thoralf

Direktlänk till inlägg 15 november 2014

KISSA I BYXAN

Av Thoralf Alfsson - 15 november 2014 11:14


På fyra minuter hinner Richard Jomshof sammanfatta väldigt mycket av de stora risker som massinvandringen medför. Risker som jag till fullo delar.


Det är minst sagt bissart att lyssna till 7-klöverns ledamöter i denna debatt i riksdagen. Hur kan vi uppleva vår omvärld så annorlunda? Hur kan man vara så naiv? Vilka människor är det som politikerna inom 7-klövern företräder? Vem är det som företräder det svenska folket?


Frågorna blir väldigt många när man lyssnar på hur 7-klöverns politiker argumenterar i riksdagen under denna debatt. Några nya stjärnskott har uppenbarligen tillkommit under denna mandatperiod och de vill tydligen visa sig på styva linan med sin politiska korrekthet.


Jag har bara lyssnat på delar av debatten. Jag klarar helt enkelt inte av att lyssna på 300 svensk fientliga politiker i Sveriges riksdag. Politiker som uppenbarligen inte har några som helst betänkligheter över att rasera det svenska samhället och den välfärd som våra föräldrar och tidigare generationer lagt så stor möda på att bygga upp. Den raseras nu på några decennier om utvecklingen får fortsätta!


Jag förstår de väljare och SD-sympatisörer som vill sätta så många käppar i hjulet för den styrande 7-klövern genom att sänka de rödgrönas budget! Frågan är om det är som att kissa i byxan? 
 
Ingen bild

Trollfar

15 november 2014 11:52

Fördelen med att kissa i byxan är att man kan byta ut byxan ganska fort. Du verkar nästan vilja gå kvar med den blöta byxan i flera år.

Litar dock på att SD väljer den väg som är bäst för partiet och dess väljare. Har dessutom hört ryktet att man från partitoppen rådfrågar de lägre skikten om vad de tycker om olika sätt att agera. Bara det är en policyändring som bara är av godo och visar att SD blir mer och mer demokratiskt för var dag.

Nu väntar jag bara på insikten att Alfsson och Kasselstrand kommer tillbaka och höjer nivån ännu mer.

Risken är dock att Vinge och kompani lyckas med kuppen denna gång att få bort Kasselstrand från sin post. Något som Bieler och toppen inte lyckades med förra gången. Hoppas dock att Åkessons bortavaro förändrar oddsen.

 
Ingen bild

Thoralf A

15 november 2014 12:01

Trollfar

Det är väldigt många faktorer som man måste ta hänsyn till om man som parti vill driva det till ett extraval. Det finns enligt min mening positiva argument men även negativa argument.

En sådan sak är att SD är det parti som i allra högsta grad är i behov av att skicka ut valsedlar till alla hushåll i landet. Många vill ha våra valsedlar med sig till vallokalen istället för att plocka dem i vallokalen. Att skicka ut dessa till alla landets hushåll kostar många miljoner kronor. så frågan är hur omfattande valrörelse SD klarar av att göra inom några månader?

Men du kanske har dessa svar!

 
Ingen bild

Tompa

15 november 2014 12:04

Den politiska korrekthetens dumhet är bokstavligen gränslös.

Just därför är det viktigt att nyvalet kommer fortast möjligt. För varje dag nedmonteras det Sverige som jag vill ha kvar.

 
Svensson

Svensson

15 november 2014 12:13

Med ett nyval ger man väljarna chansen att inse att den Rödgröna regeringen kommer fortsätta med den vansinniga politik som alliansen bedrev.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Waterbug

15 november 2014 12:22

Visst är det märkligt att se alla dessa människor med så diametralt olik världsuppfattning mot ens egen, frågan är hur många som genuint tror på sin linje och är idealister och hur många som är rena karriärister.

Jag har alltid tänkt mig att V+MP är idealisterna och S/M/FP karriärister och KD/C/SD någonstans lite av varje. (grovt generaliserat).

Det hade varit intressant att IQ-testa alla riksdagsledamöter, man kan tycka vad man vill om IQ-tester men en sak som mäts förbaskat bra (och antagligen den enda) är sinne för logiska samband vilket i min värld är helt makalöst viktigt när man jobbar med politik.

Hade även varit intressant att veta hur många av de 349 som har en naturvetenskaplig bakgrund, tror det är på tok för få.

Angående extra val så är det helt vansinnigt att hålla det redan nu när opinionen liknar valresultatet allt för mycket, det är bara att ha is i magen och låta S/MP/V sänka sig själva totalt, det kommer kanske ta ett drygt år sedan tror jag inte att Sverige får en socialistisk regering de närmaste 20-30 åren, givet att man inte hinner importera tillräckligt med valboskap, ty det finns alldeles får många rent ointelligenta människor i den här lekstugan som populärt kallas 'regering'

 
Gunnel Lasson

Gunnel Lasson

15 november 2014 12:31

Jag lyssnade på debatten om invandring och blev lika förvånad.
Hur kan människor i samma land uppfatta saker som händer så olika
Förstår de ingenting är de fullständigt blinda.
Det är som att lyssna på kacklande höns de upprepar samma meningar om människors lika värde vad är det.Innefattar det
inte alla människor nej inte vi som röstat på SD.
Jomshofs anförande var ju bara sanningen. Hur kan hela 7klöverns
riksdagsmän och regeringsmedlemmar leka blindbockar.
Hur kan de med berått mod och utan samvetsbetänkligheter förstöra
ett helt land. Finns det inte någon som fattar vad som kommer att
hända när 100 000 tusentals människor väller in i vårt land.
De förstår inte att Sveriges arbetande befolkning inte orkar med
att försörja dessa människor som merparten av. aldrig kan försörja sig själva. Eller tror de att skatterna som vi svenskar har betalt in är deras pengar och dem får de ödsla med som de vill.Elisbeth

http://u92132842

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 november 2014 12:33

Lysande fyra minuter av Jomshof! Ännu en av de som sköter sig bra under Åkessons bortavaro.

 
Ingen bild

Hm

15 november 2014 12:42

@Waterbug
Högskoleprovet korrelerar rätt starkt med begåvning och intellektuell kapacitet. Veronica Palm hade 0,4 kommer jag just nu ihåg.
Min blygsamhet förbjuder mig att nämna mitt eget resultat.

 
Ingen bild

Lotta

15 november 2014 12:44

Jag var en av de som röstade för att fälla regeringen nu men har tänkt om. Det är bättre att vänta och låta Stefan Lövén och anhang göra bort sig ett tag. Sedan när det gäller debatten är jag bara så trött på att höra 7-klövernpolitikerna stå och mala om att "vi står inför stora utmaningar" för att klara integrationen osv. Man har ju oavsett färg på regering haft 30-40 år på sig att komma till rätta med "de stora utmaningarna" men kapitalt misslyckats. Vilken idiot som helst begriper att man inte kan lösa stora utmaningar genom att ständigt fylla på roten till de stora utmaningarna, men inte 7-klövern. Man säger sig vilja bygga 220 000 nya bostäder till 2018 men det fyller man ju på 2 år. Fattar de inte att det oavsett vad de gör inte räcker med tanke på den rent sinnessjuka massinvandringspolitik man för och har fört länge?

 
Ingen bild

Trollfar

15 november 2014 12:45

@Thoralf A, pengar torde vara det sista man saknar.

 
Ingen bild

Thoralf A

15 november 2014 13:08

Trollfar

Vad bygger du ditt påstående på!

 
Ingen bild

Trollfar

15 november 2014 13:31

Thoralf A, Pengar.

 
Karlskronabloggen

Karlskronabloggen

15 november 2014 13:45

Richard har ju rätt i precis allt han säger, men sjuklöverns 300 ledamöter är helt informationsresistenta mot all form av kritik mot Sveriges enfaldiga variant av mångkultur.

Risken med att fälla de rödgrönas budget är väl att de, efter att regeringen avgått, på något sätt gör upp med Centerpartiet och då klarar att få mer än hälften av mandaten i riksdagen, vilket skulle vara mycket negativt.

Troligen bättre att låta folk se hur regeringen missköter Sverige och att Sverigedemokraterna röstar ned flera kommande förlag i riksdagen och förhoppningsvis den vägen kan få fram ett nyval.

http://karlskronabloggen.se

 
Ingen bild

Hm

15 november 2014 13:59

SD röstar på Alliansens budget efter att SD:s egen blir nedröstad. Socialistregeringen avgår. Nyval, SD får 20 - 25% och S och M går ihop för att kunna fortsätta demonteringen av Sverige. Vid valet 2018 framstår då Sverigedemokraterna som enda oppositionsparti och når 30 - 40%, kanske ännu mer.
Eftersom SD sagt sig rösta på det för Sverige minst skadliga alternativet så MÅSTE man rösta så att denna 'regering' försvinner fortast möjligt.

 
Ingen bild

Thoralf A

15 november 2014 14:00

Trollfar

Var kommer dessa pengar ifrån?

 
Ingen bild

World Traveller

15 november 2014 14:09

Att Reinfeldt och Borg drog som en avlöning och 7-klöverpartierna håller möten bakom stängda dörrar plus allt snack om att vi ska öppna våra hjärtan och att ladorna är tomma tyder på att Sveriges finansiella situation är riktigt dålig (trots att vi hade ''världens bästa finansminister''). Jag tror att Löfven och hans anhang är närmast panikslagna. Låt dom hållas så får folket se om de kan styra vårt land eller inte. Jag tror inte det imponerar på folk att regeringen prioriterar palestinier, syrier, afghaner, somalier och irakier framför sin egen befolkning. Ej heller finansiellt stöd till de syriska ''rebellerna''. Skattepengarna kan användas på bättre sätt.

 
Ingen bild

Mattias

15 november 2014 14:10

Richard Jomshof visar på en i det närmaste sjuklig islamofobi, det är synd om honom. Tycker staten borde bekosta avprogrammering för alla dessa förvirrade själar.

 
Ingen bild

Spjuvern

15 november 2014 14:13

Angående presskonferensen där man informerade om den ensamkommande ubåten. Som bevis anför man bottenspår som är skickligt utplacerade och sedan fotograferade av Svenska försvarsmakten.

Är detta verkligen det enda som Sverige har att erbjuda i dagsläget?

1.En ÖB som låter som han pratar genom en röstförvrängare eller någon slags trumpet.

2.En statsminister som pratar intrasslingssnacket eller gräliska. (läs. Agaton Sax)

3.En försvarsminister som är så okarismatisk och bottenlöst tråkig att valium upplevs som uppiggande.

Detta måste vara Löjliga Familjens politiska gren.

Att prata om eventuell främmande undervattensverksamhet och dessutom göra stor sak av det är pinsamt. Det pågår främmande verksamhet (muslimsk invasion) på land oavbrutet som det verkligen borde hållas presskonferens om istället. Där har vi det stora hotet mot vårt land.

Hellre en Putin i skärgårn än en muslim i Skärholmen

 
Ingen bild

World Traveller

15 november 2014 14:23

Mattias, tycker du att Winston Churchill var nazifobisk?

 
Ingen bild

Synonymen

15 november 2014 14:34

@Mattias Lördag 15 nov 14:10

Du som är så frikostig med diagnoser bör med lätthet och först svara på följande:

Vad menas med islamofobi?

Är man islamofobi om man flyr t.ex IS?

Är man islamofob om man kritiserar islam?

Är man islamofob om man vill att t.ex skolan skall vara sekulär?

Dessa frågor bör besvaras innan du fortsätter ditt enfaldiga försvar av en politisk ideologi som mördar, våldtar och bedriver antiintellektuell subversiv verksamhet dagarna i ända.

Jag fullständigt avskyr islam och vill INTE att den mördarsekten påverkar mitt land. För att förhindra detta är jag beredd att strida om så krävs.

Är jag då islamofob?

 
Ingen bild

Martin

15 november 2014 14:46

Suveränt klipp, tack.

Bara för att ni sänker budgeten betyder inte att det blir extraval. Däremot visar ni att ni inte är rädda för ett extraval. Alliansen visar tydligt att de är rädda för ett extraval. Och sossarna borde vara rädda för det, oavsett om de har förstånd att vara det eller inte.

Men OM en fälld budget skulle resultera i ett extraval så skulle det skada de andra partierna precis lika mycket. Visst, ni kanske har större behov av ett utskick. Men ni har andra fördelar, alla vet varför man ska rösta på er, ni behöver knappt kampanja alls. Det behöver de andra partierna.

Men Löfven är för feg för att utlysa extraval. Han kommer försöka bilda en ny regering. Och troligtvis få stöd från FP eller C, den fällda budgeten ger dem den ursäkt för att göra det som de ändå gärna vill.

Det där snacket om att "Löfven behöver ett år till på sig att visa hur dålig han är" tror inte jag på. Så stor påverkan har inte politiker på samhället. Låt honom visa hur dålig han är i en till valrörelse istället? Det är nu han är ny på jobbet, sparka honom när han ligger ner!

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

15 november 2014 14:51

Det visar bara att Mattias använder ord som han inte förstår innebörden av. Fobi= sjuklig ogrundad rädsla för något. Dvs Mattias skriver att Jomshof har en sjuklig sjuklig fobi?

Själv tror jag att Mattias lider av en sunt förnuft-fobi.

 
Stefan K

Stefan K

15 november 2014 14:59

Thoralf, 7-klöverns representanter MÅSTE säga så, allt annat vore att gå emot partiets officiella linje. Vad de i tysto anser och vad som inofficiellt sägs i fikarummen är nog en helt annan sak.

Hur kan någon riksdagspolitiker tycka att det Jomshof säger är fel? Hur är det möjligt att hänvisa till islamofobi och rasism när man räknar upp namnen på muslimska terrororganisationer som mördar, lemlästar och terroriserar?
Ett faktum är också att IS-sympatisörer finns i Sverige och rekryterar för fullt. att ett extremistparti som Hizb ut-Tahrir etablerat sig med sina krav på sharia och ett odemokratiskt samhälle, samt att Sverige är ett av de länder som flest jihadister reser från. Hur kan någon riksdagspolitiker tycka att detta är fel och islamofobi?

Sanningen är också att det varje vecka anländer 1500-2000 personer från de områden där IS, Al-Qaida, Al-Shabaab m.fl härjar och merparten av dessa saknar id-handlingar. Är det verkligen rasism och islamofobi när man påtalar att det bland dessa KAN finnas människor med helt andra agendor än en officiella?

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Lars Carlsson

15 november 2014 15:09

Förödande med hjärndöda pölitiker !
Jag ser utvecklingen bland våra politiker som jämförbar med nazityskland.Fast i Tyskland på 30-talet var dom skrämda till livet.
Nu,i Sverige är dom skrämda med att mista sin feta lön och pension om dom rakryggat påpekar att den här invandringsmängden kommer att bidraga till att vårt tidigare ordnade samhälle kommer att spricka.
Det är maktmissbruk att gå arm i arm och göra allt för att strunta i folkets vilja.
Bara för att trotsa SD.
Bort med ligisterna !

 
Ingen bild

Lotta

15 november 2014 15:19

Om jag får försöka mig på en liknelse så att alla massinvandringsvurmare kanske kan förstå situationen i Sverige. Tänk dig att du sitter exempelvis vid ett löpande band i nerlagda Nordchoklad. På bandet kommer det praliner som skall läggas i presentaskar. Helt plötsligt hinner du inte med utan praliner börjar trilla ner på golvet för att ytterligare spä på eländet tar askarna slut så du har ingenstans att lägga pralinerna. Vilket är då bästa sättet att reda ut den kaosartade situationen? Är det att stänga av bandet så man hinner vika nya askar så du kan lägga ner de praliner i som finns på bandet? Eller ökar du hastigheten på bandet så ännu fler praliner hamnar på golvet? För mig är svaret givet.

 
Ingen bild

Christer

15 november 2014 15:22

Jag föreslår att vi håller oss till frågan om extraval - eller inte. Vi skiter i troll och sidospår som "Mattias". Låt bli att vidga debatten med såna som inte är värdiga det.
Jag tror inte vi får ett extraval så där skitlätt. SD är det enda partiet som inte behöver kampanja, och har antagligen inte heller nåt att förlora. Men 7-klövern har det. Med 2 snarlika budgetar fruktar jag att alliansen avstår från att rösta på sitt eget. Därmed kan Löfven sitta kvar.Jag tror vi får bida tiden an, fler tillfällen kommer att dyka upp. Tycker mig också se ett uppvaknande i invandringsfrågan, inte bland 7-klöverns riksdagsmän. Men väl bland en del sansade skribenter som ser utmaningen i 100tusentals nybyggare i utanförskapsområdena. Sverige klarar inte detta. Detta inser allt fler, men kan inte av prestigeskäl ge SD rätt i den fråga vi äger.

 
Ingen bild

Hm

15 november 2014 15:32

@Mattias
Innan jag ens kommenterar vad du skrivit måste jag veta om du är muslim? Är du det är det nämligen helt ointressant vad du skriver. I annat fall rekommenderar jag dig att själv lyssna på vad Jomshof säger och inte lita till hörsägen eller vad andra skriver. Det är fakta han presenterar och ingenting annat.

 
Ingen bild

Lars Carlsson

15 november 2014 16:37

Bra liknelse Lotta !
Om Reinfeldt skulle sitta vid chokladbandet skulle han skita i allt och bara gå därifrån!

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 november 2014 16:47

Lysande Lotta! Fast du missad att runt hälften av pralinerna är invirade med omslag... ;-)

 
Ingen bild

Pepparholm

15 november 2014 17:01

När jag ser bilden i Avpixlat på Veronica Palm och Lawen Redar som sitter i riksdagsbänken och twittrar hat mot talaren Richard Jomshof i stället för att gå upp i talarstolen så finns det för mig bara ett val - fäll nuvarande regering. Dessutom - förbjud mobiltelefoner i den riksdagslokalen. Det finns töntar som inte klarar att bete sig.

 
Ingen bild

Martin

15 november 2014 17:10

@Christer
Om sjuklövern går ihop om budgeten är det en seger politiskt. Det är ingenting att vara rädd för. SDs uppdrag måste vara att tvinga fram tydlighet från sjuklövern? Om SD sitter stilla i båten blir de medskyldiga till det som händer.

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

15 november 2014 17:55

Att kissa i byxan, skulle snarare handla om rädsla för att man inte vågar, så man bara kissar på sig och gör ingenting för att försöka rädda Sverige.

Det vore ytterst fegt. Det kommer inte att komma ett bättre tillfälle. Senare har Alliansen hunnit återhämta sig med Birgitta Ohlsson som partiledare för FP. Då kommer det att bli mycket enklare för Löfven att få ihop sin majoritet.

Bättre att fälla Löfven nu, medans han är sårbar. Det är nu eller aldrig som gäller. "No guts, no glory".

Låt inte Sverige brinna i 4 år till! 2018, blir det inget Riksdagsval, då har ekonomin körts i botten, så illa att, EU tagit över Sverige som förmyndare. Då är det kört på riktigt!

Nej, vi måste fälla regeringen nu!

http://detopaverkadesinnet.blogspot.se

 
Ingen bild

Lena

15 november 2014 19:09

När jag läser kommentarerna på tråden så blir man villrådig. Jag är ingen taktiker så det är svårt att säga det ena eller andra som kommer att ske om man gör si eller så. Men min instinkt och erfarenhet säger mig att det uppstår alltid saker/händelser/situationer som man inte kunnat räkna ut.

Om SD försöker utlysa nyval OCH OM det blir så, vad kan vi då lyckas uppnå? Dröm inte om egen majoritet. SD är ett ungt parti. Däremot tror jag att det är möjligt att nå 20% kanske ännu lite mer. Om då S+M går ihop o bildar allians eller varför inte hela 7-klövern som ett enda parti (vilket verkar möjligt eftersom vad man sett av riksdagstalarna (det är som om de var en enda helhet) det ALLRA, ALLRA VIKTIGASTE är att rösta MOT SD)....

Som sagt allt är möjligt, men SD ÄR en stark politisk kraft och nog kan man förstärka den ytterligare i detta läge, helt klart. Men vad uppnår man om ALLA andra vägrar tala med en? Man uppnår i alla fall TYDLIGHET och vi vet att vi gjort allt vi kunnat för att väcka folket. Vad mer kan man göra egentligen? Vill folket sova sig igenom livet och bli styrda av andra, då är det väl bara så. Det blir som det blir, om man inte styr skutan dit man vill. Det är en läxa svenska folket behöver lära sig helt enkelt.
Det låter cyniskt men tror också att många makthavare tänker så och kanske även hoppas på det, vilket också kan ge dem mer i plånboken. Själv skulle jag akta mig för att umgås med dylika människor.

Måste också kommentera Veronica Palm och den andra iphonepillande riksdagsledamoten, deras beteende säger väl allt hur lågt det står till i riksdagen! Istället för att bemöta Jomshof i talarstolen(och bemöda sig kanske) så väljer hon att Twittra och säga att han är vidrig. TROR UPPRIKTIGT SAGT ATT PROBLEMET MED VERONICA ÄR ATT HON KAN INTE TÄNKA. Uppriktigt sagt nu tänker jag svära i kyrkan: FY FAN VILKET FANSKAP HON ÄR!

 
Ingen bild

pg

15 november 2014 20:34

Kanske börjar det bli lite diskussion i bygderna!
Under all kritik att riksdagen är värre än ett dagis!

Nässjö. Det är lämpligt att ta reda på vad allmänheten i Nässjö kommun anser om invandringen så att politikerna kan ta de rätta besluten.

http://www.smalandsdagblad.se/artikel/117965/sd-vill-ha-enkat-om-invandring

 
Ingen bild

Lars

15 november 2014 20:45

"Jag förstår de väljare och SD-sympatisörer som vill sätta så många käppar i hjulet för den styrande 7-klövern genom att sänka de rödgrönas budget! Frågan är om det är som att kissa i byxan?"

Ganska provocerande frågeställning, måste jag säga. Vad det handlar om är att försöka få till en ändring i en för Sverige desperat situation, sedan kan det vara för sent. Att inte agera och ägna sig åt partitaktiska resonemang om när det skulle vara "bäst tillfälle för SD" att fälla regeringen är ju snudd på landsförräderi mot bakgrund av den invasion landet nu står inför (och som även DN:s ledarredaktion erkänner att vi inte kommer att klara av). Det verkar ju inte riktigt som att du har förstått situationens allvar, Thoralf.

 
Ingen bild

Trollfar

15 november 2014 20:59

"Thoralf A Trollfar

Var kommer dessa pengar ifrån?"

Från bl.a mig naturligtvis.

 
Ingen bild

Maggan

15 november 2014 21:18

@Lena
Kissa i byxan= varmt och skönt en stund, sedan bara otrevligt.
Håller med dig, vi som röstat på SD vill ha en reaktion från våra valda NU. Vad som kommer sedan är en fråga man får ta då.
Tyvärr tror jag att Alliansen kommer att rösta med regeringen "för att få till stånd en enighet som för Sverige framåt" och "för att ta ansvar för alla som flyr från krig". Så enkelt är det nog. Varför lägger Alliansen en budget som är så lik regeringens? Naturligtvis för att kunna rösta på regeringen och "därigenom undgå en handlingsförlamning som inte är bra för Svensk ekonomi". Dessutom är det ju ett enkelt sätt att frånta SD sin vågmästarroll. Frågan jag ställer mig, vad kan jag som svensk, värnande om mina svenska värderingar och min svenska omtanke om landet göra?

 
Ingen bild

OT

15 november 2014 21:42

Detta är en sång för all de arga tanterna och farbrödrerna runt om i landet (m.a.o. de som är liberala med andras plånböcker men väldigt konservatia med sina egna plånböcker).

För Eddie Meduza och Svullo i tiden: http://www.youtube.com/watch?v=VDh1Ft9TfaM

P.S Må Eddie & Svullo vila i frid.

 
Ingen bild

Thoralf A

15 november 2014 21:45

Trollfar

Då vet jag att du inte är seriös och dessutom svarslös.

Lars

Jag har nog förstått situationens allvar mer än många i det här landet. Problemet är istället att det endast är ca 13 procent av landets befolkning som förstått allvaret. Jag tror inte den siffran har ökat så speciellt mycket sedan valdagen. Det är naivt att tro att ett extraval skulle förändra den parlamentariska situationen eller att 7-klöverns politiker skulle göra en u-sväng.

Svaret kan bli ett blocköverskridande samarbetet som skulle innebära en ökenvandring för SD i riksdagen fram till 2018. Med rätt politisk taktik tror jag att Löfven kommer kasta in handduken i ett senare läge och då är jag övertygad om att förutsättningarna kommer vara bättre än idag.

 
Ingen bild

Trollfar

15 november 2014 21:48

Thoralf A, förklara nu varför mina pengar inte är seriösa.

 
Ingen bild

OT

15 november 2014 21:53

@Thoralf

JAg litar på SD's omdömme, när det är dags för nyval så säger SD ifrån klart och tydligt. Tills dess kan jag vänta.

P.S Apropå att SD är bannlyst i media! Känns detta igen?

"Eddie Meduza om att vara bannlyst i media": http://www.youtube.com/watch?v=hQoOiM87W94

P.S "För Sverige i tiden" och för de som vill föra SVerige ur tiden tillägnar jag denna sång - "Rammstein - Du Hast Ukrainian cover": http://www.youtube.com/watch?v=aWE2IDEofmI

 
Ingen bild

OT

15 november 2014 22:00

Apropå att svensk media går svältdöden till mötes - "Highway to Hell - Ukrainian Folk Version": http://www.youtube.com/watch?list=RDaWE2IDEofmI&v=Z3YQ24i1wP0

Till de som frågar sig varför?

Om man importerar en hel stad i Mölmös storlek varje dekad som inte kan svenska; kan du då förvänta dig att media säljer mer?

P.S: Vad ni istället kan vänta eder är - "Accept - Balls To The Wall": http://www.youtube.com/watch?v=E3sqHUze988

 
Ingen bild

OT

15 november 2014 22:18

Apropå PK-Sveriges åthutningar åt SD och dess väljare.

Sverige i nötskal, inte undra på att över en miljon svenskar en gång i tiden utvandrade till U.S.A

"Hujedamej, sånt barn han var": http://www.youtube.com/watch?v=U8rRcamZQ-w

P.S Politiker, tag varning, vem vet historisk utµvandring kanske kan ske igen; För vem vill betala hela tiden utan att få någonting igen?

 
Ingen bild

OH

15 november 2014 22:23

Om nu SD:s ledning överlåter våra röster till VPK och MPK så har vi blivit bedragna och risken är uppenbar att det blir början till slutet för fortsatta framgångar.
Om man blir lurad en gång av någon man trott på kan vara ok, men aldrig två ggr av samma personer eller företag.

 
Olli Rein

Olli Rein

15 november 2014 22:41

Tack för att jag fått se den här debatten på din Blogg. Nu har ju problemen ändå kommit fram i Sveriges Riksdag och nästa debatt kanske kommer att vara lite mindre spänd, eller mera avspänd.
Jag såg i kommentaren ovanför min att Veronica Palm har utmärkt sig igen. Jag vet inte om det är sant, men jag har läst att hon hade försökt att göra högskoleprovet och lyckats få noll rätt. Med tanke på vem hon är, så kan det vara fullt möjligt.

http://Petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 november 2014 22:44

Om SD-ledningen väljer ett nyval, måste det till en enorm informationskampanj till väljarna.
Media kommer att vara mot SD konstant. Lögner och vinklingar hela tiden. Det media då vill är att ta från SD sin vågmästarroll. Landets journalister vill inte bara skildra verkligheten, de vill styra den...

 
Ingen bild

oveg

15 november 2014 22:45

Thoralf 21:45

"Ökenvandring", skriver du. Jag tror du med det menar att vågmästarrollen skulle upphöra?

Men den är väl ändå ganska överspelad eftersom ju hela 7-klövern gaddar ihop sig mot er. Löfven har tagit över Reinfeldts uppgörelse med Miljöpartiet om asyleriet, och t.o.m tagit med detta, i invandringsfrågan så extremistiska parti, i regeringen; det är ju dom som mer än andra vill öppna Sverige för all världens ett-bättre-liv-sökare.

Den övergripande frågan för SD tycker jag borde vara att så fort som möjligt få bort Miljöpartiet från regeringsmakten - alla andra regeringskonstellationer förefaller mindre dåliga, även en (S+M)-regering. (Och för det behövs inget nyval).

 
Ingen bild

Lars

15 november 2014 22:51

"Det är naivt att tro att ett extraval skulle förändra den parlamentariska situationen eller att 7-klöverns politiker skulle göra en u-sväng."

Naivt eller inte, det är SD:s bästa chans för att få till en ändring och börja bryta sin totala isolering i invandringsfrågan. Det vore förödande att ge alliansen chansen att bestå och komma tillbaka i regeringsställning. Nu finns chansen att spränga det som är SD:s största hinder för inflytande i invandringsfrågan.

"Svaret kan bli ett blocköverskridande samarbetet som skulle innebära en ökenvandring för SD i riksdagen fram till 2018."

Och? Tror du att vi SD-sympatisörer bryr oss om SD:s vågmästarställning om partiet fortsatt isoleras i invandringsfrågan? Partier som DF och FrP har genomgått en sådan "ökenvandring" och då växt som allra mest.

"Med rätt politisk taktik tror jag att Löfven kommer kasta in handduken i ett senare läge och då är jag övertygad om att förutsättningarna kommer vara bättre än idag."

Då kan det som sagt vara för sent. Situationen kräver agerande nu. Gör ni inte det kommer ni att få mycket att förklara och stå till svars för inför SD-väljarna samtidigt som Sverige invaderas och går mot kollaps...

 
Ingen bild

Thoralf A

15 november 2014 23:33

Trollfar

Ännu ett oseriöst svar om du nu inte tänkt ge ett bidrag på minst 10 miljoner kronor till SD!

 
Ingen bild

Lena

15 november 2014 23:44

Läser med häpnad på Svd: Islamiska förbundet terrorstämplas.

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/islamiska-forbundet-terrorstamplas_4105435.svd

 
Ingen bild

Lena

16 november 2014 00:03

Tove Lifvendahls krönika: "SD är inte längre en ursäkt". Det är väl inlindat... det är väl volymordet som gör det intressant....

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/sd-ar-inte-langre-en-ursakt_4105421.svd

 
Lassekolja

Lassekolja

16 november 2014 01:01

Till alla som önskar omedelbart nyval/extraval:
Opinionen har ändrats endast marginellt sedan valet i september. Vad är Ert svar om vi får ungefär samma valresultat, som i september? Den frågan måste Ni kunna besvara!
Vad anser Ni att vi då har vunnit?

http://www.status.st

 
Ingen bild

Observer

16 november 2014 01:02

Låt de hållas Thoralf! Lägg DIN röst när du vill!

 
Ingen bild

Synonymen

16 november 2014 01:40

Detta stycke sänder kalla kårar längs ryggraden på mig.

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/jihadister-i-is-kommer-till-sverige-som-asylsokande_4023543.svd

"Fredagen den 26 september deltog jag i den sedvanliga fredagsbönen i en moské i Norrköping. Det är en ganska liten moské med plats för ett hundratal personer. Det brukar vara så trångt att man står skuldra vid skuldra med sina muslimska bröder när man utför sin bön."

"muslimska bröder"

"hundratal personer" (detta i Norköping)

"Jag vände mig mot min afghanske vän"


Ser inte dessa djävla politiker att det är närmast är att beskriva som en ockupation, folkmord eller invasion det som sker i VÅRT land Sverige. Lojaliteten bland muslimer är med andra muslimer och INTE Svenskar.

Jomshof pratade om systemkollaps. Det är mycket värre än så. Om man ”vågar” se de små detaljerna såsom hur muslimer uttrycker sig (t.ex.muslimska bröder) väcks en enorm vrede inom mig. Det är för helvete en arme som invaderat landet.

Muslimer som uppehåller sig i VÅRT land kommer att orsaka våldsamheter inom 5-7 år om detta vansinne inte stoppas. När den kritiska massan muslimer är nådd kommer det att bli uppenbart för resterande Svenskar som inte röstade SD i valet.

Våga se de små detaljerna och agera innan det är för sent

 
Ingen bild

Martin

16 november 2014 01:42

@Lassekolja
Visat mod och stridslystnad? Utsatt sjuklövern för risk?
Sjuklövern vägrar samarbeta med SD. Alltså bör SD höja priset för att inte samarbeta. Alliansen vill för allt i världen inte ha ett extraval. Och sossarna och company är rätt ljumna inför iden. MP lär väl i och för sig vinna på det eftersom de får F!s röster.

 
Ingen bild

Synonymen

16 november 2014 03:19

Komplettering av tidigare inlägg.

Svenskt islamförbund terrorstämplas
http://www.dn.se/nyheter/sverige/svenskt-islamforbund-terrorstamplas/

omar mustafa som sossarna efter mycket vånda var tvungen att kasta ut socialdemokraternas partistyrelse är en av Svenska folkets fiender. Vad som sägs och vilka planer som smids i moskéer som för tillfället är uppförda i Sverige är säkert hemska, antidemokratiska och våldsamma.

muslimer som uppehåller sig i landet är det största hotet Sverige ställts inför sedan första världskriget. Jimmie Åkesson är i sanning en vederhäftig profet.

När vaknar den stora massan?

PS.
veronica palm lär nog aldrig vakna.

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

16 november 2014 06:04

Vilken j***a "vågmästarroll"?! SD har aldrig haft någon vågmästarroll!

Hela mandatperioden 2010-2014 HAR VARIT EN ÖKENVANDRING! MASSINVANDRINGEN HAR INTE MINSKAT, TVÄRT OM!

Nu handlar det om att avslöja 7-klövern för vad den är!

Det kommer inte att finnas fler tillfällen då Allianspartierna hunnit omgruppera sig, och Ohlsson drar med sitt FP över till Löfven. Då har Lövet en majoritet! Då är det kört på riktigt! Då kommer inte SD att kunna fälla Löfven längre!

Vänta tills 2018? Med tanke på att vi är på väg mot TOTAL SYSTEM KOLLAPS med en massiv skuldberg, med maxat konsumtion, med nollränta och rekord massinvandring på det, så tror ni verkligen ekonomin klarar av 4 år till av vansinnet?!

NEJ! Självklart inte! Det kommer att bli som Grekland/Italien (2011). EU kommer att ta över som förmyndare. Och risken finns då att det kanske inte ens blir ett val 2018! Folk måste för fanken inse hur illa ställt det verkligen är!

http://detopaverkadesinnet.blogspot.se

 
Ingen bild

Stefan A.

16 november 2014 06:29

Nog är det bisarrt alltid, man kan undra hur vissa personer hamnat i riksdagen Sveriges högsta beslutande organ, misstanken finns att sjuklövern skickar personer man vill bli av med på det lokala planet till riksdagen. SD är i nuläget i praktiken med och bestämmer, alla frågar sig hur gör SD? t.o.m fulmedia måste erkänna att SD är vågmästare, SD har aldrig fått så mycket medietid som nu, och det är inte bara antalet invandrare det handlar om utan även en massa andra frågor som "positiv" som man kallar det, särbehandling(negativ för någon annan, vanligen pursvenskar) av vissa grupper som man kan vara med och påverka, och inte minst kan man ge fulmedia ytterligare ett år på sig att försvagas eller t.o.m normaliseras något, att slarva bort denna guldsits genom något förhastat nyval är korkat, kommer att bli gott om möjligheter till detta senare.

 
Ingen bild

Ibbe

16 november 2014 07:26

Islamiska Förbundet är ju numera terroriststämlat enligt nattens nyheter. Ordförande är Omar Mustafa.Han och bostadsminister Mehmet Kaplan har fingrarna i samma syltburk. Detta är naturligtvis totalt ointressant för svenska medier kan vi väl utgå ifrån.

 
Ingen bild

Trollfar

16 november 2014 07:54

@Thoralf A, du verkar lite desperat i dina svar? Är du inte riktigt i balans eller vad är det med dig?

Sätt dig ner och fundera på vad för slags svar du skriver innan det är försent.

 
Ingen bild

World Traveller

16 november 2014 08:02

Trollfar, sluta trolla!

 
Ingen bild

Tompa

16 november 2014 09:16

(S)
Palestina (Hamas) erkännandet, Löfven i EU nämnden, glömmer namn på Nordiska rådets toppmöte, förmodligen ett kommande budgetnederlag. Låter (Mp) styra till stora delar. Införa tvång till 3-årigt gymnasium. Vägrar att inse att början på lösningen av invandringshaveriet är minskad volym. Skyller redan nu på SD för ev nyval
Vill (S) ha nyval nu? NEJ

(M)
Reinfeldt och Borg försvann som en avlöning. Verkar ersätta med småstadsfolkets mobbaren Batra. Stor risk för ytterligare väljarflykt
Vägrar att inse att början på lösningen av invandringshaveriet är minskad volym.
Vill de ha nyval nu? Absolut inte

(Mp)
Giftfärg, Bromma flygplats,diskvatten rakt ut i havet och Norra Länken. Fridolin har 56 dagar kvar tills hans löfte skall vara uppfyllt att svenska skolan är tillbaka i PISA toppen. Vägrar att inse att början på lösningen av invandringshaveriet är minskad volym.
Stor risk för ytterligare väljarflykt.
Vill de ha nyval nu? Absolut inte

(Fp)
Får skulden för haveriet i skolan. I övrigt, finns de kvar?
Vägrar att inse att början på lösningen av invandringshaveriet är minskad volym. Väljarstödet kan bara minska.
Vill de ha nyval nu? Absolut inte

(C)
Vill lagstifta mot att andra partier röstar på sitt eget budgetförslag och menar på att Sverige har möjlighet att ta emot 30-40 miljoner invandrare på sikt. Tror tydligen att svenska väljare är dumma på riktigt.
Vägrar att inse att början på lösningen av invandringshaveriet är minskad volym. Riskerar att hamna under spärren
Vill de ha nyval nu? Absolut inte nej, nej.

(Kd)
Är väl det parti som av någon anledning sitter i riksdagen men riskerar att nu hamna under spärren. Vägrar också att inse att början på lösningen av invandringshaveriet är minskad volym.
Vill de ha nyval nu? Absolut inte nej, nej

(V)
Litet knähundsparti till (S) Vill ta bort vinster i välfärden (dock ej inom flyktingmottagningens MILJARD industri vad jag har hört). Vägrar att inse att början på lösningen av invandringshaveriet är minskad volym.
Väljarstödet riskerar att minska. Klara tyvärr spärren vid ett nyval
Vill de ha ett nyval? Absolut inte Nej

(SD)
Kommer inte Jimmie tillbaka så har vi Mattias som garanterat kommer att attrahera fler väljartyper. Stabil, saklig och en blivande röstmagnet. Partiet har verkligheten på sin sida. Enda parti som inser att en kraftig minskning av volymen på invandringen är enda sättet att få en möjlighet att börja reda upp i det kaos som råder. Enda partiet som är på uppgång och framgång föder framgång. Bara att hänvisa till kommuners, AF och Migrationsverkets nödrop.

Fäll regeringen så fort en möjlighet ges, man vet aldrig när chansen dyker upp igen. Vårt land och vår välfärd håller på att haverera.

 
Ingen bild

Markku Ahonen

16 november 2014 09:51

"Sverigevänlig" "Svenskfientlig" - 2 ord som ni SD:are bör googla. Det är bara att läsa kommentarerna på alla svenskfientliga bloggar - som denna - så inser man ganska så klart vilja som är Sverigevänliga och vilja som är svenskfientliga.

 
Ingen bild

HM Gotland

16 november 2014 10:16

Om nu ledningen för SD kommer fram till att Alliansens förslag skiljer sig till det bättre på viktiga punkter och fattar beslutet att rösta på detta. Finns möjligheten att lägga korten på bordet några dagar innan omröstningen och ge regeringen möjligheten att förbättra sitt förslag?

Har regeringen överhuvudtaget möjlighet att ändra sitt förslag så tätt inpå?

Det vore ansvarsfullt handlat av SD. tror jag.

 
Ingen bild

Lena

16 november 2014 10:31

Ekots lördagsintervju med Migrationsverkets generaldirektör:

http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/460222?programid=3071


 
Ingen bild

Lotta

16 november 2014 10:57

@Markku Ahonen
Är du svensk?

 
Ingen bild

MVH Andreas

16 november 2014 11:02

Många kloka åsikter här inne om att fälla och inte fälla regeringen,mycket intressant tycker jag,detta är onekligen en svår fråga där hjärta och hjärna säger olika saker,själv tycker jag att SD laget är lite skadedrabbat för tillfället, med en lagkapten som är sjuk.En frisk Jimmie Åkesson skulle äta en sån som Anna Kinberg Batra till frukost.

 
Ingen bild

Göta

16 november 2014 12:12


Även den MODERATE fd riksdagsmannen WABERIs organisation är TERRORSTÄMPLAD!

Öppna gärna nedanstående länk till Fria Tider och betrakta de två Glada Gossarna, MODERATEN och SOSSEN, vars organisationer är terrorstämplade!

Reinfeldts ständigt leende fd riksdagsman Waberi är inte bara fd M-riksdagsledamot inklusive ledamot i Försvarsutskottet, utan också vice ordförande för det nu terrorklassade FIOE, en paraplyorganisation för 28 olika nationella muslimska organisationer som tillsammans utgör Muslimska Brödraskapets europeiska gren. Bakgrunden till terrorstämplingen av fd suppleangen i Sossarnas partistyrelse Omar Mustafas Islamiska Förbundet är att detta ingår i Waberis organisation FIOE. Starka band mellan Sossen och Moderaten alltså.

I FT-artikeln finns också en bild på Carina Hägg (S), som råkade varna för islamismen och därför kastades ut ur riksdagen av sossarna tidigare i år. FT avslutar sin artikel med följande påpekande: "Den nye statsministern Stefan Löfven (S) tydliggjorde sin ståndpunkt genom att istället för en frispråkig svensk kvinna lyfta fram en islamist samt en tidigare utvisningsdömd illegal invandrare som statsråd i sin nya regering."

http://www.friatider.se/islamiska-f-rbundet-terrorst-mplas-i-arabv-rlden

 
Ingen bild

Ludvig

16 november 2014 12:25

Jag trodde faktiskt inte att de flesta politiker skulle följa Monas och Fredriks exempel. Men tyvärr är dom kvar i sandlådan. Hade väntat mej lite nyktrare inställning från Stefan, men den uteblev.

 
Ingen bild

Lärare

16 november 2014 12:31

Många olika åsikter här på bloggen. Ja, så ska det också vara i en demokrati.
Jag, som många andra här var inne på nyval så fort som möjligt, men efterhand har jag sansat mig och insett att det inte är så lämpligt att "hasta" fram.

Nu måste vi hålla ihop och jag har fullt förtroende för Mattias Karlsson och övriga i ledningen.

Är det inte klart att Gustav Kasselstrand och William Hahne får fortsatt förtroende? Någon skrev om en ev. kupp? Hoppas verkligen inte ngt sånt händer. Kasselstrand är enormt populär bland ungdomarna.

Thoralf, tycker jag kan få en sida till förfogande i SD-kuriren. Hans artiklar är verkligen "scoop" för SD! Fortsätt så...

Nu väntar vi på nästa opinionsundersökning.
Framgång föder Framgång! Så sant som det är sagt.

 
Ingen bild

Da Capo

16 november 2014 13:31


Föreställ er, kära landsmän, att semimusliman, tillika ärkebiskopinnan, Antje Jackelén hade släppt in bostadsminister 'sheik' Kaplan och hans trosfränder att hålla stort propagandabönemöte i Storkyrkan, det hade suttit väl, eller hur.

Bland alla de närvarande nyttiga idioterna skulle man otvivelaktigt ha återfunnit Veronica Palm, Maria Ferm, Lawen Redar, F!-flickrna och förstås Morgan också.


En direkt motsvarighet till ett sådant spektakel ha nyligen ägt rum i verkligheten i 'the National Cathedral', Washington D.C USA.

Om evenemanget kan man utförligt läsa på bloggen Gates of Vienna
"Taqiyya and Kitman in Washington D.C"

Sin föredömliga kompetens trogen låter 'GatesofVienna' sin rabisktalande medarbetare kommentera spektaklet.
Här följer två citat,

"And of course they embellish the “perfect Quran” to tickle the ears of these multi-culti, New-Agey, moral relativist, yet sanctimonious “Christian” useful idiots! They are so skilful in using the Multi-Culti Left’s memes and lexicon that they even insert it right into the Quran!"

"So — no scandals, but very skilful and nuanced propaganda, designed to tickle the ears of the usual useful idiots, and lots of self-pity and pretending to be victims to make stupid Christians feel guilty, and lots of equating Jihadi murderers and rapists with peaceful people like us!"

Väl mött, alla ni goodtrogna, i Storkyrkan - eller endera domkyrkorna i Uppsala eller Lund för ett liknande ekumenisk evenemang vilken dag som helst. Allahu Akbar.

http://gatesofvienna.net/2014/11/taqiyya-and-kitman-in-washington-d-c/

http://youtu.be/4FnBuu6baMU

 
Ingen bild

FinnCrisp

16 november 2014 14:02

@Markku Ahonen Söndag 16 nov 09:51

Har du någon egen blogg med öppet kommentarsfält man kan besöka? Där kan vi diskutera frågor du för dagen vill lyfta.

 
Ingen bild

GBJ

16 november 2014 16:22

Thoralf

Lyssna på P1 God morgon världen från idag, repris 22.00 Kvinnlig statsvetare som ansåg att det viktigast för SD var att få bort Miljöpartiet från regeringen, vilket nog är helt riktigt. Oavsett om det sedan blir S som styr i minoritet eller en blocköverskridande regering, med eller utan extraval, så blir det mkt bättre!

 
Ingen bild

gunnark

16 november 2014 16:42

Otroligt kul att se att Gunilla Gomér kommer ut som Sverigedemokrat!
en kvinna jag har respekterat en längre tid

 
Ingen bild

Observer

16 november 2014 17:18

Vid närmare eftertanke:

Låt regeringen sitta kvar!
Och använd tiden till att informera Svenskarna med fakta. Clowneriet lär ju fortsätta under tiden. Sd måste väcka upp f l e r Svenskar. En bra sak är ju att Sossarna vill upprusta försvaret och a-kassan mm. Milöpartiet kommer att göra brakfadäs efter brakfadäs så när sedan sd's sympatier är större än Moderaterna så fäller man regeringen.
Så kan återuppbyggandet av landet ta fart.

 
Lassekolja

Lassekolja

16 november 2014 17:33

@Lärare, jag tycker Du skriver väldigt vettiga inlägg. Skulle vilja haft Dig som lärare för 50år sedan, när jag gick i skolan! Kan det vara så att vi är jämnåriga, d.v.s f.ungefär -46?

http://www.status.st

 
Ingen bild

YYZ

16 november 2014 17:50

Tycker nog att SD bör fälla regeringen snarast av det enkla skälet att det är det enda sättet att få bort mp (muslimska partiet) från en regering.

mehmet kaplan har inte i en Svensk Riksdag eller regering att göra. Vad den mannen har för dold och ondskefull agenda vet endast kaplan, muslimsk intresseorganisationer och allah.

Att sedan romson, fridolin och Bah är inkompetenta oduglingar och fullständigt katastrofala för Sverige är underornat i nuläget.

Först måste SD få bort kaplan.

 
Ingen bild

Lärare

16 november 2014 18:38

Lassekolja!

Tack för de vackra orden!
Ganska rätt gissat.

Jag har arbetat som lärare, men slutade för ett antal år sedan. MEN, jag har fortfarande kontakt med skolan och träffar nästan dagligen lärare och hjälper till när det behövs.

Tyvärr är det så, att de allra flesta yngre "upplagor" av lärare är vänsterpartister eller miljöpartister.
MEN, jag har den senaste tiden noterat, att fler och fler medelålders har röstat SD och tänker så fortsätta.

Jag tar varje chans till att berätta om SD:s politik. Eftersom jag inte kan få "sparken", pga min politiska tillhörighet kan jag "damma" på rejält, och det verkar ge resultat. Det blir allt lättare för var dag, 7-klövern är ju oss behjälpliga med det ena vansinniga förslaget efter den andra, verkar som om dom inte fattat något ö h t.

Heja SD!

 
Ingen bild

Göta

16 november 2014 19:31

@ Da Capo som skrev 13:31: "Föreställ er, kära landsmän, att semimusliman, tillika ärkebiskopinnan, Antje Jackelén hade släppt in bostadsminister 'sheik' Kaplan och hans trosfränder att hålla stort propagandabönemöte i Storkyrkan, det hade suttit väl, eller hur. Bland alla de närvarande nyttiga idioterna skulle man otvivelaktigt ha återfunnit Veronica Palm, Maria Ferm, Lawen Redar, F!-flickorna och förstås Morgan också"

Ytterligare några personer som är självskrivna talare i ett sådant propagandamöte är prästen/journalisten Helle Klein och hennes prästkollega Eva Lindqvist Hotz. Grundarna till Seglora Smedja 2008, "en tankesmedja för debatt och fördjupning i frågor om tro och som ska verka i kritisk solidaritet med Svenska kyrkan och bilda opinion för öppenhetens och mångfaldens samhälle" (se Wikipedia).

För att inte nämna Biskop Eva Brunne. Ni vet hon som predikade i Storkyrkan under den gudstjänst som inledde Riksmötets öppnande 5 oktober 2010, då Brunne i sin predikotext (under genomskinlig täckelse) uppviglade till stenkastning och förföljelse mot ett demokratiskt parti, som över 300.000 människor då hade röstat in i riksdagen och vars ledamöter satt med i kyrkan (åtminstone till att börja med). I sin predikan talade Brunne också i positiva ordalag om den stora hatdemonstration mot SD som vänsterpacket hade ordnat dagen innan, och som biskop Brunne själv hade deltagit i. Senare försökte hon falskeligen försvara sin predikan med att hon inte kände till några hatkampanjer mot SD och att hon endast deltagit i demonstrationen "ungefär en kvart 20 minuter och inte hunnit uppfatta riktigt vad det handlade om" !!!

http://sv.wikipedia.org/wiki/Eva_Brunne

 
Ingen bild

Lena

16 november 2014 19:32

Ska bli intressant att se nyheterna på Aktuellt nu och se om de övht tar med nyheterna om att Islamiska Förbundet blivit terrorstämplade av "sina egna fränder".

 
Ingen bild

Göta

16 november 2014 19:50

Från att ha varit helt säker på att SD bör vänta med att rösta ned S-budgeten lutar jag nu faktiskt alltmer åt motsatsen. Väljarna har ju ändock hunnit få en hel del exempel på S-MP(-V)-regeringens många undermåliga medlemmar och deras svaga statsminister, om nu SD taktikröstar på M:s budget och spräcker nuvarande regering.

Moderaterna är ju utan partiledare och därför livrädda för ett nyval just nu. Visserligen kanske FP och C inte helt backar för ett samgående med sossarna, men en S-MP-regering ihop med FP och/eller C skulle nog inte klara av att komma överens särskilt länge. Dessutom är en sådan konstellation helt ointressant för V att samarbeta med. En sådan regering skulle visserligen åstadkomma många förödande vansinnigheter för Sverige, men det blir ungefär lika många vansinnigheter om nuvarande regering får fortsätta ostört.

 
Ingen bild

OH

16 november 2014 20:16

Om dagens regering får fortsätta kommer dom förankra sina förslag hos Allianspartier innan dom hamnar i Riksdagen.SD:s 13% blir inte mycket värda. MPK och VPK fortsätter sätta agendan.
För sin egen fortlevnad måste Sverigedemokraterna stödja Alliansens budget och även söka få bort tokpartierna från regeringsmakten.

 
Ingen bild

Argos

16 november 2014 20:24

Fäll regeringen av principskäl. Det är rakryggat och väcker respekt.
När något är fel ska man inte spela med i tokeriet bara för en ev framtida vinst.

 
Ingen bild

Pepparholm

16 november 2014 20:28

Jag förstår mycket väl Thoralfs tvekan till omval just nu, inte minst av ekonomiska skäl. Jag respekterar och accepterar den linjen. Men som skattebetalare så orkar jag inte med att varje dag reta mig på en regering med Fridolin, Romson och Kaplan. Möjligen en sosseregering i ännu mer minoritet men med de två Johansson och Wallström under kort tid.

 
Ingen bild

OT

16 november 2014 20:30

Apropå "Gunilla Gomér: 'Därför lämnar jag KD för SD'": http://petterssonsblogg.se/2014/11/16/gunilla-gomer-darfor-lamnar-jag-kd-for-sd/#more-112252

Visa tillägnad Gunilla Gomér; För vart jag mig i världen vänder - Den Svenska Björnstammen: http://www.youtube.com/watch?v=IEC7sIfCtKs

Notera att något som kan rädda er är SD och dess väljare; Tänk på det och kom över till oss. Vi förlåter er. Även dig Nalin, kom med oss!

P.S Lokalpolitiker (från S m.fl.) tänk på detta (för det är ni som kommer stå till svars)! "Islamiska förbundet terrorstämplas": http://www.svd.se/nyheter/utrikes/islamiska-forbundet-terrorstamplas_4105435.svd

 
Ingen bild

Elektrikern

16 november 2014 21:08

Att fälla regeringen Löfvens budget genom att rösta för alliansens verkar frestande för många -men sen då, vad händer efter det?
Något nyval kommer troligen inte på fråga utan Löfven kommer, efter uppdrag från talmannen, att bilda ny regering ihop med miljöpartiet, centern och folkpartiet. En sådan regering får egen majoritet i riksdagen och Sverigedemokraternas möjlighet till påverkan är borta för den här mandatperioden.
Om det mot förmodan skulle bli ett nytt riksdagsval kommer även då en majoritetsregering att bildas utan ett Sverigedemokratiskt inflytande därför de sju övriga partierna både avskyr och skräms av det nuvarande förhållandet.
När det gäller budgetomröstningen har Sverigedemokraterna ett eget, mycket bra allternativ att hålla sig till -det räcker långt. Toralf har därför rätt, att kissa ner sig kan kanske vara skönt, men bara en liten stund.

 
Ingen bild

Lotta

16 november 2014 21:53

Fel länk. Tag gärna bort det felaktiga inlägget. Lägger in det på nytt med rätt länk.

Signaturen Mattias torde njuta nu när ytterligare en västerlänning halalslaktats av hans de fina tillbedjarna av den kärleksfulla religionen islam:

http://www.friatider.se/peter-kassig-26-halalslaktades-av-isis

 
Ingen bild

Martin

16 november 2014 23:54

@Elektrikern
Om SD sitter stilla i båten blir det likadant som den här valperioden. SD röstar med sossarna ibland, med alliansen ibland. Det blir ingenting som väljarna kan ta ställning till och SD stiger i opinionen enbart på de eskalerande problemen. Inte på grund av någonting SD gör. Utan TROTS SDs passivitet.

Troligtvis kommer någon uppgörelse om minskad invandring den här valperioden. En uppgörelse som SD kommer hållas utanför. Så illa har det blivit att det behövs bara för att undvika kollaps. Media har börjat fatta det här också och har börjat smyga sig över till att prata om "volymer", de vill ju inte ha sådant kaos att de själva riskerar att bli lynchade.

I det nuvarande läget är det enda SD kan åstadkomma att tvinga sjuklövern visa var de står någonstans. Och tvinga sjuklövern till obekväma samarbeten. Få det att göra ont att frysa ut SD. Att sitta och jamsa i riksdagen om perifera frågor, det var ok förra mandatperioden. Inte denna.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 18 okt 01:00

Det tar uppenbarligen någon dag innan det når alla men idag har telefonen gått varm. Det har ringts från stora delar av Sverige, från personer som följt min blogg under både lång och kort tid, som är både förvånade och upprörda över det som pågår. ...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 16 okt 23:30


Först vill jag tacka alla som hört av sig på telefon, mejl, bloggen, Facebook, sms eller på annat sätt hört av sig och gett mig sitt stöd. Jag är otroligt tacksam. Det känns som att lokalmedia verkligen frossat i detta och att jag är anmäld till part...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 15 okt 20:57

Jag har under många år haft ett motto på min blogg som säger ”Det är lätt att vara Sverigedemokrat, det är bara att hålla sig till sanningen”. Idag blir jag dock tvungen att revidera mitt motto till följande.   ”Det är inte lätt...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 15 okt 13:51

Kalibers redaktion som ingår i Sveriges Radio har gjort ett intressant reportage om Vetenskapsskolan som i praktiken är falskskyltad. I själva verket handlar det omen sunnimuslimsk friskola som skall följa islamisk lag.   ”Kaliber granskar ...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 14 okt 22:47

Helt otroligt uttalade av Mats Knutsson i kvällens Aktuelltsändning.   Angående att Annie Lööf skulle ”stödja Stefan Löfven som statsministerkandidat och att Annie Lööf skulle uppnå med det, är att fullfölja sitt viktigaste politiska mål ef...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 132 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se