thoralf

Direktlänk till inlägg 19 september 2014

REFLEKTIONER

Av Thoralf Alfsson - 19 september 2014 19:25

Jag har flytt till sydligare breddgrader för några dagar. Jag behöver avkoppling efter valrörelsen och framförallt försöka gå ner i varv och kunna sova mer än 4-5 timmar varje natt. Samtidigt behöver jag reflektera över min egen situation nu när vi vet hur valresultatet ser ut. Från och med den 29 september är jag uppsagd med en månads uppsägningstid. Vilket ben skall jag satsa på de kommande åren?


Ingen skall tro att jag glömt petningen från riksdagslistan. Det har alla andra sett till! Inte minst media och politiska motståndare som tagit varje chans till att ge gliringar och ironisera över petningen i valdebatten. Men jag har lagt på minnet vilka som utnyttjat detta och det kan komma tillbaka, för eller senare. Trots detta har jag jobbat väldigt hårt i valet för att vi skulle nå stora framgångar på det lokala planet. Vilket vi också gjort. I alla våra kommuner ligger vi klart över riksresultatet på 12,86 procent till riksdagen, precis som vi även gjorde i EU-valet.


Jag vill passa på att tacka alla som bidraget till de fina valframgångarna i vårt distrikt. Jag hoppas att utvecklingen för Sverigedemokraterna i Kalmar län fortsätter på samma sätt den kommande mandatperioden som den vi haft under de senaste fyra åren. Och att sammanhållningen och enigheten i våra beslut består, utan splittring och egotänkande!


Jag vet att det är många som uppskattar min blogg. Om inte annat så bevisar antalet besökare med över 53 000 unika besökare under augusti att den är omtyckt. Men för ledande personer inom partiet tycks den inte vara lika omtyckt. I varje fall om jag skall tolka de reaktioner jag fått eller snarare sagt den totala frånvaron av reaktioner. Valberedningen undantagen, tror jag? Har aldrig fått någon information från valberedningens ordförande! Det kan väl bara tolkas på ett sätt?


Jag tror de flesta förstår att det ligger många timmars arbete bakom vissa blogginlägg medan andra blogginlägg kan gå ganska snabbt att skriva. Men det är ju inte precis som twitter! Där vissa partifigurer har en förkärlek till att göra sig lustiga.


Personligen tycker jag det är mycket märkligt att man från partitoppens sida inte värdesätter en kanal ut till väljarna som numera når ca 50 000 unika läsare. Som dessutom genererat många nya medlemmar, sympatisörer och väljare. Men nu när Expressen och David Baas har blivit portade kanske man tänker om ;-)


Nu skall jag sitta på min balkong eller på någon trevlig uteservering/bar med utsikt över Medelhavet och bergen eller något annat trevligt och filosofera över livet och den tid som varit. Ingen stress, inga måsten, inga tider att passa, ingen att ta hänsyn till, utan bara rå om mig själv under några dagar. Sedan får man se var man landar någonstans.


Ser att personkryssen i kommunvalet börjar bli färdigräknade. Ser ut som jag kommer vara den näst mest kryssade personen efter socialdemokraten Johan Persson i Kalmar. Undrar om media kommer uppmärksamma detta faktum.


PS


Jag ställer dessutom inte upp på något som jag själv kommer uppleva som en hånfull behandling och att jag skall fungera som något slags avskräckande exempel för den nya Sverigedemokratiska riksdagsgruppen.

 
 
Ingen bild

Tompa

19 september 2014 19:31

Vila upp dig Thoralf, det är du verkligen värd.
Är imponerad över ditt arbete för vårt land

 
Ingen bild

Sven Hult

19 september 2014 19:38

Tack Thoralf för dina blogginlägg som jag uppskattat mycket. Jag förstår vilket otroligt arbete som du lagt ner för att samla fakta och analysera pågående utveckling i Sverige. Du är verkligen värd mycket uppskattning och beröm. Nu önskar jag dig en lugn och skön semester på din plats söderut. Tack för allt ditt arbete!

Man of peace

 
Ingen bild

Trollfar

19 september 2014 19:38

Tat' lugnt. Vila upp dig, samla nya krafter som behövs senare i lokalpolitiken. Din tid i rikspolitiken kommer, tro mig. Vi bonnläppar vet vilka som jobbar mest för vårt Sverige.

Förstår också att du är besviken på toppen. Det är vi bonnläppar också, men just nu finns inget annat alternativ att rösta på.

 
Ingen bild

Lenton

19 september 2014 19:45

Kör hårt.

 
Ingen bild

Amen

19 september 2014 19:46

Vore intressant om du kunde visa samma engagemang för integration som att sprida motsättning mot invandrare. Är det något som du reflekterar över?

 
Ingen bild

Gute

19 september 2014 19:49

Ser på Facebook att du är på härliga Kreta, jag har ett råd och det är att du bör besöka Knossos, ett unikt ställe som visar det här med tidsperspektiv.

När vi besökte platsen första gången 1987 sades det att staden gick under p.g.a av en lokal jordbävning, men numer är en tsunami från en avlägsen kollapsad vulkan den mest troliga orsaken.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Knossos

http://en.wikipedia.org/wiki/Minoan_eruption

 
Ingen bild

Martin

19 september 2014 19:53

Hjältarnas tid.

 
BananMonarkin

BananMonarkin

19 september 2014 19:54

http://www.exponerat.info/
Exponerat - är utsatt för en DDos attack - var nyss in på sidan.
Är det antidemokraterna i stenkastar-vänstern som är i farten igen? Eller är det bittra män ute på landsbygden som röstar på SD?

http://www.exponerat.info

 
Ingen bild

World Traveller

19 september 2014 20:00

Njut av ledigheten Thoalf. Det är du väl förtjänt av. Det skulle inte förvåna mig om 20% av SD's siffror är tack vare dig.

 
Ingen bild

Per

19 september 2014 20:01

@BananMonarkin
Vet inte om Exponerat skulle gå över till www.exponerat.net istället för den fungerar.
@Thoralf
Relaxa och njut! Så du kommer igen med förnyande krafter. Du behövs i både bloggvärlden och i politiken.

 
Ingen bild

Hacke

19 september 2014 20:09

Ha en skön minisemester Thoralf! Har svårt att tänka mig någon som är mer värd den än du (skulle vara Åkesson då förstås).
Tänk vilken storartad kämpe och förebild du är som sätter landets bästa och partiet före allt annat inklusive dig själv, trots den nesliga behandling du utsatts för.
Det är en storhet raka motsatsen till den vi nu ser en viss föredetting till "statsman" visar upp som i motgångens stund uppför sig som en trotsig tonåring och sviker rubbet, inklusive sitt eget parti där han dessutom haft mer stöd än han förtjänar.

 
Ingen bild

pelle

19 september 2014 20:15

Jag får väl knappt yttra mej här nu, men rätt skött så kunde sd haft över 20,, men allt är redan förstört, sverige är förlorat för all framtid, det jag vill vara med om i livet är att dom, som på ett odemokratiskt vis har ställt till detta helvete, får stå till svars för deras onda gärningar, alltså för att sd ska ha något att säga till om så ska dom vara i majoritet, och det kommer var så säker, men vad hjälper det, när det redan kommit in så många,, men när pengar o bidrag är slut då lämnar råttorna skeppet,,, men då är det redan försent, för oss svenskar, fattar ni väl.

kul o se sd på valvakan, och dom borde ju vara glada, men inte i det odemokratiska sverige inte.

kan ni andra ta en diskusion om det jag skriver här, eller ska ni bara sitta o tycka att det var bra att sd fick12,9, jag vill faan ha lite mothugg nu.

 
Ingen bild

Verkligheten

19 september 2014 20:16

Jag har sagt det tidigare och säger det igen. Jag följer dig och Kasselstrand. Så länge ni är kvar är jag det. Kommer aldrig glömma petningen av er. Aldrig.

 
Ingen bild

micke

19 september 2014 20:19

Bra jobbat Thoralf! Hoppas du orkar fortsätta efter din semester. som du ser på nätet är det ett rävspel som pågor just nu bland sjuklöver partierna och så skyller dom allt på SD. Vad ska man säga FY F..tror personligen att borgarna är ute efter ett om val för dom har inget att förlora eller????

 
Ingen bild

Skånepåg

19 september 2014 20:42

@ Thoralf
Ha det så skönt och unna dig god mat och goda viner. Jag fick på min senaste födelsedag en flaska av en i familjen som var fantastiskt god, så vi har lagt upp ett litet förråd i en kompis vinkällare, där det är rätt fuktighet och temperatur året runt.

Och konen ocj jeg vill avslutningsvis tacka dig för allt arbete som du lagt ner för vårt fosterland. Moder Svea är säkert mycket stolt över dig.

@ Verkligheten.
Delar helt din uppfattning.

@ Pelle
Delar även helt din uppfattning. Det har från Sd-företrädare i vissa debatter missats alldeles för mycket att ta till vara på de tillfällen som bjudits när motståndarna bjudit på öppna mål eller hamnat på pottkanten.

Jag har lag märke till att Jomshof under den här valrörelsen, åtminstone enligt vad jag uppfattat, inte varit speciellt aktiv. Kan undra varför? Har han också hamnat i frysboxen eller är det enbart slumpen.

 
Ingen bild

Waterbug

19 september 2014 20:43

Hade valberedningen varit något mindre dysfunktionell så hade du varit en given kandidat till vice talmansposten i min bok, en bättre representant för Sverige är svårt att hitta ;)

Antar att platsen är vikt åt Jansson nu vilket bör passa bra det med. De andra "åldermännen" Åkerlund och Wiklander har väl lite för kontroversiellt bagage för att riktigt passa.

 
Ingen bild

Man kan inte bli profet i sin egen hemstad

19 september 2014 20:46

Thoralf!!
Som sagt,utan visionärer så hade vi fortsatt varit kvar i den mörka medeltiden där Muslimerna fortsatt befinner sig.

Kan du rent ekonomiskt,fysiskt och psykiskt fortsätta ditt värv så är du och din variant(vilken vi väljare gillar) av SD störst i Kalmar 2018,därmed blir du kommunens starka SD-man.

Vänligast
Mats
Kävlinge

 
Ingen bild

Rune

19 september 2014 20:49

Om Sverigedemokraterna skall bli en folkrörelse på allvar och en hållbar sådan så bör det ju finnas en sådan här blogg i nästan varje kommun. Eller i vart fall i varje län.
Partiledningen har gått vilse här. Om de kommer till insikt så går denna demokratiska olycka att rätta till.

 
Ingen bild

Lars Rosén pol sek KALMAR

19 september 2014 20:50

Ta dig en god GT i solen. SD behöver varje eldsjäl, och om det är någon som lagt ner timmar så är det du Thoralf. Ja, ibland är det mycket som man inte begriper, bl a att du blev av med din riksdagsplats. Men en dag kanske du får upprättelse. Hade inte du startat upp i Kalmar, hade vi förmodligen inte varit där vi är i dag. Vila upp dig, kom hem så tar vi upp kampen igen. Du behövs. MVH Lars R.

 
Ingen bild

Tomas Olsson

19 september 2014 21:01

Då bloggen är i princip "fläckfri" och väldigt populär får man väl dra slutsatsen att ledargarnityret inte är särskilt roade av att ha konkurrenter om att hamna i blickfånget. Eller?

 
Ingen bild

Dumle

19 september 2014 21:15

Eftersom andra ledande sverigedemokrater läser denna sida vill jag starkt rekommendera er att erbjuda Thoralf en anställning som kommunansvarig i utbildningsfrågor. Under årens lopp har han visat sig vara landets kanske bästa person gällande att ta fram kommunala och regionala siffror och beslut som tydligt visar vanskötseln av vårt land och även hur dessa siffror kan presenteras lättförståeligt för landets invånare. Utnyttja detta och låt Thoralf åka land och rike runt och utbilda landets kommunala SD-politiker. En fantastisk möjlighet ligger vid era fötter......

 
Ingen bild

Inge Sandén

19 september 2014 21:32

Tack Toralf för allt ditt arbete.
I bloggvärlden är det Toralf och Mats Dagerlind,som har stor del i SD,s valframgång.
Vi är många inom SD,som vill se dig i Riksdagen igen.
Jag skall dra mitt strå till stacken.

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

19 september 2014 21:34

Du skall ha en STOR eloge för ditt bidrag, även i årets valrörelse, när du obegripligt petades från en fortsatt riksdagsplats.

Kämpa på, du kommer tillbaka 'en vacker dag', på riksnivå. Om du vill vila upp dig i rekreationsmiljö *superior* nästa gång, så har du en friplats i mitt medelhavs-paradisiska boende.

 
Ingen bild

Mattias

19 september 2014 21:54

Att partiet gjorde ett stort misstag som petade Thoralf råder det ingen tvekan om. Återstår att se om man kommer att vara syltrygg i kommande budgetomröstning.

Pelle: Håller med, det här landet ÄR redan förstört, det har gått alldeles för långt redan.

 
Ingen bild

Kurtan

19 september 2014 21:54

Vila upp dig nu Thoralf, det har du gjort dig förtjänt av!

Ditt dilemma är helt enkelt att du har blivit, genom din popularitet och sunda förnuft, för populär hos gemene man vilket har tolkats (totalt felaktigt) som ett hot mot partitoppen...

Istället för att ta vara på dina egenskaper har de gett dig kalla handen. Men skam den som ger sig, snart är du tillbaka på riksdagsnivå det är jag övertygad om.

Snart är "ketchupeffekten" en realitet troligen pga att när nu SD har fått 13 procent så kommer folk att undra hur det kommer sig att så många röstar på SD som ju enligt media är rasister, eller ljuger media för oss...

Många kommer troligen pga detta sensationelle resultat att börja söka anledningen på alternativa kanaler...
MVH





MVH


 
Ingen bild

Observer

19 september 2014 22:00

@Thoralf!

Tack!!!
Det som DU har gjort, har inte många haft ryggrad till! Det skall du veta.

DET GLÖMMER VI I N T E !


Må gott nu Thoralf & njuuut!!!

PS: (Om ledningen för Sverigedemokraterna läser här så skall ni få ett litet tips: N Y V A L ! )

 
Ingen bild

pelle

19 september 2014 22:24

Pelle , här igen
jag glömde tacka dej thoralf, för den tid du lägger ner på detta, o du gör det bra.

det har gått så långt nu så dessa skitstövlarna som har lurat på oss denna invandring, har själva insett att det har gått åt H, då skuldbelägger de oss svenskar, att vi är rasister, det är ett d j...la tjat om det nu, men hur mycke ska vi tåla igentligen,, ska vi be om ursäkt i vårt egna land.

men grejen är att om vänsterpöbeln tappar greppet, så kommer det att bli mer våld, och hur ska sd bemöta detta vänstervåld? För att bemöta detta våld, så är det våld som gäller, det är det ända som pöbeln förstår, demokrati är fullständigt främmande för dom,,,, det märker man av nu, efter valet har man faciet, och det blev som jag förutspådde, och detta att få rätt, är inget jag är glad för, jag hade hellre haft fel

 
Ingen bild

Maja Dacke

19 september 2014 22:24

Ha nu en skön och avkopplande semester, Thoralf, och hämta krafter inför det som ska komma! För ingenting blir nu lättare eller enklare vare sig i landet eller i Kalmar. Jag tror inte på mirakel, nämligen.

Men jag vet att du gjort storverk och fortsätter göra det. Och du har jädraranamma många följare - jag är en av dem. (Dock ligger min grep kvar i källarförrådet.)

Som jag lagt märke till är 'kärnan' med karriärsugna närstående rädda för konkurrens - jag har förstås aldrig sett dig och dem i samma video men har läst av kroppsspråk i andra videor. Kasselstrand och ...

Kolla någon gång vad Gunnar Adler Karlsson skrivit om alfa-hannar och deras beteenden. Det hade jag när jag själv (och andra) var utsatt för rena mobbningen på en arbetsplats. Det räddade känsla och förnuft - och var faktiskt riktigt intressant att iaktta mer utifrån. Vi är ju bara apor egentligen så ...

En ny gorillachef kommer in och petar genast ut grånande hannar, men samlar in i sitt hov unga hannar, som ser möjligheten att stiga i graderna, och de slimma yngre honorna som säger ja till allt ... allt. De äldre honorna får en spark ... i baken, liksom de hannar som inte är så lättledda att sälja sin mormor.

Ilska, osämja, gråt och tandagnisslan uppstår - någon hamnar hos veterinären, någon tar sig av daga. (Ja, faktiskt.) Och de som degraderats till lägsta arbetsnivån blir av vissa f d kamrater mobbade ... tills de ryter till och sätter dem på plats ordentligt.

Hat- och skitsnack ... och skadeglädje när gorillachefen så småningom från sparken ur djurparken. Själv kunde jag inte känna detta eftersom jag avlägsnat mig till en bättre djurpark.

Så kan det gå. Livet är till för att leva - med med- och motgångar. Hur brukar man säga: Kaos är granne till Gud ... Det är väl det som så många onämnda eftersträvar i Sverige idag. Ska vi unna dem det?

Min 90-åriga granne sa idag: 'Tror du att de kan få ihop en regering? Som de har misskött det här landet så länge ... Men spännande är det!'

Jomenvisst!

 
Ingen bild

Lärare

19 september 2014 22:29

Du ska ha ett stort tack för all tid och energi du lägger ner på bloggen. Många nytillkomna läsare. Har tipsat många som nu inte kan vara utan bloggen en enda dag.

Ha det så skönt nu och vila dig från allt vad politik heter.

Även jag hoppas på nyval. Tror att SD skulle vinna på det, folk är så frustrerad över "sandlådebeteendet" från hela sjuklövern. Vad blir det för politik, när man drivs av ett så klart uttalat hat mot SD och formar sin politik därefter?

Talmannens agerande var häpnadsväckande, en talman ska uppträda opolitiskt, han gjorde ett tjänstefel i och med att inte ta Jimmie Åkesson i hand som han gjorde med de övriga.
Ja, vart är Sverige på väg? Har sjuklövern och talmannen tappat all sans och vett?

 
Ingen bild

Martina

19 september 2014 22:29

En riktigt skön semester önskar jag dig Thoralf. Kan bara instämma i alla lovord som redan skrivits till/om dig. För mig är du en Petrus, en klippa som står stadigt i ur och skur. Tack för allt du gör för oss och för Sverige!

 
Ingen bild

Lena

19 september 2014 22:31

Vill också instämma i kören av bloggläsare/bloggaktivister som hyllar din enorma arbetsprestation! Inte minst är jag tacksam för din folkliga blogg, där det för det mesta är mycket högt i tak och får mig att inse att du är mer än generös. Hoppas verkligen att du fortsätter! Bloggen är en mer än en tidning med inlägg och uppslag från diverse personer som läser OCH lär sig mycket av varandra. Det är också kul att lära sig uttrycka sig i skrift, som är en liten konst i sig, att förklara på så få ord som möjligt i en mening vad man egentligen har för uppfattning om sin omvärld och inte minst politiker som styr.
Nu börjar jag se att en del politiker samt tv/media börjar dra öronen åt sig och kanske, kanske ska vi se en uppluckring av sakernas tillstånd. Vi hoppas och är dig skyldiga ett stort tack för allt slit!

 
Ingen bild

Göta

19 september 2014 22:41

Ja, den där petningen i riksdagslistan lägger verkligen viss sordin på stämningen. Riktigt så glad som man kunde ha varit över det fina resultatet för SD kan man absolut inte bli efter ledningens oschyssta uppträdande.

Även hos mig var min första tanke när jag hörde om talmansposten att den hade passat alldeles utmärkt för Thoralf.

Grattis till en riktigt bra siffra i din kommun och han en fin kortsemester!

 
Ingen bild

LSW14

19 september 2014 22:41

@Waterburg
Instämmer i kritiken av valberedningen. Faktum är att det var deras agerande som var en av anledningarna till att jag röstade på SD i egenskap av "proteströstare" och inte som en entusiastisk medlem.

Det är mycket möjligt att det har med dysfunktionalitet att göra, men tyvärr så tror jag att det handlade om en utstuderad och väl genomtänkt kupp. Att, som i detta fallet, t ex tillåta att medlemmar i valberedningen nominerar sig själva är definitivt inte friskt. Det är riktigt riktig illa IMO.

@Skånepåg
Då är vi i alla fall minst 2 som undrar varför Jomshof inte varit i det absoluta rampljuset.

@Pelle
Jag kan bara göra dig besviken! Jag kommer inte på några vettiga argument att använda som mothugg. Men jag har faan i mig i alla fall försökt, he he :)

Utöver skälen ovan är jag helt övertygad om att det kejserliga dekretet "0-tolerans" tillsammans med alla uteslutningar skickade många presumtiva SD-väljare till våra motståndare.

Så ja; SD borde kammat hem min 15-17%. Nu blev det inte så tyvärr.

@Thoralf
Ditt arbete är obetalbart och Din blogg ett begrepp!
Om 4 år har du min röst i riksdagsvalet. Skulle du mot förmodan inte vara nominerad då, kommer min röst att hamna hos ngt annat parti.
Ha det så bra, och välkommen tillbaka till barrikaderna!

 
Ingen bild

Kent

19 september 2014 23:21

Njut av sensommarens sol och kanske det kommer ett nyval och en upprättelse för dig. Hoppas på det.

 
Lassekolja

Lassekolja

20 september 2014 00:22

Som Du vet Thoralf, är vi väldigt många som uppskattar just de ämnen Du brukar avhandla på Din blogg. Vi värdesätter Din verksamhet väldigt mycket eller som det stundtals heter, "Ditt sätt att förmedla SD´s politik". Är övertygad att Din blogg "fixat" fler SD-väljare och medlemmar än SD´s egen hemsida, vilken alltför ofta verkar vara insomnad, för mig obegripligt.
Koppla av nu, det är Du väl värd! Därefter siktar vi mot 2018, då vi minst dubblar igen. Frågan blir då hur Sverige ser ut efter ytterligare fyra års vanskötsel. Det enda positiva med 7-klöverns verksamhet är att ännu fler väljare strömmar till SD i takt med att Välfärdssverige krackelerar allt snabbare!
LYCKA TILL med allt Thoralf!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

pelle

20 september 2014 00:35

Det är bra lsw, man måste försöka ta eländet med lite humor, det underlättar faktiskt

 
Ingen bild

Titti

20 september 2014 00:51

Hej bäste Thoralf!
Radio SD går på sparlåga.
Jag tippsade dom om att du kanske vill
hjälpa till ibland. Dom svarade att de skulle
fråga bla dig. Har dom hört av sig?

 
Ingen bild

LSW14

20 september 2014 00:52

@pelle
Mjo, nog är det så alltid. När man under de senaste 8 åren tvingats leva i en bananrepublik i fritt fall, då kan ibland humorn kännas som en befriare. En räddningsplanka för att undvika att bli helt j---a tokig :-)

 
Ingen bild

LSW14

20 september 2014 01:01

@Titti
Det där var vaket, suveränt jobbat! Håll oss uppdaterade om/när det händer ngt i ärendet!

 
Ingen bild

Pimm

20 september 2014 01:30

Vi får hoppas Thoralf står med på riksdagslistan igen 2018 - om det nu inte blir val innan då...

 
Ingen bild

Hammarö Janne

20 september 2014 01:35

Fortsätt kämpa, du är bara bäst.

 
Ingen bild

joffe

20 september 2014 03:35

Jag följer ständigt din blogg från Australien Thoralf. Här nere har jag bott i drygt 30 år och med stort intresse följt politik både i Sverige och naturligtvis i mitt nya hemland.

Din förnuftiga blogg tillsammans med Avpixlat och Julia Caesars har vait de som givit ryggrad till Sverigedemokratarna i mitt tycke. Vad du tar upp både miljömässigt och klarsynthet vad gäller svensk politik har för mig varit helt avgörande för mitt politiska agerande. SDs politik är avgörande för mitt gamla hemlands överlevnad det är ju fullständigt utom allt tvivel.

Du har en vid blick över fältet och jag kan än idag inte förstå av vilken anledning du ströks from riksdagslistan där flera nollor förekommer som rena staffagfigurer.

Det borde bland dina 50.000 läsare som stöder dina synpunkter samlas till en kampanj för att SDs ledning skall snarast ändra inställning till dig som Sverigedemokrat. Du skulle göra mer nytta i denna krets än vad flera andra någonsin kommer bidraga med.

Är det någon av partiets ledare som har något att erinra mot din llojala verksamhet för SD skulle jag gärna vilja ta del av det eller förekommer någon i ledningen som känner sig hotad av din kunskapsgrund? Frågetecknen för en amatörpolitiskt intresserad medmänniska samlas på hög...

Koppla av i solen käre vän och på något sätt måste någon form av rättelse ske för att ditt kunnande ska utnyttjas på rätt sätt inom SD...

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

20 september 2014 05:14

En annan reflektion är att förståsigpåarna säger att Lövens budget går igenom , för inte kan SD stödja någon budget, som egendomsomfördelar svenskarnas pengar till lyximigranter i mångmiljardsklassen.

Inte heller förväntas Åkesson bli den första som "visslar i kyrkan" dvs ställer till med nyval.
(Egentligen är man nog skiträdda för det allrahelst den rödgröna röran)

Lyckas media trycka det dit, så är ordningen återställd ,och SD har inget inflytande, 2-3 val till måste gå till innan det möjligen händer. 1-1,5 miljoner nya svenskar har då anlänt till välfärdssystemen.

Landet lånar bla till massinvandringen, mattematiskt måste kostnaden bli orimlig.

Frågan är om inte Jimmie Åkesson skall ta fighten om Sverige nu, och gå ut och säga att SD kommer att stödja Alliansbudgeten.
Man får nog inte bli så seriös/ansvarstagande, så att det sänker landet
Fast då drar väl Alliansen tillbaka sin budget och stödjer S MP...... ?

"Kaos" råder inom kostnader för migrationen ,samt ibland inom problemområdena skolan osv, att det är medienedtystat spelar ingen roll i et helhetsbeslut.

Så om det blir "kaos" i politiken, med nyval så ta det då nu ,och vänta inte in 1,5 miljoner nya pensionsräddare, för sedan finns ingen möjlighet till någonting oavsett om SD får 123% i valet 2026.

SD kan gott utlösa nyval finns inget att vänta på, dessutom på premisserna om att stoppa massinvandringen kör med raka puckar i valkampanjen skit i budgettjafset,så blir det en folkomröstning i princip om massinvandringen , istället för politisk majoritet o budgetar, det är det media/sjuklövern är rädda för inget annat
Använd huvudet nu.

Svenska folket kommer att gå SD till mötes, det är det alla journalister mfl är så djävla rädda skall hända.
Dom flesta av dom har säkert inte köpt nya resväskor ,och ställt in gps:en på Arlanda utrikes.

Dessutom "siter"svenskt näringsliv i byxan vid ett nyval , och kanske till och med slutar med sina patetiska annonser med dalahästar och kameler .

När det börjar kostar stora pengar för storfinansen med politiskt kaos ökar trycket på skämten i sjuklövern på allvar.

Varför inte spela ut storfinansen/aktieägarna mot massinvandringen på ett fiffigt sätt, bara att trycka på knappen.
STÄLL STORFINANSEN MOT MASSINVANDRINGEN , så får ni se vad som händer
Dessa falska profeter är inte ett dugg intresserade i massinvandringen

Frågan är bara om Jimmie Åkesson har ballar till det, el om partiet skall agera boxboll åt sjuklövern och vänstermedia i 8-12 år till

Gubben o Gumman skriver som fristående journalister utan koppling till Alfsson el SD central, vi går ej heller in i några Vinstrum, vi blir så lätt sjösjuka då

 
Svensson

Svensson

20 september 2014 08:00

Du kommer tillbaka in i riksdagen,för du har det som krävs av en riksdagspolitiker.Du har vårat stöd,av oss som följer din blogg.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
tant Gul

tant Gul

20 september 2014 08:02

Ett gott skratt, etc.
Tänk om humor kunde döda dem?

http://youtu.be/Rs92LovF6q4

http://youtu.be/Rs92LovF6q4

 
tant Gul

tant Gul

20 september 2014 08:12

Del 2

http://youtu.be/u5fOuohWVFI

http://youtu.be/u5fOuohWVFI

 
Ingen bild

Lunkentuff

20 september 2014 08:12

Tack för allt arbete du lagt ner. Jag tycker det är skamligt att de petade dig från listan ( du fick mitt kryss 2010 i konkurrens med Stellan, nu gav jag det till robsten). Jag gillar verkligen ditt rättspatos och engagemang och tycker du vore självklar för vice talmansposten. Din petning ändrade min inställning från entusiastisk SD väljare till att välja SD i brist på bättre. Hoppas verkligen spolingarna i ledningen tar sitt förnuft till fånga och utnyttjar det faktum att du kommer från "verkligheten" och har livserfarenhet till något vettigt, jag tror vi är många "vita medelålders(+) heterosexuella män" som känner stor samhörighet med dig. Jag önskar dig all lycka och framgång.

 
Ingen bild

Martin

20 september 2014 08:25

Tack för ditt arbete Thoralf!

 
Ingen bild

hummelstadskarin

20 september 2014 08:31

Du är en eldsjäl, Thoralf, och eldsjälar uppskattas aldrig efter förtjänst - men utan dem klarar vi oss inte. Tack!

 
tant Gul

tant Gul

20 september 2014 08:49

Tack för allt, ALLIANSEN,
det var 4 förlorade år...

http://youtu.be/Sl84C-OUeKM

http://youtu.be/Sl84C-OUeKM

 
Ingen bild

Pellesnick

20 september 2014 09:07

Jag önskar dig en riktigt skön semester efter ditt enorma arbete under valrörelsen. Vi är stolta över dig.
Mvh
Pellesnick

 
Ingen bild

Knutsson

20 september 2014 09:08

Jag har läst din blogg till och från under ett år nu, kanske ett och ett halvt. Som förstagångsväljare var det ett självklart val att kryssa dig till kommun då jag i princip inte känner till någon annan SD-politiker i Kalmar. Som jag ser det har din blogg blivit ett starkt verktyg för yttrandet av den politik du och ditt parti för, och från det jag har läst så är det uppenbart att du brinner för det du gör och att du genuint bryr dig. Så jag tycker givetvis att du skall fortsätta med bloggandet och allt som hör därtill. Du har gjort ett rent ut sagt jävligt bra jobb hittills och jag tvivlar på att något skulle förändra det! Bra jobbat, och TACK!

 
Ingen bild

Fredde

20 september 2014 09:16

# Titti

Radio SD? Har jag aldrig hört talas om. Ge mig/oss mer info tack! Låter intressant!

 
Ingen bild

Onkel Sven

20 september 2014 09:31

Bloggaren H.G Strömer i Högsby angriper inte längre Jimmie Åkesson , tillsvidare i allafall nu är det istället Thoralf Alfsson och Leif Gustavsson som han angriper med sin konstiga svada !

 
Ingen bild

Irene

20 september 2014 09:51

Din blogg är ett ljus i mörkret, något som inger hopp, släck inte ner den för Guds skull, var kan jag då finns sunt förnuft. Sedan anser jag som "Gubben o Gumman" att "SD kan gott utlösa nyval" vi Sverigevänner räds inte PK-folkets moraliska pekpinnar i vår överlevnadskamp!

 
Ingen bild

Svinhugg

20 september 2014 10:02

Jag instämmer i allt bra som här skrivits om Thoralf. Man ryser vid tanken på en Thoralf i varje län.

DN-effekt i Boden?

DN står fast i sitt hat mot SD och publicerar dagligen synnerligen grovt elaka saker.

I somras klev de t o m över alla gränser i ett reportage om brandmannen Thomas från Boden. DN´s förträffliga PK-journalist uppgav sig ha träffat och samtalat med denna Thomas från Boden under en flygning till New York.
Hon hade då fått berättat för sig om främlingshatet hos brandförsvaret i Boden och hur Thomas och hans arbetskamrater ständigt mobbade och gjorde allt för att bli av med en anställd svenskarab.

Nu gick det inte bättre än att det sket sig rejält då Bodens brandförsvar inte bara hade en Thomas, utan två Thomas anställda. Dessa blev både förvånade och milt sagt upprörda, då de vare sig kände till någon mobbning eller att någon svenskarab fanns inom brandförsvaret.

Brandchefen skrev till DN och framhöll att hela historien var en ren lögn och ett förbannat påhitt.

DN´s chefredaktör fick krypa till halvmånen och hålla med om att just de förhållanden som beskrivits i artikeln i och för sig inte var sanna, men de kunde ha varit det i någon annan kommun. Så något större fel i artikeln var det egentligen inte.

"Journalistan" fick även skriva ett helt obegripligt svarsinlägg som handlade om träd.

Vad ville jag säga då?

Jo, att i kommunalvalet i Boden ökade SD från 4,55% till 14,66%.

Källor:
http://www.dn.se/ledare/kolumner/en-pratglad-brandman-fran-boden/

Läs! Bra exempel på hur fritt fram det är med grova lögner.

http://www.svt.se/nyheter/regionalt/nordnytt/brandman-i-boden-utpekas-som-rasister

http://www.dn.se/ledare/kolumner/golnaz-hashemzadeh-bonde-mangfalden-har-alltid-funnits/
(om träd)

Ha det bra, alla!

 
Ingen bild

Lotta

20 september 2014 10:34

Stämmer in i hyllningskören och hoppas du får en skön semester med lugn och ro. Blev förvånad över att ingen reagerade över länken jag lade in häromdagen som handlade om en Centerpartist som anmält Expressens ansvarige utgivare Thomas Mattsson till ett antal myndigheter för hans och hans grovt kriminella hantlangare i Researchgruppen. Troligen var artikeln för bra eftersom den nu är borttagen. Precis som efter förra valet där "de goda" ofta körde med att 94,3 % inte höll med SD har man efter årets val inte helt oväntat börja köra med att 87 % procent inte håller med SD. Det man glömmer är att 94,3 % inte håller med kommunisterna eller att 96,9 % inte håller med Fi. Något att tänka på.

 
Ingen bild

Skånepåg

20 september 2014 10:51

@ Fredde

Här är URL till SD-radio http://radiosd.se/

Ingen vidare omfattning på innehållet, så här finns massor aav förbätrringar att göra. Jag viste inte heller om att det fanns, så nu gäller det för partiet att satsa resurser och få fart på denna kanal.

@ Lunkentuff: "Din petning ändrade min inställning från entusiastisk SD väljare till att välja SD i brist på bättre."
Samma gäller numera för mig och min familj.

 
Ingen bild

En tjock med bröd tack

20 september 2014 10:55

Svinhugg : När vanligt hyggligt folk får klart för sej i större omfattning vad mediakommunisterna håller på med då kan allt hända precis allt.
Idag är ca 1000000 svenskar medvetna och dom ökar snabbt i o med nätet och bloggar

 
Ingen bild

Göta

20 september 2014 10:56

Bra inlägg från Thoralf och mycket intressanta och bra kommentarer under. Vi får sannerligen hoppas att SD-ledningen tar sitt förnuft tillfånga och (som Lunkentuff skriver idag) utnyttjar det faktum, att du kommer från 'verkligheten' och har livserfarenhet, till något vettigt. Jag är ganska säker på att du i så fall kommer att låta udda vara jämnt, storsint som du är.

Jag är dessutom säker på att en väldig majoritet av dina >53 000 läsare också känner på exakt samma sätt som Lunkentuff när det gäller röstandet, alltså att alla vi (flera tiotusentals) pga den fula petningen har ändrat inställning från entusiastiska SD-väljare till att välja SD i brist på bättre :(
Mycket tråkigt och en stor malört i glädjebägaren.

 
Ingen bild

LSW14

20 september 2014 11:17

@tant Gul
High five på dina länkade klipp!! Möjligt att jag har en sjuk humor, men jag höll på att garva läppen av mig...

Inget snack om saken; Lööf och Billström är givna kandidater till en Oscar i valfri kategori. Freddan o Waberi är inte heller att leka med, om du frågar mig!

Du gjorde min dag!

 
Ingen bild

Göta

20 september 2014 11:18


PS: Värt att notera är också att ca 80% av Thoralfs bloggläsare inte bara är lokalpatrioter från Kalmar-trakten utan är spridda runtom i hela Sverige (se omröstningskolumnen till höger). Själv är jag göteborgare sedan flera generationer.

 
Ingen bild

Pensionisten

20 september 2014 11:22

Njut och koppla av efter din fina insats vid årets val.
Ser fram emot ett nyval och att SD ser till att det blir ett.
Varför samarbeta med 7-klövern när inget från deras håll görs?
Tack för att denna sida finns!

 
Ingen bild

Lunkentuff

20 september 2014 11:33

Jag kan konstatera att valfusk troligen förekommit i vår kommun :( Vi var tre i vår familj som kryssade robsten men enbart en personröst är registrerad på honom i vår valkrets. Detta har tydligen förekommit på flera ställen, se kommentaren http://www.di.se/artiklar/2014/9/20/sd-framgangar-i-kommunerna/?allakommentarer=&flik=franborjan&p=2 . Kolla på http://www.val.se/val/val2014/slutresultat/R/rike/personroster.html för att se att era röster räknats, dvs att er kandidat åtminsone fått er röst.

 
Ingen bild

Mikaela

20 september 2014 11:36

Om antalet unika läsare är detsamma som hur många fans du har, så räkna bort mig. Jag tillhör INTE hyllningskören. Jag hamnade hör på bloggen av helt andra skäl.

 
Ingen bild

Observer

20 september 2014 11:41

Ja, Man tar sig verkligen för pannan.
Tog del av den senaste befolkningsstatistiken på morgonen.

DE KOMMANDE 70 ÅREN KOMMER AFRIKAS BEFOLKNING ATT GÅ FRÅN 1 MILJARD TILL 4 MILJARDER.

Och jordens befolkning kommer år 2094 ha 11 miljarder människor.

Den som tror att vi kan ha vår skafferidörr på vid gavel borde snarast omyndigförklaras. I synnerhet om personen ifråga sitter i beslutandeställning.

DET ÄR SOM OM VI HADE ETT ENDA GLAS FUNGERANDE PENICILIN OCH HÄLLA UT DET I STILLA HAVET OCH TRO ATT VI HJÄLPTE NÅGON.

Därför måste är det farligt med sådana galningar vid makten!
Övriga kommer att vara väldigt tacksamma över att vi har ett parti som står upp mot galenskapen som kan utplåna oss från världskartan likt penicilinglaset i stilla havet. Sverige kan bidra med avancerad teknisk kunskap -På plats.

MEN DET I SÄRKLASS VIKTIGASTE ÄR ATT MAN INTERNATIONELLT VÅGAR LYFTA ÖVERBEFOLKNINGEN OCH VERKLIGEN INFÖRA PROGRAM SOM HINDRAR DEN INNAN DEN INTRÄFFAR.

 
Ingen bild

vmm

20 september 2014 11:43

Jag är bara en enkel SD-röstare men jag vill tacka dig Thoralf för att du har din blogg. Alla riksdagsledamöter borde ha en blogg så att man får lära känna dom precis som dig. Och fasiken vad jag beundrar att du inte la av när du fick reda på att du inte fick vara med på nästa riksdagslista. Då hade du kunnat reagera med bitterhet och lämna partiet och gå emot osv. Men nej, du fortsatte att kampanja för SD på både din blogg och genom att tex dela ut partireklam. Så otroligt imponerande! Hoppas det är fler än jag som inser vilket stordåd du gjort.

 
Ingen bild

LSW14

20 september 2014 11:48

@Lärare fre 22:29
"Talmannens agerande var häpnadsväckande..."

Vad ska man säga?! Detta måste väl ändå vara ett lågvattenmärke av historisk dignitet, man vill helst bara tro att händelsen är hämta ur Mad. Jag kände mig illa till mods när jag såg inslaget på TV. Allvarligt.

En möjlig (rimlig?) förklaring är Westerbergdefekten? Oavsett så har den effekten varit förödande i många avseenden. Under allt för lång tid.

 
Ingen bild

LSW14

20 september 2014 11:51

@Mikaela
Och skälen var?

 
Ingen bild

Bloggpolisen

20 september 2014 12:17

Mikaela : Det var ju ett jävla elände att du hamnade här , nu har du blivit rasist, och alla dina vänner kommer att vända dej ryggen
Har du otur så har du blivit regad hos researchgruppen, och kanske får besök av Expressen

 
Ingen bild

Trollfar

20 september 2014 12:25

@Bloggpolisen, inte bara det. Hon kommer att få yxor inslagna i ytterdörren. Brandsläckare inslängda genom stängda fönster. Bilen nermålad m.m Stackars flicka.

 
Ingen bild

Lotta

20 september 2014 12:28

Sunnimuslimsk moské i lilla Nässjö. För er som mot förmodan inte vet är till IS sunnimuslimerna:

http://www.exponerat.net/en-sunnimuslimsk-moske-i-lilla-nassjo-jag-hoppas-att-svenska-myndigheter-har-koll-pa-laget%E2%80%8F/

 
Ingen bild

Bloggpolisen

20 september 2014 12:30

Trollfar :
Hon bör även kolla hjulbultarna på bilen regelbundet numera, hur kunde det gå så här snett ?

 
Ingen bild

Trollfar

20 september 2014 12:44

@Bloggpolisen, förmodligen för ung för körkort. Hjulbultar/muttrar kan hon nog bortse ifrån. Däremot bör hon noga inspektera cykeln före varje cykling. Bromsar går att sabotera, även på en cykel. ;-)

 
Ingen bild

Mattias

20 september 2014 12:56

@Bloggpolisen
Men researchgruppen och expressen har ju bara gjort SD en jättetjänst. Partiet ha väl minst sagt varit tydliga med vad som är ok, visst har det säkert kostat på för de 27 personer som hittills blivit utslängda men är det "nolltollerans" som gäller så är det. Eller tycker du att det var fel att göra sig av med dem?
goo.gl/TJFRfK

 
Ingen bild

Bloggpolisen

20 september 2014 12:59

Trollfar : Sannolikt ägarinna till en 22 tums flickhjonne, men det är viktigt att hon kollar så inte sadeln bytt plats med styret, så hon cyklar baklänges, och hamnar på ett torgmöte med SD i hemstaden

Vi får verkligen hoppas att bil inte finns , så hon får uppleva hur det är att bli omkörd av sitt eget bakdäck när hon själv ligger på omkörning av en 24 meters timmerbil med släp, och samtidigt får möte med plogbilen

 
Ingen bild

Bloggpolisen

20 september 2014 13:15

Mattias : Japp aldrig har väl så få hjältar, gjort så mycket, för så många, med så lite intelligens ,som utestängda fulskribenter, Expressen, och researchgruppen gjort.

SD tackar och tar ödmjukt emot : "För eller senare hittar vi dom"
Citat: Mattias "The Hunter" Karlsson.

Fullkomlig världsklass i alla led, dessvärre verkar det inte påverka Sd:s kraftiga ständiga ökning,Sverige tillfrisknar snabbt nu
Tycker du det är bra Mattias ?

 
Ingen bild

St Ulfsten

20 september 2014 13:16

Nästa val kommer SD att dubblas till 26%. Minst. Då kommer det behövas ytterligare 50+ riksdagsledamöter. Jag tror både du, Kasselstrand och Nima kommer in då.

 
Ingen bild

En tjock med bröd tack

20 september 2014 13:25

St Ulfsten : Hur många procent SD skall öka med beror till stor del på hur många gånger SVT/SR skall nämna "järnrören" dom närmsta 4 åren
Fast det har dom som tur inte hajjat riktigt än

 
Ingen bild

Onkel Sven

20 september 2014 13:43

" Mikaela" va faen har du då på den här bloggen att göra ?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

20 september 2014 13:51

Onkel Sven : Nu skall vi vara snälla i Högsby , med tanke på valsiffrorna för SD.

Mikaela har utan att veta det själv tagit ett undermedvetet steg genom att logga in här, ett medialt tillfrisknande har börjat, hittils har det "drabbat" ca 1000000 svenskar, 13% av valmanskåren, Mattias ligger lite före henne till brake even
2018 lägger han visslande 3 stycken SD valsedlar i valkuvärten
Alla vilseleda svenskar förtjänar att ledas rätt via denna bloggen

 
Ingen bild

Gubben Svensk

20 september 2014 13:52

"All offentlig makt i Sverige utgår från folket och riksdagen är folkets främsta företrädare." Detta står i Regeringsformen.

Svenska folket har aldrig tillfrågats om hur stor invandringen skall vara eller hur mycket den skall kosta!

Därför, folkomröstning eller nyval!
Sug på den alla i Sju-Klövern!


 
Ingen bild

Gubben o Gumman

20 september 2014 14:03

Gubben svensk : Ett nyval blir i praktiken en "folkomröstning " om invandringen, om SD löser ut ett nyval.
Varför tror du alla vänsterjournalister exklusive då Lena Melin i dagens AB ,inte "tror" på nyval.

Nyval kostar aktieägare/storfinansen multum, vem vet rätt vad det är kanske en ny moderatledare ringer till Jimmy :=)(=:

Att massinvandringen kostar skattebetalarna skjortan skiter tidigare nämnda hjältar fullständigt i, men dom egna stålarna hujeda oss

SD har fixat nyvalet aha, då handlar det om för eller emot dagens invandring tänker Sven E Banan, nu eller aldrig

 
Ingen bild

Lotta

20 september 2014 14:08

@Gubben Svensk
"Svenska folket har aldrig tillfrågats om hur stor invandringen skall vara eller hur mycket den skall kosta!" Svenska folket har heller aldrig tillfrågats om vi vill ha ett mångkulturellt land. Det borde vara lag på att alla förslag som kommer förändra landet så radikalt borde föregås av en folkomröstning likt den om eurons införande, kärnkraften osv.

 
Ingen bild

joffe

20 september 2014 14:08

Gubben och Gumman

Jag undrar om du inte än en gång bör läsa igenom vad du skrev och korta ner texten till något mer väsentligt läsvärt.

Kul gubben men lite för KUL för vissa av oss som inte är inne på samma våglängd... Kör du 11 kc eller?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

20 september 2014 14:12

Joffe : Konstruktiv kritik skall man alltid ta till sej , så här kommer lite tillbaka : Kom hem till Sverige och kämpa för Sverige istället för att sitta i Australien

 
Ingen bild

Gubben Svensk

20 september 2014 14:12

G&G
Vänsterjournalisterna är nu spaka i brallan. Deras tid har passerat "bäst före" för länge sedan.

Aktieägare/storfinansen känner att det osar Katt just nu!

 
Ingen bild

Skånepåg

20 september 2014 14:18

@ Joffe

Vad är 11 kc i det här sammanhanget?

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

20 september 2014 14:20

Gubben svensk : Ja nu gäller det att sälja in att nyval är inte är så bra
"Jimmie Åkesson hotar lite med nyval under hösten"
Skräm upp storfinansen rejält ,så börjar det hända saker, islossningen går på en månad
Varför låta Löven springa runt och skämma ut sej själv det är ju synd om killen

 
Ingen bild

Lars Rosén pol sek KALMAR

20 september 2014 14:21

Det var en gång en engelsk premiärminister som sa : När man har 10 engelsmän emot sig, då vet man att man har rätt. Är väl lite så vi SD.are har känt, men tack o lov börjar fler öppna sina ögon och öron.

 
Ingen bild

LSW14

20 september 2014 14:29

@Lotta
"Svenska folket har heller aldrig tillfrågats om vi vill ha ett mångkulturellt land". Så sant som det är sagt. Likväl är det sedan 2010 inskrivet i grundlagen att det så skall vara. I GRUNDLAGEN! Om jag inte är helt fel ute gäller det samma för EU-medlemskapet.

Men vi minns väl alla den långa debatt som föregick resp beslut. Not.

Det kryper kalla kårar på min rygg när jag tänker på detta. Skrämmande.

 
Ingen bild

Hulda mk1

20 september 2014 15:13

Trevlig semester Thoralf! Och verkligen välförtjänt!
Alla politiker oavsett färg, är säkert slutkörda nu. Inte ens Fi,s politiker har nog hållit sig till 6-timmars arbetstid...

 
Ingen bild

Svenne

20 september 2014 15:24

Good luck Thoralf! Vi är många som undrar hur man kan låta gamla kassaskåpssprängare ha något att säga till om i en valberedning.

 
Peter

Peter

20 september 2014 15:48

ThorAlf, nu har du möjligheten att vara sann mot dig själv och behålla din integritet. Detta är en omöjlighet, repeterar en omöjlighet inom svensk politik, som styrs av dels utländska och dels dolda krafter. Välkommen till den Vakna och Sanningstörstande klubben!
Bidrar med en välproducerad svensk film om propaganda https://m.youtube.com/watch?v=CbF1RSQ85eQ&feature=player_profilepage
Vi lever i en värld av lögner, propaganda, false flags och konspirationer.

http://https://m.youtube.com/watch?v=CbF1RSQ85eQ&feature=player_profilepage

 
Lassekolja

Lassekolja

20 september 2014 15:56

@Gubben o Gumman, Ni bör besinna nyvalsretoriken en aning! Fundera över hur media skulle hantera ett nyval framkallat av SD!
Jag ligger lågt och litar fullständigt på att Jimmie gör rätt bedömning. Han är den ende som besitter den kompletta helhetsbilden av läget Regerings-/oppositionsfrågan!
En annan detalj: Jag tvivlar inte på Linus Bylund´s "SD-kompetens" men han borde rätta till både frisyren och mustaschen. En väninna till mig (också SD-medlem) skäms när hon setr Bylund. Hon kallar Bylund´s mustasch för "Hitler-mustasch" och jag är benägen att hålla med henne.
Så Linus Bylund, om Du läser detta, att vara SD´s ansikte utåt förpliktigar! Återställ Din frisyr och avlägsna/hyfsa mustaschen snarast! Välj mellan Stureplan och Representant för Sveriges enda och bästa oppositionsparti, Sverigedemokraterna!

http://www.status.st

 
Ingen bild

joffe

20 september 2014 16:00

KUL GUBBAR!
Gubben och Gumman 20.9.0524 som hänvisningen gällde;

Var ett inlägg som tycktes mig mkt valhändigt, om ett gammalt ord från en 82åring godkännes. Inlägget var voluminiöst, hälften av text vore nog. övertonat och mycket oklart innehållande felskrivning och svordomar vilket är opassande om SDs politik och kommentarsfält analyseras.

Med den typen av utläggning som kunde sammanfattas till en tredjedel kommer analytiker att förkasta kommentatorers förmåga att uttrycka sig på på SDs bloggar - I förlängningen anses vi obildade och bonnlurkar or whatever... Om bakom Gubbens och Gummans signatur döljer sig en kunnig och till nuvarande oklara regim kritisk röst kunde den verbalt skrivas på ett korrekt sätt.

Vad gäller att snacka på 11 kc så var det en gammal frekvens som radotelegrafister snackade skit på på den tiden morse var ett kommunikationsspråk.

Beträffande att jag själv skulle återkomma till Sverige efter 32 år utomlands och kämpa för SD så har jag nog gjort mycket mer för rösteantal till SDvalet än många av ER DÄR UPPE I SVERIGE gjort. Jag har kämpat utomlands och skaffat fler utlandsröster för SD än vad många av Er ens anar...

Aldrig mer med min fot återvänder jag till Sverige som tyvärr har sålts bort till främlingar utan indentitet.

Sist 1995 som turist blev jag rånad på T-banan, Detta av kongoleser jag en gång gett två år av mitt liv att utbilda...

Detta var min sista kommentar någonsin i en svensk blogg...

 
Ingen bild

Stundtahl

20 september 2014 16:16

Ha en fin semester Thoralf! å tack för din enastående blogg som glädjer så många.

Ps Samtidigt, @Mikaela. Sitt inte vid datorn o klicka....gå ut och lek med de andra barnen istället.

 
Ingen bild

LSW14

20 september 2014 16:32

@Joffe 16:00
Väl talat!

Jag hoppas verkligen att du inte menade vad du skrev på sista raden i ditt inlägg. Du har under en längre tid varit en av mina favoritskribenter, och det vore en stor förlust om du skulle ta din Mats ur skolan.

Så jag avrundar med en vädjan; fortsätt skriva på Thoralfs blogg!

 
Ingen bild

World Traveller

20 september 2014 16:41

Mikaela, fortsätt gärna att läsa här. Du kommer att få se att vi inte är de främlingshatare och barnamördare som media vill få dig att tro. Det bästa man kan göra är att läsa och lära sig så mycket som möjligt av allt och alla. Jag själv läser allt jag kommer över på svenska, danska, norska, engelska och franska. Jag vet att det till och med finns vettiga människor som röstar på Vänstern. Exakt varför de gör det har jag inte förstått när vi har facit på alla fasor kommunismen ställt till med, men trots det finns det Vänsterpartister med vettiga åsikter i en del frågor. Detsamma gäller Moderaterna, framförallt de äldre. Ett tips är att ta alla mainstreamsnyheter med en eller flera stora nypor med salt. Alla nyhetsorgan ljuger. De svenska är i en klass för sig själva och har kopierat gamla DDR till punkt och pricka. Jag åkte till DDR i jobbet i mitten på 80-talet och det var en helt annan värld, en sjuk värld, som vi i Sverige tyvärr nu tar efter. Så, jag hoppas verkligen att du fortsätter att läsa här och får fler av dina kompisar att göra det också. Håll en hövlig ton så ska ni få se att ni kan få många trevliga diskussioner och debatter. Jag lovar att ni kommer att respektera Thoralf om ni hänger kvar här ett tag.
Mvh World Traveller

 
Ingen bild

Onkel Sven

20 september 2014 17:26

" Gubben och Gumman " jodå , jag var så snäll jag kunde i just det momentet ! Ha en skön helg !

 
Ingen bild

Göta

20 september 2014 18:45

@ Joffe

Liksom LSW 14 hoppas även jag att du inte slutar skriva här.
Fortsätt skriva på Thoralfs blogg!

 
Ingen bild

Observer

20 september 2014 18:58



*******************************
Mitt bestämda råd till SD:

. NYVAL


Visa de odemokratiska grisarna att
deras djupt odemokratiska förfarande
INTE är okej!

***************************************

 
Ingen bild

Stundtahl

20 september 2014 21:00

@Joffe...svik oss inte!

 
Ingen bild

sarak

20 september 2014 21:08

Koppla från all politik o ha de gott! Man måste vila själen ibland.
Tack för allt jobb.

 
Ingen bild

Lotta

21 september 2014 09:34

@Joffe
Jag hoppas också att du fortsätter skriva på bloggen för jag gillar också dina kommentarer.

 
Ingen bild

HS

21 september 2014 20:23

Heja Thoralf !!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards