thoralf

Direktlänk till inlägg 18 oktober 2014

HARAM FÖR JOURNALISTER

Av Thoralf Alfsson - 18 oktober 2014 09:06

 

Mehmet Kaplan och Erik Ullenhag.               Foto Thoralf Alfsson


Var det Kaplan och Ullenhag som uppfann Migrationsuppgörelsen mellan Alliansen och Miljöpartiet?


På flyget hem från Spanien läste jag Mehmet Kaplans svar i Dagens Industri på Nalina Pekguls debattartikel.


Jo, du är fienden Mehmet Kaplan! Dina många uttalanden i offentligheten visar klart och tydligt på inslag av islamism. Vad du sedan säger bakom stängda dörrar i en för dig trygg miljö kan vi andra bara spekulera i men där är du troligen ännu tydligare med islamismen!


Nu behöver du nog inte vara orolig för att P1 Kaliber skall wallraffa dig eller att någon annan journalist skulle smyga in någon dold mikrofon då det absolut skulle betecknas som rasism om man försökte avslöja en miljöpartist och muslimsk invandrare för att även vara islamist. Så du, Mehmet Kaplan kan med största säkerhet sova lugnt i fortsättningen. Ingen journalist vågar sig på att avslöja dig. Det är haram inom journalistkåren!


Mehmet Kaplan svarade i torsdags på Nalin Pekguls angrepp och beskyllningar i DI. I sitt genmäle undviker Mehmet Kaplan till stora delar att bemöta anklagelserna utan istället utmåla sig som ett offer på grund av sin muslimska tro.


”Men så kom då fienden. Attentaten den 11 september 2001 ändrade den politiska psykologin i västvärlden för evigt. Kriget mot terrorismen gällde på papperet att komma åt vissa extremister, men i verkligheten var det alla muslimer som misstänkliggjordes. Det var muslimer som avlyssnades, övervakades och valdes ut vid slumpvisa kontroller. Och den rasism som specifikt riktades mot muslimer fick ett gigantiskt och hotfullt uppsving.


I detta fanns hatet, men även den vardagliga arbetsplatslogiken: Vi muslimer får oftare än andra spela rollen som de människor som saknar rationalitet, humanism eller eftertanke. De som andra speglar sig emot.”

 

Offerkoftan har åkt på Mehmet Kaplan och den utnttjar han mot den "onda" Nalin Pekgul. Han förminskar samtidigt de islamister och terrorister som utför terrordåden. Sedan kommer rena hyckleriet från Kaplans sida.


”Jag kan givetvis också känna hat mot terrorister. Jag skräms och äcklas av de handlingar som ett litet fåtal galningar utför i namnet av den gud som för mig representerar motsatsen: kärlek, medmänsklighet, rationalitet och tolerans.”

 

Där kom det igen! ”Ett litet fåtal galningar”. Enligt min mening handlar det inte om ett litet fåtal galningar. Vi pratar om 100 000-tals anhägare av IS eller många miljoner om vi lägger till andra grupper som al-Shabab, Boko Haram, al-Qaida, talibaner och Muslimska brödraskapet. Det handlar om stora delar av den muslimska världen, inte ett fåtal galningar.

Jag saknar verkligen muslimernas kärlek, medmänsklighet och tolerans med andra religioner och oliktänkande. Jag saknar det i hela den muslimska världen. Mehmet Kaplan tycks vara fullständigt blind för den etniska och religiösa rensning som pågår i merparten av de muslimska länderna. Något som vi sett exempel på som en följd av den arabiska våren, inte minst i Egypten där kopterna stigmatiseras.


Men den stora frågan kanske är vad Mehmet Kaplan betecknar som galningar?

 

Jag är övertygad om att det skiljer sig markant mellan min åsikt och det Mehmet Kaplan står för. Alla muslimer som förespråkar någon form av  sharia står inte upp för alla människors lika värde! Då jämlikhet mellan könen inte existerar inom islam och sharialagarna.


Ett passande klipp som nyligen kommit upp på YouTube!



Tyvärr vågar ingen journalist i Sverige ställa tuffa frågor om vad Mehmet Kaplan anser om sharialagar och vad gränsen går för vad Mehmet Kaplan anser vara muslimska galningar.


Det är haram för den fega och politiskt korrekta journalistkåren i Sverige!


I Dagens Samhälle finns även en artikel om Mehmet Kaplans uttalanden för turkiska medier skriven av Thomas Gür som är värd att läsas.


PS

Igår deltog socialdemokraternas finansminister Magdalena Andersson i Skavlan. Ett riktigt bottennapp! Hennes uttalande om att hon dragit för gardinerna för att slippa se in till Sverigedemokraternas partikansli i riksdagen var bedrövligt. Inte minst att publiken applåderade detta! Sorgligt. Hennes uttalande om norska Fremskrittspartiet och norges finansminister Siv Jensen var inte bättre. Respektlöst av en svensk finansminister som borde värna ett nordiskt samarbete men som uppenbarligen föredrar helt andra samarbetspartner.


Vilket bottennapp! Uppmärksammar inte journalistkåren detta är det ännu ett exempel på hur ryggradslösa Sveriges journaliste är!

 
 
Ingen bild

Sven-Sune

18 oktober 2014 09:23

Beträffande utbrändhet:

Själv ligger jag på gränsen, men får stor hjälp av en sorts yoga som kallas Medicinsk Yoga eller MediYoga. Den gör att jag kan sova och kan man sova så kan man arbeta effektivt. Det gäller dock att vara disciplinerad och fortsätta att göra yogan även när man mår bra eller bättre.

MediYoga finns på många ställen i landet. Om även andra former av yoga har samma positiva effekt vet jag inte, har inte testat.

 
Ingen bild

SM811

18 oktober 2014 09:28

Att påstå att islam skulle vara "kärlek, medmänsklighet, rationalitet och tolerans" är rent nonsens.
Tror han på fullaste allvar att man går på det fortfarande.
Islam är inte förenligt med demokrati.

 
Ingen bild

Ludvig

18 oktober 2014 09:44

Man undrar när det ska gå upp för politiker och journalkister att islam är våldets och hatets religion.

 
Ingen bild

Hacke

18 oktober 2014 09:53

Det är äckligt att konstatera hur vårt nya frälse går fria från sedvanlig journalistisk granskning. Endast när någon från de egna leden reagerar tvingas de fram i ljuset för en stund men då på helt egna villkor.
Svensk media är en journalistisk och demokratisk skamfläck och huvudorsak till den dramatiskt illavarslande utvecklingen i vårt land.

 
Ingen bild

Hacke

18 oktober 2014 10:02

Detta fantastiska inlägg av Markus Birro kring mobbens (läs medie-/kulturetablissemanget) behandling av Åkesson borde läsas upp högt på bästa sändningstid i radio/tv. Om vi haft ett uns av heder och anständighet kvar i i landet vill säga.
http://blogg.varldenidag.se/birros-blogg/ni-borde-skammas/

 
Stefan K

Stefan K

18 oktober 2014 10:04

Dagens socialdemokrater är en skam för arbetarrörelsen. Minns du den Stefan Löfven?

Angående Mehmet Kaplan skriver Thomas Gür en intressant sak.
http://www.dagenssamhalle.se/debatt/kaplans-uttalanden-om-palestina-vaecker-fragor-11413

http://petterssonsblogg.se

 
Stefan K

Stefan K

18 oktober 2014 10:06

@Hacke
Den här texten av journalisten och fotografen Dag Öhrlund går inte heller av för hackor.
http://www.ohrlund.se/blogg/?p=2146

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Waterbug

18 oktober 2014 10:12

En galning enligt Kaplan: Någon som kör in en Boeing i en skyskrapa
En galning enligt mig: Alla som inte ovillkorligen tar avstånd från ovanstående.

 
Ingen bild

Tompa

18 oktober 2014 10:22

En god nyhet mitt i all bedrövelse
http://www.dagenssamhalle.se/nyhet/sd-rusar-i-vaeljarmaetningar-11377

En mindre god nyhet är att vi inatt passerade 1.300 miljarder i statsskuld
http://statsskuld.se/

 
Ingen bild

Fiona1177

18 oktober 2014 10:30

Jag trodde nog aldrig att Magdalena Andersson skulle ägna sig åt samma ynkliga småbarnsbeteende som Fredrik Reinfeldt. Dra för gardinerna för att slippa se Sverigedemokrater? Öppet visa sitt avståndstagande inför Norges Siv Jensen? Så beter man sig inte, och definitivt inte i den ställning hon nu innehar. Snart får man skämmas för varenda minister i Sveriges regering. Det har gått fort utför.

 
Ingen bild

Göta

18 oktober 2014 10:40

Thoralf skrev om Magdalena Andersson: "Hennes uttalande om norska Fremskrittspartiet och Norges finansminister Siv Jensen var inte bättre. Respektlöst av en svensk finansminister som borde värna ett nordiskt samarbete men som uppenbarligen föredrar helt andra samarbetspartner."

Av de uttalanden jag har sett och hört av Fremskrittspartiets Siv Jensen är hon tyvärr inte mycket bättre själv, när det gäller att vara respektlös och visa förakt för SD. Hon är alltid MYCKET noga med att påpeka att det inte finns några likheter mellan hennes parti och SD. Jag är dock tveksam om att dessa påpekanden har gått hem hos allmänheten i Norge (inte ens hos Fremskrittspartiets egna sympatisörer), och jag vet med säkerhet att här i Sverige anser hela vänsterpatrasket att hon och hennes parti är precis lika "hemska och rasistiska" som de påstår att SD är. I stort sett samma gäller för våra svenska medier.

Siv Jensen och hennes parti har alltså inte mycket att hämta vare sig hos medierna eller de rödgröna i Sverige, vilket Magdalena Andersson också visade hos Skavlan. Men som Thoralf så fint påpekar i sin lilla avslutningsknorr, Andersson & Co föredrar tydligen helt andra samarbetspartners än våra nordiska.

 
Ingen bild

Lena

18 oktober 2014 10:53

Stefan K 10.04
Bra länk till artikeln skriven av Thomas Gur som är en vass analytiker. Eftersom han är turk själv läser han turkiska tidningar , vilket är bra, det behövs med en sådan stor turkisk befolkning som lever här. Jag räknar Gur som svensk men Kaplan räknar jag inte alls som svensk på någon enda fläck. Varför? Jo, Gur är lojal mot Sverige men det är inte Kaplan. Det behövs inte sägas mer i debatten om vem som räknas som svensk eller inte.

Vad gäller innehållet i artikeln är det viktigt att det kommer fram att Kaplan uttalar sig i turkiska tidningar om Sveriges utrikespolitik och framför allt om Palestinafrågan. Men Kaplan är ju inte utrikesminister! Är inte det ett etikettsbrott att en bostadsminister uttalar sig om utrikesfrågor?
Hm, vi börjar ana hur ett regeringsmöte kan gå till i regeringen Löfven: det är väl översittaren Kaplan som för befälet. Folk av hans typ brukar dominera. Det är dags att Löfven visar var skåpet ska stå!

 
Ingen bild

Lena

18 oktober 2014 11:14

@Fiona1177
Skriver under på hela ditt inlägg! Magdalena Andersson är verkligen någon jag som svensk skäms för. Jag skäms å hennes vägnar för jag tror inte den kvinna har förstånd själv till det. Kära värld, vilken Bolibomparegering vi fått!

Att SD ökar nu bara en månad efter valet ser jag konkret bara på min granne t ex som stod i valet o valet att rösta SD eller S. Så röstade hon S (som hon gjort i alla år) och nu ångrar hon sig djupt. Även om hon inte är så insatt i politik eller ens är så intresserad, så begriper hon att valet av Mehemet Kaplan som minister är en varning.
Så låt regeringen Löfven få styra ett tag innan det är dags för nyval, så att ännu fler får upp ögonen på vad det är som händer.

 
Ingen bild

Tomas Olsson

18 oktober 2014 11:50

Sara Skyttedal gick hårt åt Kaplan i Excessen: www.expressen.se/debatt/samhallet-har-inte-skapat-jihadismen

 
Ingen bild

Göta

18 oktober 2014 11:53

Off Topic, men...
Författaren, journalisten och fotografen Dag Öhrlund, Stockholm har skrivit ett mycket bra inlägg på sin blogg om Jimmie Åkessons sjukskrivning och Özz Nujens vedervärdiga reaktion.

Jag citerar slutet på Öhrlunds inlägg:

"...Men man sparkar inte på någon som ligger. Ingen vettig människa skulle håna en vänsterpartist med cancer eller en moderat som fått stroke. Ingen skulle håna Özz Nujen om han blivit utbränd.
Om Nujen hade gått in i väggen och någon gjort sig lustig över detta, hade vederbörande dessutom omgående hängts ut som rasist.
Så – vad kallar vi nu Nujen? Är vi alla lika inför lag och folkmoral? Nej, alla är inte lika. En del får finna sig i att ta mer stenkastning än andra. Några – bland andra Nujen – skyddas däremot av en mur av politisk korrekthet och kan därmed bära sig åt precis hur fan de vill. Om du tänker efter noga så är detta synnerligen illavarslande i en så kallad demokrati, men jag nöjer mig med att konstatera att det är så.
Däremot har jag en möjlighet som ingen kan stoppa. Att själv avgöra vilken respekt jag vill ha för andra människor.
Den mycket stora respekt jag hade för Özz Nujen är borta.
Vems sjukdom gör han sig lustig över nästa gång? Vilken syn har han, innerst inne, på människor?
Jag ryser."

Läs hela här:

http://www.ohrlund.se/blogg/?p=2146

 
Ingen bild

Sliskarn

18 oktober 2014 12:05

”Jag kan givetvis också känna hat mot terrorister. Jag skräms och äcklas av de handlingar som ett litet fåtal galningar utför i namnet av den gud som för mig representerar motsatsen: kärlek, medmänsklighet, rationalitet och tolerans.”

http://www.youtube.com/watch?v=g7TAAw3oQvg - Ben Shapiro: The Myth of the Tiny Radical Muslim Minority

Thoralf Alfsson

18 oktober 2014 12:29

Hej

Tack för tipset och länken till detta klipp. Det passade så bra att jag lagt in det i blogginlägget.

 
Ingen bild

Erik

18 oktober 2014 13:17

Att avslöja en islamist är mycket enkelt, leta upp någonting som Muhammed gjorde och fråga om personen kan ta avstånd ifrån det. Det kan han inte eftersom det är förbjudet i Islam.
-Inom Islam anses Muhammed som det högsta föredömet?
-Jo, det stämmer.
-Som alla muslimer bör ta efter?
-Ja
-Men det finns ju dåliga saker som Muhammed har gjort också?
-Nu förstår jag inte?
-Ja, som att han dömde alla kvinnor och barn från den besegrade klanen efter gravkriget att säljas som slavar. Och alla män att avrättas. Är det här ett föredöme för dig?
-Men du måste förstå att de här människorna hade begått förräderi.
-Så barnen till förrädare bör säljas till slaveri?
-Men du måste sätta det här i sitt historiska kontext, man tänkte på det här sättet då.
-Så i det här fallet är Muhammed inte ett föredöme för dig?
-........

Eller någon annan händelse ur Muhammeds liv. Det behövs inget wallraffande.

 
Ingen bild

OH

18 oktober 2014 13:37

Denne Kaplan synes skriva att han har samma tro som galningar.Löfven tycks ha ett skönt gäng , två tokpartier och denne kuf.

 
Ingen bild

Brody

18 oktober 2014 13:38

Kommer osökt att tänka på Brody i Homeland när jag ser Ullehag på denna bild, fråga mig inte varför.

 
Ingen bild

Sven Dacke

18 oktober 2014 14:12

Angående den främmande undervattensaktiviteten.

Hur många i dag känner till uttrycket "Budget ubåt"

Oavsett om det är en sådan eller något från Öst eller Väst tror jag inte vi kommer att få se några konkreta bevis på vad som utlöste jakten
http://goo.gl/aS6LUH

 
Ingen bild

LSW14

18 oktober 2014 14:49

@Thoralf
Ben Shapiros video har många poänger, men för att balansera debatten en smula vill jag rekommendera en titt på ett inslag med Jimmy Carter och ett annat med Miko Peled. Jag har det lite knepigt när jag försöker hitta en part som är utan skuld, till skillnad från Shapiro.

Jimmy Carter:
https://www.youtube.com/watch?v=WyUPXAHXyJ0

Miko Peled:
https://www.youtube.com/watch?v=CtQKr6f_Uwk

Kanske även någon av dessa platsar i ditt inlägg./

För övrigt anser jag, i liket med de flesta här inne, att en islamist i Sveriges riksdag är inget annat än en katastrof. Detsamma anser jag om sionister eller vilken annan rörelse som helst som har sin lojalitet hos andra än vårt fosterland. Oavsett om det handlar om religion eller politiskt ställningstagande.

@Brody 13:38: Den va inte dum alls, he he! Tankarna går onekligen i en viss riktning...

 
Ingen bild

LSW14

18 oktober 2014 15:04

@Sven Dacke
Jo jag känner till uttrycket! Intressant att det aldrig upptäcks några "Ubåtar" utmed vår västra kust utan enbart på östkusten, alltid mot öster. Men det förstås; blickarna bör väl vändas mot öster, då är det färre som noterar att det skeppas M1 Abrams till Norge. Eller vad det nu är för varianter. Nån som vet?
http://sv.wikipedia.org/wiki/M1_Abrams

 
Ingen bild

Sven Dacke

18 oktober 2014 15:44

Oavsett om och vad det är i vattnet i Stockholms skärgård är det i dag ruskigt hur Nato och Ryssland spänner musklerna, och på ett eller annat sätt är dagens händelser en del av detta

Intressant och initierad artikel av bloggen "Jägarchefen"
http://goo.gl/RLP5j6

 
Ingen bild

LSW14

18 oktober 2014 16:13

@Sven Dacke 15:44
Stort tack för länken till "Jägarchefen". Mycket intressant inlägg- och blogg. Den kommer att stjäla mycket av min tid...

 
Ingen bild

Berry

18 oktober 2014 16:22

Du är bra på att gånga kaplans rätta person på bild, en riktig sötnos!

 
Ingen bild

Tomas Olsson

18 oktober 2014 16:23

När varken Jimmie Åkesson eller Björn Söder anses vara fina nog att bli bjudna till Nobelfesten så har kommitén inga som helst problem med att bjuda in Eritreas president, ja just precis det land som håller svenska journalisters älsklingsoffer, Dawit Isaak, fången.

 
Ingen bild

Pepparholm

18 oktober 2014 16:39

Tomas Olsson - Detta samtidigt som Thomas Mattsson i Expressen startar en ny kampanj inför Dawit Isaaks 50-årsdag. Men denne Mattsson är så förblindad i sitt SD-hat att han inte kan göra kopplingen till Nobelfesten.

 
Ingen bild

Ibbe

18 oktober 2014 17:08

Kaplans replik på Pekguls inlägg i Dagens industri var en bedrövlig uppvisning. Inget av Pekguls faktabaserade påståenden och konstateranden bemöttes av den nye ministern. Därmed erkände han också att han har en solkig agenda. Det som inte besvaras kan ibland vara mycket avslöjande. Det var och blir kontentan av Kaplans svar i DI. Rimligen borde väl någon i regeringskansliet vara oroad.

 
Ingen bild

St Ulfsten

18 oktober 2014 17:14

Ett fåtal galningar...vilket skämt!

ISIS har enormt stöd bland den vanliga befolkningen i Mellanöstern. Sexismen, homofobin och antisemitismen är ofattbart enorm i MENA.
*Lagligt med hustruvåldtäkt och hustrumisshandel
*Könsapartheid
*Könsstympning
*Barnäktenskap(vilket får till följd att det i vissa muslimska länder är lagligt att våldta en 9-årig flicka)
*Dödsstaff eller långa fängelsestraff för homosexualitet
*Kroppsstaff
*Straff för utomäktenskapligt sex, vilket innebär att våldtäktsoffer blir staffade
*Straff, ibland döden, för att överge Islam
Listan kan göras mycket längre

Islamistkramarna påstår att detta handlar om Iran och Saudiarabien men det är mycket större än så. MAJORITETEN av muslimska länder har de flesta av dessa regler. Även i "liberala" muslimska länder såsom Indonesien eller Turkiet har kvinnor en mycket svår situation och hbt-personer har i princip inga rättigheter alls.

Jag rekommenderar alla att surfa in på MEMRI.org och MEMRITV.org och ta del av vad muslimerna skriver i sina tidningar och visar i sina tv-kanaler

 
Ingen bild

Trollfar

18 oktober 2014 17:35

Sven Dacke, en viktig skillnad på Öst och Västkusten är att på Östkusten är vattnet bräckt. Vilket innebär att spåra undervattensfarkoster är betydligt svårare på Östkusten.

 
Ingen bild

Tony

18 oktober 2014 17:42

Ett litet fåtal galningar? Ja jisses, det är till att
vara blygsam. Det är säkert så att alla Muslimer inte
är terrorister, men att alla terrorister är muslimer
är det nog svårt att slingra sig ifrån!

 
Ingen bild

Onkel Sven

18 oktober 2014 17:55

Skulle jag titta på Skavlan så får det ske under pistolhot !

 
Ingen bild

Sven Dacke

18 oktober 2014 18:42

Till Trollfar

Har jobbat som anläggningsdykare och har vissa grundkunskaper i ämnet och är ganska väl påläst i ämnet att identifiera undervattensaktivitet, där den kränkande sällan visar "flaggan" utan det är oftast en politisk bedömning ven som skall pekas ut, undantag U137 där syftet mycket väl kan ha varit att samla kunskap om vår oförmåga att detektera eller åtgärda

 
Ingen bild

Lena

18 oktober 2014 19:28

@LSW14 14.49
Jag är inne på samma linje, föresten överraskade Jimmie Carter ordentligt - bra att någon också försöker balansera debatten.
Tror att det finns en stor okunskap gällande judar - i alla fall fick jag lära mig något nytt idag. I följande video berättas att Kissinger 2013 ringde in till en stor tidning och ville bli citerad följande: "in ten years time Israel will no longer exist" Tex Marrs talar med Alex Jones bl a om att det egentligen inte finns äkta judar, endast de serfardiska judarna (2% av totala judiska populationen) är av semitiskt stam och som därmed skulle kunna begära att få bo i sina anfäders land. Den största gruppen judar är konvertiter, askenazijudar ursprungligen kazarer.
https://www.youtube.com/watch?v=rgl_cbx35Nc

Många judar är emot Zionism. Joe Biden, USA:s vice president(själv jude) har sagt: You don`t have to be Jew to be a zionist"

https://www.youtube.com/watch?v=awCOSRg-gks

 
Ingen bild

Trollfar

18 oktober 2014 19:30

Sven Dacke, visst, men nu var det inte dina förehavande jag diskuterade utan varför Östkusten är besvärligare än Västkusten.

 
Ingen bild

Blåsippan

18 oktober 2014 19:36

Sveriges modigaste man är nere för räkning. Kanske reser han sig aldrig igen men vad du Jimmie gjort för landet Sverige kommer jag aldrig att glömma. Jimmie må vara Gud för mig men det är vi i den blågula och Sverigevänliga folkrörelsen som är SD. Många karoliner har fallit och kommer att falla på vägen men aldrig ger vi upp. Heja Sverige!

 
Ingen bild

Hood

18 oktober 2014 19:39

Mycket av det som sker i Sverige idag har sin förklaring i boken "Det sovande folket" av Fredrik Rheifeldt.Den finns inte att köpa i bokhandeln eller ens att bestella därifrån. Men den finns att ladda ner från nätet (än så länge).Läs den den så får ni förklaringen till varför Reinfeldt genomför massinvandringen i Sverige.

 
Ingen bild

Lena

18 oktober 2014 19:46

En pusselbit till om Israel/Hamas problemet. Enl senator Ron Paul, konservativ från Texas och mycket självständig så har Israel själv skapat Hamas för att sätta tryck på Arafat som hade alldeles för mycket makt.
https://www.youtube.com/watch?v=27esxkQtfTc

 
Svensson

Svensson

18 oktober 2014 20:27

Sverige håller på att bli en fristat för terrorister,det kan ju ingen svensk gilla.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
EMBLA

EMBLA

18 oktober 2014 23:04

Jag tycker att alla som beundra Jimmie ska skriva till honom och beskriva varför vi uppskattar honom så mycket som vi gör. Har själv varit utbränd eller snarare uppbränd men att människor runt omkring stöttar och stödjer på alla sätt är jätte viktigt för att tillfriskna. STÖTTA JIMMIE OCH SD.

http://SVERIGE

 
Ingen bild

Da Capo

19 oktober 2014 07:44

Är verkligen idiotin gränslös i Sveriges land?

Mehmet Kaplan är enligt både egen utsago och andras bedömning en sk troende muslim. Finns det 'troende muslimer' bör det rimligen också finnas 'icke troende muslimer'. Alla vet inte vad det innebär att vara muslim, fastän basal kunskap enkelt kan inhämtas ur vilken wikipediaartikel som helst.

Förvånandsvärt nog vet de flesta väldigt väl vad en nasist är. Inte sant? En nasist är någon som rimligen är övertygad om den nationalsocialistiska politikens förtäfflighet och som ställer sin tilltro till denna - vederbörande är med andra ord en 'troende nasist'. Vad är då en 'icke troeende nasist'? Någon som vet? ,
En 'icke troende nasist', dvs en 'onasistisk nasist' är en absurditet.

Vare det därmed också (be)visat att en 'icke troende muslim' är en absurditet. Antingen är man muslim eller ex-muslim eller någonting helt annat. En 'troende muslim' är mer trams än redundans.

Muslim är ett arabiskt ord med betydelsen 'den som underkastar sig'.
Muslim är den som underkastar sig den monoteistiska, abrahamitiska religionen Islam, som är baserad på Koranen, en himmelsk, helig skrift, sannolikt ihopskriven av gud fader själv - dvs allah, som ärkeengelen Gabriel uppenbarade för den icke skrivkunnige Mohammad (cirka 570-632), som därigenom blev Islams siste och store profet. Mohammad hade föregåtts av mång andra profeter med hemvist i gamla testamrntet, som Abraham, Moses osv

Mohammed blev också alla muslimers idol och främsta manliga förebild. En tusan till karl, som våldtog och halshögg med samma entusiasm. Som människa måste nog Mohammad av nutiden betraktas som ett stort mänskligt svin, som det värsta rövhål.

Det sekulariserade, ursprungligen som kristet betecknade svenska folket har nu en bostadsminister som, i likhet med "ISIS-krigarna", hyllar denne Mohammad som sitt främsta föredöme.
http://goo.gl/W74qCs

Varför finner sig det föregivet rationella svenska folket i detta?

Den i Tyskland boende ex-muslimen Cahit Kaya har i dubbelt avseende satt livet på spel genom att på ett plakat låtsas saluföra en Koran befriad från allt våld, alla grymheter och all extremism. Denna reformerta Koran kom att omfatta 4 sidor och den saluföres för EUR 6,66 (= vildjurets tal).
http://www.pi-news.net/page/5/
Kanske är sådan magnifik satir obegriplig också för muslimer..

 
Ingen bild

Da Capo

19 oktober 2014 07:58

Sista länken fel, skall vara

http://www.pi-news.net/2014/10/facebook-sperrt-seite-von-wiener-ex-moslem/

 
Ingen bild

Pepparholm

19 oktober 2014 08:06

Glöm aldrig att det är Fridolin och Romson som har krävt att Kaplan och Bah ska bli minstrar.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards