thoralf

Direktlänk till inlägg 7 november 2014

TABU ATT KRITISERA TT

Av Thoralf Alfsson - 7 november 2014 22:11

 


För ca två veckor sedan skrev jag ett blogginlägg om hur media mörkade de rödgrönas budget och de ökade anslagen för migration och integration på ca 7,5 miljarder kronor. Min kritik riktade sig främst mot TT (Tidningarnas Telegrambyrå) och hur TT mörkade de rödgrönas anslagsökningar på invandringen då dessa saknades i TT:s sammanställning (se nedan). Jag har tidigare skrivit flera blogginlägg just om TT:s roll i den svenska nyhetsrapporteringen och dess ägarstruktur.


   


I förra veckan bestämde jag mig för att skriva en debattartikel på detta tema och skicka in den till i första hand Barometern som är den största lokaltidningen. Jag var klar med den i helgen och skickade in den under måndagen. Jag fick då följande mejl tillbaka från Barometerns debattredaktion.


 


Det var bara att invänta vad höga vederbörande i ledningen på Barometern ansåg om min debattartikel och min kritik av hur media undanhåller sanningen för det svenska folket. Svaret kom redan under måndagskvällen.


    


Debattartikeln publicerades med andra ord inte! Anledningen är minst sagt anmärkningsvärd enligt min mening. Barometern publicerar inte kritik mot företaget TT eller chefredaktörerna för Sveriges största tidningar. Jag undrar hur man får någon kritik riktad mot TT publicerad hos TT?


Man kan verkligen fråga sig om ledningen för Barometern vill värna demokratin och det fria ordet. Det är en skrämmande utveckling som råder i vårt land. Givetvis bestämmer Barometern vad som skall publiceras på deras debattsida men uppenbarligen har åsiktskorridoren blivit väldigt trång i länets största lokaltidning.


Efter detta svar från Barometern skickade jag omgående min debattartikel till ÖstraSmåland och Ölandsbladet. ÖstraSmåland har idag publicerat den och man satte passande nog rubriken till ”Media konspirerar för att uppfostra svenska folket”. Ett stort tack till ÖstraSmåland för att man publicerade debattartikeln.


UPPDATERING!


Granskning Sverige har släppt ett nytt klipp där man tar Dagens Nyheter på bar gärning sedan deras "korre" i London skrivit en minst sagt falsk artikel. Lika falskt som TT.


 
ANNONS
 
Ingen bild

Hebbe

8 november 2014 00:43

Thoralf, tyvärr är din insändare/artikel för lång för medelsvensson att ta sig igenom med hyggligt intresse. Det är som vanligt en oerhört bra underbyggd insändare men att komma till TT så långt in i insändaren gör att många personer, som borde läsa den, mister intresset på vägen.

 
Ingen bild

Hm

8 november 2014 01:36

@Hebbe
Insändaren är INTE för lång. Thoralf skriver på lättläst svenska och innehållet är lätt att ta till sig. Han tar upp ett stort problem och det är TT:s ständiga propaganda som är väldigt tydlig om man jämför med källor och hur innehållet tvättas och fakta förvrids eller döljs i TT:s artiklar. Parkeringsmordet i Landskrona är ett bra exempel, jämför domskälen med hur TT framställde händelseförloppet så tror man inte det är samma gärning.
Det är en viktig uppgift att påvisa deras agenda så fort TT omtalas eller citeras i vilket sammanhang det än må vara.

 
Ingen bild

Observer

8 november 2014 01:37

Visar med önskvärd tydlighet varför en upprensning inom media är absolut nödvändig, ur mer än en aspekt.
Demokratin och inte minst tidningarnas fortlevnad.

 
Ingen bild

thomas falk

8 november 2014 01:41

Tyvärr är medvetenheten hos många noll, zipp, zero i all oänderlighet.
Pratade med en person nyligen som undrade om "Ny demokrati" fortfarande
satt i riksdagen.....Har många Polska vänner som som jobbar hårt, men bygger hus i Polen, det finns ingen framtid i Sverige, säger dom. Om
någon undrar varför SD fick 25 % i Hjortsberga/Småland säger jag att det var till stor del Polacker som åstadkom detta. Som goda Katoliker
avskyr De muslimer. That´s it. Som Pur-svensk måste jag erkänna att många Polacker har mer "stake" än vi svenskar. Kom ihåg "Monte Casino",
"Battle of Britan" o.s.v Med en god portion av Nationalism övervinns många svårigheter.Tyvärr saknas detta i Sverige idag. Vi har haft det för bra för länge och tar allt för givet. Om Per-Albin Hansson inte givit med sig, och vi blivit invaderade av Nazisterna, hade vi haft ett
annat utgångsläge? Som Norge? Vi får aldrig veta.
En sak vet jag dock. Vid pension drar jag och frugan, invandrare som hon är vill inte heller hon delta i det multi-kulturella kaoset.

 
Ingen bild

Synonymen

8 november 2014 02:38

Den senaste i raden av rent kriminella publiceringar stod Pia Gripenberg på DN för när hon påstår att Storbritannien tjänar 20 miljarder PUND på invandringen(ca: 247 miljarder SEK)

http://www.dn.se/goda-nyheter/rapport-invandring-lonsam-for-britterna/

Sanningen är att den utomeuropeisk invandringen till Storbritannien hittills har kostat 120 miljarder PUND (ca: 1500 miljarder SEK)

http://www.express.co.uk/news/uk/531670/Immigration-taxpayer-Britain-118billion-17-years

Det är så in i helvete ohederligt och det får blodet att fullständigt koka i ådrorna och det bankar i tinningarna. Maktlösheten och vreden man tvingas genomlida när en lögn är så djävulskt ond och medvetet felaktig är mycket plågsam och enormt skadligt för hjärtat.

Hela Sveriges journalistkår bör snarast omhändertas enligt lag (1991:1128) om sluten psykiatrisk tvångsvård. Frågan om tvångsvårdens upphörande ska övervägas fortlöpande enligt Lag (2008:415) och rekommenderas upphöra tidigast efter riksdagsvalet sept-18

Vårdpersonal bör vidare få kraftfulla instruktioner om att patienterna (journalisterna) under bevakade permissioner eller frigång enl. särskild ordination ej ges möjlighet att besöka Södermalm, Kungsholmen m.m Besök i overkligheten inverkar menligt på patienten och fördröjer ett tillfrisknande avsevärt.

Dessa journalister är drabbade av svårartad megalomani, mytomani, hybris och narcissism. Detta visar sig också i ett ruskigt etnomasochistiskt folk och nationsförakt. Psykoser är inte sällan en del av sjukdomen.

Vården bör i huvudsak bestå av repetitiva verklighetsbeskrivningar där patienten utsätts för förortskravaller, bidragsfusk och förtryck av religiös/hederskaraktär. Behandlingen bör fortgå tills ett tillfrisknande kan skönjas och patienten är resonabel och mottaglig för riktig verklighet.

 
Ingen bild

Funtaren

8 november 2014 03:48

Det skulle underlätta operation övertalning om man kunde få en länk där TT:s sammanställning (som Thoralf refererar i sitt originalinlägg) används i en artikel. Detta kan man då kontrastera mot länkar till originalen hos Riksdagen, och därmed sidsteppa alla mentala blockeringar folk har runt SD. Att hänvisa till Thoralfs blogg är tyvärr dömt på förhand när det gäller vissa i övrigt förnuftiga personer.

Kan någon hjälpa med länkar?

 
Ingen bild

Ludvig

8 november 2014 07:19

Denna skillnad mellan Barometern och Östra Småland har funnits länge.

 
Ingen bild

Tompa

8 november 2014 07:58

Det gammelmedia håller på med diagnoseras som självskadebeteende eller självmordsbenägenhet inom sjukvården.

Men det mest sjuka och sorgliga är att denna patient får hålla 7-klöver politikerna i ett strypkoppel med taggarna inåt ty ve den som vågar ifrågasätta det som nu sker.

Om en politiker bara andas kritik mot att vi tar emot hundratusentals nya människor varje år så hängs vederbörande ut som rasist senast dagen efter och blir avsatt från sin post. En läskig verklighet

Jag får också känslan av att media försöker utmåla oss svenskar att vara rasister allihopa trots att det snarare är tvärtom.
Svenskar är i allmänhet väldigt givmilda, välkomnande, öppenhjärtade och ofta på gränsen till naiva många gånger. Jag känner ingen som är i närheten av att vara rasist.
Det som alla dock är emot är de som inte respektera Sveriges lagar och regler och beter sig allmänt illa samt skor sig på skattemedel. Där går gränsen på vår gästfrihet och det är INTE rasism.

Måste rekommendera denna artikel som belyser det SD sagt i åratal om att hjälp på plats är en oerhört mycket effektivare hjälpmetod
http://www.samtiden.nu/6306/sveriges-kallhjartade-flyktingpolitik/

Ha en skön lördag allihopa

 
Svensson

Svensson

8 november 2014 08:44

Jag tror att många svenskar,börjar bli oroliga nu när massinvandringen skenar iväg,många av dom kan bli mer intresserade av vad det är som händer nu,och då är chansen stor att dom börjar stödja SD.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

KS

8 november 2014 10:07

Tack Thoralf som på ett enkelt och lättläst sätt presenterat TT för det läsande folket. Tack också till Östran som publicerade debattartikeln! Det man får hoppas på är att några fler vaknar upp och inser verkligheten. Det vore kanske en tanke att starta någon form av "insamling" för att kunna finansiera annonser i pressen om Thoralfs blogg m.fl liknande "upplysningsinstitutioner". Som Lassekolja brukar nämna; Sanningsupplysningar till folket är vad som behövs!!

Thoralf Alfsson

8 november 2014 10:23

En god tanke med en insamling för att annonsera i pressen.
Skulle vara intressant att se om Barometern tog in en annons om min blogg.

 
Ingen bild

Niklas R

8 november 2014 11:31

Låter som en patetisk undanflykt från Barometern.

Deras ursäkt skulle ju innebära att en media aldrig kritiserar en annan. Men om jag inte missminner mig så har tidningar, TV och radio sagt både det ena och det andra kritiska om andra medier, inklusive Sverigevänliga nätpublikationer.

 
Ingen bild

Christer

8 november 2014 11:47

Tack Thoralf! Jag blev så glad när jag läste din insändare i Ö.S Konstigt att dom publicerade den. Men det är mycket som är bra för oss Sverigevänner nu. Blev stärkt av Mattis Karlssons intervju i SVT. Tror att många fick upp ögonen för att det finns många framtidslöften i partiet. Fick nästan tårar i ögonen när han förklarade partiets lojalitet med de 800 tusen personer som röstat på SD. När han med fast blick förklarade att partiet inte räds ett nyval tyckte jag mig se Mats Knutsson rysa till. Jag tror att vi som röstade fram SD också kan se framtiden med ro. Vi kan bara bli större och starkare. Särskilt vid ett nyval eftersom vi kan räkna med så tunga vallokomotiv som den nya integrationsministern Morgan Johansson. Hans uttalande om att 100tusen nya asylsökande under 2015 bara motsvarar 1% av Sveriges befolkning är en icke föraktlig draghjälp åt SD. Duktigt folk både centralt och lokalt bådar gott inför framtiden. Och en insamling för att annonsera tror jag att vi är många som skulle stödja.
Ps. Din blogg är det första jag besöker på nätet, varje dag!

 
Ingen bild

SM811

8 november 2014 12:21

@Toralf
"En god tanke med en insamling för att annonsera i pressen."
Jag ställer upp direkt med en slant för att testa.

 
Ingen bild

Markku Ahonen

8 november 2014 13:45

Folk brukar ju hängas ut här. Vem är den SD-politiker från länet som omhändertogs för bl.a Fylleri och knivbrott.

 
Ingen bild

HM Gotland

8 november 2014 14:08

Du fångade det på pricken när du skrev att Mattias Karlsson som nu är ställföreträdande ordförande har en "fast blick".

Man får dessutom känslan att han verkligen lyssnar på den han talar med och det är i min och säkert många andra väljares ögon en både vinnande och ovanlig egenskap hos en politiker.

Jag har varit verkligt rädd när det gäller Jimmie Åkesson att han som nybliven far skulle råka illa ut för någon galning eftersom media och situationen fått det att framstå som att han ensam personifierar och bär upp SD. Så är det ju inte och nu upptäcker nog fler detta. + att jag verkligen unnar J Å att fåp vara med sitt lilla barn och familj och hoppas de alla har det bra!

 
Ingen bild

Finn Crisp

8 november 2014 14:17

@Markku Ahonen 13:45

Har du någon egen blogg med öppet kommentarsfält man kan besöka? Där kan vi diskutera det du för dagen vill lyfta.

 
Ingen bild

Lotta

8 november 2014 14:25

I dag handlar mitt inlägg om tidningen DN som tycks leva i en alldeles egen verklighet där man varken drar sig för att publicera direkta lögner eller rena skrönor, döm själva. Nedan följer två exempel;

Läs artikeln "Gör arabiskan till nationellt minoritetsspråk"
skriven av den djupt okunniga "journalisten" på DN-kultur
Lyra Ekström Lindbäck:. Bla skriver hon "Alla som är någorlunda bra på engelska, det största andraspråket i Sverige, vet vilka nya världar av utbyten, insikter och kunskaper som kan öppna sig genom språkkunskaper. Så varför ligger inte arabiska högre upp på den utbildningspolitiska dagordningen? Svaret är förstås: rasism. Arabiska är islams konfessionella språk, och islamofobin är en av de starkaste rasistiska ideologierna i Sverige. Kvinnor får sina slöjor avryckta och glåpord skrikta efter sig på tunnelbanor och bussar, flera misshandelsfall rapporteras in årligen, rasismen är ett utbrett fenomen på arbetsmarknaden och fyra av tio muslimska församlingar har drabbats av hatbrott. Nu när nästan 50 rasister tar plats i riksdagen har många plötsligt insett att det här är ett land i kris, där hundratusentals människor känner sig otrygga så snart de går utanför dörren."

http://www.dn.se/kultur-noje/kulturdebatt/lyra-ekstrom-lindback-gor-arabiskan-till-nationellt-minoritetssprak/

Lyssna sedan på Granskning Sveriges intervju med artikelförfattaren.

http://youtu.be/PUDgI6yZ5k4

Nästa artikel med titeln
Rapport: Invandring lönsam för britterna är skriven av "journalisten" Pia Gripenberg

http://www.dn.se/goda-nyheter/rapport-invandring-lonsam-for-britterna/

Vid konfrontation gör "journalisterna" som brukligt är, man slänger på luren i örat på inringaren när det går upp för dem att de är avslöjade med byxorna neddragna till fotknölarna.

http://youtu.be/k8F6EHjMgFA

 
Ingen bild

Funtaren

8 november 2014 14:55

Språkstudier öppnar dörrar. Frågan är bara: vill man verkligen öppna alla dörrar? Den till Pandoras ask till exempel?

 
Lassekolja

Lassekolja

8 november 2014 15:55

Man hör ju allt som oftast att "rasismen ökar i Sverige". Detta sätts nästan alltid i samband med att SD växer. Vad man däremot aldrig hör är att någon undrar, om det nu är så att rasismen i Sverige verkligen ökar, varför den i så fall ökar? Finns det möjligen en anledning? Förr gick man alltid till roten av det onda och det gör man ju fortfarande i vissa fall. Om ett förortsgäng tänder eld på bilar i protest mot att Polisen "kränker" dom genom att försöka upprätthålla nån slags ordning, ser ju media till att göra Polisen till brottslingar och invandrarslynglarna till stackars offer. Är det då så konstigt att när detta ständigt pågår och upprepas, att rasismen ökar? Folk blir ju naturligtvis upprörda och förbannade när deras "surt förvärvade" bilar blir uppeldade!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Observer

8 november 2014 16:10

@Thoralf & Ks

Ett bra initiativ om insamling!

"DET LÄSANDE FOLKET - DAGENS INTELLEKTUELLA"
( =De som läser alternativ media )

"UPPLYSNINGSTIDEN I MODERN TAPPNING"


Kör hårt!

 
Ingen bild

Sven-Sune

8 november 2014 16:18

Räkna med 1.000 kronor till annonsen från mig.

 
Ingen bild

Observer

8 november 2014 16:19

Ett par tänkvärda ordspråk från upplysningstiden:

"Det ska komma en dag, då tyranner, präster och deras förvillade eller brottsliga redskap endast skall finnas på teaterns tiljor och på historiens blad, och då solen skall gå upp över ett släkte av fria människor, som inte erkänner någon annan herre än sitt eget förnuft.

Condorcet"

Och...

"Våga använda din egen intelligens!

Immanuel Kant 1785"


Dessa kunde kanske användas som "ordspråk" i ditt info-blad Thoralf.

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 november 2014 16:44

Annat ämne.
Det är imorgon 25 år sedan Muren rämnade. Miljoner människor fick frihet. Kommunismens grepp om Europa släppte. Många tänder nu ljus och minns de alla som mördades för att de ville fly från Kommunismens övervakningssamhälle.

Här i Sverige fälldes tårar när förtryckta fick frihet. En lista med svenskar som sammarbetade med diktaturen i DDR har ännu inte offentliggjorts och vi undrar varför.
Det ska bli intressant att titta in på Aftoneländets kultursida imorgon. Undrar om denna historiska händelse kommer att uppmärkssammas...

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 november 2014 16:47

@Lassekolja.
Ja, det diskuteras aldrig, varför SD bara ökar och ökar. Vad som får människor att överge de partier de stött under val efter val.

 
Ingen bild

Pensionisten

8 november 2014 16:58

Har försökt att med så snälla som möjligt och med riktig fakta att få in insändare i både Barran och BLT men ingen av dom kommer in.
Med namn och allt utan att vara anonym. Skitdåligt från förlorarna.

 
Ingen bild

Tony

8 november 2014 17:10

Hulda:

Ja Lars Olyckan Ohly kommer väl att böla precis som han gjorde
när muren föll! Annars är det väl endast muren som fattas om man
jämför Östtysklands politik med den som drivs av Sjuklövern här
idag, så kommunistpolitiken försvann inte, den flyttade bara över Östersjön!

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 november 2014 17:14

@Tony.
Ja, lite så är det. STASI heter nu Resachgruppen och framför dem rullas ständigt den röda mattan ut...

 
Ingen bild

OlofdeGothia

8 november 2014 17:51

Att vi svenskar har fått ge med oss så mycket vad det gäller svensk demokrati är mer än tragiskt. Att dagtinga med sitt samvete vad det gäller kärnkraften som Fälldin gjorde för ett antal sekler sedan är inget mot att släppa allt vad det det gäller grundpelarna i en demokratisk stat.
Att som de senaste åren ha politiker som ljuger det svenska folket rakt upp i ansiktet för att de vill ha en ohämmad invandring är under all kritik.
De som dessutom bör kontrollera makten om det ska vara meningsfullt att läsa deras artiklar är svenska journalister.
De har svikit sitt ansvar gentemot svensk befolkning och går i ledband för vissas intressen då kanske speciellt de som har makt i det globala samhället.
Vi arbetar på olika plan för att åstadkomma en förändring till det bättre för vår nation Sverige.
Jimmie har "gått in i väggen" men är nog snart tillbaka med oanade krafter.
Thoralf du har fått en mer lokal uppgift men kanske mer betydelsefull än att arbeta på riksplanet.
För min del kommer jag att till sista andetaget bekämpa Expressen och Researchgruppen som hotat en viss del av svensk befolkning mig inkluderad.
Svensk befolkning kanske en dag inser att vi kämpar för deras sak, hoppas att det då inte är för sent.

 
Ingen bild

Tony

8 november 2014 20:08

Marku Ahonen:

Om du vill ha reda på vilka som är kriminella Politiker,
så föreslår jag att du går in på Petterssons Blogg och
knappar in Parti granskingen så kommer du att få all den
information du söker över kriminella politiker du vill ha,
inte minst dit eget parti! Fast det enda du ville ha reda på
var väl om du kunde hitta något att beslå SD med? För i dina
ögon väger väl en kriminell från SD tyngre än hundra från dom
andra partierna?

 
Ingen bild

Observer

8 november 2014 20:28


För inte SÅ länge sedan!

http://www.youtube.com/watch?v=PoQtnugT6A4


.....Och HUR har det blivit?!!

 
Ingen bild

Jenny

8 november 2014 20:30

Ekots lördagsintervju : P1
Gunilla Herlitz intervjuas av Monica Saarinen.
Sänds även kl. 19.03
En av landets mäktigaste i tidningsbranschen är Gunilla Herlitz. Som VD för Dagens Nyheter, Dagens Industri och Expressen och ordförande i Sydsvenskan har hon uppdraget att rädda Bonniers från tidningsdöden.
http://t.sr.se/1xsPctv

Lyssna på vad hon säger om kulturministern!!! Varför inte Mp granskas kritiskt! Helt otroligt!

 
Ingen bild

Rune

8 november 2014 20:47

Jenny
Enligt en tråd på Flashback är gammalmedia riktigt arga på kulturministern för att hon inte har haft några extrapengar med sig till tidningsmedierna. https://www.flashback.org/t2472314

Hur det egentligen är med det vet jag inte riktigt men diskussionen är intressant.

 
Ingen bild

Jenny

8 november 2014 20:49

PS. Lyssna från 26:50 hon känner kulturministern personligen... DS

 
Känd från Express..

Känd från Express..

8 november 2014 23:33

OT
Kände mig lite nostalgisk ikväll och googlade lite på Youtube efter lite ungdomsmusik och fann detta kultband från mina ungdomsår. Jag har alla deras vinylplattor på vinden: https://www.youtube.com/watch?v=OoqxlY5Pa9U

Förstår om musiken inte passar alla men kolla noga skivomslaget men framförallt njut av västerländsk musikupplevelse även om de är från Kanada.

För övrigt blev jag (för ett tag sedan visserligen men för mig var det igår) hembesökt och smygfilmad av Expressen då jag klippte gräset. Jag hade varit rasistisk då jag skrivit att jag visserligen gillade kebab men föredrog fläsk i löksås. Jag har lagt torkade grisöron i halalslaktboxar och tycker turkar är dryga och vidriga. Detta tyckte lokalpressen var mumma då båda tidningarna skrivit om mig i tre omgångar och kallat mig SD-rasist. Men nu har jag lagt allt detta bakom mig. Nu återstår att sälja huset och hitta en lägenhet för att gå vidare med mitt fortsatt rasistiska liv.

http://https://www.youtube.com/watch?v=OoqxlY5Pa9U

 
Lassekolja

Lassekolja

9 november 2014 00:45

Läsning som rekommenderas för den, som vill bli på bättre humör. Kan verkligen behövas i dessa orostider:

http://avpixlat.info/2014/11/08/chefredaktor-nasta-statsminister-i-sverige-kan-heta-jimmie-akesson/

Trevlig söndag Thoralf och alla andra!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Bo

9 november 2014 09:10

TT är en av Sveriges stärsta desinformatörer.

 
Ingen bild

S-E Karlsson

9 november 2014 10:02

Godmorgon , H-G Strömer spyr idag sin sura galla över fullmäktiges ordf i Högsby , är det inte SD han är arg på så hittar han snabbt någon ny att hacka på ! Ha en fortsatt skön dag även om det är lite grått ute .

 
Ingen bild

TTkritiker

9 november 2014 11:00

->Thoralf

Du borde göra TT´s budget lätt utskriftbar. Ett utmärkt papper att lägga fram med frågan: "Finn ett fel".

Visst kan man skriva ut det via diverse tricks, men enkelhet är av godo.

Mvh och tack för ditt idoga arbete.

 
Ingen bild

tant Gul

9 november 2014 13:27

Just så, Lotta 14:25.
Arabiskan är islams konfessionella språk - och islamavskyn är i sin tyvärr ännu alltför blygsamma omfattning en av de sundaste ställningstagandena i Sverige. Islam hör inte hemma i det sekulariserade Sverige. En idiot har nu på framträdande plats i media vurmat för införandet av abiska som något slags tredje språk med motiveringen att oanade insikter och kunskaper skulle öppna sig för de som kunde språket.

Arabiskan och den arabiska-islamiska kulturen har inget att erbjuda Västerlandet. I 1400 år har man i arabsfären idogt ägnat sig åt att dyrka sharia och fortsätter hejdlöst därmed nu i tredje milleniet. Arabens tid och engagemang åtgår helt till denna "onanistiska" och destruktiva dyrkan - i hopp om en framtida biljett till det islamiska paradiset.

Låt oss bli rasistiska på allvar och äntligen inse och erkänna att de arabiska människorna som folkgrupp i genetiskt, etniskt och kulturellt/religiöst avseende inte har i Västerlandet
och framför allt inte i Sverige att göra. Vi skulle klara oss så oerhört mycket bättre om vi slapp att konfronteras med - och bli pungslagna för, deras ideliga kränkthet.

Och även påbjuder sharia att de likt egyptens gräshopper skall invadera planeten, varför vi av pur självbevarelsedrift bör på allvar agera för deras återvändande till sina hemländer.

Den som inom sig inte känner tillräckligt med islamavsky rekommenderas att läsa på om sharia. Införskaffa handboken "Reliance of the Traveller: A Classic Manual of Islamic Sacred Law". Närmare den abrahamitiske gudens 'tankevärld' kan du nog inte komma.
Googla - kanske kan denna pärla till bok nedladdas gratis ...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
<<< November 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se