thoralf

Direktlänk till inlägg 30 oktober 2014

ALLT TALAR FÖR SD

Av Thoralf Alfsson - 30 oktober 2014 19:32

Den senaste veckan har jag varit mycket i Kalmar och därmed träffat många människor. Jag var dock en tur till Stockholm i tisdags men då träffade jag folk på flyget och på Arlanda. Jag har varit ute på stan och handlat en hel del.


Igår var jag på Kalmar slott och lyssnade på en föreläsning om Erik XIV som Herman Lindqvist höll på sitt karakaristiska sätt om sin nya bok. Den berättelse vi fick oss till livs stämmer inte så mycket med hur Erik XIV beskrivs i historieböckerna. Bilden som Herman Lindqvist förmedlade var betydligt positivare och man skulle kunna säga att Erik den XIV var väldigt välutbildad och intellegent men även ett föredöme på många områden. Vilket till slut blev hans fall enligt Herman Lindqvist.


 


Efter besöket på Kalmar slott gick jag över vallgraven vid slottet till Söderport Cafe och blueskväll med Barrelhouse Chuck och Sven Zetterberg. En riktigt bra konsert med riktigt bluesgung så här mitt i veckan. Det är fantastiskt att vi har en bluesförening i Kalmar som ordnar dessa konserter. Det var dessutom nästan fullsatt på Söderport.  Det var dock tråkigt att se en socialdemokratisk toppolitiker i Kalmar snika sig in utan att betala entrén på 250 kronor.


Idag har jag hunnit med ett möte på kommunen angående budget.


Med andra ord har jag träffat betydligt fler människor i Kalmar än jag brukar göra i veckorna. Det har blivit många möten. Många av dessa personliga möten har ett gemensamt. Man är väldigt upprörda över hur Sverigedemokraterna utestängs av 7-klövern, inte minst i Kalmar. Förvånansvärt många säger också att de känner människor i sin bekantskapskrets som ångrar sin röst på något av partierna i 7-klövern och att de inte röstade på Sverigedemokraterna.


Allt talar för SD!


I Kalmar består majoriteten av Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Centerpartiet. Centerpartiet svek sina Alliansvänner för snart två år sedan. Ett arvode på ca 600 000 kronor/år hägrade för centerpatiets Anders Andersson som då svek Alliansen och hoppade i ”säng” med socialdemokraten Johan Persson. Idag publicerades en insändare i ÖstraSmåland om Anders Andersson.


”Frågan gick till Centerpartiet, som över en natt gick från att vara ett borgerligt parti till att bli socialistiska företrädare. Med löfte om en kommunalrådspost och en kraftigt ökad månadsinkomst lät sig Centerpartiets lokala gruppledare Anders Andersson köpas. Vilket inneburit att allt han tidigare skyllt Johan Persson för är han numera en försvarare av.”

Läs hela insändaren.


För någon vecka sedan tillkännagav Centerpartiet i Oskarshamn att man skulle börja samarbeta med Socialdemokraterna och Vänsterpartiet. Vad jag förstått handlar det även i detta fall om att de ledande centerpartisterna är ”köpta” med löften om arvoderade poster inom den politiska organisationen.


I Oskarshamn har Socialdemokraterna styrt i närmare ett hundra år och Alliansen har kämpat hårt för att komma till makten. Efter årets val blev Sverigedemokraterna vågmästare i Oskarshamn och därmed fanns det en möjlighet att ta makten ifrån Socialdemokraterna om man i Alliansen inlett ett samarbete med Sverigedemokraterna, något som Sverigedemokraterna var öppna för.


I Vingåker har Alliansen idag tagit steget till ett samarbete med Sverigedemokraterna enligt Sveriges Radio. Läs artikel.

 

I Oskarshamn valde istället ett par giriga centerpartister att lyssna på socialdemokraternas locktoner. De lämnade Alliansen för att själva trygga sin egen inkomst under fyra år. Jag hoppas innerligt att väljarna i Oskarshamn straffar Centerpartiet i valet 2018. Avhoppen från Centerpartiet har uppenbarligen redan inletts om man skall tro media.


Min slutsats är följande.

Mobbningen av Sverigedemokraterna gynnar partiet. Det svenska folket är i grund och botten väldigt besvikna på de ”etablerade partierna”.


Väljarna som röstat på de partier som sedan byter sida efter valet blir minst sagt förbannade då de inte längre får det som de röstat på. De kan heller inte lita på ”sitt” parti längre.


SD kommer fortsätta att växa.


Den enda möjligheten som finns enligt min mening att minska Sverigedemokraternas stöd i väljarkåren är att låta SD ingå i majoriteten och att vi skulle kapitalt misslyckas med vår politik. Nu kommer detta inte inträffa i någon kommun, landsting eller i riksdagen. Så våra framgångar i opinionen kommer fortsätta när de rödgröna eller alliansen misslyckas både här och där.

 
 
Ingen bild

Hacke

30 oktober 2014 20:33

Härliga tongångar. Lägg därtill rekord för sd i senaste Ipsosmätningen, rekord i dumhet i dagens SVT Forum där en kvinnlig sd-hatarpanel med Cecilia Wikström i spetsen spydde sin galla och avslöjade sina tillkortakommanden så fort de öppnade munnen toppat med kvällens glädjenyhet om upplageras för hattidningen Aftonbladet (se länk).
Det går bra nu - egentligen bara att sitta still i båten och betrakta när konsensusetablissemanget lägger krokben på sig själva.
http://www.journalisten.se/nyheter/aftonbladet-tappar-printintakter-snabbt

 
Ingen bild

Martin

30 oktober 2014 20:57

Låter som Herman Lindqvist har låtit sig inspireras av Knut Carlqvists Kung Erik av folket. Det är den bästa populärhistoria jag någonsin läst och Carlqvist verkar också ha bedrivit en hel del egen historisk forskning. Om ni gillar Lindqvists föredrag, skaffa Carlqvists bok. Den ger ett helt nytt perspektiv på vad historia är och hur den måste pusslas och gissas ihop.

 
Ingen bild

Hulda mk1

30 oktober 2014 22:39

jo, det går bra för SD, men hinner SD bli tillräckligt stort innan det är försent..?
Erkännandet av "Palestina" är ett tydligt tecken på Mp och Sossarnas fjäskande för Sveriges Muslimer...

Fö. är det osämja i "regeringen" om en ev. vargjakt. Där visar Miljöextremisterna sitt rätta jag. Storstaden ska styra över landsbygden...

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

30 oktober 2014 22:45

När jag läser dina senaste berättelser kan jag inte låta bli att tänka:
-Läste jag inte om det här i Animal Farm?

 
Ingen bild

Observer

30 oktober 2014 22:59

Problemet vi har idag, i Svensk politik ..och fackföreningsrörelsen är följande:

..De som idag lockas in i rörelserna görs så medelst bjudmiddagar, restaurangbesök, Arvoden o.s.v
-Man får in folk som gillar att "Smaka ur syltburkarna" -Den typen av människor!
Man får inte, som förr; idealisten som tar hojjen ner till mötet, som glömmer att ta betalt för övertiden e.t.c
.....Man har skapat en felaktig kultur av "Gott i gott gott"!!!

På så vis får man dessa människor till sig.

 
Ingen bild

Observer

30 oktober 2014 23:10

Vi ser idag OTALIGA ex på dessa "Gott i gott gott" - Människor i politiken. -Som är i politiken för att tjäna stålar!
Flera av dessa har befunnit sig i ett parti, men när de inte kommit så högt som de önskat kan dessa hux-flux byta parti -Om de får en bättre position själva.
Åsa Romson är ett underbart ex tycker jag! Som absolut inte lever som hon lär!
Det är inget ett land behöver! Hon företräder inte folk utan bara sig själv!!!

Thoralf är ett unikum som undantag. -Maken till osjälviskhet och vilja för landets bästa får man banne mig leta efter.
Givetvis motarbetas han på ett synnerligen orättfärdigt sätt! ..I just wonder why?!

Därför är det av vikt att SD´s ledning tar detta till sig. SD skall inte vara som de här övriga partierna! -Det kräver väljarna!
-Det får inte bli så!
Därför vill vi ha Thoralf tillbaka på listorna!
Bra o vettigt folk växer inte på träd, Nämligen.

 
Lassekolja

Lassekolja

31 oktober 2014 00:06

@Hulda mk1, jag observerade också det interna "regeringsbråket" mellan landsbydsminister Sven Bucht och -?- - minister Åsa Romson. Njöt av att höra hur den ena ministern, som inte har med saken att göra, hade synpunkter på den andres politik. Jag tänkte: mer sån´t, mycket mycket mer. Varje gång jag hör och ser en minister ur svetsarn´s "regeríng" får jag en känsla av amatör- och lekmannaskap. Har ex.-vis aldrig förstått "grejen" med Margot Wallström. Förstår inte vad som är så märkvärdigt med henne. Jag minns när hon var, tror det var socialminister eller nå´t sån´t, då ville hon "arbeta hemifrån", jag menar att ministrar måste ju för f-n vara på sitt departement och inte hemma!
Nej, informera nu svenska folket om hur "landet ligger", sen har vi nyval/extraval om nå´t år!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Morningstar

31 oktober 2014 01:50

Har inte skrivit på ett tag men efter kvällens Debatt är jag heligt förbannad. Ännu ett skandal-program från den "fria" televisionen. Man framförde rena lögner om Dan Park som inte hade en chans att försvara sig. Han utmålades som rasist, nazist, vitmaktare och gud vet vad. I den danska intervjun jag såg häromdan sade han att han hade röstat på Djurens parti för att han är vegan. Lägg ner SVT/SR!!

 
Ingen bild

Odalbonde

31 oktober 2014 04:17

Fler och fler bekänner uppgivet att de röstade fel. SD är det givna valet nästa gång de röstar. Thoralf har så rätt än en gång.

 
Svensson

Svensson

31 oktober 2014 06:56

Sverigedemokraterna ger medborgarna hopp om framtiden,många är nyfikna på det nya Sverige,som Sverigedemokraterna vill skapa.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Sven Dacke

31 oktober 2014 06:59

Min fru var på ett möte med en grupp andra pensionärer.

Dom var rädda för Sverigedemokrater!! Alltså dom kände starkt obehag av allt och alla Sverigedemokrater.

Jag skulle nog kalla det SD Fobi, men det är kanske inte så underligt som dom matas med propaganda dag och natt mot vårt parti.

Och det här är verklighet i Växjö. SD centralt har mycket arbete framför sig för att omvända synen på partiet, och det är hög tid att komma fram med något radikalt sätt

 
Ingen bild

OH

31 oktober 2014 07:36

Jag läste i DN att Kronofogden bjuder in advokater till festligheter där dom i god anda under intagande av mat och dryck kommer överens om hur mycket en advokat skall tillgodogöra sig från konkursbon. Det är tur att vi inte har tidigare kronofogdar som domare i Tingsrätterna.

 
Ingen bild

Hulda mk1

31 oktober 2014 08:03

@Lassekolja.
Ja, det är nog bäst att ställa in sig för ett nyval under nästa år. Denna tillfälliga "regering" misslyckas gång på gång och har på vägen till Rosenbad tydligen lovat saker i tysthet som de nu genomför.
Erkänna "Palestina", ett gigantiskt misstag och fjäsk för landets Muslimer.
Kulturministern får rejäl kritik.
Vargfrågan där små naiva sekter där vargkramare jublar, men landsbygden dör.
Där det också är bråk i "regeringen".
Pålagor hotar landsbygden, handelsgödselskatt och säkert fler pålagor. Vägskatt som också drabbar landsbygden.
På detta en oansvarig invandringspolitik som drabbar både städer och landsbygd och till en enorm kostnad och i dess spår en utbredd brottslighet.

Den enda minister jag har något lite förtroende för är försvarsministern. En man med pondus som verkar vilja upprusta försvaret. Men hur går det med Miljöpartisterna i samma "regering"?
Nej, kaos och nyval väntar...

 
Ingen bild

BF

31 oktober 2014 08:54

7-klövern och övriga mesar i all ära, men för guds skull, inte nyval än! Låt eländet växa till ett riktigt inferno först. Låt 7-klövern bedriva sin politik ett par år till och se på fan vad SD vinner på det nästa val 2018.

 
Ingen bild

Pepparholm

31 oktober 2014 09:01

När jag läser din insiderberättelse om hur man köper sina kommunalrådsposter genom att svika sina väljare så börjar jag undra varför vi har så kallade demokratiska val. Politikerproffsen agerar ju ändå som diktatorer och struntar i drygt 800 000 landsmän och betraktar dem som paria. Alla är vi lika värda utom de 800 000. Mest värda är politikerproffsen som anser sig så högtstående att de till och med ska ha gratis inträde på privata jazzkonserter.

 
Ingen bild

Tony

31 oktober 2014 09:55

Lassekolja:

Anledningen till att Margot Wallström sitter i regeringen är
förmodligen för sina rådjursögons skull, för i en sosseregering
behövs inga speciella kunskaper, det räcker att man har varit
partimedlem ett antal år för att få en välbetald tjänst!
Se på Mona Sahlin, vad har den damen uträttat för något som
gagnar landet? Ingenting så vitt jag vet, däremot har hon
förlöjligat landet och dess medborgare med korkade uttalanden
men har ändå en upphöjd position! Jovisst, en sak glömde jag,
hon har varit duktig på egenberikning, sossarnas bästa gren!

 
Ingen bild

Ronny

31 oktober 2014 11:08

Nu går det snabbt utför! Det är kulturnämnden i Malmö, som erbjuder lärarna en kurs med bl.a innehållet " lär dig förstå och se fördelarna med Sharialagar". Detta från en orolig mamma i Malmö, och som jag hoppas kunna få verifierat. Om det är riktigt, vilket jag tror, och som SD i Malmö borde veta mer om, så är jag förvånad varför det är så tyst om detta.

 
Ingen bild

Stockholmsnatt

31 oktober 2014 11:51

Tack för att du delar med dig av de uppmuntrande iakttagelserna rörande väljarnas växande missnöje med 7-klövern. Så lite historietips.. Jag tittar inte på svt längre. Alldeles för många foliehattar och vänstervridna galningar, men på SVT.se finns sevärda gamla avsnitt av Hermans historia. Även en del dokumentärer av Hans Villnius och Olle Häger. Rekommenderas varmt!

 
Ingen bild

HM

31 oktober 2014 11:52

Jo något håller på att hända i folkdjupet. Jag har en bekant som aldrig diskuterar politik eller tycker något särskilt i onödan. Denne är ganska högutbildad och med men inte särskilt aktiv på Facebook.
Nu efter valet lessnade denna person på alla vänner som i många av dem lever ett etablerat liv som lade ut negativt och hånfullt om SD och dess väljare på Facebook och meddelade sina vänner på facebook som lagt ut sådant där om SD att den faktiskt röstat SD och var väldigt nöjd med det beslutet och frågade om de forfarande ville vara vänner. Det var faktiskt ingen som ville avsluta vänskapen men någon tyckte det var riktigt konstigt att rösta så, en annan att den själv funderat på det men jag tror flera fick sig en riktig tankeställare.

 
MetalHeadViking

MetalHeadViking

31 oktober 2014 12:25

Jag förstår inte hur C kan samarbeta med VPK. Att inte partiledningen i Stockholm reagerar på detta.

http://detopaverkadesinnet.blogspot.se

 
Ingen bild

Pepparholm

31 oktober 2014 12:42

MetalHeadViking# Det innebär att Centern har samma värdegrund som Vänsterpartiet. Fråga dem offentligt vid varje tillfälle.

 
Ingen bild

Ibbe

31 oktober 2014 12:42

I Kiruna bl.a (m) och (v) majoritetssamarbete efter valet. Innan valet (s)och (m) i Nybro och Västervik i majoritetskonstellation . Insändaren i kalmartidningen Östran slår faktiskt en rejäl kullerbytta själv i attacken mot centerpartiet. Moderaterna kan tydligen f.n samarbeta med vilket parti som helst bara det inte är SD. Nu verkar det som om reinfeldtlinjen kan luckras upp att döma av signalerna inte minst från Skåne. Detta verkar hellerinte skribenten i Östran ha koll på. En ganska så pinsam kalmarinsändare m.a.o

 
Ingen bild

pg

31 oktober 2014 13:36

Det börjar hända något!

Ronny Erikssons låt upprör

Albumaktuella gruppen Euskefeurats nya låt ”Långt från kusinerna i stan” har orsakat en debatt om rasism efter att ha spelats i P4 Norrbotten, uppger NSD.
Anledningen är en textrad där sångaren Ronny Eriksson sjunger att ”I söndagsskolan stod en negerpojke och bocka varje gång man la en slant”. Flera lyssnare upplevde ordvalet som rasistiskt.

- Det är lite tramsigt. Det känns som att det blir lite politisk korrekt medelklassångest att man inte får säga just det ordet. Det gör man ju inte i dag men i slutet av 50-talet gjorde man det, säger Ronny Eriksson till Aftonbladet, och syftar på att textraden handlar om en sparbössa som var vanlig under sångarens uppväxt.

Sångaren får nu kritik av bland andra socialdemokraten Mariam Osman Sherifay, före detta ordförande i Centrum mot Rasism, som menar att ordvalet är rasistiskt och borde tas bort ur låten.
Det inte bara tramsigt det är mycket tramsigt!

 
Ingen bild

Observer

31 oktober 2014 15:08

@PG

Vedertaget är att "Negroid" betyder svart människa.
-Att sedan olika centran som Centrum mot Rasism mf lägger en annan värdering av ordet är DERAS PROBLEM -INGEN ANNANS!!

Vi kan inte låta dessa vänster-intresse-föreningar få ändra ords värde eller betydelse hit & dit LIKA LITE SOM OM DET DÖK UPP ETT "CENTRUM MOT STRAFF" SOM ÄNDRAR VÄRDET PÅ LAGARNA!

..De här centrenas olika värdegrunder som de åker runt och så att säga inför i en rad organisationer skall ALDRIG få stå över våra lagar eller vetenskap. Det är otroligt viktigt!

 
Ingen bild

Observer

31 oktober 2014 15:13

Vad de här vänsterorganisationerna gör är att de med indirekt hot om stigmatisering får "värdegrunder" (som passar de egna syftena) intryckta runt om i samhället.
Värdegrunden åberopar de sedan för att förbigå lagar och vetenskap.
De tar oss tillbaka till 1400-talet!
Före upplysningen och tron på förnuft och vetenskap.

 
Ingen bild

Observer

31 oktober 2014 15:14

Se bara hur "värdegrund" fått t.o.m Pippi-Långstrump censurerad !

 
Ingen bild

Observer

31 oktober 2014 15:19

Värdegrund har också fått olagliga migranter, sk papperslösa att plötsligt bli lagliga!

Värdegrund måste bekämpas å det kraftfullaste!!!

Det är LAGAR som skall gälla. Inte värdegrunder -skapade av kommunisterna.

 
Ingen bild

Gnist

31 oktober 2014 15:44

Hej Thoralf!
Hur gör man för att lägga upp en klickbar länk i kommentarsfältet??

 
Ingen bild

pg

31 oktober 2014 15:59

Gnist

Fredag 31 okt 15:44

"Hur gör man för att lägga upp en klickbar länk i kommentarsfältet??"

Placera länken på ny rad och radbrytning efter länken!
Fungerar för mig!

Vad består regeringen av?

http://www.dn.se/nyheter/politik/sapo-stoppar-mp-rekrytering/

 
Ingen bild

pg

31 oktober 2014 16:12

SD kommer mer och mer!

I Vingåker aviserar alliansen att man tillsammans med det lokala partiet Vägen till livskvalitet vill föra en pragmatisk politik och öppnar för att samarbeta med Sverigedemokraterna.

Enligt Timo Granetin (M) kan partierna tänka sig att samarbeta med SD i enskilda frågor som vård, skola och omsorg i ett så kallat samverkansavtal.

– Vi har kommit överens om att vi ska ha ett samverkansavtal. De ska vi ju inte nonchalera. De måste vi ju prata med, säger Timo Granetin, Moderaterna.

Skillnaden mellan ett samverkansavtal och ett traditionellt samarbete är enligt Granetin att de inte helt konkret håller med varandra i alla frågor. Han menar att SD har sina “radikala frågor” i vilka de inte avser stödja partiet, men påpekar samtidigt att 17 procent röstat på dem – något de inte bara kan bortse ifrån.

 
Ingen bild

pg

31 oktober 2014 16:17

Igår visade två undersökningar att svenska folket är måttligt imponerade av den nya “samarbetsregeringen” efter bara några veckor vid makten, och senast igår lyckades den göra så att Mellanösterns enda demokrati kallade hem sin ambassadör. Idag visar ytterligare en undersökning ett stort missnöje hos svenska folket för regeringen Löfven.

Igår var det Ipsos och Novus som presenterade två separata undersökningar, vilka visade ett lågt förtroende för regeringen med miljöminister och vice statsminister Åsa Romson (MP) i botten.

I Demoskops förtroendeundersökning är andelen som anser att den nya regeringen skött sig dåligt ännu större – 38 procent medan 30 procent var nöjda.

I mätningen har man även tittat på förtroendet för enskilda politiker, och där faller förtroendet för finansminister Magdalena Andersson (S) – 40 procent saknar förtroende medan 30 procent har förtroendet intakt.

Förtroendenedgången är även statistiskt säkerställd för Åsa Romson där 49 procent saknar förtroende och 25 har förtroende för henne.

Och en "båt" flykting som nu tycks vara nyskild, tycks ha återvänt!
Miljöpartiets förra språkrör Maria Wetterstrand ger sig in i den infekterade debatten om Slussen:
– Jag har svårt att förstå hur någon kan vilja bevara detta hemska ställe! säger hon.

 
Lassekolja

Lassekolja

31 oktober 2014 17:24

@Hulda & Tony, det gläder mig Hulda att jag inte är ensam om att placera nye försvarsministern i en klass för sig. Resten av "regeringen" är inget mindre än en större eller mindre skam för Sverige. Hörde både Maria Ferm och Cecilia Wikström i Studio1. Dom tävlade om vem som kunde underlätta mest för att förstöra Sverige snabbast! Fy f-n för politiker, som agerar totalt ansvarslöst på skattebetalarnas bekostnad! Hur i h-e tänker(?) dom, förmodligen inte alls!?!
Även om det kostar på anser jag att det är dags för ny-/extraval först om ett år. Under tiden har SD-Riks bollen och bör satsa fullt ut med "folk-information" genom lättfattliga trycksaker med diagram över svensk invandringspolitik. Finns hur mycket galenskap som helst att delge svenska folket!!!
SD (senast) 2018 ! ! !

http://www.status.st

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Söndag 9 dec 10:39

Jag har alltid varit intresserad av statistik och alltid ansett att statistik är ett väldigt bra argument i debatter. Att kunna hänvisa till statistik från en statlig myndighet eller en offentlig verksamhet är mer eller mindre omöjlig att förneka, äv...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 8 dec 19:49

När jag läser domen mot 22-åringen som nu dömts för 21 olika brott blir jag väldigt fundersam. Personen finns sedan tidigare i 9 avsnitt i brottsregistret. Dessutom var han en av de åtalade vid rättegången efter den stora branden i Berga centrum 2011...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 7 dec 21:26

Fredagens upplaga av lokaltidningarna Barometern och Östra Småland avslöjar med all tydlighet hur olika tidningarna rapporterar om lokal brottslighet. Barometerns läsare förs bakom ljuset men Östra Smålands läsare ges små fingervisare om vilka brotts...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 6 dec 22:41

Jag blir mycket förvånad att SVT och Rapport/Aktuellt tar upp att IPCC anser att kärnkraften i världen måste byggas ut med mellan 91-190 procent om klimatmålen skall klaras av. Sverige gör precis tvärtom. Två reaktorer i Oskarshamn/Simpevarp har reda...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 5 dec 22:18


    Hanif Bali     Foto Thoralf Alfsson   Många Sverigedemokrater önskar och hoppas att Hanif Bali skall gå över till Sverigedemokraterna. Men det är bara naiva önskedrömmar. På det sätt som Sverigedemokraternas medlemsutskott och partisty...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 149 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se