thoralf

Direktlänk till inlägg 24 oktober 2014

KAOS I EU-NÄMNDEN

Av Thoralf Alfsson - 24 oktober 2014 23:51

Rena Kalla Anka mötet i EU-nämnden i veckan.


Missa inte ordförande Carl Schlyters blick de sista sekunderna av klippet ;-)


Det börjar "bra" för Löfven!


 
ANNONS
 
Ingen bild

Edward Ulfertz

25 oktober 2014 00:11

Var det inte förhandlingar, som skulle vara Löfvéns starka sida?

 
Blåsippan

Blåsippan

25 oktober 2014 00:21

Man hör ju inte ens vad mannen sluddrar. Har alltid tyck att han inte är karl för sin hatt. Sveriges största parti har den klenaste ledaren är min ståndpunkt så här på fredagsnatten. Ha det bra alla Sverigevänliga kämpar.

http://Blåsippan

 
Lassekolja

Lassekolja

25 oktober 2014 00:51

Erkänna Palestina, Sjukvårdsminister utan utbildning & EU-möte, det börjar bra för svetsar´n! Med 7:ans fortsatta huvudlösa invandringspolitik har vi snart en IS/självmordsbombare i Riksdagshuset (som i Canada)! Nödvändig väckarklocka?

http://www.status.st

 
Ingen bild

joffe

25 oktober 2014 00:59

Sverige - Den unkna ankdammen med en ledaranka som inte ens kan simma.

Sverige sjunker och helt förblindade 7-gruppsankorna har tappat simförmågan och drunknar i sin egen följugenhet och omvärärldsokunskap---

 
Ingen bild

JanErik

25 oktober 2014 01:27

Verkar väldigt mycket klippt och redigerat , finns det nåt original att titta på tro?

 
Ingen bild

anonym

25 oktober 2014 05:08

Är det någon som på allvar tror att dessa stollar har något att säga till om på riktigt?

Sverige är bara en provins i EU som om 10-15 år blir delstat i den nya världsregeringen när väl Ryssland nedkämpats.

 
Ingen bild

carl

25 oktober 2014 07:43

Låter som en sosse i allmänhet..

 
Ingen bild

Bo

25 oktober 2014 08:05

Var det inte Tegner som myntade detta: "Det dunkelt sagda, det dunkelt tänkta"?

 
Ingen bild

Hood

25 oktober 2014 08:44

När jag hör hur han försöker uttrycka sig om något som han uppenbarligen inte begriper så mycket om,då förstår jag varför persongalleriet i hans regering ser ut som det gör.Bäva månde Sverige och svenskarna om vi inte kan få bort honom från denna posten.

 
Ingen bild

Tompa

25 oktober 2014 08:58

Nu passar uttrycket
"Det är bättre att sitta tyst och se dum ut än att öppna munnen och få det bekräftat"

Jag vet inte om man skall skratta eller gråta över Löfven, riktigt pinsamt och nu förstår man verkligen att Sverige är illa ute.

Nyval tack och SD ökar kraftigt.

 
Ingen bild

SDare

25 oktober 2014 09:05

Saknar Jimmie. Krya på dig!

 
Ingen bild

Stefan A.

25 oktober 2014 09:08

Pratar han om hur många flyktingar andra EU-länder måste ta emot, brukar vara Svenska politikers nya bortförklaring när de skall försvara den Svenska huvudlösa invandringspolitiken "men andra länder måste ta emot..." ...

 
Ingen bild

J B Doe

25 oktober 2014 09:54

Hörde att Barak Obama ringde upp Löfven häromdagen och pratade med honom i tjugo minuter. De är inte utan att jag svettas vid tanken på hur det samtalet lät och vad den amerikanske presidenten fick för intryck av vår statsministr.

 
Ingen bild

SM811

25 oktober 2014 09:59

Klippet borde förses med engelsk text så att så många som möjligt kan få inblick i hur Svenska statsministern Löfven agerar i EU-nämnden. Rena lekstugan.

 
Stefan K

Stefan K

25 oktober 2014 10:27

:) Spela in det här och visa istället för Kalle Anka på julafton. T.o.m barnen måste skratta åt eländet.

F.d moderat som jag är, så avskydde jag den förra regeringen av hela mitt hjärta, men den här regeringen...Jisses, vad anser omvärlden om dagens Sverige..det land som i decennier var en förebild för världens regeringar.

Lite OT, men har sett att Migrationsverket tillverkat en egen tidning där man propagerar för ett ökat asylmottagande? Jodå, det statliga verk som misslyckats, urholkat verksamheten, tappat greppet och som kräver allt fler miljarder av oss skattebetalare vill alltså locka hit ännu fler asylsökande från världens alla hörn.

Är detta Migrationsverkets uppgift? Jag blir allt mer övertygad om att Anders Danielsson och Sveriges f.d och nuvarande statsminister ingått privata uppgörelser med ett särskilt syfte.

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hacke

25 oktober 2014 10:32

Enda gången jag hört Löfven tala ur skägget i sin nya roll var när han uttryckte sitt avståndstagande till sd.
Den enda "meriten" kan som bekant bära väldigt långt i landet som alltfler börjar få svårt att ta riktigt på allvar.

 
Ingen bild

Waterbug

25 oktober 2014 10:56

(S) har haft makalösa problem att hitta partiledare efter Persson som ens når upp till någon form av medelintelligens och statsmannamässighet.
Jämför karisman och pondusen hos Palme, Carlsson och Persson med Sahlin, Juholt och Löfven, oavsett vad man tycker om socialism så kan ingen förvånas över att den senare trojkan haft något svårare att hävda sig.

 
Ingen bild

Berry

25 oktober 2014 11:05

Av någon mystisk anledning kan jag inte se just detta klipp, men har sett ett flertal andra liknande "filmer". Tycker nästan att Stefan Löfven inte hade kunnat vara bättre- på att minska folkets förtroende för partiet! Låt fåntratten mala på och låt SD sympatierna skjuta i höjden i takt med tiden som går...

Skulle det vankas nyval redan nu tror jag inte det skulle bli alls lika stor skillnad som det skulle bli nästa valperiod. SD kanske skulle få 15-18%, och sossarna skulle visserligen inte ligga på samma nivå som nyligen, men förmodligen skulle de fortfarande vara överrepresenterade bland folket då det ännu inte hunnit vakna upp tillräckligt många från sina bekväma röstar-på-sos-för-att-morsan-och-farsan gör-det iden...

 
Ingen bild

Berry

25 oktober 2014 11:09

Waterbug:

Mm. Vill inte minnas att alla älskade Göran Persson direkt, men nog var han bättre än sina efterträdande pajaser...

 
Ingen bild

Waterbug

25 oktober 2014 11:20

Berry,
Det är lite min poäng, man har på 3 försök inte ens hittat någon som kommer upp i Perssons omtvistade kaliber.
Han må ha varit en semiarrogant bulldozer men han fick sitt skit gjort.

'Dojan' Carlsson var allmänt hånad och ansedd som en halvtorr typ, men han hade iallafall vett nog att initiera Luciabeslutet, något som idag skulle vara helt omöjligt men ack så välbehövligt och hade förmodligen tagit tillbaka sossarna till 40% om det skett i tid.

Palme är jag kluven kring, men nog hade karln pondus och munläder.

 
Ingen bild

Lärare

25 oktober 2014 11:44

Men Herre Min Skapare! Vad är detta?
50, 40, 30, 70.......???

EU-nämnden.

Nyval tack så fort som möjligt.

 
Ingen bild

Berry

25 oktober 2014 11:58

Waterbug:

Tja, vad hände med Luciabeslutet egentligen?  "nee, att ställa någorlunda krav på invandrare kan vi ju inte fortsätta med, för det är ju 'rasistiskt'"... Idag är det ju -som allt för få verkar begripa konsekvenserna av- fritt fram för vem som att komma in i landet, mycket tack vare senare års pajasuppställningar till rödgröna. Istället för en massa skit om SD, varför kan inte media påminna folket om det vettiga sossarna gjorde en gång i tiden och jämföra med idag? Om SD har varit sämre förr har då sossarna varit bättre. Ju fler som skulle inse att det S de röstade på fr 20-30 år förändrats ju fler skulle nog ändra sina framtida partival.

 
Svensson

Svensson

25 oktober 2014 12:41

Stefan Löfven tycks inte vara någon bra statsminister,han blir inte gammal i gården.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Lena

25 oktober 2014 13:02

Var tvungen att titta 2 ggr för säkerhets skull - jag var minst lika förvirrad som Carl Schlyter (hans min i slutet var för övrigt obetalbart;);), fick mig ett gott skratt). Så det här är förhandlaren Stefan Löfven? Vår nuvarande stadsminister! Är det inte den hopklippta filmen som gör det värre än det är? Det är nästan så att man hoppas det, för hans skull. Han kan alltså inte förklara sig bättre än så här? Och kör över det tidigare budet som partikamraten Marie Granlund lämnat... Ofattbart. Men förstårs bra för SD, det ger SD gratisröster. Problemet är väl att den stora massan gråsossar som inte vet så mycket/eller bara röstar S för det har de alltid gjort samt inte att förglömma att få ut budskapet.

 
Ingen bild

Pär

25 oktober 2014 13:30

En apa är lös som stadsminister.

 
Ingen bild

Hood

25 oktober 2014 13:58

Apropå Lövens påstådda skicklighet vid förhandlingar,det verkar som om hans taktik går ut på att förvirra sin opponent.

 
Ingen bild

Lotta

25 oktober 2014 14:43

Polisen har gjort en nationell kartläggning över var kriminella nätverk finns i landet. Gissa vad de alla har gemensamt. I Kalmar finns enligt rapporten två kriminella nätverk, ett i Norrliden och ett i röda området vid Berga Centrum, det som grovt felaktigt kallas för Berga i medierna.

http://polisen.se/Global/www%20och%20Intrapolis/Rapporter-utredningar/01%20Polisen%20nationellt/Ovriga%20rapporter-utredningar/Kriminella%20natverk%20med%20stor%20paverkan%20i%20lokalsamhallet%20Sekretesspr%2014.pdf

 
Ingen bild

PFEP

25 oktober 2014 14:45

Redan innan man har röstat om budgeten, framstår denna regering som rena rama buskisteatern, med en ministär där verkar vara vald med minsta gemensamma nämnare som utgångspunkt.
Det ser illa ut med en mer eller mindre obildad svetsare och facktomte som statsminister, en "tuttlisa" Alice Bah som kulturminister och en finansminister där verkar helt borta uti ekonomin.

 
Ingen bild

Jenny

25 oktober 2014 14:49

Vilka var det som hyllade Löfvens förhandlingsteknik? Jo, det var väl arbetsgivarna....

 
Ingen bild

Assar

25 oktober 2014 15:06

Som att ge en handgranat till en apa. Omöjligt att förutse vad som ska hända. Tror att Löfven försöker visa vem som bestämmer och att han är handlingskraftig men han skapar bara förvirring och oro. Är inte detta lite typiskt för Löfven? I valrörelsen sprutade han ur sig floskler, värre än Ullenhag. Han verkar ha tagit på sig en roll han definitivt inte kan axla.

 
Ingen bild

Kalle

25 oktober 2014 16:36

Till Lena:
Jag såg stora delar av mötet live på svt och det var lika förvirrande då bara att det var andra som pratade mellan Statsministers tjäbbel

 
Ingen bild

YYZ

25 oktober 2014 17:53

Hörde ett uttryck på motgift.se som jag tycker stämmer väldigt bra på Stefan Löfven.

Stefan Löfven som statsminister känns lika tryggt och förutsägbart som att ge en apa en handgranat. Det kan hända precis vad som helst.

Det är mycket olustigt att fundera på vad den mannen har lovat t.ex muslimer.

Fredrik Reinfeldt är den obehagligaste statsminister Sverige någonsin haft.

Stefan Löfven är den mest inkompetente statsminister haft.

 
Ingen bild

Berry

25 oktober 2014 18:02

Nya roliga sverigehistorier börjar nog snart smidas av norrmännen. Till skillnad från förr kan vi svenskar tyvärr inte dra samma skämt om norrmännen. Tänk er detta på ren nynorska:

Vad är en röd på två ben som sluddrar och stakar sig och inte kan hålla sina löften? Jo, en svensk stadsminister!

Vad är det som gräver sin befolknings grav av rädslan för att kallas rasister? Jo, en svensk regering!

Vad gjorde svensken när hans barn misshandlades i förortsskolan? Jo, han bjöd misshandlarna på skattepengar!

Haha, så dumma de vare svenskerne!

 
Ingen bild

Pepparholm

25 oktober 2014 18:24

Så blir det när Romson står bakom och håller i taktpinnen. Stackars socialdemokrater som måste hålla masken och stödja regeringen.

 
Ingen bild

pg

25 oktober 2014 18:50

Svensk TV en lördagskväll!

Svenskt reportage från 2014. Att gå i Abrahams fotspår, att göra vallfärden är många muslimers längtan. Författaren Johannes Anyuru reflekterar kring sin vallfärd. Vi besöker den turkiska moskén i Göteborg under festen Eid al-Adha med dem som färdats och dem som längtar.

 
Ingen bild

Hulda mk1

25 oktober 2014 19:12

@pg.
Såg slutet av programmet. Det var låångt ifrån det Sverige jag vill ha...
Det lilla positiva var att bara hälften av kvinnorna hade slöja.

 
Ingen bild

pg

25 oktober 2014 20:20

För min del vill jag inte se något religiöst program på svt eller höra sr!

Är upp till var och en, att vara med i kyrkan!
Själv lämnade jag denna fantasi så fort det var möjligt! Någon gång på 70-talet!

 
Ingen bild

pg

25 oktober 2014 20:21

När blir det möjligt att avstå ifrån knugen?

 
Ingen bild

Hulda mk1

25 oktober 2014 20:34

@pg.
Vad tror du kommer då istället? Kanske Mona Sahlin som president? Eller Håkan Juholt? Kanske tom. Fredrik Reinfeldt?
Nej, Kungahuset är bättre. Mycket bättre...

 
Ingen bild

pg

25 oktober 2014 20:48

Hulda mk1
Lördag 25 okt 20:34

Varför ersätta något som inte behövs?
Överlåt till talmannen att sköta detta "betungade" arbete!
Vilket slit o släp för en åldrad knug att behöva öppna riksdagen!

 
Ingen bild

Hulda mk1

25 oktober 2014 21:31

@pg.
Iof. är Ahlin en Västgöte, men ändå en politiskt belastad sosse. Kungahuset är opolitiskt och en enorm PR-maskin för vår export.
Allt från ambassadörer till Nobelprismottagare får, kanske för första gången i sina liv, ta en riktig Kung i hand.
Men visst, inget är perfekt och inte ens vårt Kungahus.
Tänk dig återigen en avdankad trött statsminister eller statsråd som president i några år och sedan ytterligare en liknande i några år osv....

 
Ingen bild

Niklas R

26 oktober 2014 02:21

När jag gick igenom den förra regeringens faktiska kompetens i form av utbildning och erfarenhet så tänkte jag, hur i helvete skall de kunna sköta sina uppgifter? Och det kunde de inte, vilket är bekräftat och jag kunde konstatera att en sämre regering kan Sverige inte få.
Men ack så fel jag hade, det gick tydligen alldeles utmärkt att hitta ännu mer inkompetenta och outbildade personer som skall styra detta land. Jag börjar förstå Mark Twain när hans satte upp den hypotetiska frågan: Anta att du är en idiot och anta att du jobbar i regeringen. Nej, nu upprepade jag mig.

 
Ingen bild

Peter

26 oktober 2014 20:08

Denna är till ThorAlf, om Lövfens regeringsförklaring:
http://vimeo.com/109903173

 
Ingen bild

Lärare

26 oktober 2014 21:19

Efter alla nya avslöjanden ang invandringens negativa konsekvenser på samhället, väntar vi nu på den s k ketchupeffekten.
Den kommer sakta men säkert.

Heder åt alla som vågar skriva sanningen, fler och fler professorer och andra kunniga inom den ekonomiska eliten träder nu fram.

SD fortsätter öka, den senaste har inte uppmärksammats:
You Gov 12,4% i oktober, 10,3 i september= 2,1% ökning.

 
Ingen bild

Henrik

27 oktober 2014 00:44

För de som vill / orkar se hela oklippta versionen kan gå till Riksdagens hemsida:
http://www.riksdagen.se/sv/Utskott-EU-namnd/EU-namnden/Oppna-sammantraden-med-regeringen/Oppet-sammantrade-med-regeringen/?did=H2C220141022os1

pinsamt, jag borde skicka de mest ointelligenta från min arbetsplats till att ersätta några där i lokalen och de skulle höja IQ-nivån till det dubbla i rummet med en gång.

 
Sara Sundell

Sara Sundell

28 januari 2015 17:39

Vill du läsa nyheter om vad som händer i EU och svensk sjukvård, livsmedel och miljö? Läs då EU Nyheter på www.eunyhetsbyra.se!

http://www.eunyhetsbyra.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

28 januari 2015 19:13

Så kom då ytterligare ett Alliansparti med förslag om invandringspolitiken. De sker motvilligt och beror endast på den kraftiga väljarflykten till SD.
Att förslagen aldrig blir verklighet, kan man lugnt räkna med. Folkpartiets språkkrav liknar en 45-varvs grammofonskiva som pga. dålig vård, hakat upp sig...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se