thoralf

Direktlänk till inlägg 3 september 2014

MEDIA VÄGRAR SANNINGEN

Av Thoralf Alfsson - 3 september 2014 23:14

Den här veckan har det blivit 340km på trehjulingen för att dela ut dels vårt lokala material men även foldrar som tagits fram av riksorganisationen (Partifolder, Seniorfolder och landsbygdsfolder). Den här veckan är det de södra delarna av kommunen som fått lite i brevlådorna. Närmare 5 000 hushåll har jag levererat material till. Mina partikamrater jobbar på med delningar inne i stan medan jag kör omkring i det vackra vädret på landsbygden ;-)


Jag tror precis som flera av mina läsare att just utdelning av material är ett nödvändigt komplement till det begränsade utrymme som vi ges i media. Att få vårt lokala material i brevlådan och sedan sätta sig vid köksbordet och läsa, det tror jag har en välgörande effekt. Att det dessutom kommer utskick med posten med valsedlar inte bara en gång utan två gånger kommer säkert också påverka valresultatet positivt.


Just nu är jag riktigt upprörd över hur media behandlar SD och hur vissa journalister hanterar scoop. Tyvärr är jag än så länge förhindrad av att skriva om dessa uppgifter men jag kommer återkomma om det inte blir en bättring i media. Det är väldigt enerverande att sitta med uppgifter som man inte kan skriva om i ett blogginlägg. Att media hela tiden försöker förhindra Sverigedemokraterna att nå ut med sitt budskap och sanningar är skrämmande. Det ”monopol” som de stora medieföretagen har påverkar hela valrörelsen och möjligheterna för ett parti att nå ut med fakta till väljarna.


Expressens partiledardebatt ikväll är ett lysande exempel på hur media styr och leder tittarna. Gudrun Schyman gavs plats att kasta negativa åsikter om SD utan att någon fick bemöta henne. Jimmie Åkesson var väl nästan den enda partiledaren som inte intervjuades efter debatten. Inga frågor i panel berörde Sverigedemokraterna. Mona Sahlin Ulf Adelsson och Marie Wtterstrand fick  möjligheten att promota sitt eget parti eller block.


Varför aldrig en Sverigedemokrat i panelen för att få lite andra perspektiv?


 
ANNONS
 
Ingen bild

Intervju med SD ekonomiske talesman

3 september 2014 23:24

http://www.svd.se/naringsliv/sd-att-forbjuda-vinster-ar-bland-det-dummaste-man-kan-gora_3870198.svd

 
Ingen bild

Blåsippan

3 september 2014 23:38

Vi går mot ett superval och du Thoralf har del i det. Tack.

 
Ingen bild

Argus

3 september 2014 23:58

Vi svenskar har många goda egenskaper och en stark rättvisekänsla är en av dem. Yxhugg går som bekant igen och det slår bara tillbaka på Expressen. Sjuttio personer fick gå härom dagen och det är nog bara början.

 
Ingen bild

Observer

4 september 2014 00:02

Thoralf: Du behöver inte publicera det där materialet du har. De kommer inte att ändra på sig! Det finns bara en sak sådana där förstår och det kan du se till att det händer när ni blivit lika stora som Front National i Frankrike och det är inte många år bort.
..Nämligen att ta tag med hårdhandskarna mot massmedia genom att införa regelverk och omorganisera hela public service!
Det är det enda dessa begriper.

Det skall vara kännbara straff om man ägnar sig åt angrepp på demokratin.

 
Ingen bild

Micael Foghaegen

4 september 2014 00:54

Har också sett "debatten" nu i efterhand. Man marginaliserar vår tredje kraft i politiken genom att låta rapporteringen handla enbart om blocken - Reinfeldt vs Lövén. Jimmie har inte det lätt men gör ett strålande jobb efter omständigheterna.

Min stilla önskan är att så många som möjligt ser igenom denna glasfasad och röstar på SD 2014. Alternativen känns skrämmande rent ut sagt.

 
Lassekolja

Lassekolja

4 september 2014 00:56

Thoralf, bra att Du tar upp SD´s "förvägrade medverkan" i olika paneler. I ex.-vis SvT´s och TV4´s nyhetspaneler på fredagarna, SR´s Godmorgon Världen på söndagarna, består alltid penelerna av tre "PK-tyckare", antingen två från Alliansen och en rödgrön eller omvänt. Jag har tidigare mejlat och efterlyst att den "tredje panelmedlemmen" borde komma från det tredje "Sverigeblocket", dock utan gehör.
Efter valet, då sannolikt SD minst tredubblats, kommer jag att mejla igen till SvT, TV4 och SR!
SDx3 den 14september!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Ådärkomdenja

4 september 2014 01:15

Utfrysningen av (sd) får motsatt verkan. Massor av människor har insett, och röstar "rätt", en del just p g a att dom är förbannade på svinpälseriet som Reinfeldt och 7-k satt i system.

 
Ingen bild

Tompa

4 september 2014 06:11

Och igår kommer dottern hem från engelska skolan och berättar om att de (läraren) har pratat om politik och blivit informerade om partierna.

-SD var rasister
-SD kommer aldrig att bli ett stort parti pga att ingen gillar dem
-Jimmie Å var en bra talare men alla andra i partiet var inget bra

Detta talar alltså en lärare om för sina skolelever År 2014

En elev ställde frågan om att vi kan väl inte ta emot så många pga att inga jobb eller bostäder finns. Svaret var att eleven hade fel och vi kommer att tjäna på massinvandringen.

Ridå!!

Jag är sååå frustrerad.........

 
Ingen bild

Odalbonde

4 september 2014 06:13

PK-maffian säger att SD är tillhör de antidemokratiska krafterna. Men att valplakat och annat ideligen förstörs för SD utan åtgärd från deras sida är - av allt att döma - demokratiskt enligt deras synsätt. I Karlskrona sätter nu SD upp affischer ute i vattnet vända mot land för att dessa ska få vara i fred. Skam går på torra land. Mer om läget i Karlskrona finns som en notis på Avpixlat.

 
Ingen bild

Göran

4 september 2014 06:18

Har just "dragit" igenom DAGENS SAMHÄLLE. Konstaterar att "De nya moderaterna" är det enda kommunistpartiet i sjuklöverförsamlingen. De övriga sex har drabbats av komplicerad hjärnröta.

 
Ingen bild

Göran

4 september 2014 06:37

@ Tompa,

Ja, är det inte lite märkligt. ALLA "besserwissrar" talar om att "vi" tjänar på invandringen, men INGEN kan förklara var i förtjänsten består. Det är hög tid för sjuklöversupportrarna att leverera besked härom.

 
Ingen bild

Lotta

4 september 2014 07:36

Det har visst varit en debatt i Kalmarsalen inför gymnasieungdomar. Alla partier var representerade utom SD som inte svarat på inbjudan enligt moderatorn Joppe Wiberg. Stämmer det? Låter skumt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

4 september 2014 07:38

Såg nu på en debatt i SVT mellan Ullenhag och Åkesson om invandring. Ullenhag är tydligt pressad och försöker som igår i Tv4 att prata, prata och prata för att inte ge Åkesson chansen att framföra sina argument.
Han vet säkert mer än oss andra hur det verkligen ser ut inom Migrationsverket och alla problem där. Förväntar mig en "bomb" efter valet med nya kostnader och andra problem. Allt tystas säkert ned nu, för att inte ge SD mer "vatten på sin kvarn" än nödvändigt...

 
Ingen bild

Stefan A

4 september 2014 07:53

I Ullenhags värld försvinner 500 000 arbetslösa spårlöst, vi har råd säger han samtidigt som han lånar pengar och skuldsätter kommande generationer, då har man faktiskt inte råd.1989 var Ullenhag iaf. 17 år så han borde ha lite minnen från den tiden, den som då påstod att Sverige ett par år senare skulle vara bankrutt blev utskrattad, så försiktighetsprincipen
borde vara gällande i stället för spenderbyxorna, delar man ut PUT i kexpaketen tar man på sig en enorm försörjningsbörda som inte försvinner bara för att konjunkturen viker, krisen på 90-talet kostade för övrigt Svenska pensionärer 250-300 miljarder som patron på torp stal med löfte om återbetalning krona för krona som aldrig infriades...

 
Svensson

Svensson

4 september 2014 08:02

Skandalen med Kina och Edge kommer göra att alliansregeringens förtroende minskar,bra att det kom innan valet.Alliansregeringen tycks inte ha rent mjöl i påsen.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Lassekolja

Lassekolja

4 september 2014 08:07

Instämmer med Hulda! Myt-Erik pratar oavbrutet för att ge Jimmie så lite tid som möjligt. Så var det även igår i TV4. Där saknade jag ännu mer en debattledare för att få hyfs på "Bagdad-Bob". Att ha olika åsikter är en sak men när Ullentotten står och ljuger om att SD "vill skicka tillbaka flyktingar till krig och död", då blir jag riktigt förbannad, men vad hjälper det...?
Ny novusundersökning: SD tredje största parti och vågmästare!
Gissar att SD får 16-18% den 14 september!

http://www.status.st

 
Ingen bild

svenne

4 september 2014 08:32

OT/ Jag brukar ha musiken i P2 som bakgrundsljud då jag pysslar med något och har en radio till hands. Då jag slog på radion i går morse vid åttatiden så hörde jag en information om ett program som P2 kommer att sända på lördag den 6/9 kl. 18:00.

Programmet har rubriken "Bänkad med Ella" och presenteras som "Möt Malena Ernman och Loa Falkman i samtal om allt ifrån rasism till barockmusik". Malena pratar i programinformationen om "ett rasistiskt parti i Riksdagen" och detta uttalande skall väl utgöra ett dragplåster för programmet.

Jag har hittills betraktat P2 som en politikfri oas i mediabruset, men detta verkar vara ett misstag. Räcker det inte att varenda annan TV- och radiokanal bedriver valpropaganda mot SD? Det verkar krävas att de programansvariga i samtliga etermedia skall "dra sitt strå till stacken" för att misskreditera SD på något sätt.

 
Ingen bild

World Traveller

4 september 2014 08:45

Ytterligare mörkning från media.

En kollega till mig ingick i en liten grupp operatörer som flögs till Egypten under oroligheterna 2011 för att evakuera Brittiska medborgare. Några av dom tog sig till Sharm El Sheik och Hurghada men turisterna där var inte direkt påverkade av oroligheterna i Kairo. Några sändes till Alexandria där de hjälpte ett fåtal britter att ta sig ut ur landet. Min kollega och några till fick det svåraste uppdraget - att hjälpa britter i Kairo. De jobbade i tvåmans team, obeväpnade, men hade avancerad kommunikationsutrustning. Egyptiska myndigheter gick ut och meddelade att polisen skulle ställa upp med bussar och samla upp alla västerländska medborgare för att ta dom till flygplatsen och flyga hem dom till deras respektive hemländer. Min kollega vet inte det exakta antalet men betydligt fler än hundra västerlänningar plockades upp av polisen och kördes till polisstationer och Egyptiska museet där de kedjades, fick munkavle och huva och sen torterades tills de spydde och sket ner sig. Polisen gjorde uppenbarligen detta för sitt höga nöjes skull, för att de ville tortera västerlänningar. Efteråt slängdes offren in i bussar och kördes ut och släpptes av lite här och var i Kairo. De flesta drabbade var britter, amerikaner och australiensare. De flesta av dom arbetade i Egypten och var ej turister. Tre stycken var tonåringar från England som rest dit för att se revolutionen på nära håll. De kommer nog aldrig att göra om det. Efter att de släppts så var de livrädda och gömde sig på olika håll i staden och ringde Brittiska ambassaden. Min kollega och hans grupp tog sig under stor fara för sina egna liv runt och hjälpte de drabbade att ta sig till ambassaden eller flygplatsen. Han hamnade i många obehagliga, skrämmande situationer. Detta visar på mentaliteten på dessa kulturberikare som invaderar Sverige och är ett i mängden av exempel på vad media mörkar för folk. Allt för att islam inte ska framstå som något negativt. Min stilla undran är VARFÖR.

 
Ingen bild

dagens citat

4 september 2014 08:46

Ur *Kampen mot rasismen kan inte vinnas* av Karl-Olov Arnstberg

Det är värt att notera att förmodligen har ingen ideologi någonsin
i det moderna Sverige varit så retoriskt framgångsrik som mångkulturalismen. Visst finns det kokande kritik under ytan. Jag tror att den i valet leder till att SD blir tredje största parti. Men i media och politikerled är man helt överens om en invandringspolitik som tveklöst för välfärdslandet till ättestupan.

Detta till trots – och här kommer min poäng – förstår inte de kamplystna att de är i färd med ett disciplineringsprojekt. De har helt enkelt inte begripit att det är de själva som är överheten, utan de tror på fullt allvar att det som pågår är en revolt underifrån; i humanismens namn, alternativt på klassiskt marxistiskt manér, beroende på hur den ideologiska plattformen ser ut.

Därav följer att de också är oförmögna att se att deras kamp mot den växande rasismen i själva verket är en kamp mot ett folk som reser sig mot den mångkulturella ideologin och dess konsekvenser [..]
Som utbildad etnolog och forskare är jag helt övertygad om att kampen mot rasismen – läs: svenska folkets rätt till sitt eget land – inte kan vinnas. Den allt överskuggande och smärtsamma frågan är hur skadat Sverige hinner bli, innan kampen mot det svenska folket avbryts.

I värsta fall upphör den inte förrän den dag Sverige har förlorat all attraktivitet som land att söka asyl i. Den dag det framstår som ett bättre val att stanna i Eritrea, Somalia, Syrien, Afghanistan etc. . då är dårskapen över. Tugga lite på vad det betyder.

 
Lassekolja

Lassekolja

4 september 2014 08:46

@Svenne, jag blir lite ledsen varje gång jag hör Malena Ernman kalla oss "rasister". Jag skulle gärna höra någon reporter ställa motfrågan "Hur då? Hur menar Du?" men det får vi väl aldrig uppleva.... Jag skulle vilja fråga alla, som kallar oss "rasister": Hur skall jag formulera kritik mot den svenska invandringspolitiken för att Du INTE skall kalla mig "rasist"? Undrar om man någonsin får svar på det?

http://www.status.st

 
Ingen bild

Stefan A

4 september 2014 09:14

Nu börjar t.o.m SVT sporten engagera sig politisk,reporterns fråga till Erik Hamrén: Nu börjar de rasistiska kommentarerna om Zlatan komma igen, vad anser du om det?....jag har iaf. inte sett några "rasistiska" skriverier om Zlatans bakgrund nu, visserligen brukar det räcka med att kritisera Zlatans fotbollskunskaper för att kallas "rasist", denna sak har aldrig intresserat reportrar förr inför en landskamp men nu plötsligt 11 dagar innan valet blir det intressant...en ren tillfällighet förstås...hm...

 
Björn söderberg

Björn söderberg

4 september 2014 09:20

Måste rekommendera en sida på internet blueshift.nu mycket intressant läsning. för mycket att skriva om här.OBS OBS OBS LÄS DEN

http://barrkis

 
Ingen bild

Tony

4 september 2014 09:20

Svensk Media, denmest enfaldiga i hela världen,
men en stor del av dem går en långsam men säker
död tillmötes!

 
Ingen bild

Göta

4 september 2014 09:27

Dagens Twittercitat

Från Carl Andersson:
"Skillnaden är, Erik Ullenhag, att din politik tar hit terrorn istället.
Tror inte du förstår konsekvenserna. Som en 3-åring typ. #svpol"

 
Ingen bild

Tony

4 september 2014 09:29

Hade myten Ullenhag sin pall med sig? Såg inte
själv programmet, men när inte orden räcker till
får han väl se reslig ut. Lite foto på hans pall
borde cirkulera på nätet, det finns ingen anledning
att vara snäll till denne floskelmaskin, kom ihåg
att han är en fortsättning på Bengt Westerbergs
uppblåsta ego.

 
Ingen bild

Gud

4 september 2014 09:59

"Så här gör grinolle var han går/och var han sitter och var han står/så får vi lov/så får vi lov/att sjunga thoralfens visa"

 
Ingen bild

Tony

4 september 2014 10:15

Det påstås att Feministisk idioti kommer in i Riksdagen,
att dom skulle hamna på 4%, detta på grund av stödröstning
från vänsterstollar, tja om denna cirkus blir verklighet, så
kan man nog betrakta Sverige som förlorat. Det är illa nog
med att sjuklövern gör allt för att köra landet i sank, ett
åttonde parti, som är sju resor värre blir nog för mycket
för landet.

 
Ingen bild

Tony

4 september 2014 10:17

Är det månne Ahonen som gett sig titelen Gud?

 
Ingen bild

Hacke

4 september 2014 10:18

Önskar vi hade en som du i vår kommun Thoralf. Hos oss (en kommun inom Göteborgsregionen) har vi nu fått valmaterial inklusive valsedlar från samtliga partier utom det viktigaste - sd! Hoppas innerligt att det inte ser ut så på andra ställen. Inte minst med tanke på att alltfler förtidsröstar. Hörde en uppgift på att det redan var cirka en miljon som röstat.


 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

4 september 2014 10:25

För oss som har gjort lumpen så är namnet FI, perfekt.

Vi får väl se. Det är media som försöker köra en ideologiskt drive för knasfeministerna. Dom lyckades i EU-valet men jag tror inte det blir lika lätt här. Låt oss hoppas att de tar röster från MP och V utan att komma in så att dessa röster istället fördelas på vettigare partier.

 
Ingen bild

AWSvensson

4 september 2014 10:29

Sveriges ekonomi är bättre än omvärldens pga av massinvandringen, undrar om Ullenhag talat med kommunerna. Att asylmottagningen i södra Europa skulle braka ihop om inte Sverige hade den oansvariga asylhanteringen är också något som Ullenhag kommer att bli ihågkommen för.De som såg SVT Östnytts sändningar i morse fick på ett föredömligt sätt se vad som ligger bakom moderaternas 250000 nya jobb ,http://www.svt.se/nyheter/regionalt/ostnytt/fas-3-foretagare-kritisk-jag-forlorar-pengar-om-de-far-ett-jobb

 
Cavatus

Cavatus

4 september 2014 11:05

Hallå! Vi kan alla stödja Thoralf genom att själva ladda ned material, skriva ut och sprida. Klicka på min länk och du hittar massvis med bra och matnyttig information att lägga i brevlådor. på cafébord, sätta på bilar, glömma kvar på tågsäten mm.

F.ö fick jag en insikt häromdagen vad gäller public service. SVT och SR är OCKUPERADE! De har ockuperats av en vänstermaffia som sitter som en bläckfisk som sprider sitt bläck över alla andra medier. När insikten kom över mig insåg jag att media är vår största motståndare.

Public service måste, likt statyerna på Stalin och Lenin i forna östblocket, raseras och läggas i spillror. Det är det enda som återstår att göra med dessa "åsiktsproppar".

Hur det ska gå till vet jag inte, men jag tror att det förutsätter en valvinst för SD på 51 % någon gång i framtiden, för att det ska gå att genomföra. Men det MÅSTE likväl genomföras. Det går inte att ha den här pravda-nyhetsförmedlingen längre. När t o m SR P2 börjar med politisk propganda (se inlägg ovan om Malena Ernman i P2) inser jag att loppet är kört.

Public service går inte att förändra. Det måste avskaffas och något nytt måste byggas upp, om vi överhuvudtaget ska ha någon statligt subventionerad nyhetsförmedling.

Vad tycker ni?

http://www.korta.nu/flygblad

 
Ingen bild

Lena

4 september 2014 11:49

För ett par dagar sedan valtalade Jimmie Åkesson i Arboga, en liten stad i Västmanland med ca 13.000 invånare. Jag var inte där men hörde av andra att det var fullt med människor på Torget (enl webb TV-fler än 200) och det var endast 5 personer som vände ryggen.
http://bblat.se/nyheter/arboga

@dagens citat
Tror att Arnstberg kan ha rätt i sin analys, och tyvärr är människor så hjärntvättade och inte minst RÄDDA för myndigheter och AUKTORITETER. Där har svenskarna en hel del att arbeta med sig själva. Vi måste lyfta oss från stadiet där man bara klagar till det att man faktiskt VÄGRA vårt MEDGIVANDE till alla dumheter. I det avseendet gör Thoralf ett fantastiskt jobb. När "proppen" till slut löses upp, då blir vi herrar (och damer) i vårt eget hus.

 
Ingen bild

Lena

4 september 2014 11:54

Såg det korta inslaget på TV4 igår (kl.22.20) mellan Ulltotten och Åkesson. Ulltotten ser ut som en stenstod i ansiktet, det är bara munnen som rör sig. Hans utsagor, som upprepades fler ggr, handlade endast om att smutskasta SD och att stjäla så mycket tid som möjligt av JÅ.

 
Ingen bild

Onkel Sven

4 september 2014 12:00

Säg "Baby face" Ullenhag , det räcker !

 
Ingen bild

OT

4 september 2014 12:06

@Gud Torsdag 4 sept 09:59

Den var dålig den. Kan du inte bättre?

Se om du kan slå den här!

Hyllning till Thoralf - AC/DC - TNT: http://www.youtube.com/watch?v=6_Y3zbRxZ6Q

"See me ride out the media waves
On your colour TV screen,
Out for all information that I can get
You know what I mean,
Women to the left of me,
And women to the right,
Ain't got no gun
Ain't got no knife
Don't you start no fight

Cause my words is T.N.T
I'm dynamite T.N.T and
I'll win the fight T.N.T
I'm a power load T.N.T watch me explain what the media wont say"

 
Ingen bild

Göta

4 september 2014 12:25


Jag tycker det verkar som SD saknar professionella valstrateger.

Varför trötta ut Jimmie med att flänga runt i hela Sverige på 100 olika torgmöten, när en 10-minuters debatt i TV kan generera minst lika många väljare som dessa 100 torgmöten tillsammans?

Förutsatt att debatten är VÄL FÖRBEREDD av SD och Jimmie förstås, vilket man tyvärr inte kunde säga om gårdagens debatt med Erik Ullenhag. Av de stipulerade 10 minuterna fick floskelsprutan Ullenhag 8 minuter och Jimmie 2. Som vanligt med andra ord. Jimmie lyckas få in ett par knappt hörbara svars-prostester till Ullenhags alla gamla välkända utsprutande lögnaktiga påståenden, och mer blev det i stort sett inte. Fel taktik. Jimmie ska varken besvara eller förklara några lögnaktiga påståenden eller frågor FRÅN Ullenhag. Jimmie ska leverera besvärande siffror och frågor TILL Ullenhag.

Till exempel kunde Jimmie visat upp Thoralfs stapeldiagram "Invandringsbomben" för alla tittare och frågat Ullenhag och tittarna hur mycket högre de anser att den där gula megahöga stapeln för Sverige ska bli jämfört med våra grannländers normalstaplar ; )

Partiledardebatterna och alla andra debatter och utfrågningar i TV och radio är enormt viktiga för SD. Då ska man vara taggad och fit for fight, inte slutkörd av att ha flängt runt på 100 olika torg i Sverige på vardagar när större delen vanligt folk är upptagna på sina jobb, medan det gapiga vänsterpacket är ledigt och kan roa sig med sitt vrålande. Det hade räckt med ett 20-tal torgmöten på väl utvalda platser och i en betydligt lugnare takt.

 
Ingen bild

OT

4 september 2014 12:29

Apropå journalisterna och den pågående media döden och att vår media kör en "all in" inför valet...

"Samhällsmoralens väktare är värsta syndarna": http://kurtlundgren.webblogg.se/2007/november/samhallsmoralens-vaktare-ar-varsta-syndarna.html

Kanske är det därför fler och fler journalister blir arbetslösa!?

Hur skall dessa förljugna journalister någonsin få jobb igen? När de med frenesi internaliserat förljugenheten? Vanlig företag som jobbar i verkligheten måste förhålla sig till verkligheten.

Citat. Kurt Lundgren - "...vi erkänner aldrig ett misstag såvida vi inte blir tvingade eller att det är så uppenbart att det vore löjligt att neka..."

P.S Kanske Hollywood passar dessa förljugna journalister? Tyvärr kanske bara en av tusen av dessa förljugna journalister har såpass god förmåga att de platsar där.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

4 september 2014 12:31

Ytterligare mörkning från media.
Det är så mörklagt av alla, att area 51 framstår som offentlighetsprincipen, denna historia går inte att bekräfta på något sätt, men den är sann, ni kan fråga min kompis, så copy/paste och dela, som fakta.

En kollega till mig ingick i en liten grupp storvuxna som flögs till Egypten under oroligheterna 2011 för att evakuera Brittiska medborgare. Några av dom tog sig till Sharm El Sheik och Hurghada men turisterna där var inte direkt påverkade av oroligheterna i Kairo. Några sändes till Atlantis där de hjälpte ett fåtal britter att ta sig ut ur landet. Min kompis och några till fick det svåraste uppdraget(100% självmordsuppdrag) - att hjälpa britter i huvudstaden i Atlantis. Maadi där alla västerlännigar bor, var tvungen att lämnas, pga att dom är skottsäkra. De jobbade ensam i tvåmans team, obeväpnade och helt nakna, men hade avancerad kommunikationsutrustning.(finns inte på marknaden än, man kan läsa tankar med den) Atlantiska myndigheter gick ut och meddelade att polisen skulle ställa upp med bussar och samla upp alla västerländska medborgare för att ta dom till flygplatsen och flyga hem dom till deras respektive hemländer. Min kollega vet inte det exakta antalet men betydligt fler än hundratusen västerlänningar plockades upp av polisen (han räknade alla) (hade stora bussen)och kördes till polisstationer och Atlantiska museet där de kedjades, (för kedjor är så effektivt att binda folk med)fick munkavle och huva med håll för ögonen och sen torterades och dödades tills de spydde och sket ner sig.( han kunde smyga sig in och kolla vad dom gjorde, så det finns ögonvittnen) Polisen gjorde uppenbarligen detta för sitt höga nöjes skull, ( min kompis kan läsa tankar, nämnde jag inte det) för att de ville tortera västerlänningar. Efteråt slängdes offren in i bussar och kördes ut och släpptes av lite här och var i Atlantis.( en försiktighets åtgärd, så dom inte skulle snacka ihop sig) De flesta drabbade var britter, amerikaner (typiskt Amerikaner att aldrig säga något och alltid sitta på fingrarna, men vad skall dom göra, vi snacka Atlantiska polisen) och australiensare. De flesta av dom arbetade i Atlantis och var ej turister. (så dom säger inget pga att dom måste bo kvar, så det går tyvärr inte att kolla, men min kompis kan verifiera, om det inte vore så att han är belagd med tystnadsplikt, och han hatar Snowden) Tre stycken var tonåringar mellan 13 och 19 (tyvärr är min kompis blind på bägge ögona), så han kunde inte avgöra om tonåringarna var 18-19 eller 13-14 så han klumpade ihop dem) från England som rest dit för att se WM i stenkastning på nära håll. De kommer nog aldrig att göra om det. Efter att de släppts så var de livrädda och gömde sig på olika håll i staden och ringde Brittiska ambassaden. Min kollega och hans grupp tog sig under stor fara för sina egna liv och sina familjers liv (man vet inte när det kan slå tillbaka) runt och hjälpte de drabbade att ta sig till ambassaden eller Mc Donalds där tonåringarna ville kliva av. Han hamnade i många obehagliga, skrämmande situationer.( they allways fuckyou at the drivethru)(han lärde sig att alltid kolla påsen på McDonalds) Detta visar på mentaliteten på dessa kulturberikare, (idioter som förstört mattematiken med en nolla, vad skulle det vara bra för) som invaderar världen och är ett i mängden av exempel på vad media mörkar för folk. (Och som ingen någonsin kan bekräfta) Allt för att kristna inte vill att islam skall framstå som något negativt.( min egen åsikt är att eftersom dom har samma gud, så håller dom ihop egentligen, men säger inget) Min stilla undran är VARFÖR.

Tyvärr har min kompis avlidit i starr, men allt jag skrivit är sant, även om det är mörklagt. Så sprid detta, skynda er, när jag nu postar denna, startar nedräkningen tills dom släcker ner internet, och raderar, för att kunna förhindra spridning.

 
Ingen bild

Lars Rosén pol sek Kalmar

4 september 2014 12:47

Eftersom det är så lönsamt etc med massinvandring, så måste det väl vara på det viset att ute i Europa så finns det massor av premiärministrar, statsministrar etc som inte begriper ett enda dugg. Fullständigt okunniga parlament, riksdagar etc. Tänk ändå vad våra politiker är upplysta,kunniga mmm mot alla dessa okunniga ute i Europa. Borde inte dessa upplysta " messior " åka ut i Europa och predika. Ursäkta, glömde att Cecilia Malmström har predikat i många år men dessa " idioter " ute i Europa har inte lyssnat. Var ligger felet.

 
Ingen bild

OT

4 september 2014 12:51

Journalisterna sågar inte bara av den gren de sitter på! Utan båda ändar!

Journalister tror... Massinvandringen av människor som åkt tunnelbana i Stockholm; Men inte kan svenska (och kan dessutom vara analfabeter, när det gäller deras eget modersmål)... Att dessa kommer köpa Aftonbladet... Tillåt mig att skratta (eller skall det vara skatta?).

Svenne, det är därför journalisterna kräver att media skall försörjas utav skattemedel; Utan krav på prestation.

Frågan är kan du Svenne, kan du få lön utan prestation, kan du behålla ditt jobb utan prestation?

"Nyhetsjätten CNN överger den politiska korrektheten": http://avpixlat.info/2014/09/04/nyhetsjatten-cnn-overger-den-politiska-korrektheten/

 
Ingen bild

Alf

4 september 2014 13:00

Amstbergs ord i citatet ovan 'är ren TNT' - men vem fan gitter
tänka efter, vem gitter tänka längre än vad svennenäsan är lång?
Endast Lena anar, kanske med viss svårighet, att det kan ligga
något i hans utsaga!
*** SVERIGE är kört och sannolikt redan oreparabelt. ***
Endast en statskupp NU - med åtföljande ståndrätt för upphovsmännen
kan kanske utgöra en lösning, initiera ett omedelbart 'stopp i maskin'.

 
Ingen bild

OT

4 september 2014 13:14

@Alf "*** SVERIGE är kört och sannolikt redan oreparabelt. ***"

Defatister har vi nog av! Jag har ett absolut förtroende för att det svenska folket kommer fatta rätt beslut vid ett val var fjärde år!

Det stora problemet är bara om de kommer ha en riktig bild över hur verkligheten ser ut innan de tar beslut.

@Alf, rösta du gärna på SVP eller vad det nu än är, det är din demokratiska rättighet. Men om SVP eller vilka de nu än är, vill avskaffa demokratin efter att de fått makten (och därmed hindra framtida generationer från frihet och demokratiska val). Så skall de bekämpas med alla till buds stående medel!

 
Ingen bild

OT

4 september 2014 13:27

@Alf

Apropå att den som vill hindra framtida generationer från frihet och demokratiska val skall de bekämpas med alla till buds stående medel!

För det har vi organisationen SÄPO m.fl Och om dessa inte kan leva upp till sitt ansvar kommer dessa att åtalas för tjänstefel (medför Sibirien tjänst, i evighet).

 
Ingen bild

OT

4 september 2014 13:44

Jag kan härmed intyga att Thoralf är en sann demokrat! Han har nog en och annan gång fått bita ihop för sin övertygelse desvärre, men en sann demokrat är han.

@Thoralf, det känns nog lite hårt att inte vara med på riksdagslistan, "men outgrundliga äro herrens vägar"! Du kommer bli Kalmars starke man! Missbruka inte detta, så skall du se att du är med på listan 2018!

@Thoralf, du är en tillgång! Såsom många andra sagt "det borde finnas en Thoralf i varje kommun", utnyttja detta, bli en mentor för många i andra kommuner, undervisa dessa i din metod!

P.S Från många i Sverige. Tack för att du finns Thoralf, du är en klippa (och dina anfäder kan vara stolta över din gärning)!

 
Ingen bild

.

4 september 2014 13:49

"Med massinvandring som medel genomför svenska politiker ett regelrätt befolkningsutbyte.
Lilla Sverige med 9,5 miljoner invånare tar emot flest asylsökande i hela Europa, inte bara per capita utan i absoluta tal. Hela asylsystemet har havererat. Men i valrörelsen inför riksdagsvalet den 14 september står statsminister Fredrik Reinfeldt på Norrmalmstorg i Stockholm och uppmanar svenska folket att öppna sina hjärtan. Det räcker inte att Sverige är Europamästare i asyl och som enda land ger alla syrier permanent uppehållstillstånd. För en humanitär stormakt krävs mer, mycket mer. Fredrik Reinfeldt vill utvidga asylhaveriet till nationell kollaps. De röd-gröna partierna med Stefan Löfven (s) i spetsen vill samma sak."

“Landet som försvann” är en samling politiska krönikor om ett kluvet land där allt fler ord blir onämnbara och tystnaden breder ut sig. Journalisten Julia Caesar (pseudonym), krönikör på Snaphanen.dk och vald till en av Sveriges hundra viktigaste opinionsbildare 2013, tecknar ögonblicksbilder av Sverige under den turbulenta perioden mellan riksdagsvalen 2010 och 2014. Boken kan beställas från Books on demand.

 
Ingen bild

World Traveller

4 september 2014 13:51

Skriv en bok Mats :-)

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

4 september 2014 14:08

Jag tror du kommer att må bättre och att vi kommer att få se mindre trams bara du får ett jobb nån gång, Mats.
Mr Miyagi hälsar.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

4 september 2014 14:23

WT
=) Hoppas du tar det för den underförstådda ironi/satir, den var menad som.

Nemo
Jag är egenföretagare, prova den skattesatsen en månad. Men för tillfälligt förkyld. Mr Miyagi är från en film om karate, jag sysslar med taekwondo, Höjdhopp och stavhopp är väl samma idrott eller. antar att du blandar ihop snickare och elektriker också.
Jag förstår att du tycker att det jag skriver blir trams om du inte kan skilja på ganska grundläggande koncept.

 
Ingen bild

OT

4 september 2014 14:46

"Pat Condell on Rotherham: The real enemy within": http://snaphanen.dk/2014/09/04/pat-condell-on-rotherham-the-real-enemy-within/

P.S.1: Om SÄPO inte varnar för detta, medför detta Sibiren tjänst.

P.S.2: SD bör utveckla ett extern flyktingläger i Sibirien, där alla utan giltligt pass kan stanna tills vi utrett deras krav.

 
Ingen bild

World Traveller

4 september 2014 14:49

Mats, jag håller med om att det är lite konstigt att inte ett ljud har läckt ut om vad som hände i Kairo, men när man ser hur media agerar så är det väl normalt. Jag ska fråga min kollega lite mer ingående när jag träffar honom igen. Hittade endast detta på Daily Mail: 'But the desperation among britons to leave the riot-struck capital could not differ more from the almost-full flights still carrying tourists to the Red Sea resorts'
Jag tror inte att min kollega ljuger men du verkar tro att alla som inte delar dina åsikter, och framförallt alla som kritiserar massinvandring och islam, ljuger om precis allt. Du ska inte döma andra människor efter dig själv eller efter dom du umgås med.

 
Ingen bild

World Traveller

4 september 2014 14:50

Varför var dom desperata tror du?

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

4 september 2014 15:22

WT
Börjar med att säga, att om vi lägger våra lite löjliga påhopp av varandra, så skall vi kunna debattera i framöver.

Nej jag tror inte heller att din kollega ljuger direkt, men om ingenting går att verifiera, så är histo

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

4 september 2014 15:39

Del två ..rien inte mer värd en en saga.

Du kan inte börja din kommentar med. Det här går inte att kontrollera, du måste tro mig, men det är sant(fakta)

Som ateist läser jag den kommentaren så här.
Gud finns, du måste tro mig, det är sant för att det står i bibeln, och gud har sagt att bibeln är sann.

Kritiker av massinvandringen och islam, (vet inte vad dom sakerna har med varandra att gör egentligen) ljuger nog inte mer än någon annan, däremot blandar dom ihop sina riktiga fakta med skröner och myter, vilket jag tycker att dom skall låta bli.

Om man inte har sig själv som referenspunkt, vad skall man använda då?
Jag har mig själv som referenspunkt, och byter referenspunkt när jag är motbevisad av mig själv heller någon annan.

Lärde mig senast i går att alkohol inte dödar hjärnceller. vilket jag trott i 40år (och ändå druckit, vad säger det!?)
Det var kristna personer som gick ut och sa detta, utan stöd i vetenskap, och helt sonica presenterade det som fakta, Vilket vetenskapen senare gjorde.

Man måste ha bevis för det man presenterar som fakta, annars är det meningslöst att påstå det.

Peace out

 
Ingen bild

Johan

4 september 2014 16:02

Jimmie blir allt blekare för varje debatt. Igår försvann han helt. Det kan inte vara lätt. Minimalt inflytande under denna mandatperiod och noll inflytande under den kommande. Stackars lille Jimmie.

 
Ingen bild

Observer

4 september 2014 16:12

World Traveler
-Mycket, mycket intressant det du delger oss!

...Jag har ett tips till FN, Politiker och berörda: I oroshärdar: Bygg sinnessjukhus lika ofta som ni bygger skolor!
Sinnessjukhusen har en väldigt effektiv o viktig funktion, Nämligen att isolera bort farliga, galna element från det övriga samhället, i tid.

 
Ingen bild

Observer

4 september 2014 16:21

Mats (ateist) Proffstroll

-Det du har att komma med jämfört med World Traveler är intet.
Du hoppar bara in för att blabba emot! Ämnet tycks dig likgiltigt, bara du får blabba. -Gå och skaffa dig en hobby!

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

4 september 2014 16:30

Observer

Med tanke på din kommentar gällande sinnessjukhus, förstår jag att min kommentar till, till till jo just precis WT inte till dig, utan just till WT. Gick över huvudet på dig.

 
Ingen bild

Maja Dacke

4 september 2014 16:33

Julia Caesars senaste bok kan köpas via

https://shop.books-on-demand.com/

Jag har redan en på väg ... att läsa när jag är klar med andra genomgången av Invandring & Mörkläggning.

 
Ingen bild

kalle

4 september 2014 17:01

Ska bli kul o se hur SD's nya valfilm tas emot av PK-media

http://www.youtube.com/watch?v=YuK4MjrGbCU

 
Ingen bild

Gubben Svensk

4 september 2014 20:37

Tidningsägarna som hindrar SD:s annonser. Intet förvånande!

TIDNING ÄGARE I ÄGARE II
Alingsås Tidning. AB William Michelsens
Dagens Nyheter Bonnier
Eskilstuna-Kuriren Eskilstuna-Kurirens Stiftelse
Folkbladet Norrköpings Tidningar
GävleTidningar Mittmedia Koppling till TT
Göteborgs-Posten Stampen
Hallandsposten Stampen
Helsingborgs Dagblad Bonnier
Landskronaposten Bonnier
Nordvästra Skåne Tidnin Bonnier
Norrbottens-Kuriren Norrköpings Tidningar
Norrköpings Tidningar Norrköpings Tidningar
Norrländska Socialdemok Norrköpings Tidningar
Strengnäs Tidning Eskilstuna-Kurirens Stiftelse
Sundsvalls Tidning Mittmedia Koppling till TT
Sydsvenskan Bonnier
Uppsala Nya Tidning Norrköpings Tidningar
Västerbottens-Kuriren VK-Press

Källa: Wikipedia

 
Ingen bild

Mattias

5 september 2014 15:28

Synd att de stoppar annonsen, trodde tidningsvärlden inte hade råd att låta bli. Gott att se vilka föredömen vi i vårt land är gent emot våra nordiska grannländer, att de inte hjälper till att dra det här lasset solidariskt är märkligt.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Tisdag 1 jan 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26
27 28
29 30
<<< September 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se