thoralf

Direktlänk till inlägg 26 augusti 2014

CYNISKT AV DZENITA ABAZA

Av Thoralf Alfsson - 26 augusti 2014 00:47

I förra veckan presenterade vi vårt valmanifest för media och det delades sedan ut till alla hushåll inom Kalmar kommun under torsdagen. Barometern skrev en kort artikel. Men Barometern hade ju givetvis låtit socialdemokraten Dzzenita Abaza kommentera vårt valmanifest. Vilket hon gjorde enligt nedan.


 


Jag har skickat ett svar till Barometern men det har ännu ej publicerats och med största sannolikhet som kommer det heller inte publiceras om jag känner Barometern rätt. Därför publicerar jag nu mitt genmäle på bloggen istället.


"Det är skrämmande att socialdemokraternas blivande kommunalråd Dzenita Abaza är så okunnig om konstnaderna för massinvandringen i sitt svar angående Sverigedemokraternas valmanifest i torsdagens Barometern. Hon menar att de ökade kostnaderna kommer tas från biståndsbudgeten och då drabbar det uppenbarligen inte Kalmar kommun. Det är ett mycket cyniskt svar. Hur många flyktingar och nödlidande ute i världen drabbas inte när pengar tas från biståndsbudgeten?


Migrationsverkets prognos om ytterligare 48 miljarder kronor till sin verksamhet under kommande mandatperioden kommer utan tvivel gå ut över välfärden vilket statsministern Fredrik Reinfeldt deklarerade i sitt sommartal. Men det har tydligen inte Dzenita Abaza förstått innebörden av. Hon menar istället att välfärden hotas om vi inte tar in invandrare. Ännu ett cyniskt svar då vi inom Kalmar kommun har ca 4 000 personer anmälda hos Arbetsförmedlingen. Är inte dessa personer värda ett jobb inom Kalmar kommun med Dzenita Abaza som kommunalråd?


Thoralf Alfsson

Sverigedemokraterna Kalmar"

 
 
Lassekolja

Lassekolja

26 augusti 2014 01:05

Jag vet att man "inte får tycka så" men det verkar förmätet av henne och jag blir provocerad av att hon, som själv kommit som "flykting"(?), tycker i frågan öht!
Bra bemötande Thoralf! I en reell demokrati är det själskrivet att ett påhopp tillåts att bemötas men inte i en demokratur, så det återstår att se.....
SD i september!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Klarvaken

26 augusti 2014 01:22

Dzzenita Abaza blivande kommunalråd?

Att den/det sannolikt kommer att ha sina lojaliteter hos andra än det Svenska folket vid skarpt läge är ingen vild gissning. Svenskarna ger bort sitt land till kreti och pleti helt utan motstånd(defaitism)av rädsla för att kallas rasist.



 
Ingen bild

Göran

26 augusti 2014 02:05

Att utlänningar över huvud taget kommer ifråga för offentlig befattning på någon nivå såväl myndighets som politisk finner jag stötande och borde förbjudas.

 
Ingen bild

Putte

26 augusti 2014 05:22

Vilket generationsskifte står vi inför? Någon som vet?

 
Ingen bild

Gubben Svensk

26 augusti 2014 06:08

@Putte
2018 SD i regeringen.
2022 SD har regeringsmakten. Åkesson Statsminister.

 
Ingen bild

Stefan A

26 augusti 2014 07:17

Biståndsbudgeten har utvecklats till någon sorts ymnighetshorn som skall betala allt, massinvandringen till Sverige, flyktingläger över hela världen, svältkatastrofer i Afrika, naturkatastrofer som dyker upp med jämna mellanrum över hela världen, tyvärr är även biståndsbudgeten begränsad med det låtsas man inte om..."nej, det kostar inget det tar vi från biståndsbudgeten".

I kväll är det Åkessons tur i partiledarutfrågningen, gissa om man kommer att försöka göra ett nummer av den här biståndsarbetaren man ringde upp och lurade, om man varit ärlig skulle man frågat om man har begränsat(som är självklart för alla utom SVT)med pengar var gör de mest nytta i flyktinglägren eller en mycket dyr invandring till Sverige?

Jag kanske är dum, men jag får ingen rätsida på denna förvirrade artikel
http://www.svt.se/nyheter/val2014/unhcr-minska-inte-invandringen-till-sverige

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 augusti 2014 07:28

Synen på invandrare och vårdbehov är hos de Rödgröna/Rosa grovt naivt.
De har inte förmågan att inse dessa invandrares kommande stora behov av vård.
Först i många fall tolkhjälp vid varje vårdbesök.
Sedan, sent i livet kommer de att kräva äldreboenden med religös och kulturell särprägel.
Gamla och dementa återgår till sitt ursprungsspråk, det kommer att knäcka åldringsvården...

 
Ingen bild

Stefan

26 augusti 2014 07:45

Att man så lättvindigt tar pengar från biståndet visar att man egentligen inte bryr sig om de behövande. För de politiskt korrekta är biståndet "samvetspengar" som får dem att känna sig goda och fina. Kan de i stället lägga pengarna på att ta hit flyktingar så att de på bekvämt avstånd (inte för nära) kan se resultatet av sin "godhet" så dövar det samvetet ännu bättre. Då kan de med gott samvete planera nästa Thailandsresa och byta till ny bil...

Angående UNHCR's inblandning i valrörelsen så tror jag man jämför äpplen och päron. När UNHCR pratar om flyktingar handlar det säkerligen om s.k kvotflyktingar som FN/UNHCR fördelar. Dessa ska vi självklart inte dra ner på, som jag förstår det så är det i första hand kvotflyktingar som SD menar att vi ska ta emot, inte ekonomiska migranter eller välfärdsmigranter. Den intervjuade biståndsarbetaren har säkerligen missletts av SVT, allt för att man ska kunna misskreditera SD lagom till partiledarutfrågningen...

 
Ingen bild

World Traveller

26 augusti 2014 07:46

realisten, läs Sanningkommisions kommentar om UNHCR på Exponerat, artikel 'Minska inte invandringen'!

 
Svensson

Svensson

26 augusti 2014 08:20

Dom svenska arbetena är för dyra för att skänkas bort,alliansregeringen vill med sin massinvandring få ner lönerna i Sverige,det är alldeles för mycket svenskar som har tvingats ut i arbetslöshet tack vare alliansregeringens politik.En regering kan inte tvinga ut sina egna medborgare i arbetslöshet,därför ska flyktingar hjälpas i sina länder och i dess närhet,för vi ska inte skapa mer problem,med låga kostnader hjälper man många,och viktigast av allt, då hjälper man även dom fattiga och dom sjuka.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Hacke

26 augusti 2014 08:35

Abazas svar visar med all önskvärd tydlighet effekterna av den förödande inkvoteringshysterin i vårt land. Okunnigt och inlindat i svepande floskler dryper det av politisk korrekthet vilket alltid går före kompetens hos 7-klövern och då inte minst s.

Vad beträffar SVT:s beställningsverk från reportern i flyktinglägret i Libanon tror jag Åkesson kommer att klara den självklara attacken som väntar i kvällens utfrågning galant. Inslaget var krystat (som alltid i dessa sammanhang) och vem hade väntat sig att UNHC-representanten på plats skulle svara annat på den utstuderade "Moment-22-frågan".
Säg den hjälporganisation som skulle förorda att biståndspengar tas från ländernas egna flyktingmottagning istället från annan verksamhet!? Som man frågar får man svar och stats-tv har väl hittills aldrig vid något enda tillfälle missat sin roll som politiskt instrument i dessa sammanhang.

 
Ingen bild

urban

26 augusti 2014 08:47

Verkar som kommentarerna hämtats från en äldre floskelmall som hade med behovet av att ersätta 40 talisterna när dessa pensionerades. Intressant att Abaza bara tycker att behövande skall få en fristad. Man frågar sig då, vilka är det är som Abaza inte tycker skall få stanna?

 
Ingen bild

Johnsson

26 augusti 2014 09:03

Tänk om vi pensionärer som arbetat och betalat skatt i alla år, skulle kräva lika mycket som invandrande lycksökare kräver. Läste i Barran att SD:s valaffischer rivits ner i Lindås vilken inte är lustigt med alla rödgardister på ena kanten och "blå dunster" på andra.
Hur skulle det vara om politikerna kom med vettiga förslag och inte med att gå "sabotagelinjen".
Nagy i Sölvesborg är ett tecken på att yttrandefrihet och eget tänkande inte får förekomma längre.
Om jag blir kallad rasist för att jag framhåller min åsikt emot en vansinnig flyktingpolitik då tar jag det med ro. En dag kommer jag att få rätt i mina åsikter men att "dom goda" skulle erkänna det då ser jag som helt uteslutet. Den dagen då pensionen blir deras enda inkomstkälla lär dom väl knyta näven i byxfickan och undra var det utlovade välståndet tagit vägen.
Hoppas alla SD:are håller sig lugna och inte gör överilade saker som kan ge partiet negativa reaktioner och att minst 18% röstar som jag kommer att göra 14 september.
I kväll håller vi tummarna för Åkesson och att en SD:are får prata till punkt utan att bli avbruten.

 
Ingen bild

Lotta

26 augusti 2014 09:25

För att försvara den sedan decennier förda massinvandringen påstås vi ha ett ansvar att ta emot och försörja andra länders medborgare. Har inte dessa länders regeringar något ansvar för sitt folk? Är det inte dessa regeringars plikt att se till att deras landsmän kan bo i sitt land?

 
Ingen bild

World Traveller

26 augusti 2014 09:32

1995 nöe svenska bataljonen i Bosnien fick ta hand om de överlevande från Srebrenica och upprätta ett flyktingläger på Tuzla Airbase så tillhandahöll UNHCR tält, mat och vatten. Det rörde sig om ungefär 8000 flyktingar. Röda Korset och andra hjälporganisationer kom och klistrade sina logo's på vattencisterner och svenska bataljonens tält men samtliga hjälparbetare, inklusive UNHCR, var för fina för att våga gå in bland flyktingarna för att hjälpa till. De tyckte det var för smutsigt. När tv-team anlände var de dock snabba att gå in och plocka upp ett gråtande barn och trösta det i direktsändning. När första helgen nalkades så försvann plötsligt samtliga hjälparbetare vid lunchtid på fredagen utan att meddela detta till de svenska soldaterna. På lördagen insågs det att varken mat eller vatten levererades för FN och Röda Kors-personalen var inne i Tuzla på sina hotell och festade och flashade runt med sina nya dyra mobiltelefoner. Efter en jätteinsats från hela bataljonen lyckades så småningom både vatten och mat skaffas fram men innan dess var flyktingarna förtvivlade. Sent på måndag förmiddag började hjälparbetarna återvända till flyktinglägret och chefen för UNHCR, en liten norrman, gjorde misstaget att stanna sin Landcruiser framför en svensk sergeant som resolut tryckte upp honom mot bilen och sa vad han tyckte om FN. Chefen UNHCR åkte därefter därifrån med nedpissade byxor och sågs aldrig mer. Svenska regeringen startade en undersökning om vad som försigick bland UNHCR men den rapporten tystades ner och sen hördes inget mer om det. Samma svenske sergeant rapporterade också att han sett Pakistanska FN-soldater tanka muslimska BiH soldaters fordon på sin camp, med bränsle levererat av FN, och de gav även BiH ammunition och till och med ett pansarfordon. Så mycket för FN's neutralitet. Den svenska sergeanten blev intervjuad av en fransk och en brittisk major men sen hördes inget mer om detta heller.
Vad säger realisten om detta?

 
Ingen bild

Lotta

26 augusti 2014 09:52

Och så undrar gammelmedia och 7-klövern varför inte SD har exempelvis fler kvinnor i partiet.

http://www.trelleborgsallehanda.se/val2014/article2227557/Sverigedemokrater-hotade-till-livet.html

Fega kräk som spottar på demokratin.

 
Ingen bild

Onkel Sven

26 augusti 2014 09:54

Håller helt med"Göran" !

 
Ingen bild

OH

26 augusti 2014 10:08

Om UNHCR ej anser sig ha behov av den miljard SD beräknar bidraga med kan det väl knappast vara ett problem för SD.
Denna extra sant behöver vi säkert själva.

 
Ingen bild

AWSvensson

26 augusti 2014 10:08

Jag förutsätter att ditt budgetförslag gällde Kalmar kommun o inte statens finansiering av massinvandringen . Kommunernas ökade kostnader när det gäller ekonomiskt bistånd till utrikes födda kan väl knappast ses som en långsiktig tillgång då den är i brant stigande utan någon som helst avmattning i sikte.

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 augusti 2014 10:40

Att inte Reinfeldt anlitade den revisionsfirma som jobbade fram "Sandvikenrapporten"? Då hade han sluppit stå med bedjande ögon och vädja till oss väljare.
Den firman verkade kunna likt Jesus göra underverk...

 
Ingen bild

Hacke

26 augusti 2014 11:02

@ World Traveller

Intressant att få en verklighetsbeskrivning som omväxling till medias, och då inte minst public services, välregisserade politiskt korrekta teaterföreställningar som går under namnet nyheter och samhällsbevakning.

 
Ingen bild

Onkel Sven

26 augusti 2014 11:03

Bästa lösningen är att regeringen anlitar Magnus och Patrick i
"Lyxfällan " innan det är försent !

 
Ingen bild

Ronny

26 augusti 2014 11:34

Mycket egendomligt att ingen från SD, lyfter fram en av orsakerna, den att svenska ungdomar uppmanas av bl.a AF att söka jobb i Danmark och Norge, och att dom helt öppet säger att nyanlända inv. har förtur till jobben. Företag som anställer nyanlända får en stor rabatt av staten. En Norsk politiker var jätteglad för dom svenska ungdomarna, men som helt ratas i Sverige. Varför ingen diskussion om denna etniska diskriminering mot svenska ungdomar?

 
Ingen bild

Lotta

26 augusti 2014 11:39

Har svårt att förstå Dzenita Abazas och Selimovic logik. Båda har flytt från ett mångkulturellt rike där den fina mångkulturen slutade i krig. Ändå önskar båda dessa införa samma mångkultur i Sverige? Är man ute efter någon slags hämnd eller är man så naiv och tror att det som misslyckades i forna Jugoslavien skulle kunna lyckas här där ännu fler nationaliteter skall försöka samsas? Varför åker inte dessa båda tillbaka till sitt forna lyckorike och propagerar för mångkultur där?

 
Ingen bild

Sverker von Baerkrus

26 augusti 2014 11:51

OT. Det ryktas att polisen i Malmö är anmäld till JO för "häst mot folkgrupp"?!?!? Någon som kan bekräfta?

 
Ingen bild

Lotta

26 augusti 2014 12:20

@Sverker von Baerkrus

Ha ha ha det skulle inte förvåna mig.

 
Ingen bild

Åke

26 augusti 2014 12:21

Svenska myndigheter betalar ju svenska ungdomar för att de skall emigrera. Främst till Norge. Samtidigt fyller de på i andra änden med "ensam"kommande "flykting""barn".
Skamligt!

 
Ingen bild

Lotta

26 augusti 2014 12:23

Måste lyfta upp signaturen Observers inlägg från igår som jag tycker var lysande:

Observer
Måndag 25 aug 01:19
..Och på tal om skatter..

FÖRSLAG TILL SD:

Inför i framtiden (eller kräv en folkomröstning för denna) en INVANDRINGSSKATT, ungefär som kyrkoskatten.
Då kan de som vill, gå ur den.
På så vis kan man bara härbergera så många som det finns "invandringsmedel" för.
För att sedan slippa segregation bör invandrarna placeras ut i områden där flest INVANDRINGSSKATT inbetalas.

..Finansierat krona för krona & utlänningarna hamnar i bra sällskap -kanske på Södermalm?"

 
Ingen bild

vmm

26 augusti 2014 12:56

Ibland reagerar jag på det här resonemanget:

"Vi klarar inte personalförsörjningen till vården om vi inte får invandrare". Invandrare behövs för att jobba och "för att göra dom jobb som svenskar inte vill göra".

Ger inte det er liiite vibbar av slavar? "Jo, vi behöver slavar för att jobba på våra bomullsfält och som betjänter för det är inga jobb som amerikaner vill göra". Okritiskt ser vi invandrarna som frälsare för dom ska göra lågavlönat arbete som inga svenskar vill göra... det luktar lite slavägarmentalitet, tycker jag.

 
Daniel

Daniel

26 augusti 2014 13:04

"Vi står inför ett generationsskifte och vi behöver fler människor inom vård och omsorg. Vi klarar inte personalförsörjningen utan invandringen".

Har vi inte arbetslösa redan som behöver arbete, kanske kan ge dom jobb först eller!?
Är det bara unga och arbetsföra invandrare som kommer till Sverige, ingen som själv behöver vård och omsorg och blir äldre med åren?

Skapligt sned syn på varför Sverige skulle behöva en stor invandring. Är det verkligen någon som kan köpa nåt sånt!?

http://danneking.bloggplatsen.se

http://danneking.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Lena

26 augusti 2014 13:05

@Lotta
Jag tror att de invandrare som satsat på språket och sedan gjort en politiskt karriär, ofta framburna av etablissemanget, de vill nu ha in fler invandrare som de kan styra över. Samma med svensk elit, dessa maktstrukturer är nu rädda för sin egen "underklass" (OBS f.d arbetarklass) som många gånger nu är lika utbildade, bildade som de själva (eliten) är, och därmed ett potentiellt hot. De vill inte ha en utbildad, insatt "underklass" med stark identitet till det svenska utvecklingen, värderingar och till den svenska historien. Vi är ett hot mot dem för vi förstår vad som försiggår där uppe.
De vill hellre ha folk som i generationer framöver inte förstår språket särskilt bra, inte intresserar sig för "det svenska" så länge som de anser att de får en mycket bättre standard än vad hemlandet kan erbjuda och därmed inte bryr sig särskilt mycket om vad dem "där uppe" håller på med. Var det inte så för vår egen arbetarklass för bara någon generation sedan. Mina föräldrar började båda arbeta vid 14-års åldern. Gymnasiet läste de in som vuxna på kvälltid.
Etablissemanget är rädda för oss för vi förstår för mycket och kan argumentera för vår sak. Det är därför de hatar oss, ljuger för oss, förlöjligar oss. Jag tror dock minsann vi kan räta på ryggraden. Vi vet alla att det de gör kommer att komma fram till slut.

 
Ingen bild

Lena

26 augusti 2014 13:10

@Hacke
"välregisserade teaterföreställningar som kallas nyheter", det kunde inte beskrivas bättre. Det är så förutsägbart att man somnar framför tv:n. Håller med dig om hur intressant det är att höra @World Traveller berätta om UNHCR och Bosnien 1995. Mycket intressant!

 
Ingen bild

Lena

26 augusti 2014 13:17

@Lotta 12.23
Lysande! Håller definitivt med @Observer i han förslag!

 
Ingen bild

Lena

26 augusti 2014 13:20

@Ronny 11.34
Du har absolut rätt, det ÄR etnisk diskriminering!

 
Ingen bild

Göta

26 augusti 2014 14:07

Stefan skrev (07:45): "... När UNHCR pratar om flyktingar handlar det säkerligen om s.k kvotflyktingar som FN/UNHCR fördelar. Dessa ska vi självklart inte dra ner på. Som jag förstår det så är det i första hand kvotflyktingar som SD menar att vi ska ta emot, inte ekonomiska migranter eller välfärdsmigranter. Den intervjuade biståndsarbetaren har säkerligen missletts av SVT, allt för att man ska kunna misskreditera SD lagom till partiledarutfrågningen".

Jag håller med. Alldeles säkert blir UNHCR-frågan Radio P1:s och SVT:s stora tjatämne, som kommer att upprepas in absurdum vid varje samtal med Jimmie Åkesson den närmaste tiden. SVT och SR-P1 har ju också resurser att kabla ut lämpliga tragiska bilder och filmer som effektfulla ackompanjemang till sina egna förvrängda påståenden. Kanske får vi återigen se en liten repris av det klipp som visades före Agenda-intervjun om den enskilda flyktingfamiljen i lägret, som självklart hellre vill komma till Godhetslandet landet långt borta i norr, där pengar flödar från en outsinlig källa så att alla inkommande kan tilldelas PUT med livstids garanti av försörjning och rymliga, härliga, bostäder samt alla förnödenheter för våra svenska skattepengar.

Den enda "moteld" Åkesson har är hans förmåga att skjuta in lämpliga svar under den korta tid han får till sitt förfogande i sändningarna, avräknat alla de gånger han avbryts mitt i sina meningar för att programledaren för femtielfte gången återigen ska slänga in samma fråga med en anings variation i ordföljden, så att Åkesson för femtielfte gången tvingas repetera samma svar igen. Allt för att eliminera möjligheterna att radiolyssnare/TV-tittare ska få en chans till direktinformation från Åkesson om SD:s egen politik i övriga politiska frågor.

Även dessa övriga politiska frågor är viktiga, men viktigast är enligt min mening trots allt den STORA ÖDESFRÅGAN hur vi ska förhindra att vårt land genom de pågående enorma massinflödena från MENA-länderna kommer att förvandlas till ett nytt Syrien, Somalia, Libyen, Eritrea eller liknande land med svåra konflikter och inbördeskrig på grund av alla olika religiösa och kulturella grupperingar.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

26 augusti 2014 14:07

Hacke
WT är mytoman har du inte förstått det än är du helt lurad

 
Ingen bild

Lena

26 augusti 2014 14:47

Frankrikes regering avgår? Len Pen kräver nyval!

http://avpixlat.info/2014/08/25/frankrikes-regering-avgår-le-pen-kraver-avgang/

http://tobbesmedieblogg.blogspot.se/2014/08/marine-le-pen-kommenterar-regeringens.html

 
Ingen bild

Lena

26 augusti 2014 14:53

Somalier vårt nya herrefolk?

http://www.friatider.se/invandrare-kr-ver-urs-kt-fr-n-polisen-efter-upplopp

 
Ingen bild

Hulda mk1

26 augusti 2014 15:07

Annat ämne.
Henrik Johansson (IRM) + (extremvänstern) skriver efter bästa förmåga på SVT Opinion.
Han skriver om SD,s yta som han anser vara brun.
Bäste Henrik, om SD,s yta skulle bli brun, är jag den förste att med rejäla kraftord påpeka det.

Vad Henrik Johansson glömmer ett meddela är att "Inte Rasist Men" är vänsterextremt och säkerligen ingår i div. kriminella nätverk inom Våldsvänstern, nämner han inte. Men det behövs inte. Det vet vi redan...

 
Ingen bild

Onkel Sven

26 augusti 2014 15:19

Herre min Gud , gå in på H.G Strömers blogg och läs , ett riktigt fjosse svammel !

 
Ingen bild

World Traveller

26 augusti 2014 15:36

Mats, din ynkliga nolla. Vad är mytomani i min berättelse? Jag var där. Jag hjälpte föräldralösa barn. Min grupp stoppade vuxna Bosnier som körde bussar åt FN att stjäla fotbollar som vi gett barnen. Jag åkte i en Landrover tillsammans med en svensk soldat från Västervik längs landningsbanan vid flyktinglägret en tidig morgon precis innan solen gick upp och såg ett trettiotal serbiska jetfighters flyga mot oss och vi trodde att vår sista stund var kommen, men planen flög över oss och bombade BiH som genomförde en offensiv i Sapnafingret. Tidningarna skrev att NATO hade en 'no-fly zone' över Bosnien men det sket serberna fullständigt i. Du kan kalla mig mycket men du dka fan inte kalla mig lögnare din jävla nolla.

 
Ingen bild

Lena

26 augusti 2014 16:00

Igår besökte jag vår huvudstad. Utanför T-banan vid Gärdet (inte långt från SVT:s huvudbyggnad) satt en romsk kvinna i huckle och ålderdomliga kläder och tiggde. Hon ropade hela tiden please, please och ville ha ögonkontakt med de förbipasserande. Det var riktigt hjärtknipande. Men jag gav ingen slant och såg ingen annan heller som gav.

Förr kunde det hända att jag gav en slant - jag tvivlar inte att många rumänska romer har det mycket besvärligt. Men problemet är att om man fortsätter ge pengar kommer det fler o fler hit eftersom flera länder nu bestämt sig för att förbjuda tiggeri på gator o torg.
En annan orsak till att jag inte längre skänker pengar är att EU givit 1 miljard till Rumänien (enl.uppgifter från Annie Lööf i en valdebatt) att åtgärda de problem de har med romer där, bl a så ska de satsa på utbildning. Någon gång måste väl ändå historien vända och romer såväl som andra folk ska kunna försörja sig själva på ett hederligt sätt.
Läsvärt inslag från Karl-Olof Arnsberg. Läs en bit ner i texten om ett e-mail de fått in från en åklagare som berättar om åldringsbrotten i Sverige enbart begås av romer.
http://morklaggning.wordpress.com/2014/08/25/var-vardegrund/#more-11914

 
Lassekolja

Lassekolja

26 augusti 2014 16:01

Sverige är fantastiskt! När Jimmie Åkesson i sitt Sommartal (tror jag att det var) sa att man borde dra i det svenska medborgarskapet för de "svenskar", som åker ned och ansluter sig till IS(IS?) lika gärna kan stanna där, tyckte hela PK-etabl. att "så kan man ju inte göra". Nu tycker plötsligt både Reinfeldt och sossarna nåt liknande. Ytterligare ett exempel på den ständiga trianguleringen, som allt oftare följer i Sverigedemokraternas kölvatten! Tack vet ja´ originalet!
SD i september!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

matspp

26 augusti 2014 16:16

@Mats (ateist) Proffstroll

Nu har du målat in dej i hörnet igen!

 
Lassekolja

Lassekolja

26 augusti 2014 16:19

Glöm inte följande:
Ikväll i Svt1: kl.20:00 - 21:00 Utfrågning av J.Å(SD)
Imorgon i Svt1 kl.07:15 - 08:00 Utfrågn. & Tel.-väkteri med J.Å
Torsdag morgon i SR P1 kl.07:15 Utfrågn. av J.Å 08:10 besvarar J.Å chattfrågor
Ring P1 torsdag-f.m.kl.09:20 Jimmie Å. svarar på lyssnarnas frågor!
1/9 Aftonbladet TV Partiledardebatt kl.18 - 22
TV4 tis.9/9 kl.21 - 23:15 Utfrågning Alliansen
TV4 ons.10/9kl.21 - 23:15 Utfrågning Oppositionspartierna

(Inom parentes: Kanal 7 (7:an) kan ses fritt mellan 19aug. - 28sept. ex.-vis Bingolotto sön.18:30 & FaderThed varje kväll? kl.22:55?lockar fram många go´a skratt!)

http://www.status.st

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

26 augusti 2014 16:34

WT
som sagt

Mytomaner kan skapa en myt om sig själva, varifrån de kommer, hur deras uppväxt har varit, hur mycket pengar de har, vad de jobbar med osv. Orsakerna till ljugandet kan vara flera, dels att verka mer intressant, dels att väcka omgivningens medlidande eller för att manipulera ett brottsoffer i en bedrägerisituation etc. En del mytomaner tror själva på sina lögner, andra gör det inte.

Avslöjandet kan utlösa våldsutbrott

Klockrent. Med en släng av narcissism.

Appropå lögner och påståenden, när har jag sagt att jag gillar muslimer och vänstermänniskor, fundera på den en stund.

 
Ingen bild

World Traveller

26 augusti 2014 16:48

Mats, ge mig din e-mail adress så ska jag skicka lite bilder från jobbet så att det blir tyst på dig! Sen kan du inte säga något längre.

 
Ingen bild

Skånepåg

26 augusti 2014 16:48

@ Mats (ateist) Proffstroll
Tisdag 26 aug 16:34

Detta var den mest "perfekta" självbekännelse jag någonsin läst.

Finns inte mer att tillägga.

 
Ingen bild

World Traveller

26 augusti 2014 16:49

Förresten Mats, så ska du inte döma andra efter dig själv.

 
Ingen bild

Thoralf A

26 augusti 2014 16:50

Mats ateist

Nu är du bara löjlig!

Du är bara pinsam!

Du kan börja med att ta in att WT har en helt annan bakgrund och kunskap än vad du någonsin kommer uppnå. Lyssna istället och lär.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

26 augusti 2014 17:50

Vilka tomtar

 
Ingen bild

Hacke

26 augusti 2014 17:53

@Mats ateist.
Att gå ut och anklaga folk du inte känner, eller ens vet något om, för att vara mytomaner säger allt om dig och inget om den du försöker smutskasta.
Mitt råd till dig är att tänka först och skriva sedan - även om det då sannolikt inte blir så många nedslag på tangentbordet. Det skulle du tjäna på. Men framförallt Thoralfs mycket uppskattade blogg som trots diverse trolls saboterande ständigt vinner alltfler anhängare över hela landet.

@Lassekolja
Tack för sammanställningen av Åkessons framträdande i radio/tv den närmaste tiden. Media tycks nämligen göra allt för att dölja det i sina tablåer. Brukar kolla en tv-tidning som tidigare gjort omfattande puffar med bildpresentationer kring dessa partiledarutfrågningar men när det kom till Åkesson var det tomt.
Likaså på stats-tv där man inför Åkesson bara gör trailers för själva programmet - inte som brukligt vilken politiker som är aktuell för kommande program. Inte ens i tv-tablåerna kan media förhålla sig neutrala.
Hörde apropå det precis medieforskaren Jan Stridh (han som avslöjat den förkrossande övervikten av mp-/v-medarbetare i svensk media) på statsradion. Han har kommit ut med en ny bok som han träffande kallar Mediekratur och handlar om medias allt större inflytande över det svenska valet. Inte för att vi kritiska mediekonsumenter behöver en forskningsrapport för att konstatera det men alla bidrag, inte minst dessa undantag från den akademiska världens genomsyrade pk-ism, är välkomna för att väcka den sovande svensken.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

26 augusti 2014 18:00

Efter valet får Dzenita 4 nya SD kompisar i fullmäktige
2018 hoppas vi det blir 6 stycken till visuellt blir det lite jobbigt

 
Ingen bild

Fredde

26 augusti 2014 18:07

Tror ni Fölster med flera kommer såga SD:s budget utspel ikväll? Man kommer göra allt för att fördumma SD förslag. Men låt tex flera professorer som varnar för skyhöga kostnader kommentera och ge SD rätt!

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

26 augusti 2014 18:09

Hacke
Förmodligen blir det så när WT konstant anklagar mig för att vara kommunist och islam vän, men det verkar vara ok för samtliga här incl Thoralf.

Om du vill att jag skall kommentera detta inlägg, Så gör Dzenita exakt samma idiotiska uträkningar som vederbörande är världsmästare på, den enda skillnaden är att hon bara räknar på plus sidan och Thoralf, "enligt egen utsago" bara räknar minus, och båda presenterar det som fakta.

 
Ingen bild

Huvudet

26 augusti 2014 18:37

@Mats (ateist) Proffstroll, tycker bara du verkar riktigt dum i huvudet.

 
Ingen bild

World Traveller

26 augusti 2014 19:17

Stackars Mats, du kanske inte är kommunist eller islamist men du försvarar eller bortförklarar alltid deras illgärningar mycket energiskt. Om du vill se lite bilder från Sangin, Kanishin, Now Sad, Marjah, Lashkar Gah, Kandahar, Bastion, Kajaki och andra platser i södra Afghanistan så ge mig din e-mail adress. Jag lovar att du inte blir besviken. För din info så tillbringade jag dagen idag på ett möte med den första kvinnan i Afghanistan som kandiderade till vice-president. Snackade lite med henne efter mötet. En mycket trevlig och påläst dam. Diplomaten som vi eskorterade dit var också en mycket intressant snubbe. Han har bland annat skrivit boken 'Pol Pot, Peasants and Politics' (Thailändskt bokförlag). Hans fru är kambodjanska och hela hennes familj blev mördade under Pol Pots kommunistiska styre. Jag ska googla och se om jag hittar hans bok på nätet. Imorgon ska jag till en plats där ett flertal ISAF-soldater mördades för inte så länge sen, så därför är det läggdags nu. Godnatt på er alla.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

26 augusti 2014 19:17

Mats, har du svart bälte i Mytomani också?

 
Ingen bild

Johnsson

26 augusti 2014 19:19

Tycker en del här håller på med en massa trams! Lägg av med det och försök att vara lite seriösa. Sverige håller på att rasa ihop och det tycker jag är fruktansvärt så försök att vara lite seriösa i era inlägg.

 
Ingen bild

World Traveller

26 augusti 2014 19:34

Mats, jag googlade boken. Jag hörde fel när jag pratade med författaren. Den heter 'Pol Pot, peasants and peace'.

 
Ingen bild

Tony

26 augusti 2014 19:35

Genom att konstant idiotförklara allt och alla försöker
Ateisten att framstå som allvetande, att WT har erfarenhet
tycks störa ateisten enormt, den erfarenheten skulle han
själv vilja ha, men har bara blivit en knappatryckare som
försöker spela överlägsen!

 
Ingen bild

Hacke

26 augusti 2014 19:35

@Mats ateist
Du glömmer - eller kanske väljer att glömma - den helt avgörande faktorn. Thoralf vidimerar sina uppgifter och siffror på ett vederhäftigt och korrekt sätt. Det är det som skiljer motståndarnas floskler och Thoralfs hårdvara. Och därmed agnarna från vetet i det långa loppet.

 
Ingen bild

Stefan A

26 augusti 2014 20:01

Man är fullkomligt rasanda i fulmedia att inte den konstruerade "skandalen" blev den skandal de hoppats på,man viftar fortfarande desperat och hela tiden med järnrören, men svenne och svennan blev inte så imponerad av den flera år gamla munhuggning sent i Stockholmsnatten....

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

26 augusti 2014 21:14

Hacke
Jag har inte glömt något. Med den logiken, skall vi lägga ner järnvägen i morgon, om du vill kan du få minus siffror som stämmer på det.

Tony
Nej inte alla, bara hycklare som i ena mungipan säger, Hej om du är invandrare men bor hos mig går det bra, och samtidigt skriker ut med invandrarna.

 
Ingen bild

Tony

27 augusti 2014 07:57

Vilka är det som skriker ut med invandrarna???
Jag och dom flesta andra och även Partiet SD vill
begränsa intaget av invandrare för att på ettt vettigt
sätt kunna ta hand om och inlämma dom stora skarorna
som redan är här! Det begriper dom flesta, men för
Ateisten tycks det vara lång väg innan det fastnar.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

27 augusti 2014 10:56

Tony
Vilket jävla skitsnack.
Inte ens jag tycker att majoriteten av dom som är här nu, skall få stanna.

 
Ingen bild

Tim Crussel

29 augusti 2014 09:29


Behöver du ett lån, om ja kommer att erbjuda företag och personliga lån från 5000 SEK till 200 miljoner USD till 3%, bör intresserade kontakta oss via e-post: credit_tim_firm_0098@outlook.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards