thoralf

Alla inlägg under augusti 2014

Av Thoralf Alfsson - 5 augusti 2014 23:39

I dagens Östran fick vi ett mycket nedslående exempel på hur det svenska välfärdssystemet håller på att krackelera. Jag misstänker att det är samma kvinna som kom till vårt tält under Kalmar marknad och berättade om sin svåra ekonomiska situation efter att hennes make gått bort.

http://ostran.se/NYHETER/Kalmar/Vad-ska-jag-aeta-foer


Hur många fler ensamstående kvinnor lever under liknande ekonomiska förhållanden?


Östran har tagit bort möjligheten att kommentera artikeln. Jag kan gissa varför!


Den massinvandring som pågår till Sverige utan den minsta kontroll eller begränsning kommer sänka Sverige till en väldigt låg nivå och då kommer det verkligen handla om ett klassamhälle. I mer än ett avseende!


I andra länder håller man på att vakna upp men i Sverige går allt i motsatt riktning.


Av Thoralf Alfsson - 5 augusti 2014 08:30

 


Den senaste veckan har jag vid några tillfällen träffat de goda människorna. När jag var ute i Kalmar och tog en öl kom en av de goda människorna fram, en kvinna och berättade vad hon ansåg om mig. Jag tänker inte återge vad hon sa men hade jag uttryckt samma sak om en medmänniska hade rubrikerna sannolikt inte räckt till i kvällspressen. När det är en av de goda människorna som uttrycker sig oacceptabelt och då är det helt ok.


På Guldfågeln arena i söndags blev jag ”påhoppad” av en individ som krävde att jag skulle flytta mig, han vill inte sitta i raden framför mig. Han kallade mig bland annat nazist. Jag vägrade flytta mig och då blev han nästan aggressiv och hotfull men han valde istället att flytta på sig själv. Något är allvarligt fel hos dessa goda människor.


Jag ser det som ett utslag av den propaganda som svensk media sprider. Vissa personer köper medias indoktrinering utan att själv fundera över om medias uppgifter är riktiga. Tyvärr lär vi få se mycket av detta i media de kommande veckorna. Vissa skribenter (läs goda människor) har redan visat framfötterna i media.


När dessa tråkiga händelser inträffar blir jag bara än mer taggad. Jag åkte alltså inte hem och låste in mig efter besöket på Guldfågeln arena. Jag gav mig istället ut i Kalmar och delade ut ca 600st av vårt nya infoblad om invandringens kostnader. Det blir alltid mitt sätt att ge igen!


Skall bli väldigt intressant att se och höra om det blir några reaktioner på detta informationsblad. Det är några uppgifter och kostnader som verkligen sticker ut.


 

Gettlinge gravfält.


Under måndagen gjorde jag en utflykt till södra Öland på trehjulingen. Började dagen med en guidad vandring vid Gettlinge gravfält som ligger strax söder om Kastlösa. Sedan körde jag över på östra sidan och körde upp till Sandby borg. Märkligt att man inte har satt upp skyltning till den mytomspundna borgen! Uppenbarligen vill man inte ha besökare till borgen. Se detta avsnitt från Vetenskapens värld om ni inte sett det.

http://www.svtplay.se/video/2193427/vetenskapens-varld-sommar/avsnitt-7-historiespecial


Under utflykten passade jag på att dela ut 1 300st av mitt infoblad om min blogg. Hoppas att det ger nya läsare till bloggen.


Området på södra Öland har världsarvsstatus. Något som man håller på att förlora på grund av all etablering av vindkraft. Men även här är det de goda människorna som får bestämma!

 


De goda människorna vill förstöra mitt land på mer än ett sätt!


 

Av Thoralf Alfsson - 3 augusti 2014 11:34

 


När jag läser en artikel i Östran om hur Sydöstran har granskat en anonym insändarskribent blir jag minst sagt mörkrädd och undrar hur Sydöstran tänker och hur fackförbundet Hotell o restaurang fungerar. Just det fackförbundet har varit väldigt aktuella den senast tiden på grund av dess ordförande Jenny Bengtssons uttalanden om Sverigedemokraterna.


Vad handlar det då om?


Flera tidningar har fått in en insändare från Köks-Emma men utan de sedvanliga kontaktuppgifterna. Vissa tidningar har trots det publicerat insändaren medan andra avstått. Köks-Emma är kritisk mot politiseringen som ordförande Jenny Bengtsson drivit inom Hotell o Restaurangfacket. Jenny Bengtsson är ju vänsterpartist med sympatier för extremvänstern.


Att insändaren publicerats i vissa tidningar har tydligen inte gillats av Sydöstran, som därför gjort följande enligt Östrans artikel.


”Tidningen Sydöstran bestämde sig för att gräva vidare i saken när de fick insändaren på sitt bord. I en artikel berättar tidningen att Köks-Emma inte vill identifiera sig via mejl. Sydöstran granskade då nuvarande och tidigare medlemmar i hotell- och restaurangfacket, och ibland dem fanns en kvinna som stämde in på beskrivningen av den 24-åriga Köks-Emma. När de ringde upp henne nekade hon till att hon skulle ha skickat in insändaren.”

 

Detta är inget annat än rena stasimetoder som Sydöstran tillsammans med Hotell- och Restaurangfacket ägnat sig åt!

 

Uppenbarligen har fackförbundet lämnat ut medlemsuppgifter till Sydöstran! Inte bara på nuvarande medlemmar utan även på medlemmar som lämnat facket.


Detta måste vara någon form av brott mot fackförbundets stadgar!


Men i ett så vänsterindoktrinerat land som Sverige reagerar uppenbarligen ingen inom journalistkåren på detta övertramp!

 

Politisk chefredaktör på Sydöstran är Hans Bulow. På Wikipedia kan följande läsas om Hans Bulow.


”Mellan 1977 och 1979 var han anställd vid DDR:s utlandsradio.”


På Jonas Sjöstedts blogg kan följande kommentar läsas.


”Det man undrar är när ska vänstern granska vilka som var medlöpare till östblocket under kalla kriget och vad sålde de ut. Hur är det med Ohly? eller med han politiske redaktören Bulow på tidningen Sydöstran som bodde och verkade som journalist i Östtyskland.”

 

http://jonassjostedt.se/2009/10/inte-bara-stasi/


Det är inte utan att man undrar vad Hans Bulow gjorde under dessa år och vad han lärde sig i DDR.


Är det detta som kommit till användning när Köks-Emma skulle avslöjas med hjälp av ordförande och vänsterpartisten Jenny Bengtsson hos Hotell- och restaurangfacket.


Jag blir mörkrädd när jag tänker på hur dessa vänstermänniskor kan utnyttja facket till sina egna smutsiga intressen.


Vem vågar vara med i ett sådant fackförbund där medlemsuppgifter lämnats ut till socialdemokratiska tidningar?


 

Av Thoralf Alfsson - 3 augusti 2014 09:17

Det blev även nytt besöksrekord på min blogg med drygt 44 000 unika besökare under juli månad, trots att det är en semestermånad. För mig innebär det någon form av upprättelse efter den petning från riksdagslistan som valberedningen valde att göra med motiveringen att jag kommunicerade partiets politik på ett felaktigt sätt. Uppenbarligen delar väldigt många inte den uppfattningen eftersom jag har en konstant stigande antal besökare på bloggen.


Nu hoppas jag att mina läsare hjälper mig till ett nytt besöksrekord under augusti genom att sprida länken till min blogg till nära och kära. Augusti har redan börjat väldigt bra! Ett nytt besöksrekord i augusti skulle än en gång vissa hur fel valberedningen haft och hur felinformerade de var.


 


För mig blir faktiskt förklaringen om att jag kommunicerat partiets politik på ett felaktigt sätt än mer märkligt efter Jimmie Åkesson framträdande i Almedalen och nu i Sölvesborg.


Efter Almedalen skrev jag ett blogginlägg med rubriken ”Befriande tal av Jimmie Åkesson”.


”Personligen anser jag att det var ett befriande tal att Jimmie tog upp sin kritik av invandringspolitiken på ett markant och direkt sätt. Något jag efterfrågat vid flera tillfällen tidigare. Den kritik som ett antal så kallade politiska kommentatorer riktat mot talet anser jag vara en ryggmärgsreflex av deras PK-anda. Jag tror de blev lite förvånade över att Jimmie gick till så hårt angrepp mot inte minst Erik Ullenhag.

 

Framförallt Folkpartiets Erik Ullenhag fick klä skott för Åkessons kritik, och kallades till och med ”Sveriges Bagdad Bob” och ”Desinformationsminister”.”


 

I sommartalet i Sölvesborg gick Jimmie Åkesson till hårt angrepp mot islamismen. Ett ämne som jag tagit upp ett otal gånger på min blogg och därför blivit anklagad på sociala medier för att vara islamofob. Ett epitet som jag inte lider av utan snarare anser är något normalt. Den som inte kritiserar islisternas framfart på diverse fronter i Asien och Afrika anser jag vara djupt okunnig. Men det mest obehagliga är att det inte finns någon intern kritik inom islam och bland så kallade moderata muslimer. Det är djupt oroande men innebär samtidigt att frågeställning var gränsen går mellan islam och islamism i allra högsta grad relevant. Hur många islamister finns det i Sverige?


”Islamism är vår tids nazism och kommunism!”

 

Befriande att även höra detta från Jimmie Åkesson!


 Även invandringen fick stor plats i Jimmies sommartal och det med rätta med tanke på den katastrofala utveckling som råder och med en regering som är fullständigt handlingsförlamad. Konsekvenserna kommer att bli stora på landets ekonomi men framförallt för kommunerna som nu kommer tvingas till en gigantisk ökning av mottagning av dessa invandrare, som dessutom uteslutande ges permanenta uppehållstillstånd. Det kommer leda till många omprioriteringar inom den kommunala sektorn.


 


Jag gillade verkligen Jimmie Åkessons tal och citerar därför gärna det parti där han angrepp islams för deras förföljelse av kristna. Något som visar islams fula tryne!


”Ert krig mot de kristna i Irak, er slakt på kristna familjer, det är ett angrepp på den hela kristna västerländska demokratiska civilisationen, Ni kan aldrig döda oss alla, ni kan inte vinna, därför att vi är fler vi är starkare och vi är ,mer övertygade än vad ni tror, vi kommer aldrig att vika i kampen mot er barbariska och omänskliga utopi för samhället och världen. Så är det!

 

Till Sveriges islamister vill jag säga att om vi får inflyttande efter valet i september så kommer vi vara en garant för att ingen vidare anpassning till era människofientliga religiösa dogmer kommer ske i det svenska samhället. Vi kommer se till att all skattefinansierat stöd till era verksamhet dras in.

 

Vi kommer att ge Säpo ökade resurser och befogenheter, för att övervaka er och bekämpa er strid mot demokratin. Vi kommer att verka för att göra det olagligt att bege sig till andra länder för att delta i dödandet av civila eller delta i träning för terrorism. Vi kommer att verka för att dom av er som bryter mot det här förbudet och som har dubbla medborgarskap, skall fråntas era svenska medborgarskap.

 

Och slutligen vill jag säga till dom islamister från Sverige som just nu befinner sig i Irak eller Syrien. Ni kan stanna där! Sverige är inte längre ert hem och bemöda er inte att komma tillbaka till detta land som är byggd på demokrati och tusenårig kristen grund. Gör inte det!”

 

Väl talat av Jimmie Åkesson och något jag väntat länge på.


Men samtidigt blir jag mer och mer förundrad över vad jag har kommunicerat fel av partiets politik?

Av Thoralf Alfsson - 2 augusti 2014 10:24

 


Under semestermånaden juli slogs ett nytt rekord i antalet asylsökande till Sverige. Det föregående rekordet från juni på 8 072 asylsökande slogs med bred marginal. Det nya rekordet lyder på 9 393 asylsökande under juli månad.


Om ökningstakten fortsätter kommer antalet bli 5-siffrigt under augusti månad.


Även antalet asylsökande ensamkommande barn slog nytt rekord under juli månad. Det gamla rekordet från juni på 629 ensamkommande barn slog med råge och blev nu 825 ensamkommande barn.


 


Den sittande Alliansregeringen gör inget för att minska inströmningen av asylsökande. Det håller mer och mer på att utveckla sig till en katastrof. Eller snarare till en parodi på en passiv regering som målat in sig i ett hörn. Inte minst tack vare sina politiska uppgörelser med Miljöpartiet på migrationsområdet. Bara 825 ensamkommande barn i juli månad kan innebära en kostnad på närmare en miljard kronor för skattebetalarna på årsbasis. En utveckling som är fullständigt katastrofal om den inte vänds!  Alliansregeringen har visat sig totalt oförmögen att vända utvecklingen.


Med tanke på att de rödgröna förordar en än mer generös invandringspolitik kan Sverige gå en mycket mörk framtid till mötes ekonomiskt om de vinner valet i september. Pensionärerna kan fullständigt glömma bort alla löften om lika skatt på pension eller höjda garantipensioner.


Det känns som regeringen och 7-klöverns politiker i riksdagen är fullständigt paralyserade över utvecklingen och inte förmögna att ens ha en åsikt att göra några förändringar. Istället skjuter man problemen framför sig och adresserar dem till kommunpolitikerna som skall lösa alla problem. Om de inte löser Migrationsverkets önskemål så bestraffas kommuerna med nya tvingade lagar. Något som 7-klöverns politiker tycks vara helt eniga om.


Under de senaste veckorna har jag mött flera människor som tröttnat på 7-klövern. De har berättat att de under alla val röstat på något av partierna i 7-klövern men nu har de fått nog och kommer rösta på Sverigedemokraterna.


Den 14 september är det du som bestämmer!

Av Thoralf Alfsson - 1 augusti 2014 11:09

Blogginlägget om Kifah Qasem Mohammad som vill avskaffa svenska traditioner för att förbättra integrationen blev väldigt mycket läst. Jag hade över 6 000 besökare under torsdagen.


Barometerns ledarredaktion uppmärksammar också debattartikeln. Barometern är en borgerlig tidning! Ändå undviker tidningens ledarredaktion att nämna det faktum att Kifah Qasem Mohammad är vänsterpartist och kandiderar både till kommunfullmäktige och landstingsfullmäktige. En riktig straffspark som man missar grovt på Barometerns ledarredaktion.


Jag har ställt frågan tidigare! Vänster eller höger på Barometern?


På sin facebooksida anger Kifah Qasem Mohammad dessutom att han jobbar som kulturassistent på Kalmar kommuns kulturförvaltning. Jag gissar att svensk kultur inte står högt på dagordningen. Det bara att syna hans facebooksida så förstår man att han inte brinner för svensk kultur.


Imorgon börjar valrörelsen på allvar med Jimmie Åkessons sommartal. För första gången kommer jag inte närvara i Sölvesborg. Har besök av min dotter med sambo över helgen och det får gå före. Saker och ting har ju förändrats en del under detta året för min del.


Jag har nu lagt vår stora beställning av valmanifest till tryckeriet. I slutet av månaden kommer detta delas ut till alla drygt 32 000 hushåll inom Kalmar kommun. Känns skönt att vi även på det lokala planet går framåt och utvecklas som parti. Vi har även en annan trycksak på gång som jag hoppas kommer väcka en del uppmärksamhet när vi delar ut den.Den som följt bloggen vet vad jag syftar på gällande kostnader för invandringen på kommunal nivå.


Antalet läsare på min blogg fortsätter att vara högt. Under juni 2013 hade jag ca 22 000 unika besökare men under juni 2014 hade det ökat till hela 43 000 unika besökare. En ökning på närmare 100 procent. Antalet besökare i juli ser ut att hamna på ungefär samma nivå. Fantastiskt roligt och helt i linje med den målsättning som jag haft. Nu hoppas jag på ett nytt rekord under augusti!


Hade jag varit en politiker inom ett politiskt korrekt parti hade media uppmärksammat mitt bloggande och mina blogginlägg. Men som Sverigedemokrat är det fullständigt tabubelagt att ens nämna min blogg i positiva ordalag i de lokala tidningarna. Att jag nu har ca 40 000 unika läsare varje månad är säkert en nagel i ögat på media. Inte minst Barometern och Östran.


Jag kommer fortsätta att dela ut ”mina egna” flygblad som innehåller reklam för bloggen. Det finns fortfarande pengar kvar i den ”fond” som mina läsare kunde skänka pengar till under våren. Jag kan trycka upp ytterligare ca 10 000 foldrar de närmaste veckorna, för utdelning fram till valet den 14 september.

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards