thoralf

Direktlänk till inlägg 13 augusti 2014

NY ISTID

Av Thoralf Alfsson - 13 augusti 2014 00:01

 

Istid på Öland                                        Foto Thoralf Alfsson


”Som framgår av ovanstående har isen utanför Antarktis växt dramatiskt de senaste vintrarna – vilket förbryllat forskarna med tanke på klimatuppvärmningen.”

 

Vi borde nog vara mer oroade för att isen vid polerna breder ut sig istället för att den minskar. Artikeln i DN är inte lång men den belyser ändå bristerna i IPCC:s rapporter. Forskarna är förbryllade!

Med andra ord deras klimatmodeller stämmer inte. Det finns således andra faktorer som man ännu inte har förstått. En faktor X eller snarare en hel rad med faktorer som man ännu inte har koll på eller som man tolkat alldeles fel.


Josef Fransson skriver idag väldigt bra om detta i en debattartikel som publicerats av Nyheter24. Jag är övertygad om att Josef försökt få den publicerad i DN eller SvD men nekats publicerad i de större tidningarna.


”Jag säger på intet vis att vi inte ska eftersträva minskade utsläpp av växthusgaser, men med de begränsade resurser vi har till förfogande måste vi satsa på rätt kort. Vi måste förmå oss agera långsiktigt och inse att det inte finns några snabba mirakelkurer. Hittills har dock de ökade mängderna CO2 i atmosfären varit en välsignelse för vår värld. Koldioxiden, som är alla växters mat, har gjort världen grönare och de ökade skördarna kan mätta betydligt fler. Det betyder dock inte att det inte kan bli problematiskt på sikt. Man måste dock beakta att Sverige endast står för en dryg promille av världens utsläpp och att enbart Kina ÖKAR sina utsläpp med motsvarande 12 Sverige/år. Med det perspektivet blir det farsartat när svenska politiker lovar ”rädda klimatet”.”

 

Läs hela debattartikeln på Nyheter 24


Nytt klipp med Jimmie Åkesson från Borgholm som handlar om trygghet och brottslighet.


 
 
Ingen bild

Kung Fy

13 augusti 2014 00:18

Är det möjligt att detta korrelerar till Stefan Torssells teori om havens uppvärmning via kärnkraftverk, motorer, avloppsvatten etc. Dessa företeelser är ju flitigast förekommande på norra halvklotet som ju dessutom har en egen luftcirkulation.
Stämmer ju också bra med eskimåernas observation att isen smälter underifrån.

 
Ingen bild

Edward Ulfertz

13 augusti 2014 00:23

15.4 procent !!!!!
http://avpixlat.info/2014/08/13/sentio-sd-storsta-parti-i-sydsverige-med-226/

 
Ingen bild

Göta

13 augusti 2014 00:32


SD verkar själva inte vara helt säkra på att rekordsiffran 15,4 procent från Sentio är helt korrekt. På sajten status.st har SD skrivit följande:
"Sentio: (SD 15,4%???) 12,8% i rådatan."

http://status.st/

 
Ingen bild

Observer

13 augusti 2014 00:50

Man Läser:

"att enbart Kina ÖKAR sina utsläpp med motsvarande 12 Sverige/år. Med det perspektivet blir det farsartat när svenska politiker lovar ”rädda klimatet."

..Vi har inte råd med okunniga politiker!
Varken förtroendekapitalmässigt, Utvecklingsmässigt eller ekonomiskt
Okunnighet och gapighet gällande detta skadar enormt. Och borde stämma till eftertanke i alla politiska församlingar!

 
johanna

johanna

13 augusti 2014 00:52

Hoppade in lite snabbt i detta. En vän sa till mig för länge sen att sverige skulle bli varmare långt fram i tiden. Är istiden påväg hitåt? Kan inget om det men har alltid undrat.

http://johannaredroses

 
Ingen bild

Observer

13 augusti 2014 00:55

Göta

SD 15.4% Ja, och då skall vi minnas att många inte vågar svara på undersökningar blad SD sympatisörer.
-Det ger vid hand att man kan få uppemot 18% kanske 20% nu.

SVERIGEDEMOKRATER!

GASA PÅ MED MARKNADSFÖRINGEN för höge bövelen.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

13 augusti 2014 01:05

Dessa djävla Ebola forskare, som bara vill tjäna pengar på sin egen medicin, Dom bygger upp en domedags historia, och ALLA vet att den inte är sann, för att lyssna på forskarskaran generellt är ointelligent.

Sedan måste jag säga att påståenden från högt utbildade personer, även aktade sådana, inte är "bevis" dom som kan saker har det på papper. Så funkar forskarvärlden.

 
Ingen bild

Göta

13 augusti 2014 01:34

@ Observer

Jag blev så upprymd och omtumlad över SD:s 15,4 procent hos Sentio att jag vräkte till med hela 15,9 procent i rubriken och det var ju fel förstås. Men nu vet vi ju inte om 15,4 är korrekt heller att döma av infon i status.st

 
Ingen bild

Observer

13 augusti 2014 02:04

Göta

Du kan va lugn!
Har länge följt vad vanligt folk tycker på Di.se. Numer sräder folk inte orden minsann. Många tänker rösta SD istället för borgligt, Häpnadsväckande många faktiskt.
Vi går samma framtid till mötes som Frankrike där Front National ser ut att bli de största. Och så ser det ut på fler håll i EU.
Det är bara för de ovårdade och oförskämda kaviarkommunisterna nu att spänna fast sina säkerhetsbälten -För nu åker de ut strax så det bara visslar om det!
...Inte en endaste sekund för tidigt!!
Det skall bli så SKÖNT.

 
Ingen bild

Det jäser

13 augusti 2014 03:51

Sossestyrda(48% 2010) Filipstad nobbar fler asylplatser

Filipstads kommun kräver i en skrivelse till integrationsminister Tobias Billström att upphandlingen av 400 nya asylboendeplatser i kommunen stoppas. Sedan tidigare har Filipstad tagit emot nära 600 nyanlända, skriver Värmlands Folkblad.

13 augusti 2014 kl 01:30, uppdaterad: 13 augusti 2014 kl 01:35

Bland annat anser sig kommunen inte kunna erbjuda fler barn och ungdomar från tillfälliga boenden plats i vare sig barnomsorg, grundskola eller gymnasium.
http://www.val.se/val/val2010/slutresultat/K/rike/index.html

-----------------------------------------------------------------

Moderat vill förbjuda tiggeri

Cecilia Magnusson, riksdagsledamot för Moderaterna från Göteborg, vill förbjuda gatutiggeri. Att införa ett förbud skulle vara att ta bort en av de värsta riskerna för att fattigdom permanentas, skriver hon i en debattartikel i Dagens Nyheter.

13 augusti 2014 kl 01:30, uppdaterad: 13 augusti 2014 kl 01:31

Att situationen fortsätter som i dag är det sämsta alternativet anser Magnusson.

Och att kommunerna skulle ta hand om inkvartering och försörjning för EU-migranter är orealistiskt, skriver hon vidare.

 
Ingen bild

Argus

13 augusti 2014 07:41

Det är bara att konstatera att utvecklingen går SD:s ärenden. "Flykting"katastrofen i Sverige, invasionen av "rumäner", ISIS, Borgs erkännande av den faktiska kostnaden, Tullbergs bok,...

Bara att sköta korten rätt nu och håva in.

 
Ingen bild

Conny

13 augusti 2014 08:25

De lögnaktiga miljövarningarna från IPCC, miljöpartier och andra ska man nog ta med stora nypor salt. Det finns en hel del som motsäger detta.
Jag skulle rekommendera läsning av t.ex antropocene.se
Länk till en av flera intressanta artiklar i ämnet.
http://antropocene.se/2014/july/livets-svagaste-lank.html

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 augusti 2014 08:28

Själv bor jag i en trakt där avsmältningen av den senaste istiden syns tydligt. Man kan verkligen fundera över vilken mänsklig aktivitet som orsakade den händelsen...
Naturen är i ständig förändring, det kan vi aldrig påverka. Vill vi verkligen göra allt vi kan för att minska utsläpp måste jordens befolkning minska radikalt. Vi ser nu kraftiga befolkningsökningar i Asien och Afrika.
Ju mindre befolkning i världen, ju mindre utsläpp.
Dock ska denna minskning inte ske genom krig och folkfördrivning. IS metoder är helt förkastliga...

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 augusti 2014 08:49

Annat ämne.
Fundering: I år har vi inte sett några större förortskravaller. Kan det bero på valet?
Intifador i förortsgetton ger SD nya väljare... Order från Imamerna..? Ligg lågt..

Inte ens tokvänstern verkar vara aktiv. Kanske fick de en tankeställare efter SD,s rekordsiffror i EU-valet?

 
Ingen bild

Johnsson

13 augusti 2014 09:06

Varför nämns aldrig att jordens magnetiska norrpunkt förflyttar sig åt öster, på vår breddgrad, med 0,1 grad/år. Norr på våra kartor är inte idag rätt utan enligt kompassnålen ligger norr ca 100-120 mil österut. Går du kompassgång så hamnar du alltså så många mil fel.
Instrålningen på vår jord förändras och därmed klimatet i olika delar av världen, en del kallnar och en del värms upp.
Varmast idag är nog SD:s siffror på senaste väljarbarometern.

 
Ingen bild

vmm

13 augusti 2014 09:17

Såg på TV4s Nyheterna nu på morgonen om skogsbränderna som minskat i Sverige dom senaste åren. Detta trots att det enligt teorin om klimatuppvärmning borde bli fler bränder. Man ser inte det här som något tecken på att teorin inte stämmer utan man tar teorin som en självklar sanning och säger att bränderna kommer att bli fler i framtiden...

 
Ingen bild

Thoralf A

13 augusti 2014 09:33

vmm

Sedan har vi också fått veta av "klimatexperterna" att det skall bli mer nederbörd och översvämmningar i framtiden. Det borde enligt min logik innebära att riskerna för torra skogar och marker minskar och därmed risken för skogsbränder.

 
Ingen bild

Gute

13 augusti 2014 10:05

@Johnsson

Det är inte många som har kunskap om det du tar upp, och är ganska komplicerat.

Men nu finns det ju GPS och då kan du få den exakta riktningen och positionen på det du önskar.

Kompassens missvisning.

https://www.lantmateriet.se/sv/Kartor-och-geografisk-information/GPS-och-geodetisk-matning/Om-geodesi/Geodesitjanster/Berakna-meridiankonvergens/

 
Ingen bild

OT

13 augusti 2014 10:13

Stödutbildning för miljömupparna...

"George Carlin - Saving the Planet": https://www.youtube.com/watch?v=7W33HRc1A6c

 
Lotta

Lotta

13 augusti 2014 10:39

Lyssna på denna intervju med Peder Hyllengren, forskare vid Försvarshögskolan i Karlstad. Den handlar om svenska politikers flathet mot att ta hand om de kriminella element som åker från Sverige för att strida för den terrorstämplade organisationen IS. Man mår illa när man hör dem prata om svenskarna som åker ner och skär huvudet av folk. Jag anser inte att de är svenskar och det bevisar de själva med sina handlingar. Godhetsapostlarna som brukar skriva så ofta här på bloggen har jag en fråga till: Är dessa individer svenska i era ögon? Tror ni att de själva ser sig som svenskar?
Jag anser inte att de är svenskar och hoppas SD får igenom sitt krav om att frånta dessa kriminella deras svenska medborgarskap för de hör inte hemma i ett på pappret i alla fall demokratiskt land utan kan stanna kvar där de tycks trivas bäst. Åtala sedan de som återvänt för krigsbrott som efter avtjänat straff även medför utvisning på livstid oavsett om de är födda här eller har bott här länge.

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=93&artikel=5936075

http://youtu.be/fAJ38zVx-1o

 
Lotta

Lotta

13 augusti 2014 10:45

Testar länken igen annars finns artikel med länk på Avpixlat:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=93&artikel=5936075

http://youtu.be/fAJ38zVx-1o

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 augusti 2014 10:53

@Lotta.
En viss Dror Feiler utryckte sig på SVT Opinion för ett tag sedan om att de Israeler med Svenskt medborgarskap som deltagit i aktionerna i Gaza, skulle lagföras för krigsbrott.
Men de IS-soldater som du skriver om, där är det tyst.
Många Muslimer anser att IS inte är riktiga Muslimer, men var är då protesterna?
När och var kommer demonstrationen "Muslimer mot IS"? I Stockholm, Göteborg eller i Malmö? Tystnad råder...
Var finns feministerna och deras protester mot IS kidnappningar av flickor och kvinnor, till slavhustrur för IS-krigarna? Tyst, tyst...

Vad gäller de "svenskar" du skriver om, de är nog svårstoppade vid den svenska gränsen. För det finns ju ingen gränskontroll...

 
Ingen bild

Göran

13 augusti 2014 11:18

@ Lotta,

"Jag anser inte att de är svenskar....."

Tycker att det känns lite udda att över huvud taget kalla dessa varelser för människor. De uppvisar ju prov på helt annat beteende än vad man förväntar sig av dem som kommit hit i kraft av att ha tillgripit harvärjan. Godhetsapostlarna, med propagandaminister Ullenhag i spetsen, tycks inte ha några som helst kriterier i sin iver att plocka in kriminella element till Sverige. Dessa ISIS ökenbanditer har helt enkelt per automatik förverkat sin rätt till att uppehålla sig här i landet om de till äventyrs skulle överleva USAs ingripande.

 
Lotta

Lotta

13 augusti 2014 11:24

@Hulda mk1
Har du lyssnat på programmet? Man tar även upp att 7-klövern ligger lågt och att endast SD pratar om islamisterna och vad de tror är orsaken till 7-klöverns tystnad. Ja någon gränskontroll finns ju inte så jag hoppas SD:s förslag om integrering av tullen till polisen med ökade befogenheter blir verklighet.

http://youtu.be/fAJ38zVx-1o

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

13 augusti 2014 11:35

Angående Isis.
https://www.youtube.com/watch?v=i0VW3wCu3Jg
Denna person är fundamentalist, vilket det finns en kristen motsvarighet på, som är precis likadan.

I bland undrar man hur det verkligen står till med religiösa hjärnor.

Har ej kollat sanningsgraden i detta klipp.

 
Ingen bild

Trollfar

13 augusti 2014 11:50

@Mats (ateist) Proffstroll, du begär av alla andra att de skall ha bevis. Själv publicerar du med "Har ej kollat sanningsgraden i detta klipp"

Är du på riktigt?

 
Ingen bild

OT

13 augusti 2014 11:56

@Mats (ateist) Proffstroll: "Denna person är fundamentalist, vilket det finns en kristen motsvarighet på, som är precis likadan."

Hur tänkte du nu? Att en kristen skulle kunna göra samma sak och få stöd utifrån verser i Biblen?

 
Lotta

Lotta

13 augusti 2014 12:05

@ Mats (Ateist)
Vilka kristna fundamentalister med svenskt medborgarskap åker utomlands och skär huvudet av folk nu menar du? Tänk att det har jag och i princip alla andra utom du missat? Svara sedan gärna på mina båda frågor.

http://youtu.be/fAJ38zVx-1o

 
Ingen bild

John Malone

13 augusti 2014 12:17

Samtidigt vill inte miljö mupparna prata om det äkta miljöproblemet. PeakOil, resurs brist, ökade utsläpp: allt har med befolknings explosionen att göra. Vi är idag 4 miljarder fler än 50 år sedan. 0 av dessa är västerlänningar. All befolkning har ökat Afrika, Asien och sydamerika.

Man skall därmed aldrig jämföra 1 svensk utsläpp med 1 afrikan utan 1 svensk mot antalet som ploppats ut senaste 50 åren.

Även här är då invandringen vansinnig så det är det äkta miljö problemet. Att plocka in 30% ny befolkning på 50 år är största miljöbrottet någonsin.

(sedan fattar jag inte: Stäng kärnkraften: bygg ut alla älvar = löst. Detta är få av de sakerna staten skall lalla med. Fixa billig / gratis el åt folket så vi får något för de 70-90% i skatt vi betalar som arbetar.)

 
Svensson

Svensson

13 augusti 2014 12:31

Det här tål att tänka på ifall man ska köpa ny bil,då är det dubbdäck och snökedjor som gäller.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

13 augusti 2014 12:33

Lotta

Du har nog missat att alla kristna inte bor i Sverige.
Sedan finns det andra sätt att döda folk på, utan att specifikt "skära halsen av dom"

Blackwater är en kristen privat legosoldatsgrupp,, som inte är ansvarig till någon och gör precis vad dom vill.

OT
I kristendomen är slaveri helt ok. Dom använder stening av människor för "tankebrott" m.m Tanken är lika kanske inte tillvägagångssättet

Trollfar
Det var precis därför jag skrev så.
Personen som jag fick klippet ifrån kan språket, så med hög sanningshalts grad är klippet sant. Men jag tänker inte lära mig ett nytt språk, för att verifiera det.

 
Ingen bild

Nemo saltat sobrius

13 augusti 2014 12:57

Malone har rätt. Hur kan man ens andas om miljö- och klimat-problem utan att nämna befolkingexplotionen. Än mindre att det behövs barnbegränsas i tredje världen.

Bara det gör att Miljöpartiet inte har någon trovärdighet alls. Vattenmeloner, gröna utanpå men revolutionsröda iniuti.

Har Mats någon källa på att Blackwater profilerar sig som en kristen legostyrka?

 
Ingen bild

Mahmoud

13 augusti 2014 12:58

@Mats

"I kristendomen är slaveri helt ok. Dom använder stening av människor för "tankebrott" m.m Tanken är lika kanske inte tillvägagångssättet"

Vilken kristendom?
Du menar att om jag går till en svensk kyrka idag så är det ok med slaveri där, och jag riskerar att stenas eftersom jag är ateist?

 
Ingen bild

Lotta

13 augusti 2014 13:07

@Mats(Ateist)
Nu diskuterade vi IS och svenska politikers flathet att inte ta hand om problemet med islamister med svenska medborgarskap som återkommer till Sverige som potentiella hot mot rikets säkerhet. Du tar då upp kristna fundamentalister i USA. Vad är relevansen av ditt inlägg? Du tycks också hela tiden undvika att svara på mina båda frågor: Är dessa individer svenska i era ögon? Tror ni att de själva ser sig som svenskar?

 
Ingen bild

Hulda mk1

13 augusti 2014 13:19

@Lotta.
Nu har jag lyssnat på Peder Hyllengren. Mycket intressant och skrämmande. Hans resonemang om den totala tystnad som råder från sjuklövern och media är också tänkvärt.
Undrar när den förste hemvändande "svensken" går loss med en AK-47, och var...
Skrämmande, otroligt skrämmande.
Men innan valdagen går vi säkra. Tro mig. Allt för att inte gynna SD. Men sedan...

 
Ingen bild

Lotta

13 augusti 2014 13:21

@Hulda mk1
Visst var det skrämmande att lyssna på. Jag uppmanar alla att lyssna på det.

 
Ingen bild

World Traveller

13 augusti 2014 13:28

Mats visar nu med stor tydlighet att hans lojalitet ligger hos islamisyerna, annars hade han aldrig kört apologeternas "men kristna då" taktik. Du är nog inte så värst mycket ateist Mats, alternativt ser du svenska folkets fiender som dina vänner.

 
Ingen bild

Göta

13 augusti 2014 13:42

STOLTA "SVENSKAR" MED AVHUGGNA MÄNNISKOHUVUDEN I HÄNDERNA visas jublande upp i hela världen från verkligheten i Irak och Syrien.

Kan vår generösa och okontrollerade invandringspolitik samt EU:s och 7-klöverns utdelning av svenska skattepengar till ISIS och andra rebellgrupper bli mer makabert?

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

13 augusti 2014 13:58

Lotta
Jag lade upp klippet, just för att jag inte tycker att sådana individer inte har rätt till någonting i Sverige, Vi kan dock inte säga att alla muslimer, är bibeltroende fundamentalister utan att även säga att deras kristna motpart är precis lika farliga. Anders Behring Breivik var kristen, kolla vad EN person kan åstadkomma med skev världsbild.

WT
Just av denna anledning. Och jag tror att du måste googla ateism så du vet vad det betyder. Att ha svårt för religioner (ALLA) sådana har inget med ateism att göra.

Kristen häxjakt på barn


Nej tyvärr, rubriken är bokstavlig.
I Nigeria leder pastorer från evangelister och sjundedagsadventister en häxhysteri där barn, och även spädbarn, anklagas för att vara häxor och utsätts för våldsam exorcism samt om den "misslyckas" misshandlas, kastas ut eller dödas av deras desperata och skräckslagna föräldrar.
Brittiska Channel 4 programmet Dispatches har dokumenterat övergreppen:

Mahmoud
Vilken kristendom? Den i bibeln! Den som kan försvara vilka idiotiska idéer som helst, utan att ta ansvar, det gäller bara att tolka den så man får det svar man vill ha. Där av alla olika grenar.

 
Ingen bild

Mattias

13 augusti 2014 14:46

@Göta
Du skrev 13:42:
Kan vår generösa och okontrollerade invandringspolitik samt EU:s och 7-klöverns utdelning av svenska skattepengar till ISIS och andra rebellgrupper bli mer makabert?

Vart ifrån kommer de uppgifterna, att svenska skattemedel går till en av världens nu mest militanta sekter? Har du någon källa på ditt påstående?

 
Ingen bild

World Traveller

13 augusti 2014 16:11

Mattias, om du söker på Svenska Dagbladet, DN,Expressen och andra tidningar från förra och förrförra året så hittar du information att Sverige, Obama-administrationen och EU skänkt miljoner (600 var senaste siffran för ett år sen) till rebellerna i Syrien, vilka består av FSA (Free Syrian Army), ISIS och Al Nusra (Al Qaida-affillierade).
Under revolutionen i Egypten stödde svenska regeringen Muslimska Brödraskapet med några hundra miljoner kronor, svenska IT-experter, propaganda (svenska journalister) och information/underrättelser (FRA?).
Det finns inget som säger att Reinfeldt fortfarande inte stödjer IS finansiellt. Har kranarna väl öppnats så brukar det vara svårt att stänga dom och sen har han ju Waberi och hans folk att ta hänsyn till.

 
Ingen bild

Lotta

13 augusti 2014 16:34

@Mats(Ateist)
Nu svamlar du hit och dit. Först tar du upp kristna fundamentalister i ett inlägg som du inleder med "angående Isis". När jag ställer frågan om vilka kristna fundamentalister med svenska medborgarskap som åker utomlands och skär huvudet av folk replikerar du med "Du har nog missat att alla kristna inte bor i Sverige. Sedan finns det andra sätt att döda folk på, utan att specifikt "skära halsen av dom"". När jag ifrågasätter relevansen av att ta upp kristna fundamentalister i USA när det är islamister med svenska medborgarskap som diskuteras kommer du med ditt senaste svar vilket är så dumt så jag måste kopiera av hela:

"Jag lade upp klippet, just för att jag inte tycker att sådana individer inte har rätt till någonting i Sverige, Vi kan dock inte säga att alla muslimer, är bibeltroende fundamentalister utan att även säga att deras kristna motpart är precis lika farliga. Anders Behring Breivik var kristen, kolla vad EN person kan åstadkomma med skev världsbild."

Återigen vad har kristna fundamentalister i USA med islamister med svenska medborgarskap som reser utomlands och skär huvuden av folk och återvänder mer radikaliserade än innan de åkte? Var har jag skrivit att alla muslimer är bibeltroende fundamentalister? Jag anser att "islamister med svenska medborgarskap som åker utomlands och skär huvuden av folk" verkligen särskiljer dessa kriminella element från övriga med samma tro. Skall jag tolka ditt inlägg som att du håller med mig om att dessa islamisters medborgarskap skall fråntas dem vilket var precis det Jimmie Åkesson sa i sitt sommartal?

Till sist, frågorna Mats(Ateist) du glömmer hela tiden att svara på frågorna. Kan eller vågar du inte svara? Varför? Här är de igen:

Är dessa individer svenska i era ögon? Tror ni att de själva ser sig som svenskar?

 
Urvalsförfalskning

Urvalsförfalskning

13 augusti 2014 16:55


Folk som säger sin mening på - Youtube-klipp.

Den förste som ventilerar sina synpunkter:

http://www.youtube.com/watch?v=fAJ38zVx-1oDen andra som ventilerar sina synpunkter:

http://www.youtube.com/watch?v=bs2shjg4R-M


Och jag säger min mening:
Nisse i Hökarängen, du betalar!

http://www.youtube.com/watch?v=bs2shjg4R-M

 
Urvalsförfalskning

Urvalsförfalskning

13 augusti 2014 16:59

Glömde ange att ni kan starta på tidskod
startar: 05:50 på denna

http://www.youtube.com/watch?v=bs2shjg4R-M

http://www.youtube.com/watch?v=bs2shjg4R-M

 
Ingen bild

Sven-Sune

13 augusti 2014 17:17

@Mats (ateist) Proffstroll

Du skriver:

"Vi kan dock inte säga att alla muslimer, är bibeltroende fundamentalister"

Vi kan med säkerhet säga att inga muslimer överhuvudtaget tror på det som står i bibeln. Gamla testamentet (del ett av bibeln) tror både judar och kristna på. Nya testamentet tror endast kristna på.

Den muslim som tror på något som står i bibeln är - med islams uttyckssätt - "icke rättroende" och ska straffas därefter.

Mats, du skriver väldigt mycket och väldigt yvigt. Genom det ovanstående citatet avslöjar du att du inte tänker hälften så mycket som du skriver.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Bibeln

 
Ingen bild

Johnsson

13 augusti 2014 17:19

Gute svarade mej att en GPS gjorde att vi kom rätt men det var inte den saken det gällde.
Om Jordens rotation i förhållande till Solen förändras så förändras också klimatet på delar av Jorden.
Om du tror att din GPS kan förändra Jordens magnetiska norr så har du överskattat dess egenskaper.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

13 augusti 2014 17:44

Lotta
Ja jag höll med dig, nej jag tycker inte att man kan ta bort medborgarstatusen så länge man inte gjort något, om man begår brott i Sverige sitter man i fängelse här och tvärtom.

Har man blivit Svenskmedborgare så är man Svenskmedborgare.
Sedan kanske det är för lätt att bli det, men det är en annan fråga.


Om du vill ha svar på dina frågor, måste du först lära dig att formulera en fråga som går att svara på.

Men jag skall svara endå, på vad jag gissar att du vill ha svar på.
1. ja, svenskamedborgare per definition, med helt fel värderingar, och tillvägagångssätt.

Men eftersom du gör plural av singular, och då borde alla ha exakt samma tanke/beteende för att det skall fungera.

2. Jag kan inte läsa tankar, men jag tror att det skiljer sig från person till person. Ännu en hopklumpning. Men nej, folk med den mentaliteten, tänker inte överhuvudtaget dom är indoktrinerade.

Citat
här har du just skapat en snygg halmgubbe

Återigen vad har kristna fundamentalister i USA med islamister med svenska medborgarskap som reser utomlands och skär huvuden av folk och återvänder mer radikaliserade än innan de åkte?

Vart någonstans i klippet, talas det om någon svensk som åkt någonstans? Han har en vriden syn på livet, men jag påpekade att han inte är ensam. Anledningen till den kommentaren är att du med flera är fruktansvärt rädd för islam, men kan tolerera det mesta inom kristendomen, där av häx inlägget. Så ni får något perspektiv vad religion är. Hjärntvätt.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

13 augusti 2014 17:49

Sven-Sune

Helt korrekt, freudian mindslip

Tänker för mycket, skriver för lite, möjligtvis, eftersom allt måste förklaras i absurdum.

 
Ingen bild

Morningstar

13 augusti 2014 17:53

Helt otroligt att denne person som kallar sig själv för ateist gärna är kritisk mot kristendom men sedan försvarar islam till sista blodsdroppen. Han borde informera sig om vad islamister tycker om ateister. Dom är i regel mycket värre än bokens folk. För sådana som honom blir det ingen fråga om jizya. Ateister och avgudadyrkare får bara två val. Konvertera eller dö.

 
Ingen bild

Sven Dacke

13 augusti 2014 18:04

Har i dag genomlidit en radiosändning från Nordkoreas Statsradio även kallat SVT P3.

Först utfrågades en partiledare för Sveriges troligen tredje största part av ett inkvoterat gäng från Fi , MP, och V.

Efter den meningslösa utfrågningen var samtliga vänstertomtar inkallade för att analysera och förklara för lyssnarna vad dom skulle tänka och tycka om mannen och partiet.
För i Nordkoreas Statstelevision förutsätt att ingen kan tänka självständigt, men dom visste inte att i publiken fanns dom som kunde tänka själva. Det var tur annars hade dom kallat in korrigeringskomisionen med Mona och Expo.

Smörja finns säkert att lyssna på i SR play om det är någon som orkar

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

13 augusti 2014 18:06

Morningstar

Även du måste slå upp ordet ateist i ordboken. Den har inget att göra med vad man tycker om olika religioner att göra.

Hur många gånger skall jag behöva skriva, alla religioner är dålig.

Jag la upp klippet för att jag tycker att vederbörande är en idiot, men inte ensam om det.

Fel två val dessutom, (bekänn eller dö) vilket jag inte tror riktigt heller, det är nog det sist nämnda som gäller i det fallet.

 
Ingen bild

SM811

13 augusti 2014 18:29

Ikonen uppe till vänster till kan man hitta och läsa om den?

 
Urvalsförfalskning

Urvalsförfalskning

13 augusti 2014 18:37

Nå vad säger ni om denna donna då?
Hon uttalar sig 05:50

http://www.youtube.com/watch?v=bs2shjg4R-M

http://www.youtube.com/watch?v=bs2shjg4R-M

 
Ingen bild

Lotta

13 augusti 2014 18:46

@Mats(Ateist)
Jisses människa är du trög? Jag har INTE diskuterat några kristna fundamentalister eftersom de inte är relevanta i diskussionen gällande islamister med svenska medborgarskap som åker utomlands och skär huvudet av folk. Diskussionen du la dig i med dina fullständigt irrelevanta inlägg härrör från en intervjun med Peder Hyllengren, forskare vid Försvarshögskolan i Karlstad som du kan lyssna på här:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=93&artikel=5936075

Frågorna härrör från detta citat "Godhetsapostlarna som brukar skriva så ofta här på bloggen har jag en fråga till: Är dessa individer svenska i era ögon? Tror ni att de själva ser sig som svenskar?" Som du ser är det riktat till flera alltså använder jag pluralformen men om du har svårt att förstå det och själv göra om frågorna i singularis kan jag hjälpa dig. Alltså: Anser du att dessa individer som med svenska medborgarskap reser utomlands och skär halsen av folk är svenska eller svenskar? Tror du att de själva ser sig som svenska eller svenskar?

Du skriver att du inte tycker att man skall förlora sitt svenska medborgarskap om man inte gjort något. Menar du på fullt allvar att skära huvudet av folk innebär att man inte gjort något?

Jag är inte rädd för islam men anser att det är en vidrig ideologi i paritet med nazism och kommunism som inte har i ett demokratiskt land att göra.

 
lilla viola

lilla viola

13 augusti 2014 19:13

Långtidsarbetslösheten i Sverige är inte alls den som man presenterar i olika undersökningar. För att förvilla den vanlige medborgaren så går man in och "hittar på" olika arbeten och i statestiken ser det ut som om man har fått ett arbete.
Arbetslösa och utrikesfödda får arbete inom det kommunala i sex månader så är de plötsligt anslutna till A- kassan och varken kommunen eller AF har längre något ansvar.Statistiskt så ser det ut som om man fått jobb. Enda skillnaden är att det är vanliga arbetare som får .via sin medlems avgift betala ännu en gång för den svenska "modellen"

http://Sverige

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

13 augusti 2014 19:22

Lotta

Vi har pratat förbi varandra, jag kommenterade aldrig ditt inlägg, Jag la upp ett nytt som bara hade anknytning till isis.

Nu förstår jag varför du/jag missförstod.
Om jag svarar lite konkretare på DITT inlägg

Har man åkt utomland och begått brott, skall man sitta i fängelse där, jag ser även problematiken med att dom inte blir just straffade i landet dit dom for, har inte tänkt på det förut, men dom använder Sverige som "tulle" I min mening ett fall av trilla mellan stolarna, vilket självklart skall åtgärdas, vet dock inte om fråntagande av medborgarskap är rätt metod. vad händer med en helylle pursvensk konverterad muslim, (finns sådana också)vart skickar man den, Exil.

Citat
Jag är inte rädd för islam men anser att det är en vidrig ideologi i paritet med nazism och kommunism som inte har i ett demokratiskt land att göra.

Men du tycker att den kristna häxjakten är ok?
Islam är en religion kommunism är en ideologi som gick ut på att staten är gud, som i Nordkorea
Hitler var kristen (till att börja med åtminstone) och fick "ok" från Vatikanen som sedan hjälpte nazister att fly efter kriget

 
Ingen bild

World Traveller

13 augusti 2014 19:44

Jag tycker för övrigt att det är äckligt som vissa försvarar islamisterna och tycker det är fel att ifrån dom deras svenska medborgarskap. Likaså äcklades jag av att se Försvarshögskolans Linus Bengtsson tala så varmt om de ''unga svenskar som reser till Irak och Syrien och går med i Islamiska Staten av humanitära skäl. Vi vill inte att de ska dö där. Vi hoppas de kommer tillbaka hem till Sverige. De har varit med om traumatiska upplevelser, sett sina vänner dö. Vi måste ge dom stöd och coachning'
Går det överhuvudtaget uttala sig sjukare än så om dessa barnamördare som skär huvudet av folk bara för att de är kristna? Dessa islamiska massmördare välkomnar vår regering. Försvarsmakten kanske anställer en del av dom och ger dom ytterligare träning (för vanliga svenska grabbar som älskar sitt land nekas ju anställning). Sverige blir sjukare för varje dag som går.

 
Ingen bild

Hej!

13 augusti 2014 19:51

Något förvirrat, något konkret.

Sveriges yta kommer minska om nu Blekinge försvinner.(förvirrat)
Källa svt:
http://www.svt.se/nyheter/regionalt/blekingenytt/blekinge-under-ytan-om-hundra-ar

Thoralfs länk till DN påvisar rekordis i Antarktis:
Flera gånger har det påtalats att denna ismassa ligger inte och flyter på vattnet utan bärs upp av "land" smälter denna innebär det problem, nu är t.o.m fallet att denna ismassa ökar istället.

Smälter Arktis så är havsnivån i stort sett opåverkad detta har förklarats som en isbit i ett vattenglas, smälter isbiten är nivån i glaset oförändrat. Isen i Arktis flyter på mest på vattnet. Det har sagts att ev. golfströmmen påverkas av avsmältningen av sötvatten som stör salt pumpen men den verkar vara oförändrad. 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

13 augusti 2014 20:08

WT

Om det är mig du menar eftersom du skriver att" fel att ifrån ta dom deras svenska medborgarskap. Så kan jag upplysa dig om vad jag tycker är Äckligt

Medel ålders män som människohandlar med tredje världen, och tar hem kvinnor, som dom sedan förtrycker och hotar, om du inte gör som jag säger får du åka hem. Privata slavar, som skall vara tacksamma.

 
Ingen bild

World Traveller

13 augusti 2014 20:23

Godnatt Mats islamist

 
Ingen bild

Hej!

13 augusti 2014 20:24

Lite konkret till vad det kostar att släcka bränder och som benämns nationell katastrof och hur en sådan kan innebära hot mot välfärden om inte kostnader kan täckas.

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

13 augusti 2014 20:31

WT
Godnatt World traveller slavägare

 
Ingen bild

Trollfar

13 augusti 2014 21:12

Sluta att mata trollen.

 
Ingen bild

vmm

13 augusti 2014 21:15

Resetips från mig apropå det här med isen: för den som vill komma så nära nordpolen som möjligt som en vanlig turist kan komma utan större problem så rekommenderar jag en tur till Svalbard. Huvudstaden heter Longyearbyen. Dit flyger man exempelvis bekvämt med SAS. Tur och retur Stockholm - Longyearbyen kostar från ca 3000-4000 kr. Där finns det många hotell att välja på som kostar ungefär som hotell kostar i Sverige. Allt kan enkelt bokas via internet. Jag rekommenderar det varmt... eller... eh... kallt. Superspännande och intressant resa vågar jag lova.

 
Daniel

Daniel

13 augusti 2014 21:23

Är de jag alltid sagt. Ingen skulle sakna Miljöpartiet, förutom möjligtvis Antroposoferna :)

http://danneking.bloggplatsen.se

http://danneking.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

off topic

13 augusti 2014 21:36

Alla har inte upptäckt
Webster Tarpley på
World Crisis Radio:
Most Recent Program,
August 09, 2014

http://tarpley.net/world-crisis-radio/

 
Ingen bild

Tidigare granne med barbaraber

13 augusti 2014 22:09


Världens råaste människor bor i sunnitriangeln

det område i mellersta, västra och norra Irak som sträcker sig från städerna Tikrit och Falluja i öst till Ramadi i väst och Mosul i norr. Området domineras av arabiska stammar som tillhör den sunnimuslimska minoriteten. Det var just från detta område, närmare bestämt byn Al-Owajja i Tikrit, som historiens värsta bödel Saddam Hussein härstammade. I fyra decennier kunde Saddam med stöd av dessa barbariska stammar hålla ett fast grepp om landet och sätta skräck både i Iraks befolkningar och hela den omgivande regionen, fram till våren 2003, då en en obeveklig och principfast fast amerikansk president vid namn G W Bush bestämde att världen ska befrias från detta monster. Sagt och gjort.
Efter de amerikanska styrkornas tillbakadragande från Irak har dock fältet åter lämnats fritt för de barbariska arabiska stammarna att med samma bestialiska metoder som under Saddams tid sätta skräck i landets befolkningar. Den här gången under ledning av sk ISIS.
Segerkonceptet för dessa råa människor idag är det samma som igår; brutalt våld och hänsynslös terror; ett koncept som fungerade igår och som fungerar idag.

 
Ingen bild

OT

14 augusti 2014 00:07

@Mats (ateist) Proffstroll: "Vi kan dock inte säga att alla muslimer, är bibeltroende fundamentalister utan att även säga att deras kristna motpart är precis lika farliga. Anders Behring Breivik var kristen..."

1) Muslimer läser inte Bibeln, de läser vad då?

2) Definition av fundamentalist: En som följer sin tros skrifter till punkt och pricka.

3) Bibeltroende fundamentalister som följer Jesus exempel till punkt och pricka; Vänder andra kinden till, ger tjuven som stjäl allt han äger och har, inklusive kläderna på kroppen (ungefär som vi gör i Sverige, när vi skänker bort vårt land)

4) Vi kan däremot inte kalla vår folkvalda elit kristna fundamentalister, för de skänker bort något som inte är deras (och det är en helt annan tro/ideologi).

5) Anders Behring Breivik var inte fundamentalistiskt kristen i sin handlingar

Notera noga att punkt 2) & 3) inte ger utrymme för några som helst misstolkningar av en kristen fundamentalist, följer man inte Jesus exempel, så är man ingen kristen fundamentalist.

 
Ingen bild

World Traveller

14 augusti 2014 05:29

Mats islamist, varför tror du att min fru kommer från Thailand? Hon är vit, blond och har blåa ögon och kommer från Storbritannien. Är alla gifta män slavägare nu då? :-) Eller är du bara bitter för att ingen kvinna vill ha dig?

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

14 augusti 2014 09:18

OT

1. Redan besvarad till Sven-Sune
2. Fundamentalister följer GT
3.Fundament.alism.= Bas ; det som något är grundat på, Alltså GT. Jesus slog fast, att det var guds ord som gällde, och som de NT troende förvrider så den skall passa deras världsbild, pga att dom inte kan försvara GT
4.Alldrig kommenterat eller diskuterat
5.Precis som alla som föds in i islam, inte vill konvertera hela världen, dom har en så kallad "Jesus version" av sin tolkning.
Det är vad all religion går ut på, vrida texten så den passar målet.

WT
Du är lika mycket slavägare, som jag är islamist. så lägg ner.

 
Ingen bild

Observer

14 augusti 2014 17:07

Mats (ateist)

-Gå till en psykolog!

 
Ingen bild

Mats (ateist) Proffstroll

14 augusti 2014 18:11

Observer
För att jag diskuterar? och har andra åsikter ibland?
Du måste ha stora problem i livet med den inställningen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 18 juli 22:54

Jag är förundrad över att en så stor andel av Sveriges befolkning fortfarande tänker rösta på något av partierna inom 7-klövern. Jag tror att detta till stor del grundar sig i att många svenskar hellre blundar och håller för öronen än tar reda på vad...

Av Thoralf Alfsson - Onsdag 18 juli 09:24

  Brandflyg på Mallorca                                                                Foto Thoralf Alfsson   När man läser hur regeringen, ministrar och myndigheter hanterat frågan om helikoptrar och flyg för brandbekämpning blir man minst sa...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 22:57


I förra veckan briserade en mycket obehaglig historia i media. En lantbrukare hade gravt vanvårdat sina djur. Bilderna som publicerades var bedrövliga och de berörda och chockade många människor väldigt starkt. Men vem lantbrukaren var nämndes aldrig...

FYI

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 11:25


Det skrivs en del dumheter just nu på sociala medier.   Från SD:s folder Migration.     ...

Av Thoralf Alfsson - Måndag 16 juli 00:05

Idag var jag på Guldfågeln arena och såg matchen mellan Kalmar FF och Djurgården. KFF förlorade med 0-1 men det var rättvist. KFF gjorde ingen bra match.   Det som störde mig allra mest var en person som satt bakom mig. Personen sitter alltid där...

Presentation


Thoralf Alfsson
Sverigedemokrat, Kalmar

Riksdagsledamot 2010-2014.
Kommunfullmäktige 2006- Kommunstyrelsen 2014-

Kontaktinfo 072-5179099, thoralf.alfsson@telia.com

Vill du stödja bloggen Swish till 072-5179099

Fråga mig

1 077 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4
5 6 7 8 9 10
11 12 13
14
15 16 17
18 19 20 21
22
23 24
25
26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kommungranskningar

Infoblad

Gästbok

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ thoralf med Blogkeen
Följ thoralf med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se