thoralf

Direktlänk till inlägg 15 september 2014

EN SKÖN DAG ATT VAKNA TILL

Av Thoralf Alfsson - 15 september 2014 08:54

Grattis alla Sverigedemokrater till ett fantastiskt valresultat! Närmare 50 ledamöter i riksdagen innebär väldigt mycket den kommande mandatperioden. Att få två ordinarie ledamöter + en arbetande ersättare i varje utskott kommer innebära en stor förbättring. Men samtidigt kan man därmed också ställa än högre krav på riksdagsgruppen.


29 ledamöter från 7-klövern får lämna riksdagen till förmån för 29 Sverigedemokrater!


I Kalmar ser det ut som vi uppnår målsättningen att gå från två mandat till sex mandat i kommunfullmäktige. Nu återstår att se om övriga partier respekterar valresultatet eller om man försöker kringgå valresultatet och Kalmar kommuns väljares vilja.


Än så länge har det varit helt tyst från media i Kalmar. Ingen lokal journalist har ringt! Endast Kvällsposten har hört av sig med en del frågor. Märkligt!Daniel Braws ledarartikel i dagens Barometern är skrämmande läsning. Han har uppenbarligen inget förstått och förespråkar uppenbarligen ytterligare fyra år med samma politik."Det kan till exempel inte ha gått någon SD-väljare förbi att de gångna fyra åren i riksdagen har varit ett, ur partiets synvinkel, totalt fiasko.

I den enda fråga där man hade en idé och sökte inflytande blev utfallet raka motsatsen, och det just på grund av att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen. Den migrationspolitiska överenskommelsen mellan Alliansen och Miljöpartiet är unikt långtgående."


Daniel Braw anser att vår första mandatperiod varit ett "totalt fiasko". Uppenbarligen anser inte väljarna det men det har han inte förstånd att förstå. Men det kommer mer.


"Resultatets tydliga budskap är att stigmatiseringen av SD-väljare har misslyckats om syftet var avskräckande."


I artikeln bekänner han helt öppet att media arbetat för att stigmatisera Sverigedemokraterna. Minst sagt anmärkningsvärt!
 

 
 
Lassekolja

Lassekolja

15 september 2014 09:34

GRATTIS Thoralf! GRATTIS Moder Svea! GRATTIS till alla SD-kämpar och inte minst GRATTIS till mig själv!
Mitt tips till Thoralf: Leta upp en gammal EXPRESSEN, starta upp fyrhjulingen, kör igenom en vattenpöl, kör därefter över den gamla skrynkliga EXPRESSEN-tidningen och slutligen fotagrafera den med ett tydligt däcksmönster och läggut på bloggen!
Lägg även ut EXPRESSEN från 2010 med den skrynkliga SD-valsedeln. Tydligare symbolik går väl inte!?!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Trollfar

15 september 2014 09:35

Grattis Thoralf till ett suveränt genomfört kommunalval. Hoppas att partitoppen förstår vad de missar.

 
Ingen bild

Grattis och bra jobbat Thoralf

15 september 2014 09:35

SD 10% och sex mandat i Kalmar.Grattis
http://www.val.se/val/val2014/valnatt/K/kommun/08/80/index.html
Kommentar lånad från Avpixlat:
Slippy Joe
Tycker faktiskt att SD borde försöka driva igenom en folkomröstning om invandringen, med motivieringen att 87% inte är rasister ... Det borde ju inte buffeln Löfven kunna säga nej till :-)

 
Ingen bild

lundabo58

15 september 2014 09:36

Grattis till framgången i Kalmar Thoralf :-) Nu återstår att se om Robert Stenqvist blir inkryssad.

Ett par andra noterbara grejer:

Fi fick 11%, V 10% o MP 14% på Södermalm i Stockholm, anmärkningsvärt iom att många av de journalister som skriver dynga om SD flockas där.

Inför nästa valrörelse är det spelbolagens oddsättning som gäller istället för opinionsinstituten. Novus och Skop gjorde ju ett par svårslagna rekord sista dagarna, när det gällde att missa SD:s kommande resultat :-)

Thoralf Alfsson

15 september 2014 10:13

lundbo58
Med 49 mandat är redan Robert Stenqvist riksdagledamot.

Du måste ta bort Kistina Winberg och Peter Lundgren från riksdagslistan vilket innebär att även nr 51 kommer in.

Tror knappast att någon längre ner på lstan kryssar sig förbi.

 
Ingen bild

KS

15 september 2014 09:39

Stort grattis!

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

15 september 2014 09:56

När Kalmars lokala journaliststjärnor snörvlat färdigt ,torkat sina tårarna , så kan du väl passa på att tacka för hjälpen, med dom nya kommunala mandaten.
Varför inte passa på att bjuda Anders Blank på en tjock med bröd vid Olgas korvkiosk.
Därefter kan ni idka högläsning tillsammans vid Stagneliusskolan under texten : Sanningen skola göre eder(dej) fri(a)"

Nu väntar vi bara på att Shorty kallar kungen av Kalmar till kungliga huvudstaden för tjänstgöring ,tills nyvalet kommer, då efter att budgeten röstats ned med SD:s hjälp .

Denna lilla fråga undviker vänstermurvlarna som pesten i morgonsofforna
När så sker blir det en nyttig lärdom för Sveriges nya Egon Krentz, så kanske vi slipper höra världsmästaresnacket i förhandling sedan

P.s Just nu står TV4:s politiska orakel från Oskarshamnsområdet och tycker att valmätningar slagit holy shit fel MP näms :=)(=:
"Det tar sej sa mordbrännaren"

 
Ingen bild

SM811

15 september 2014 10:00

Grattis Thoralf och till alla Sverigevänner i hela landet.

 
Ingen bild

Annelie

15 september 2014 10:25

Grattis Thoralf.

 
Ingen bild

Hacke

15 september 2014 10:26

Grattis Thoralf, grattis Sverige! Det känns som hela tillvaron har syresatts.

 
Ingen bild

Sven-Sune

15 september 2014 10:48

Tips till SD-toppen och dess strateger:

Sluta använda det tramsiga uttycket "Sverige-vänner". Det är infantilt nationalistiskt och direkt frånstötande för många, även för många som vill se en drastisk minskning av invandringen.

 
Ingen bild

Lena

15 september 2014 10:51

Grattis Thoralf till framgågen! Vad gäller SD riks så tror ja att utan all smutskastning sista veckorna hade de säkert nått 17 -18%. Men 13% kanske inte är så dumt med tanke på att de ska klara riksdagsarbetet också och det kan vara svårt om det växer för fort? Denna valvaka kunde vi ändå höra kommentarer som " nu duger det inte att kalla SD rasister längre och frysa ut dom" så det finns de som inte gillar SD men inte heller gillar smutskastningen - för det är något som etablissemanget nu får skämmas över (i alla fall de som har förstånd till det).
Det som ändå gav mest skadeglädje är FP,s LÅGA resultat. Såg ni uttrycket på Ulltotten? Hut går hem!

 
Ingen bild

Göta

15 september 2014 10:53

Grattis Thoralf! Ett mycket bra valresultat för SD, både i Kalmar-regionen och i övriga Sverige, inte minst med tanke på den avskyvärda mediabehandlingen av SD, i synnerhet från kvällsblaskorna och Radio/TV.

Hur ett s.k "neutralt public-service-företag till allmänhetens tjänst" (som Radio/TV kallar sig) dagligen och dygnet runt tillåts föra denna tydliga hat- och lögnpropaganda mot ett demokratiskt riksdagsparti i ett s.k demokratiskt land är obegripligt. Och Expressens djupdykningar i det bottenlösa tarvlighets- och lögnträsket hela den senaste veckan slår ju alla tidigare rekord.

De värsta lögnerna är beskyllningarna om rasism och främlingsfientlighet och påståendena att "SD vill slänga ut alla invandrare från Sverige". En ren skräck- lögnpropaganda som dessutom till och med förs helt öppet i våra skolor på lektionstid! Dessa skamliga lögner måste kraftigt bemötas och elimineras.

Bra att sossarna nu får bilda regering. Jag hoppas verkligen de får ihop någon slags rödgrön-lila röra som åtminstone hinner "regera" ett år eller två innan det blir nyval, så folket hinner få fullständigt klart för sig att det inte var någon idé att rösta på S heller, eftersom det inte blev ett jota bättre med Löfvens röra än med Reinfeldt-röran. Jag hoppas då också att SD-riks vid detta nyval får tummen ur och i GOD TID skickar/delar ut informationsmaterial till HELA Sverige (även den röda storstaden Göteborg). Det bör nästan räcka med en dubbelsidig A4-sida endast innehållande Thoralfs två verklighetsbaserade stapeldiagram (uppdaterade) på varsin sida :)

Har ni för resten lagt märke till de anmärkningsvärda resultaten i Stockholm jämfört med övriga Sverige? Fi 7,2% och SD 6,7%! Där bor och röstar Sveriges media- och kulturetablissemang.

http://www.val.se/val/val2014/valnatt/R/rvalkrets/01/index.html

 
Ingen bild

teekey

15 september 2014 11:07

Hurra för dig och SD ! VI tog BRONSMEDALJEN ! Nästa val lutar det åt guldet !

 
Ingen bild

AWSvensson

15 september 2014 11:17

När alliansen går ihop med MP om Europas extremaste asylpolitik så bäddar man för alliansens nederlag o SD:s framgång , om nu några trodde att problemen försvann med denna uppgörelse, så över tid vem stod för fiaskot.

 
Ingen bild

Hulda mk1

15 september 2014 11:41

SD,s resultat var inte oväntat. Troligen har det pga. medias olika påhopp ökat de senaste dagarna.
Men ett mörker sänker sig nu över den svenska landsbygden. Vi får nu Miljöpartister i regeringen. Lantbrukarna får större utgifter och vargarna lär öka ännu mer. Bensin och dieselskatten lär öka. Utflyttningen ökar då de unga ger upp.
Nu för våra folkvalda reda ut villervallan och göra rätt för sin lön...
En ful valrörelse är över och det är skönt.

 
Ingen bild

Eric H

15 september 2014 11:52

Alliansen såg inte verkligheten - den blev avskedad av väljarna.
Expressen vll inte heller se verkligheten - 70 avskedades.
Daniel Braw vill helle inte se verkligheten. Hur länge funkar det?

 
Ingen bild

Gubben Svensk

15 september 2014 12:05

När SD nu är supervågmästare ökar respekten och det blir inte lika lätt att tramsa i sandlådan längre.

Om Sjuklövern förtsätter sin infantila ståndpunkt, ökar bara stödet för SD.
Sjuklövern tar död på sig själva vilket dom öppenbarligen inte begriper, eller gör dom det?

 
Ingen bild

Pensionisten

15 september 2014 12:07

Grattis Thoralf och SD!
Lövfen vill jag inte byta plats med. Ska alla löften verkställas så kommer vi att få se skattehöjningar och "öppna hjärtan", vilket bara kommer till SD:s fördel om 4 år.
Vi kan ju egentligen bara sitta och avvakta, givetvis med så mycket skyddsutrustning vi kan få på oss, då extremvänstern och media, helt tar bort alla våra rättigheter.
Blir gärna kallad rasist men att bli det för att hjälpa så många som möjligt och samtidigt hjälper så många av dom som byggt detta land, det tar jag.
Vad skönt att slippa Ullenhags babblande är positivt och jag tror dom flesta i Riksdagshuset drar en lättnande suck över att Fi inte kom in.
Vi fortsätter kampen "på riktigt" emot alla orättvisor och framförallt media.
Njut resten av dagen Thoralf.

 
Ingen bild

Ludvig

15 september 2014 12:07

Mycket tillfredställande att slippa egoistregeringen och mycket glädjande att SD går fram stort. Däremot väldigt tråkigt att inget parti vill prata med SD.

 
Ingen bild

World Traveller

15 september 2014 12:25

Grattis Thoralf. Mycket välförtjänt.

 
Ingen bild

smitty

15 september 2014 12:30

Bojkotta Expressen - nåde tidning och webb!
Skulle alla SD-sympatisörer bojkotta Expressen kommer annonsintäkterna att falla katastrofalt och den förljugna SD-hatiska blaskan gå i konkurs.

Som bonus skulle den hatiske Mattson utså total förnedring när hans hatkampanj mot SD baktänder.

Vill man läsa undermåliga skvallernyheter så finns ju alltid Aftonbladet....

Bojkotta Expressen NU!

 
Ingen bild

Hacke

15 september 2014 12:32

@ Göta
Jimmie hade ett lika skönt om totalt avväpnande svar på just frågan kring "skrämselpropagandan" i dagens P1 Morgon:

Statsradions Johar Bendjelloul: Vi hörde på ett tidigare inslag här om invandrare som är rädda för vad som kommer att hända dom med er politik. Vad säger du till alla dom?
Jimmie: Tro inte på det som står i tidningarna eller sägs på radio.
Johar Bendjelloul: Är det så enkelt?
Jimmie: Ja
Ridå!

 
Ingen bild

Ibbe

15 september 2014 12:44

Barometerns ledarstick idag är ett exempel på en total politisk bedömningskollaps, ingenting annat.Det måste kännas oerhört smärtsamt att inte få ha koll på väljarna. Ledarskribenten Braw har fått en lektion i demokrati och den svider riktigt ordentligt uppenbarligen.

 
Ingen bild

Tomas Olsson

15 september 2014 12:46

Grattis! Roligt också att Barometern fortsätter med huvudet i sanden, som all annan media, vilket borgar för en fördubbling igen 2018. Och så självklart är det roligt att ge småstadspressen på tasken i deras kommentarsfält. Synd bara att Thoralf inte fick någon riksdagsplats.

 
Ingen bild

Stefan A.

15 september 2014 13:07

Fagersta kommun, V,s kronjuvel enda V-styrda kommunen i landet gick V från 55% till 29% det kan man kalla ras....

 
Ingen bild

Skånepåg

15 september 2014 13:23

O.T

Sverigedemokraterna måste skaffa en egen ”radiokanal” på Internet som åtminstone en gång i veckan på fasta tider har korta inslag av sådana händelser som är av allmänt intressant. Massmedia kommer nu som en konsekvens av valresultatet med stor sannolikhet att bli ännu fulare där moral och fakta alltmer får stryka på foten. När man läser vad tabloiderna och statlig Radio/TV vräker ur sig utan minsta tanke på t.ex konsekvenserna, måste SD ha effektiva, allmänna och fria ”motmedel” att sätta emot och där alla som är intresserade kan lyssna för att få en korrekt bild av verkligheten.

 
Ingen bild

Caroline

15 september 2014 14:38

Mycket nöjd över resultatet...nu sprutar gallan från media etter värre...något som upprörde mig under gårdagskvällen, var vänsterpartiet, när de ropade slagord, efter SD:s fina resultat. De betedde sig lika illa som de vänsterextrema. Där visade de verkligen, vilka de är. Att Sjöstedt inte bad dem, bete sig civiliserat, tycker jag är mycket dåligt!!

 
Lassekolja

Lassekolja

15 september 2014 14:43

"I den enda fråga där man hade en idé och sökte inflytande blev utfallet raka motsatsen, och det just på grund av att Sverigedemokraterna kom in i riksdagen", säger Daniel Braws.
Med hans logik skall man rösta på F! eller MP om man vill bygga ny kärnkraft och satsa mer på Försvaret!?! Hur galen får man vara som journalist för det är väl det han är?

http://www.status.st

 
Ingen bild

BJ

15 september 2014 15:58

Är det någon som vet hur proceduren vid budgetröstningen går till i mitten på november? Måste SD lägga fram sin egen budget, rösta för den och sedan lägga ner sina röster - eller kan man rösta nej till både rödgrönas och alliansens budget om ingen av dem vill förhandla med SD?

 
Ingen bild

HM

15 september 2014 16:04

Jag var och tittade i en lång lista kunder som det även framledes förhoppningsvis kommer publiceras även vad de köpt/fått av denne leverantör och hittade ett namn av smålandsintresse

Peter Boström Ölandsbladet peter.bostrom@olandsbladet.se

Ni demokrativänner som bor i olika delar av landet har all anledning att titta på denna lista och se vilka lokala förmågor/kändisar som är med. Den hoppar för närvarande runt på olika ställen den är utlagd men håller man koll på den vanligaste platsen för sådant och är snabb så hittar man den. :-)

 
Ingen bild

hans

15 september 2014 16:04

Det var ett väldigt trevligt valresultat. Alla tyckarna och analytikerna i media gör nu sitt bästa för att komma på krystade förklaringar till resultatet. Det är närmast pinsamt att höra de; morgonens ledare i Barometern var ju inget undantag.

Det finns dock små mörka moln. Om jag inte har missuppfattat valsedlarna ser det ut som att många personer som hade höga befattningar i tjänstemanna organisationen för SD kommer nu istället att gå och bli politiker. Vem skall sköta organisationen? Thoralf kanske har några insikter han vill delge på den punkten.

Thoralf Alfsson

15 september 2014 16:16

Kan bara instämma i dina funderingar. Deesutom kommer några väldigt svaga kort in som ledamöter enligt min mening.

 
Ingen bild

Pensionisten

15 september 2014 16:05

Fredrik den store? stod och uppmanade folket att öppna sina hjärtan å så går han och stämplar ut. Han borde vara kvar och se på det han utfört/förstört.
Läste att bränder på asylboende var anlagda av SD:are enligt vänsterTwittrare. Skrattretande lika mycket som hysteriskt skrikande på V:s valvaka.

 
Ingen bild

Observer

15 september 2014 16:54

Expressen avskaffar sig själva!
Deras 1:a sida idag i svart färg: "I går röstade 781.120 på SD"

..För det första: Omoget!
För det andra fantastiskt och helt makalöst korkat.
-De visar att Expressen är politiska aktivister! -Inte journalister.
Dessutom så avskaffar man sig själva. Man begår "Harakiri".
Det man säger är rent konkret:
VI TACKAR NEJ TILL ER NÄRMARE 1 MILJ KUNDER!
o c h deras familjer och nära vänner som kunder.
D.v.s bortåt 3 Milj kunder!!!

Tidningen är lika självmordsbenägen som de barnrumpor till politiker som INTE vill föra ett demokratiskt samtal med SD!
-Ty, om Expressen och övriga opponenter har smartare, bättre eller klokare argument så skulle de ju självfallet vinna.
Man valde istället att reagera som en försmådd 5-åring i sandlådan.

Stackars ägare och anställda!

 
Ingen bild

Putte

15 september 2014 16:58

Finlands statsminister Alexander Stubb tycker att SD:s politik är oroväckande! Ändå för hans regering en invandringspolitik, som är långt mer restriktiv än SD:s. Jag tycker att Stubb har gjort sig förtjänt av en guldmedalj i hyckleri. Stubbs åsikter om SD delas för övrigt av Norges dito. Då får vi hoppas att dessa länder, från och med nu öppnar sina dörrar på vid gavel för flyktingmottagning, så att Sverige kan avlastas lite. Hittills har de ju bara tagit emot en ynka rännil, mot vad Sverige har gjort. Upp till bevis finnar och norrmän, visa vilka humanistiska superhjältar ni är.

 
Ingen bild

Göran

15 september 2014 17:23

Grattis Thoralf och Kalmar SD !

Sveriges folk vaknar så sakteliga. 780 000 svenskar kan inte ha fel.

 
Ingen bild

BJ

15 september 2014 18:00

Jag frågar igen: Är det någon som vet hur proceduren vid budgetröstningen går till i mitten på november? Måste SD lägga fram sin egen budget, rösta för den och sedan lägga ner sina röster - eller kan man rösta nej till både rödgrönas och alliansens budget om ingen av dem vill förhandla med SD?

 
Ingen bild

HM

15 september 2014 18:53

Det är väl så att en sådan här söktjänst där man kan få en mängd handlingar, ifrån en mängd myndigheter, kan sammantagen ge en ganska omfattande bild av en person och dess liv i olika sammanhang. Den är väl aäkert avsedd och skapad för att kartlägga människor med misshagliga människor men kan nog tänkas även för andra saker som ren nyfikenhet och ta reda på människor man har ett rent personligt intresse att rota i. Det är nog där det blir riktigt jobbigt för dem som använt den på det sättet. Jag skulle inte uppskatta, hur politiskt korrekt jag än vore, att en sådan där SD-jagare var inne och kikade på en sammanställning av min nya partners papper hos myndigheter. Som ett exempel - det finns hur många som helst där folk kan bli allvarligt uppretade.

 
Ingen bild

Peter

15 september 2014 19:02

@hans och @Thoralf (vid 16:04/16:16) angående att många tidigare SD tjänstemän nu blir politiker.
Utdrag ur annons - politiska sekreterare i riksdagen för SD, annonsen finns på SDs hemsida under "Jobba hos oss".
"Tjänsteställe för denna befattning är Sveriges riksdag. För rätt person innebär arbetet en unik möjlighet att knyta viktiga kontakter inom och utanför politiken. Dock har du inte egna politiska ambitioner utan har en önskan att vara en del av Sverigedemokraternas tjänstemannaorganisation."

Den andra meningen, knappast en slump ....

 
Ingen bild

HM

15 september 2014 20:12

Det som gör det här att Piscatus blivit hackat av en flashbackare är två saker:

Att det här mycket väl kommer bli polissak och att denna AFA, Expo, våldsvänster underrättelsetjänst med jättelika register kommer stoppas.

Att olika användare "missbrukat" registret för att kartlägga människor och snoka i vänner, bekanta, samarbetspartners osv osv i rent okynne och nu kommer få allvarliga ovänner när detta kommer ut. Det verkar nämligen som användares sökningar är sparade och det kan bli nog så jobbigt för en sådan filur som Henrik Johansson på interasistmen om det visar sig att han till exempel kollat upp ämnen till flickvänner eller grannar.

 
Ingen bild

Göta

15 september 2014 21:06

@ Putte
Det är inte särskilt märkvärdigt att Finlands och Norges statsministrar är lite ängsliga över SD:s politik. De har ju fått sig till livs exakt samma fula lögner och förtal om SD som den svenska befolkningen har blivit itutade, och som säkert tre fjärdedelar av våra lurade och skrämda svenskar fortfarande tror på.

Dessutom kan vi vara säkra på att våra svenska medier även förvrängt statsministrarnas yttranden så att de ska låta ofördelaktigare än vad de i verkligheten var.

Det påminner mig om när UKIP-ledaren Nigel Farage blev intervjuad i engelsk TV efter att ha godkänt SD:s EU-representanter i sin EU-grupp. När Farage fick en fråga om hur dessa SD-medlemmar var, upplyste han om att han hade haft långa och givande samtal med dem, och han lät ganska överraskad över att de båda SD:arna inte alls på något sätt motsvarade den dåliga (och tydligen falska) bild som sprids om SD.

Dessutom ska Norges statsminister inte sätta sig på några höga hästar eftersom hon samarbetar med det norska Fremskrittspartiet, som motsvarar SD. Visserligen tycker varken statsministern eller Fremskrittspartiet att partiet ska jämföras med SD, men jag kan upplysa om att förra året skrev Göteborgs-Posten, en av Sveriges största morgontidningar, en större artikel om Fremskrittspartiet, där man konsekvent använde exakt samma ord och uttryck om detta parti som man använder om SD, alltså meningar som "... det rasistiska och främlingsfientliga Fremskrittspartiet..." osv.

Svenska medier och våra 7-klöverpolitiker har indoktrinerat folket så länge och grundligt att de blivit totalt hjärntvättade själva.

 
Ingen bild

Peter

17 september 2014 17:22

Nån som vet när ISIS första gången myntades?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se