thoralf

Direktlänk till inlägg 23 augusti 2014

EN DEL AV SANNINGEN

Av Thoralf Alfsson - 23 augusti 2014 22:57

Att min blogg är en nagel i ögat på vissa journalister är nog ett faktum. Idag fick vi ett exempel på detta i Östran. Joakim Carlsson ägnar merparten av sin krönika åt min blogg och Sverigedemokraterna. Han hade nämligen fått vårt valmanifest i sitt postfack. Förhoppningsvis genererar hans krönika nya läsare till bloggen. (Krönikan finns inte på nätet)


Det ser dessutom ut som det skall kunna bli ett nytt månadsrekord under augusti. Med lite flyt kan kanske drömgränsen på 50 000 unika besökare under en månad uppnås.


Det är också väldigt många läsare som hör av sig till mig. I samband med att Expressen började med att publicera någon följetång med rubriken ”Det nya landet” där mångkulturen uppenbarligen skall skönmålas fick jag följande historia inskickad som motvikt av en läsare av bloggen.


”Jag minns hur arg jag blev, jag minns hur jag släppte allt för att sätta mej i bilen! Jag minns hur jag ringde mina vänner i Helsingborg för att få hjälp! Men efter någon minut insåg jag att det inte fanns något varken jag eller dom kunde göra! Det var då jag bestämde mej! Jag blev medlem i Sverigedemokraterna! I dag lever inte min mor längre men jag kan fortfarande höra pappas ord dagen efter mamma gått bort. Han sa "hon blev aldrig sej själv igen efter dom slagit henne".

 

Vad är nu detta tänker ni? Jo, jag tog del av Expressens 31 dagar långa reportageserie om "det nya landet" som startade igår. För er som missat detta handlar det om en ny människa varje dag. Alla invandrade till Sverige. Alla med en solskenshistoria! Jag måste säga att jag blir lite glad när jag läser sådant! Det är väl hela idén med integrationen! Alltså att den ska lyckas! Jag skulle så gärna vilja läsa om 50.000 solskenshistorier varje år!

 

Tyvärr är verkligheten en helt annan! Min historia om "det nya landet" har jag redan antytt om - den handlar om min mor som då, 69 år gammal var med sin syster hos frisören på Södergatan i Helsingborg. Det var en fredag, klockan var kvart i 12. Mitt på ljusa dagen alltså! Min mamma skulle fylla på parkeringspengar under tiden min moster blev friserad. Halvvägs till bilen möter hon tre unga män i övre tonåren. Alla med sydländskt utseende. Hon hann inte tänka så mycket innan de gav sig på henne med sparkar och slag. Vi pratar alltså om tre mot en! Med odds så dåliga att utgången redan var skriven! Handväskan blev hon av med men det var de lilla! Hon blev så illa misshandlad att hon bröt ett finger och hela högersidan av kroppen, från topp till tå var precis blå/gul. En kvinna rusade till undsättning men allt var över på sekunder! För alla utom min mor! Hon fick leva de sista åren rädd för att gå ut, orolig och osäker!

I polisrapporten står att de unga männen pratade någon form av arabiskt språk. Och nu vet jag vad många tänker: "de kunde precis lika gärna varit tre svenska pojkar" Men kunde de verkligen de? Kan det inte vara så att dessa handlingar är resultatet av en misslyckad politik? Nuvarande regering och många regeringar innan dom har arbetat så hårt för kvantitet! Vi ska ta hit så många invandrare som möjligt. Man läser uttalande som "vi ska slå rekord i invandring" och "automatiskt permanent uppehållstillstånd". Det handlar inte om att rädda så många liv som möjligt utan att få hit så många 7-klöverröster som möjligt! Annie Lööv sa vid ett tillfälle att vi har gott om plats, det är ett stort land! Och visst har vi det! Men ska vi fortsätta med nya rekord måste någon ta hand om våra nyanlända annars kommer det kanske handla om din mamma i "det nya landet" Är det värt de?

  

Andreas  M

 

 
 
Lassekolja

Lassekolja

23 augusti 2014 23:54

Du har så rätt Andreas, det "kunde inte lika gärna varit tre svenska killar", eftersom "svensk heder" handlar om att inte ge sig på "mindre än en själv". Att ge sig på kvinnor finns inte ens i tanken, iaf inte hos en normalt funtad svensk grabb och tre grabbar mot en äldre dam? Nej, nej, har inte med svenskt att göra! Importerad "heder" däremot känner vi till alltför väl, jag syftar på de hjältemodiga män, som slänger sina "olydiga" systrar ned från balkonger. Att dessa kräk inte får enkel biljett hem övergår iaf mitt förstånd! Å andra sidan blir även det begripligt när vi har en näringsminister som i kongressmikrofonen ropar KOM HIT! KOM HIT!, en integrationsminister som med en dåres envishet och mot bättre vetande hävdar att "invandring berikar Sverige" och en statsminister som ena dagen påstår att "invandring är bra lönsam för Sverige" för att i nästa stund påstå motsatsen, d.v.s slutligen bekräfta vad SD hävdat sedan start! Vad har vi svenska skattebetalare egentligen gjort för ont för att fötjäna att styras av dårar?
SD 2014!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Göta

24 augusti 2014 00:41


NEJ, SD ÄR INGET ENFRÅGEPARTI!
Jag är så fruktansvärt trött på 7-klöverpolitikernas och mediernas ständiga ljugande om att SD skulle vara ett enfrågeparti.

Nej, SD är sannerligen inget enfrågeparti. SD är ett NIOfrågorsparti. Detta framgår mycket klart och tydligt, bland annat i den alldeles utmärkta valinformation från SD som vi fick i vår göteborgska brevlåda igår. I det SD-häftet finns följande huvudrubriker som anger vilka politiska frågor SD anser vara viktigast, nämligen (i bokstavsordning):

Brottsligheten,
Flyktingpolitiken
Försvaret
Jobben
Jämställdheten
Landsbygden
Sjukvården
Skolan
Äldreomsorgen

Hur många gånger man än räknar dessa nio frågor, så kan man aldrig få det till en fråga.

Tack SD! Äntligen har ni distribuerat en RIKTIGT BRA valinformation. Detta har jag efterlyst i många år och nu hoppas jag verkligen att det når ut till hela Sverige befolkning. Det enda jag saknade i informationen var Thoralfs pedagogiska stapeldiagram.

 
Lassekolja

Lassekolja

24 augusti 2014 00:54

@Göta, när jag gick med i SD 1999 räknade jag och kom fram till skrivningar om hela 34 politikområden. De som talar om att "SD är ett enfrågeparti" är det gamla vanliga, d.v.s arga motståndare, som saknar argument. Då kommer alla negativa epiteten hoppande som okontrollerade grodor från motståndarkäftarna!
SD om tre veckor!!!

http://www.status.st

 
Ingen bild

Waterbug

24 augusti 2014 04:50

Vill du dö eller leva?

Vill du ha rosa gardiner eller gredelin
Vill du ha potatismos eller pommes
Vill du ha stark eller svag sås
Vill du ha frontmatad eller toppmatad tvättmaskin
Vill du ha 40 eller 50 i hastighetsbegränsning på vägen utanför


Antingen svarar man på alla frågor och är ett flerfrågeparti, eller så svarar man på den frågan som betyder något och får stå ut med att vara ett enfrågeparti.

 
Ingen bild

Landsbygdsbo och väljare

24 augusti 2014 06:55

Jag känner mig oerhört frustrerad inför valet om tre veckor. Vid förra valet röstade jag moderat.En valhandling som jag och andra har stor anledning att ångra nu.

Statsministern gick i sitt stora valtal förra lördagen ut och berättade att det kommer i framtiden inte att finnas utrymme till några reformer.

Allt kommer att gå åt till att betala Migrationens kostnader. Finansministern flaggar av samma orsak för diverse skattehöjningar.

Det talas om försämrade möjligheter till ränteavdrag.Ytterligare energiskatter (MP hurrar!) bankskatt med mera.

Men detta kommer inte heller att räcka. Initierade talar redan nu om att dessa måste kompletteras med nedskärningar på andra politik områden. Man blir både för*annad och ledsen när man får höra sådant.

Inte vänster eller höger för mig. Utan rakt fram. Vi måste alla hjälpas åt att röstmaximera för SD.

Landet håller på att gå överstyr och våra nordiska grannar undrar vad vi sysslar med här i landet.

 
Ingen bild

Ludvig

24 augusti 2014 07:29

Efter över 50 år som prenumerant på Östran så anser jag att Joakim Carlssons skrivande inte är läsvärt.

 
Ingen bild

Hulda mk1

24 augusti 2014 07:49

Expressens "det nya landet" har säkert gett SD ett stort antal nya sympatisörer. Att skönmåla de gigantiska problem som invandringen ger, retar garanterat läsarna.

När politiker och journalister pratar och skriver "över huvudet" på oss svenskar, då brister det hos förnuftigt folk.

Det nya landet har tyvärr lärt oss nya ord: Halal, bhurka, haram, koranen, islamisering, slöja, delade badtider, bhurkini, hedersvåld, hederskultur, oskuldstest, Islamska Staten,Moske mm.

Det nya landet har inneburit: Gängbrottslighet, gängskjutning, balkongflickor, förortskravaller, bilbränder, bötning, oreda i skolor, skolor som bränns ner, asylbaroner, Ullenhags floskler, stora gigantiska kostnader, nu ytterligare 48 mijarder, överfall, våldtäkter, gruppvåldtäkter, rån, åldringsrån, mord, vägpirater, asfaltläggare, tiggare, deras kåkstäder och skräp, mm mm.

Men dessa gigantiska problem kommer aldrig Expressen att nämna i sin valkampanj mot Sverige och SD. Skäms, stort SKÄMS, Thomas Mattsson!

 
Ingen bild

Hulda mk1

24 augusti 2014 08:01

Jag får varmt rekomendera Julia Ceasars krönika, återigen. Nu om gökens manipulerande och parasiterande på andra fåglar.

Helt enkelt lysande och för läsarens tankar vidare förbi de tragedier gökarna vållar, över till vår verklighet.

 
Svensson

Svensson

24 augusti 2014 08:22

Politikerna i Sverigedemokraterna gör det som varje politiker i Sverige skulle göra,dom försöker rädda vårat land.Man går inte med i Sverigedemokraterna för att göra karriär,som man gör i dom andra partierna.Man går med i Sverigedemokraterna,av kärlek för sitt egna land och sitt egna folk.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Johnsson

24 augusti 2014 08:24

Expressens läsare får också i dagarna läsa att "sverigedemokrater går runt och slåss med järnrör". Så tramsigt av Expressen att hela tiden framhålla en situation där vi aldrig har fått höra hela sanningen.
Om Expressen visade listan på brottsdömda politiker som finns att beskåda på nätet så ter sig den omtalade "järnrörsskandalen" vara en liten händelse.
Hur många patienter kommer att välja en vårdcentral där osäkerhet om att kunniga läkare arbetar där? Låt dom som uppger att dom har läkarutbildning i sitt hemland öppna egna mottagningar som inte är kopplade till Landstinget. Alla patientförsäkringar för deras verksamhet ska inte ingå på våra skattepengar utan ska tecknas av varje sådan enhet. Patienter som felbehandlas där ska ersättas på deras försäkringar. Lycka till lycksökare!
Beundrar ditt goda arbete Thoralf. Tack!

 
Ingen bild

Hacke

24 augusti 2014 08:42

Det är en stark och gripande historia ur verkligheten Andreas beskriver. Hur många finns det inte av liknande vardagsskildringar som göms i den stora tystnaden i media kring detta och allt negativt i övrigt som återfinns kring den mer eller mindre okontrollerade invandringen och ett samhälle som obönhörligt går mot kaos.
Vi ska aldrig gömma att det till största delen är medias orsak till att det ser ut som det gör i vårt land idag. Utan deras aktiva medverkan med mörkningar, lögner, horribla nyhetsvärdering, lobbyverksamhet/agendajournalistik, kampanjer o s v hade politikerna aldrig kunnat agera på detta sanslöst ansvarslösa vis mot det egna folket och landet.

 
Ingen bild

Tony

24 augusti 2014 08:56

Johnsson:
Själv brukar jag trycka ut dessa listor från skrivaren
och sätta upp dem på anslagstavlor, tror inte Svensken
i allmänhet vet hur många brottsdömda politiker det finns
i landet, och den absolut största andelen inom sjuklövern!
Likadant gör jag med stapeldiagrammen över intaget av
flyktingar här i landet kontra våra nordiska grannländer!
För av Svensk Media kan man inte förvänta sig någon hjälp!

 
Ingen bild

Stefan A

24 augusti 2014 08:57

Nej det går inte att bekämpa sådant, har fulmedia gemensamt bestämt att det skall bli en "skandal", så har sanningen ingen betydelse, den största skandalen är Svensk media i sig själva, ännu värre är att Svenska skattebetalare tvingas stödja smörjan med över en halv miljard per år, utan några som helst kvalitetskrav.
Firma Reinhardt & Borg & Bildt, (Måns, Bill o Bull) tänker ta in ett helt Kronobergs län (187 000 inv.) på två år, vad det kostar förstår nog var och en, Borg var inte den man trodde, utan bara en simpel räknenisse utan verklighetsanknytning, vid skrivbordet går det att göra mycket, men kartan bestämmer inte över terrängen, midvinternatten sänker sig över Sverige, endast
SD är vaken...

 
Ingen bild

Odlabonde

24 augusti 2014 09:07

Mun mot mun metoden fungerar. Pratar med alla och envar jag träffar.
Många får sig en tankeställare. Bubblan spricker. Många har redan sett vartåt det barkar - de röstar SD 2014.

 
Ingen bild

Leon

24 augusti 2014 09:22

@ Göta

Du har helt rätt att SD inte är det "enfrågeparti" som det utmålas vara. Men dessvärre är allt som oftast den politiska "lösningen" tämligen ensidig - förändra migrationspolitiken så löser man ALLA problem. Har man följt den politiska debatten, som jag gör med ett visst om än förstrött intresse, utkristlliserar sig gärna följande vad gäller de av dig listade "frågorna":

Brottsligheten - brukar uteslutande ses som ett problem genererat av "invandringen" och grövre brottslighet "utövas" huvudsakligen av personer/grupper som har ursprung utanför Sverige (i e invandrare)

Flyktingpolitiken - dagens "öppna dörrens" asylpolitik är en "katastrof" för landet och innebär svåra ekonomiska påfrestningar med svåra återverkningar på samtliga övriga verksamheter som är offentligt finansierade

Försvaret - kanske lite svårare att finna kopplingar i debatten till migrationspolitiken även om påståenden om att de ekonomiska nedskärningarna används till finansiering av invandringen inte är alltför sällsynta

Jobben - här brukar ofta "arbetskraftsinvandringen" (i e invandring av "okvalificerad arbetskraft") vanligen poängteras och det "faktum" att invandrare får jobb när arbetslösheten bland svenskar (framför ungdomar) är fortsatt "skyhög"

Jämställdheten - här brukar det vanligen hävdas (från SD) att jämställdheten i sig är ett "ickeproblem" (Sverige = "världens mest jämställda land"). Möjligen tas den uppenbara kvinnofientligheten inom vissa invandrargrupper (läs muslimer) upp som ett "jämställdhetsproblem"

Landsbygden - här är direkta kopplingen till migrationspolitiken svårare att finna. Möjligen kan en, svag förvisso, koppling mellan minskat "landbygdsstöd" och höga kostnader för invandringen ibland framföras i debatten

Sjukvården och Äldreomsorgen - slås ofta ihop i ett "problemkomplex" där det hävdas att nedskärningarna uteslutande beror på "skenande utgifter" för invandringen

Skolan - här brukar det hävdas att skolans uppenbara problem (ex v sjunkande resultat i PISA-undersökningen) är beroende på "nyanlända analfabeter" (har faktiskt sett just det argumentet framföras i debatten)

De uppenbara problem som Sverige har, och står inför, kräver kraftfulla politiska åtgärder inom samtliga dessa områden. Men detta sker knappast genom den förenklade "ettsvarspolitik" som SD står för. Och knappast heller genom den idag allenarådande "konsensuspolitiken" som övriga riksdagspartier företräder.

 
Peter

Peter

24 augusti 2014 09:46

Lyssna på denna onda kvinna som säger att Sverige måste bli mångkulturella, annars överlever vi inte!
Till råga på allt, styr hon över en organisation som får bidrag från Staten samt Riksbanken.
Men SD säger inget om denna kvinnan. Varför?
Och varför hävdar hon med envishet att Sverige och Europa måste bli mångkulturellt? För det söndrar ju nationer, stabibilteten försvinner och välfärden samt vårt land som vi känner, vårt ursprung kommer bli ett minne blott.
Kan någon svara på det?
http://youtu.be/MFE0qAiofMQ www.youtu.be/MFE0qAiofMQ

http://www.youtu.be/MFE0qAiofMQ

 
Björn Söderberg

Björn Söderberg

24 augusti 2014 09:55

Ja att landet Svea rike är i fritt fall vet vi nog. TV4 kör nu valskolan hur det funkar med val. Det som blir så märkligt är att man ger sjuklövern så mycket PR ? Även FI som inte ens kommer över riksdagsspärren. SD se ju som ett nazist parti enl media och sjuklövern. Det är märkligt att fler och fler blir SD anhängare ? Och dom kommer även från sjuklövern !!!! Ändå försöker man köra racet som om sjuklövern är enda valet för landet. Det fula röstfisket som pågår nu hoppas ja resulterar i ett riktigt bottennapp för Reinfeldt ooh compani

http://Barrkis

 
Ingen bild

Hej!

24 augusti 2014 10:21

@ Thoralf

Länken du har på din sida "Dispatch International" fungerar inte från min webläsare, kanske är det allmänt?

 
Ingen bild

Trollfarzmtw

24 augusti 2014 10:29

@hej, om du använder den här länken ser du att de uppdaterar sidan.

http://www.dispatchinternational.com/

 
Ingen bild

Verkligheten

24 augusti 2014 10:59

I praktiken vet vi att om vi tar in 1000 från ett visst land så leder det statistiskt till x antal våldsbrott. Vi vet bara inte när de sker, vem som utför dem och vem som drabbas. I Norge konstaterade man att samtliga överfallsvåldtäkter begåtts av icke-västliga invandrare. Norska TV2 hade också nyligen ett reportage där två unga kvinnor vandrade genom Oslo en lördagkväll och fick 40 olika förslag och påstötningar under mycket kort tid. I princip samtliga från icke-västliga invandrare.

Det är fruktansvärt cyniskt att vi bara för att vi inte själva vet om vår egen familj kommer drabbas så låter vi detta ske. Vi vet ju att någon tjej drabbas förr eller senare. Empati är att känna med denna unga kvinna eller flicka och leva oss in i det som om det vore vår egen familj.

Det är riktigt att de flesta begår aldrig våldsbrott som kommer hit, men vi vet ju inte innan vilka som kommer göra det eller inte. Vi vet dock att om vi tar in 1000 från dessa länder så kommer vi få x antal nya våldsbrott.

Svensken är grym mot sina egna. Svensken vet att några svenska tjejer kommer att bli våldtagna men tycker att det är värt det för att få känna sig godhjärtade. Många unga tjejer är så hjärntvättade att de säkert själva tycker att det är värt det.

Nu är det ju så att i princip ingen som kommer hit har äkta asylskäl. Det är bara läsa Merit Wager så inser var och en vad det är frågan om. Ändå tycks propagandan aldrig ta slut.

Det är något annat som ligger bakom. Anders Sundström, ordförande i Swedbank, har givit oss en vink vad det är frågan om. Sverige är för vitt helt enkelt. Vi vita svenskar duger inte. Enligt Reinfeldt är allt inhemskt barbari, allt bra har kommit utifrån, enligt Sahlin är allt svenskt töntigt och enligt Sundström är Sverige för vitt. Detta är inte bara ett svensk fenomen. Enligt Peter Mandelson, f.d brittisk näringsminister, ville man under Blair medveten göra Storbritannien mer uppblandat. Tydligen dög inte engelsmännen som de var heller. Här är två länkar för er som inte tror mig.

http://www.friatider.se/riktigt-obehagligt-att-det-inte-finns-folk-med-annan-hudfarg-i-pitea

http://www.friatider.se/mandelson-erkanner-vi-iscensatte-en-medveten-massinvandring

Jag saknar ord för den avsky jag känner mot dessa människor som har denna agenda att vi svenskar inte duger som vi är.


 
Ingen bild

Lärare

24 augusti 2014 11:47

Nu måste SD köra lite hårdare med Pensionärernas situation öht.
Fler äldreboenden, öka personalstyrkan samt underhållning ett par ggr i veckan skulle pigga upp de äldre. Samt hemlagad mat!

Annat jag läst som man knappt tror är sant.
Ehsan Fadakar är ngn slags journalist på Aftonbladet. Skriver förskräckliga saker om judar. Han borde väl kollas upp. Är han verkligen journalist och anställd av Aftonbladet är det en stor SKANDAL under uppsegling.

Tobias Hubinette en annan individ, som uttalat sig om den vita rasen: - "låt den gå under i blod och lidande", Det sägs att han är Expo:s grundare och Erik Ullenhags expert? Stämmer det? Den killen borde väl också kollas upp, stämmer detta är det ytterligare en stor SKANDAL!

Varför tar inte medierna upp detta?
Borde generera stora rubriker. Om inget skrivs ja, då är medierna medlöpare till dessa personer som är en stor skam för Sverige.

Aftonbladet kan läggas ner om Ehsan Fadakar verkligen arbetar som journalist där.

 
Ingen bild

Hej!

24 augusti 2014 11:52

@ Trollfarzmtw
Tack!

 
Ingen bild

Gubben Svensk

24 augusti 2014 12:25

O.T
SD större en Moderaterna i Västmanland!
Friskt släkte i Västmanland!
http://avpixlat.info/newsdesk/s-och-m-rasar-och-sd-okar-kraftigt-i-opionen-i-vastmanland

 
Ingen bild

Leon

24 augusti 2014 12:59

@ Leon
Nästan varje gång jag tar del av dina kommentarer blir jag (och säkert flera med mig) onekligen något konfunderad, vilket i och för sig kan vara din avsikt. Eller också ligger det något annat bakom dina välformulerade meningar. För mig framstår bilden av en människa med kapacitet att klart genomskåda såväl Sveriges mycket tydliga problem som de likaledes mycket tydliga och statistiskt bevisade orsakerna till problemen, men som av någon anledning vägrar våga erkänna dessa orsaker.

 
Ingen bild

Göta

24 augusti 2014 13:01


Nu gjorde jag fel i hastigheten. Det ska stå GÖTA som avsändare till ovanstående kommentar.

 
Lotta

Lotta

24 augusti 2014 13:16

Joakim Carlssons "alster" är så intetsägande och imbecilla att de inte ens är värda en kommentar därför avstår jag att kommentera skräpet.

http://youtu.be/l-XlebxzrN4

 
Ingen bild

Leon

24 augusti 2014 14:15

@ Göta

Jag har ett antal gånger tidigare karaktäriserat mig som en : "konservativ medelålders herre med katt, av judiskt ursprung, antirasist, antikommunist, antifascist som tror på det individuella ansvaret och som motsätter mig alla former av kategoriserande generaliseringar"
Har även politiskt karaktäriserat mig ett flertal gånger som konservativ (närmast gränsande till reaktionär) "gammalmoderat - pre 76 års svek".

Och visst är jag fullt medveten och känner närmast avsmak för dagens "konsensusbaserade" politik och den höggradigt "snöpta" politiska debatt som tillåts föras (?) i traditionella media. De närmast övertydliga problem som Sverige har och ställs inför framstår som närmast skrämmande tydliga om den nuvarande situationen tillåts fortsätta oförändrad. Men, och detta är min högst personliga åsikt, "problembilden" är betydligt mer komplex för att beskrivas med en överförenklad förklaringsmodell.

MEN problemen, hur övertydliga de än framstår, är mer komplexa än vad som kan "bevisas" genom högst ensidig och "manipulerad" statistik. Med manipulerad menar jag då statistiska uppgifter som i sig är "vederhäftiga" men som underkastats ett subjektivt urval för att styrka en ståndpunkt. Något som för övrigt "alla" politiska och andra organisationer inte håller sig för goda för om det gagnar deras "sak".

 
Betydelsen av ordet SOLIDARISK

Betydelsen av ordet SOLIDARISK

24 augusti 2014 14:43

Lyssna på Radio Länsman
https://www.youtube.com/watch?v=CZocJITxt1E

Björn Norström (boende i USA) förklarar att solidaritet betyder en sak i Sverige och en annan sak i resten av världen.

I inslaget får man veta att Kanada kommer att vara solidariska med dem som flyr Islamistiska Staten (IS/ISIS). Kanada ska satsa på att bygga skolor i kransländerna.

Min tanke: I Sverige är våra politiker endast solidariska med de människor som med hjälp av smuggelligor får hjälp att komma hit, och de får dessutom betala dyrt för sin resa.

https://www.youtube.com/watch?v=CZocJITxt1E

http://https://www.youtube.com/watch?v=CZocJITxt1E

 
Daniel

Daniel

24 augusti 2014 15:07

Något helt annat, men nog så viktigt!

Någon här som deltagit i kampanjen Ice Bucket Challange och skänkt pengar för forskningen om den hemska sjukdomen ALS?
Fridolin försökte sig tex på det, men ganska pajigt då han så klart försökte göra politik av det hela.
#icebucketchallenge

http://danneking.bloggplatsen.se

http://danneking.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

24 augusti 2014 16:10

P1 Debatt, nu i SR. Ämne: Förorterna. Programledare: Den vänsterextrema Alexandra Pascalidou.
Förväntar mig inget annat än vänsterpropaganda och SD-hat...

 
Ingen bild

Peter

24 augusti 2014 17:01

Appropå enfrågeparti.

Efterson vår käre statsminister nu kommit underfund om att det inte finns något reformutrymme, det äts som bekant upp av de ökande kostnaderna hos Migrationsverket så är det väl Alliansen som är ett enfrågeparti?

 
Ingen bild

Sven-Sune

24 augusti 2014 17:29

@Peter

Den var bra, riktigt bra!

Alliansen = enfrågeparti

En fråga för alla världens folk - utom det svenska.

 
Ingen bild

Sven-Sune

24 augusti 2014 17:30

P.S

Betalade medlemsavgiften till SD i fredags. Det kändes stort, civil olydnad typ.

Det gäller att passa på medan det fortfarande är lagligt med ett parti som är emot det mångkulturella samhället...

 
Ingen bild

Hulda mk1

24 augusti 2014 19:14

Lyssnade samtidigt som jag jobbade på P1 Debatt som idag hade ämnet: Förorten.
Den Vänsterextrema programledaren Alexandra Pascalidou tog givetvis inte upp frågan om en minskad tillförsel på folk till dessa områden.
Gigantiska kostnader väntar med renoveringar och saneringar från skadedjur och även sammanslagningar av lägenheter som är byggda för familjer med 2-3 barn.
De nya innevånarna har ofta barnaskaror som är betydligt större behövs lägenheter på kanske 5-7 rum.
Invandringen kostar gigantiska summor och påverkar hela samhället...

 
Ingen bild

Da Capo

24 augusti 2014 21:25


Öppet land / öppen stad

Genom att härförleden ha förklarat Sverige vara ett ÖPPET LAND har landsförrädaren Fredrik Reinfeldt fullbordar sitt perfida uppdrag.

Vad ör ett ÖPPET LAND?

Vid krigshot eller före omelbar krigstid, i händelse av hotande eller överhängande inmarsch, invasion, kollonisation eller erövring av ett land, kan den statliga eller militära maktstrukturen som administrerar och styr landet förklara detta för att vara öppet och därmed för den hotande eller aktivt aggressiva motparten tillkännage att de avser att avstå från vilkensomhelst defensiv åtgärd eller insats, samt därtill även öppna landets gränser för motpartems fria inmarsch. Motparten kommer då förväntas att inte skada eller på annat sätt våldsligt angripa landet, utan helt enkelt bara marschera in och ta det i besittning. Konceptet avser att skydda historiskt värdefulla strukturer och minnesmärken samt den i landet boende civilbefolkningen mot onödig blodsutgjutelse.

I vissa fall, kan ett land förklaras vara öppet av den part som är på gränsen till nederlag och kapitulation; i andra fall, kan de som gör en sådan förklaring vara villiga och kapabla att kämpa vidare, men föredrar av politiska skäl att landet invaderas av den kanske ideologiskt starkare maktens härskaror.

Aldrig tidigare i världshistorien (?)har ett helt land förklarats för att vara öppet. Städer däremot har ofta av endera eller båda stridande kontrahenter förklarats för att vara öppna. Senast hände detta i Europa under WW2 för Bryssel, Oslo, Paris, Belgrad, Aten och Rom. Mest känd är Rom- Öppen Stad eller 'Roma - Citta Aperta' genom en sevärd film från 1945 av Roberto Rossellini. (se YouTube för denna film)

 
Ingen bild

Odalbonde

24 augusti 2014 23:06

Da Capo. Samma reflektion har jag också gjort. Tack för att du formulerade det så bra.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Måndag 18 juni 13:01

    När en verksamhet bygger om/ut eller förändrar sin verksamhet utan att ha ett godkänt bygglov för förändringen brukar det ofta bli rubriker i lokalmedia, Barometern och Östra Småland. I synnerhet när det gäller en restaurangverksamhet. Många...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 10:03

    DN har bestämt att ge bort prenumerationer gratis till förstagångsväljare. Eller snarare till personer mellan 18 och 25, vilket innebär även personer som fick rösta i valet 2014.   https://www.dn.se/ekonomi/fri-dn-prenumeration-for-alla-...

Av Thoralf Alfsson - Söndag 17 juni 08:53

Jag undrar om Centerpartister är fullständigt blinda. I synnerhet de Centerpartister som använder sig av sociala medier. De har det mitt framför ögonen men ändå verkar de inte reagera!   Är de så fullständigt naiva eller är det tabu inom Centerpa...

Av Thoralf Alfsson - Lördag 16 juni 17:58

Jag blir något förvånad när en moderat politiker går in och stödjer en vänsterextrem person som Pelle Frylestam som hyllar socialismen och använder gamla socialistiska monument som sin profilbild på Facebook. Pelle Frylestam som kallar alla som är kr...

Av Thoralf Alfsson - Fredag 15 juni 15:57


  På bilden finns bara männen med. Kvinnorna fick stå ca 50 meter ifrån männen och imamen som talade och gapade i högtalarna. Foto Privat.   Jag har idag kontaktats av flera boende i Norrliden som varit upprörda över att det idag på morgonen k...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 066 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se