thoralf

Direktlänk till inlägg 2 oktober 2014

NJUTBAR LÄSNING

Av Thoralf Alfsson - 2 oktober 2014 22:58

Det är inte så ofta som jag verkligen njuter av att läsa något i de svenska pk-tidningarna. Men idag har jag gjort det även om skribenten nu kommer från Norge. Elin Örjasäter ger svenska forskare svar på tal. Det är en fröjd att läsa hennes genmäle och jag kan bara instämma i hennes text.


Tror till och med att hon läst mitt blogginlägg om hur BRÅ hanterar sin statistik vilket jag skrev om efter hennes första debattartikel.


”Senaste tillfället svenska myndigheter redovisade invandrares överrepresentation i brottslighet var 2005. Svenska myndigheter har inte rätt att samla in data på födelseland för de som sitter i fängelse. Vad försöker svenska politiker dölja?”

 

Nu kommer vi inte få uppleva någon Brochmann-rapport i Sverige! Det kommer hycklarna inom 7-klövern att se till. Om sanningen skall fram kommer säkert hycklandet med invandringens kostnader sannolikt öka med Socialdemokrater och Miljöpartiet vid rodret.


”Demokrati vilar på förutsättningen om en upplyst allmänhet. När fakta saknas kommer de folkvalda att basera sin politik på ideologi, inte på realiteter. Svenska forskare måste nu bevisa att de faktiskt önskar att dela sin kompetens och sina resultat med den svenska allmänheten – oavsett om resultaten är politiskt bekväma eller inte.”

 

Med andra ord, genom att undanhålla fakta sätter man demokratin ur spel!


Där har alla som försöker analysera Sverigedemokraternas valframgång något mycket viktigt att beakta. Fler och fler svenskar inser att vare sig forskare inom den akademiska världen eller media som tidigare betraktades som seriösa idag presenterar relevanta och adekvata siffror på invandringens konsekvenser. Fortsätter man i samma fotspår kommer bara fler och fler medborgare inse detta faktum och välja Sverigedemokraterna vid nästa tillfälle.


Det går inte att ljuga för ett helt folk hur länge som helst.


 
 
Ingen bild

Gubben o Gumman

2 oktober 2014 23:45

Frågan är när den ekonomiska smällen kommer, det som är allra värst är att dom som medverkat till detta bara avgår inom kommuner/riksdag
Vi ser ju bara på Reinfeldt/Borg , som efter 8 år och 500000 nya pensionsräddare bara "drar".

Kvar kommer herr och fru 87% stå och gapa med notan, intressant är också när den kritiska massan av folk som genomskådat lögnerna blir tillräckligt stor, ett helt land är alltså devalverat, och kriminaliserat, landet står dessutom utan ett riktigt försvar.

Det är svårt att tro att det hela kan avlöpa fredligt, undanhållandet är för stort ,och för genomskinligt , främst ifrån vänsterjournalisterna, strålkastarna är dessutom riktade på dom på nätet, måste bli tufft för dessa i Sverige i framtiden

Bara förvärvsgraden på drygt 50% har Gubben o Gumman omskrivit flera gånger, tyvärr verkar en del av folket tro att skattepengarna kommer från tomten, märkligt med 13-15 år i skolan, och egna privatekonomier att sköta.

13% av svenska folket förstår att detta går åt helvete, uppriktigt skrämmande, svensken är helt enkelt skitdum i huvudet i många fall mattematiskt, samt gravt känslomässigt djupfryst.

Inget folk att vara speciellt stolt över faktiskt, många har faktiskt inget att skylla på den dagen det går åt helvete med Sveriges ekonomi.

Sverige är mest illa ute i hela Europa och det bara fortsätter, tråkigt på en gammal fin nation visserligen kapad av kommunister sedan 1968, fast det är väl därför det ser ut som det gör

 
Lassekolja

Lassekolja

2 oktober 2014 23:53

Thoralf, detta Ditt inlägg värmer verkligen mitt demokratiska hjärta. Ovanligt mycket igenkänning! Hela vår representativa demokrati förutsätter välinformerade väljare och det är medieetablissemanmget´s förb. skyldighet att förmedla korrekta och sanningsenliga nyheter samt att därefter överlämna de politiska besluten åt läsarna, tittarna resp. lyssnarna! Allt annat är manipulation eller mer korrekt sabotage av vår demokrati och borde vara åtalbart!
Din avslutning gillar jag: Man kan lura delar av ett folk under en viss tid men man kan inte lura hela folket hela tiden. Just detta gynnar SD och bådar gott för Sverigedemokraternas framtid!
Eftersom media kommer att försöka vilseleda svenska folket ännu mer intensivt de kommande fyra åren, blir det ännu viktigare att SD-Riks gör allmänna utskick till samtliga svenska hushåll, ett par om året tror jag blir bra för att intensifieras fr.o.m årsskiftet 2017-18!!!
SD 2018!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Synonymen

3 oktober 2014 02:41

Det finns bara två sorters SD-väljare. Övriga"analyser" är bara tragiskt trams.


1. De Svenskar som bor i det mångkulturella helvetet och blivit/blir drabbade med full kraft.

2. De Svenskar som har förmågan/modet att fundera över hur Sverige ser ut om 10 år om detta elände fortsätter.


Med nuvarande politik och låsta politiska läge kommer bara fler och fler Svenskar att ansluta sig till någon av grupperna. Det vet jag med 100% säkerhet.

 
Svensson

Svensson

3 oktober 2014 06:36

Dom politiskt korrekta försöker dölja bristerna med den höga invandringen,vilket är mycket allvarligt när man döljer det här för landets medborgare.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Tompa

3 oktober 2014 06:37

Mycket läsvärd krönika av Tino

http://realtid.se/ArticlePages/201410/01/20141001110107_Realtid192/20141001110107_Realtid192.dbp.asp

 
Ingen bild

Lars

3 oktober 2014 07:23

Journalisternas bild av Sverige och ekonomin påminner mycket om sagan "KONUNGENS NYA KLÄDER"

 
Ingen bild

Sven Dacke

3 oktober 2014 07:26

Bättre länk till föregående inlägg

http://goo.gl/Zo3uZr

 
Ingen bild

Hacke

3 oktober 2014 08:46

Ur askan, i elden. Den nya s/mp-regeringen kommer att få ett litet helvete i arvet från alliansen. Ingen vågar/vill dra i bromsen utan tutar på i än värre takt, pådrivna av ett litet extrempartis fria fantasier. Nu ser vi vad om verkligen låg miljömupparna varmast om hjärtat. Det handlar mindre om miljö men desto mer om öppna gränser och krogmoms.
Tino Sanandaji, som det länkas till här, beskriver vänsterkoalitionens dilemma på ett alldeles lysande sätt. Jag skulle inte vilja vara i Löfvens kläder, men han har ju själv stått får ekiperingen.

 
Ingen bild

Fiona1177

3 oktober 2014 09:37

Ponera att SD skulle få majoritet 2018 eller 2022. Men hur ser Sverige ut då? Vilka möjligheter skulle SD ha att kunna återställa vårt land till ett välfungerande samhälle? Med dagens ökande invandring, inga bostäder, inga jobb, framtida upplopp och medborgargarden så ser jag ingen ljusning.

 
Ingen bild

Sven-Sune

3 oktober 2014 09:43

Rätt länk till Sanandajis artikel:

http://realtid.se/ArticlePages/201410/01/20141001110107_Realtid192/20141001110107_Realtid192.dbp.asp

 
Ingen bild

Pensionisten

3 oktober 2014 09:57

En undran??? Hur kommer det fram pengar till allt Löfven lovade i sin regeringsförklaring? Mer invandring eller skattehöjningar?

 
Ingen bild

tant Gul

3 oktober 2014 10:08

Bravo, Gubben&Gumman!
Klarsynen och humorn tillväxer snudd på exponentiellt.
Kul att läsa denna realistiska analys av samhällsläget.
Nog är svenskens funktionella dumhet skrämmande stor.
Men eftersom den i flertalet fall, som hos andra folkgrupper,
inte är genetiskt betingad, finns fortfarande litet hopp kvar,
kanske - vi får se vad svetsaren har lyckats plocka samman.

-- Jo tack-- fy fan, nu har Allah en representant i regeringen.

 
Ingen bild

Lars Rosén pol sek Kalmar

3 oktober 2014 10:55

Å andra sidan sett kan vi ta vilka siffror vi vill utan att de kan bemöta oss.

 
Ingen bild

Tjelvar

3 oktober 2014 10:57

En fundamental insikt:

”Demokrati vilar på förutsättningen om en upplyst allmänhet."

Vi väljare luras inte bara om invandringen. Ett annat groteskt exempel är klimathotet, d.v.s koldioxiden, som den nya regeringen nu skall bekämpa med ännu mer enorma subventioner.

Sanningen är att inga mätbara data visar att koldioxiden gör något åt klimatet. Men naturliga krafter har fått klimatet att svänga upp och ner i årmiljoner. Och uppvärmningen har stannat sedan 18 år ! ! !

Det finns forskare som i atmosfärerna på de övriga planeterna sett att deras "växthuseffekt" är helt oberoende av halten koldioxid i atmosfären. Den gör alltså INGENTING åt klimatet.

Och de som studerar solens aktivitet har funnit att den nog förebådar en KALLARE epok de närmaste decennierna.

Den högre halten koldioxid har dessutom varit gynnsam för växtligheten, så att globen blivit grönare, öknarna har minskat tvärt emot förutsägelserna, och skördarna har ökat. Vårt eldande har alltså räddat miljoner från svält !

Var finns den forskare, som talar om detta, och var finns de media, som vill upplysa väljarna om fakta ?


 
Ingen bild

World Traveller

3 oktober 2014 11:55

Jag ser att Sverige nu har fyra muslimsk ministrar varav en, Mehmet Kaplan, som öppet stödjer Islamiska Staten. Vilket annat Europeiskt land kan ståta med det?

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 oktober 2014 12:26

Annat ämne.. Jag noterade att den nu tillträdande Kulturministern, Alice Bah Kuhnke, neg lätt när hon hälsade på Kungen och Kronprinsessan.
Hedervärt, men dessvärre den enda kvinnan som jag såg göra detta...

 
Ingen bild

Ronny

3 oktober 2014 12:37

Hade nu MP hållit sig till det dom ät tillsatta för, och som man trodde var deras största prioritet, MILJÖN, så kanske jag hade respekterat dom. Men deras stora och ständigt ökade vurm för mångfald, öppna gränser, mångkultur, är nu det som man förknippar partiet med, och som har blivit deras nya ledstjärna. Ledsamt men sant!

 
Ingen bild

Göta

3 oktober 2014 13:00


Flera av de nya ministrarna har tidigare varit inblandade i skandaler och blivit ifrågasatta skriver Aftonbladet och avslöjar följande namn:


MEHMET KAPLAN (MP) är ny bostads- och stadsutvecklingsminister.
Vid ett islamofobi-seminarium i Almedalen i somras jämställde han svenska jihadister (typ al Qaida och ISIS) med de svenska frivilliga som åkte till Finland för att strida i vinterkriget mot Sovjetunionen 1939-1940.

ARDALAN SHEKARABI (S) är ny civilminister. Han tvingades avgå som SSU-ordförande efter att han hade trixat med pengar och medlemslistor.
-Pengar avsedda för integrationsobjekt använde Shekarabi istället till sin egen kampanj att bli SSU-ordförande 2004. Pengarna gick bl.a taxiresor, krogbesök och spritköp.
-År 2005 avslöjades att flera SSU-distrikt friserat sina medlemssiffror för att få högre bidrag. Shekarabi ville inte ta ansvar för detta medlemsfusk, men flera distrikt krävde öppet hans avgång. Han avgick vid kongressen 2005.
-En granskning som SvD har gjort visar att Shekarabi inte har fått igenom sin deklaration för 2013. Han har redovisat felaktiga siffror efter en bostadsförsäljning och fått backning från Skatteverket.

ÅSA RÉGNER (S) är ny barn-, äldre- och jämställdhetsminister. Hon har tidigare bland annat varit generalsekreterare för RFSU och hon föreslog 2008 i en debattartikel i SvD att kyrkan inte längre ska ha rätt att viga dem som vill gifta sig.

(Det kommer nog både mer och fler så småningom, även om mediernas kontroll av den nya ministerlistans personer inte kommer i närheten av förföljelsen av SD-folket.)

 
Ingen bild

Bro

3 oktober 2014 13:14

Invandringens konsekvenser går att ta reda på så fort man vill- och vågar. Skillnad på invandring och invandring dock då vi har flera grupper. Bla de som kommer in och gynnar Sveriges arbetskraft (t.ex polska ingenjörer) och de som förstör (bland dessa går att se att många är flyktingar). Skulle jag tvingas fly härifrån Sverige så skulle jag inte fan fly till t.ex Iran, utan till något grannland som Norge eller Danmark där man har liknande kultur. Såklart syrierna och co önskar det samma, så hjälp dem på fredligare närområden ist så blir alla glada och nöjda. Helt otroligt att så många inte begriper denna enkla regel. Ju mer lik kultur desto större trygghet. Ju mer olik kultur desto otryggare och desto större bidragande till segregationen. Håller med inlägget, svenskarna kan inte luras hur länge som helst och förhoppningsvis blir 2018 en ytterligare höjare för partiet.

 
Ingen bild

tant Gul

3 oktober 2014 14:10

Niga sig fram i livet.

Så här går det till att bli kultur- och demokratiminister i Dumsverige. Ho, ho!

http://www.oppetarkiv.se/video/1837232/

 
Rock

Rock

3 oktober 2014 14:14

13% måste väl upp emot 20% till nästa val innan det är helt kört. Man får försöka påverka ännu fler blåögda på olika sätt men det är ju lätt hänt att man blir näthatad om man går ut för hårt men lite roligt måste man få ha ;)

http://braspelsidor.se

 
Ingen bild

Ibbe

3 oktober 2014 14:18

Mehmet Kaplan(mp) ny minister. Med de uppfattningar han framfört där han bl.a jämfört muslimska terrorister med demokratikämpar har ett otroligt dåligt omdöme kommit i dagen. Att den nye statsministern med denna utnämning ger prov på dåligt omdöme även han är värt att notera. Skulle tro att ögonbrynen höjts i ett antal länder idag vid genomläsningen av "Lövets" ministerlista.

 
Ingen bild

Sven-Sune

3 oktober 2014 15:13

ARDALAN SHEKARABI
Vad Aftonslasket inte avslöjar är att han kom hit som illegal invandrare. Regeringen Carlson beslutade att hans familj skulle utvisas. De bröt mot lagen genom att gå under jorden och vistades i Sverige illegalt. Sedan gav regeringen Bildt dem uppehållstillstånd.

Antagligen anser Löfven att detta är en merit.

 
Ingen bild

World Traveller

3 oktober 2014 16:28

Mehmet Kaplan, islamist, bostadsminister.
Vilka tror ni får prioritet till de få bostäder som finns tillgängliga? Svenska ungdomar eller ensamkommande IS-mördare?

 
Ingen bild

Gute

3 oktober 2014 17:32

Vid tillsättandet av ministrar känns det som om inkvoteringen har fått väga tungt, det är ett högt spel med väldigt osäkra utsikter.

Men som sagt, om den här svaga regeringen med starka interna motviljor blir ett fiasko så kommer väljarna att starkt ifrågasätta varför ett vettigt parti med 13% av väljarna i ryggen inte får vara delaktiga, det kommer att bli en rejäl baksmälla det kan jag garantera!

 
Ingen bild

Onkel Sven

3 oktober 2014 18:41

He,he,he,he nu är Strömer i Högsby på krigsstigen igen ,att den mannen kan sova om nätterna förundrar mej ! Men det kanske han inte kan !

 
Ingen bild

OT

3 oktober 2014 18:44

Låt detta bli en varning till alla er som skrämmer vanligt folk att engagera som offentliga företrädare i Sverigedemokraterna!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Nynazister skapar "parlamentarisk gren"

...Anledningen till att kuppen lyckades var att SD hade för få kandidater i kommunen där partiet kraftigt ökade sitt väljarstöd.": http://www.friatider.se/nynazister-skapar-parlamentarisk-gren

Uppmaning till alla er som tror SD och dess väljare är djävulen själv, låt folkviljan få sin vilja fram. Det är det bästa för inte bara landet utan också för er som hatar SD's politik.

En viktig fråga till alla som hatar SD's politik: Hatar ni SD's politik för att ni läst partiprogrammet eller för att ni läst Expressen?

I så fall en sång för alla dem... Vart jag mig i världen vänder - Den Svenska Björnstammen: http://www.youtube.com/watch?v=IEC7sIfCtKs

P.S Något som kan rädda er är SD och dess väljare; Tänk på det och kom över till oss. Vi förlåter er.

 
Ingen bild

Lena

3 oktober 2014 19:23

Hörde delar av regeringsförklaringen beskrivet av Lövet: x-tra allt till alla, nu går vi in till lyckolandet, S ska ordna upp alla missförhållanden och det enda vi behöver göra är att tycka som han och följa med, vi behöver inte ens tänka. Allt är redan uttänkt för oss, och vi behöver bara vara lydiga....

 
Ingen bild

Hulda mk1

3 oktober 2014 19:51

När man ser den nya regeringen, kommer funderingarna om hur länge de ska kunna sitta på sina fina poster. Ett halvår, ett år eller något mera..?
Knappast hela fyraårsperioden, till nästa val.
Nej, rusta er för nyval, politisk instabilitet och högre ränta...

 
Ingen bild

Mona

3 oktober 2014 20:02

Thoralf! Jag beundrar dig och ditt mod, jag undrar om du förstår vad du betyder för många människor? Jag gick förbi dig vid valkampanjen en dag i Kalmar, du pratade i mobilen annars hade jag kanske hunnit hälsa på dig! Tack för allt du gör ...

Thoralf Alfsson

3 oktober 2014 20:15

Tack Mona!

Det är alltid skönt att höra positiva omdömen när media och våra politiska motståndare gör allt för att smutskasta oss även på lokal nivå.

 
Svensson

Svensson

3 oktober 2014 20:14

Stefan Löfven har ställt upp ett b-lag som ministrar i hans regering. Med den här uppställningen,så kommer nog Stefan Löfven låta EU styra mycket i Sverige.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

OT

3 oktober 2014 20:27

Kommunism = Stalin och staten är Jesus
Nazism = Hitler och staten är Jesus

Kristna människor anser att Jesus var en man som endast kräver att du som individ av egen vilja ger allt du äger.

Att ta över Jesus roll och påtvinga dig som individ att ge bort allt du äger är inte förenligt med kristendom! Det är hädelse! Vilket numera tydligen är straffbart!

P.S "Hang 'Em High": http://www.youtube.com/watch?v=NTq3-WuIUKY

 
Ingen bild

Gute

3 oktober 2014 20:29

Samtidigt ser vi att "Nya Moderaterna" nu kommer att gå igenom ett stålbad som kan liknas med när den starke ledaren Göran Persson (S) fick lämna posten 2006. Ett kaos utan like som ännu inte bedarrat.

Den stora skillnaden är att överchefen Reinfeldt har kört över och gjort sig ovän med sina gräsrotsväljare och samtidigt en del tunga kommunalpolitiker, så skulle aldrig Göran Persson agerat...ligger det något i mitt resonemang?

 
Ingen bild

OT

3 oktober 2014 20:48

Apropå att "svenska män är talibaner" - "National Geographic Live!": http://www.youtube.com/watch?v=7c_zppPutQw

P.S Har Gudrun rätt?

Svenska väljare, lär er att det är ni som är ytterst ansvariga och får betala priset för er dumhet.

 
Ingen bild

Ibbe

3 oktober 2014 20:59

Mehmet Kaplans stöd i Almedalsuttalandet för halshuggningar, nackskott och våldtäkter, det är ju inte så många veckor sedan, mörkas av svenska medier. Uppenbarligen kommer nu islamistiskt våld att genom ministerutnämningen ges legitimitet bl.a i den svenska riksdagen. Har Löve´n och hans medarbetare fått intellektuell hjärnblödning?

 
Ingen bild

World Traveller

3 oktober 2014 21:30

Vågar Sverige bli först med att erkänna Islamiska Staten som en legitim regering och suverän stat tro.

 
Ingen bild

OT

3 oktober 2014 21:50

@World Traveller, bara för dig och alla andra yxor runt om i världen.

Lyssna på Tage Danielssons monolog...

"...Jag menar före Syrien & Irak så var det ju ytterst osannolikt att det som händer i Syrien & Irak skulle kunna hända...

I själva verket går ju hela det socialdemokratiska partiet och väntar nu på att få veta om det som händer i Syrien & Irak har hänt eller inte, innan de kan bestämma sig för om dom ska tycka att IS är så farliga som de skulle vara om det som händer i Syrien & Irak pågår...

Och man förstår ju att dom har tvekat, för en sån olycka inträffar ju enligt alla sannorlikhetsberäkningar bara en gång på flera tusen år..." - "Om sannolikhet": http://www.youtube.com/watch?v=FjuhW-4tyEI

P.S Släpo och Sossar, när skall ni införa nolltolerans? Släng ut broderskapsrörelsen.

 
Ingen bild

Stefan

4 oktober 2014 00:30

Att mänskligheten skulle bli allt dummare under min livstid förfärar mig!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8
9
10 11 12
13
14 15
16
17 18 19
20
21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Oktober 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards