thoralf

Direktlänk till inlägg 6 september 2014

MILJÖPARTIETS HYCKLERI OM FLYGET

Av Thoralf Alfsson - 6 september 2014 09:00

    

Dagens framsida Barometern.


Socialdemokraten Johan Persson tog chansen att angripa Miljöpartiet hårt angående flyget vid föra veckans debatt på Larmtorget i Kalmar. Miljöpartiet vill stänga Bromma flygplats och införa nya skatter på flyget. Miljöpartiets policy är också att välja andra kommunikationsmedel än flyget.


Men att leva som man lär tycks vara svårt för de kvinnliga miljöpartisterna i Kalmar!


Trots detta valde två framträdande miljöpartister i Kalmar att flyga med Ryanair till Barcelona över en weekend förra året. Jessica Rydell hade dessutom kritiserat Ryanair för att de saknade kollektivavtal men trots detta valde Jessica Rydell (MP) och Tara Braem (MP)att flyga med Ryanair från Kalmar.


I tidningen Östran uttalade sig Jessica Rydell enligt nedanstående.


“Miljöpartisten Jessica Rydell ser inga konstigheter med att hon tog flyget för en weekend till Barcelona.

– Jag förstår inte att folk blir upprörda. Jag är en vanlig människa, precis som vem som helst.

Att vara miljöpartist och flyga klingar inte gott i allas öron. Men Jessica Rydell, som nyligen flög till Barcelona, förstår inte upprördheten.

– Jag jobbar för en bättre klimatpolitik och där måste flyget göra mycket mer än det gör i dag. Samtidigt är jag som alla andra och måste få ta ledigt någon gång.”


Östran, Barometern


Nu är det inte bara när Jessica Rydell är ledig som hon väljer flyget före tåget enligt Barometern. Enligt ett dokument från Kalmar läns landsting över hur de olika partierna använder sina pengar framgår det att Miljöpartiets landstingsgrupp hellre flyger än att man åker tåg.


Miljöpartiet är god två efter Moderaterna när det gäller vem som flyger mest av partierna i Landstingsfullmäktige!


Ett stapeldiagram över hur mycket pengar de olika partierna lagt på resor med flyg respektive tåg avslöjar Mijöpartiets hyckleri.


 


Det framgår med all tydlighet att miljöpartisterna inte lever som de lär. Jag brukar kalla det för politiskt hyckleri.


Två partier har ingen kostnad alls för flyg! Sverigedemokraterna och Folkpartiet. Kristdemokraterna har dessutom endast 877 kronor för flyg.


Men det är faktiskt värre än det ser ut i ovanstående diagram. Man måste även ta hänsyn till hur många mandat som respektive parti har i landstingsfullmäktige.


Socialdemokraterna 30 mandat

Moderaterna 13 mandat

Centerpartiet 7 mandat

Kristdemokraterna 5 mandat

Folkpartiet 3 mandat

Miljöpartiet 3 mandat

Sverigedemokraterna 3 mandat

Vänsterpartiet 3 mandat


När man beräknar resekostnader per mandat blir det minst sagt pinsamt för Miljöpartiet. I detta fall räcker det inte som förklaring att man vill vara privat ibland. Det är frapperande att se att miljöpartisterna i princip inte alls använder tåget för sina resor i tjänsten.


 


Tåg tycks inte vara något alternativ för Kalmar läns miljöpartister när de skall ut och resa!


Följande miljöpartister sitter i Miljöpartiets landstingsgrupp.


Jessica Rydell, Kalmar

Akko Karlsson, Västervik

Elisabeth Wanneby, Oskarshamn


Bara kvinnor i miljöpartiets fullmäktigegrupp. Kanske dags för lite kvotering inom Miljöpartiet.


Barometerns artikel finns än så länge inte på nätet, bara i lördagens papperstidning! Blir intressant att se om man även väljer att lägga upp artikeln på nätet?


Nu finns artikeln på nätet

http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/miljopartister-flyr-inte-flyget(4436286).gm



Tidningen Östran har under veckan skrivit en hel rad artiklar om de stora bråken som råder i Miljöpartiet i Kalmar län. De värsta bråkstakarna och intrigerande kvinnorna sägs vara just  Jessica Rydell och Anna Thore om man skall tro Östrans artiklar och de vittnesmål som miljöpartister avgett.


Om ett parti inte kan hålla samman under en viktig valrörelse hur skall det då fungera under kommande mandatperiod!


Här kommer några länkar till Östrans artiklar denna vecka men även Barometern har haft en artikel.


http://www.ostran.se/NYHETER/Kalmar/Vi-har-problem-internt


http://www.ostran.se/NYHETER/Kalmar/MP-toppar-deltar-inte-i-styrelsearbetet


http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/krisen-inom-mp-djupare-an-pa-lange(4431286).gm


Lägg därtill bråket inom Vänsterpartiet i Kalmar


http://ostran.se/NYHETER/Kalmar/Axelsson-Edstroem-laemnar-Vaensterpartiet


Valet i Kalmar kan bli väldigt intressant. Flyr alla vänsterväljare till Socialdemokraterna? Kommer S få egen majoritet?


Björn Söder kommer till Kalmar på måndag.


 


 
 
Ingen bild

En tjock med bröd tack

6 september 2014 09:13

Hycklande kommunister i en hönsgård som gömmer sej bakom Miljöfrågorna uppbackade av kräk till journalister undrar vad det partiet heter någon ?

 
Ingen bild

Fiona1177

6 september 2014 10:00

"Man måste få vara ledig ibland" säger Jessica Rydell. Jaha, så man är alltså bara miljöpartist under arbetstid, inte när man är ledig?

 
Ingen bild

Thoralf A

6 september 2014 10:11

De senaste dagarna har det varit många troll som varit inne och kommenterat på bloggen. Även "judehatare" och personer med likartade åsikter.
Dagens blogginlägg har redan gett flera kommentarer som jag starkt tar avstånd ifrån därför anser jag mig tvingad att införa moderering av kommentarerna tillfälligt.

Jag godkänner så fort jag kan!

 
Ingen bild

Tony

6 september 2014 10:24

SD är ju mer miljövänliga än självaste MP!

 
Ingen bild

Observer

6 september 2014 10:47

George Orwells "The Animal Farm" eller Grisfarmen som en del säger är väl passande i sammanhanget.
-Alla djuren är jämställda men somliga är jämställdare än andra!

USCH!!!

 
Ingen bild

LSW14

6 september 2014 10:56

@Thoralf
Hej! Anser du att jag är en av "judehatarna" med tanke på mitt inlägg i onsdags (3 sep 13:51)?
Om så är fallet har du väldigt fel! Jag ville bara veta var SD står i dessa frågor.
Nej, jag har absolut ingen ambition att trolla, vare sig det handlar om SD eller KPMLr (om de fortfarande finns :-). Vill bara veta så mycket som möjligt om den politik som förs och varför vår omvärld ser ut som den gör. Och vad man kan göra för få till en förändring.
Om du inte vill att någon tar upp frågor av den typ jag gjorde i nämnda inlägg- så har jag full respekt för det. Naturligtvis.
Jag skulle verkligen uppskatta om du tar in detta inlägget och samtidigt besvarar frågan huruvida du anser att jag är en judehatare.
Oavsett, lycka till i ditt fortsatta arbete.
Mvh LSW14

 
Lotta

Lotta

6 september 2014 10:59

OT/meddelande till Obama och resten av världen.

http://youtu.be/QxzOVSMUrGM

 
Ingen bild

Thoralf A

6 september 2014 11:15

LSW14

Nej, det handlar inte om din kommentar.

Det finns ett antal personer som har visat nazistiska åsikter och som vänder sig mot judar. Bland annat "Peter" och "Tant Gul".

Sedan finns det andra som bara försöker sprida falska uppgifter om SD. Kommentarer som jag inte vill sprida på min blogg. Dessa personer har blivit allt aktivare de senaste dagarna.

Jag var själv ute för en mycket obehaglig händelse igår. Vilket kan betyda att våra politiska motståndare inte drar sig för något!

 
Ingen bild

Jag

6 september 2014 11:25

Synnerligen ansvarsfullt att mederera, Thoralf. Det är fruktansvärt tröttsamt med alla kommentarer som inte rör ditt blogginlägg och med all detta tjafs. Det är ju precis det dessa troll vill. Stå på dig och var rädd om dig. Thoralf. Du behövs!

 
Ingen bild

Magentan

6 september 2014 11:32

Lite Off Topic men ...

Sedan många år tillbaka har den svåra bostadsbristen brett ut sig på allt fler orter i Sverige. Reinfeldt-alliansens och övriga 7-klöverns vansinniga och okontrollerade massinvandring har för längesen fyllt upp alla tillgängliga bostäder, och våra egna ungdomar tvingas därför bo kvar hemma hos föräldrarna långt upp i 30-årsåldern. Sverige är sedan länge fullbelagt!

Trots detta fortsätter 7-klövern att ytterligare intensifiera sin okontrollerade massinvandring med enorma ÖKNINGAR varje månad (se Thoralfs stapeldiagram). Varje månad försvinner allt större, svindlande belopp från våra skattepengar till den penningslukande invandringsindustrin.

Asylsökare och s.k "ensamkommande barn", placeras numera ut på herrgårdar, slott och lyxhotell, där de kan äta sin halalmat på finporslin under de förnäma kristallkronorna. Det skattetyngda svenska folket betalar.

Bostadsbristen för våra studenter löser man däremot på ett annat sätt. De får bo i tält och gamla kasserade bussar. Enligt ordföranden för Stockholms studentkårs centralorganisation beror detta inte alls på att Sverige har västvärldens mest generösa massinvandringspolitik. Nej, han har en helt annan, mycket mer POLITISKT KORREKT förklaring, nämligen:
"Tyvärr är andrahandsmarknaden full av fördomar, rasism och sexism. Det gör att alla inte har samma förutsättningar att hitta ett boende"...

http://www.friatider.se/t-ltl-ger-f-r-studenter-i-stockholm

http://www.exponerat.net/svenska-studenter-far-bo-i-gamla-bussar-asylsokare-far-bo-pa-herrgardar-och-slott/#ixzz3CWQzKRr9

 
Lotta

Lotta

6 september 2014 11:32

OT/Granskning Sverige om den hjärntvättande svenska skolan.

http://youtu.be/GDQ_s_BEopw

 
Ingen bild

World Traveller

6 september 2014 11:43

Nazism var sin tids terror och vansinnesideologi. Efter nazismen, eller före och tillsammans med om man så vill, så kom kommunismen. Nazismen idag är väl nästan utdöd förutom på ett fåtal stollar här och var men den minst lika vidriga kommunismen upplever en riktig renässans, dels i styret av EU och framförallt bland politiskt korrekta i Sverige. Ännu vidrigare än nazism och kommunism är islam som den utvecklats idag. De muslimer som bara vill leva sina liv i lugn och ro och se sina barn växa upp och få ett bra liv trängs undan och terroriseras av de allt fler radikala muslimer som, liksom Hitler, drömmer om världsherravälde. De har förklarat krig mot alla icke-muslimer i hela världen men ingen verkar ha förstått det än, eller vill inte förstå det. Endast i Myanmar (Burma) kämpar ursprungsbefolkningen emot. Jag kan för allt i mitt liv inte förstå varför folk dras till så ondskefulla och tokiga ideologier. Har de inget bättre för sig i sina liv? Gå för fan ut i naturen och njut av allt vackert där istället för att hata och försöka göra illa andra människor.
Hoppas du mår bra Thoralf, vad det nu var som hände. Min fru mår inte bra efter vad som hände hemma i förrgår natt.

 
Ingen bild

Privatspanare

6 september 2014 12:28


Abir Al-sahlani tog pengarna och stack

Den arabiska kvinnan Abir Al-sahlani som representerade Centerpartiet i den svenska riksdagen blev anklagad för förskingring/ stöld av en stor summa pengar.
Hon tog sk timeout i nov 2013 och sedan dess har man inte hört talas om henne.

Någon som vet var hon håller hus?!

 
Ingen bild

LSW14

6 september 2014 12:40

@Thoralf
Tack för ditt svar, det va gött att inte bli bannad!

Jo, det är naturligtvis inte alldeles enkelt att sortera bland alla inlägg, samtidigt som det är viktigt att inte skapa en åsiktskorridor som bara rymmer egna ståndpunkter.

Betr "Peter" och övriga skribenter med liknande åsikter så har jag det lite knepigt.
SD avskyr som bekant SVP som pesten -liksom jag-, samtidigt som det varit oroväckande tyst om regeringspartiet Likuds (Israel) ståndpunkter i liknande frågor. Nu kan det förstås vara så att ev kritik undgått mig, men det är frågor av den typ som malt i mitt huvud under en längre tid. Som exempel kan vi ta detta:
Den 11 feb 2011 kunde man läsa följande i Jerusalem post, uttalat av parlamentsledamot Tzipi Hotovely: "We must confront the fact that the country has not valued education, which is the only way to prevent Jewish women from forging life connections with non-Jews,” Hotovely said."
Källa: http://www.jpost.com/Diplomacy-and-Politics/MKs-told-more-education-is-needed-to-combat-intermarriage

Hoppas du, och andra läsare/debattörer här inne, förstår att jag blir en smula konfunderad när jag läser detta.

Det jag menade i mitt inlägg (3/9) var att jag tror att det vore bra att öppet diskutera även frågor som rör detta, liksom NATO mm. Som jag ser det är risken annars stor att hamna i samma dike som de flesta PK-forumen, nämligen att många viktiga frågeställningar avfärdas som trams och trollning. Att det sedan skrivs en massa trams och trollinlägg är en annan sak- där är vi helt överens!

Det är både skrämmande och ledsamt att det förekommer hot och även verkställighet av dessa, men jag kan ana vad du åsyftar, även jag har tyvärr egna erfarenheter av detta.

Ber om ursäkt för att det blev en del OT.

@World Traveller
Ang ditt inlägg 11:43; jag önskar det var jag som var författaren, spot on, igen!

Nu ska jag iväg för att försöka omvända en gråsosse. Kan undra hur det ska gå :-)

 
Ingen bild

Hulda mk1

6 september 2014 12:53

@Thoralf.
Tyvärr bra och nödvändigt med moderering av inläggen nu och fram till valdagen.
SD,s fiender drar sig säkert inte att skriva ihop något otrevligt och sedan snabbt föreviga det för att användas mot SD.
Även "nick" kan under följande veckan kidnappas och missbrukas för osmakiga inlägg.
Eftersom SD nu verkar bli vågmästare kommer påhoppen att bli fler och fler...

Miljöpartister, tja, de är ju också människor. Men de lever inte som de lär...

 
Ingen bild

joffe

6 september 2014 13:53

Jag vill bara helt kort konstatera.

1) Din blogg är oslagbar av förnuftskäl.
2) Illustrativ och kunskapsfylld
3) Givande att ta del av i en bister tid.
4) Lärorik om den falska nu-politiken och journalisthysterin.
5) Intressanta och färgstarka kommentatorer
6) Och en mängd andra pluspoäng jag glömt att tillägga men ni läsare känner till.

 
Ingen bild

Lotta

6 september 2014 15:11

Avdelningen allas lika värde och vi och dom:
Hittat på en annan site. Hur vanligt tror ni detta är:

"Jag mötte en av V:s kommunalpolitiker härom dagen. Han stod och propagerade för sitt parti och jag tänkte, lite förslagen så där ni vet, fråga vad han stod i frågan om just dessa extrema vänsterfalanger och vad han tyckte om dessa.

Fråga; Borde inte hela partiet dömas om det visar sig vara medlemmar ur V som beter sig på detta vis?

Svar: Absolut inte. Såna saker ställer vi oss ej bakom.

Fråga: Men när en SverigeDemokrat har sagt eller gjort något för flera år sedan som inte är acceptabelt, är det då rätt att hela partiet döms.

Svar: Ja men det är ju dom det.. inte V!!"

 
Ingen bild

Observer

6 september 2014 15:14

Har ni också undrat varför inte SD redan idag är uppe i 50% ?
-Och varför rena tok-partier fortfarande får röster?

Vid en stormarknad iakttog jag hur många som gav pengar till tiggaren som satt där utanför.
Alla som är kapabla att tillgodogöra sig nyheter och kan dra logiska slutsatser vet vid det här laget att tiggeriet som nu pågår är bluff.
I detta samanhang kan man utläsa en ännu intressantare detalj, nämligen hur det är ställt med läsförståelsen hos vanligt folk, D.v.s den som ger pengar har således inte läst nyheter på ca ett år, Inte kunnat tillgodogöra sig det man läst eller saknar logiskt tänkande. Vi får räkna bort någon procent som ger bort pengar trots att man vet att det är buff, Men ändock.
INTE MINDRE ÄN 40% GAV DESSA PENGAR!!!
...Det är ganska skrämmande!
Att så pass många i befolkningen är så omedvetna. Detta torde vara en svår nöt att knäcka för valstrateger -Hur når man denna omedvetna grupp?
Detta ger även en fingervisning om varför det ser ut som det gör också.

 
Ingen bild

Odalbonde

6 september 2014 15:34

Miljöpartister - de kan allt flyga och fara :-) Bra att få sånt svart på vitt. Osökt kommer man att tänka på Åsa Romsons tal i somras.

 
Ingen bild

Odalbonde

6 september 2014 15:36

Miljöpartister - de kan flyga och fara! ;-) Vad var det nu Åsa Romson sa i somras???

 
Ingen bild

vmm

6 september 2014 15:36

OT: jag har precis förtidsröstat. Det blev en trippel på SD. Jag personkryssade Paula Bieler i riksdagsvalet.

 
Ingen bild

Tony

6 september 2014 16:20

Lögnen är ju kommunisternas bästa tillgång,
och hyckleriet verkar att vara MP s bäst
utvecklade gren.

 
Svensson

Svensson

6 september 2014 16:31

Vi i Miljöpartiet vi flyger,men vi vill att alla andra cyklar.
Thoralf din blogg äger,ett rent nöje att läsa det du skriver Tack :)

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Skånepåg

6 september 2014 16:56



Ett budskap till president Obama från en före detta muslim som konverterat till kristendomen.

https://www.youtube.com/watch?v=QxzOVSMUrGM&app=desktop

 
Ingen bild

Morningstar

6 september 2014 17:11

Angående nazismen och kommunismens uppkomst. Jag är ingen kalenderbitare så jag håller mig till ungefärliga årtal. Det kan ändå inte slå fel på särskilt mycket. Kommunismen får väl antas vara storebror då. Marx och Engels får väl då anses som grundare och vi ligger vid mitten av adertonhundratalet. Nazismen uppstod långt senare på 20-talet. Vad som fanns innan NSDAP var ju Thule-sällskapet, som var mer inriktat på det ockulta, men som icke desto mindre räknas som en föregångare till det senare partiet. Tror dom uppstod i slutet av adertonhundratalet om inte jag minns fel. Inspirerade av mer kända rörelser som MacGregors Golden Dawn, Crowleys OTO och Blavatskys teosofer i synnerhet. Vilket sannolikt är varifrån dom fick sin idé till den omvända swastikan. Visserligen oerhört intressant men det skulle ta för lång tid och för stort utrymme, då det är oerhört komplext. Intresserade kan ju själva googla dessa personer och sammanslutningar. Det finns många spaltmetrar skrivna om dem om man så säger.

 
Ingen bild

Lena

6 september 2014 18:31

Dagens krönika är kanon och jag förvånas att inte fler ser den iögonfallande falskheten av många Miljöpartister. De säger en sak men menar en annan. Ex. förre språkröret, Maria Wetterstam, med sitt försåtliga smil, som gifte sig med en finne som också är medlem i Gröna partiet där i Finland, de fick även två barn. Så hur gör man för att leva ett föräldraliv med småbarn men bor i olika länder? Jo de tar FLYGET varje helg för att träffas!! Samtidigt som de är representanter för miljöpariet som propagerar för att tågresor är bästa alternativet! De är som pampar helt enkelt, ofta ganska unga och kvinnor, saknar kunskap, insikt och empati. De vill bara höja skatterna för folk och göra allt krångligare. Det är min inställning till Miljöpartister i stort, särskilt bland MP-toppen.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

6 september 2014 18:47

Helt rätt att moderera ,aktiviteten för att ställa till något, för att sedan ringa till kommunistkompisarna i pressen har helt klart ökat ,när det gäller judebabblandet har vi sedan tidigare varnat för bla en signatur
Fast bättre sent än aldrig ;=)(=:

Det är väldigt lite man har att komma med från vänstermedia, lite dumma kommentarer, lite momsmisstag el vad det nu är.

Politiken, sakfrågor, nationens ekonomi, har dessa eminenta kommunistiska plattfötter, och lögnare för länge sedan glömt, nä nu gäller det att smutskasta SD ända ned till parkeringsböter 1969, detta är så djävla urlöjligt så det är inte sant.

En plattskalle förmodligen "anstiftaren" försökte till och med med HLR på "Nyårsscoppet" för ett par år sedan
Säg hej till publiken "Dinge ding dong"

Bara för att man som vänstertrash en skruv lös själv och sitter i en dampsandlåda ,så behöver ju inte resten av Sveriges befolkning ha samma problem.

Mera ang plattskallar, en plattskalle stod och tutade på Stortorget vid ett politiskt möte, med påföljd att farbror polisen bad snubben flytta på sej ,tyvärr var det lika inaktuellt med böter för mötesstörning, som när en annan plattskalle körde gräsklippare runt Kristina Winberg .
Den tutande snubben dyker sedan upp i pressen några dagar senare för att "köpa" sej ett jobb.
Givetvis så stänger Barometern av kommenteringen det gäller ju att skydda "Bob" ifrån alla stygga Sverigevänner :=)(=:
Tänk vad konstigt det är att "Bob" aldrig får ett jobba va?
Kanske ett samtal till psykriatrin skulle vara befriande ?

Enligt obs obekräftade uppgifter skall "Bob" har arbetat fast på¨Samhall" ?
Skrivande journalist kanske kan ringa Bob och höra, kallas visst research
Stämmer detta så blir det hela en mediaanka modell Kalle Anka von Damp

Nä gott folk nästa söndag när valresultatet är klart kan ni njuta och fortsätta verka för början på början av slutet för det socialkommunistiska konungariket Sverige

"Vi e pågång nu"

 
Ingen bild

Johnsson

6 september 2014 19:25

Momsfusk i 3-fasföretag? Blir nog ingen debatt eftersom det inte är någon vanligt svensknamn som driver det företaget.

 
Ingen bild

Trollfar

6 september 2014 19:52

@Johnsson, kanske ingen debatt, men det var på TV-nyheterna. Ägaren skulle polisanmäla Skatteverket påstod han i reportaget. För vad framgick inte.

 
Ingen bild

lundabo58

6 september 2014 21:38

Enligt uppgifter från bl a Friatider håller Expressen just nu på med nya hembesök hos SD:are och sympatisörer. David Baas och hans kommunistiska gorillor från Researchgruppen är på gång med nya ofredanden.
http://www.friatider.se/just-nu-expressen-g-r-nya-hembes-k

Thoralf Alfsson

6 september 2014 21:55

Vi vet att det varit ett hembesök i Kalmar län från David Baas.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards