thoralf

Direktlänk till inlägg 12 september 2014

DEN POLITISKT KORREKTA TYSTNADEN

Av Thoralf Alfsson - 12 september 2014 19:01

Thomas Mattsson och Expressen håller återigen på att matcha fram Gudrun Schyman och F! Media har enligt min mening inte ställt en enda kritisk fråga till Gudrun Schyman och F! Den enda som gjort detta under valrörelsen är Jimmie Åkesson under en debatt i SVT för ca en vecka sedan. När Jimmie Åkesson undrade hur F! skulle finansiera sina förslag svarade Gudrun Schyman att ”det var ointressant”. Ett minst sagt häpnadsväckande svar som media om man vore nykter borde ta fasta på omgående. Men inget hände! Den politiskt korrekta tystnaden inträdde.


När det gäller Sverigedemokrater råder däremot ingen tystnad!


Gudrun Schyman eldade upp 100 000 kronor av andras pengar, då hyllades hon i media och hennes status höjdes. Andra hängs ut för att de spelar bort egna pengar.

 
 
Ingen bild

sarak

12 september 2014 19:09

Om inte Åkesson har skatteskulder eller liknande som många politiker nyligen avslöjats med så har ingen med att göra vad han har för hobby.
Konstigt bara att han inte bara svarar att det är privat

 
Ingen bild

olandstoken

12 september 2014 19:21

Om Åkesson anser sig ha råd att spela med sina egna pengar så är det upp till honom då alliansen spelat rysk roulette med skattebetalarnas pengar i åtta år.

 
Ingen bild

Pensionisten

12 september 2014 19:23

Viktigt att ta reda på var ifrån dom fått sina uppgifter.

 
Ingen bild

Trollfar

12 september 2014 19:25

@sarak, det är problemet med Åkesson. Han måste ryta till någon gång inte bara luta sig framåt. Kasselstrand hade gett svar på tal garanterat.

 
Ingen bild

Gute

12 september 2014 19:30

Fatalt initiativ (F!) kommer att se till att vågmästarrollen hamnar hos ett vettigt parti som Sverigedemokraterna, jag är helt säker på att gamla trogna socialdemokrater inte törs att taktikrösta på dem när läget är som det är.

 
Ingen bild

KS

12 september 2014 19:42

Gick just ut från tv-rummet. Varför? J,första nyhet i denna lugna värld var att Jimmie Åkesson.... vad det nu var! Mitt illamående kom tvärt. Snacka om världsnyhet. Att dom bara orkar. Jag är oerhört glad över att folk tycker sådana "nyheter" bara är ett sätt att kringgå publicitetsneutraliteten, samt att det ökar SD:s röstantal. Två ord: Fy f-n! Röstningen klar för ett tag sedan.

 
Ingen bild

KS

12 september 2014 19:55

Man kan också fråga Gudrun S om hon är synsk. Varför? Jo för några år sedan påstod hon att svenska män är talibaner. Visste hon då att det skulle bli så med den invandring från "talibanländer" som skett sedan dess?

 
Ingen bild

Hasse

12 september 2014 20:11

SD måste läcka som ett såll, varifrån får de annars alla sina uppgifter. Är någon i styrelsen hackad eller vad är det?

 
Ingen bild

Putte

12 september 2014 20:52

Håller helt med pensionisten. Hur i glödheta **** kan en bankanställd läcka sådana uppgifter. Banksekretess gäller tydligen inte för SD-politiker. Jimmie borde omedelbart polisanmäla aktuell bank/kontokortsföretag. Den kommunistiska cancern är tydligen spridd i hela samhället och på alla nivåer. Kontokortsutdrag kan omöjligt vara offentlig handling! Stäm banken och tala om för oss vilken bank det gäller, så vi, om vi har pengar där, kan ta ut våra pengar.

 
Ingen bild

Hulda mk1

12 september 2014 21:02

Nu snokas det i saker som inte angår någon journalist. Som "av en ren händelse" kommer detta fram två dagar före valet. Ett val som är det viktigaste på länge.

Vad kommer för sk-t imorgon? På söndag kanske återigen en SD-valsedel i rännstenen.

Bättre att satsa 100 000:- än att elda upp dem...

 
Björn söderberg

Björn söderberg

12 september 2014 21:36

fi fan Gudrun Schyman vilken hopplös människa ihop med Åsa romson Gustav fjollelini. Hat mot svenska medelålders män????? Vad är det för människor som röstar på dom? Nån som haft en taskig barndom eller dylikt. Och så då medias hyllning av dessa stollar. Tur inte jag sitter på makten då vore dom uppskjutna till månen som guvenörer där

http://barrkis

 
Ingen bild

Wagner

12 september 2014 22:55

Har han ens förlorat några pengar? Det är en djävla skillnad på omsättning och netto. En halv miljon omsatt sen årsskiftet = ca 2000 om dagen. Återbetalningsprocenten hos nätcasinon ligger åtminstone på 90 %. Så 500 000 omsatt ger 450 000 tillbaka i genomsnitt.

2 lax om dan där man får tillbaka minst 90 % i genomsnitt och förlusten är nere på 200 om dan. En bättre lunch och ett paket cigaretter. Men en halv miljon smäller högre och givetvis ska man tänka - shit han har spelat bort så mycket pengar.

 
Lassekolja

Lassekolja

12 september 2014 23:31

Jag kan inte förneka att jag blev något förvånad av Jimmie´s spel, inget positivt i sammanhanget men det är hans privatsak vad han gör med sina vinstpengar. Det borde anses vara betydligt allvarligare att som 7-klövern skänka ut hela vårt välstånd till alla, vars enda prestation är att ta sig till Sverige, hur dom nu hittar just oss på kartan. Nu hoppas jag att Jimmie kräver en utredning om hur Jimmie´s "kortuppgifter" kommit ut när det i alla andra sammanhang är så petnoga med sekretess och integritet i tid och otid. Denna bankläckan borde ju ses betydligt allvarligare än Skånepolisens brottsregister!
Som första åtgärd borde ju Jimmie byta bank.
Summan av alla faktorer gör ju valutgången om möjligt ännu mer spännande!
På söndag tar jag min rullator och går till vallokalen med tre färdigkryssade valsedlar. På den gula har jag kryssat nr61 Therese Borg, det är hon väl värd!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Ludvig

13 september 2014 07:20

Bevare oss väl för F!, det vore förödande om dom kommer in i riksdagen. Men det är nog ingen risk, trots stor medial hjälp.

 
Ingen bild

MVH Andreas

13 september 2014 08:05

Detta med Jimmies pengar är ett försök till karaktärsmord från SR,när ska sånt beteende få några konsekvenser för SR??? Detta är en skam för Sverige.

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

13 september 2014 11:45

Tänk om man skulle rota i de andra partiledarnas privat liv, undrar vad de i så fall skulle få fram. Men Jimmie är ju allmänt villebråd. Oavsett vad man tycker om hans spelande är det verkligen inte ok att förfölja en människa så. Det intressantaste i sammanhanget är hur de fått uppgifterna? Råder det inte banksekretess? Det är upprörande att de bara går ut med detta och inte talar om hur de kom över uppgifterna. Hoppas Jimmie polisanmäler. Nu har media sjunkit så lågt de kan komma man vill bara kräkas åt allt. Heder är inget som media i Sverige ens kan stava till!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 19 sept 21:57

Upptäckte sent igår kväll att centerpartiets riksdagskandidat Jaafar Al-Jabiri i Kalmar hade skrivit ett Facebookinlägg som är ren och skär lögn. Här nedan kan du läsa inlägget.       Problemet för Jaafar Al-Jabiri är bara att jag lämnade K...

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 18 sept 20:16

Jag hoppas att mina läsare har förståelse för lite låg aktivitet på bloggen. Jag försöker gå ner i varv. Tempot var alldeles för högt under valrörelsen och min stressnivå låg på bristningsgränsen och den brast vid något tillfälle och det ber jag om u...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 16 sept 23:33


Läser i Barometern att jag blev tredje ersättare för SD i Kalmar län till riksdagen enligt valmyndigheten.   Eftersom det slutgiltiga valresultatet nu presenterats och alla personkryss är räknade i riksdagsvalet gjorde jag en liten sammanställnin...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 15 sept 14:35


    Under valdagen hade jag ansvar för att våra namnvalsedlar fanns i tre vallokaler i centrala Kalmar. Allt fungerade väldigt bra i dessa vallokaler under hela dagen. Jag besökte dock flera andra vallokaler efter att jag fått samtal/sms/mess om...

Av Thoralf Alfsson - Torsdag 13 sept 15:46


    I lördags var det Prideparad i Kalmar. Miljöpartiets Max Troendlé kunde inte dölja sin glädje i våras när tillståndet för Prideparaden kom och att den skulle gå av stapeln dagen innan valdagen. Han såg uppenbarligen möjligheter till att dra ...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 123 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se