thoralf

Direktlänk till inlägg 12 oktober 2014

INTET NYTT

Av Thoralf Alfsson - 12 oktober 2014 22:41

 


Det skrevs en hel del om att Expressens journalist David Baas skulle ge ut en bok om Sverigedemokraterna lagom till valrörelsen med titeln ”Bevara Sverige Svenskt”. Det var säkert många som befarade nya avslöjanden efter att man läst följande uttalande från David Baas i en artikel i Dagens Nyheter.


”Baas själv säger till tidningen att han har ett "otroligt omfattande material med interna dokument, mejl och bandupptagningar".

 

– Det finns en hel del känsliga interna uppgifter som jag tror det finns ett stort intresse för. Boken är både för den allmänintresserade väljaren, men också för de som tror att de redan kan allt om SD, berättar han.”

 

Jag har nu läst boken och den kan bara sammanfattas med ”intet nytt”. Det förklarar samtidigt den tystnad som omgav boksläppet.


Boken är egentligen bara en sammanfattning av ett antal avslöjanden som tidigare förekommit i media. Inte ett enda nytt avslöjande. Vet faktiskt inte vad David Baas och Expressen tänkt uppnå med boken. Jag är helt övertygad om att Tomas Mattsson och Expressen varit med och finansierat boken på ett eller annat sätt men jag anser att den bara är ett tomt slag i luften.


Däremot nämner knappt David Baas något om Researchgruppen och samarbetet med Expressen. Inga detaljer om detta samarbete. Läsaren kan dock inte missa ”järnrör” i boken. Jag gissar att ”järnrör” omnämns säkert 100 ggr i boken. Det avsnittet är alldeles för långt i boken och det känns som man vill hoppa över dessa sidor mer än en gång.


Samtidigt är jag förvånad över att jag själv inte nämns mer i boken. Då jag enligt partiet skulle kommunicerat partiets politik på ett felaktigt sätt under min tid i riksdagen. Endast ca en sida ägnas åt några citat från min blogg. När man sätter detta i perspektiv till hur andra partiföreträdares klavertramp beskrivs blir man ganska förundrad och det ligger nog en del i David Baas förklaringar till varför vissa partiföreträdare klarar sig. Jag har även en egen teori men den behåller jag för mig själv.


Daniel Suhonens bok om hur Håkan Juholt har uppenbarligen betydligt fler riktiga avslöjanden om man skall bedöma det som skrivs i media och den uppmärksamhet den väckt. Förstår att den inte släpptes före valet!

 
 
Ingen bild

Göran

13 oktober 2014 00:01

"Mycket skrik och lite ull", som kärringen sa när hon klippte grisen.

 
Ingen bild

Tore

13 oktober 2014 00:11

Du är en underbar människa Thoralf och som vanligt har du huvet på spiken. "Intet nytt under solen" kanske boken kunde hetat! Hoppas att du har det skönt i Spanien!
Vänliga hälsningar från en diggare i Stockholm

 
Ingen bild

Daniel Diskant

13 oktober 2014 00:18

Ingen bäst-seller med andra ord. Men det var ju väntat.

Det här med Juholt är lite intressant. Han var väl inte lydig och gick på Bilderbergmötet? Det gjorde däremot herr Löven'.

Sahlin och kärringarna som också varit på Bilderberg kuppade bort Juholt. -Ringer det en klocka?

 
Ingen bild

YYZ

13 oktober 2014 04:05

Det skulle vara högst intressant om någon skrev en bok om Omar Mustafa skandalen. Det var nära ögat att man fick in en islamist och muslim i Socialdemokraternas partistyrelse.

Vilka framtida fördelar gav man muslimen Omar för att han frivilligt skulle dra sig ur och inte t.ex starta ett eget muslimskt parti? Vilket för övrigt kommer att ske innan valet 2018 ändå.

Så länge det inte skrivs en bok i ämnet är det min fulla rätt att spekulera hur jag vill. Sossarna har inte lyckats på tre försök att utse en kompetent partiledare så min gissning är att det är ett parti som mår mycket dåligt. Vad ränksmidaren Carin Jämtin har i sin kalender återstår att se. Men något inkompetent vet jag på förhand att det blir.

 
Ingen bild

World Traveller

13 oktober 2014 05:05

'SD saknar politik mot utanförskapet' skriver Svenska Dagbladet.

Vilka stolpskott! Vem fan har skapat utanförskapet era j---a politruker!?

Sen skriver de att 'regeringen säger att ladan är tom' i landet med världens bästa finanser (men de har råd att höja biståndet till Hamas med 10%) Enda sättet att bättra på finanserna är att öka invandringen eftersom det inbringar en sån stor vinst.

Jag fattar bara inte hur Svensson hela tiden går på deras lögner och propaganda.

 
Svensson

Svensson

13 oktober 2014 06:50

Känns som David Baas försökte tjäna en slant på boken,det här blir en av dessa böcker som försvinner utan att man ens har märkt att den har kommit ut.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Systemfel

13 oktober 2014 07:26

Om Bass haft nått "nytt avslöjande" så hade detta publicerats innan valet i september. Att han ska sitta och hålla på ett scoop tror jag inte på.
"Tomma tunnor skramlar högst"

 
Stefan K

Stefan K

13 oktober 2014 08:14

Boken till trots, läs dagens mätning från Demoskop. All Time High för SD och den kurvan lär peka uppåt när nu den svenska ekonomin rasar, välfärden havererar och allt fler miljarder prioriteras till asylindustrin.

http://petterssonsblogg.se

 
Åke Nordlöf

Åke Nordlöf

13 oktober 2014 09:05

Grattis Toralf hoppas Du njuter av värmen på din högtidsdag

http://snarka

 
Ingen bild

Lars Rosén pol sek KALMAR

13 oktober 2014 09:26

Grattis på högtidsdagen. Har ringt runt lite i helgen och 4 nya medlemmar har ramlat in.

 
Ingen bild

Sven Dacke

13 oktober 2014 09:33

En av anledningarna att Juholt "mördades" i sossepolitiken kan vara hans motstånd mot EU i varje fall enligt denna bloggaren Cornucopia.
Tycker själv att det verkar troligt

http://goo.gl/iROpv8

 
Ingen bild

Pensionisten

13 oktober 2014 09:50

GRATTIS!

 
Ingen bild

Berry

13 oktober 2014 09:57

David Baas omnämns på flera sajter vara "Sveriges sämsta journalist"/"expressens sämsta journalist". Strålande utgångspunkt för att boken ska sälja... Dessutom räcker det med att bara vara någorlunda konsument av blaskor för att redan ha samlat på sig ett eget tjockt lager SD-skvaller. Jag tror inte boken kommer få något större genomslag. Människor vid det här laget är nog less på allt tjat om SD. Däremot lite saftigt skvaller om sossarna skulle nog locka fler då det ju kommer att bli nyheter för allmänheten.

 
Ingen bild

Lars Rosén pol sek KALMAR

13 oktober 2014 10:34

Det är patetiskt att höra Magdalena Andersson ( S ) när hon talar om att det är tomt i ladan. Hon visste om att statsfinanserna var i utförsbacken när hon lovade guld och gröna skogar i valrörelsen. I alla fall begrep vanligt folk att vi var på en sluttande plan p g a massinvandringen. Tycker M A skall tala om för folket att de skall öppna sina hjärtan dvs plånboken. För en sak är säker, penningpolitiken kan hon inte göra mycket åt, utan det blir finanspolitiken som kommer att få ta smällarna, dvs transfereringarna eller rejält höjda skatter. Det bådar inte gott att vi går tillbaka till gammal högskattepolitik där incitament för att jobba extra försvinner på marginalen.

 
Ingen bild

Åke

13 oktober 2014 10:36

Ja, David Baas och hans usla journalistik ger jag inte mkt för.
Om fyra år har ett nytt val hållits ( om inte förr..? )och då kommer SD att växa ännu mera, var så säker!!

Nu när de röd-gröna tagit över och signalerar att det är tomt i ladorna, så bekräftar det bara vad jag själv misstänkt länge, att borgarna fört merparten av svenska folket bakom ljuset, och ändå så ska det nu inte bli någon hejd på mottagandet av asylsökande människor? Jag förstår inte vad om pågår? Är det en dold agenda bakom allt som sker, eller....?

Någon här nämner Bilderbergergruppen, och dessa lär ju ha kopplingar till Illunminate, och detta är ju högst skrämmande isåfall, om det nu skulle vara på det viset....?
Det blir nog skattehöjningar av sällan skådat slag....

 
Ingen bild

LSW14

13 oktober 2014 10:50

@Svensson
"...det här blir en av dessa böcker som försvinner utan att man ens har märkt att den har kommit ut."

Visst är det så! Det man kan vara någorlunda säker på är att denne David Baas kommer att dyka upp i SVT:s "En bok - En författare" och då troligen med Bengt Westerberg som intervjuare.

Återstår väl bara att handla popcorn och, om man kan hålla sig vaken, bese ännu en patetisk fars regisserad av PK-eliten.

 
Ingen bild

Lars Rosén pol sek KALMAR

13 oktober 2014 11:10

Funderar på att ringa efterlyst. De varken syns eller hörs. Har dom gått i ide för vintern. Fullständigt uppslukade av jorden. Har de immigrerat. Är dom på semester. Mycket mystiskt. Ja, jag bara undrar var är Moderaterna.

 
Ingen bild

pg

13 oktober 2014 11:22

Bättre och bättre dag för dag!

Sverigedemokraterna fortsätter uppåt.

I Expressens och Demoskops senaste mätning får partiet 13,3 procent - den högsta siffran hittills i opinionsinstitutets undersökningar.

 
Ingen bild

Göta

13 oktober 2014 12:54

DET SJUKA SVERIGE
Så långt har det alltså gått i Sverige: En svensk IS-jihadist har åkt hem till Sverige på PERMISSION! Här hemma blir han intervjuad av Göteborgs-Posten. Enligt GP-artikeln är IS-jihadisten 'Amer' (fingerat namn) bergfast övertygad om att han gör rätt. Han är inte rädd för att dö och bryr sig inte om vad andra tycker om honom. "Allt jag gör är mellan mig och Allah" säger han och anser att "det som händer är oundvikligt för det står i Koranen."

Ett par andra citat från 'Amer' i GP-artikeln:
"Det finns ingen död för oss. Det här livet är bara en prövning, en prövning som avgör vilket liv vi kommer att leva efter döden. Det här livet är inte viktigt. Det är vad som händer efter döden som är viktigt".
[...]
"Kriget som pågår nu är bara början. Det som kommer att ske är att Islamiska Staten upprättar ett kalifat som täcker stora delar av den arabiska världen. På sikt kommer kalifatet att sprida sig även långt utanför det som idag räknas som arabvärlden."

Om de muslimska ledare och andra som fördömer IS-tolkningen av Koranen och menar att Islam är fredens religion säger 'Amer': De är hycklare. De vet att vi har rätt, men DE LÅTSAS NÅGOT ANNAT FÖR ATT PASSA IN I DET VÄSTERLÄNDSKA SAMHÄLLET".
(Mina versaler)

'Amer' säger också att "vi älskar döden, vi njuter när vi dör", och enligt artikeln målar han upp en bild av att "det inte går att besegra krigare som har en brinnande önskan att dö".

Det där sista tvingas vi kanske så småningom att instämma i...

Läs hela artikeln här:

http://www.gp.se/nyheter/varlden/1.2514157-goteborgare-strider-med-is

 
Ingen bild

Tony

13 oktober 2014 13:11

World Traveller:

Vi inom SD går inte på deras lögner om Sveriges finanser,
men det stämmer säkert att ladan är tom, och då borde
Magdalena Andersson försöka förklara hur Sossarna ska
kunna finansiera alla dom dyra vallöften dom strödde omkring
sig innan valet. Sammma cirkus varje val, sossarna lovar allt
till alla ock sen håller dom inget av löftena ,jo ett vallöfte
kommer dom att hålla. och det är höjda skatter!

 
Ingen bild

Lena

13 oktober 2014 13:24

Igår på Agenda tog man upp samma saker som jag skrev om ISIS i ett inlägg den 10/10 under "Nigel Farage.." Märkligt att de klargjorde så pass mycket om att Joe Biden erkänt USA:s inblandning o skapande av IS o ISIS.. är det så att SVT:s programledare/journalister börjar få kalla fötter? Kanske kan inlägg på bloggar påverka ändå?
I så fall finns det något gott i detta onda, nämligen att en hel del människor har satt sig in i ganska svåra politiska resonemang, vilket sedan manifesteras på bloggar. Detta påverkar sedan statsmakternas journalister - de vet att vi vet, helt säker på detta.

"LSW14 "Återstår bara att handla popcorn..."
Du är rolig du i dina formuleringar ;);) det är ju det som ger livet värde: kärlek och humor! Det gäller att inte tappa kompassen dessa svåra tider!

 
Ingen bild

Riffi

13 oktober 2014 14:21

till World Traveller

Jag fattade Thomas Gurs artikel som så att inte ens om SD får igenom sin politik till 100 % så upphör problemen med integration och med invandringen som helhet. Vi har massvis med invandrare i utanförskap. Det finns problem som måste lösas politiskt och SD måste på sikt även ha ett recept för integration. Självklart är inte problemen skapade av SD och självklart måste invandringen minskas radikalt.

SD har haft exakt samma politik i invandringsfrågan i åtminstone de 5 år som jag följt och röstat på SD. Det är inte hållbart att ha samma politik hela tiden oavsett hur många miljoner invandrare som kommer hit. Jag tror som Ian Wachtmeister sa på en kommundag att SD:s framtid hänger på hur man lyckas bemöta de invandrare som kommit hit och bidrar. Partiet måste förändras och komma med åtgärder för integration eller assimilering eller också har partiet nått sin topp nu.

 
Ingen bild

Göta

13 oktober 2014 14:32


Löfven och hans rödgröna regering, plus V, erkänner Palestina som palestiniernas land.

Men de kan absolut inte tänka sig Sverige som svenskarnas land!

 
Ingen bild

Andreas

13 oktober 2014 14:52

Grattis Thoralf!

 
Ingen bild

Skånepåg

13 oktober 2014 15:10

@ Thoralf

Stort grattis på födelsedagen och ett stort tack för allt arbete som du har lagt ner för allas vårt bästa.

Konen och Skånepåg

 
Ingen bild

World Traveller

13 oktober 2014 15:46

Riffi, deportering av alla oanpassningsbara är enda chansen för att rädda vårt land.

 
Ingen bild

Micael Foghagen

13 oktober 2014 16:05

Grattis Thoralf!

 
Ingen bild

Onkel Sven

13 oktober 2014 16:39

Thoralf grattis på högtidsdagen ! Mvh S-E.

 
Ingen bild

Berry

13 oktober 2014 17:17

Riffi angående Ian wachtmeister: tror han har en poäng gubben. SD i makt kan leda till minskad invandring, och bortsållande av brottsvållande immigranter, men de som faktiskt är med och bidrar till svenska samhället? Jag instämmer där, hur vi bemöter dessa är avgörande för SDs framtid.

Hur ska de som "vandrat hit" för 30-40 år sedan integreras? Hur ska deras barn (2:a genr. invandrare) lyckas bli en del av svenska samhället? Jag tror följande:

Viktig utgångspunkt är att dessa i mer eller mindre utanförskap VILL integreras. För tvång leder aldrig till nåt bra. Detta tror jag lätt kan uppnås genom visat intresse och lyhördhet för vad de har att säga. Egen erfarenhet säger mej att människor man lyssnar på, oavsett om man håller med eller icke, tenderar lyssna på en tillbaka, och visa respekt. Har bl.a läst om lärare som utformat uppgifter där eleverna (många utländska härbland) ska be föräldrarna berätta om sin skolgång, hur det var osv. Uppgifterna blev alltid uppskattade av samtliga parter, både elever, lärare och föräldrar, då ju "de här svennelärarna" ju faktiskt verkade intresserade av vad de hade att komma med!

Alltså, visat intresse för dessa människor och vad de kan ha och komma med tror jag är en ypperlig lösning på mycket av utanförskapet som nu råder runt om i landet. Det är lönlöst att kräva- och förvänta sig intresse från endast ett håll, dvs att de som kommer hit bara ska lyssna på- och respektera oss, om vi inte gör detsamma tillbaka.

Vi behöver inte tycka om dem, men att lyssna på dem tror jag leder till att de kommer lyssna på oss. Lite gyllene regeln (som jag förövrigt brukar tycka är ganska löjlig) "behandla andra så som du själv vill bli behandlad". Vill vi att de respekterar oss måste vi också respektera dem. Och detta genom att utan att fördöma lyssna på vad de har att säga.

 
Ingen bild

Gute

13 oktober 2014 17:21

Sveriges ekonomi ja, hur står det egentligen till med den?

Det får vi väl aldrig veta för nu är det tjyv och rackarspel som väntas för att höja skatterna, skatt på förmögenheter, arv och gåvor är något som ligger i farozonen, samt återinförd högre fastighetsskatt - alltså straffskatter på redan beskattat kapital à la kommunism.

http://www.di.se/artiklar/2014/10/13/de-samsta-siffror-vi-har-sett/

 
Ingen bild

Tony

13 oktober 2014 19:06

Svensk media är genomrutten, såg ett reportage i Rapport
om skolbarnens problem med huvudlöss, i nästan alla andra
sammanhang är det annars invandrarbarn som har problem som
det gnälls om, men här visades det upp idel ljushyade Svenska
barn, konstigt för dessa huvudlöss hade ju synts bättre på en
mörk kalufs, men man vill ha det till att det bara var ett
Svenskt problem, märkligt för huvudlöss har ju varit i stort
sett utrotade här. Och för att sätta riktig knorr på reportaget,
så visade man upp en stor 70x100 skylt med texten " tack för att
du kammar dina barn varje dag" Men bara med text på Svenska,
i alla andra sammanhang ör det information på åtminstone fem
andra språk, men här gällde det att få fram budskapet att det
är bara Svenska barn som odlar dessa små odjur!

 
Ingen bild

Lärare

13 oktober 2014 19:22

Har ngn hört om SVT rapporterat ang Ipsos och Demoskops väljarundersökningar?
Demoskops undersökningar brukar SVT alltid rapportera om, men det är väl bara om SD minskar.
Dom är för sorgliga i sina tafatta försök att marginalisera SD.
Samma vad dom skriver eller säger så ökar vi!
Svenska folket har vaknat, kan både läsa, höra och se!

 
Ingen bild

Pensionisten

13 oktober 2014 19:44

Kolla text-TV. sidan 110.

 
Ingen bild

SD-röstare

13 oktober 2014 20:04

Tony:

Det där gällande huvudlöss förvånar mig icke. Var något som gick i början av 00-talet men blev nästintill utrotat efter det. Skulle inte förvåna mig om både det ena och det andra sprids från utlandet. Kan ebola komma hit kan väl löss det också. Men givetvis håller media käften om dessa förmodliga sanningar, för annars finns ju risken att bli kallad rasist...

 
Ingen bild

tjolahopp

13 oktober 2014 20:07

Tycker du skall läsa detta och lägga ut det på din sajt och sedan be gänget av PK-nissar här kommentera de kommentarer som förekommer i artikelns senare avsnitt. Tala om allas lika värde.

http://www.exponerat.net/las-muslimernas-nathat-mot-misshandlade-sd-politikern-nima-gholam-ali-pour/

 
Ingen bild

Pellesnick

13 oktober 2014 20:29

Grattis Thoralf!
Mvh
Pellesnick

 
Ingen bild

BF

13 oktober 2014 20:37

Magnus Betnér (komikern) vrålar ut till allmänheten "ska vi ha massinvandring, ska vi ha det?!?!! Ja."

Begriper inte vad komikerna sysslar med, ta bara David Batra, Henrik Dorsin, soran Ismail osv osv som de alla sprider sin galla över partiet. Den jublande publiken består väl av tonåringar, invandrare och utvecklingsstörda med förvrängd verklighetsuppfattning. Inte en chans att en normal människa kan hålla med om den där smörjan Betnér öser ur sig. Som tur är verkar 13% av svenska befolkningen ha begripit detta :)

 
Ingen bild

Lärare

13 oktober 2014 21:43

Tydligen har Thoralf födelsedag idag.
Jag sällar mig till hyllningskören.
GRATTIS!
30, 40, ELLER??? kanske 50?

 
Ingen bild

Sissi

13 oktober 2014 21:58

Grattis på födelsedagen!

 
Ingen bild

Verkligheten

13 oktober 2014 22:03

Jag bevarar gärna Sverige svenskt. Vart ska vi annars ta vägen?

 
Ingen bild

s29

13 oktober 2014 22:13

Grattis Thoralf!

 
Ingen bild

SM811

13 oktober 2014 22:40

Grattis Thoralf.
https://www.youtube.com/watch?v=a3MgQqT3uHY

 
Ingen bild

Observer

13 oktober 2014 22:51

Till Tony

Ja, visst är det lustigt -I alla dessa bildspel, informationsbroschyrer mm så skall det finnas med en neger på varannan sida. Som om mörkhyade utlänningar utgjorde 50% av vår befolkning!

Men, Här ser man också vilken effekt de "värdegrunder" som landsförrädarna lyckats att implementera ute i samhällsviktiga organisationer har.
Man har överdoserat rätt så kraftigt kan man säga.

Det otrevliga med värdegrunder är att de tillåts så över lagar. T.o.m grundlagar.

Folk kan få sparken för att de bryter mot en av vänstersidans implementerade värdegrunder, snarare än att vederbörande döms för att ha brutit mot Svea rikes lag. Och detta är otroligt allvarligt.
Det är utomordentligt allvarligt för att säga det minsta.

Man ordnar i princip bokbål redan av Pippi-Långstrump som häromsistens censurerades av SVT med åberopande av värdegrund -Inte lagen!

Fotsätter detta får vi inom kort måla om Mona-Lisa brun p.g.a att den strider mot värdegrund.

..Så illa har det faktiskt blivit.


När vänsterkantens argument tryter inför fakta så tvingar man fram ändringar av ordens innebörd till sin egen fördel istället via dessa värdegrunder. Man modellerar om verkligheten efter en tokig karta. Eller skapar en bananrepublik om man säger så.
P.g.a värdegrunden har allt motstånd blivit stigmatiserade till tystnad -T.o.m polis och lagar.
Läget är alltså ytterst allvarligt.
Vem tar sig an en tillnyktring och förändring där förnuft och landets lagar åter gäller?

 
Ingen bild

YYZ

14 oktober 2014 05:29

Tillägg till mitt tidigare inlägg:

Nalin Pekgul anklagar nu Mehmet Kaplan för islamistisk agenda.
http://www.expressen.se/nyheter/val2014/anklagar-kaplan-for-islamistisk-agenda/


Det är alltid kul när man vet att man har rätt och sedan får det bekräftat:-)

Hur skall detta sluta? Mehmet Kaplan måste ut ur Sveriges Riksdag ASAP.

Sverige är ett Kristet land och då skall inte muslimer/islamister tillåtas få förtroendeposter. Och ABSOLUT INTE ministerposter.


SD bör lugna sig lite och låta bolibomparegeringen hållas några månader så fiaskot exponeras fullt ut. Sedan fäller man bolibomparegeringen och tvingar fram ett extra/nyval. Högt upp på SD:s rikslista läser man då förnöjt att
Thoralf Alfsson gjort comeback :-)

 
Ingen bild

Tompa

14 oktober 2014 06:57

Intressant inlägg av Nalin Pekgul
http://www.di.se/artiklar/2014/10/14/debatt-mp-ministerns-dolda-agenda/

Det gäller att sätta stopp i tid för dessa mörkermän

 
Ingen bild

Sven Dacke

14 oktober 2014 07:24

Extrem islamistisk rörelse vill växa i Sverige !!!!!!!!!!!!

http://goo.gl/b2jOHg

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

14 oktober 2014 10:44

Stor humor när Aftonbladets "Experter", Lena Melin, Patrik Lundberg,Karin Nelson, Kerstin Wiegl, Britta Leijon och Per Nilsson skall ananlysera SD´s framgångar.

Dessa har haft genomgående fel i alla prognoser och tolkningar hittills. Så vad är de egentligen experter på?

Vissa Aftonbladare har hälsat på i sina hemorter för att försöka förstå vad som har hänt. Men det enda de lyckas med är att visa på sina egna fördomar mot de som lever utanför mediaeliten i Stockholms innerstad. Trots att de har sänkt sig till de, som de egentligen föraktars nivå, så kan de inte förstå problemet och se hur just invandringen påverkar och tar resurser från de som redan befinner sig här.

De som istället framkommer är hur dessa proffstyckare istället brinner av revanschlusta och vill visa upp sig och sin karriär för sina barndomskamrater. Hur mycket bättre de själva är som människor och att de numera är Metropoliter utav guds nåde.

 
Ingen bild

Ludvig

14 oktober 2014 15:42

Inte lustigt att ladorna är tomma, när borgarna har sänkt skatterna så oerhört.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 19 sept 21:57

Upptäckte sent igår kväll att centerpartiets riksdagskandidat Jaafar Al-Jabiri i Kalmar hade skrivit ett Facebookinlägg som är ren och skär lögn. Här nedan kan du läsa inlägget.       Problemet för Jaafar Al-Jabiri är bara att jag lämnade K...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 18 sept 20:16

Jag hoppas att mina läsare har förståelse för lite låg aktivitet på bloggen. Jag försöker gå ner i varv. Tempot var alldeles för högt under valrörelsen och min stressnivå låg på bristningsgränsen och den brast vid något tillfälle och det ber jag om u...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 16 sept 23:33


Läser i Barometern att jag blev tredje ersättare för SD i Kalmar län till riksdagen enligt valmyndigheten.   Eftersom det slutgiltiga valresultatet nu presenterats och alla personkryss är räknade i riksdagsvalet gjorde jag en liten sammanställnin...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 15 sept 14:35


    Under valdagen hade jag ansvar för att våra namnvalsedlar fanns i tre vallokaler i centrala Kalmar. Allt fungerade väldigt bra i dessa vallokaler under hela dagen. Jag besökte dock flera andra vallokaler efter att jag fått samtal/sms/mess om...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 13 sept 15:46


    I lördags var det Prideparad i Kalmar. Miljöpartiets Max Troendlé kunde inte dölja sin glädje i våras när tillståndet för Prideparaden kom och att den skulle gå av stapeln dagen innan valdagen. Han såg uppenbarligen möjligheter till att dra ...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 123 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se