thoralf

Direktlänk till inlägg 5 oktober 2014

MED STIGANDE FÖRVÅNING

Av Thoralf Alfsson - 5 oktober 2014 10:01

I måndags skrev jag ett blogginlägg med anledning av att jag just den dagen lämnade förtroendeuppdraget som riksdagsledamot. Rubriken på blogginlägget var ”Börjar ett nytt liv”. I blogginlägget skrev jag följande.


”Det finns väldigt mycket mer att skriva om men det skulle bli alldeles för omfattande för ett blogginlägg. Det skulle bli en hel bok! Men vem vet?”

 

Detta stycke nappade tidningen Östran på och ville göra en intervju. Jag träffade Uffe Carlsson över en fika på Hamncaféet i Kalmar under fredagen. Jag fick senare läsa texten och fick göra några justeringar i texten till artikeln och jag förstod på Uffe Carlsson att man ville spetsa till det lite. Men jag blev ändå lite förvånad när jag såg rubriken på artikeln på Östrans webbsida.


 


Uppenbarligen försöker rubriksättaren få till att jag skulle göra något illojalt mot mitt parti. Men den som läser artikeln har nog svårt att hitta något sådant!


Döm om min förvåning blev än större när jag kom till min ICA-handlare under eftermiddagen för att handla lite. Östrans löpsedel var än mer tillspetsad!


 

Det är uppenbarligen lördagens toppnyhet ;-)


Nu skall jag tydligen enligt Östran avslöja allt om Sverigedemokraternas slutna rum. Kanske lite svårt när jag aldrig haft tillträde till dessa slutna rum. Samtidigt kan jag inte annat än dra lite på smilbanden över hur rubriksättare och den som sätter löpsedeln försöker överdramatisera texten i artikeln.


Jag är Sverigedemokrat och kommer att förbli Sverigedemokrat. Jag kommer inte skada partiet men däremot drar jag mig inte för att rikta konstruktiv kritik mot brister i organisationen av partiet. Jag har i några blogginlägg också riktat udden mot partiet och hur dåligt vissa funktioner fungerar. Mitt blogginlägg om att Expo, InteRasistMen, Expressen och Aftonbladet hade allt för stort inflytande över hur uteslutningar i partiet praktiserades var sannolikt en av orsakerna till att jag petades från riksdagslistan.


När det gäller mitt bokprojekt så har det funnits i mitt bakhuvud under flera år. Efter snart 10 år som bloggare har jag fått in en rutin i mitt skrivande men även lite erfarenhet. Därför har tanken på att gå vidare och skriva en bok börjat komma upp i mina tankar allt oftare. Det har också blivit mer aktuellt efter det som hänt under det senaste året. Men det är troligen inget som kommer ske inom en snar framtid, utan det är nog ett projekt som kommer ta ett eller flera år att genomföra. Eller om jag skall hyra en lägenhet nere vid Medelhavet och ta tag i bokprojektet lite mer handfast omgående, nu när jag har en ekonomisk möjlighet.


Jag har ju under mina år som politiker, sverigedemokrat och bloggare samlat på mig mycket material. När jag backar tillbaka och läser gamla blogginlägg kommer det upp nya reflektioner och inte minst minnen. Det finns ofta detaljer och uppgifter som utelämnats i blogginläggen men som idag skulle kunna få se dagens ljus ;-). Eftersom jag även alltid varit flitig med min kamera så har jag ju även ett stort bildmaterial som skulle kunna komma till användning för att illustrera mina möten och upplevelser inom Sverigedemokraterna. Jag har också periodvis skrivit dagbok under de senaste 15 åren vilket också skulle kunna ge en del uppslag i en bok till varför jag blev Sverigedemokrat och engagerade mig politiskt.


Men samtidigt finns det omständigheter och detaljer som jag utelämnat i mina blogginlägg som säkerligen skulle intressera många. Det som inte tas upp i intervjun och Östrans artikel är alla konflikter som jag haft med journalister och media på grund av mitt bloggande. Det skulle säkerligen få ett eget kapitel om inte flera. I detta kapitel skulle jag dock inte vara det minsta återhållsam utan snarare mycket skarp och kritisk mot den politiskt korrekta mediakåren.


Ett annat ämne som skulle få stort utrymme är vänsterextremister och deras aktiviteter. Inte minst vänsterpolitikers uttalanden på lokal nivå skulle få uppmärksamhet. Jag tror vissa inte gärna vill kännas vid detta idag.


Den största anledningen till ett eventuellt bokprojekt skulle inte vara att göra några snaskiga interna avslöjanden! Utan det skall vara en del i min personliga utveckling men även något som min familj, barn och barnbarn och efterkommande skulle kunna läsa för att lära känna mig.

Jag har ju släktforskat en del och kommer sannolikt återuppta detta men det har gjort att man funderar på vad tidigare generationer i min släkt sysslat med. Min gamlemorfar som föddes i Horn den 5 februari 1887 fick bland annat en medalj av dåvarande kungen för snart 100 år sedan och idag skulle det vara intressant att veta vad denna utmärkelse avsåg. Med en bok skulle mina efterkommande i framtiden inte behöva fundera så mycket över vem jag var.


PS


I fredags gjorde jag något som inte kändes riktigt bra. Jag gav Expressens David Baas ett ekonomiskt bidrag genom att köpa hans bok Bevara Sverige Svenskt. Skall bli intressant att se hur mycket David Baas missat eller om läckorna och avhopparna lämnat ut allt till Expressen!

 
 
Ingen bild

tant Gul

5 oktober 2014 10:53

Också ett avslöjande

Moderatsympatiserande Bah Kuhnke blev på kvällen uppringd av gamle kompisen Fridolin och tillfrågad om hon ville bli kulturminister.
Dagen därpå gick hon med i Miljöpartiet och saken var formellt klar.

Sverigedemokraten Henrik Vinge har följande omdöme om Bah Kunke: "Bakom sig lämnar hon en genomkorrumperad myndighet (Ungdomsstyrelsen)som konsekvent missköter sitt demokratiska uppdrag och vars beslutsprocesser signalerar en fundamental oförståelse för helt avgörande, rättsstatsgrundande principer.

Att utse den som är ansvarig för detta demokratiska haveri till ”demokratiminister” är snudd på farsartat."

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

5 oktober 2014 10:58

Det finns ett talesätt; att göra en höna av en fjäder.

 
Ingen bild

Hacke

5 oktober 2014 11:02

Asgamarna flyger tätt över ditt huvud i dessa dagar. Naturligtvis med ett enda syfte - hoppet att du ska droppa en skandal om partiet. Tänk vilket scoop för dom och en plats i solen hos det övriga förföljelsedrevet inom "journalist"kåren. Kanske rentav Stora journalistpriset skulle vänta om hörnet om skandalen var tillräckligt skadlig för den sverigevänliga rörelsen.
Att dom inte lär sig någon gång att du är rörelsens prydnad som sätter den före allt annat.
Thoralf och sd säljer - och äger.

 
Ingen bild

Pepparholm

5 oktober 2014 11:39

Hoppas boken kommer medan underlaget är färskt. Jag ska gärna köpa.

Jag måste dock skriva av mig om tiggeriet som jag mycket trött på. Dels det som finns på gatorna utanför alla affärer som jag måste besöka för att fylla på i mina förråd. Men också det som jag har dagligen i vardagsrummet genom reklam-TV. Det är säkert behjärtansvärt men irriterande när jag samtidigt tänker på allt obligatoriskt bistånd och alla forskningspengar som går ut över skattsedeln. Jag har tagit för vana att stänga ljudet när det är reklam - givetvis spola fram om det är inspelat.

Just nu är det en organisation OXFAM som vill att jag ska skänka pengar varje månad till hjälp åt människor på platsen i u-länder. Ja visst. Det är som de säger kostnads- och biståndseffektivt. Precis som SD säger. Men när SD säger det så är det rasistiskt, omänskligt och hjärtlöst. Så olika det kan värderas. Kan den nya regeringen förklara varför? Men de vet förstås inte vad SD säger då de inte ens törs fråga.

 
Ingen bild

Sven Dacke

5 oktober 2014 11:46

Lycka till med vad du nu kommer att göra närmaste tiden, men dom där som kallas journalister är ett märkligt folk. Läste någonstans att journalister nu för tiden lägger in egna värderingar istället för att beskriva en händelse.

Den ny hemsidan för http://www.barometern.se/ är en lyckoträff och kommer med all säkerhet att sänka dom ännu snabbare.
Och att läsa Östran på webben är nästan lika illa och frågan är hur tidningar skall överleva, men det går säkert samma väg som det gjorde med varven, TK, skor och mycket annat

 
Ingen bild

SM811

5 oktober 2014 11:47

Ser fram emot att få köpa boken.

 
Ingen bild

Hacke

5 oktober 2014 11:50

Här en verkligt träffsäker krönika om hur "Svansen viftar med hundarna".
Om hur ett litet minskande extrempartis fantasier har ockuperat såväl moderaterna som socialdemokraterna kring migrationspolitiken.
http://www.dagenssamhalle.se/debatt/svensk-migrationspolitik-bygger-pa-mps-fantasier-11141

 
Ingen bild

SDare

5 oktober 2014 12:07

Fattar inte varför du ens talar med tidningen.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

5 oktober 2014 12:10

Det är trist att media försöker få det till som att du skall avslöja någon slags "hemskheter" som förekommer i de innersta kretsarna.

Men allt för att svärta ner.

 
Ingen bild

Ludvig

5 oktober 2014 12:17

En sak är då säker, det skulle bli en intressant bok.

 
Ingen bild

Göta

5 oktober 2014 12:40

INTRESSANT
Jag är säker på att SD (både partiet och ledningen) skulle tjäna enormt mycket på ett visst samarbete med dig Thoralf i detta bokprojekt.

 
Ingen bild

Waterbug

5 oktober 2014 12:56

Boken förbeställs såklart men jag hoppas det tar 12 år innan den kommer ut. :)

SD lär blir tvungna att demokratisera sig själva till nästa val då man står inför valet (pun intended) att bli (1) en enorm folkrörelse eller (2) fortsätta vara ett ganska toppstyrt parti.

Kravet från medborgarna kommer vara linje nummer ett, då kommer du bli invald med blixtens hastighet och jag ser framför mig en Thoralf som i 2 mandatperioder uträttar storverk i landets och folkets tjänst i riksdagen för att sedan välförtjänt dra sig tillbaka, fotografera naturen och se tillbaka på ett mycket väl förättat värv.

 
Ingen bild

vmm

5 oktober 2014 13:51

Självklart vill journalisterna ha en bok av dig med smaskiga avslöjanden om SD. Du, som just förlorat din riksdagsplats och kan tänkas komma med avslöjanden, måste vara högvilt. Det är nästan komiskt hur uppenbar journalisternas agenda är: få dig att skriva en bok för att få dig att avslöja negativa saker om SD. För en sak ska du alltid hålla i åtanke och det är att dom aldrig vill dig väl. Du kan nog hålla journalisterna, och även väl valda SDare, på halstret i sisådär 30 år till genom att antyda om att du skriver en bok.

 
Björn Söderberg

Björn Söderberg

5 oktober 2014 13:55

Medias sätt att få läsarsiffror och sälja upplagor. Är så jävla trött på sensationsmedia och deras sätt att vinkla allt. Är så glad att jag inte köpt en tidningar av vare sig Aftonbladet eller Expressen på ett år.

http://barrkis

 
Ingen bild

Bo

5 oktober 2014 15:50

Jasså, skulle man skriva något om din bok? Det finns en massa läsvärda böcker på Avpixlat. Jag har varken sett eller hört svenskt media rapportera om dessa.

 
Ingen bild

Maja Dacke

5 oktober 2014 16:13

Kom loss, Thoralf, utnyttja tillfället ... NU! Det verkar ju som det är bästa tiden ekonomiskt som du skriver. Börja då NU. Men ... du vet vilka du har i hasorna vart du än vänder dig. Ta in någonstans som 'hr Johansson' och börja sortera.

Ang de slutna rummen som du aldrig fått tillträde till, mycket enkelt:

... Jag visste att nu eller aldrig och närmare mig dörren till det heliga. Nu skulle jag ta itu med det jag gått och tänkt på. Jag tog tag i dörrhandtaget men tvekade ett ögonblick: Var det verkligen dags? Var det rätt tidpunkt? Skulle jag inte vänta till efter ..?
Nej, nu eller aldrig, tänkte jag och förde ner dörrhandtaget och drog det emot mig. Försökte öppna dörren. Det gick inte. Dörren var låst. Jag knackade. Först lite artigt försiktigt. Inte ett ljud. Inte ett ord från andra sidan dörren fastän jag visste att de fanns där. Knack-knack - ljudligare och nästa påträngande. Då ...
Då närmade sig steg därinne och XX frågade vad jag ville.
XXxxxXXXX xxxxx
Xxxxxx xxxx
Dörren var och förblev låst - från insidan. ...

Som jag har skrattat - mitt i allt elände - åt de journalistiska försöken att locka till sig köpare. Värre än forntida hästhandlare ...

Så kom loss, Thoralf, och börja projektet!

 
Svensson

Svensson

5 oktober 2014 16:49

Nu vet vi hur tidningen Östran säljer lösnummer.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Stefan A.

5 oktober 2014 16:54

media lider väl av posttraumatisk stress så här efter valet(och valresultatet) och måste köra på med lite rubriker för att lindra abstinensen, även aftonbladet tänker kliva ned från sina höga hästar och som man säger "försöka förstå", men de har en lätt uppgift, jämfört med oss som skall "försöka förstå" Helin och comp. .....

 
Ingen bild

Tomas Olsson

5 oktober 2014 16:58

Journalisternas hyena-liknande beteende är ett utslag för den psykologiskt medvetna dissonans som orsakas av att de vet om att de ljuger och mörkar i sin rapportering - det dagliga verket. Vad känns inte bättre då om man kan förstöra för någon annan.

Om läraren är SD:are och vars uppfattningar om mångkulturen inte stämmer överens med de diktat skollagen förkunnar; ändra inte skollagen - avskeda läraren. Kartan för verkligheten. Passar inte människan i formen - släng människan om hon vägrar forma sig.

Svenskar ett av världens med öppna och nyfikna folk känner sig undanknuffade i sitt eget hävdvunna revir - som har försvarats och utkristalliserats genom generationers svett och blod - gör som är brukligt i varje mångkultur och börjar organisera sig med etniska gruppevolutionära strategier - blir givetvis kallad rasister av etablissemang och andra etniska intressegrupper vars rätt till Sverige är noll och intet.

Ni ville ha mångkultur, nu har ni det. Kommer det verkligen som en förvåning att kurder organiserar sig med andra kurder för sina intressens skull? Likaså med Syrier, Samer, "Afro-svenskar" och what have you. Lika ska vara lika. Svenskar tänker givetvis också ta en del av kakan.

 
Lassekolja

Lassekolja

5 oktober 2014 17:02

Nu vet jag att Du Thoralf är lojal mot SD men tänk vad ledsna Mattsson och hans gäng på Expressen skulle bli om Du snuvade dom på avslöjande, som dom redan planerat för veckan innan valet 2018. Jag har ingen aning men är ÖSTRAN en kvällstidning? Det är iaf "kvällstidningsklass" på "avslöjandet" om Din bok. Vem vet, en vacker dag kan vi få se en löpsedel:"ÖSTRAN AVSLÖJAR: SD ÄR EN FÖRKORTNING FÖR SVERIGEDEMOKRATERNA!!!"
Thoralf, med tanke på allt material, som Du samlat på Dig borde Du få anställning hos SD-Riks och ansvara för de förväntade Rikstäckande "hushållsutskicken", som borde verkställas med tanke på framtiden. Du kan ju konsten att luska fram intressanta fakta, som PK-mediapatrasket gör allt för att dölja för svenska folket!
Betr. "möten och upplevelser inom Sverigedemokraterna"; Jag tänker ibland på den fantastiska SD-andan, som fanns i början av 2000-talet under "uppbyggnadsskedet" när vi hade våra möten bl.a i Tivolihuset i Höganäs. Allt var lite hemligt och spännande och alla var riktigt kampberedda för att rädda Sverige, långt innan "0-toleransen", bara en sån sak!
Betr. lägenhet/skrivarlya vid Medelhavet, jag missunnar självklart inte Dig något Thoralf men jag säger som "Opsaal" (eller vad norrmannen hette) "Vad har dom vid Medelhavet, som Ni inte har i Kalmar?" Om Du har kvar Din Volvo C70 tycker jag istället att Du skall lägga pengarna på en nyare dito! Hur många ton SD-Kuriren har Du transporterat i den?
Jag hoppas och tror att SD-Riks skärper till sig och inser och reparerar sitt misstag så vi trogna SD-are kan kryssa någon igen!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Stundtahl

5 oktober 2014 17:11

Med tilltagande förvåning uppmärksammas även tillträdde ministern Fridolin´s resor på mellanösterliga breddgrader.

http://www.dn.se/nyheter/varlden/fridolin-utvisas-fran-israel/?fb_action_ids=861395940538908&fb_action_types=og.recommends

 
Ingen bild

Hood

5 oktober 2014 17:17

Jag har sagt det förut men jag säger det igen: Anledningarna till att Thoralf blev petad av SD ledningen är flera.
Sanningarna som Thoralf säger o skriver är för tuffa för dagens PK klimat.
Thoralfs popularitet kan bli ett hot mot den nuvarande SD ledningen.
Det finns även ett oroväckande tecken på neopotism inom SD ledningen.

 
Ingen bild

Sissi

5 oktober 2014 18:43

Jag hoppas att du skriver en recension av David Baas bok.

Thoralf Alfsson

5 oktober 2014 19:42

En bra ide Sissi!

Det kommer ett blogginlägg om boken när jag läst den. Det lär inte dröja så många dagar då jag skall göra en liten semestertripp och får gott om tid att läsa den.

 
Stefan K

Stefan K

5 oktober 2014 18:59

Lite OT, men ändå...

I en lokal gratistidning uttrycket sig f.d förbundskaptenen i Tre Kronor på detta vis om valresultatet:
"När nu resultatet blev så här, tycker jag att man tillsammans över blockgränserna tar beslut som gynnar Sverige och då även inkluderar SD i dessa diskussioner och som sedermera leder till kloka åtgärder”.

http://petterssonsblogg.se

Thoralf Alfsson

5 oktober 2014 19:43

En klok f.d förbundskapten, som sannolikt har fötterna i den svenska myllan på gräsrotsnivå.

 
Ingen bild

Systemfel

5 oktober 2014 19:38

Lite OT
Margot, miljonerna och moralen
Margot Wallström har tjänat nära 30 miljoner kronor som kommissionär. Men valt att inte betala skatt

Wallström har i valrörelsen kritiserat alliansregeringen hårt. Expressen återger hennes kritik så här: “Jag menar att de har rånat oss på den här idén om att vi faktiskt också är ett samhälle, att det är en gemenskap, att vi är ett land som behöver hålla ihop. Vi är inte bara individer som är intresserade av lite mer i plånboken, utan vi är också intresserade av hur vi utvecklas som land”.

Detta sagt av en person som under sin tid som kommissionär tjänade nästan 3 miljoner euro i arvode och andra ersättningar, enligt Open Europe. Det är en svindlande summa – nästan 27 miljoner kronor. Till det kommer en fallskärm på lite mer än 113 000 euro om året efter det hon slutat. Lite drygt en miljon kronor.

http://www.svensktidskrift.se/gastledaremargot-miljonerna-och-moralen/

 
Ingen bild

OT

5 oktober 2014 20:07

87% av Sveriges väljare säger "...Huvudet ner i asfalten så får jag känna att jag lever. Bränn vår stad med elden inom mig..." - "Slå mig hårt i ansiktet": http://www.youtube.com/watch?v=qBB-HusEtps

P.S Lukas 23:34 - "...Fader, förlåt dem; ty de veta icke vad de göra..."

 
Ingen bild

Ewa

5 oktober 2014 20:25

Jag begriper inte var de får allt ifrån. Så sjuka de är och som de vinklar allting. Inte att undra på att vi föraktar journalistkåren.

 
Ingen bild

OT

5 oktober 2014 20:31

@Thoralf, ta chansen och åk iväg, få lite perspektiv på saker och ting. Kom tillbaka stärkt med nya krafter. För demokratin börjar återvända till Sverige, tack vare dig och andra eldsjälar.

13% av Sveriges väljare säger: "Democracy": http://www.youtube.com/watch?v=-JwmIBSMzSM

 
Ingen bild

Lena

5 oktober 2014 22:49

Tycker Maja Dackes kommentar säger allt, gör det NU. Om det finns en möjlighet att genomföra en dröm/önskan - tveka inte! Skriv en bok men spara det allra smaskigaste till bok nr 2, bara för att hålla alla på journalister/redaktioner halster... Låter härligt att hyra ett ställe vid medelhavet ett tag, jag skulle inte tveka.

 
Ingen bild

YYZ

6 oktober 2014 03:39

@Stefan K Söndag 5 okt 18:59

Vilken förbundskapten handlar det om? Väldigt nyfiken :-)

 
Ingen bild

Tony

6 oktober 2014 08:16

För nyhetstörstande Journalister vill jag ge några
boktips som lyfter fram mycket om tillståndet i Sverige,
dom facktaspäckande böckerna " Invandring och mörkläggning
1-2 av Arnstberg & Sandelin, eller " Landet som försvann"
av Julia caesar. En annan intressant bok för journalister kan vara " Islam under slöjan" av Nils Dacke, bara som ett litet
tips! Fast det är väl inte den typen av verklighetsbeskrivning
som intresserar journalistkåren?

 
Ingen bild

Curt

6 oktober 2014 08:29

@YYZ,

Lindström

 
Ingen bild

Lars Rosén pol sek Kalmar

6 oktober 2014 09:43

Löfven försöker med två saker. 1. Flörta med stora invandragrupper angående Palestinafrågan. Skriver man vilka blir man väl anmäld. 2. Flytta " FOKUS " från inrikespolitiken till Palestinafråga. För här kommer det att bli tal om stora svekdebatter.

 
Ingen bild

Ronny

6 oktober 2014 13:10

Nu när PUT delas ut till dom flesta som kommer till Sverige, både dom med och dom utan identitet, så undrar jag var dom senaste siffrorna är på vad dessa får i ersättning? Vad får alla dessa anhöriginvandrarna i pension? Får barnen retroaktiva barnbidrag? Har många funderingar då frugan som snart går i pension får ut ca.7000 kr, efter 40 år i arbete. Tacksam för länk eller svar:)

 
Ingen bild

tommy Jonsson

6 oktober 2014 15:46

Grattis Thoralf,
skratta hela vägen till banken.
mvh tommy

 
Ingen bild

World Traveller

6 oktober 2014 16:38

Ronny, jag vet inte hur mycket invandrarna får, de muslimska invandrarna alltså. Men många kör omkring i nya fina BMW's, på vintern har de Fjällrävens och Canada Goose's dyraste jackor, de har alltid de senaste mobiltelefonerna och de har råd att tjattra i telefon flera timmar om dagen, så jag misstänker att de får ut betydligt mer än din fru. Många av dom är också inskrivna i Storbritannien och Tyskland och kanske också under olika namn i Sverige, så de får ut mångdubbla bidrag. Inte en enda myndighet vågar ta i det här i Sverige.

 
Ingen bild

Observer

6 oktober 2014 19:56

@World Traveler
-Undra på att de nationella partierna i Europa rusar uppåt i sympatierna.

 
Ingen bild

info

6 oktober 2014 20:59

Influx of refugees blamed for Sweden recognizing Palestinian state.

New Swedish Prime Minister Stefan Lofven said during his inaugural address Friday that Sweden would recognize Palestine, a move that would make it the first member of the European Union to recognize a Palestinian state. Loftven’s party, the Social Democrats, are “anti-Israeli”, Israel’s ambassador to Sweden Issac Bachman told Israel Radio, but another reason for the statement “is the large Arab minority, which has grown unbelievably this year.”

Bachman charged that Sweden has taken in some 80,000 Arab refugees in 2014, mostly from Iraq and Syria, and claimed there were 700,000 Muslims living in the country.“All this against a social-democratic background, which is pro-Arabic, pro-Islam and anti-Israeli,” Bachman said.
--------------------------------------
700.000

 
Ingen bild

pg

6 oktober 2014 21:14

Lite OT!
Men kul ändå!

Bert Karlsson är inte glad över regeringens och Vänsterpartiets uppgörelse om vinster i välfärden. "Ingen ska lägga sig i hur jag bedriver min verksamhet", säger han till Svenska Dagbladet.

Bert Karlsson driver 20 asylboenden och gick nyligen ut med målsättningen att omsätta en miljard.

Affärsidén är att omvandla hotell- och konferensanläggningar på mindre orter till flyktingmottagningar.

Men snart kan projektet få ett abrupt slut. Om uppgörelsen om vinster i välfärden utökas till att omfatta asylmottagningen vill inte Bert Karlsson vara med längre,.

"Ingen ska lägga sig i hur jag bedriver min verksamhet. Sköter man det bra ska ingen lägga sig i", säger den forne musikmagnaten till Svenska Dagbladet.
Är det dags för Bert att ta ett hederlig jobb nu?

 
Ingen bild

pg

6 oktober 2014 21:28

Är det någon som vet vad Löfven menar med "förnybar" energi?
Är det möjligtvis ny kärnkraftsteknik som återanvänder, det som kallas för avfall?????

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards