thoralf

Direktlänk till inlägg 7 september 2014

DÄRFÖR BLOGGAR JAG

Av Thoralf Alfsson - 7 september 2014 22:47

Många av mina läsare kanske inte följt bloggen från allra första början. Anledningen till att jag började använda sociala medier var hur SD behandlades och speciellt mina insändare i kyrkovalet 2005. Jag fick in en enda insändare i Barometern under någon av de första dagarna i augusti 2005, sedan var det stopp fram till valdagen runt den 20 september. Allt stoppades av ansvariga för debatt och insändarsidan på Barometern.


Då insåg jag att vill man nå ut utan att censureras måste jag hitta egna kanaler fär detta. Nu har jag snart bloggat i 8-9 år och byggt upp en blogg som läses av väldigt många. Under dessa år har jag lagt ner åtskilliga tusen timmar på bloggen. Tyvärr har det aldrig uppskattas av vissa inom partiet.


Men det uppskattas desto mer av mina läsare och det är faktiskt viktigare för mig. Utan läsare ingen blogg!


Den 14 augusti deklarerade Barometerns journalister vid Kalmar redaktionen att de skulle inleda en månadslång granskning av politiken inför valet den 14 september. Birgitta Hultman, Anders Blank, Mats Andersson och Jesper Ericsson ingick i den grupp som skulle bevaka valrörelsen i Barometerns stora satsning.


Jag fick direkt vissa vibbar och bestämde mig för att granska dessa skribenter och hur Barometern behandlar alla partier, inklusive Sverigedemokraterna. Nu har det gått tre veckor och nu återstår det bara en vecka eller sex utgivningsdagar för Barometern och ovannämnda journalister.


En del av min granskning är insändarsidan och debattsidan just med tanke på hur jag censurerades 2005. Man borde ju förvänta sig en klar förbättring sedan 2005.


När det gäller insändarsidan skall det egentligen inte vara en sida för politiker men jag förstår att man på Barometern gör undantag av utrymmesskäl under valrörelsen. Barometern kallar sin insändarsida för ”Reagera”. På denna sida har sedan den 14 augusti publicerats artiklar enligt följande partibeteckning.


Socialdemokraterna 6st

Vänsterpartiet 2st

Miljöpartiet 1st

Moderaterna 7st

Centerpartiet 3st

Folkpartiet 0st

Kristdemokraterna 2st

Alliansen 1st

Sverigedemokraterna 0st

Feministiskt initiativ 0st


När det gäller debattsidan så ser det ut enligt följande.


Socialdemokraterna 5st

Vänsterpartiet 2st

Miljöpartiet 4st

RödGröna (gemensam) 1st

Moderaterna 7st

Centerpartiet 7st

Folkpartiet 6st

Kristdemokraterna 7st

Sverigedemokraterna 2st


Summerar man ihop dessa både ”sidor” och presenterar det grafiskt så får man följande resultat. Jag tror inte man behöver kommentera det ytterligare.


 


Mina läsare kan själva dra sina slutsatser! Alla förstår säkert hur viktig en blogg är för en politiker om man inte har "goda kontakter" inom media.


UPPDATERING


Som ett "brev på posten" publicerades min debattartikel om vårt valmanifest i Barometern idag. Det tackar jag givetvis för men frågan om det var det sista vi kan läsa på debattsidan från SD i denna valrörelse.


Jag har även fått andra reaktioner på mitt blogginlägg. Varför skall man lägga kraft och energi på debattartiklar som aldrig publiceras. Jag vet att det är ett begränsat utrymme, särskilt för SD. Varför skriva 5 debattartiklar när ändå bara en publiceras?

 
 
Ingen bild

Kalle

7 september 2014 23:03

Du är en hjälte Thoralf! Följer din blogg med stort nöje! Har redan varit och förtidsröstat på Sverigedemokraterna i riksdagsval, landstingsval och kommunval! :)

 
Ingen bild

Odalbonde

7 september 2014 23:19

Håller med Kalle på samtliga punkter. Heja Thoralf och SD!

 
Ingen bild

Hurskadetgå

7 september 2014 23:21

Fantastiskt jobb Thoralf, dagens behållning många ggr! Har också röstat lika som ovan!

 
Lassekolja

Lassekolja

7 september 2014 23:53

Betr. refuserade insändare är jag uppenbarligen i gott sällskap. Mellan 2005 och t.o.m 2009, alltså under fem år, skrev jag sammanlagt 18 insändare till "mitt husorgan", som är, eller rättare var, eftersom jag sedan länge sagt upp prenumerationen, Göteborgs-Posten(GP). Endast en(!) publicerades och den handlade INTE, som de övriga, om SD & migration. Bedrövligt!
Med risk för att bli tjatig, om vår representativa demokrati skall ha en chans att fungera optimalt, krävs så välinformerade väljare som öht är möjligt. Uppdraget att informera oss har det samlade medieetablissemanget. Detta missköter medierna å det grövsta! Ett övertydligt exempel på detta är när samtliga stora svenska dagstidningar vägrar att t.o.m på betald annonsplats, publicera rena fakta om antalet asylsökande i de nordiska länderna, d.v.s samma mycket tydliga grafer, som Thoralf publicerade här på sin blogg för ett par veckor sedan. Denna vägran är att likställa med sabotage alternativt manipulation av vår demokrati och borde vara åtalbart. Att förvänta sig åtgärder från vår s.k."demokratiminister" vore mer än naivt! Eftersom medarbetarna inom publikservicemedia (SR & SvT) enl. "journalisten.se"´s undersökning 2012, består av 74% Vänster- och Miljöpartister och ledning av gammal "68-vänster" kan man ej heller där finna så mycket av vår demokrati.
Det känns lindrigt uttryckt, för dj---gt att tvingas bara titta på när hela det politiska- och mediala etablissemanget skjuter skeppet Moder Svea i sank genom väastvärldens mest omfattande och vidlyftiga invandring.
SD x 3 i septenber ! ! !

http://www.status.st

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 september 2014 00:00

Ja, utan nätet och alla sverigevänliga bloggar inget SD i riksdagen. På nätet kan inte journalister styra vilka nyheter som är "bra" eller "dåliga".

Nu kan vem som helst få reda på känsliga fakta i både Thoralfs inlägg och i kommentarerna. Tack för det Thoralf!!
Denna blogg är säkert "skyldig" till minst en procent av SD,s kommande valresultat!

 
Ingen bild

Observer

8 september 2014 00:19

Nog är det lite "Dadda-Hink & Spade" över massmedia http://www.dn.se/valet-2014/manga-sd-kandidater-gillar-rasistsidor/

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

8 september 2014 00:24

Bloggen är bra och reko, mycket info osv, den är så jävla bra så till och med partivänner är avundsjuka, samt rädda, hur detta slår i valkuvärten 2014 får vi aldrig veta ,eftersom SD kommer att gå kraftigt framåt hur eller hur nästa söndag .

Detta valet gäller "Sverigevänlig fred" med lite kryss för nr 50 Robban förstås, som stöttade Alfsson lite bus bus kul va Jimmie.

Till valet 2018 kan det vara helt nya tider, så länge SD:s partiledning inte förstår att Internet/bloggar , samt brevlådor avgör hur stora SD skall bli är det bara att beklaga faktiskt.

Med nuvarande kurs har man ett tak, med en annan ett annat tak
Fast det ger sej ju när räkmackan bromsar in, då får Jimmie "toffa" till sej lite i liberaliseringsivern ,som härjar nu
Svenssson får väl ta ett snack med honom bakom Sjöholms dass på Listerlandet :=)(=:

Exakt hur denna lilla kommunikationsfnurra kommer att sluta vet väl ingen egentligen, kommunfolket bestämmer sina listor, och riksfolket sina säger Åkesson på en direkt journalistfråga, som för en gångs skull var ganska relevant.

Sedan är det väl så att Sverigevänliga alternativ kan väl aldrig Sverige få nog av :=)(=:

Jimmie sa väl att han inte gillade denna bloggen i tv, bussiga klubben ?
Vet du vad Jimmie vi gillar inte att du i princip förnekade att det finns etniska svenskar i intervjun med Göran Rosenberg
Fyfan vad det lät illa
Vore extremt bra med ett klarläggande på den punkten, finns vi eller inte ?
Står du fast vi det kan du glömma allt vad SD röster heter 2018 från oss ,där gick gränsen, någon djävla ordning får det vara i ett parti

Sedan får vi verkligen hoppas att inte kravet på en minskning av invasionen med 90% överges,för då pyser SD ihop, som en explosionspunka.

Vi får hoppas att SD:s ledning förstår vilket ansvar dom har, samt framförallt vilken möjlighet i en demokratur sedan 40 år.
Snälla gör inte en "Bert" nu, minst 40% av väljarbasen är irriterade

Nästa vecka ger vi oikofobpressen ,samt schizofrena politikerbrolier en "bloody nose"
OBS som vanligt gäller detta är talspråk ifall du är medianställd

Nästa år har du 1000000 unika besökare per månad på denna bloggen Alfsson
Du lägger ned ett hästjobb, jobbar helt rätt , jobbar för landet
Ingen annan i SD kommer upp i den klassen, stående ovationer från Gubben o Gumman "Aldrig aldrig aldrig ger vi upp".

Lögnen skall aldrig få segra långsiktigt i Sverige.

Låt nu PK Sverige sitta som fågelholkar när SD:s siffror kommer på söndag, öppna ditt hjärta :=)(=:

Glöm inte bort att valrörelsen för 2018 börjar om 7 dagar, då skall det bli åka av för att citera en ökänd blogg utan existensberättigande

Gubben o Gumman skriver som oberoende samhällsdebattörer i avsaknad på sådana utan ryska snuvan , någon koppling till Alfsson el, SD finnes ej

 
Ingen bild

Ingen alls

8 september 2014 01:23

"Tyvärr har det aldrig uppskattas av vissa inom partiet"

Det skulle vara våldsamt intressant att få veta vilka synpunkter "vissa" inom partiet har på Thoralfs blogg. Om man är Sverigedemokrat och vill att personer som Thoralf inte skall höras har man inget i SD att göra.

 
Ingen bild

Asylvåg till Sverige oroar danskar

8 september 2014 02:13

Danska politiker befarar konsekvenser i Danmark av att flyktingströmmen till Sverige ökar.

När de asylsökande blir svenska medborgare så har de rätt att bosätta sig i Danmark och få bidrag, varnar Dansk Folkepartis utrikespolitiske talesman Søren Espersen.

Justitieminister Karen Hækkerup (S) är redo att ta upp frågan med den svenska regeringen om den växande flyktingströmmen leder till ett slags ”välfärdsturism”, säger hon till Berlingske.
http://www.svd.se/nyheter/utrikes/3893694.svd

 
Ingen bild

Stockholmsnatt

8 september 2014 04:09

Heja Toralf! Du är verkligen en hjälte såsom andra kommentatorer sagt. Att beskriva tillståndet i landet sakligt och konkret och kommentera stort och smått är rätt till 100%. När vansinnet i absurdistan accelererar och problemformulering sker på världsfrånvända vänstervurmande stockholmsbaserade redaktioner är bloggar som din guld värd. Tack Toralf!

 
Ingen bild

Stefan A.

8 september 2014 05:40

Håller med Hulda mk1, utan nätet inget SD i riksdagen, utan riksdagsinträde inga pengar att bedriva information med, viktigt att ledningen inte drabbas av hybris utan behåller, precis som Thoralf, fötterna i myllan, vi kan kallt räkna med att, som efter valet 2010, jakten på nyvalda SD-företrädare kommer att öka över hela landet efter valet, den statsunderstödda "kulturtidskriften" expo har tydligen redan laddat upp, företrädare på kommunal nivå måste kunna känna stöd från riks, och att lojaliteten finns hos medlemmarna och inte hos stockholmsmedia...

 
Svensson

Svensson

8 september 2014 06:48

Thoralf du är en hjälte för oss vanlga svenskar,du tar upp sånt som andra inte vågar ta upp,du redovisar Sverigedemokraternas politik,så vi vanliga svenskar förstår.Du gör så Sverigedemokraterna växer så det knakar. Tack :)

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Söder

8 september 2014 07:14

Då har Expressen grävt djupt i sitt underrättelse arkiv. Skall det bli en SD politiker om dagen fram till valet? De vore på sin plats att granska politiker i andra partier också. SD politikern gjorde precis som han bör, nämligen att inte ge några kommentarer.

 
Ingen bild

Ludvig

8 september 2014 07:23

Denna blogg som jag tycker är Sverges bästa läser jag varje dag.

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 september 2014 07:39

Är Expressen fortfarande en liberal tidning? Efter samarbetet med Resarchgruppen och EXPO, liknar tidningen mer en vänsterextrem publikation...

 
Ingen bild

Ibbe

8 september 2014 08:23

Det Alfsson beskriver är sverigemedia i ett nötskal. Kampanjerna mot SD har lite olika utformning alltifrån de närmast groteska hatartiklarna mot SD i Aftonbladet, Expressen, Kvällsposten och GP till filtreringen som i t.ex Barometern. Journalistdevisen tycks vara DDR-light that´s alright.

 
Ingen bild

lundabo58

8 september 2014 08:46

Angående Expressens uthängningar av oliktänkande. Hörde nyss på Svt (besöker aldrig expressen) att en av anklagelserna mot Dulny gällde ett "tipsmail" till Politiskt Inkorrekt.

Inte nog med att detta då är minst 3-4 år gammalt, långt innan Dulny var påtänkt som riksdagskandidat, det innebär också att kommunisterna på Reaserchgruppen isf gjort intrång i antingen Dulnys eller PI:s epost-server.

Det sistnämnda borde i så fall polisanmälas.

 
Ingen bild

World Traveller

8 september 2014 09:31

lundabo58, visst borde det polisanmälas, men det skulle inte leda till nånting eftersom vänsterextremisterna faktiskt står över lagen. Säpo samarbetar ju för fan med EXPO och regeringen använder sig av vänsterextrema EXPO's information och lögner. Vi befinner oss verkligen i DDR 2.0

 
Ingen bild

Hacke

8 september 2014 09:44

Intressant och avslöjande som vanligt Thoralf. Kan berätta att jag för en liknande statistik med public service-radions vardagliga samhällsmagasin Studio Ett. Trots att det här rör sig om vår "fria och oberoende" statsradio ser siffrorna ut enligt följande när det handlar om hur partierna fått komma till tals i reportage och inslag under perioden 6 aug-5 sept:

V - 2
C - 3
S - 5
KD -3
MP -2
M - 6
FP -2
Fi -2
Sd -1

T o m Fi utanför riksdagen har således kommit till tals fler gånger än sd. Till detta ska också läggas att varför sd överhuvudtaget finns med i statistiken är att inslaget rörde sig om en ny bok på det eviga temat smutskastning av sd. Det var Mattias Karlson som fick besvara (kors i taket) de grava anklagelserna från Sydsvenskans Per Svensson i hans strategiskt släppta bok "Vasakärven och järnröret".

Till detta redan snedvridna och färgade utbud kan läggas lite varvade "idolporträtt" på personer med rätt politisk agenda som exempelvis Malena Ernman som på numera sedvanligt manér fick ägna sig åt sin nya form av marknadsföring av sin person - hennes riksbekanta sd-hat.
Så ser det alltså ut i ett program som till sin utformning och urval inte på något sätt sticker ut från övrigt i statsradion. Det är en skam för ett public servicebolag och jag hoppas innerligt att sd kommer att jobba för en genomgripande översyn och förändring av detta gravt misskötta "propagandabolag" som kostar svenska folket över 8 miljarder om året.

 
Ingen bild

Lena

8 september 2014 10:27

@Gubben o Gumman
Vad betyder tecknet :=)(=: ? Har inte lyckats hitta det på nätet ej heller har jag sett någon som använt det.

Jag noterar också att ni är ganska kritiska mot JÅ, att han behöver tuffa till sig, att han gjort misstag samt är alldeles för liberal. Om detta håller jag inte helt med dig/er om, visserligen kan man önska att JÅ var lite mer verbalt tuff, ibland framstår han som lite mesig t o m. Men ändå har han skött den här valåret mycket bra anser jag. Kanske kommer det i framtiden en SD-ledare som har mer av Marine Le Pen över sig och som lägger ner varje "attackjournalist, för detta har hon efterapat från den typens journalister och hon behärskar det helt o fullt. Men vill vi verkligen ha den typen av samhälle? Ska man behöva munhuggas varje gång man öppnar munnen?
JÅ har tydligen gjort bort sig o förnekat att det finns etniska svenskar (själv såg jag inte det inslaget på TV). En eller ett par gånger må vara hänt att man inte alltid varje gång är på vakt och strider för sin sak. Jag tror han vill komma ifrån den debatten, för den leder ingenvart. Varje invandrare däremot håller säkert med honom för om någon skulle komma på att påstå att deras folkgrupp inte finns, då börjar det nog vina runt öronen...

Jag tror att JÅ och SD-toppen har insett att de måste renodla sina argument, vilket han gjort med bravur. Nu är det kostnaderna för invandringen, att inte ta in fler än vad som integrationen håller för, att kunna hjälpa mycket fler människor genom att hjälpa i närområdet, att se till att det finns pengar till välfärden istället, etc, det är de argumenten som gäller.
Vi vet väl själva innerst inne om vi räknar oss som "pursvenskar" eller inte, likaså vet väl ex kurderna om de är kurder eller inte. Om detta behöver vi inte pressen till, den är bara till för förvirra för folk, dehar vi väl märkt mer än väl hur de spelar teater med en dramaturgi som är till för att övertyga oss att ge "dem" mer makt. Pyttsan!

 
Ingen bild

Lärare

8 september 2014 10:33

Kom ihåg när ni röstar, stanna kvar och se till att kuverten verkligen läggs i respektive låda. Vänta och kolla även om det är lång kö.

Apropå Dulny. Hur många journalister arbetar f n med att dammsuga varenda SD-politiker vad dom sagt och skrivit? Skulle varje parti granskas som SD, skulle tidningarna vara fulla med skandaler. Men det görs naturligtvis inte.

Påverkar valet? Inte det minsta, vi vet ju hur Medierna arbetar och vilka syften de har: Alla mot en.

Hur var det nu igen? I Efterlyst tillstod ju även Leif G W Persson att invandrarna var överrepresenterade i brottsstatistiken. Detta trots att svenskarna ännu är i majoritet!
Hur ser det ut på fängelserna?

Hur går det med stapeldiagrammet? Delas det ut friskt runt om i landet?

 
Ingen bild

Annelie

8 september 2014 10:55

Tack Thoralf för allt jobb du lägger ner. Har röstat på sd. Efter valkompassen är jag Sverigedemokrat fast det viste jag innan. Håller tummarna för sd på söndag.

 
Ingen bild

joffe

8 september 2014 11:08

Vi var några skandinaver boende sedan länge utomlands som träffades i helgen och debatterade bl.a utbyte av folk i EU och asylpolitik.

Till Australien har regeringen totalstoppat båtsmugglingen fr.Indonesien Vanliga asylinvandringen sker enl.genevekonventionen och landet tar emot ca 14.000 asylanter per år.

Normal invandring fortsätter med i vanlig ordning ansökan hos Ambassad, tester av alla slag och yrkesbedömning. Så sker även i USA Canada och andra demokratiska länder med krav på invandrare.

Sverige är "motvals kärring" med siffran just nu efter Reinfelds och 7klöverns senaste friflytande invandringspolitikbeslut 100.000/år från Mellanöstern och Afrika. Vem som helst kommer och ljuger sig in för Immigrationsverket klarar inte belastningen. I samma veva säger landets ledare att pengarna är slut och att svenska folket ska lida, spara och kämpa bita i det sura äpplet och kämpa vidare och ta emot fler nyanlända...

Det finns inga bostäder och en ort med 300 invånare får ta emot nyanlända boende på ortens finaste nedlagda sjukhus med 200 personer. Kommunen vinner statliga pengar på kuppen men vart ska sedan alla dess extra 200 pers ta vägen på orten och i Sverige är det arbetslöshet för kamelskötare.

En danska tog upp en klar aspekt. VARFÖR? "Varför tar Sverige emot alla dessa människor helt kravlöst och genast ger dem socialbidrag? De som kommer saknar indentitetshandlingar och ljuger sig fram! Sen får de snabbt svenskt medborgarskap och då får de flytta till Danmark eller vart som helst inom EU. Uppbärande bidrag for ever.. - Vi vill inte ha era svenska problem i Danmark. Dessa ofta arabiska analfabeter kan aldrig integreras i vår västvärld!

Hur fan kan du som svensk försvara den jävla politik som Reineldt och hans regering för? Ska ni ta emot världens alla lidande människor till Sverige. Är ni förgiftade på något sätt i Sverige då ni lånar pengar utomlands för att bjuda in kriminella främlingar?

Som f.d svensk medborgare hade jag naturligtvis inget försvar att komma med eftersom vi efter ingående analyser efter Palmeindoktrineringskampanjen packade och avflyttade för många år sen..


..



 
Ingen bild

Annelie

8 september 2014 11:13

Du är toppen Thoralf. Läser din blogg varje dag. Har röstat på sd. Hoppas det går bra på söndag.

 
Ingen bild

Lena

8 september 2014 11:25

Här kommer en länk till Marine Le Pen och hennes superba sätt att handlägga attackjournalister, svensk översättning av Tobbes Medieblogg:
https://www.youtube.com/watch?v=58AcfGZvvBO#t=153

 
Ingen bild

Göta

8 september 2014 12:02


Nu nu tror jag att jag förstår blaskornas kampanjstrategi mot SD. Expressen och Aftonbladet har tydligen samlat ihop och ska presentera en ny "SD-skandal" varje eller varannan dag den här allra sista veckan före valdagen. Kanske tänker man spara den allra fetaste till fredag eller lördag?

I och med detta frenetiska SD-grävande finns det självklart inte någon tid över för blaskorna att kontrollera andra partier. Annars finns ju den här långa listan på dömda 7-klöverpolitiker som Lotta länkade till kl 15:49 igår i en kommentar under Thoralfs inlägg "Otrevligt":

https://docs.google.com/document/d/1xO_kruy8hgikQBZ3KYJfpjN2RNXUiP-i3HFJVz84zL8/mobilebasic?pli=1

Här presenteras inte mindre än 205 st brottsdömda 7-klöverpolitiker för fulmedierna att gräva i och hänga ut.

88 sossar, 59 moderater, 20 folkpartister, 18 miljöpartister,
11 centerpartister och 9 kristdemokrater.

Och det handlar i många fall om riktigt svåra brott, som t.ex mord, misshandlingar, våldtäkter, grova förskingringar m.m

 
Ingen bild

Tomas Olsson

8 september 2014 12:20

Thoralf menar jag ju förstås, ursäkta. :)

 
Ingen bild

Raskens

8 september 2014 12:47

Hej Thoralf!

Jag kan erkänna att det är tack vare din blogg jag förtidsröstat på SD, Tyvärr gick det ju inte att kryssa dig så jag valde Robert Stenqvist istället. Fortsätt med det du gör för det påverkar ju helt klart folk!

 
Ingen bild

Stefan A.

8 september 2014 12:51

Ernman ja, kämpar på för mångkulturen från paradvåningen(som hon påstås bo i har jag sett på kvittret) koketterande om radhuset i Sandviken där hon skall vara född, på TV sade hon att hon inte visste nått om politik(vilket verkar vara helt sant) så det höll hon sig borta i från, märkligt med tank på alla kränkande omdömen om SD hon lyckas klämma fram.
Finns en ganska bra beskrivning här om hennes typ av människa.
http://www.svd.se/kultur/kulturdebatt/sveriges-mest-segregerade-plats_3887062.svd

 
Ingen bild

Sven Dacke

8 september 2014 14:51

Angående förtidsröstningen som jag gjorde förra veckan.

Röstkuverten och röstkortet tillsammans lades i ett kuvert som klistrades igen.

Den som öppnar "mitt" kuvert har alltså tillgång till mina röstsedlar och mitt röstkort = min identitet.

Skall det vara så? Är det ett säkert system? Existerar valhemligheten

Hoppas någon kan förklara

 
Ingen bild

LSW14

8 september 2014 14:58

Med tanke på PK-medias outtröttliga grävande i politikens grumliga vatten så är det inte mer än rätt att vi vanliga dödliga räcker en hjälpande hand. Så varsågod Wolodarski, Helin, Mattsson m fl:

Ett (nytt) politiskt parti i Sverige (Befrielsepartiet/Hizb ut-Tahrir:
http://hizb-ut-tahrir.se/index.php/kategori-aktuella-amnen/94-islam-i-sverige-eller-svensk-islam

Partiets definition av demokrati:
http://hizb-ut-tahrir.se/index.php/kategori-politik/91-demokrati

Jag ser med tillförsikt fram mot dagen då detta partis funktionärer, och inte minst, sympatisörer får på tafsen av Aschberg o co. Kan ni verkligen motså frestelsen- att göra ett oaviserat hembesök alltså??!

När ni är klara med kartläggning är ni välkomna tillbaka till det vardagliga, och eftersom SD kommer att växa så behöver ni inte bli sysslolösa inom överskådlig framtid.

Med bästa hälsningar från LSW14.

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

8 september 2014 17:24

Hej Thoralf
Kan man ställa en fråga här på chatten. Jag undrar vilka som förpackar valsedlarna man får hem? Fick mina sent och enbart 2 riksdag och landsting. Ingen broschyr heller som andra fick. Kuvertet såg ut att var skrynkligt och såg inte ut som de andra utskicken jag fått ifrån de andra partierna.
Nu har jag läst att detta har skett lite varstans, därför undrar jag vem som hanterar utskicken eller vilka som lägger i valsedlarna. Ska man misstänka posten eller?
Tacksam för svar och Ge inte upp, vi är många som behöver din blogg.

Thoralf Alfsson

8 september 2014 17:27

Jag kan faktiskt inte svara på den frågan. Jag tror det är ett företag som anlitats för att plocka utskicket som sedan skickat materialet till Posten för utdelning. Innebhåller kuvertet fel saker eller att det saknas något bör du anmäla det till den lokala organisationen.

 
Ingen bild

DuGamlaDuFria

8 september 2014 17:54

Tack det ska jag göra. Finns en tråd på Avpixlat som handlar om detta. Verkar lite skumt.

 
Stefan K

Stefan K

8 september 2014 18:51

Ja, tänk kära vänner när etablerad media hade monopol på allt i nyhetsväg, en tid då varken bloggar eller alternativa medier fanns.
Då hade journalisterna en högtidsstund då de kunde sitta på sina redaktioner och välja och vraka bland sanningar och lögner. Den tiden är förbi. Det är bara det att de ännu inte förstått det.

Angående mediernas drev mot Sverigedemokrater så här veckan innan valet och de metoder som används av dem själva och vissa intresseorganisationer.
Har precis sett klart SVT:s Dokument utifrån och deras mycket intressanta reportageserie om Amerikas fördolda stater. Har du inte sett programmen, gör det och ni förstår vad jag menar.
http://www.svtplay.se/dokument-utifran

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Lotta

8 september 2014 18:58

Twitterstorm i sandlådan för att Ian Wachtmeister var inbjuden i Agenda.

http://www.expressen.se/nyheter/val2014/ilska-mot-svt---slappte-fram-ian-wachtmeister/


Storm i pk-världen: Stefan Lövén sa det hemska ordet zigenare två gånger i intervju. Vad kommer då antiziganism ifrån för ord?

 
Ingen bild

Annelie

8 september 2014 19:26

Lyssnade på när några kompisar pratade politik. Dom var trötta på denna vansinniga invandring. Jag hoppas dom tar ställning på söndag.

 
Ingen bild

Trollfar

8 september 2014 19:30

@DuGamlaDuFria, samma här. Bara två gånger två sedlar. Borde ha varit två gånger tre sedlar.

 
Ingen bild

Lotta

8 september 2014 19:41

Som väntat har nu Expressen tagit upp sin "hembesök" igen. Hänger ut folk för mindre lämpliga inlägg skrivna för flera år sedan. Det jag inte förstår är hur det kan vara lagligt att bryta sig in i Discus och få tillgång till ett stort antal epostadresser vars innehavare man nu hänger ut i tidningen. Jämför det med polisens spaningsregister över romer.

 
Ingen bild

Observer

8 september 2014 20:05

Göta: Ang, Tidningarnas intensiva kampanjande a´la "dadda-hink & spade" nu sista veckan.
-Går folk på det bondfångeriet så är det inte lönt att ha val eller en demokrati. Är man så dum att man styrs av sådant då är intelligensen så låg att de ändå är utom räddning. Sk "Sheeple" ..sådana som fortfarande lägger pengar i blufftiggarnas bössor!
Den här gruppen tycks växa för var årtionde. Det är faktiskt skrämmande. Trots att vi skall vara så välinformerade o utbildade nu.
Dessa är offer för medias fördumning.

 
Ingen bild

En tjock med bröd tack

8 september 2014 20:15

När "Lillebror Lenin" spammar loss likt "byns enda kommunist" under SD:s insändare och får faktabaserade svar på tal av Sverigevänner .
Ja då stänger "Storebror Lenin" möjligheten att kommentera
Då får man "balans i kommentarerna.
Lika många för som emot SD
En plattskalles tolkning av fair play, heja ISometern

Insändaren är för övrigt klockrent kliniskt avrättning av vänsterpatraskets styrning av Kalmar , stort tack

P.s Vi saknar fortfarande en artikel om branden bakom Bauhaus 05,47 tidig söndag morgon, ev stadsterrorism bör omskrivas

D.s Den 15 September får kungen af Kalmar mfl nya kompisar i fullmäktige, säg hej till publiken

 
Ingen bild

Observer

8 september 2014 20:17

World Traveler

-Tänk efter valet! Ytterligare 4år med Reinfeldt alt 4-8år av Miljöpartiet..... Oj oj oj!!!
-Du som är runt världen, kan du se om det finns några lediga tomter utanför EU dit man kan ta sig under en exil tills SD fått egen majoritet?
-Vad krävs för att man skall få asyl FRÅN Sverige?
Räcker det att vara SD-sympatisör? -Visa hur Expressen förföljer oliktänkande, De som utnyttjar grundlagsrätten yttrandefriheten?
Finns det något land? ...När går flyget? *Ler*

 
Ingen bild

Rune

8 september 2014 20:27

Lotta
Självklart är det inte lagligt att bryta sig in i Discus och inte heller lagligt att läsa andras brev.
Men detta gör de ju i samförstånd med etablissemangspolitikerna och etablissemangsmedierna som får de rättsvårdande myndigheterna att titta åt andra hållet. Det är lite grann Weimarrepublik över Sverige nu.

 
Ingen bild

Trollfar

8 september 2014 21:11

@Lotta, självklart att det är olagligt. Tyvärr så har den svenska polisen så långa kaffepausar att mål som dessa tar år att utreda.

Finns ett antal utredningar på gång mot bl.a av Bonniers ägda Bisnode som har lämnat ut olagliga upplysningar. Bisnode har på sista tiden försökt påverka folk med att acceptera små ersättningar. Bättre att vänta på polisutredningen och stämma dem upp över öronen.

Stämningen mot Tomas Mattsson på Expressen som det samlades ihop pengar till har jag inte hört ett jota om faktiskt. Hur det går o.s.v

 
Ingen bild

Hulda mk1

8 september 2014 21:12

Ett enda litet oskyldigt ord, ger i dessa valtider en egen artikel. Stefan Löfven råkade säga "Zigenare" i dagens P4 Extra.
Det är tur att man inte är politiker i detta politiskt korrekta land där åsiktskorridoren nu är smalare än en fyra tums planka...

Nu granskar Expressen och Vänsterextremisterna i Resarchgruppen SD-politiker. Att någon sk-t skulle komma sista veckan mot SD, kunde alla räkna ut.
Detta har de säkert jobbat på i veckor och det kommer säkert något imorgon och troligen varje dag fram till valet.
Men vem granskar granskarna? Vem talar om för läsare, lyssnare och tittare vilka dessa "Resarchgruppen" är? Vilken deras bakgrund är?
Eller att de begått olagligt datorintrång för att hitta den lilla, lila fjäder som nu blivit till en hel hönsgård.
För egen del står jag inte på någon valsedel, så jag slipper säkert besök...

Tyvärr bor jag inte i Stockholm, annars hade jag garanterat kryssat den nu uthängde SD-politikern...

 
Ingen bild

Lotta

8 september 2014 21:54

@Rune och Trollfar
Det borde ju inte vara en hemlighet hur Expressen fått tillgång till register/epostadresser som röjt vilka som ligger bakom signaturerna som nu hängs ut via hembesök. Finns det ingen inom rättsapparaten som vill eller vågar reagera mot detta? Tydligen inte eftersom det tycks fortgå. Djupt skrämmande att Expressen med ansvarige utgivare Thomas Mattson och Researchgruppen ostraffat kan ställa sig över svensk lag.

 
Ingen bild

Inge Sandén

9 september 2014 00:15

Toralf,det är fler inom partiet som uppskattar ditt bloggande än de som satt i valberednigen.
Vi är många som vill se dig i Riksdagen igen,när listan för 2018 spikas.
Arbet du lägger ned i Kalmar kommer inderekt att visa sig på så vis,att du kommer att ha en stor del i att SD får minst 15% på söndag.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards