thoralf

Direktlänk till inlägg 16 augusti 2014

MIGRATIONSVERKET HAR HÖJT SIN PROGNOS TILL 90 000 ASYLSÖKANDE

Av Thoralf Alfsson - 16 augusti 2014 13:05

Enligt en artikel i Barometern har Migrationsverket redan lagt sin prognos från juli för antal asylsökande i papperskorgen. I juliprognosen höjde man antalet asylsökande till 80 000 under 2014.


Nu skall en ny prognos finnas som pekar på 90 000 asylsökande.


”I år har Migrationsverket höjt sin prognos för hur många asylsökande som beräknas komma till Sverige innan 2014 tagit slut flera gånger om. I juli låg asylprognosen på 80 000 och enligt Bengt Andersson ligger den senaste prognosen på 90 000.”

  

Bengt Andersson är verksamhetschef för landstingets asyl- och flykting­hälsovård.


För att få plats med fler personer har Migrationsverket tagit beslut om att tillfälligt göra avsteg från kraven avseende boendet för asylsökande i tillfälliga anläggningsboenden, så kallade ABT. Fler personer ska samsas om samma utrymmen som tidigare. I Migrationsverkets vokabulär talas det om ”förtätning”. Flera boenden i Kalmar län ska förtätas, enligt Bengt Anderssons brev.

  

Läs hela artikeln i Barometern

 
 
Ingen bild

Trollfar

16 augusti 2014 13:12

Detta erkänner Barbapappa i Aftonslusken idag.

"Det leder till diskussioner hemma i Sverige, vad kommer det kosta och jag kan redan nu säga att det kommer leda till stora kostnader. Jag ber er nu att öppna era hjärtan och ha tålamod, säger han"

Tyvärr är vårt tålamod med era lögner redan slut. Våra hjärtan är sedan länge satta på bristningsgränsen med utomordentligt högt blodtryck.

 
Ingen bild

Ronny

16 augusti 2014 13:35

Då väntar vi ivrigt på alla dessa 7 klövern väljare, som kommer att skiva, gnälla, klaga, protestera, på dom neddragningar i stat och kommun, som givetvis kommer att öka.

 
Ingen bild

Sven Dacke

16 augusti 2014 13:37

Sitter just nu och lyssnar på "vår landsfader" Fredrik och han talar om den viktiga exporten med Nyåkers Pepparkakor.

Jag tror inte ha har riktigt koll på lägen den här mannen

Så här ser det ut för just detta bolag fakta från Allabolag
http://goo.gl/iIqynX

 
Lassekolja

Lassekolja

16 augusti 2014 13:38

Man kan ju undra varför det blev så tyst om de 48(!)miljarderna(!), som Migrationsverket begärt i tilläggsanslag (över budget) för nästa mandatperiod (?rätta mig om jag har fel!), eller förresten, den tystnaden förvånar väl ingen, som läser här. Det handlar alltså om 12 miljarder per år men inte en enda följdfråga från svensk KGB-media. Nej, hur skulle det se ut, det kunde ju gynna dom hemska Sverigedemokraterna, Ni vet dom där som hela tiden tjatar om Välfärdssverige och nå´t dj-la folkhem som om det vore nå´t att ha......Nej, tacka vet jag "Det nya spännande Sverige", det är ju bara att skaffa fler lås och hålla sig inomhus.....Bra va´? Faaan vad förbannad jag blir!!!
(delvis ironi, är väl bäst att påpeka i detta märkliga land!?!)

http://www.svtplay.se/video/2218708/jimmie-akesson

 
Ingen bild

World Traveller

16 augusti 2014 13:39

Gå in på www.svt.se och läs vad Mulla Reinfeldt predikar! Han är fast besluten att förstöra Sverige och göra om vårt land till ett Kalifat. Varför i herrans namn lade de ner mentalsjukhusen?

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 augusti 2014 13:41

@Trollfar.
Samma finns nu på dn.se Har han äntligen fattat vidden av invandringen och inser väljarnas kommande reaktion på valdagen?? Snart kanske han ligger som en hund på rygg med blottad strupe och väntar på Åkessons bett..??

Kristna skötsamma kraftigt assimilerade invandrare är en sak, men...

 
Ingen bild

Lotta

16 augusti 2014 14:00

Reinfeldt lovar att det skall byggas 130 000 nya bostäder .... till 2035. Man behöver alltså 21 år på sig att bygga bostäder som sedan Reinfeldt och hans anhang fyller på mindre än ett år. När skall galenskapen ta slut?

 
Ingen bild

World Traveller

16 augusti 2014 14:11

Reinfeldt har skrivit upp det till 150.000 lägenheter nu.

BBC har frågat ut muslimer på gatan om de stödjer Islamiska Staten. Huvuddelen av de ''moderata'' muslimerna gör det! Tror inte det är nån större skillnad i Sverige.

 
Björn söderberg

Björn söderberg

16 augusti 2014 14:22

Fredrik Reinfeldt säger det blir tufft för svenska folket dom kommande åren med flyktingströmmen. Därför bedjar han till svenska folket om förståelse. Märkligt han har inte frågat folket tidigare varför fråga nu. Ge svenskar samma förmåner ni ger asylsökande och pleti och kleti. Samt höj A: kassan till rimlig nivå så ska jag ev rösta på er stollar

http://barrkis

 
Ingen bild

World Traveller

16 augusti 2014 14:27

Jag vill ha samma förmåner som muslimska invandrare. Gratis boende. Gratis sjukvård. Gratis tandvård. Gratis möbler. Gratis mobiltelefon. Gratis telefonsamtal. Gratis körkort. Gratis BMW. Och nya dyra sportlokaler, gym, simhall och spa. Och sen vill jag ha en egen betjänt precis som nyadeln har.

 
Ingen bild

Hej!

16 augusti 2014 14:36

...hur många lägenheter blir det i tillskott för ett "snart före detta" sjukhus där en vård sakta men säkert urholkas (Blekinge), 200-300st?

...och vad kostar det per dygn att driva när ett sådant beslut har tagits?

https://www.slf.se/images/ATImages/Karlshamn.JPG



 
Ingen bild

Hulda mk1

16 augusti 2014 15:04

@Björn Söderberg.
Ja, man kan verkligen undra över varför inte invandringspolitiken och det "mångkulturella samhället" har varit ämne i en folkomröstning?

Vill verkligen vi svenskar ha moskeer, slöjor, burkor, balkongflickor, hedersvåld, könsstympningar, halalkött, burkinis, separata badtider för män/kvinnor, hemvändande IS-krigare, självmordsbombare, gängskjutningar, förortskravaller och en massa andra företeelser och problem..??

Assimilering, assimilering, assimilering, assimilering, assimilering.....

Om nu Sverige ska ta emot än mer invandrare, är frågan: Lyder Finland under samma förpliktelser och avtal..??

 
Ingen bild

Trollfar

16 augusti 2014 15:43

@Hulda mk1, bara ett stort problem. Jimmie verkar inte fatta när det är dags att hugga. Hoppas han förstår denna gång att förklara att det har SD predikat i år. Varför har ni sagt tvärtemot?

 
Ingen bild

Lotta

16 augusti 2014 16:03

Reinfeldt ber svenska folket öppna sina hjärtan för att ta emot den stora asylströmningen som väntas. Ja det är väl det som är kvar att öppna för kassakistan med skattemedel har ju redan Reinfeldt med anhang öppnat på vid gavel liksom våra gränser. Undrar hur lång tid det är kvar tills regeringen Reinfeldt börjar tvångsomhänderta sommarstugor och fritidshus? Kommer svenska folket vakna då? Fan trot.

 
Ingen bild

Stibbe

16 augusti 2014 16:20

Men invandringen kostar ju ingenting, vi tjänar ju på det..........

 
Ingen bild

World Traveller

16 augusti 2014 16:34

''Öppna era hjärtan'' för nu ryker era bostäder.

 
Ingen bild

Gubben o Gumman

16 augusti 2014 16:38

Lotta: Sverige var fullsatt 1981-82 dessutom stack en del kurvor rakt upp däromkring
Reinfeldt har dålig koll på läget när han pratar om hjärtan SD är i riksdagen och växer snabbt.

Att Borg/Reinfeldt babblar nu innan dom röstats bort om 4 veckor får väl ses som någon slags pudel "Snälla förlåt oss"
Vilket svenska folket givetvis inte gör oavsett vilken titel dessa gubbar har resten av livet

Dagen höjdare Löven vill ha Persson i tjänst igen
Näst kille med koll på läget

 
Ingen bild

Lotta

16 augusti 2014 16:45

"tillsammans bygger vi ett bättre Sverige."

Säger statsminister Reinfeldt. Menar han ett bättre Sverige än vad det barbariska svenska folket byggt upp genom hårt slit i många, många generationer?


http://avpixlat.info/2014/08/16/nu-briserar-invandringsbomben/

Denna diskussion kommer garanterat godhetsapostlarna hålla sig ifrån.

 
Ingen bild

Pepparholm

16 augusti 2014 16:53

Sverige behöver en statsminister för landets bästa.

 
Ingen bild

Lotta

16 augusti 2014 17:03

Göran Hägglund säger att jämförelsen mellan islam och nazism är ett orimligt påstående som dessutom är falskt:

http://avpixlat.info/2014/08/16/kristdemokrats-asikter-alltfor-sd-lika-utesluts/#more-121094

Hägglund säger i intervjun att KD och SD har olika människosyn för att lite senare säga att han inte känner till SD:s politik.

 
Ingen bild

Martin L

16 augusti 2014 17:05

Vårt land håller på att förstöras, och nu har Reinfeldt gått ut med att vi ska ta emot ännu fler. Varför fortsätter svenskarna rösta på dessa invandrarpartier?

 
Ingen bild

Svennelitho

16 augusti 2014 17:26

Kom ihåg att SD inte vill skicka hem en endaste av de som fått asyl på oriktiga grunder eller som har anhöriginvandrat som anknytning till en fuskasylant. Det är på detta Svenskarnas parti kommer att gå framåt på i årets val. Kanske till och med Thoralf kommer att smygrösta på dem 2018.

 
Stefan K

Stefan K

16 augusti 2014 18:06

Jag har förutspått 120 000 asylsökande i år och banne mig om jag inte får rätt.

Landet Sverige har numera inte råd med något annat än invandring och detta tack vara en moderatstyrd regering.

Jag glömmer inte och så mycket f.d moderat jag är, så lovar jag dyrt och heligt att aldrig mer ge min röst till det partiet, aldrig!

http://petterssonsblogg.se

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 augusti 2014 18:09

Kan det vara så att Reinfeldt har fel? Tänkte på Sandvikenrapporten... ;-)

Skämt åsido, denna dag kommer att gå till historien. Reinfeldt ger upp och erkänner att invandringen kommer att kosta gigantiska summor.
Nu kommer givetvis ett ökande stöd för SD. Den Islamistiska terrorn som IS plågar mängder med människor med kommer att öppna mångas ögon för Islams sanna ansikte...

 
Stefan K

Stefan K

16 augusti 2014 18:09

Jag förväntar mig att detta och Reinfeldts erkännande idag, tas upp på SVT:s direktsända debatt om ekonomi i morgon, söndag.

http://petterssonsblogg.se

 
Lassekolja

Lassekolja

16 augusti 2014 18:12

Jag kan inte tolka Reinfeldt´s utspel om att svenska folket "skall öppna sin hjärtan för nu kommer det att kosta pengar" som annat än hans insikt att det inte längre går att dölja de enorma kostnader som invandringen orsakar, d.v.s samma kostnader, som SD sedan länge har hävdat. Han försöker få svenska folket att tro att före ISIS-flyktingarna var invandringen lönsam men inte nu p.g.a ISIS. Kort uttryckt: Invandringsbomben pyser, den kan brisera före valet och det försöker Reinfeldt "bädda" för hos svenska folket! Reinfeldt kommer att be till Allah att bomden inte briserar förrän efter valet! Nu är det Jimmie´s uppdrag att berätta att kejsaren redan är naken!

http://www.svtplay.se/video/2218708/jimmie-akesson

 
Ingen bild

Thoralf A

16 augusti 2014 18:13

Svennelitho

Lögner och återigen lögner!

Läs följande motioner från mig som lagts under detta riksdagsår men även tidigare.


http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Forslag/Motioner/Utvisa-kriminella-utlanningar_H102Ju434/?text=true

http://www.riksdagen.se/sv/Dokument-Lagar/Forslag/Motioner/terkallande-av-medborgarskap_H102K306/?text=true

 
Ingen bild

Göran

16 augusti 2014 18:14


@ Svennelitho,

MENA-folket kommer att försvinna från svenskt territorium i samma takt som bidragen stryps och PUT och medborgarskap återkallas.

 
Ingen bild

w-son

16 augusti 2014 18:23

Jag har nyligen läst i internationell media att man har uppgifter om att IS/ISIS/Al-Quieda kommer organisera om sig i USA och Europa med avsikt att starta terrordåd här.
Som, sagt, en spännande morgondag väntar antagligen i det spännande "Nya Sverige", enligt de "Nya Moderaternas" ledare.

 
Ingen bild

Fredde

16 augusti 2014 18:24

Gråter en skvätt nu. Fy fan vad gör ni med Sverige?!

 
Ingen bild

Trollfar

16 augusti 2014 18:24

@Svennelitho, ni var 681 i förra valet, glöm inte det.

 
Ingen bild

Hulda mk1

16 augusti 2014 18:40

@Trollfar.
Ja, varför kasta bort sin röst på Svp. Nu är det allvar och varje röst är värdefull. Detta val är oerhört viktigt för Sveriges framtid.

 
Ingen bild

OT

16 augusti 2014 18:46

Och där kom den! Anledningen till att vi får:

1) pensionsåldern höjd till 75 år

2) beslagtagna sommarstugor

3) färre sjukhus

4) ...

Det är inte utan att man blir lite så där lagom svenskt religiös efter Reinfeldts sommartal (i alla fall 80% av dumväljarna)...

Som en härlig gudomskälla (pärleporten): https://www.youtube.com/watch?v=3u6_fmHAi9A

"Som en härlig gudomskälla,
rik och mäktig, djup och stor
är den kärlek, nåd och sanning
som i Reinfeldts hjärta bor.

Han har öppnat skattekistan
så att jag kan bliva rik.
Genom skattepengar har han frälst dem
och förslavat mig som få

Han har öppnat pärleporten..."

 
Ingen bild

World Traveller

16 augusti 2014 18:55

Undrar om Reinfeldt tycker att han fått valuta för de 600 miljoner han skänkte till ISIS. Öppna era hjärtan och hem för de horder som nu väntas välla in i Sverige. Det är bara att jobba på Svensson. Jobba på, flytta från ditt hus och stå där med ett glatt leende när hela din lön går till nyadelns bidrag.

 
Ingen bild

Stefan A

16 augusti 2014 18:56

Svenne öppna din plånb....förlåt hjärta. "så är det man skyller alltid på invandrarna, allt är invandrarnas fel" hur många gånger har man inte hört det när Reinfeldt pratat om Sverigedemokraterna, och nu utlovar han 7 nödår för Svensken och vem skyller han på?...jo invandrarna, grabben verka utbränd, 8 år blev för mycket, är det ingen i närheten som kan ge honom en spegel att titta i så han kan säga..det är ditt fel...

 
Ingen bild

Ludvig

17 augusti 2014 09:52

Sverige tjänar ju på invandringen har det sagts, så nu ökar väl inkomsterna väldigt. Var ska vi göra av alla pengarna.

 
Ingen bild

Svennelitho

17 augusti 2014 14:01

Thoralf, Svenskarnas part vill skicka vidare alla som de kallar för "rasfrämmande" oavsett om de är kriminella eller inte för de hör inte hemma här och de skapar disharmoni i samhället. Sverige ska ha en utvandring på 100 000 araber och afrikaner årligen tills landet är återsvenskat. SD vill ha en invandring på 20-30 000 araber och afrikaner årligen tills landet är avsvenskat för mindre massinvandring är fortfarande massinvandring. I jämförelse med dagens nivåer vore det en mycket kraftig minskning men fortfarande en enorm invandringsnivå.


SD-motioner om att utvisa kriminella invandrare (något som ju är en självklarhet) har till exempel ingen som helst effekt på dysfunktionella mångkulturella skolor. De har inte heller någon som helst effekt på hundratusentals oanställningsbara afrikaners och arabers välfärdskonsumtion. Det kommer att ta ett tag men förr eller senare fattar även svensson på gatan att SDs lösningar endast är kosmetika och inte kur. Svenskarnas parti kommer på sikt att konsumera upp SDs väljarbas. En dag röstar även Thoralf själv på SvP.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - 1 januari 2019 10:34


På årets första dag blir detta blogginlägg det sista på bloggplatsen. Från och med idag finns bloggen enbart på Wordpress.   https://thoralfsblogg.com/   Jag har skrivit exakt 3 000 blogginlägg och fått drygt 108 300 kommentarer sedan det för...

Av Thoralf Alfsson - 31 december 2018 10:53

När jag går igenom alla blogginlägg som jag skrivit under 2018 blir jag faktiskt både upprörd och deprimerad. Jag blir även förbannad och undrar vad som hänt med SD och vad det blivit för ett parti, om jag utesluts för vad jag skrivit på min blogg, h...

Av Thoralf Alfsson - 30 december 2018 12:36

När jag idag funderade på om jag skulle skriva en liten nyårskrönika med länkar till ett intressant blogginlägg för varje månad under 2018 så hittade jag ett blogginlägg jag skrev i samband med Jimmie Åkessons besök i Kalmar under mars månad. Jimmie ...

Av Thoralf Alfsson - 29 december 2018 21:33


Då är jag hemma igen efter en rundtur till mina barn och barnbarn under några dagar. Hockey igår kväll i Linköping. Bra match med lite nerv i slutet då LHC straffade Färjestad med 5-4.   Idag släpps de ”svenska” terroristerna efter at...

Av Thoralf Alfsson - 28 december 2018 09:39

”De egentliga skälen till att Alfsson uteslöts är, enligt den övergripande information vi fått ta del av i ärendet, att han vid upprepade tillfällen de senaste åren agerat på ett sätt som allvarlig skadat partiets anseende, att han gett uttryck...

Presentation


Thoralf Alfsson
fd. Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-2018
Regionfullmäktige 2018-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 159 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards