden? Kan du Thoralf ta rätt på det?

 
Ingen bild

KB

30 november 2014 20:45

Thomas Falk mfl

För er som fortfarande undrar hur den kärleksfulla religionen islam kan producera så mycket våld och förtryck, finns två svenska informationsajter som pedagogisk beskriver varför islamfacisterna är en sann bild av islams lära.
1) sanningenommuhammed.wordpress.com
2) skafferigodis.blogspot.com

Ingen rolig, men MYCKET intresssant läsning.

 
Ingen bild

Farbror Fredde

30 november 2014 20:48

Mycket bra inlägg. F ö är det ännu fler "nysvenskar" på väg. Hamburg översvämmas av "ensamkommande" kriminella på väg till "Skandinavien" skriver tyska polis/den seriösa tidningen Welt: http://www.welt.de/regionales/hamburg/article134823100/Polizei-kapituliert-vor-kriminellen-Fluechtlingskindern.html

 
Ingen bild

Lotta

30 november 2014 22:08

Mona Sahlin sitter i Agendastudion och säger att tjejer nu åker för att ansluta sig till IS och att de tvingas åka. Den naturliga frågan om VEM som tvingar dem åka vågar Karin Hübinette inte ställa. Varför skall svenska folket ta ansvar för islamister som åker för att ansluta sig till IS? Jag känner noll och ingen samhörighet med dem och har aldrig bjudit in dem till Sverige. Detta är ett importerat problem som 7-klövern och de som röstar på dem är ansvariga för så ta nu hand om er egen smutsiga byk.

 
Ingen bild

Pensionisten

30 november 2014 22:44

Löfvens senaste inlärda fras: Sverigedemokraterna vill göra Sveriges riksdag till en lekstuga.
Han har skitit i det blå skåpet sa Janne Carlsson i en film och det har banne mej Lövfen gjort.
Man kan inte säja till någon, som man inte vill "ta i med tång" att rösta enligt sitt önskemål.
Jag ber på mina bara knän att SD INTE avslöjar något i förväg för då blir vi väljare lurade.
Praxis har Sossarna själva frångått så ge fasen i förhandsbeskeden och ge dom något att bita i.

 
Ingen bild

Göta

1 december 2014 00:03

Löfvén och resten av 7-klövern har mycket tydligt gång på gång deklarerat att de absolut inte vill tala med Sveriges tredje största parti eller ha med Sveriges tredje största parti att göra på något sätt.

Varför skulle då Sveriges tredje största parti tala om för Löfvén och resten av 7-klövern hur de tänker rösta? Finns ingen som helst anledning!

 
Ingen bild

thomas falk

1 december 2014 01:49

@ KB
Det var länge sedan Jag undrade. Efter många år med arbete i div. Arabiska länder lär man sig, om man nu inte är helt tappad bakom en vagn.

 
Ingen bild

hans

1 december 2014 02:52

Det är extremt konstigt att SD förväntas att följa praxis när andra partier bryter mot den hej vill lite vid behov och när de känner för det. Om inte minnet sviker mig gjorde S det vid den sista alliansbudgeten.

SD skall alltså enligt alla nu vara någon form av lydparti åt S och MP? Det måste ju vara ett skämt. Det är inte vårt problem att Lövfen, Fridolin och Romson inte kan få igenom sin budget. Det är helt enkelt dags för dem att gilla läget. Vill de något så är jag säker på att de vet vem de skall höra av sig till, eller så finns det säkert någon tjänsteman som kan ta reda på det åt dem.

Hur är det exempelvis med andra riksdagssystem så som kvittningssystemet; har SD fått bli en del av det ännu? Vore inte det praxis också att alla partierna får vara med i det?

Inte för inte men om inte SD sänker S och MP så förväntar jag mig närmast feta mutor från dessa gentemot SD; det kan vara ordförandeposter i utskott och alltmänt inflytande i statliga organisationer där politiker utser personer. Annars kan de ta sin budget och stoppa upp där solen inte skiner.

 
Ingen bild

World Traveller

1 december 2014 06:07

Jag ser på nyheterna att ett pojkstreck begåtts i Malmö. Någon har sprängt tingsrättens entre'. Mina farhågor om att vi kommer att få se större bomber och attentat liknande det som dödade min kollega i torsdags kanske besannas fortare än jag trodde. Jag lägger hela ansvaret på 7-klövern och media.
Undrar förresten var Vänlige Sven, Mats, Mattias och Johan är. Har de ledigt?

 
Ingen bild

OH

1 december 2014 06:24

Telefonnumret Sahlin önskar få måste väl vara till Stridshingsten.
Något av det han ställt till med borde han återställa.

 
Svensson

Svensson

1 december 2014 06:57

Risken är stor att en massa terrorister kommer samlas i Sverige framöver,och då kommer inte Sverige vara populärt i utlandet.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Sven Dacke

1 december 2014 07:27

Varför dessa ständiga "hemma hos" reportage från SD och dom innersta kretsarna. Vem och hur läcker

Är det från den statliga övervakningen av samtliga medborgare som är orsaken eller "mullvadar" inom partiet?

 
Ingen bild

Stefan A.

1 december 2014 07:47

Mona Sahlin tänker prata ihjäl IS..lycka till! hur kan man utse en sådan person att hantera ett allvarligt ämne, kommer naturligtvis inga hårda förslag från det hållet, utan det blir mjukisbyxorna på precis som i nya "spännande" Malmö, där sprängningar börjar bli vardagsmat.

 
Ingen bild

Lena

1 december 2014 08:46

@Lotta 22.30
Såg även jag Agenda igår kväll. Måste säga att jag reser ragg när jag ser Mona Sahlin, en mer falsk människa får man leta efter. Och varför kan hon inte säga sanningen om jihadisttjejerna som åker ner för att vara runt IS, ISIS eller ISIL (eller vad de kallar sig nuförtiden). För inte länge sedan fanns ett inslag från Tunisien som där talar öppet om vad tjejerna gör där, även på engelska Sky News har jag sett inslag om vad dessa tonårstjejer förväntas göra. De agerar "madrasser" åt jihadistkrigarna. För att det ska bli "anständigt" så "gifter" de sig (kanske för en timme eller så). Tunisiens kvinnoorganisationer vill få ett förbud och stoppa denna sociala katastrof, för resultatet är att de, om de överlever, kommer hem med underlivssjukdomar, gravida etc.
Detta är tydligt så skamligt att Mona Sahlin inte kan uttala dessa ord utan ljuger som vanligt: nej de åker ner för att strida, kanske en del även för att gifta sig... Kan inte förstå hur förljugna en del är i detta land.

 
Ingen bild

Tony

1 december 2014 09:09

Sossen Magdalena Andersson tror att SD får svårt att
förklara för sina väljare om dom fäller budgeten?
Vare sig hon eller hennes parti har väl någonsin
brytt sig om vad SD s väljare tycker, hon och sjuklövern
bryr sig inte ett spår över vad hela folket tycker, man
bara kör över dem i sedvanlig ordning, så hon behöver inte
bry sig om vad SD väljare tycker i denna fråga heller!

 
Ingen bild

World Traveller

1 december 2014 09:33

Expressen publicerar nu ett internt mail från Björn Söder. Uppenbarligen hackar de, med hjälp av EXPO eller FRA, alla mail från SD's riksdagsmän. I andra länder är det olagligt och i Storbritannien har det renderat i långa fängelsestraff för ''journalisterna''.

 
Ingen bild

Hulda mk1

1 december 2014 10:52

@World Traveller.
Hackat mail, läcka eller ett planterat "skrämskott" från SD-ledningen.
Men självklart måste SD-ledningen väga in partiets ekonomi för ett ev. nyval inför onsdagens omröstning.
Är det en hackerattack mot landets tredje största parti, då är det verkligen allvarligt och kraftiga åtgärder måste då vidtagas för att komma till rätta med dessa brott.

 
Ingen bild

Lotta

1 december 2014 11:36

Den här filmen borde alla lättkränkta se:

http://www.exponerat.net/en-afroamerikan-sager-sitt/

 
Ingen bild

Viktoria

1 december 2014 12:18

Jag har länge undrat om det inte finns några Sverigevänliga hackare . . Var finns de i så fall? Det skulle vara underhållande att läsa något komprometterande från PK-isters privata mejlboxar . . Bara flashbackare som funderar men inte hackar?

 
Ingen bild

Lennart Andersson

1 december 2014 13:55

Om nu islamisterna nu bara är en försvinnande liten del, Hur kan de då vara styrande i demokratiska muslimska länder?

 
Ingen bild

Lars

1 december 2014 19:21

Nytt radioprogram med Mona Sahlin !
"Ring så krigar vi"

 
Ingen bild

Lotta

2 december 2014 14:53

Vad säger ni goda nu?

http://avpixlat.info/2014/12/01/sapo-is-redo-att-sla-till-i-sverige/

Mår illa när man kallar dessa terrorister för svenskar. Hade det varit svenskar hade de knappast åkt till Syrien för att ansluta sig till IS. Kalla dem vid sitt rätta namn: Muslimska terrorister med svenska pass för det är vad det rör sig om.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se